dilşad o yüzden ilk yaptıklarımı küçük ördüm canım ama bundan sonra öreceklerim biraz büyük olur heralde...çünkü yarenin dediği gibi 6. ayından sonra daha çok lazım olacaklar...amaaaan örebildiğim kadar örücem işte bi şeyler
bugün hiç yemek yapmadım,eve gidince çorba yapıcam sadece...akşam kvler gelicekler,notlarını gircekmişim e okulaallahtan evimi toplamıştım,lavabomu yıkasam yeter...
yaa ben de çizelge eklemek istiyorum ama bi kez denemiştim,becerememiştimkızlar yeni çizelge çıkmış, bakın imzama
evet canım...çok başarılı bi öğretmendir...veliler çocuklarını ona vermek için yarışıyolar...senin kv öğretmenlikmi yapıyor daha:26:
yarenim aynen öyle psikopatın önde gideni.paşamızda
vilinben İzmir, Muğla ve Kıbrıs'ta yaşadığımdan her yeri öyle sanıyom kuzum ya biz burda nisan sonunda başlıyoz kısa kollulara genelde. Allah'ım ne şanslıyım elimde olsa ekvatorda yaşarım ben. hiç soğuk olmasın, kış nedir bilmeyeyim. hiç sevmiyorum kışı, soğuğu, kat kat giyinmeyi...
kuzu bu farklı aynı bebeğin için yaptığın gibi, sadece tarih giriyosun ve hitap şekli felanyaa ben de çizelge eklemek istiyorum ama bi kez denemiştim,becerememiştim
evet canım...çok başarılı bi öğretmendir...veliler çocuklarını ona vermek için yarışıyolar...
bende çok sıcağı sevmemantalya'da çok bunalmıştım mesela,hatta yandım
bence de :13:karikatür güzel ama o tek taşla alyanslar olmamış yani
onu da karikatür türü yapmalılar
kızlar yeni çizelge çıkmış, bakın imzama
bu hafta değil sonraki hafta cumartesi bizim doğumgünümüz. acaba diyorum İlker'i ablama bırakıp sinemaya mı gitsek başbaşa??? çıkışta da bi kahve içer döneriz oğluşumuza.
ablan bakabilirmiki canım onun kızıda küçük bakarsa değişiklik olur sizede.
canım eniştem de evde ya, beraber bakabilirler sanırım. zaten çok sürmez 2-3 saat.
kız hamile misin yoksaDoğum günün kutlu olsun koketaKv sırtlanın önde gideni Allah fırsatçılara fırsat vermesin inşş
Yarenay inş atlatırsın cnm hastalığı
Vİlin çok şeker bi oburix olmuşsun
Kızlar sağ alt karnım ağrıyo nedendir acaba
kız hamile misin yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?