Günaydın kızlar,
Eşimi gönderdim uyumadım.Yemeklerimi de yaptım.Mercimek çorbası ve keşkek.Dünden beşamel soslu mantarım vardı bi de salata yeterDışarıda çok rüzgar varEki Görüntüle 608872
Bu ay fazla alışveiş yaptım daha önceden kazandığım 2 tane 20 tl lik çekim var isteyene verebiilirim..Ama bikaç güne kullanmanz gerekiyo.Markafonide geçerli.40 lira ve üzeri alışveriş yapıyorsunuz 20 tl düşüyor.
Bu arada gece bilmem hayal bilmem gerçek kalbim çok feci sıkıştı sıçradım birden eşimi dürttüm uyanmadı sonra tekrar yattım.Bugünde için bi tuhaf gibi göğsüm falan hayırlısı bakalım..
gunaydın cnm.nekadar erkencısın.yemeklerde hazır ohhhh ne guzel.gecmıs olsun inş kotu bıseyın yoktur.doktora gıttınmı hıc.
Sağol cnm.Eşim sabah mesaisinde olduğunda onu işe gönderdikten sonra çoğu zaman uyumuyorum işleri yapıyorum.
Dünde sanki rüya gibiydi ama acıyı hissettim.Doktora gitmedim ..
Günaydın kızlar,
Eşimi gönderdim uyumadım.Yemeklerimi de yaptım.Mercimek çorbası ve keşkek.Dünden beşamel soslu mantarım vardı bi de salata yeterDışarıda çok rüzgar varEki Görüntüle 608872
Bu ay fazla alışveiş yaptım daha önceden kazandığım 2 tane 20 tl lik çekim var isteyene verebiilirim..Ama bikaç güne kullanmanz gerekiyo.Markafonide geçerli.40 lira ve üzeri alışveriş yapıyorsunuz 20 tl düşüyor.
Bu arada gece bilmem hayal bilmem gerçek kalbim çok feci sıkıştı sıçradım birden eşimi dürttüm uyanmadı sonra tekrar yattım.Bugünde için bi tuhaf gibi göğsüm falan hayırlısı bakalım..
yesinler senin o halini
yazamadım yaa fotolara sürekli biri geliyo tepeme, evden iyice bakıcam
Meraklı Melahat..
Evde olmadığın iyi olmuş canım, kadın annenle oturup konuşacağı yerde "neler olmuş öyle, çok üzüldüm" felan diyeceği yerde..
O hala olay oldu mu modunda. Allah bildiği gibi yapsın(
Sakin ol... Sakın sinirle hiç bişi yapma.
ağırlaştı canım. 7,5 kiloyu geçti sanırım. sürekli gezdirmemi istiyor ama nerde bende o güç
uyumayan bebek çok zor oluyor ya. Allah sabır versin canım. inşallaah annen gidene kadar biraz düzene girer uykuları. yoksa tek başına çok zor olur gerçekten.
canım yeni doğan için örmesen daha iyi bence. ablamın kızı da nisan'da doğdu. hiç giydirmedik yelek, ceket falan. sen daha çok 6 aydan sonrası için ör bence.
canım yazdıklarını okudum, inanamadım. gerçekten çok üzüldüm. eşin nasıl kıyabiliyor sana ve oğluna ya. sen gayet bakımlı, hoş bir bayansın, eşini ne kadar sevdiğini de hepimiz biliyoruz. niye hala gözü dışarıda ki. arkadaşlarının bekar olması büyük problem zaten. boşuna demiyorlar bana arkadaşını söyle, sana kim olduğunu söyleyim die. adam akıllı arkadaşları olsa, onlar söyler oğlum evli barklı adamsın, git evine diye. para gerçekten bu kadar bozuyorsa bi insanı, işleri ters gitsin bence de. senin destek olduğun günleri ne çabuk unuttu. insan eşine, oğluna harcar parayı. Allah sen ve oğlun hakkında en hayırlısı neyse onu versin inşallah. daha çok şey yazardım da, ne yazsak boş. eşine akıl fikir diliyorum Allah'tan.
kız senin patronun da tam piskopat ya. kendi çıkıyorsa sen niye bekleyecekmişsin ki daha!!!!
doğum günün kutlu olsun canım. bundan sonraki yaşların o kadar mutlu geçsin ki, bu sene yaşadığın tümmmm kötülükleri, mutsuzlukları unuttursun inşallah.
yok kokişim ya üşütme değilmiş. keşke öyle olsaydı. ben de doktora gidene kadar tüm bitkisel ve kocakarı tabiri ilaçları denedim ama meğer ondan değilmiş. bol bol su içiyorum işte. inşallah sorunsuz atlatırız bu dönemi. ve bebişimin en sağlıklı anne sütünü aldığı zamanda, ilaçlar yüzünden etkilenmez.
benim fırlamayı ancak uyutabildim. şimdi gidip yemek yiyim. kimsecikler de yok zaten burda.
karikatür güzel ama o tek taşla alyanslar olmamış yani
onu da karikatür türü yapmalılar
kilo değişmi yok gibi çünkü danalar gibi yiyorum gün içinde gayet iyiyim ama akşamları abartabiliyorumkoket muhtemelen görür o tlf uygulaması çünkü sen geçmişi sil demedikçe gitmio kuzum
tekrar yazdıklarını gidioumsadece bu sonuncuyu okudum
sirken eve dün başladık nigar ben seda
yani dikkat etcez dielim
seni de tebrik edioum harikasın valla
kilo değişimin nası spor öncesi ve sonrası
o kvnin ben var yaaGünaydın hiç moralim yok bugün böyle dokunsalar ağlıcam sanki
Çok kötü bi doğum günü geçirdim...Eve gittim kaynanam gitmişti...Oturmuş annemle konuşmuş...
eşim bana kızdığı gibi onlarda kaldığı gün anasını ablasını karşına alıp koketa sizin için böle böle dedi demiş zamanında kaynanamın odaya girmesi eşyalarımı ellemesini istemediğimi eşime sölemiştim gitmiş yetiştirmiş ....Ablasına yılbaşında eşim ablasının koluna girip cafeden dışarı çıktı öpüşüp sarılıp koklaştılar kutaldılar ben öyle mal mal baktım çıktım gidiyorum arabaya bincem gel öpeyim yılbaşı bugün demişti bende istemez diyip arabaya binmiştim sebebini sonra ona beni öyle bıraktın masada gittin sanki eşin ablan gibi kolkala onunla çıktın beni kutlamadın bile diyip tartışmıştım bunuda ablasına anlatmış koketa seni hep kıskanıyor demiş
yaa kısaca ne dediysem herşeyi gidip söylemiş ....
annem demiş bunları söylemesini sizde destekledinizmi hayır ama durup durup nie eskileri açyolar demiş gereksiz demiş...annem demişki hakkettin öyle bir szödürki akılda kalmaması mümkün olmayan heryerde kullanabilcek sözdür demiş buda susmuş inkar etmemiş bişide dememiş
neyse çağanı sevip sonra çekip gitmiş işte...göya ben onları hiç sevmemişim onlar huzurum bozulmasın istemişler faln filan...
dün doğum günümde oturdum eşimin beni ailsine şikayet ettiğini dinledim nasıl bi mantıktır kime güvenecem ben
dün aramadı gelmedi geceye kadar kutlamadıda...hiç bişi yapmadı yapasınıda istemiyordum zaten
çağanı emzirip uyutup 2 saat kardeşimle yemeğe çıktım biraz iyi geldi kendime şu şişme siyah yelek aldım spor kendime doğum günü hediyesisonra eve gel çağanla oyalan memet ali birand belgeseli izle yat işte böyleydi.
bundan böyle hiçbişeyin önemi kalmadı benim için oğlumdan başka
Kocam konusunda şansız biriryim ailesi ile evli olan bir kocam var
özge ne zamandır girmedi ya da ben denk gelemedim :26: naptı acaba cinsiyet falan öğrendi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?