Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

aaa gerçekten özge hiç uğrayamadı bu ara
dilek,patron geldi yazdığın zaman devamını okumak istemiyorum kesin devamında kitap getirdi yazar diye...kolay gelsin canım
sirken,sen kendini aştın valla 400 mekik ne demek
dilşad sen ne zaman öğreniceksin cinsiyeti? daha önce sordum biliyorum ama unuttum tarihi :26:
koket, canım sana ne desem bilmiyorum valla...sen yazdıkça burdan ben sinirleniyorum...o kocana yazıklar olsun,gitmiş mahalle karısı gibi dedikodu yapmış...yarın bi gün aranız düzelse,senin yüzüne nasıl bakıcak?geçmişte olmuş bitmiş şeyi niye tekrar açıp gündeme getiriyo ki? kendini haklı çıkarmaya çalışıyo galiba...kendi yaptıklarını niye anlatmamış anasına? kart zampara...dileğin söylediklerine katılıyorum canım...hiiiiiiiç sallama bunları...süslen püslen çatlat...allaha çok şükür kendi ayakları üzerinde durabilen,güçlü bi kadınsın...onlara ihtiyacın yok...o salak kocan da bunu anlicak,inşallah iş işten geçmemiş olur o zaman...

Günaydın kızlar

Kkoras, geçmiş olsun canım neden sıkıştı ki acaba kalbin :44:

Nasıl açmadım yaa? 2 defa çaldırıp kapattın, dakkasında geri aradım
Ayrıca ilk aradığında meşgulmüş telefon..
Bide beni azarlayana bak 4-5 çatal pasta için kendisi çikolata yemiş
Sana hiç bişe demiyorum…

inanamıyorum sana, ben 20şer adetten 3 tur yapana kadar canım çıkıyo
maaşallahhhh

Kokiş ne desem bilmiyorum.
Neden öyle bişi yapmış yaa :26: niye dökmüş aranızdaki muhabbetleri, olayları ailesinin önüne :26:
Birde neden bir gece gelip eve ertesi gün gelmiyor. Napmaya çalışıyor bu adam!
Doğum günün gibi çok güzel bir fırsat vardı elinde, bir demet çiçek alıp hadi kalk dışarıda yemek yiyip konuşalım diyebilirdi.
Ben eşeklik ettim, unutalım diyebilirdi. En azından affetmese de insanın içi yumuşar, ama s*çmış batırmış iyice!
Ay çokkk sinir oluyorum. Kv ve görümcen de ne şişmişlerdir şimdi. Hele görümcek, Koket beni kıskanıyo diye uçuyodur!!
özge ne zamandır girmedi ya da ben denk gelemedim :26: naptı acaba cinsiyet falan öğrendi mi?
Sms attım dün ona, ben de merak ettim.. geri dönmedi, inş iyidir..

Koket hakkaten arkadaşların dediği gibi karı gibi dedikodu yapmış tüh kalıbınaBencede giy süslen .Başkasının mutsuzluğundan mutlu olan kv dene de tühhhh

Koket hakkaten arkadaşların dediği gibi karı gibi dedikodu yapmış tüh kalıbınaBencede giy süslen .Başkasının mutsuzluğundan mutlu olan kv dene de tühhhh
tutamadım kendimi tamam koketa nın eşinin yaptığı çok tatsız şeyler ama neden kendi cinsimizle örtüşen bir tanımlamayla(pek yakıştırmasam da) bu hoş olmayan davranışı nitelendiriyoruz ki?

boyle ufak tefek seylerı onemsemıyoruz sonra daha buyuk seyler cıkıyo.dıkkat edın kendınıze.sız nerde oturuyosunuz?

Sağol Bilecikte oturuyorum.

vilin dün gittim canım 2li test için ama cinsiyet göremedik, ablamınki el sallar gibi yaptı bize, bizimki el ayak salladı yine

Son düzenleme:

evet haklısın geçmiş silimediyse görüncek te aklıma yazdıklarımda gelmiyo yaa kkros la konuşmuştum bi gece amannn okursa okusun ya bilmediği şeler değil

spora gitsen zaman ayırabilirmisin spor salonu olmasada günde 1 saaat yürü?

cnm zaten benim koca dediğim gibi ailesi ile evlii bu demek oluyorki bizim önemimiz yok çocuğunun anasını gidip eşimle paylaştığım şeyleri anasına aktaryooo

ben kendimece karar verdim kızlar eşimi afetmeyi düşünmüyorum yenilir yutulur şeler değil artık içimi çok acıttı...Ben bu evi terk edemem bekar değilim çocuğum var konuşursa ben bu evde yaşıcam sen git ailenle yaşa dicem artak ortak bi noktamız olamaz sevgi emektir emeğimi hiçe saydı beni hiçe saydı madem ailesi ile mutlu onlarla yaşasın bu bir tercih değil ama beni bukdar kötüleyen birile yaşamam çok zor diyecem kendisi gelirse konuşmaya...

kendisi gelmezse konuşmaya ben yanaşmıcam kesinlikle kendi olayının üzerini örtmek için 40 takla attı olayı nerelere gtrdi o koşsun ben yoruldum artık...Boşanalım dersede lafı uzatmıcam gönder dilekçeyi imzalarım diyecem ama evi bırakıp kendi gitsin ben çalışır annemle yaşarım oda emekli geçinilir bi şekilde...

soğuk kanlılığımı korumam için allah yardım etsin bana

k.v ile asla konuşmıcam hele fırsatçı görümcemlede asla ve asla evine gitmem ikisininde kendileri çağanı görcekse belirli zmanlar gelip görüp giderler muhattap olmıcam asla..

Ama rabbime dua ediyorum BU CUMA GÜNÜNDE ben bukdar dürüstken işimde ve eşimin beni sevmesi başkasına gözü kaymasın die uğraşırken mutsuzluğumu fırsat kollayan görümcem ve kaynanama RABBİM ÖYLE BİR ACI VERSİNKİ BENLE DEĞİL ONUNLA UĞRAŞSINLAR...!!!

Bu tabir hem cinslerimize bi saldırı değil deyimleşmiş bir söz:26:
işte hoş bir tabir değil kötü bir şeyi anlatmaya çalışıyoruz ama kendimizi kullanıyoruz çok mu feministçe düşündüm ne
yanlış anlaşılmak hele de seni kırmak istemem
vilin dün gittim canım 2li test için ama cinsiyet göremedik

evet haklısın geçmiş silimediyse görüncek te aklıma yazdıklarımda gelmiyo yaa kkros la konuşmuştum bi gece amannn okursa okusun ya bilmediği şeler değil
belki ekran sıkıntılı diye kendi hattını takmaz
spora gitsen zaman ayırabilirmisin spor salonu olmasada günde 1 saaat yürü?
gunde 1 saat yürüyüşü geçen yaz yapardık bir ara eşimle birlikte ama havalar burda çok soğuk bu havada yürüyüşü nerde yapacam bir de benim yürüyüşten ziyade sıkılaşmaya ihtiyacım var; sabahları servisten inip ofise 15 dakika yürüyorum akşamları da aynı şekilde..
bir de oraya gidince kendimi mutlu hissetmeye başladım hani kendim için yaptığım bir şey

Canım whatsapp tan bişi yazmadın ki sen :26: en son Uludağı konuşmuştuk senle diye hatırlıyorum.
Okusun korkacağın bişi yok bence de..

boşver ya ne olursa olsun artık teli yaptırmak için kendi almış saklamıştım dolabıma bulmuş karıştırcaktır belki silmişimdir hatrlamıyorum

beni ailesine onları kıskandığımla şikayet eden bi kocadan hayır gelirmi cnm bilmiyorum bu kişi oğlumun babası nasıl bir eğitim beklenir bu adamdan psikolojisi bozulmuş bence normal değil .....

bence dün anlattığını biliyor anasının gelecek yüzü yoktu doğum günüm için demiştir mutsuz olsun doğum günü hediyesi al sana

işte hoş bir tabir değil kötü bir şeyi anlatmaya çalışıyoruz ama kendimizi kullanıyoruz çok mu feministçe düşündüm ne
yanlış anlaşılmak hele de seni kırmak istemem
Sirken kadınlar için denmesi nekadar doğru bilmiyorum, erkekler de kadınlar kadar dedikodu yapıyor bence de..
Dedikodu yapmak belki çokk yanlış ama yapmayan yok, ölçülü bir şekilde yapıldığı zaman hatta çok eğlenceli bişi.
Hiçç kimse ben yapmıyorum diyemez

sorar hesabını tabiki ama sabrım kalırda görürsem bence haketmiyor beni oğlum içinde katlanılırmı kafam kaldırmıyo inan artık..

ben kendimi artık onun eşi olarak görmüyorum....

annem diyo bana nasıl güvenir söylersin onlar hakkında bunları dedim anne kocam ailem değilse kime güvencem ben

işten ayrılmayımı düşünyosun?:44:

koket kesinlikle evi terk etme, Allah göstermesin ama olası bi olumsuzluk durumunda mahkemede evi terk eden suçlu sayılıyor hiç bir haktan yararlanamıyor. aklında olsun canım zaten öyle bi niyetin yok ama bi sinirle yapma sakın.

koketa biraz zamana ihtiyacınız var lütfen ani karar verme daha sonra acabalarının olmaması için biraz zamana bırak.
Eşin de sen de belli bir süre sonra soğuyacaksınız şimdiki kadar hırslı olmayacaksınız. Küçücük bir çocuğunuz var...
Erkekler çok aptaldır yaptıkları/yapacakları davranışların sonuçlarını öngöremezler.
Anlattığına göre eşin kv ve görümcene anne koketa bana şunları yaptı sana da şu tarihte şunu dedi demese bile;
kv oğlum bir toplan kendine gel demeyecek yapıda birisi.

tutamadım kendimi tamam koketa nın eşinin yaptığı çok tatsız şeyler ama neden kendi cinsimizle örtüşen bir tanımlamayla(pek yakıştırmasam da) bu hoş olmayan davranışı nitelendiriyoruz ki?

çünkü her kadın mutlaka dedikodu yapar ama mutlaka
erkek içine kapanıktır açıklamaz söylemez dillendirmez
onun için o kelimeyi ona kullandık
naz yapmakta kadına özgüdür bence
erkek yapınca ben uyuz olurum

erkeklerin dedikodu yapanları çok fena oluyorlar çevremde böyle birkaç kişi var konuşurken bile tedirgin olurum :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…