Günaydın kızlarrrr
dün cem yılmaza gittik aman yarabbim okadar çok güldümkiii :))) no0rmalde ben o adama çok gülmeme biriki espirisine ama bu çok güzeldi yaa değdi yani
arkilerle gittik 4kişi olarak
önce sabah kahvaltıya sonra 7d sonrada cmylmzSabah 10 akşam 6 süper geçti çok eğlendim bugün bomba gibiyim
ama onlar randevulaşmıyo, sadece uyuma pozisyonları avatardakilernek avatarın tam da haftasonuna uygun olmuş
viliş mutfakta nasıl uyuyosun kız :44:biz çok seviyoruz ama napalım
di mi di mizeynep için yiyorum valla
kızlar yaaa artık uykum çok hafif yaa,yani gece rahat edemediğim için sürekli uyanıyorum...eskiden eşimin horlamasından rahatsız olmazdım ama şimdi uyanınca onun horlamasından uyuyamıyorumiki gecedir kalkıp mutfağa falan geçiyorum uyumaya...eşim de rahatsız olmaya başladı,uyutmuyorum seni,ben ayrı yatıyım sen yatakta yat diyo...ama ben ayrı yatmak istemiyorum kilo alınca çok horluyo,sırf bunun için zayıflamam gerekiyo,ya da doktora gitsem mi falan diye konuşuyodu sabah...ama boğazını da tutamıyo...bu adam boğazını tutmayı nasıl öğrenicek fikri olan var mı
aa sorucaktım unuttum, ne yemekler yaptın sirken? :)bol sorma bu hafta sonu ben de boğazımı tutamadım pek dün yaptığım yemeklerden 1 kaşık 2 kaşık 3 kaşık pişmiş mi tuzu nasıl diye bakarken bi baktım doymuşum
daha erken canım,3-4 hafta sonra daha iyi hissediliyo
canım ben şöyle açıyorum: kavanozu ters çevirip,bi kabın içine koyuyorum...kaba sıcak su döküyorum...bi kaç dk bekletiyorum,kapak genleştiği için kolayca açılıyobıçakla kavanozun kenarı zedeleniyo,bi daha ki sefere konserve yaparken iyi tutmayabiliyo...yarenimin dediği gibi de denedim,o zamanda kapağın iç kısmındaki plastik eriyo zarar görüyo...son zamanlarda ben hep dediğim yöntemle açıyorum
evdeyim,yemek yicem,kociş yemicekmiş,rejimdeymiş
zuzum,pembeliğin devamı geldi mi :26:
Telden yaziyorum bi tuhaf..
300 lik cek kazanmistim baya isime yaradi :)bi yerdende iki tane bebek ayakkabisi kazandim.birini erkek birini kiz cocugu ayakkabisi olarak sectim.bi de eti paketi kazandim
Ay nek ne guzel annene yakinsin.bizde pazar gunu doncez eve zor olacak benim icin .hepimiz birbirimizin biseylerine ozeniyoz ins dileklerimiz hayorli bi sekilde gerceklesir..
gözünüz aydın canım insanın üstünden büyük bi yük kalkıyo hele de bebek yoldaykenaaa kızlar bu arada eşim kredisini kapattı dün.(altın hesabına para yatırmıştık yaa onun vadesi dün sona erdi,o parayı çektik)..bugün kvnin bilezik parasını vericezartık hiç borcumuz kalmıyo,sadece kredi kartı taksitimiz kaldı...o da 2 ay 700 tl,sonra 200 tl'ye düşüyo...zeynep hanıma para biriktiricez artık
biz de hep koyarız dolmalık biber, tazesi gibi oluyor aynı.şu anlattıklarını okusa var ya oyar seniii
aa dolmalık biber mi attın dondurucuya, ii çalıştın valla sen yazın
benim kahvaltı etmem lazım artık yaa, aman hiç de sevmiom ben şu kahvaltı işini nedensene yicem ki şimdi, yine yumurta kıriim bari, peynir zeytin...
ne dicem yaaa kardeşim normalde 6 gün sonra terhis oluodu ama başına gelenlere bi bakın
haberlerde çıkmış dün onların tugayını komple karantinaya almışlar yemin törenleri iptal edilmiş falan die.annem akşam telaşla beni aradı, kardeşini aradım ulaşamıom bi de sen dene die.neyse 5dk. sonra ulaşmış , bütün tugay diil ama bi çocuk kızamık olmuş onu karantinaya almışlar giriş çıkışlar iptal edilmiş çarşı izinleri falan.bu hastalığın da 15 gün kuluçka süresi mi ne varmış heralde, normalde 6 günü kalan çocuğun 10 gün kadar daa uzuo terhisi. kıyamam yaa üzülmüş o da az kaldı die seviniomuş.
annem de korkuo ya ona da bulaşırsa, küçükken kızamık olmamışız biz, yetişkinlerde tehlikeli oluomuş falan
bence siz verin parasını, ne alacaksa doğumdan sonra kendi alsınoooh benim de annem gelse,işi falan gözüm görmezsonra devam edersin boşver...ben süpürme işini hallettim...şimdi yerleri silip toz alıcam,sonra balkonları ve lavaboyu yıkarım tamamdır...
kızlar kociş aradı...hani kv bileziğini istiyodu yaa onunla ilgili...eşimin abisi bacağından ameliyat olacak yakında...ona para göndermek için istemiş bileziği kv...kp para göndermez çünkü onlarla konuşmuyo...eşime demiş ki bileziğin yarısı senin yarısı abinin...bilezik parasının yarısını abine gönder,geri kalanı sizin...viline doğumda bilezik alıcaktım ona sayarsınız demiş...eskiden o bileziğin parasını kimseye yedirmem,onu özel ders vererek aldım diyodu...ama kp duymadan diğerine para gönderebilmek için gözden çıkardı bileziği...eşim,yine onları tutuyosun demesin diye de yarısını bize verdi...ve bu durum benim hiç hoşuma gitmedi...verip kurtulsak daha iyiydi...istemiyorum hiçbişeyini
benm canım istemiyo bu araooooo bol randevulu bi hafta sonu olmuşzavallı kocam da o modda ama zeynebe bi şey olur korkusuyla yaklaşamıyo bugün ben de sık sık baktım topiğe ama kimsecikler gelmedi tüm gün ben de evdeydim...zeynebimin hırkasını örüyorum bitirip senin eklediklerinden bi şeyler örmeye çalışıcam,örebilirsem tabi,çünkü yapılışları yok
netten bebek beşiklerine bakıyorum ama hangi site güvenilir hangisi değil bilmiyorum,bakalım hangi siteden alıcaz
perdeleri ben hiç ütülemem direk asarım daha bi kere de kırışmamıştırgünün özeti
kalkış kahvaltı keyfi biraz dersle vicdan rahatlatmaca
temizlik toz almaca
yatak odasının tülünü perdesini yıkama ütülemece
pazara ve markete uğrama alışveriş yapmaca
annemlere uğrayıp kek servisi yapma boş kapları götürmece
haftanın yemeklerini yapmaca ( bu bölüm süper oldu daha da hafta içi yemek pişirmem)
böyle bitti işte günüm
Günaydın kızlarrrr
dün cem yılmaza gittik aman yarabbim okadar çok güldümkiii :))) no0rmalde ben o adama çok gülmeme biriki espirisine ama bu çok güzeldi yaa değdi yani
önce sabah kahvaltıya sonra 7d sonrada cmylmzSabah 10 akşam 6 süper geçti çok eğlendim bugün bomba gibiyim
cnm hiçbişi istemionek ben ilk eklediğin karedekileri çok beğendimdelikli olnalar da güzelmiş...
çok homuş bunlar...
günaydııııın...
ayşin sabahları kalkınca hemen bi şeyler atıştır...azıcık aç kalsan bile hemen bulanır miden
mutfakta nası uyuosunnbiz çok seviyoruz ama napalım
di mi di mizeynep için yiyorum valla
kızlar yaaa artık uykum çok hafif yaa,yani gece rahat edemediğim için sürekli uyanıyorum...eskiden eşimin horlamasından rahatsız olmazdım ama şimdi uyanınca onun horlamasından uyuyamıyorumiki gecedir kalkıp mutfağa falan geçiyorum uyumaya...eşim de rahatsız olmaya başladı,uyutmuyorum seni,ben ayrı yatıyım sen yatakta yat diyo...ama ben ayrı yatmak istemiyorum kilo alınca çok horluyo,sırf bunun için zayıflamam gerekiyo,ya da doktora gitsem mi falan diye konuşuyodu sabah...ama boğazını da tutamıyo...bu adam boğazını tutmayı nasıl öğrenicek fikri olan var mı
inş. cnm o da korkmuş dün beni aradı netten belirtilerine baksana diogünaydın kızlar amma yazmışsınız yaa oku oku bitmiyor.
vilin cnm borçlar bitmiş sevindim verin şu kadının bileziğinide gitsin aman napcan nası istiyosa öyle olsun cnm.eşinede çok gülüyorum yaa oda benim gibi demekki kilo vermke istiyo ama boğazını tutamıyoinsan hiç rejim yapmayınca düşüncesi bile psikolojik olarak etkiliyor insanı valla.
ayşam kızamık salgınını bende duydum inş olmaz kardeşin cnm doğaya aşı vurdurmuşum tekrarını yaptırsammı diye doktora soracam bende.bulantılarında inş çok uzun sürmez cnm.
yarenim hala geçmemiş öksürüğün yaa cnm inş bian önce atlatırsın.
hepinize maşallah ii temizlik yapılmış bu hafta
Günaydın kızlarrrr
benm sadece oturma odam düz pileli perde ama içinden uzunlamasına renkli satenler geçtiği için o da ağırlık yapıp çekiyo, ütülenmiş gibi oluyo tül farkından da gerekebilir sanırımnektar
pırasa, bulgur pilavı, mantar sote, tarhana, ctesiden izmir köftem vardı bir de.
dilsad ben de normalde ütülemem ama kırışık gibi oluyordu bu sefer hadi deneyim dedim baya güzel oldu
kıyamamkeyfim yok yaaa, bu ne pis bişi, kendimi çok kötü hissediom ağlamak var içimde, hiçbi şey yemek içmek de istemiom, öle aşırı derecede rahatsızlık diil ama ben sevmedim bunuuuu
doktora gidicez bugün, bi türlü nası ne zaman gideceğimizi denkleştiremioz.eşim çalışıo bütün gün, normalde randevum 6 gibi, e benim artık o saatte gece dersim var offff.eşimin yanına geldim öğlen gibi birini bulursa çıkıcaz bulamazsa kapatıcam cafeyi çıkarım napalım dio
afiyet olsunnn,nektar
pırasa, bulgur pilavı, mantar sote, tarhana, ctesiden izmir köftem vardı bir de.
dilsad ben de normalde ütülemem ama kırışık gibi oluyordu bu sefer hadi deneyim dedim baya güzel oldu
ama onlar randevulaşmıyo, sadece uyuma pozisyonları avatardakiler
biz gibi uyuyolar
viliş mutfakta nasıl uyuyosun kız :44:
aa sorucaktım unuttum, ne yemekler yaptın sirken? :)
sana da e hayırlı zamanda nasip olur yeniden inşallahkıyamam
çok iyi anlıyorum seni.. geçecek ama, bak ben şimdi kendimi öyle hissetmeyi özlüyorum mesela
inş dr dan güzel haberler getirirsin, duymak görmek sana da iyi gelecek
afiyet olsunnn,
benim de bu hafta için su böreği yufkam var, mantım var buzlukta, kabağım var beşamelli yapıcam, kuru fasulye ıslattım bu akşama ve tavuğum var buzlukta.. bu hafta bunlar yeneceksalata ve çorbalar da eklenebilir
sana da e hayırlı zamanda nasip olur yeniden inşallah
kuru fasulyeyi sütle ıslatmayı denediniz mi kızlar
alishia çok aşırı değilse bulantın şükret canım, hafta sonu ne yesem geri gitti, yediğim şey yarım saat durursa, ii en azından vitaminini almıştır çocuk diyorum. akşam ablamın doğum günü die ordaydık hiç bişe yiyemedim o kadar ısrarlarına rağmen. tiksindim zaten her şeyden de
dilşad sütle ıslatınca daha mı lezzetli oluyomuş?
senin bulantıların yavaş yavaş geçmeye başlar artık canım...en kötüsü eşinin kokusundan tiksinmen olmuş
kıyamam cnmm, inş. uzun sürmez o koku olayı yaaa, çok zor bişidirbenm canım istemiyo bu ara
eşim gelip gidip laf söylüyo, nerdeyse 1 yıl oldu heralde sen izin vermeyeli diyo
ama eşimin bunca yıldır içime çektiğim kokusu artık çok kötü geliyo bana :120: :117:
ne güzel yapmışsınız zuzum, değişiklik çok ii geliyo kış günü, ben de cumartesi bi yere bebek görmeye gittim, bebek herkesi yabancılayıp ağlarmış bana gülücükler saçtı, saatlerce sevdim
pazar günü de Kerem e gittik, kardeşin olucak dedimbu akşam için de nazlı tiyatro bileti almış bize de, itiraz yok gidicez dedi, oraya geçicez
günaydın
evet cnm haklısın düşünmemeye çalışıom o zaman ii gelio ama elimde diil hemen o bastırıokıyamam
çok iyi anlıyorum seni.. geçecek ama, bak ben şimdi kendimi öyle hissetmeyi özlüyorum mesela
inş dr dan güzel haberler getirirsin, duymak görmek sana da iyi gelecek
afiyet olsunnn,
benim de bu hafta için su böreği yufkam var, mantım var buzlukta, kabağım var beşamelli yapıcam, kuru fasulye ıslattım bu akşama ve tavuğum var buzlukta.. bu hafta bunlar yeneceksalata ve çorbalar da eklenebilir
ikisine de gitsin o zaman,dediğin gibi kemik problemi de olabilircanım benim mutfağım büyük yaa,ordaki koltuk çok rahat geliyo bana,kıvrılıveriyorum...hem yemek kokusu falan da olmuyo,olsa uyuyamam
kızlar eşim artık diyetisyene mi gider yoksa kbb'ye mi gider bilmiyorum...daha önce bi burun ameliyatı geçirmiş zaten,sanırım o zaman bi problem kaldı,zaten bi kemik çıkık gibi duruyo burnunda...
bende hazırlandım...saat 11'e doğru çıkıp çarşıya gidicem...
ayşinim canın istemese de bi şeyler atıştır...atıştırmazsan daha kötü olursun...
sana da e hayırlı zamanda nasip olur yeniden inşallah
kuru fasulyeyi sütle ıslatmayı denediniz mi kızlar
alishia çok aşırı değilse bulantın şükret canım, hafta sonu ne yesem geri gitti, yediğim şey yarım saat durursa, ii en azından vitaminini almıştır çocuk diyorum. akşam ablamın doğum günü die ordaydık hiç bişe yiyemedim o kadar ısrarlarına rağmen. tiksindim zaten her şeyden de
kıyamam cnmm, inş. uzun sürmez o koku olayı yaaa, çok zor bişidir
bence de gidin, çok severim ben tiyatroyu aslında, gitmeyeli yıllar oldu ama
hiç duymadımmmm:26:denedin mi sen?
canım yaaa, çok şükür çok diil, senin de geçer inş. artık
sütle ıslatılan kuru fasulyeyle lokantalardaki o lezzet elde edilirmiş
denemek lazım haftaya hafta sonu yaparım artık
denicem ben de bi ara, ilginçmişşben ramazandan beri 2 yada 3 kez yaptım sütle ıslatıp annem bayıldı geçen de, 2 tabak yedi ki normalde her şeyden çok çok az yer. bi kurufasulyeciyi izledim tv de, sütle ıslatıp dolapta bekletin dedi öyle yapıyorum gerçekten lezzet far ediyor.
yok canım benm diğerinde de 5 ay sürmüştü, geçecek gibi değil ama geçer inşallah. aşırı gidiyor. eşimin de zoruna gidiyo, yapma böyle diyo eve gelir gelmez duşa giriyo gece yatarken yine gir diyorum girsem nolcak yine kokuyosun dersin diyo
özel m. kutuna bak canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?