face olayını yazmıyım dedim ama evet o geliyo benim de aklıma :/cnm onların işine gelir boşanması oğlum evime şu lazım bu lazım bunu ödeyier diyebilen bi kadın....borçları kimin sayesinde hafiledi ben kredi çekmesem o işyerini nasıl bu hale getircekti totosundan ayrıılmadığı ablası zırnık bile çıkmazdı ondan görmüyo nankörrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
nekk. pişmanlık gelse ne olcak ki bu adam beni facetede yazdıklarıyla yakaldığımda aldatmaya kalkmamışmıydı...
ben sıkıldım patladım bunaldım nerye kadar bilmem gelsin evine umrum değil seviyorum belki ama ilk günkü gibi değil babamıda severdim 1 günde sildim onu kocamıda silerim o gün gelirseeeeeeeeeeeee
antalyada bi hoca geldi sabah 9.30dan beri burda yaşı epey var kadının ama kokoş
patron gitti kadın benimle kaldı başladı adın neydi şekercim bak bu güzelmiş dimi şu şöyleymiş canımcım
gülcem gülemioum daaa
açıktım meyve saatime geçiyim bari burdada birisi varken bişi yenmio ki
antikalarda hep seni buluyo gitmedimi hala valla buraya baklava göndermişler götürdüm bitane
antikalarda hep seni buluyo gitmedimi hala valla buraya baklava göndermişler götürdüm bitane
yalnız kadını bi araştırıyım die google yazdım kendi sitesi var harika resimler yapmış kadın güzel yani
burda kuzucum yaaa ben giderim o gitmez
eltim aradı akşama eşimin kuzeni onlara gitcekmiş sende gel dedi
yok dedim kuzen çağırmıştı gitmemiştik ayıp olur şimdi dedim eltim alındı bu seferde
geçen çrş ordaydık cmt ordaydı dünde eşim geç geldi görüşemedik bugün sarılıp tv izlemek istioum
yemeğimde yok
tavuk salatası olsaama kim yapacak
seduş afiyet olsun canım bende 1 tane muz yedim
seduşşş
porselen diil ama bunu da beğendim
S/S PEMBE DDKL AYDANLIK TK. 700ML/2300ML Tantitoni.com'da
asıl istediklerim
Eki Görüntüle 607077
4.ye benzeyen vardı uç memesini kırdım
ne zamandır bakıoum içime bişi sinmedi tantitonideki çok pahalı zaten:106:cam alma çok çabuk kırılıyor benim çaycım cam çok ince yapıyolar.
şu baştaki çok şirin yaa seninkine benzeyenin kulbunu tutması zor diğerleri daha rahat tutulur
Sıkıldımmmkocamı özledim
annem aradı oraya gitcez yoksa kocamla kumpir yemeğe gitcektik
olsunn yarın gideriz
cumartesi de kv lere gitcez, 2-3 saat otururuz maç varmış eşim kardeşleriyle izlemek istiyo
inş eltimler de gelir, eltimin kızını çok özledim az mıncıklarım
Ben de sevmedim bu haftayı :105: tost yapbene tekim kızımla odun geç gelecekmiş ne yesem diye düşünüyom bende uff bitmedi bu hafta çok zor geçti zaten.
bene tekim kızımla odun geç gelecekmiş ne yesem diye düşünüyom bende uff bitmedi bu hafta çok zor geçti zaten.
senin için dua edicem canım...hakkınızda en hayırlı olan neyse o olur inşallahkızlar süt iznim geldi ben çıkyorum hepiniz kendinize iyi bakın boşverin üzülmeyin....
Ne olacaksa olacak kaderin önüne geçilmez ben çabalamıycam ama artık bitti çaba göstermicemmm
hakedene hakettiği gibi davranmazsan haketmediğini yaşarsın die bi arap ata sözü var aynen öyleee işteee...!!
karı koca bi şeyler yakıp kırıp duruyosunuz kuzumseduşşş
porselen diil ama bunu da beğendim
S/S PEMBE DDKL AYDANLIK TK. 700ML/2300ML Tantitoni.com'da
asıl istediklerim
Eki Görüntüle 607077
4.ye benzeyen vardı uç memesini kırdım
ara eltini siz de gelin de...gelmezler mi o zaman?Sıkıldımmmkocamı özledim
annem aradı oraya gitcez yoksa kocamla kumpir yemeğe gitcektik
olsunn yarın gideriz
cumartesi de kv lere gitcez, 2-3 saat otururuz maç varmış eşim kardeşleriyle izlemek istiyo
inş eltimler de gelir, eltimin kızını çok özledim az mıncıklarım
tost yapbene tekim kızımla odun geç gelecekmiş ne yesem diye düşünüyom bende uff bitmedi bu hafta çok zor geçti zaten.
kız o nasıl sevgililer günü planıBen de sevmedim bu haftayı :105: tost yapama şaka yapmıyorum, cidden küçük bi tost yap, çayla yeter
Yeter diyene bak, annem kaymaklı börek yapıcak öküz gibi yerim kesin
Nezamandır eşim bana maç bileti alıyım gidelim izleyelim diyo.
Hep "hayırr" diyorum, "gerek yok oncaa para" diyorum.
Sevgililer günü için 2 bilet alalım, hediyemiz bu olsun diye düşünüyorum.
Gidip İnönüde maç izleyelim, bu sezonun forumasından almıştı kocam ikimizinki de aynı.
Formalarımızı da giyeriz gideriz :119:
Biz gibi iki ormantikte de bu kaa sevgililer günü programı çıkar, millet mumlar, şaraplar, yemekler planlar biz maça gideriz
Bakalım dediğimi yapabilecek miyim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?