Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

gunaydın kızlar
koket yaşadıklarına çok üzülüyorum
eşine karşı insan parayı görünce değişmemeli
anladığım kadarıyla eşin ticaret yapıyor sanırım ticaret öyle bir şeydir ki çok iyisindir ama işin rast gitmez bir bakmışsın tepetaklak oluvermişsindir. Azıtmamalı sapıtmamalı aile ilişkileri kuvvetli olmalı ruhunu dingin tutmalı ki bu durum da işine olumlu anlamda etki etmeli. :26:

evde eski kıytırık bir telefon buldum taktım kartımı nek seni arıyacaktım akşam konuşurum die numaran yoktu kimsenin numarası yokk

nek ne botu yapıyorsun sen yaa:44::44:

aa avatardan seni nekk sandım benzettim yada herhaldee....

sen botmu öryosun?

Son düzenleme:

cnm benim eşim nankör haklısın zaten ben onu çok afettim her defasında fazlasını yaptı

inanırmısın bugün 4 gün oldu atık sanki alıştım aslında belkide onu derinn bi aşkla sevmiyorumdur artık üzülmüyorum bugün daha iyiyimm...

Sanırım katlanabilirim artık onsuzluğaaa:26:

annem dün çağan çok mutsuzdu dedi... ben eşime hiç güvenmiyorum güven olmadan yürümez sanmıyorum

söyledikleri çok soğuttu kendin beni...çocuk daha...

görümce dün bi laf yazmış facete...kardeşinden daha çocuk eşim kim bilir anasında kalırken ne söyledide bu böyle bi laf yazmş...

kimseyle atık iyi geçinmeyi düşünmüyorum, onlar benimle iyi geçinmeyi düşünsün yazmışş

buda dünya etrafında dönüyo sana ayrı bi tip iştee basitttttttttttttttttt

dün birleşip beni konuştular demkki eşim orada kaldı bunlar da vermişlerdir gazı...

bugün doğum günüm öküz kocam hatrlamaz kesin unutmuştur ...İyide oldu onun gerçekçi olmayan davranışlarını çekemem

unutmaz heralde bugünüde yani yaaa kutlarmı bilmiyorum ama:26:umarım yeni yaşın seni daha fazla üzmez canım mutlu olursunuz.

botu vilin yapıyor kızına işlicek.

istemiyorum almasın gönlümü gönlü batsın

boşver yaa canımızı sıkmayalım hayat devam ediyor hem artık üzülmüyorum inceldiği yerden kopsun umrum değil
senin kontrollerin nasıl gidiyor

hımm geldi yattı yatağında yüzüne bile bakmadım sırtımı döndüm yatağın ucunda yattımm zaten fazla uyumadım hep çağan kalktı:26:

ama çağanın dün mutlulunu görcen kıskandım oğlumu yaaaa

cnm o herşeyiyle ablasına güveniyor ablsının çevresi geniş torpili yüksek bu işide o sağladı ona kulu kölesi oldu benimki...

boşver üzülme ben üzülmüyorum artık ama onu afetmicem bugün kendim bişiler yapım barii yaaa ee gidip hazrlanıp çıkıyım oğlumla annemle kardeşimle:44::44:

hıı yaa ne dicektim gündüz banyo paspaslarıma çok üzülüom demiştin ya dilek, ne biliim öle bişi demiştin sanki, nooldu paspaslarına onu merak ettim benn:26:

sigara düşürmüş tuvalette pembiş halım yanmış hemde 3 yerinden ona üzüldüm alcam aynısından dio bide
dün yaktığı mutfak masasını bir silmişimi nokta kadar kaldı yanık süngere cifi döktüm kazıdım resmen eşim gelmiş şok oldu diğer uca bakıo masayımı çevirdin die yooo sadece sildim dedim
bak yine hatırladım sana kızdım dio (senin yapcağın işe ...... demiştim yaa)
bişi olmaz unutursun bende neleri unutuoum dedim

vilin bence kilo harika yaa nekle biz ağlıouz yani 60 olduk ikimizde
sen hamişsin ve 62sin
NEKKK acil durum harekete geçmeliyiz
şu yazıyı okudum bende
Öğlen yemekleri şişmanlatıyor -  Haber

unutmaz heralde bugünüde yani yaaa kutlarmı bilmiyorum ama:26:umarım yeni yaşın seni daha fazla üzmez canım mutlu olursunuz.

botu vilin yapıyor kızına işlicek.

kutlamasın odunnn inşallah unutur inşallah istemiyorum yüzünü çekmek

onunla mutlu olunmaz yaaa haketmiyo nankörrr....

yalnız bunların olması baen iyi oluyor insan kime güveneceğini anlıyor

bende oğluma bot almıştım kk da örgü yapan kadından adını unuttum topiği var şu nekk paylaşmıştı onlardan örüyor ama kaba ipten yapmıştı beğenmedim yaa kaba ipten yapma vilinn güzel olmuyor bebe yünü al diyecektimmm salak garuya söledimm kaba olmasın bebe olsun die ok dedi kaba yapıp göndermiş beğenmedim arada giydryom resimdekinin aynısı sizin paylaştıklarınızdan...

amann bu ne yaa açmı gezcez akşam dikkat etmeye çalışıyorum zaten öğlendemi aç kalalım yaa üff yemeden hayatın tadıda çıkmıyor dün gittim salata yaptım yedim azcıkta tavuk vardı ekledm yağ falan koymadım ama hiç ii oldu doymadım ama napim yattım öyle.

kızlar dün muhteşem yüzyılı izledim ibrahim öldü yaa üzüldüm sanki heee ....

Adama gıcık olyodum ama dizinin tadı vardı yaa

siz kuzey güneyi izliyosunuz ama bakmadınzmı hiçç?

Son düzenleme:

yaff ben seni balık etli sevyom yaa çokta zayıf olsan yakışmaz cnm sana yaaa...hamur yeme gerisini koyver yaaa bidahamı gelcez dünyaya....:13:

Bugün intikam varr ben çok beğendim yaaaa hoşuma gitti çağandan fırsat buldukça izlerimmm siz beğendinizmi?

yaff ben seni balık etli sevyom yaa çokta zayıf olsan yakışmaz cnm sana yaaa...hamur yeme gerisini koyver yaaa bidahamı gelcez dünyaya....:13:

ya 60 olsam ii olcak göbek var biraz çıkıyor herşeyden 63 üm 3 kilo vermem gerek ozman ii olur 58 lerde gözüm yok vallaişte ekmeksiz yapamıyorum doymuyorum.
ya kuzey güneye bile doğru dürst bakamadımki arada muhteşemede bakıyodum sıpa gündüz uyumadı diye durmadı hiç onla uğraştım valla.
intikamı bende izliyorum bazı yerleri saçma ya bukadar basit yapabilmesi herşeyi ama izlicek bişe yok bakıyorum oyüzden.

Son düzenleme:
..................................
........................................................................................................................................Eki Görüntüle 607609

Son düzenleme:

doğa erken yatmıyormu ?

evet oda bana saçma geldi herşey tıkır tıkır işliyor yani...Ama izlenecek çok güzel diziler kalmadıki bizde bunlarla idare ediyoruz...ben beren saati seviyorum doğal güzelliği var ondan izliyorum herhaldee o nerde oynasa izlicem gibi...

kızlar yeni bi dizi başlıcak benim favorim BİRCE AKALAY oynicak daha önce yer gök aşkta oynayan asi güzel.....Asi dizisinde de oynamıştı

birce akalay adnan menderesin hayatını konu alan bir dizide adnan menderesin yasak aşkı nı oynayacak adam evli felan iştee...dizi ATV de başlıcak dört gözle bekliyorum adını daha henüz bilmiyorum ama herhalde bölümleri yeni çekilyo...

ben birceyi yakından takip ettiğim için ordan duydumm umarım güzel bir dizi olur oyunculuğu harika bi kadın bayılıyorum ona...
bu bayaaaan

Son düzenleme:
off ne bilim yaa ben 10 saat oturuoum oturduğum yerden herşeyi yioum
nası zayıflayabilirim ki
akşamda gittim tavuğu haşladım sonunda tavuk salatamı yaptım ama yemedim bugün yanımda getirdim öğlen yicem yanındada bir dilim börek

Bugün intikam varr ben çok beğendim yaaaa hoşuma gitti çağandan fırsat buldukça izlerimmm siz beğendinizmi?

bencede fena diil canım
muhteşeme bakamıoum kuzey güneyi izlioum ben
ama dün onu da izleyemedim
eşimle banyo fantazisindeydik sonrada tavuk falan didikledik beraber
diziler kaynadı yani
bu akşamda sinemaya gitcez bi aksilik çıkmazsa yani izleyemem intikam falan 20dkyı çok takiplemioum
bnm ekrana yapıştığım diziler kayıp şehir, seksenler
kuzey güneyde arada bunaltıo valla beni uzayıp duruo yani
muhteşemi de başından beri izlemedim zaten her çrş yada prş annemle babam özet geçer babam birde tarih bilgisiyle önümüzdeki bölümlerden tiyolar verir o kaaa

bugün doğum günüm öküz kocam hatrlamaz kesin unutmuştur ...İyide oldu onun gerçekçi olmayan davranışlarını çekemem
yeni yaşın sana bol bol mutluluk getirsin canım

nek ne botu yapıyorsun sen yaa:44::44:

aa avatardan seni nekk sandım benzettim yada herhaldee....

sen botmu öryosun?
avatarımı nek buldu,onun zevk,karıştırman normal
elimden geldiğince bi şeyler örmeye çalışıyorum işte canım

vilin bence kilo harika yaa nekle biz ağlıouz yani 60 olduk ikimizde
sen hamişsin ve 62sin
NEKKK acil durum harekete geçmeliyiz
şu yazıyı okudum bende
Öğlen yemekleri şişmanlatıyor - .Haber
ama benim boyum kısa
bi de ilk aylarda fazla kilo almamak gerekiyomuş canım...çünkü son aylarda çok alınıyomuş kilo...gerçi hamilelik topiğindekiler benden çok daha fazla kilo almışlar 14-15 kilo alan var...

bugüne kadar ördüklerimin hepsini bebe yünüyle ördüm canım ben...sadece son ördüğüm hırkanın ipi biraz kalındı...
bu arada ben botu yapamadım yaa söke söke bi hal oldum,bu akşam yine denicem

ayyy sabahtan beri lak lak yapıyorum telde...evi toplayıp kahvaltı yapıyım...sabah sütümü içtim,1 tane kivi yedim,ceviz-fındık yedim...bunlar kızım içindi teyzeleri...ama doymadı zilli,tekmeliyo yine

..................................
........................................................................................................................................Eki Görüntüle 607609

teşekkür ederim cnm benim ....

sizleri çok seviyorum kızlar hep her konuda destek oldunuz en kötü günümde beni üzen olaylarda beni suçlamak yerine yada başkasını objektif oldunuz ne bilim beni rahatlatıyor sizlerle olmak buraya oyüzden bazı şeyleri sıkılmadan utanmadan yazıyorum...

İyiki varsınız zaten

bu topikten ayrıldığımda çok üzülmüştüm zoruma gitmişti ama yine burdayım iyi bir 2010 gelini olmasamda idare edin artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…