Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

Selamkizlarbende diyet yapmk istyrm islerm hafiflesn doncn .girersm cikamam die gelmym

Günaydın kızlar,
Eşimi gönderdim uyumadım.Yemeklerimi de yaptım.Mercimek çorbası ve keşkek.Dünden beşamel soslu mantarım vardı bi de salata yeterDışarıda çok rüzgar var

Bu ay fazla alışveiş yaptım daha önceden kazandığım 2 tane 20 tl lik çekim var isteyene verebiilirim..Ama bikaç güne kullanmanz gerekiyo.Markafonide geçerli.40 lira ve üzeri alışveriş yapıyorsunuz 20 tl düşüyor.

Bu arada gece bilmem hayal bilmem gerçek kalbim çok feci sıkıştı sıçradım birden eşimi dürttüm uyanmadı sonra tekrar yattım.Bugünde için bi tuhaf gibi göğsüm falan hayırlısı bakalım..

Son düzenleme:

gunaydın cnm.nekadar erkencısın.yemeklerde hazır ohhhh ne guzel.gecmıs olsun inş kotu bıseyın yoktur.doktora gıttınmı hıc.

gunaydın cnm.nekadar erkencısın.yemeklerde hazır ohhhh ne guzel.gecmıs olsun inş kotu bıseyın yoktur.doktora gıttınmı hıc.

Sağol cnm.Eşim sabah mesaisinde olduğunda onu işe gönderdikten sonra çoğu zaman uyumuyorum işleri yapıyorum.
Dünde sanki rüya gibiydi ama acıyı hissettim.Doktora gitmedim ..

Sağol cnm.Eşim sabah mesaisinde olduğunda onu işe gönderdikten sonra çoğu zaman uyumuyorum işleri yapıyorum.
Dünde sanki rüya gibiydi ama acıyı hissettim.Doktora gitmedim ..

boyle ufak tefek seylerı onemsemıyoruz sonra daha buyuk seyler cıkıyo.dıkkat edın kendınıze.sız nerde oturuyosunuz?

günaydınn millet:80:
kimse uğramamış akşam
whatsApptada yazılmamış şaşırdım valla

bende akşam çıktım markete gittim light ürünlerimin bi kısmını aldım
neki aradım herzamanki gibi açmadı sedayı aradım ona sorarak aldım bişiler
ordan koştur koştur sinemaya gittim
gülmekten ölüp bitmedim valla ne yalan söyleyim
aşırı küfür yoktu ancak konu zaten bel altıydı
bildiğimiz cmylmz işte niyeyse ben memnun kalmadım işten çıktığımda kötüydüm zaten
eşim arada çikolata almış seni iyi görmedim cikolata mutluluk verir die yarısını yedim çünkü açlıktanda tansiyonum düşmüştü galiba
eve gittik 11 de 4 tane mercimek köftesi yedim o kaa
zaten başımı tutamıodum sarhoş gibiydim ve yattım

sabah 1 muz yedim yarım litre limonlu su içtim
şimdi activia kahvaltı zaman mı yesem kuru üzümlü öyle yapim dimi kızlar

kamiş sana da geçmiş olsun reglin yaklaşmış ondan da belki
yada çalışma var mıydı bebek için bilmioum:26:
çeke gelince bende var ama 60 tl üzeri gerçi dün bitti galiba
ben omuzları açık triko, çaydanlık yada AYAKKABI bulsam alcaktım aslında

gunaydın kızlar

kkoras dikkatli ol eğer bu şikayetin tekrarlarsa doktora git lütfen ben markafoniye baktım ihtiyacım olan bir şey bulsaydım çeki senden isteyecektim ama bulamadım

dilek diyete mi başlıyorsun? Light ürünler filan

ben dün sporumu yaptıktan sonra 400 mekik çektim şaka gibi dimi eşime dediğimde o da inanamadı ama kademeli kademeli artırdığımızdan ve artık karın kaslarım alıştığından koymuyor en azından hayvani sesler çıkarmıyorum

off bir işe başlayacaktım şimdi malzemem yetersz kaldı kaldım öylece boş gibi bir şeyim yanisi

oooo hamarat hatun benim ev dandik,sendeki şevkin yarısı bile yok şu an
ortalığı toparlayıp rahat rahat otursam iyi olur...
rüzgar aldıysan kalbine bıçak saplanıyo gibi sancın olabilir canım,üşütmemeye dikkat et...
aaaa bu arada fotolarımıza yaptığınız yorumlara teşekkür ederiz teyzeleri

Günaydın hiç moralim yok bugün böyle dokunsalar ağlıcam sanki

Çok kötü bi doğum günü geçirdim...Eve gittim kaynanam gitmişti...Oturmuş annemle konuşmuş...

eşim bana kızdığı gibi onlarda kaldığı gün anasını ablasını karşına alıp koketa sizin için böle böle dedi demiş zamanında kaynanamın odaya girmesi eşyalarımı ellemesini istemediğimi eşime sölemiştim gitmiş yetiştirmiş ....Ablasına yılbaşında eşim ablasının koluna girip cafeden dışarı çıktı öpüşüp sarılıp koklaştılar kutaldılar ben öyle mal mal baktım çıktım gidiyorum arabaya bincem gel öpeyim yılbaşı bugün demişti bende istemez diyip arabaya binmiştim sebebini sonra ona beni öyle bıraktın masada gittin sanki eşin ablan gibi kolkala onunla çıktın beni kutlamadın bile diyip tartışmıştım bunuda ablasına anlatmış koketa seni hep kıskanıyor demiş

yaa kısaca ne dediysem herşeyi gidip söylemiş ....

annem demiş bunları söylemesini sizde destekledinizmi hayır ama durup durup nie eskileri açyolar demiş gereksiz demiş...annem demişki hakkettin öyle bir szödürki akılda kalmaması mümkün olmayan heryerde kullanabilcek sözdür demiş buda susmuş inkar etmemiş bişide dememiş

neyse çağanı sevip sonra çekip gitmiş işte...göya ben onları hiç sevmemişim onlar huzurum bozulmasın istemişler faln filan...

dün doğum günümde oturdum eşimin beni ailsine şikayet ettiğini dinledim nasıl bi mantıktır kime güvenecem ben

dün aramadı gelmedi geceye kadar kutlamadıda...hiç bişi yapmadı yapasınıda istemiyordum zaten

çağanı emzirip uyutup 2 saat kardeşimle yemeğe çıktım biraz iyi geldi kendime şu şişme siyah yelek aldım spor kendime doğum günü hediyesi sonra eve gel çağanla oyalan memet ali birand belgeseli izle yat işte böyleydi.

bundan böyle hiçbişeyin önemi kalmadı benim için oğlumdan başka

Kocam konusunda şansız biriryim ailesi ile evli olan bir kocam var

öyle ama işte erkekler nankör nekdar iyi olursun ol daha fazlasını isterler belkide ben hatayı onu tepeme çıkarmamda yaptım.

sağol cnm umarım öyle olur oğlumla mutlku huzurlu bi hayat diledim inşallah rabbim duyar sıkıldım bu aileden artık

kızlar telefonumu götürmüş yaptırmya aklıma bişi geldi bu teli yaptırıp açsa whatsapp yüklü yaaa kartını kendi taksa sizlerle konuştuklarımı yada sizin konuştuklarınızı görürmü?

benim kartım olmadan yazılanları görürmü gelecek olanları değil yeni msj gelmez biliyorum benim no olmadan ama hazır yüklü whatsappta yazılanları okurmu geçmişi silip silmediğimi hatrlamıyorum:44::44:

koket muhtemelen görür o tlf uygulaması çünkü sen geçmişi sil demedikçe gitmio kuzum
tekrar yazdıklarını gidioum sadece bu sonuncuyu okudum

sirken eve dün başladık nigar ben seda
yani dikkat etcez dielim
seni de tebrik edioum harikasın valla
kilo değişimin nası spor öncesi ve sonrası

kilo değişmi yok gibi çünkü danalar gibi yiyorum gün içinde gayet iyiyim ama akşamları abartabiliyorum
kilodan ziyade sıkılaşma başladı özellikle basenlerim baya farketti pantolonlarda hissediyorum
yei yeni de yanlarım farketmeye başladı
eğer sağlam diyat uygulayabilsem sporla beraber bundan daha hızlı sonuç alabilirdim

o kvnin ben var yaa
pislik yaa ne bu Allah aşkına o ona öteki öbürüne herşeyi ortaya döküolar
o kocan delikanlı olsun karı gibi dedikodumu yapmış
ayıp bişi yaa
kötü günlerdesiniz die herşeyi dökmeye hakkı yok ki terbiyesiz

gelmedi yani öyle mi aptal bu iyi fırsattı oysa
sorumsuz yaa bi gün önce gelmişti ama
gerçi benimkide laf sorumluluk sahibi olsa eşini çocuğunu düşünür bunları mı yapar
canım sen çok şükür eli ayağı tutan işi gücü olan sağlam bi kadınsın
onsuz ölüp bitmezsin yani için yanıodur eminim ama lütfen güçlü ol
o kv ile asla muhattap olma kesinlikle direk resmiyete bağla yani durum bi süre sonra düzelse konu açılsa bile
benim sizinle konuşcak bişiyim yok de kestir at

günaydın kızlar
koket yaa çok üzüldüm canım allah bildiği gibi yapsın o kocanı neler yapmış öyle bukadar üzmeye hakkı yok seni şimdi onlarda neler düşünmüşlerdir bi tarafları kalkmıştır haklı çıksın diye anlatmıştır kesin bide bunları anlattım diye annenemi demiş kendisi?valla bencede geçmiş silinmez keşke vermeseydin telefonu belki çok pahalı tutacak diye yaptırmaktan vazgeçer.

günaydın kızlar geçmişe hiç bakmadım son alıntıda koketi okudum sadece,
kokett canım Allah sorar hepsine sen gönlünü ferah tut, oğluşuna sarıl, onun için dik dur, eğer seni hak edecek bi davranışa girmezse de eşin, bırak gitsin, çok arar bu günleri, eşi anneye kötülemek ne demek ya

benim patron dün akşam bi kitap daha verdi artık takılmıoum tabiki
kitabın hocasına numaramı vermiş bide adam cebimi aradı ben prof. dr. .....
anlatıp duruo hayret bişi yaa
şimdi de gelmiş onu yapıosun dimi dedi
evet dedim
şubatın 15ine matbaadan çıkar dedim dio kitap 300 soru bana 50sini yollamış adam ayın olmuş 18si matbaa sürü zaten 2 hft
yani 10 güne yapmam lazım bunu
firmaya sattım yetişir dimi dio
yüzüne bile bakmadan BİLEMEM dedim.

yarında gelmicem büyük ihtimal aklımda öyle bişi var
arada kendim cmt izinleri kullanıyım bari

özge ne zamandır girmedi ya da ben denk gelemedim :26: naptı acaba cinsiyet falan öğrendi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…