Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

cemyılmaza gitmiştim çok güldüm yaa hayatımda hiç bukdar gülmemiştim dolu dolu geçiyor 2 buçuk saat adam hakedio parasını yaa....gülmek güzel şeyy

ben ansiklobedi sevmem ama çılgın Türkleri okumuştum belgeselide çok severim hayvan hariç doğa ve tarih belgeselleride hoşuma gider ayrıca sanatçıların belgeselleride hoşuma gider baban gibi insanlar yokki çevremde şöyle gidip çayını içip sohpet edeyimm burda milletin aklı farklı çalışyo öküz dolu boş insan dolu

dilek babanın kıymetini bil bende böyle baba olsun isterdim neyse emraha bağlamadan değişelimm

size bol gülmeler bugün gülmeden sonra libidoda yükselir paris göründü sana

bugün doğum günüm öküz kocam hatrlamaz kesin unutmuştur ...İyide oldu onun gerçekçi olmayan davranışlarını çekemem

yaa mehmet ali brandın beyin ölümü gerçekleşmiş üzüldüm yaa allah tahmet eğlesin

ya kızlar alıntı da yapmıştım o kadar ama yazamıcam

yar.doç. sınavı varmış gözetmenim
saatlerdir burdayım

cem yılmaza biz de gittik ilk çıktığı hafta eğlenceliydi baya ama dikkatimi çeken bir şey oldu aynısını eşim de söyledi

arkadaş tamam hoş ne güzel şovunu perdeye yansıtmışsın şova gelemeyenler de bu şekilde sebeplensin diye süper fikir ama esprilerin çoğunluğu hep mi bel altı olur

karşı değilim ama çoğunluğu bu şekildeydi acaba ben mi yanlış düşünüyorum dedim baktım eşim de aynı şeyleri düşünüyor bakalım dilek gitsin o ne düşünecek

bazı geceler cnbc e de bir proğram var conan diye ona takılıyoruz o da bizdeki cemyılmaz beyaz gibi birisi sanırım nitelik olarak bizimkilerle zor kıyaslanır.

aman ister atsın adımı ister atmasın umdrumda değil artık sadece çocuğum umrumda gerisi fıss

gelmesinler kapıma anca çocuğu gelir severler benden bişi beklemesinler artık yüzsüz kız onlar herşeyi yutarlar bişi olmamış gibi...

sağol nekim 28 oldum beee yaşlandım insan bi garip oluyor

kızlar oburiks halim çok komik di mi
göbüşüm az daha fazla ama fotolarda küçücük kibarcık çıkmış
bu arada o halimi eşimden başkasına göstermemiştim kıymetinizi bilin
neyse derse geçiyorum ben,sonra uğrarım...

kızlar kaynanam evime gelmiş annemi aradım dedim sonra konuşuruz kapattım ...Bide kardeşimi aradım oda hastanede sonuçlar için kaynanam geldiği zman evdeymiş eşimle kaynanam karşılaşır karşılaşmaz BİZİM SIRTLAN KAYNANA HEMEN OĞLUNA SORUVERMİŞ: NE OLDU NE BİTTİ?

eşimde sinirlenmiş almış yatak odasına götürüvermiş ne oldu ne bitti ney ne oldu ne bitti diye söylenivermiş kardeşim dio çocuğu görmeye gelmiş sözde merakında boşanıyormuyuz die bakmaya gelmiş kadın dört gözle bekliyor gördünüzmü ben abartmıyorum işte bu kadın sırtlan değilde ne...

çocuğu sevmeye geldiysen sev git neyin derdin desin nefretlik ailesi var olaya bakın yaaa ne oldu ne bitti ne demek heyecanla sormuş bunu mutlu olacaklar diyorum inanmıyorsunuz....

şuan sinirimin doruk noktasındayım evde olsam sallardım onu bende işte...ben gidene kadar toz bulutu olurrr ......Hiç sevmiyorum kaynanamı yaa hiçççç

aynen fazla bel altı muhabbeti var ama bel altı olmayanlarda var onlar fena değildi telefon muhabetti foto olayı fransız cafe yemek olayı falan v.s

koketa biliyorum çok zor ama sakın sinirlenip laf deme k validenler de sanırım sinirle fevri hareketler yapmanı bekliyorlar onları güldürme

çocuğunun mutsuzluğundan mutluluk çıkaran kv lere dicek hiçbişe yok allah akıl fikir versn yaa

koketa biliyorum çok zor ama sakın sinirlenip laf deme k validenler de sanırım sinirle fevri hareketler yapmanı bekliyorlar onları güldürme

sırtlanlar ne bitmesi neyin bitmesi ne salak kocam varyaa yemin ediyorum çok salak neyden medet umup ne anlattıysaa

yemin ediyorum pişmanlıktan geberecek sürüm sürüm süründürcem

içim şişti yaa şeytan dio silkelen kurtul hepsinden ne bitiyosa bitsin teneke çalsınlar arkamdan çok umrumdaaa

koket yaa hiç o cadıyla muhattap olma sen o yokmuş gibi adam yerine koyma yani kudursun
insan olsa seni arar kızım ne haldesin noluosunuz der
demediğine göre sana inanıoum dediğin gibi boşanma beklio herhalde
yaa çağanı düşünen yok mu Allah aşkına nası vicdansızlar haa

çocuğunun mutsuzluğundan mutluluk çıkaran kv lere dicek hiçbişe yok allah akıl fikir versn yaa

Allah fikir değil öyle bişi versinki onunla uğraşsın bizimle değil

bırak cnm herkes layığını bulacak göreceksin allah sabır ersin bana inşallah...şook olarak izleyeceğiz olanlarıı ve olacaklarııı...

nekkkin dediği gibi hayatım artık bi kibrit çöpü nereye kadar yanarsa göreceğizz

canım için ikiye bölündü dimi
bi tarafın bitsin dio bi tarafın sevioum yapamam dio
sevgin ağır basacak bence
umarım eşin anlar düzelir aynı hataları yapıp sana aynı üzüntüleri yaşatmaz

yavrum gösteriş onların sevgileri onlar ben gidince zil takıp oynayacaklar gerisi umrumda değil bunların bide para artık onlara sınırsız akar...parasıda kendileride batsın...

benim çocuğumun dünkü mutsuzluğu benim mutsuzluğum onların herşeyine mal olsun inşallah....

bu evlilikten hayır gelmez artık kocam gitmiş dert yakınmış belliki bunlarda gaza getrmişler belli...bu kocadan bana hayır yok yaaa inanırmısınız eve ayaklarım gitmio çocuğu alıp gitsem rahat edecem

canım için ikiye bölündü dimi
bi tarafın bitsin dio bi tarafın sevioum yapamam dio
sevgin ağır basacak bence
umarım eşin anlar düzelir aynı hataları yapıp sana aynı üzüntüleri yaşatmaz

bu sırtlanlara gidip dert yanan akıl bekleyen kocayı sevmem nekdar doğru ki?

mantıkla hareket etmek daha akıllıca artık sevgimi düşünmicem mantığımı dinliyecem..Gözümden iyice düştülerr

canım oda kavgadan dolayı gitti anlattı. aileside iyi bi aile olmadığı için körükledi durumu
bn eşini falan savunmuoum ama senide konuşmalarımla hırslandıramam ortada bi çocuk var onu düşünürüm yani

bu sırtlanlara gidip dert yanan akıl bekleyen kocayı sevmem nekdar doğru ki?

mantıkla hareket etmek daha akıllıca artık sevgimi düşünmicem mantığımı dinliyecem..Gözümden iyice düştülerr

ama sevgi engelenebilir bişi diil ki
poşete koyup çöpe atılcak bişi diil yani
seviouz onun için hayatlarımızı birleştirdik

eşin akıllansın ben başka bişi demioum valla senin oğlunun kıymetini bilsin anlasın bişileri yoksa kaybedecek sizi

kızlar yeni bi kitap tasarımı yapmalıyım bana elvedaaa

yesinler senin o halini
yazamadım yaa fotolara sürekli biri geliyo tepeme, evden iyice bakıcam
Meraklı Melahat..
Evde olmadığın iyi olmuş canım, kadın annenle oturup konuşacağı yerde "neler olmuş öyle, çok üzüldüm" felan diyeceği yerde..
O hala olay oldu mu modunda. Allah bildiği gibi yapsın (

Sakin ol... Sakın sinirle hiç bişi yapma.

yarenim maşallah yaa avatardaki fotoya baksana yanaklar ısırmalık
epey ağırlaştı senin tosun dimi

ağırlaştı canım. 7,5 kiloyu geçti sanırım. sürekli gezdirmemi istiyor ama nerde bende o güç

uyumayan bebek çok zor oluyor ya. Allah sabır versin canım. inşallaah annen gidene kadar biraz düzene girer uykuları. yoksa tek başına çok zor olur gerçekten.

canım yeni doğan için örmesen daha iyi bence. ablamın kızı da nisan'da doğdu. hiç giydirmedik yelek, ceket falan. sen daha çok 6 aydan sonrası için ör bence.

canım yazdıklarını okudum, inanamadım. gerçekten çok üzüldüm. eşin nasıl kıyabiliyor sana ve oğluna ya. sen gayet bakımlı, hoş bir bayansın, eşini ne kadar sevdiğini de hepimiz biliyoruz. niye hala gözü dışarıda ki. arkadaşlarının bekar olması büyük problem zaten. boşuna demiyorlar bana arkadaşını söyle, sana kim olduğunu söyleyim die. adam akıllı arkadaşları olsa, onlar söyler oğlum evli barklı adamsın, git evine diye. para gerçekten bu kadar bozuyorsa bi insanı, işleri ters gitsin bence de. senin destek olduğun günleri ne çabuk unuttu. insan eşine, oğluna harcar parayı. Allah sen ve oğlun hakkında en hayırlısı neyse onu versin inşallah. daha çok şey yazardım da, ne yazsak boş. eşine akıl fikir diliyorum Allah'tan.

gerizekalı pislik çıkıyor hala bırakmıyor yaa sen 5-10 dk daha bekle diyor boğacam bigün bu adamı

kız senin patronun da tam piskopat ya. kendi çıkıyorsa sen niye bekleyecekmişsin ki daha!!!!

bugün doğum günüm öküz kocam hatrlamaz kesin unutmuştur ...İyide oldu onun gerçekçi olmayan davranışlarını çekemem

doğum günün kutlu olsun canım. bundan sonraki yaşların o kadar mutlu geçsin ki, bu sene yaşadığın tümmmm kötülükleri, mutsuzlukları unuttursun inşallah.

yok kokişim ya üşütme değilmiş. keşke öyle olsaydı. ben de doktora gidene kadar tüm bitkisel ve kocakarı tabiri ilaçları denedim ama meğer ondan değilmiş. bol bol su içiyorum işte. inşallah sorunsuz atlatırız bu dönemi. ve bebişimin en sağlıklı anne sütünü aldığı zamanda, ilaçlar yüzünden etkilenmez.

benim fırlamayı ancak uyutabildim. şimdi gidip yemek yiyim. kimsecikler de yok zaten burda.

yarenim burası izmir mi güzelim burda nisanda biz bile kaban giyeriz çoğu zaman...hava serin olur burda...mayısın sonlarına doğru iyice ısınır...bizimki 2-3 ay giyer yeleklerini,patiklerini...
senin tosuncuk epey toplanmış gerçi doğduğunda da topluydu

vilinn bence de giydirirsin canım sonuçta yakın yerlerdeyiz ablam 24 nisan da doğum yaptı yeğenime baya giydirdi yelek hırka, serin oluyor ya, burda festivalde akşamları üşüyoruz haziranda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…