botun yapılışını buldum,dilşadın dediği gibiymiş,ip parmağa dolanarak yapılıyomuş...deniyim bakım becerebilecek miyim?
teşekkürler dilşad
bol ne zaman çıkıcaksın canımyemek yemedim bende daha ama belki senin dediğin gibi salata yapar da yerim...bu sabah itibariyle 62 kiloyu gördüm yavaş yavaş zorlanmaya başladım artık...gece dönerken bile zorlanıyorum,karnım top gibi oldu...bebek ayağını,elini dayıyo karnıma,canımı acıtıyo
yazıklar olsun bi insan bu kadar mı doyumsuz olur inanamıyorumhayır seni tanımasak dicez ki adamla hiç ilgilenmiosun sürekli kavga çıkarıosun gönlünü hoş etmiosun vs
terbiyesiz derdi gücü uçkurunda mı yani töbe yarabbisi allahım ıslah etsin onu, koketim nolur kusuruma bakma inanamıyorum o adama daha neler neler diceğim var ama dilim varmıo şimdi burda
insanoğlu işte kimseye güvenmiceksin kimseye, iki kuruş para görsün elleri, iki baldır görsünler nası da insanlıktan çıkıolar.
hiç haketmiosun cnm hiç, bu adamın sakın bunları sana bi daha yaşatmasına izin verme. annen kardeşin çağan ne durumdadır şimdihele o kv'ye ne demeli bi de inkar edio kadın yaaaa herkes kendi çıkarının peşinde tabi
sen o kadar kredi çek borç harç öde o nankörün yaptıklarına baknası iş bu arkadaş yaaaaaaa
koketim sen çok güçlüsün bunu biliyorum sakın o adamı yine hop die affedip unutup geçme bu olanları, bir değil iki değil seni böyle üzmeye hiç hakkı yok
dersler geçmek bilmio sanki yaa, her arada sanki çok acıkırsınız da mideniz kazınır ya öle geliom odaya, çekmecede ne bulursam atıveriom bi lokma ağzıma rahatlıom:26:
yeşil mercimek yemeğim vardı onu yoğurtla yedim yanına da domates soslu spagetti yaptım yedim ben de bu akşam
bugün doğum günüm öküz kocam hatrlamaz kesin unutmuştur ...İyide oldu onun gerçekçi olmayan davranışlarını çekemem
sen ne kadar kızsan da baba işte,oğlun onu istiyo
ama annesinde kalmaya devam etmeyip eve gelmesi de bi adımdır...
şu an çok kızgınsın canım,haklısın da,ama zamanla düzelir inşallah...
eşinin uğraşması lazım,gönlünü alması lazım...
günaydın herkese...
ayy koketim yaa kadınsın unutmak kolaymı sürekli aklına gelecek yapmasa bile yaptğını düşüneceksin çok zor bir durum peki gece tekrar gelip kaldımı?
yavrum benim yaa çağanı anlatıyorsun ya böyle çok üzülüyorum
günaydın kızlar
gunaydın kızlar
koket yaşadıklarına çok üzülüyorum
eşine karşı insan parayı görünce değişmemeli
anladığım kadarıyla eşin ticaret yapıyor sanırım ticaret öyle bir şeydir ki çok iyisindir ama işin rast gitmez bir bakmışsın tepetaklak oluvermişsindir. Azıtmamalı sapıtmamalı aile ilişkileri kuvvetli olmalı ruhunu dingin tutmalı ki bu durum da işine olumlu anlamda etki etmeli. :26:
hıı yaa ne dicektim gündüz banyo paspaslarıma çok üzülüom demiştin ya dilek, ne biliim öle bişi demiştin sanki, nooldu paspaslarına onu merak ettim benn:26:
unutmaz heralde bugünüde yani yaaa kutlarmı bilmiyorum ama:26:umarım yeni yaşın seni daha fazla üzmez canım mutlu olursunuz.
botu vilin yapıyor kızına işlicek.
sigara düşürmüş tuvalette pembiş halım yanmış hemde 3 yerindenona üzüldüm alcam aynısından dio bide
dün yaktığı mutfak masasını bir silmişimi nokta kadar kaldı yanık süngere cifi döktüm kazıdım resmen eşim gelmiş şok oldu diğer uca bakıo masayımı çevirdin die yooo sadece sildim dedim
bak yine hatırladım sana kızdım dio (senin yapcağın işe ...... demiştim yaa)
bişi olmaz unutursun bende neleri unutuoum dedim
vilin bence kilo harika yaa nekle biz ağlıouz yani 60 olduk ikimizde
sen hamişsin ve 62sin
NEKKK acil durum harekete geçmeliyiz
şu yazıyı okudum bende
Öğlen yemekleri şişmanlatıyor - .Haber
amann bu ne yaa açmı gezcez akşam dikkat etmeye çalışıyorum zaten öğlendemi aç kalalım yaa üff yemeden hayatın tadıda çıkmıyordün gittim salata yaptım yedim azcıkta tavuk vardı ekledm yağ falan koymadım ama hiç ii oldu doymadım ama napim yattım öyle.
yaff ben seni balık etli sevyom yaa çokta zayıf olsan yakışmaz cnm sana yaaa...hamur yeme gerisini koyver yaaa bidahamı gelcez dünyaya....:13:
..................................koketim doğum günün mü senin
nice mutlu yıllara kuzum bundan sonraki yaşlarında üzüntülerin olmasın inşallah
eşin oğlun ve sen huzurlu sağlıklı uzun yıllar geçirin inşallah
eşin umarım bişi planlar bu özel gün için bu iyi bi fırsat umarım değerlendirebilir
ya 60 olsam ii olcak göbek var biraz çıkıyor herşeyden 63 üm 3 kilo vermem gerek ozman ii olur 58 lerde gözüm yok vallaişte ekmeksiz yapamıyorum doymuyorum.
ya kuzey güneye bile doğru dürst bakamadımki arada muhteşemede bakıyodum sıpa gündüz uyumadı diye durmadı hiç onla uğraştım valla.
intikamı bende izliyorum bazı yerleri saçma ya bukadar basit yapabilmesi herşeyi ama izlicek bişe yok bakıyorum oyüzden.
off ne bilim yaa ben 10 saat oturuoum oturduğum yerden herşeyi yioumamann bu ne yaa açmı gezcez akşam dikkat etmeye çalışıyorum zaten öğlendemi aç kalalım yaa üff yemeden hayatın tadıda çıkmıyordün gittim salata yaptım yedim azcıkta tavuk vardı ekledm yağ falan koymadım ama hiç ii oldu doymadım ama napim yattım öyle.
Bugün intikam varr ben çok beğendim yaaaa hoşuma gitti çağandan fırsat buldukça izlerimmm siz beğendinizmi?
yeni yaşın sana bol bol mutluluk getirsin canımbugün doğum günüm öküz kocam hatrlamaz kesin unutmuştur ...İyide oldu onun gerçekçi olmayan davranışlarını çekemem
avatarımı nek buldu,onun zevk,karıştırman normalnek ne botu yapıyorsun sen yaa:44::44:
aa avatardan seni nekk sandım benzettim yada herhaldee....
sen botmu öryosun?
ama benim boyum kısavilin bence kilo harika yaa nekle biz ağlıouz yani 60 olduk ikimizde
sen hamişsin ve 62sin
NEKKK acil durum harekete geçmeliyiz
şu yazıyı okudum bende
Öğlen yemekleri şişmanlatıyor - .Haber
bugüne kadar ördüklerimin hepsini bebe yünüyle ördüm canım ben...sadece son ördüğüm hırkanın ipi biraz kalındı...bende oğluma bot almıştım kk da örgü yapan kadından adını unuttum topiği var şu nekk paylaşmıştı onlardan örüyor ama kaba ipten yapmıştı beğenmedim yaa kaba ipten yapma vilinn güzel olmuyor bebe yünü al diyecektimmm salak garuya söledimm kaba olmasın bebe olsun die ok dedi kaba yapıp göndermiş beğenmedim arada giydryom resimdekinin aynısı sizin paylaştıklarınızdan...
..................................
........................................................................................................................................Eki Görüntüle 607609
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?