ayy inanmıyorum ben bu konuyu yeni gördüm.2010 evlenecekler topiğini epey takip ettim,hergün yazdım belki beni hatırlayanlar vardır aranızda,benim hatırladıklarım zuzu88,phenomen ömrümün sahibi,süper87,yarenay bu arkadaşlarımı hatırlıyorum.
Ben şuan 3,5 aylık hamileyim temmuz 2013 anneler topiğinde kafayı yiyorum şuan,
Bundan sonra buraya da bakarım artık
yok canım hiç ağrım falan olmadı çok şükür...fazla ayakta kalıp yorulunca oluyo ağrı...dün hiçbi şey yapmadım nerdeyse...tüm gün keyif yaptık kocişimle...bi deolaydı daha iyi olacaktı ama atlattık dün eşim de diyo ki şu kız bi doğsun her gece her gece yaparız bende,zeynep uyanır yaptırmaz dedim,adam yine isyanları oynadı
günaydın demeyi unutmuşum....günaydııııııın...
gidip ıspanaklarımı ayıklıyım...bugün evden erken çıkıcam,hamiş pantolonu bulamadım hala,bi de burda bakıyım...
eskisi gibi olmuyo bebiş olunca zaten belli bir süre sürekli uykusuz oluyorsun aklına bile gelmiyo gelse banyo yapmak vs o kadar zor geliyo ki :) sonrada bebiş uynaıo vs falan
gunaydın kızlar
vilin sen ne çok ıspanak yapıyorsun öyle
gunaydın kızlar
vilin sen ne çok ıspanak yapıyorsun öyle
di mi di mislm cnm naber.neguzel iş te yesınde vıtamın olsun:)))))
biz çok seviyoruz ama napalım
di mi di mizeynep için yiyorum valla
kızlar yaaa artık uykum çok hafif yaa,yani gece rahat edemediğim için sürekli uyanıyorum...eskiden eşimin horlamasından rahatsız olmazdım ama şimdi uyanınca onun horlamasından uyuyamıyorumiki gecedir kalkıp mutfağa falan geçiyorum uyumaya...eşim de rahatsız olmaya başladı,uyutmuyorum seni,ben ayrı yatıyım sen yatakta yat diyo...ama ben ayrı yatmak istemiyorum kilo alınca çok horluyo,sırf bunun için zayıflamam gerekiyo,ya da doktora gitsem mi falan diye konuşuyodu sabah...ama boğazını da tutamıyo...bu adam boğazını tutmayı nasıl öğrenicek fikri olan var mı
iyi uğraşıyorsun ıspanakla dün ben de alacaktım daha yeni yedik (2 hafta önce) boşver dedim almadım aslında biz de çok seviyoruz ama yıkaması çok uğraştırıyorbiz çok seviyoruz ama napalım
di mi di mizeynep için yiyorum valla
kızlar yaaa artık uykum çok hafif yaa,yani gece rahat edemediğim için sürekli uyanıyorum...eskiden eşimin horlamasından rahatsız olmazdım ama şimdi uyanınca onun horlamasından uyuyamıyorumiki gecedir kalkıp mutfağa falan geçiyorum uyumaya...eşim de rahatsız olmaya başladı,uyutmuyorum seni,ben ayrı yatıyım sen yatakta yat diyo...ama ben ayrı yatmak istemiyorum kilo alınca çok horluyo,sırf bunun için zayıflamam gerekiyo,ya da doktora gitsem mi falan diye konuşuyodu sabah...ama boğazını da tutamıyo...bu adam boğazını tutmayı nasıl öğrenicek fikri olan var mı
günaydın kızlar
bir haftaya daha başladık su gibi akıp gitsin inşallah sorunsuzca
zor kalkıp geldim hafta sonunuda buruk geçirdim zaten regl olduğum için kocişimle sarılıp sarılıp yattık o kaaa :106:
bugün bitio sanırım akşama
:119:[/Q
gunaydın inş su gıbı akıp gıder.haftasonu gelır.bende renglı oldummmmmm(((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?