Nasıl açmadım yaa? 2 defa çaldırıp kapattın, dakkasında geri aradımbende akşam çıktım markete gittim light ürünlerimin bi kısmını aldım
neki aradım herzamanki gibi açmadı sedayı aradım ona sorarak aldım bişiler
ordan koştur koştur sinemaya gittim
gülmekten ölüp bitmedim valla ne yalan söyleyim
aşırı küfür yoktu ancak konu zaten bel altıydı
bildiğimiz cmylmz işte niyeyse ben memnun kalmadım işten çıktığımda kötüydüm zaten
eşim arada çikolata almış seni iyi görmedim cikolata mutluluk verir die yarısını yedim çünkü açlıktanda tansiyonum düşmüştü galiba
eve gittik 11 de 4 tane mercimek köftesi yedim o kaa
zaten başımı tutamıodum sarhoş gibiydim ve yattım
inanamıyorum sana, ben 20şer adetten 3 tur yapana kadar canım çıkıyoben dün sporumu yaptıktan sonra 400 mekik çektim şaka gibi dimi eşime dediğimde o da inanamadı ama kademeli kademeli artırdığımızdan ve artık karın kaslarım alıştığından koymuyor en azından hayvani sesler çıkarmıyorum
off bir işe başlayacaktım şimdi malzemem yetersz kaldı kaldım öyleceboş gibi bir şeyim yanisi
Kokiş ne desem bilmiyorum.Günaydın hiç moralim yok bugün böyle dokunsalar ağlıcam sanki
Çok kötü bi doğum günü geçirdim...Eve gittim kaynanam gitmişti...Oturmuş annemle konuşmuş...
eşim bana kızdığı gibi onlarda kaldığı gün anasını ablasını karşına alıp koketa sizin için böle böle dedi demiş zamanında kaynanamın odaya girmesi eşyalarımı ellemesini istemediğimi eşime sölemiştim gitmiş yetiştirmiş ....Ablasına yılbaşında eşim ablasının koluna girip cafeden dışarı çıktı öpüşüp sarılıp koklaştılar kutaldılar ben öyle mal mal baktım çıktım gidiyorum arabaya bincem gel öpeyim yılbaşı bugün demişti bende istemez diyip arabaya binmiştim sebebini sonra ona beni öyle bıraktın masada gittin sanki eşin ablan gibi kolkala onunla çıktın beni kutlamadın bile diyip tartışmıştım bunuda ablasına anlatmış koketa seni hep kıskanıyor demiş
yaa kısaca ne dediysem herşeyi gidip söylemiş ....
annem demiş bunları söylemesini sizde destekledinizmi hayır ama durup durup nie eskileri açyolar demiş gereksiz demiş...annem demişki hakkettin öyle bir szödürki akılda kalmaması mümkün olmayan heryerde kullanabilcek sözdür demiş buda susmuş inkar etmemiş bişide dememiş
neyse çağanı sevip sonra çekip gitmiş işte...göya ben onları hiç sevmemişim onlar huzurum bozulmasın istemişler faln filan...
dün doğum günümde oturdum eşimin beni ailsine şikayet ettiğini dinledim nasıl bi mantıktır kime güvenecem ben
dün aramadı gelmedi geceye kadar kutlamadıda...hiç bişi yapmadı yapasınıda istemiyordum zaten
çağanı emzirip uyutup 2 saat kardeşimle yemeğe çıktım biraz iyi geldi kendime şu şişme siyah yelek aldım spor kendime doğum günü hediyesisonra eve gel çağanla oyalan memet ali birand belgeseli izle yat işte böyleydi.
bundan böyle hiçbişeyin önemi kalmadı benim için oğlumdan başka
Kocam konusunda şansız biriryim ailesi ile evli olan bir kocam var
Sms attım dün ona, ben de merak ettim.. geri dönmedi, inş iyidir..özge ne zamandır girmedi ya da ben denk gelemedim :26: naptı acaba cinsiyet falan öğrendi mi?
tutamadım kendimi tamam koketa nın eşinin yaptığı çok tatsız şeyler ama neden kendi cinsimizle örtüşen bir tanımlamayla(pek yakıştırmasam da) bu hoş olmayan davranışı nitelendiriyoruz ki?Koket hakkaten arkadaşların dediği gibi karı gibi dedikodu yapmış tüh kalıbınaBencede giy süslen .Başkasının mutsuzluğundan mutlu olan kv dene de tühhhh
boyle ufak tefek seylerı onemsemıyoruz sonra daha buyuk seyler cıkıyo.dıkkat edın kendınıze.sız nerde oturuyosunuz?
günaydınn millet:80:
kamiş sana da geçmiş olsun reglin yaklaşmış ondan da belki
yada çalışma var mıydı bebek için bilmioum:26:
çeke gelince bende var ama 60 tl üzeri gerçi dün bitti galiba
ben omuzları açık triko, çaydanlık yada AYAKKABIbulsam alcaktım aslında
gunaydın kızlar
kkoras dikkatli ol eğer bu şikayetin tekrarlarsa doktora git lütfen ben markafoniye baktım ihtiyacım olan bir şey bulsaydım çeki senden isteyecektim ama bulamadım
/QUOTE]
oooo hamarat hatunbenim ev dandik,sendeki şevkin yarısı bile yok şu an
ortalığı toparlayıp rahat rahat otursam iyi olur...
rüzgar aldıysan kalbine bıçak saplanıyo gibi sancın olabilir canım,üşütmemeye dikkat et...
aaaa bu arada fotolarımıza yaptığınız yorumlara teşekkür ederiz teyzeleri
Sağolun kızlar dediğim gibi hayal mi gerçek mi onuda bilmiyorum
tutamadım kendimi tamam koketa nın eşinin yaptığı çok tatsız şeyler ama neden kendi cinsimizle örtüşen bir tanımlamayla(pek yakıştırmasam da) bu hoş olmayan davranışı nitelendiriyoruz ki?
Bu tabir hem cinslerimize bi saldırı değil deyimleşmiş bir söz:26:
koket muhtemelen görür o tlf uygulaması çünkü sen geçmişi sil demedikçe gitmio kuzum
tekrar yazdıklarını gidioumsadece bu sonuncuyu okudum
sirken eve dün başladık nigar ben seda
yani dikkat etcez dielim
seni de tebrik edioum harikasın valla
kilo değişimin nası spor öncesi ve sonrası
kilo değişmi yok gibi çünkü danalar gibi yiyorum gün içinde gayet iyiyim ama akşamları abartabiliyorum
kilodan ziyade sıkılaşma başladı özellikle basenlerim baya farketti pantolonlarda hissediyorum
yei yeni de yanlarım farketmeye başladı
eğer sağlam diyat uygulayabilsem sporla beraber bundan daha hızlı sonuç alabilirdim
o kvnin ben var yaa
pislik yaa ne bu Allah aşkına o ona öteki öbürüne herşeyi ortaya döküolar
o kocan delikanlı olsun karı gibi dedikodumu yapmış
ayıp bişi yaa
kötü günlerdesiniz die herşeyi dökmeye hakkı yok kiterbiyesiz
gelmedi yani öyle miaptal bu iyi fırsattı oysa
sorumsuz yaa bi gün önce gelmişti ama
gerçi benimkide laf sorumluluk sahibi olsa eşini çocuğunu düşünür bunları mı yapar
canım sen çok şükür eli ayağı tutan işi gücü olan sağlam bi kadınsın
onsuz ölüp bitmezsin yani için yanıodur eminim ama lütfen güçlü ol
o kv ile asla muhattap olma kesinlikle direk resmiyete bağla yani durum bi süre sonra düzelse konu açılsa bile
benim sizinle konuşcak bişiyim yok de kestir at
işte hoş bir tabir değil kötü bir şeyi anlatmaya çalışıyoruz ama kendimizi kullanıyoruz çok mu feministçe düşündüm neBu tabir hem cinslerimize bi saldırı değil deyimleşmiş bir söz:26:
vilin dün gittim canım 2li test için ama cinsiyet göremedik
belki ekran sıkıntılı diye kendi hattını takmazevet haklısın geçmiş silimediyse görüncek te aklıma yazdıklarımda gelmiyo yaa kkros la konuşmuştum bi gece amannn okursa okusun ya bilmediği şeler değil
gunde 1 saat yürüyüşü geçen yaz yapardık bir ara eşimle birlikte ama havalar burda çok soğuk bu havada yürüyüşü nerde yapacam bir de benim yürüyüşten ziyade sıkılaşmaya ihtiyacım var; sabahları servisten inip ofise 15 dakika yürüyorum akşamları da aynı şekilde..spora gitsen zaman ayırabilirmisin spor salonu olmasada günde 1 saaat yürü?
evet haklısın geçmiş silimediyse görüncek te aklıma yazdıklarımda gelmiyo yaa kkros la konuşmuştum bi gece amannn okursa okusun ya bilmediği şeler değil
günaydın kızlar
koket yaa çok üzüldüm canım allah bildiği gibi yapsın o kocanı neler yapmış öyle bukadar üzmeye hakkı yok seni şimdi onlarda neler düşünmüşlerdir bi tarafları kalkmıştır haklı çıksın diye anlatmıştır kesin bide bunları anlattım diye annenemi demiş kendisi?valla bencede geçmiş silinmez keşke vermeseydin telefonu belki çok pahalı tutacak diye yaptırmaktan vazgeçer.
Sirken kadınlar için denmesi nekadar doğru bilmiyorum, erkekler de kadınlar kadar dedikodu yapıyor bence de..işte hoş bir tabir değil kötü bir şeyi anlatmaya çalışıyoruz ama kendimizi kullanıyoruz çok mu feministçe düşündüm ne
yanlış anlaşılmak hele de seni kırmak istemem
günaydın kızlar geçmişe hiç bakmadım son alıntıda koketi okudum sadece,
kokett canım Allah sorar hepsine sen gönlünü ferah tut, oğluşuna sarıl, onun için dik dur, eğer seni hak edecek bi davranışa girmezse de eşin, bırak gitsin, çok arar bu günleri, eşi anneye kötülemek ne demek ya
benim patron dün akşam bi kitap daha verdi artık takılmıoum tabiki
kitabın hocasına numaramı vermiş bide adam cebimi aradı ben prof. dr. .....
anlatıp duruo hayret bişi yaa
şimdi de gelmiş onu yapıosun dimi dedi
evet dedim
şubatın 15ine matbaadan çıkar dedim dio kitap 300 soru bana 50sini yollamış adam ayın olmuş 18si matbaa sürü zaten 2 hft
yani 10 güne yapmam lazım bunu
firmaya sattım yetişir dimi dio
yüzüne bile bakmadan BİLEMEM dedim.
yarında gelmicem büyük ihtimal aklımda öyle bişi var
arada kendim cmt izinleri kullanıyım bari
özge ne zamandır girmedi ya da ben denk gelemedim :26: naptı acaba cinsiyet falan öğrendi mi?
cnm zaten benim koca dediğim gibi ailesi ile evlii bu demek oluyorki bizim önemimiz yokçocuğunun anasını gidip eşimle paylaştığım şeyleri anasına aktaryooo
ben kendimece karar verdim kızlar eşimi afetmeyi düşünmüyorum yenilir yutulur şeler değil artık içimi çok acıttı...Ben bu evi terk edemem bekar değilim çocuğum var konuşursa ben bu evde yaşıcam sen git ailenle yaşa dicem artak ortak bi noktamız olamaz sevgi emektir emeğimi hiçe saydı beni hiçe saydı madem ailesi ile mutlu onlarla yaşasın bu bir tercih değil ama beni bukdar kötüleyen birile yaşamam çok zor diyecem kendisi gelirse konuşmaya...
kendisi gelmezse konuşmaya ben yanaşmıcam kesinlikle kendi olayının üzerini örtmek için 40 takla attı olayı nerelere gtrdi o koşsun ben yoruldum artık...Boşanalım dersede lafı uzatmıcam gönder dilekçeyi imzalarım diyecemama evi bırakıp kendi gitsin ben çalışır annemle yaşarım oda emekli geçinilir bi şekilde...
soğuk kanlılığımı korumam için allah yardım etsin bana
k.v ile asla konuşmıcam hele fırsatçı görümcemlede asla ve asla evine gitmem ikisininde kendileri çağanı görcekse belirli zmanlar gelip görüp giderler muhattap olmıcam asla..
Ama rabbime dua ediyorum BU CUMA GÜNÜNDE ben bukdar dürüstken işimde ve eşimin beni sevmesi başkasına gözü kaymasın die uğraşırken mutsuzluğumu fırsat kollayan görümcem ve kaynanama RABBİM ÖYLE BİR ACI VERSİNKİ BENLE DEĞİL ONUNLA UĞRAŞSINLAR...!!!
tutamadım kendimi tamam koketa nın eşinin yaptığı çok tatsız şeyler ama neden kendi cinsimizle örtüşen bir tanımlamayla(pek yakıştırmasam da) bu hoş olmayan davranışı nitelendiriyoruz ki?
erkeklerin dedikodu yapanları çok fena oluyorlar çevremde böyle birkaç kişi var konuşurken bile tedirgin olurum :18:Sirken kadınlar için denmesi nekadar doğru bilmiyorum, erkekler de kadınlar kadar dedikodu yapıyor bence de..
Dedikodu yapmak belki çokk yanlış ama yapmayan yok, ölçülü bir şekilde yapıldığı zaman hatta çok eğlenceli bişi.
Hiçç kimse ben yapmıyorum diyemez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?