Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

Kokişşş, şu avatarı değiş yaa yakışmıyo sana elf e benziyo kız :26:
şunlar nasıl?

Bu da vilişime

gibi diyelim bu elbise
ben kazağını istioum boğazlı giymem ama buda iyi duruo dimi
güzel yani
geçen bu tarz bi kazak kuzenimde gördüm dilek sen bulamıyor musun bu kazaktan? ona sorabilrim yarın nerden aldın diye

bu arada bir daha sorayım akşam konsere gidiyon mu?

valla ayşe ile görüşemedik hamişliği iyi gidiyormu acaba inş. iyidir ...

kalıcıyım derken ayrılmıyosun ozman ...Ayrılmakta insanı düşündüryo tekrar biyere alış tekrar düzen offf hep farkılı yerlerde çalışmak CV ye yansıdımı buda hoş karşılanmıomuş işe alımlarda en az 3 sene çalışmışlığa bakyolarmış istikrar için güvensizlik yaratyomuş v.s

sen iş bulmadan sağlam biyer kesinleşmeden sakın çıkıyım deme başka yerdede böyle olacaksa düzenini bozma

yaa amma yazmışsınız yaa arkadaşımın kızının doğumgünü gittim hediye aldım geldim bende kızımada aldım off durmadı elim valla.

koketim hayırlısı olsun cnm hakkınızda artık o kv dene görümcende biyerden çıkacak yaptıkları merak etme sen umarım oğlun ve asenin için herşey yoluna girer biran önce ama bencede gitme evden gitmesi gereken sen değilsin çocukla nereye gideceksin.

diloşu kızmı yoksa kız seninki kızlar pekbi nazlı oluyor ama bizimki 12. haftada belli olmuştu.doktorada bağlı biraz.

tam ben gibi düşünmüşsün aynen açınca silerim görümceği etraf durulur

kardeşim hafta sonu gitcek olsun bakmasamda olur

çok bişi yemedim yaa ben bari vitamin başlıyım yoksa safinaza döncem çocuğu emziryom bide yemem lazım eve gidiyim kendime bi kahvaltı çekeyim anneme bide zeytin salataı yaptırım iştahım açılır

insan duramıyo valla çocuk mağazasına girince off ben hep limiti aşmışımdır....

yok gitmem cnm ama eşim bukadar yaptına göre gözden çıkarmış demekki bizi hyarılısı dilekçe gelirse önüme imzalar geçerim nedenini nasılnı sormam ama kendim bşi yapmam ne isityosa yapabilir afetmicem onu

bu avat . nasıl biraz dertli görünsün bee durumuma uyar heee
güzel
yok yaa kendimi enayi gibi hissediyorum

Eşine asla şeffaf olmayacaksın ben bunu öğrendim geç oldu ama napalım
ben de çok şeffafım kocama, herşeyi anlatıyorum yaa, giydiğim donun rengine kadar bilir.
Gerek yok aslında, doğru söylüyosun

lütfen bu konunun üstünde dur, güzel beslen. Çağan için
vitamine başla bence de :))

Şu hırka nasıl kızlar, 60 tl miş

geçen bu tarz bi kazak kuzenimde gördüm dilek sen bulamıyor musun bu kazaktan? ona sorabilrim yarın nerden aldın diye

bu arada bir daha sorayım akşam konsere gidiyon mu?
canım daha öncede mi sordun konseri görmedim kusura bakma
evet gitcek akşam

kazak kotonda var ama trikosu ince pek hoşuma gitmedi
ankamall vitrininde var hatta

tunik bu elbise değil, taytla olur bence
boğazlı olması da güzel geldi bana

totoya yapışır ama dimi taytla o zaman koçişim başlar :99:
boğazlı güzel evet ama ben kullanmıoum pek 1 tane boğazlı kazağım var koca dolapta
bu gittigidiyorda mı nek
şu kuponla bulsaydım bi kaç bişi alır indirimden yararlanırdım

nek beğenmedi ben:26:

evt aslında anlatmamak gerek ama çenemizi tutamıyoruz heralde bende anlatırım herşeyi.
koket cnm emziriyosun bide çok güçsüz kalırsın bak dikkat et yemene mutlaka çok ii anlıyorum seni moralin bozuk yemek çok zor geliyo sana ama bebişin için mecbursun buna.kocan şimdi vurmuyorsada eminim çok yakında vuracak kafasını duvarlara eşşek gibi pişman olacak zaten sen güçlü ol yeterki.

duruşu hiç gösterecek gibi değil ki canım, saklamış duruyor, ayaklarını sallayınca heyecanlandık şeklini değiştirecek die ama ııh değiştirmedi.

yok facede satışta bu, kapıda ödemeli

bol, ben de kızda duruşunu beğendim canım, bana olmaz o hırka topuklarıma kadar iner

kızlar ben karar verdim görümceye doğum için yarım altın alacam
hiç de öyle tam altın diye kendimi kasmayacam
geçenlerde demiştim ya size bebek için hazırladıkları odayı resimlemişler bana da atmıştı diye ben de teşekkürlerimi yazdım bir kaç da bir şey sordum aradan nerdeyse 2 hafta geçti bir cevap yazmaya bile tenezzül etmedi işlerinin yogun olmadığını biliyorum yan gel yat yeri olduğu yer; evde de tv leri yok sürekli internette takılıyorlar hani internet imkanı yok gibi de düşünemem beni umursamayanı ben niye önemseyip duracam ki dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…