Ben de sevmedim bu haftayı :105: tost yapama şaka yapmıyorum, cidden küçük bi tost yap, çayla yeter
Yeter diyene bak, annem kaymaklı börek yapıcak öküz gibi yerim kesin
Nezamandır eşim bana maç bileti alıyım gidelim izleyelim diyo.
Hep "hayırr" diyorum, "gerek yok oncaa para" diyorum.
Sevgililer günü için 2 bilet alalım, hediyemiz bu olsun diye düşünüyorum.
Gidip İnönüde maç izleyelim, bu sezonun forumasından almıştı kocam ikimizinki de aynı.
Formalarımızı da giyeriz gideriz :119:
Biz gibi iki ormantikte de bu kaa sevgililer günü programı çıkar, millet mumlar, şaraplar, yemekler planlar biz maça gideriz
Bakalım dediğimi yapabilecek miyim :))
botun yapılışını buldum,dilşadın dediği gibiymiş,ip parmağa dolanarak yapılıyomuş...deniyim bakım becerebilecek miyim?
teşekkürler dilşad
bol ne zaman çıkıcaksın canımyemek yemedim bende daha ama belki senin dediğin gibi salata yapar da yerim...bu sabah itibariyle 62 kiloyu gördüm yavaş yavaş zorlanmaya başladım artık...gece dönerken bile zorlanıyorum,karnım top gibi oldu...bebek ayağını,elini dayıyo karnıma,canımı acıtıyo
bilmiyorum cnm burdayım daha yaaya sen salatayla geçiştirme düzgün bişe ye olsun artık alcan bundan sonra kilo bişe olmaz yaa resim koysana sen merak ediyorum.
bu belirsizlik çok kötü di mi
canım,bugün zeynep için yemem gereken her şeyi yedim(ceviz,meyve,meyve suyu,sebze,et)daha ne yiyim ki :26: bu saatten sonra hafif bi şeylerle karnımı doyursam yeter...kalsiyum almadım sadece,o yüzden yoğurt yemem lazım...yarın foto eklerim,karnım davul gibi bi görsenizeşimin kaprisini giyip göbeğimin üstüne çekiyorum,oburiks'e benziyorum aynı
Dün 3 kez evi aradı ....
annem açtı söyle kokete face ve msn şifremi versin iş için lazım dio kırmıştım ikisininde şifresini bidaha giremesin die...
Annem dedi yüz göz olma deli gelir şimdi hırr gürr çıkarır msj at bende şifreyi girmede ne hali varsa görsün bırak kendi haline dedi...
bende annemden msj attım şifreyi yazdım gönderdim hemen değiştirmiş yine kırarım istesemmm
beni kendi faceden çıkarmış onda ekli değilim ayrıcada evli durumunu değişmişşş şokkk oldummmm evet işi varmış hemen girmiş bunları yapmış bende evli yazmıo artık ....
görümcem ve k.v sağolsunlar boşatrlar bile bunu
yeme cipss, o cipslerin hepsinde zararlı bi madde varmış adı her neyse, yeme cnm bi daha olur mubizim stajerlerde maaşı almışlar bugün, bana krakerle meyve suyu almış biri, öbürleri de cips kola fanta almışlar, krakerden de cipslerden de yedim valla ben de, öğle yemeğine gitmedim zaten bugün
Ben de sevmedim bu haftayı :105: tost yapama şaka yapmıyorum, cidden küçük bi tost yap, çayla yeter
Yeter diyene bak, annem kaymaklı börek yapıcak öküz gibi yerim kesin
Nezamandır eşim bana maç bileti alıyım gidelim izleyelim diyo.
Hep "hayırr" diyorum, "gerek yok oncaa para" diyorum.
Sevgililer günü için 2 bilet alalım, hediyemiz bu olsun diye düşünüyorum.
Gidip İnönüde maç izleyelim, bu sezonun forumasından almıştı kocam ikimizinki de aynı.
Formalarımızı da giyeriz gideriz :119:
Biz gibi iki ormantikte de bu kaa sevgililer günü programı çıkar, millet mumlar, şaraplar, yemekler planlar biz maça gideriz
Bakalım dediğimi yapabilecek miyim :))
botun yapılışını buldum,dilşadın dediği gibiymiş,ip parmağa dolanarak yapılıyomuş...deniyim bakım becerebilecek miyim?
teşekkürler dilşad
bol ne zaman çıkıcaksın canımyemek yemedim bende daha ama belki senin dediğin gibi salata yapar da yerim...bu sabah itibariyle 62 kiloyu gördüm yavaş yavaş zorlanmaya başladım artık...gece dönerken bile zorlanıyorum,karnım top gibi oldu...bebek ayağını,elini dayıyo karnıma,canımı acıtıyo
insan sık sık acıkıyo di mi ayşinimçok da değil ama cnm kilon, fazla almıcaksın bence sen
elini ayağını dayıo diyince aklıma geldi bak bi rüya gördüm ne zaman bilmiom rüyamda meğerse bebekler annelerinii en çok ne zaman rahatsız ederlermiş bilio musun, hani öğrenciler parmak kaldırmak için bütün kolunu havaya kaldırır ya, bebek de karnımızın içinde öle el kol kaldırırmış bazen(sanki at koşturma alanı, o kadar yer mi var karındarüya işteee)en çok o zaman canımız yanarmış die anlatıodu biri bana rüyamda
eve geldim ben.
dersler geçmek bilmio sanki yaa, her arada sanki çok acıkırsınız da mideniz kazınır ya öle geliom odaya, çekmecede ne bulursam atıveriom bi lokma ağzıma rahatlıom:26:
yeşil mercimek yemeğim vardı onu yoğurtla yedim yanına da domates soslu spagetti yaptım yedim ben de bu akşam
insan sık sık acıkıyo di mi ayşinimben de öyleyim yaa...o yüzden okula meyve götürüyorum...meyve atıştırıyorum...bi de üşenmeyip kırsam ceviz-fındık götürürdüm...arada atardım ağzıma...sen de öyle yap,bisküvi filan atıştırma
ayşinim yaa valla parmak mı kaldırıyo napıyo bilmem ama çok rahatsız ediyo zilli benişimdi bile göbeğim sağa sola yamulup duruyo,napıyosa içerde eşime diyodum hareket ettiği dışardan görünüyo diye inanmıyodu,dün akşam oldu...darısı başına teyzesi ayyy daha yeni yemek yedim ama karnım kazındı,azcık fıstık atıştırıyım bari ya da meyve mi yesem ki
evet ya yok bende öyle bisküvi falan yemiom zaten, meyve götürdüm bugün. bi de azcık çubuk krakerim vardı ondan atıştırdım.
ayy eşin de gördü demek hareketlerini
meyve ye bence
ben de cevizimi yiyim, bugün yemedim daha
ayy ne dicem viliş yaaa, biz ünv.de yurtta 4 kızdık üçümüz evlendik, geçenlerde biriyle konuştum o da benle aynı hamileymiş, az önce de diğer evlenenle konuştum adeti gecikmiş test yap dedim eşine test aldırdı geldi silik çıkmış sabah kan vericek o da.
inanamıom üçümüz de hamile mi olcaz yani aynı anda
aaaa ne güzel denk gelmişüçünüz de aynı zamanda hamiş olcaksınız desene
ayy çok heyecanlı yaaa
ben cevizimi sabah yedim...az önce ayva yedim...sabah kivi yerim,okulda elma-mandalina...valla bizi bu kadar beslememişlerdir
az önce son ultrason kağıdına baktım miniğimin boyu 33 cm'ymiş o zamanyavrum niye rahat durmuyo diyorum bi de,sığmıyo demekki minik kuşum
kocişim geliyomuş 10 dk'ya...bademcikleri şişiyomuş,ıhlamur kaynatıyım herifime
sorma cnm istesek denk getiremezdik yaniinş. sağlıklı geçer de hamileliklerimiz
vayy bi cetvel boyu bişi duruo yani içerde maşallahbırak da kıpraşsın yani
koket aldatmaya kalkışması falan diosun yaa
en çok bu gıcık edio insanı
çünkü az çok biliouz kötü bi cinsel hayatınız yok
yani erkek dışarı gidio duyuouz bu tip şeyler ama
ben kadınında buna sebep olduğunu düşünürüm (bazı kadınlar)
sizde böyle bişi yok ki
neden bu adam dışardaki kaşarlara ihtiyaç duyuo nedir bu doyumsuzluk
arkadaş çevresi cebinin para görmesi
eee bunlar nereye kadar gitcek
hiç mi aklı yok yani
sen evden ayrılıp annenle falan gitme
elbet oğlum die gelcektir
onu görmezlikten gel adam yerine koyma derler yaa öyle yani
ailesine gelince Allahlarından bulsunlar
vicdan yok ki el kadar torununu düşünmüo kadın
bu işler öyle namaza duaya baş bağlamaya kalsaydı....
off çok zor yaa nediyim affetmekte çok zor düşündükçe aklından çıkaramazsında hem sana hem ailene yapılmış şeyler var ortada yani bazen diyosundur belkide hadi ben neysede anneme,kardeşime yapmamalydı bunu diye yazık allah akıl fikir versin gerçekten bigün mutlaka dank edecek kafasına eminim ama umarım çok geç olmadan yanlışlarının farkına varır bende katılıyorum kızlara hemen affetme çok şükür çalışıyosun sende ona ihtiyacın yok sürünsün vursun kafasını biraz duvarlara.
sen ne kadar kızsan da baba işte,oğlun onu istiyocnm ondaki şey doyumsuz olması...Para da olunca herşeyin daha iyisini istemesi sağa sola hava atması olay bu benim yaptıklarımı görmüyo nankör
Dün eve gelmiş süt için gittiğimde annem yeni geldi ANNESİNDE KALMIŞ DEDİ
dedi git içeri konuş dedim hayır konuşmıcam eve gelmeyen koca ile konuşmam ben artık konuşcak bişi yok uzatm dio hayırr yeter gurursuz ol ol nere kadar...
dedim o nasıl bi anne gece evine git karın bekler ayıp olur ailesine demio...
içeri girdim oğlumu emzirdim altını değiştimyatrdım çocuğu hiç konuşmadım yüzüne bile bakmadım tiksinç geldii
girdim anneme yardım ettim sarma yapıodu bu gitti yatak odasına kapandı yattı 3 saat....
sonra yemek kurdum annem çağır dedi seslendim kapıdan istemeyerek gelmedi biz yedik ...
çağan hiç gülmemiş çok gün içinde oynar kahkahalar atar annem sen bıraktın gittin çok ağladı dedi....babasını görünce çok sevinmiş çok gülmüş eğlenmiş ...
yemek yedikten sonra bu kalktı sofrayı kaldırmamıştım oturdu annem ilgilendi ben bişi yapmadım
çağanı gördüm nasıl mutluu nasıl gülüyor oynur yerinde babası ANAKARANIN BAĞALARINI SÖYLÜO O OYNUYOR sallanıyo işte annem dedi serhat çok mutsuzdu çağan onu üzme (sanki çok umrunda adamın) azcık ilgilendi işe gitti
antalyada bi hoca geldi sabah 9.30dan beri burda yaşı epey var kadının ama kokoş
patron gitti kadın benimle kaldı başladı adın neydi şekercim bak bu güzelmiş dimi şu şöyleymiş canımcım
gülcem gülemioum daaa
açıktım meyve saatime geçiyim bari burdada birisi varken bişi yenmio ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?