off ne bilim yaa ben 10 saat oturuoum oturduğum yerden herşeyi yioum
nası zayıflayabilirim ki
akşamda gittim tavuğu haşladım sonunda tavuk salatamı yaptım ama yemedim bugün yanımda getirdim öğlen yicem yanındada bir dilim börek
bencede fena diil canım
muhteşeme bakamıoum kuzey güneyi izlioum ben
ama dün onu da izleyemedim
eşimle banyo fantazisindeydik sonrada tavuk falan didikledik beraber
diziler kaynadı yani
bu akşamda sinemaya gitcez bi aksilik çıkmazsa yani izleyemem intikam falan 20dkyı çok takiplemioum
bnm ekrana yapıştığım diziler kayıp şehir, seksenler
kuzey güneyde arada bunaltıo valla beni uzayıp duruo yani
muhteşemi de başından beri izlemedim zaten her çrş yada prş annemle babam özet geçer babam birde tarih bilgisiyle önümüzdeki bölümlerden tiyolar veriro kaaa
ekliciiiimvilin hani resim koycaktın kız
yaa mehmet ali brandın beyin ölümü gerçekleşmiş üzüldüm yaa allah tahmet eğlesin
yoo nie soğuk olsun ki kalorifer yanıo kaynar su aktıkça duşakabinin içinde buhardan birbirimizi göremiouzdilekk kız banyo soğuk olmuyormu
demek banyo fantezisi bak bakk
sinemaya neye gitceksiniz? banada doğum günüm olduğu için cinebonus hediye vermiş 2 kişilik hemde ne iznlenirki güzel film varmı?
vayss baban tarihle ilgileniyor haa tanısam sohpet etmek isterdim yaa çok severim tarihi hele büyüklerden dinlemeyi çok severim iyi bi dinleyiciyimdir..
teşekkürler kkorasDilek sirken 18 ocakta jolly balanstan athena bileti kazandım ikinizden biri gidermisiniz çift kişilik adres bekliyolar..
Dilek sirken 18 ocakta jolly balanstan athena bileti kazandım ikinizden biri gidermisiniz çift kişilik adres bekliyolar..
hay allah yaaa çok çok geçmiş olsun canım...inşallah astım falan olmamışsındır...günaydın kızlar. dün medicalpark hastanesine gittim. hem akciğer filmi çekildi hem de solunum testi yapıldı. filmler temiz çıktı çok şükür ama solunum testi berbattı. doktor 5 tane ilaç yazdı, ne ararsan var. burun spreyi, şurup, antibiyotik, içine çekilecek bir toz, bi tane daha hapalerji ya da astım olabilirmiş. ilk önce solunumu normale döndürmeye çalışıyor. bunları düzenli kullanıp 1 ay sonra kontrole gidecekmişim. sanırım o zaman alerji testi yapacak. ilaçlarda genelde emzirmede doktor gerekli görmedikçe kullanmayın yazıyordu. doktora sanırım 10 defa demişimdir, 3 aylık oğlum var, sadece anne sütüyle besleniyor diye. mecbur kullancam artık bunları. dua edin bebişime olumsuz bir etki etmesin.
nekim dün mesajına cevap veremedim canım, kusura bakma. ablamlara gidince 3 çocuk oluyor, nefes bile alamıyoruz inan. mesajını okudum ama cevaplamaya zamanım olmadı. salı gecesi ablamlarda kaldık, dün de gece 11,30 gibi çıktık ordan. evimi özlemişim ya
geçmişe bakcam inşallah bi ara. M. Ali birand ölmüş, Allah rahmet eylesin.
yoo nie soğuk olsun ki kalorifer yanıo kaynar su aktıkça duşakabinin içinde buhardan birbirimizi göremiouz
eşime tlf etmiştim banyo yapcam ne zaman gelcen seni beklioum bornozla dieapartmandan ses geldi adamın bir inişi var merdivenleri patır patır çok güldüm
ayakkabıyı montu en hızlı çıkarışıydı galiba dün
arada yapıouz öyle işte
sırt keseleme amaçlı canım masumane yaniii(yersen)
cmylmz'a gitcez biz akşama kuzum başka ne var hiç bilmioum
babam çok iyi bi okuyucudur ansiklopedi falan okur yani sıkılmaz Eki Görüntüle 607666 ve şu çılgın türkler kitabını falan dizmişti turgut özakmanın bütün kitaplarını diebilirim hatta ee dizerkende okuo tabii
belgesel izler coğrafyası da iyidir kültürlü babam benim
vawww
ama bilemedim birden :44:
lannn 18 ocak yarın diil mi
athena ve eşim :44: emin olamadım ama bi soruyum
sirkende sorsun tabii ne kadar vaktimiz var geri dönüş için
yoo nie soğuk olsun ki kalorifer yanıo kaynar su aktıkça duşakabinin içinde buhardan birbirimizi göremiouz
eşime tlf etmiştim banyo yapcam ne zaman gelcen seni beklioum bornozla dieapartmandan ses geldi adamın bir inişi var merdivenleri patır patır çok güldüm
ayakkabıyı montu en hızlı çıkarışıydı galiba dün
yaa mehmet ali brandın beyin ölümü gerçekleşmiş üzüldüm yaa allah tahmet eğlesin
koketa doğum günün kutlu olsun mutlu yıllar
günaydın kızlar. dün medicalpark hastanesine gittim. hem akciğer filmi çekildi hem de solunum testi yapıldı. filmler temiz çıktı çok şükür ama solunum testi berbattı. doktor 5 tane ilaç yazdı, ne ararsan var. burun spreyi, şurup, antibiyotik, içine çekilecek bir toz, bi tane daha hapalerji ya da astım olabilirmiş. ilk önce solunumu normale döndürmeye çalışıyor. bunları düzenli kullanıp 1 ay sonra kontrole gidecekmişim. sanırım o zaman alerji testi yapacak. ilaçlarda genelde emzirmede doktor gerekli görmedikçe kullanmayın yazıyordu. doktora sanırım 10 defa demişimdir, 3 aylık oğlum var, sadece anne sütüyle besleniyor diye. mecbur kullancam artık bunları. dua edin bebişime olumsuz bir etki etmesin.
nekim dün mesajına cevap veremedim canım, kusura bakma. ablamlara gidince 3 çocuk oluyor, nefes bile alamıyoruz inan. mesajını okudum ama cevaplamaya zamanım olmadı. salı gecesi ablamlarda kaldık, dün de gece 11,30 gibi çıktık ordan. evimi özlemişim ya
canım, kaymaklı börek bizim oranın özel böreği.kaymaklı börek ne ola ki:44:ama eminim ki en az 1000kalori bişeydir
ben beğendim cnm fikrini, tam eşinin bayılacağı bi hedie olur eminim, e amaç onu sevindirmek diil mi, daha başka nası bu kadar mutlu edebilirsin ki onu
elini ayağını dayıo diyince aklıma geldi bak bi rüya gördüm ne zaman bilmiom rüyamda meğerse bebekler annelerinii en çok ne zaman rahatsız ederlermiş bilio musun, hani öğrenciler parmak kaldırmak için bütün kolunu havaya kaldırır ya, bebek de karnımızın içinde öle el kol kaldırırmış bazen(sanki at koşturma alanı, o kadar yer mi var karındarüya işteee)en çok o zaman canımız yanarmış die anlatıodu biri bana rüyamda
Kokişim yaaa, eve gelmesi bile bişe.cnm ondaki şey doyumsuz olması...Para da olunca herşeyin daha iyisini istemesi sağa sola hava atması olay bu benim yaptıklarımı görmüyo nankör
Dün eve gelmiş süt için gittiğimde annem yeni geldi ANNESİNDE KALMIŞ DEDİ
dedi git içeri konuş dedim hayır konuşmıcam eve gelmeyen koca ile konuşmam ben artık konuşcak bişi yok uzatm dio hayırr yeter gurursuz ol ol nere kadar...
dedim o nasıl bi anne gece evine git karın bekler ayıp olur ailesine demio...
içeri girdim oğlumu emzirdim altını değiştimyatrdım çocuğu hiç konuşmadım yüzüne bile bakmadım tiksinç geldii
girdim anneme yardım ettim sarma yapıodu bu gitti yatak odasına kapandı yattı 3 saat....
sonra yemek kurdum annem çağır dedi seslendim kapıdan istemeyerek gelmedi biz yedik ...
çağan hiç gülmemiş çok gün içinde oynar kahkahalar atar annem sen bıraktın gittin çok ağladı dedi....babasını görünce çok sevinmiş çok gülmüş eğlenmiş ...
yemek yedikten sonra bu kalktı sofrayı kaldırmamıştım oturdu annem ilgilendi ben bişi yapmadım
çağanı gördüm nasıl mutluu nasıl gülüyor oynur yerinde babası ANAKARANIN BAĞALARINI SÖYLÜO O OYNUYOR sallanıyo işte annem dedi serhat çok mutsuzdu çağan onu üzme (sanki çok umrunda adamın) azcık ilgilendi işe gitti
atacaksa bi adım bugün atmalı..bugün doğum günüm öküz kocam hatrlamaz kesin unutmuştur ...İyide oldu onun gerçekçi olmayan davranışlarını çekemem
keşke arasaydınn :)) konuşurduk.. ben yazarım sana numaramı, istediğin zaman arayabilirisn canımevde eski kıytırık bir telefon buldum taktım kartımı nek seni arıyacaktım akşam konuşurum die numaran yoktu kimsenin numarası yokk
eşinle arayı düzelttiğinizde napıcaklar çokkk merak ediyorum...görümce dün bi laf yazmış facete...kardeşinden daha çocuk eşim kim bilir anasında kalırken ne söyledide bu böyle bi laf yazmş...
kimseyle atık iyi geçinmeyi düşünmüyorum, onlar benimle iyi geçinmeyi düşünsün yazmışş
bişi olmaz unutursun bende neleri unutuoum dedimsigara düşürmüş tuvalette pembiş halım yanmış hemde 3 yerindenona üzüldüm alcam aynısından dio bide
dün yaktığı mutfak masasını bir silmişimi nokta kadar kaldı yanık süngere cifi döktüm kazıdım resmen eşim gelmiş şok oldu diğer uca bakıo masayımı çevirdin die yooo sadece sildim dedim
bak yine hatırladım sana kızdım dio (senin yapcağın işe ...... demiştim yaa)
bişi olmaz unutursun bende neleri unutuoum dedim
vilin bence kilo harika yaa nekle biz ağlıouz yani 60 olduk ikimizde
sen hamişsin ve 62sin
NEKKK acil durum harekete geçmeliyiz
şu yazıyı okudum bende
Öğlen yemekleri şişmanlatıyor - .Haber
ben kuzey izliyorum canım, muhteşemi de netten izliyorum. Bakıcam bu akşam..kızlar dün muhteşem yüzyılı izledim ibrahim öldü yaa üzüldüm sanki heee ....
Adama gıcık olyodum ama dizinin tadı vardı yaa
siz kuzey güneyi izliyosunuz ama bakmadınzmı hiçç?
ben izlemiyorum intikamı.. 20 dakkayı sevdim yeni dizilerdenBugün intikam varr ben çok beğendim yaaaa hoşuma gitti çağandan fırsat buldukça izlerimmm siz beğendinizmi?
seviyorum ben de bu kadını :)))kızlar yeni bi dizi başlıcak benim favorim BİRCE AKALAY oynicak daha önce yer gök aşkta oynayan asi güzel.....Asi dizisinde de oynamıştı
birce akalay adnan menderesin hayatını konu alan bir dizide adnan menderesin yasak aşkı nı oynayacak adam evli felan iştee...dizi ATV de başlıcak dört gözle bekliyorum adını daha henüz bilmiyorum ama herhalde bölümleri yeni çekilyo...
ben birceyi yakından takip ettiğim için ordan duydumm umarım güzel bir dizi olur oyunculuğu harika bi kadın bayılıyorum ona...
Eki Görüntüle 607613 bu bayaaaan
çok özeniyorum sen böyle yazıncaaaayyy sabahtan beri lak lak yapıyorum telde...evi toplayıp kahvaltı yapıyım...sabah sütümü içtim,1 tane kivi yedim,ceviz-fındık yedim...bunlar kızım içindi teyzeleri...ama doymadı zilli,tekmeliyo yine
ölmemiş daha yaayaa mehmet ali brandın beyin ölümü gerçekleşmiş üzüldüm yaa allah tahmet eğlesin
canım filmlerin temiz çıkmasına sevindim, inş 1 ay sonraki kontrolde de solunum yolu testlerin temiz çıkar.günaydın kızlar. dün medicalpark hastanesine gittim. hem akciğer filmi çekildi hem de solunum testi yapıldı. filmler temiz çıktı çok şükür ama solunum testi berbattı. doktor 5 tane ilaç yazdı, ne ararsan var. burun spreyi, şurup, antibiyotik, içine çekilecek bir toz, bi tane daha hapalerji ya da astım olabilirmiş. ilk önce solunumu normale döndürmeye çalışıyor. bunları düzenli kullanıp 1 ay sonra kontrole gidecekmişim. sanırım o zaman alerji testi yapacak. ilaçlarda genelde emzirmede doktor gerekli görmedikçe kullanmayın yazıyordu. doktora sanırım 10 defa demişimdir, 3 aylık oğlum var, sadece anne sütüyle besleniyor diye. mecbur kullancam artık bunları. dua edin bebişime olumsuz bir etki etmesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?