tunik bu elbise değil, taytla olur bencegibi diyelim bu elbise
ben kazağını istioum boğazlı giymem ama buda iyi duruo dimi
güzel yani
geçen bu tarz bi kazak kuzenimde gördüm dilek sen bulamıyor musun bu kazaktan? ona sorabilrim yarın nerden aldın diyegibi diyelim bu elbise
güzel yani
benim oğlan 14. cü haftada görünmüştü haftaya yine bakarsın kızsa çok geçte öğrenebilirsin nekk sana ne dedi tahminde? merak ettim
gibi diyelim bu elbise
güzel yani
olur mu öyle şey koketim yaa senin problemlerin daha önemli
ben kalıcıyım burda şimdilik yuvarlanıp gitmeye çalışıoum işte
kendimi parçalamıoum çünkü kitabı 2 günde bitirsem 3.gün yenisini getirio önüme inş maşallah hallederiz deyip geçioum işte
aydanla konuştum gelip yazmıştı ya hamile olabilirim belki die yokmuş bişi eylülden beri çalışıolarmış artık oluruna bırakmış oda
zeynep yazmıştı dün msnden ben yazana kadar kapatıp gitmiş
alishia gelmedi dimi onun bugün yoğun günümüydü dünde bi sınavdan bahsediodu sanki
ben onunla ne zamandır kaynatamıoum valla
evt aslında bu özelliğin çok çok güzel bir özellik ama işte eşin bile olsa ailesi konusunda şeffaf olmayacaksın
olabilir aslında, dondur hesabını kardeşininkinden bakarsın olaylara.
Sonra açarsın olaylar durulunca, görümceki de silersin hesabını açtığında..
dikkat et kendine, afiyet olsun canım güzelce ye
yaa amma yazmışsınız yaa arkadaşımın kızının doğumgünü gittim hediye aldım geldim bende kızımada aldım off durmadı elim valla.
koketim hayırlısı olsun cnm hakkınızda artık o kv dene görümcende biyerden çıkacak yaptıkları merak etme sen umarım oğlun ve asenin için herşey yoluna girer biran önce ama bencede gitme evden gitmesi gereken sen değilsin çocukla nereye gideceksin.
diloşu kızmı yoksa kız seninki kızlar pekbi nazlı oluyor ama bizimki 12. haftada belli olmuştu.doktorada bağlı biraz.
güzelbu avat . nasıl biraz dertli görünsün bee durumuma uyar heee
ben de çok şeffafım kocama, herşeyi anlatıyorum yaa, giydiğim donun rengine kadar bilir.yok yaa kendimi enayi gibi hissediyorum
Eşine asla şeffaf olmayacaksın ben bunu öğrendim geç oldu ama napalım
lütfen bu konunun üstünde dur, güzel beslen. Çağan içintam ben gibi düşünmüşsün aynen açınca silerim görümceği etraf durulur
kardeşim hafta sonu gitcek olsun bakmasamda olur
çok bişi yemedim yaa ben bari vitamin başlıyım yoksa safinaza döncem çocuğu emziryom bide yemem lazım eve gidiyim kendime bi kahvaltı çekeyim anneme bide zeytin salataı yaptırım iştahım açılır
canım daha öncede mi sordun konseri görmedim kusura bakmageçen bu tarz bi kazak kuzenimde gördüm dilek sen bulamıyor musun bu kazaktan? ona sorabilrim yarın nerden aldın diye
bu arada bir daha sorayım akşam konsere gidiyon mu?
tunik bu elbise değil, taytla olur bence
boğazlı olması da güzel geldi bana
yaa amma yazmışsınız yaa arkadaşımın kızının doğumgünü gittim hediye aldım geldim bende kızımada aldım off durmadı elim valla.
koketim hayırlısı olsun cnm hakkınızda artık o kv dene görümcende biyerden çıkacak yaptıkları merak etme sen umarım oğlun ve asenin için herşey yoluna girer biran önce ama bencede gitme evden gitmesi gereken sen değilsin çocukla nereye gideceksin.
diloşu kızmı yoksa kız seninki kızlar pekbi nazlı oluyor ama bizimki 12. haftada belli olmuştu.doktorada bağlı biraz.
yok facede satışta bu, kapıda ödemelicanım daha öncede mi sordun konseri görmedim kusura bakma
evet gitcek akşam
kazak kotonda var ama trikosu ince pek hoşuma gitmedi
ankamall vitrininde var hatta
totoya yapışır ama dimi taytla o zaman koçişim başlar :99:
boğazlı güzel evet ama ben kullanmıoum pek 1 tane boğazlı kazağım var koca dolapta
bu gittigidiyorda mı nek
şu kuponla bulsaydım bi kaç bişi alır indirimden yararlanırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?