Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

Kendimizi kullanmak değil bazı fırsatçı durmadan birbirinin arkaasından dedikodu yapan kadınları düşünerek kullanırım bu deyimi bende kırmak istemem seni...

kendi yaptıklarının üstünü kapamak olayı başka yöne çevirmek için bunları yaptı haklı duruma geçti göya ama ne güvenim ne saygım kaldı artık asla ve asla herşeyimi anlatmam...

size de burdan örnek olsun asla çok açık verip herşeyinizi söylemeyin anlatmayın küçük bir tartışma veya kavgada yüzümüze vurulyo sen böyle demiştin ...

hergün şoook olduğum bir kötü bişey daha ekleniyor bakalım bugün neler duycam ne kötü haber beni bekliyor güne bakkk

yanarım yanarımda ona verdiğim 5.5 seneme yanarım sevgime yanarım nasıl dı nasıl oldu benim eşim yapmaz demiştim büyük konuşmuşum yapar en alasını rezilde eder.

günaydın cnm

kendi olayını üstünü kapadı herkes kokiş ne dediyle uğraşıo işte...Geçti bor'un pazarı sür eşeğini niğdeye...

ben strateji değiştirdim artık karar verdim evi terketmicem çalışcamda allah güç versin..Gitsin erkekse madem okdar versin dilekçeyi şikayet edip kuyruk kıstırmakla olmuyor dedikodu yapıp karı gibi sonra kaçmakta ....

görümcem şuan uzayın bir evresinde hissediyor pembe bulutlar üstünde acayip bir ego yoğunluğu yaşıyor ki facete bende ekli yaaa kendi profilinde yazdığı lafları görmenizi isterim hepsi bana totomla gülüyorum cvp vermiyorum onu silip çıkarmak istiyorum onun seviyesine düşmüş olurmuyum bilmem sence çıkarsam daha iyi olmazmı saçma sapan laflarını görmemiş kendi kendine ego yapmış olurrr

kardeşi kocam bi foto koymuş bu salakta görümcekte altına : YAKIŞIKLI KARDEŞİM BENİM ...! die yazmış bende görümcek ekli olduğu için yazdıklarını göryorum...

kafayı yedi işte valla yedii....

Koket hakkaten arkadaşların dediği gibi karı gibi dedikodu yapmış tüh kalıbınaBencede giy süslen .Başkasının mutsuzluğundan mutlu olan kv dene de tühhhh

bak geçen sana anlatmak istediğim bu senin eşin maşallah seni seviyor huzurun var şehirin önemi kalmıyor ben şuan Antalyadayım ama sanki zindandayım huzur yok hergün bi yenisi ekleniyo ve kaynanamda görümcemde herkesin kaynanasına ortalık karıştırmada taş çıkartır ....

tutamadım kendimi tamam koketa nın eşinin yaptığı çok tatsız şeyler ama neden kendi cinsimizle örtüşen bir tanımlamayla(pek yakıştırmasam da) bu hoş olmayan davranışı nitelendiriyoruz ki?

hem cinsimizle ilgili değildir laaaa laf icabı laaa öyle denir yaaa hani lafta kadınlar dedikoducudurda erkekler değildir hahahahah aslında onlar bizden öndelerde çaktırmıolar biz çaktıran tiplere giriyoruzzzz

vilin dün gittim canım 2li test için ama cinsiyet göremedik, ablamınki el sallar gibi yaptı bize, bizimki el ayak salladı yine

benim oğlan 14. cü haftada görünmüştü haftaya yine bakarsın kızsa çok geçte öğrenebilirsin nekk sana ne dedi tahminde? merak ettim

sen sporu arttır ozman cnm sıklaşma kremlerinede başla onlarda mm lik sıklaşmalar oluyor die bilyorum sporla daha gözle görülür

kapalı havuzlarda yüzz yokmu spor salonunda yüzmek en iyi sıklaşmaa sağlar hergün

bilyorum asla yapmam zaten haksız duruma düşerimm..dilşatcığım artık her olasılığı düşünmek zorundayım başıma gelmez dedğim çoğu şey gelmeye başladı malesef

ama o durumlara gelirsek çok çirkefleşeceklerdir...

Evet cnm haklısın..Ama eşinde seni seviyo ama yaptıkları iş değil

öyle birisi tabii fırsatçı çünkü...oğlunun yaptıklarını normal gören bi tip ...Erkekler gerçekten aptal kadınlar kadar zeki değiller ama bizlerde çok duygularımızla hareket ediyoruz oda bizi bazen çözümsüz noktalara getryoo ...
Hocam bi laf demiş ti: Erkekler fazla üzülmezler kadınlar karşında bi olayda,,çünkü onlar hareket ederken kalplerini asla kullanmazlar ve beyinleri farklı çalışır...Kadınlar ise kaybetmeye ve üzülmeye yöneliktir çünkü kalpleriyle çok fazla hareket ederler...sonuç : erkek bir olaydan aldığı yaradan silkelenip çıkması hayli kolaydır....

işte hocam güzel tanımlamıştı..

sıkılaşma kremlerine para veremem aslında eşimle bir ara çok güzel yüzüyorduk havalar biraz ısınsın bir de şu yogunluklarımızı atlatalım yine başlamak istiyorum

koketa eşinle sen görümcen ve kv hakkında bütün düşündüklerini en şeffaf haliyle hep paylaştın mı? da eşin gidip her şeyi bi güzel anlatmış?

afferim sana
böyle düşün işte, evimden gitmiycem çalışıcam
Ama gör bak yüz bulamayınca dönecek eşşek gibi yalvaracak o odun kocan ahanda şuraya yazıyorum --- X
ay bilmiyorum ki yaa.. silersen "bak yazdıklarım etkili olmuş, sinirlenmiş" diye düşünecek
silmesen devam edecek seni çıldırtmaya..
Bir daha asla görüşmiycem diyosam silerdim ben...

benim oğlan 14. cü haftada görünmüştü haftaya yine bakarsın kızsa çok geçte öğrenebilirsin nekk sana ne dedi tahminde? merak ettim
canım biz 10 haftalıktık kürtaj olduğumda, daha cinsiyeti hiç görünmüyodu

günaydın canımmm
evt çok sıkıldım çok yoruluoum geçen hafta ayrılıodum ama eşimin işleri sürümcemede olunca kaldım yine yerimde

kusura bakma kendi sorunlarımdan kafam allak bullak oldu seni çok yorduklarını bilyorum ama napcaksın iş bulup öyle çıkcakmısın yoksa bi süre dinlencekmisin?

evet size burda nasıl yazdıysam aynı o şekilde sirken benim bi huyum var huyum batsın direk karşımdakine dürüst bi şekilde güvenirim arkasını düşlünmem sonrada böyle şapppp

insanlra güvenmeyi çok isterim yanlış biliyorum ama işte

güldürdn haa beniii X yazıyorum heee odun da öte bişi varsa onu diyelim odun az kaldı meşe gibi kerestelik oldu

hesabımı dondursammı yaaa geçici aslında face olmasada olur hayatımda dondursam iyi olur bence o görümcekte kendi kendine yazsın dursun

senin için demedim nekk dilşada cinsiyet konusunda ne dedin die sordum? tahmin yaptınmı

ben yemeğe gidiyim bu hafta doğru düzgün bişi yemedim yine çok zayıfladım kendime iyi bakmıyorum moralim bozulunca iştahım gidiyo tümden amannn

olur mu öyle şey koketim yaa senin problemlerin daha önemli
ben kalıcıyım burda şimdilik yuvarlanıp gitmeye çalışıoum işte
kendimi parçalamıoum çünkü kitabı 2 günde bitirsem 3.gün yenisini getirio önüme inş maşallah hallederiz deyip geçioum işte

aydanla konuştum gelip yazmıştı ya hamile olabilirim belki die yokmuş bişi eylülden beri çalışıolarmış artık oluruna bırakmış oda

zeynep yazmıştı dün msnden ben yazana kadar kapatıp gitmiş

alishia gelmedi dimi onun bugün yoğun günümüydü dünde bi sınavdan bahsediodu sanki
ben onunla ne zamandır kaynatamıoum valla

evt aslında bu özelliğin çok çok güzel bir özellik ama işte eşin bile olsa ailesi konusunda şeffaf olmayacaksın

olabilir aslında, dondur hesabını kardeşininkinden bakarsın olaylara.
Sonra açarsın olaylar durulunca, görümceki de silersin hesabını açtığında..

ben yemeğe gidiyim bu hafta doğru düzgün bişi yemedim yine çok zayıfladım kendime iyi bakmıyorum moralim bozulunca iştahım gidiyo tümden amannn
dikkat et kendine, afiyet olsun canım güzelce ye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…