Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

koket önceden erken yatıyodu 9 da falan ama artık 10.30 11 gibi falan yatıyor cadı dün yolda eve gidene kadar kestirdi biraz gündüz uyumamıştı eve geldi cingöz kesildi cadı huzursuzdu.
birceyi bende beğeniyom okumuştum onu gazetede yazıyodu bakim nasıl olcak dizi.

dilekk kız banyo soğuk olmuyormu

vilin hani resim koycaktın kız

demek banyo fantezisi bak bakk

sinemaya neye gitceksiniz? banada doğum günüm olduğu için cinebonus hediye vermiş 2 kişilik hemde ne iznlenirki güzel film varmı?

vayss baban tarihle ilgileniyor haa tanısam sohpet etmek isterdim yaa çok severim tarihi hele büyüklerden dinlemeyi çok severim iyi bi dinleyiciyimdir..

yaa mehmet ali brandın beyin ölümü gerçekleşmiş üzüldüm yaa allah tahmet eğlesin

günaydın kızlar. dün medicalpark hastanesine gittim. hem akciğer filmi çekildi hem de solunum testi yapıldı. filmler temiz çıktı çok şükür ama solunum testi berbattı. doktor 5 tane ilaç yazdı, ne ararsan var. burun spreyi, şurup, antibiyotik, içine çekilecek bir toz, bi tane daha hap alerji ya da astım olabilirmiş. ilk önce solunumu normale döndürmeye çalışıyor. bunları düzenli kullanıp 1 ay sonra kontrole gidecekmişim. sanırım o zaman alerji testi yapacak. ilaçlarda genelde emzirmede doktor gerekli görmedikçe kullanmayın yazıyordu. doktora sanırım 10 defa demişimdir, 3 aylık oğlum var, sadece anne sütüyle besleniyor diye. mecbur kullancam artık bunları. dua edin bebişime olumsuz bir etki etmesin.

nekim dün mesajına cevap veremedim canım, kusura bakma. ablamlara gidince 3 çocuk oluyor, nefes bile alamıyoruz inan. mesajını okudum ama cevaplamaya zamanım olmadı. salı gecesi ablamlarda kaldık, dün de gece 11,30 gibi çıktık ordan. evimi özlemişim ya

geçmişe bakcam inşallah bi ara. M. Ali birand ölmüş, Allah rahmet eylesin.

dilekk kız banyo soğuk olmuyormu
yoo nie soğuk olsun ki kalorifer yanıo kaynar su aktıkça duşakabinin içinde buhardan birbirimizi göremiouz
eşime tlf etmiştim banyo yapcam ne zaman gelcen seni beklioum bornozla die apartmandan ses geldi adamın bir inişi var merdivenleri patır patır çok güldüm
ayakkabıyı montu en hızlı çıkarışıydı galiba dün

arada yapıouz öyle işte
sırt keseleme amaçlı canım masumane yaniii(yersen)
cmylmz'a gitcez biz akşama kuzum başka ne var hiç bilmioum
babam çok iyi bi okuyucudur ansiklopedi falan okur yani sıkılmaz Eki Görüntüle 607666 ve şu çılgın türkler kitabını falan dizmişti turgut özakmanın bütün kitaplarını diebilirim hatta ee dizerkende okuo tabii
belgesel izler coğrafyası da iyidir kültürlü babam benim

yarenim çok geçmiş olsun canım yaa inşallah ilaçlarla düzelirsin astım falan çıkmaz yani zor bir hastalık astım ama ciğerlerde bişe çıkmamış çok şükür canım yoktur inşallah.

yarenim umarım ilaçların sana fayda sağlar ama bebişine kötü etki etmez kuzum tekrar çok geçmiş olsun

adama çok şaşırdım yaa nası olur hiç haberim olmamıştı :26:

Dilek sirken 18 ocakta jolly balanstan athena bileti kazandım ikinizden biri gidermisiniz çift kişilik adres bekliyolar..

yarenim umarım ilaçların sana fayda sağlar ama bebişine kötü etki etmez kuzum tekrar çok geçmiş olsun

adama çok şaşırdım yaa nası olur hiç haberim olmamıştı :26:

Dilek sirken 18 ocakta jolly balanstan athena bileti kazandım ikinizden biri gidermisiniz çift kişilik adres bekliyolar..

vawww
ama bilemedim birden :44:
lannn 18 ocak yarın diil mi

athena ve eşim :44: emin olamadım ama bi soruyum
sirkende sorsun tabii ne kadar vaktimiz var geri dönüş için

hay allah yaaa çok çok geçmiş olsun canım...inşallah astım falan olmamışsındır...

kızlar yeni foto ekledim...çıkıyorum ben evden...bilgisayarımı götürücem okula,girerim arada

vawww
ama bilemedim birden :44:
lannn 18 ocak yarın diil mi

athena ve eşim :44: emin olamadım ama bi soruyum
sirkende sorsun tabii ne kadar vaktimiz var geri dönüş için

Tamam cnm sen sor eşine olmadı diğer topikteki kızlara derim..Kız bileti hemen göndericez acil dönüş yapın demişti..

dilekk çok güldüm eşine yaa hayal ettimde birden
ben bizim banyoyu düşündümde birden ondan dedim bizimki buzhane biliyon

koketa doğum günün kutlu olsun mutlu yıllar

teşekkür ederim cnm

geçmiş olsun cnm üşüttünmü sen yaa neden böyle olsun meyve felan çok yee bende biara kötü grip olmuştum ilaçları korkudan 1 er tane kullandım iyi olunca bıraktım antibiyotik 1 tane içti oda gece az emiyordu ozman 500 mg dı hatta verdiği :44:

bol bol ıhlamur ada çayı kekik içtim limonlu sende böyle devam et ilacı başta kullanırsın iyileşince bırakırsın iyi olman şart

canım, kaymaklı börek bizim oranın özel böreği.
Dızmana deriz biz, burda da böçmen böreği diye geçer.
Böyle hamurla yapılıyo top top, üstüne yumurta ve kaymak döküyosun
ayy rüyana çok güldüm, çok sevimli

Kokişim yaaa, eve gelmesi bile bişe.
Öyle afcede hesabını bekar yapmakla olmuyo bu işler, kaybetme korkusu olmasa eve neden gelsin?
Boşver hiç bakma yüzüne, kendi gelecek hiçç adım atma.
Çağan da yavrum, olayları bilmiyo anlamıyo ki ( babasını özlemiş tabiii..

bugün doğum günüm öküz kocam hatrlamaz kesin unutmuştur ...İyide oldu onun gerçekçi olmayan davranışlarını çekemem
atacaksa bi adım bugün atmalı..
Canım yeni yaşın kutlu olsun, sağlıklı mutlu nice yılların olsun
evde eski kıytırık bir telefon buldum taktım kartımı nek seni arıyacaktım akşam konuşurum die numaran yoktu kimsenin numarası yokk
keşke arasaydınn :)) konuşurduk.. ben yazarım sana numaramı, istediğin zaman arayabilirisn canım

eşinle arayı düzelttiğinizde napıcaklar çokkk merak ediyorum...
ne yüzle gelecek kapına..?

bişi olmaz unutursun bende neleri unutuoum dedim güzelmiş buu
okudum şimdi, taam yaza kadar fit oluyoruz, geçelim harekete mailime cevap yazın siz önce sedayla
kızlar dün muhteşem yüzyılı izledim ibrahim öldü yaa üzüldüm sanki heee ....

Adama gıcık olyodum ama dizinin tadı vardı yaa

siz kuzey güneyi izliyosunuz ama bakmadınzmı hiçç?
ben kuzey izliyorum canım, muhteşemi de netten izliyorum. Bakıcam bu akşam..
Bugün intikam varr ben çok beğendim yaaaa hoşuma gitti çağandan fırsat buldukça izlerimmm siz beğendinizmi?
ben izlemiyorum intikamı.. 20 dakkayı sevdim yeni dizilerden
seviyorum ben de bu kadını :)))

ayyy sabahtan beri lak lak yapıyorum telde...evi toplayıp kahvaltı yapıyım...sabah sütümü içtim,1 tane kivi yedim,ceviz-fındık yedim...bunlar kızım içindi teyzeleri...ama doymadı zilli,tekmeliyo yine
çok özeniyorum sen böyle yazıncaaa

yaa mehmet ali brandın beyin ölümü gerçekleşmiş üzüldüm yaa allah tahmet eğlesin
ölmemiş daha yaa ((

canım filmlerin temiz çıkmasına sevindim, inş 1 ay sonraki kontrolde de solunum yolu testlerin temiz çıkar.
Bebişe de hiç bir yan etkisi olmaz inş yaa ilaçların :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…