işte hoş bir tabir değil kötü bir şeyi anlatmaya çalışıyoruz ama kendimizi kullanıyoruz çok mu feministçe düşündüm ne
yanlış anlaşılmak hele de seni kırmak istemem
belki ekran sıkıntılı diye kendi hattını takmaz
gunde 1 saat yürüyüşü geçen yaz yapardık bir ara eşimle birlikte ama havalar burda çok soğuk bu havada yürüyüşü nerde yapacam bir de benim yürüyüşten ziyade sıkılaşmaya ihtiyacım var; sabahları servisten inip ofise 15 dakika yürüyorum akşamları da aynı şekilde..
bir de oraya gidince kendimi mutlu hissetmeye başladım hani kendim için yaptığım bir şey
aaa gerçekten özge hiç uğrayamadı bu ara
dilek,patron geldi yazdığın zaman devamını okumak istemiyorumkesin devamında kitap getirdi yazar diye...kolay gelsin canım
sirken,sen kendini aştın valla400 mekik ne demek
dilşad sen ne zaman öğreniceksin cinsiyeti? daha önce sordum biliyorum ama unuttum tarihi :26:
koket, canım sana ne desem bilmiyorum valla...sen yazdıkça burdan ben sinirleniyorum...o kocana yazıklar olsun,gitmiş mahalle karısı gibi dedikodu yapmış...yarın bi gün aranız düzelse,senin yüzüne nasıl bakıcak?geçmişte olmuş bitmiş şeyi niye tekrar açıp gündeme getiriyo ki? kendini haklı çıkarmaya çalışıyo galiba...kendi yaptıklarını niye anlatmamış anasına? kart zampara...dileğin söylediklerine katılıyorum canım...hiiiiiiiç sallama bunları...süslen püslen çatlat...allaha çok şükür kendi ayakları üzerinde durabilen,güçlü bi kadınsın...onlara ihtiyacın yok...o salak kocan da bunu anlicak,inşallah iş işten geçmemiş olur o zaman...
Günaydın kızlar
Kokiş ne desem bilmiyorum.
Neden öyle bişi yapmış yaa :26: niye dökmüş aranızdaki muhabbetleri, olayları ailesinin önüne :26:
Birde neden bir gece gelip eve ertesi gün gelmiyor. Napmaya çalışıyor bu adam!
Doğum günün gibi çok güzel bir fırsat vardı elinde, bir demet çiçek alıp hadi kalk dışarıda yemek yiyip konuşalım diyebilirdi.
Ben eşeklik ettim, unutalım diyebilirdi. En azından affetmese de insanın içi yumuşar, ama s*çmış batırmış iyice!
Ay çokkk sinir oluyorum. Kv ve görümcen de ne şişmişlerdir şimdi. Hele görümcek, Koket beni kıskanıyo diye uçuyodur!!
Sms attım dün ona, ben de merak ettim.. geri dönmedi, inş iyidir..
Koket hakkaten arkadaşların dediği gibi karı gibi dedikodu yapmış tüh kalıbınaBencede giy süslen .Başkasının mutsuzluğundan mutlu olan kv dene de tühhhh
işten ayrılmayımı düşünyosun?:44:
tutamadım kendimi tamam koketa nın eşinin yaptığı çok tatsız şeyler ama neden kendi cinsimizle örtüşen bir tanımlamayla(pek yakıştırmasam da) bu hoş olmayan davranışı nitelendiriyoruz ki?
vilin dün gittim canım 2li test için ama cinsiyet göremedik, ablamınki el sallar gibi yaptı bize, bizimki el ayak salladı yine
işte hoş bir tabir değil kötü bir şeyi anlatmaya çalışıyoruz ama kendimizi kullanıyoruz çok mu feministçe düşündüm ne
yanlış anlaşılmak hele de seni kırmak istemem
belki ekran sıkıntılı diye kendi hattını takmaz
gunde 1 saat yürüyüşü geçen yaz yapardık bir ara eşimle birlikte ama havalar burda çok soğuk bu havada yürüyüşü nerde yapacam bir de benim yürüyüşten ziyade sıkılaşmaya ihtiyacım var; sabahları servisten inip ofise 15 dakika yürüyorum akşamları da aynı şekilde..
bir de oraya gidince kendimi mutlu hissetmeye başladım hani kendim için yaptığım bir şey
koket kesinlikle evi terk etme, Allah göstermesin ama olası bi olumsuzluk durumunda mahkemede evi terk eden suçlu sayılıyor hiç bir haktan yararlanamıyor. aklında olsun canım zaten öyle bi niyetin yok ama bi sinirle yapma sakın.
bak geçen sana anlatmak istediğim bu senin eşin maşallah seni seviyor huzurun var şehirin önemi kalmıyor ben şuan Antalyadayım ama sanki zindandayım huzur yok hergün bi yenisi ekleniyo ve kaynanamda görümcemde herkesin kaynanasına ortalık karıştırmada taş çıkartır ....
koketa biraz zamana ihtiyacınız var lütfen ani karar verme daha sonra acabalarının olmaması için biraz zamana bırak.
Eşin de sen de belli bir süre sonra soğuyacaksınız şimdiki kadar hırslı olmayacaksınız. Küçücük bir çocuğunuz var...
Erkekler çok aptaldır yaptıkları/yapacakları davranışların sonuçlarını öngöremezler.
Anlattığına göre eşin kv ve görümcene anne koketa bana şunları yaptı sana da şu tarihte şunu dedi demese bile;
kv oğlum bir toplan kendine gel demeyecek yapıda birisi.
sıkılaşma kremlerine para veremem aslında eşimle bir ara çok güzel yüzüyorduk havalar biraz ısınsın bir de şu yogunluklarımızı atlatalım yine başlamak istiyorumsen sporu arttır ozman cnm sıklaşma kremlerinede başla onlarda mm lik sıklaşmalar oluyor die bilyorum sporla daha gözle görülür
kapalı havuzlarda yüzz yokmu spor salonunda yüzmek en iyi sıklaşmaa sağlar hergün
cnm zaten benim koca dediğim gibi ailesi ile evlii bu demek oluyorki bizim önemimiz yokçocuğunun anasını gidip eşimle paylaştığım şeyleri anasına aktaryooo
ben kendimece karar verdim kızlar eşimi afetmeyi düşünmüyorum yenilir yutulur şeler değil artık içimi çok acıttı...Ben bu evi terk edemem bekar değilim çocuğum var konuşursa ben bu evde yaşıcam sen git ailenle yaşa dicem artak ortak bi noktamız olamaz sevgi emektir emeğimi hiçe saydı beni hiçe saydı madem ailesi ile mutlu onlarla yaşasın bu bir tercih değil ama beni bukdar kötüleyen birile yaşamam çok zor diyecem kendisi gelirse konuşmaya...
kendisi gelmezse konuşmaya ben yanaşmıcam kesinlikle kendi olayının üzerini örtmek için 40 takla attı olayı nerelere gtrdi o koşsun ben yoruldum artık...Boşanalım dersede lafı uzatmıcam gönder dilekçeyi imzalarım diyecemama evi bırakıp kendi gitsin ben çalışır annemle yaşarım oda emekli geçinilir bi şekilde...
soğuk kanlılığımı korumam için allah yardım etsin bana
k.v ile asla konuşmıcam hele fırsatçı görümcemlede asla ve asla evine gitmem ikisininde kendileri çağanı görcekse belirli zmanlar gelip görüp giderler muhattap olmıcam asla..
Ama rabbime dua ediyorum BU CUMA GÜNÜNDE ben bukdar dürüstken işimde ve eşimin beni sevmesi başkasına gözü kaymasın die uğraşırken mutsuzluğumu fırsat kollayan görümcem ve kaynanama RABBİM ÖYLE BİR ACI VERSİNKİ BENLE DEĞİL ONUNLA UĞRAŞSINLAR...!!!
ay bilmiyorum ki yaa.. silersen "bak yazdıklarım etkili olmuş, sinirlenmiş" diye düşünecekgünaydın cnm
kendi olayını üstünü kapadı herkes kokiş ne dediyle uğraşıo işte...Geçti bor'un pazarı sür eşeğini niğdeye...
ben strateji değiştirdim artık karar verdim evi terketmicem çalışcamda allah güç versin..Gitsin erkekse madem okdar versin dilekçeyi şikayet edip kuyruk kıstırmakla olmuyor dedikodu yapıp karı gibi sonra kaçmakta ....
görümcem şuan uzayın bir evresinde hissediyor pembe bulutlar üstünde acayip bir ego yoğunluğu yaşıyor ki facete bende ekli yaaa kendi profilinde yazdığı lafları görmenizi isterim hepsi banatotomla gülüyorum cvp vermiyorum onu silip çıkarmak istiyorum onun seviyesine düşmüş olurmuyum bilmem sence çıkarsam daha iyi olmazmı saçma sapan laflarını görmemiş kendi kendine ego yapmış olurrr
kardeşi kocam bi foto koymuş bu salakta görümcekte altına : YAKIŞIKLI KARDEŞİM BENİM ...! die yazmış bende görümcek ekli olduğu için yazdıklarını göryorum...
kafayı yedi işte valla yedii....
canım biz 10 haftalıktık kürtaj olduğumda, daha cinsiyeti hiç görünmüyodubenim oğlan 14. cü haftada görünmüştü haftaya yine bakarsın kızsa çok geçte öğrenebilirsin nekk sana ne dedi tahminde? merak ettim
günaydın canımmm
evt çok sıkıldım çok yoruluoum geçen hafta ayrılıodum ama eşimin işleri sürümcemede olunca kaldım yine yerimde
sıkılaşma kremlerine para veremem aslında eşimle bir ara çok güzel yüzüyorduk havalar biraz ısınsın bir de şu yogunluklarımızı atlatalım yine başlamak istiyorum
koketa eşinle sen görümcen ve kv hakkında bütün düşündüklerini en şeffaf haliyle hep paylaştın mı? da eşin gidip her şeyi bi güzel anlatmış?
afferim sana
böyle düşün işte, evimden gitmiycem çalışıcam
Ama gör bak yüz bulamayınca dönecek eşşek gibi yalvaracak o odun kocanahanda şuraya yazıyorum --- X
ay bilmiyorum ki yaa.. silersen "bak yazdıklarım etkili olmuş, sinirlenmiş" diye düşünecek
silmesen devam edecek seni çıldırtmaya..
Bir daha asla görüşmiycem diyosam silerdim ben...
canım biz 10 haftalıktık kürtaj olduğumda, daha cinsiyeti hiç görünmüyodu
evt aslında bu özelliğin çok çok güzel bir özellik ama işte eşin bile olsa ailesi konusunda şeffaf olmayacaksınevet size burda nasıl yazdıysam aynı o şekilde sirken benim bi huyum var huyum batsın direk karşımdakine dürüst bi şekilde güvenirim arkasını düşlünmem sonrada böyle şapppp
insanlra güvenmeyi çok isterim yanlış biliyorum ama işte
olabilir aslında, dondur hesabını kardeşininkinden bakarsın olaylara.güldürdn haa beniii X yazıyorum heeeodun da öte bişi varsa onu diyelim odun az kaldı meşe gibi kerestelik oldu
hesabımı dondursammı yaaa geçici aslında face olmasada olur hayatımda dondursam iyi olur bence o görümcekte kendi kendine yazsın dursun
senin için demedim nekk dilşada cinsiyet konusunda ne dedin die sordum? tahmin yaptınmı
dikkat et kendine, afiyet olsun canım güzelce yeben yemeğe gidiyim bu hafta doğru düzgün bişi yemedim yine çok zayıfladım kendime iyi bakmıyorum moralim bozulunca iştahım gidiyo tümden amannn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?