Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

günaydın herkeseee

ben seni hatırladım sende beni hatırladın mı

eskisi gibi olmuyo bebiş olunca zaten belli bir süre sürekli uykusuz oluyorsun aklına bile gelmiyo gelse banyo yapmak vs o kadar zor geliyo ki :) sonrada bebiş uynaıo vs falan

gunaydın kızlar

vilin sen ne çok ıspanak yapıyorsun öyle
biz çok seviyoruz ama napalım

slm cnm naber.neguzel iş te yesınde vıtamın olsun:)))))
di mi di mi zeynep için yiyorum valla

kızlar yaaa artık uykum çok hafif yaa,yani gece rahat edemediğim için sürekli uyanıyorum...eskiden eşimin horlamasından rahatsız olmazdım ama şimdi uyanınca onun horlamasından uyuyamıyorum iki gecedir kalkıp mutfağa falan geçiyorum uyumaya...eşim de rahatsız olmaya başladı,uyutmuyorum seni,ben ayrı yatıyım sen yatakta yat diyo...ama ben ayrı yatmak istemiyorum kilo alınca çok horluyo,sırf bunun için zayıflamam gerekiyo,ya da doktora gitsem mi falan diye konuşuyodu sabah...ama boğazını da tutamıyo...bu adam boğazını tutmayı nasıl öğrenicek fikri olan var mı

ye cnm ye afıyet olsun.en ıyısı doktora gıtmesı doktor kontrolunde verebılır belkı cnm

iyi uğraşıyorsun ıspanakla dün ben de alacaktım daha yeni yedik (2 hafta önce) boşver dedim almadım aslında biz de çok seviyoruz ama yıkaması çok uğraştırıyor

eşinin iradesi kuvvetli olmalı kararlı olmalı ve diyete başlamalı yoksa sağlığı tehlikeye girecek

günaydın kızlar
bir haftaya daha başladık su gibi akıp gitsin inşallah sorunsuzca
zor kalkıp geldim hafta sonunuda buruk geçirdim zaten regl olduğum için kocişimle sarılıp sarılıp yattık o kaaa :106:
bugün bitio sanırım akşama
:119:

günaydın kızlar amma yazmışsınız yaa oku oku bitmiyor.

vilin cnm borçlar bitmiş sevindim verin şu kadının bileziğinide gitsin aman napcan nası istiyosa öyle olsun cnm.eşinede çok gülüyorum yaa oda benim gibi demekki kilo vermke istiyo ama boğazını tutamıyoinsan hiç rejim yapmayınca düşüncesi bile psikolojik olarak etkiliyor insanı valla.

ayşam kızamık salgınını bende duydum inş olmaz kardeşin cnm doğaya aşı vurdurmuşum tekrarını yaptırsammı diye doktora soracam bende.bulantılarında inş çok uzun sürmez cnm.

yarenim hala geçmemiş öksürüğün yaa cnm inş bian önce atlatırsın.

hepinize maşallah ii temizlik yapılmış bu hafta

bol sorma bu hafta sonu ben de boğazımı tutamadım pek dün yaptığım yemeklerden 1 kaşık 2 kaşık 3 kaşık pişmiş mi tuzu nasıl diye bakarken bi baktım doymuşum

nigar çantalardan 3. siyah olanı beğendim her zaman kullanılır
turuncu da güzel aslında
pembelerin tonlarını beğenmedim

zarlar da güzel tabii ama ben onun nevresimini istioum yaa

ya kızlar sıze bısey sorcam.ben yenı uyeyım ya o hareketlı gulucuklerı felan nerde yazıyo ya bı turlu bulamdım.yardımcı olurmusunuz?

Günaydın kızlarrrr

dün cem yılmaza gittik aman yarabbim okadar çok güldümkiii :))) no0rmalde ben o adama çok gülmeme biriki espirisine ama bu çok güzeldi yaa değdi yani
arkilerle gittik 4kişi olarak
önce sabah kahvaltıya sonra 7d sonrada cmylmz Sabah 10 akşam 6 süper geçti çok eğlendim bugün bomba gibiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…