Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

ayy çok güldüm deli yani genelde öyle plan yapılmaz ama madem öyle düşündünüz ikinizde gidin değişiklik olsun

vilin ikinizde aynı şey yazmışsınız yaa yok cnm tost istemiyo valla salata yapar yerim belki üşenmezsem.tek olunca insanın bişe yapası gelmiyo valla.

botun yapılışını buldum,dilşadın dediği gibiymiş,ip parmağa dolanarak yapılıyomuş...deniyim bakım becerebilecek miyim?
teşekkürler dilşad

bol ne zaman çıkıcaksın canım yemek yemedim bende daha ama belki senin dediğin gibi salata yapar da yerim...bu sabah itibariyle 62 kiloyu gördüm yavaş yavaş zorlanmaya başladım artık...gece dönerken bile zorlanıyorum,karnım top gibi oldu...bebek ayağını,elini dayıyo karnıma,canımı acıtıyo

bilmiyorum cnm burdayım daha yaa ya sen salatayla geçiştirme düzgün bişe ye olsun artık alcan bundan sonra kilo bişe olmaz yaa resim koysana sen merak ediyorum.

gerizekalı pislik çıkıyor hala bırakmıyor yaa sen 5-10 dk daha bekle diyor boğacam bigün bu adamı

bilmiyorum cnm burdayım daha yaa ya sen salatayla geçiştirme düzgün bişe ye olsun artık alcan bundan sonra kilo bişe olmaz yaa resim koysana sen merak ediyorum.

bu belirsizlik çok kötü di mi
canım,bugün zeynep için yemem gereken her şeyi yedim(ceviz,meyve,meyve suyu,sebze,et)daha ne yiyim ki :26: bu saatten sonra hafif bi şeylerle karnımı doyursam yeter...kalsiyum almadım sadece,o yüzden yoğurt yemem lazım...yarın foto eklerim,karnım davul gibi bi görseniz eşimin kaprisini giyip göbeğimin üstüne çekiyorum,oburiks'e benziyorum aynı

evet bıktım artk yaa
beklyoz sabah koyarsın artık çıkcam bende 5 dk öptüm cnm

yazıklar olsun bi insan bu kadar mı doyumsuz olur inanamıyorum hayır seni tanımasak dicez ki adamla hiç ilgilenmiosun sürekli kavga çıkarıosun gönlünü hoş etmiosun vs

terbiyesiz derdi gücü uçkurunda mı yani töbe yarabbisi allahım ıslah etsin onu, koketim nolur kusuruma bakma inanamıyorum o adama daha neler neler diceğim var ama dilim varmıo şimdi burda

insanoğlu işte kimseye güvenmiceksin kimseye, iki kuruş para görsün elleri, iki baldır görsünler nası da insanlıktan çıkıolar.
hiç haketmiosun cnm hiç, bu adamın sakın bunları sana bi daha yaşatmasına izin verme. annen kardeşin çağan ne durumdadır şimdihele o kv'ye ne demelibi de inkar edio kadın yaaaaherkes kendi çıkarının peşinde tabi

sen o kadar kredi çek borç harç öde o nankörün yaptıklarına baknası iş bu arkadaş yaaaaaaa

koketim sen çok güçlüsün bunu biliyorum sakın o adamı yine hop die affedip unutup geçme bu olanları, bir değil iki değil seni böyle üzmeye hiç hakkı yok

bizim stajerlerde maaşı almışlar bugün, bana krakerle meyve suyu almış biri, öbürleri de cips kola fanta almışlar, krakerden de cipslerden de yedim valla ben de, öğle yemeğine gitmedim zaten bugün
yeme cipss, o cipslerin hepsinde zararlı bi madde varmış adı her neyse, yeme cnm bi daha olur mu

kaymaklı börek ne ola ki:44:ama eminim ki en az 1000kalori bişeydir

ben beğendim cnm fikrini, tam eşinin bayılacağı bi hedie olur eminim, e amaç onu sevindirmek diil mi, daha başka nası bu kadar mutlu edebilirsin ki onu

çok da değil ama cnm kilon, fazla almıcaksın bence sen

elini ayağını dayıo diyince aklıma geldi bak bi rüya gördüm ne zaman bilmiom rüyamda meğerse bebekler annelerinii en çok ne zaman rahatsız ederlermiş bilio musun, hani öğrenciler parmak kaldırmak için bütün kolunu havaya kaldırır ya, bebek de karnımızın içinde öle el kol kaldırırmış bazen(sanki at koşturma alanı, o kadar yer mi var karındarüya işteee)en çok o zaman canımız yanarmış die anlatıodu biri bana rüyamda

eve gelim ben.
dersler geçmek bilmio sanki yaa, her arada sanki çok acıkırsınız da mideniz kazınır ya öle geliom odaya, çekmecede ne bulursam atıveriom bi lokma ağzıma rahatlıom:26:

yeşil mercimek yemeğim vardı onu yoğurtla yedim yanına da domates soslu spagetti yaptım yedim ben de bu akşam

hıı yaa ne dicektim gündüz banyo paspaslarıma çok üzülüom demiştin ya dilek, ne biliim öle bişi demiştin sanki, nooldu paspaslarına onu merak ettim benn:26:

insan sık sık acıkıyo di mi ayşinim ben de öyleyim yaa...o yüzden okula meyve götürüyorum...meyve atıştırıyorum...bi de üşenmeyip kırsam ceviz-fındık götürürdüm...arada atardım ağzıma...sen de öyle yap,bisküvi filan atıştırma
ayşinim yaa valla parmak mı kaldırıyo napıyo bilmem ama çok rahatsız ediyo zilli beni şimdi bile göbeğim sağa sola yamulup duruyo,napıyosa içerde eşime diyodum hareket ettiği dışardan görünüyo diye inanmıyodu,dün akşam oldu...darısı başına teyzesi ayyy daha yeni yemek yedim ama karnım kazındı,azcık fıstık atıştırıyım bari ya da meyve mi yesem ki

evet ya yok bende öyle bisküvi falan yemiom zaten, meyve götürdüm bugün. bi de azcık çubuk krakerim vardı ondan atıştırdım.

ayy eşin de gördü demek hareketlerini

meyve ye bence

ben de cevizimi yiyim, bugün yemedim daha

ayy ne dicem viliş yaaa, biz ünv.de yurtta 4 kızdık üçümüz evlendik, geçenlerde biriyle konuştum o da benle aynı hamileymiş, az önce de diğer evlenenle konuştum adeti gecikmiş test yap dedim eşine test aldırdı geldi silik çıkmış sabah kan vericek o da.
inanamıom üçümüz de hamile mi olcaz yani aynı anda

aaaa ne güzel denk gelmiş üçünüz de aynı zamanda hamiş olcaksınız desene
ayy çok heyecanlı yaaa
ben cevizimi sabah yedim...az önce ayva yedim...sabah kivi yerim,okulda elma-mandalina...valla bizi bu kadar beslememişlerdir
az önce son ultrason kağıdına baktım miniğimin boyu 33 cm'ymiş o zaman yavrum niye rahat durmuyo diyorum bi de,sığmıyo demekki minik kuşum
kocişim geliyomuş 10 dk'ya...bademcikleri şişiyomuş,ıhlamur kaynatıyım herifime

sorma cnm istesek denk getiremezdik yaniinş. sağlıklı geçer de hamileliklerimiz

vayy bi cetvel boyu bişi duruo yani içerde maşallah bırak da kıpraşsın yani

cnm ondaki şey doyumsuz olması...Para da olunca herşeyin daha iyisini istemesi sağa sola hava atması olay bu benim yaptıklarımı görmüyo nankör

Dün eve gelmiş süt için gittiğimde annem yeni geldi ANNESİNDE KALMIŞ DEDİ

dedi git içeri konuş dedim hayır konuşmıcam eve gelmeyen koca ile konuşmam ben artık konuşcak bişi yok uzatm dio hayırr yeter gurursuz ol ol nere kadar...

dedim o nasıl bi anne gece evine git karın bekler ayıp olur ailesine demio...

içeri girdim oğlumu emzirdim altını değiştim yatrdım çocuğu hiç konuşmadım yüzüne bile bakmadım tiksinç geldii

girdim anneme yardım ettim sarma yapıodu bu gitti yatak odasına kapandı yattı 3 saat....

sonra yemek kurdum annem çağır dedi seslendim kapıdan istemeyerek gelmedi biz yedik ...

çağan hiç gülmemiş çok gün içinde oynar kahkahalar atar annem sen bıraktın gittin çok ağladı dedi....babasını görünce çok sevinmiş çok gülmüş eğlenmiş ...

yemek yedikten sonra bu kalktı sofrayı kaldırmamıştım oturdu annem ilgilendi ben bişi yapmadım

çağanı gördüm nasıl mutluu nasıl gülüyor oynur yerinde babası ANAKARANIN BAĞALARINI SÖYLÜO O OYNUYOR sallanıyo işte annem dedi serhat çok mutsuzdu çağan onu üzme (sanki çok umrunda adamın) azcık ilgilendi işe gitti

aynen öyle düşünyorum hep afettim de noldu dahada kötü oldu demekki bunlara çok iyi olmıcaksın...

Annem size özenyor siz gibi boşanmak istiyor ondan böyle yapıyor dedi sizden aldığı kültür bu dediği lafı unutmuyorum anne babamın boşanması çok farklı olay babam bırakıp gtti bizi zor durumlara düşürdü annemi neyle suçladı terbiyesiz...

Ama işini düşünyordum yaa aman kazansın aman karar versinlerde bu sene işletsin : AMA RABBİMDEN DİLİYORUM İNŞALLAH BU İŞYERİ OLMAZ TEKRAR YOKSA BU ADAM TÜMDEN COŞAR

belki zor günler bekliyo ama yapcak bişi yok öyle böyle geçinirim ben çalışyorum çok şükür para bozuyor erkekleri özellikle

sen ne kadar kızsan da baba işte,oğlun onu istiyo
ama annesinde kalmaya devam etmeyip eve gelmesi de bi adımdır...
şu an çok kızgınsın canım,haklısın da,ama zamanla düzelir inşallah...
eşinin uğraşması lazım,gönlünü alması lazım...

günaydın herkese...

o kadını bana gönderde az moral buluyimm bak öyleleri renkli kişiliktir heee

ayy koketim yaa kadınsın unutmak kolaymı sürekli aklına gelecek yapmasa bile yaptğını düşüneceksin çok zor bir durum peki gece tekrar gelip kaldımı?
yavrum benim yaa çağanı anlatıyorsun ya böyle çok üzülüyorum

günaydın kızlar

bugün doğum günüm öküz kocam hatrlamaz kesin unutmuştur ...İyide oldu onun gerçekçi olmayan davranışlarını çekemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…