Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

kızlar süt iznim geldi ben çıkyorum hepiniz kendinize iyi bakın boşverin üzülmeyin....

Ne olacaksa olacak kaderin önüne geçilmez ben çabalamıycam ama artık bitti çaba göstermicemmm

hakedene hakettiği gibi davranmazsan haketmediğini yaşarsın die bi arap ata sözü var aynen öyleee işteee...!!

face olayını yazmıyım dedim ama evet o geliyo benim de aklıma :/
bu 2 etti
aldığın karar çok güzel ama, kavga bile etmiycem onlarla yazmışsın ya çok hoşuma gitti
aynen, hiççç muhattap olma.. bekle sadece, zaten herşey olacağına varır

koketa ben de eşime hep onu söylüyorum eğer bu dükkan kendini toparlayıp işler çok ii gittiğinde azacaksan Rabbim vermesin sana parayı, seni bozacaksa die, du bakalım neler olacak burnu ne zaman sürtüp gelecek eşin.

koket aldatmaya kalkışması falan diosun yaa
en çok bu gıcık edio insanı
çünkü az çok biliouz kötü bi cinsel hayatınız yok
yani erkek dışarı gidio duyuouz bu tip şeyler ama
ben kadınında buna sebep olduğunu düşünürüm (bazı kadınlar)
sizde böyle bişi yok ki

neden bu adam dışardaki kaşarlara ihtiyaç duyuo nedir bu doyumsuzluk
arkadaş çevresi cebinin para görmesi
eee bunlar nereye kadar gitcek
hiç mi aklı yok yani

sen evden ayrılıp annenle falan gitme
elbet oğlum die gelcektir
onu görmezlikten gel adam yerine koyma derler yaa öyle yani
ailesine gelince Allahlarından bulsunlar
vicdan yok ki el kadar torununu düşünmüo kadın
bu işler öyle namaza duaya baş bağlamaya kalsaydı....

off çok zor yaa nediyim affetmekte çok zor düşündükçe aklından çıkaramazsında hem sana hem ailene yapılmış şeyler var ortada yani bazen diyosundur belkide hadi ben neysede anneme,kardeşime yapmamalydı bunu diye yazık allah akıl fikir versin gerçekten bigün mutlaka dank edecek kafasına eminim ama umarım çok geç olmadan yanlışlarının farkına varır bende katılıyorum kızlara hemen affetme çok şükür çalışıyosun sende ona ihtiyacın yok sürünsün vursun kafasını biraz duvarlara.

işin kötü yanı sen unutsan da, affetsen de annenin aklı hep sizde olucak
eşinle aranız düzeldiğinde anneni en mutlu anlarınıza şahit edin bence, ki unuttursun

antalyada bi hoca geldi sabah 9.30dan beri burda yaşı epey var kadının ama kokoş
patron gitti kadın benimle kaldı başladı adın neydi şekercim bak bu güzelmiş dimi şu şöyleymiş canımcım
gülcem gülemioum daaa
açıktım meyve saatime geçiyim bari burdada birisi varken bişi yenmio ki

antikalarda hep seni buluyogitmedimi hala valla buraya baklava göndermişler götürdüm bitane

antikalarda hep seni buluyogitmedimi hala valla buraya baklava göndermişler götürdüm bitane

bizim stajerlerde maaşı almışlar bugün, bana krakerle meyve suyu almış biri, öbürleri de cips kola fanta almışlar, krakerden de cipslerden de yedim valla ben de, öğle yemeğine gitmedim zaten bugün

yalnız kadını bi araştırıyım die google yazdım kendi sitesi var harika resimler yapmış kadın güzel yani
burda kuzucum yaaa ben giderim o gitmez

eltim aradı akşama eşimin kuzeni onlara gitcekmiş sende gel dedi
yok dedim kuzen çağırmıştı gitmemiştik ayıp olur şimdi dedim eltim alındı bu seferde
geçen çrş ordaydık cmt ordaydı dünde eşim geç geldi görüşemedik bugün sarılıp tv izlemek istioum

yemeğimde yok
tavuk salatası olsa ama kim yapacak
seduş afiyet olsun canım bende 1 tane muz yedim

gitme ozman cnm sende.
bende dün uğraşmak istemedim yoksa çok canım çekiyor ama aç kaldım yapmadım valla 1 havuç 2 kurabiye yiyip yattım

diloş sana çalışmışlar yani stajerlerin afiyet olsun ama öğün atlama sende niye yemedn.

Son düzenleme:
cam alma çok çabuk kırılıyor benim çaycım cam çok ince yapıyolar.
şu baştaki çok şirin yaa seninkine benzeyenin kulbunu tutması zor diğerleri daha rahat tutulur
ne zamandır bakıoum içime bişi sinmedi tantitonideki çok pahalı zaten:106:

Sıkıldımmm kocamı özledim
annem aradı oraya gitcez yoksa kocamla kumpir yemeğe gitcektik
olsunn yarın gideriz
cumartesi de kv lere gitcez, 2-3 saat otururuz maç varmış eşim kardeşleriyle izlemek istiyo
inş eltimler de gelir, eltimin kızını çok özledim az mıncıklarım

bene tekim kızımla odun geç gelecekmiş ne yesem diye düşünüyom bende uff bitmedi bu hafta çok zor geçti zaten.

bene tekim kızımla odun geç gelecekmiş ne yesem diye düşünüyom bende uff bitmedi bu hafta çok zor geçti zaten.
Ben de sevmedim bu haftayı :105: tost yap ama şaka yapmıyorum, cidden küçük bi tost yap, çayla yeter
Yeter diyene bak, annem kaymaklı börek yapıcak öküz gibi yerim kesin

Nezamandır eşim bana maç bileti alıyım gidelim izleyelim diyo.
Hep "hayırr" diyorum, "gerek yok oncaa para" diyorum.
Sevgililer günü için 2 bilet alalım, hediyemiz bu olsun diye düşünüyorum.
Gidip İnönüde maç izleyelim, bu sezonun forumasından almıştı kocam ikimizinki de aynı.
Formalarımızı da giyeriz gideriz :119:
Biz gibi iki ormantikte de bu kaa sevgililer günü programı çıkar, millet mumlar, şaraplar, yemekler planlar biz maça gideriz
Bakalım dediğimi yapabilecek miyim :))

daha geçmedi ki canım ben yarıladım yani
3 gün var daha full time çalışmam gereken
kardeşimde dün 15 tatil gelio ya gezeriz abla dio
kuzum ben çalışıoum ya dedim hııı dio kıyamam yaa

senin için dua edicem canım...hakkınızda en hayırlı olan neyse o olur inşallah

seduşşş
porselen diil ama bunu da beğendim
S/S PEMBE DDKL AYDANLIK TK. 700ML/2300ML Tantitoni.com'da

asıl istediklerim
Eki Görüntüle 607077
4.ye benzeyen vardı uç memesini kırdım
karı koca bi şeyler yakıp kırıp duruyosunuz kuzum
3. çaydanlığı çok beğendim ben...

ara eltini siz de gelin de...gelmezler mi o zaman?

tost yap şaka bi yana da makarna gibi kolay bi şey yapsan

kız o nasıl sevgililer günü planı dilek kessin beğenmez

bende evdeyim kızlar...eşim beni bırakıp yemeğe gitti...size bakıyım dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…