bizimki de göstermemiştivilin dün gittim canım 2li test için ama cinsiyet göremedik, ablamınki el sallar gibi yaptı bize, bizimki el ayak salladı yine
artık kendine daha iyi bakmalısın...önce çağan için sonra da seni çekemeyenleri çatlatmak için...o kocan olacak adamda görsün neleri kaybettiğiniçok bişi yemedim yaa ben bari vitamin başlıyım yoksa safinaza döncem çocuğu emziryom bide yemem lazım eve gidiyim kendime bi kahvaltı çekeyim anneme bide zeytin salataı yaptırım iştahım açılır
kızlar ben karar verdim görümceye doğum için yarım altın alacam
hiç de öyle tam altın diye kendimi kasmayacam
geçenlerde demiştim ya size bebek için hazırladıkları odayı resimlemişler bana da atmıştı diye ben de teşekkürlerimi yazdım bir kaç da bir şey sordum aradan nerdeyse 2 hafta geçti bir cevap yazmaya bile tenezzül etmedi işlerinin yogun olmadığını biliyorum yan gel yat yeri olduğu yer; evde de tv leri yok sürekli internette takılıyorlar hani internet imkanı yok gibi de düşünemem beni umursamayanı ben niye önemseyip duracam ki dimi
eşim tam tam derken çeyrek yapamamal bi küçük altın yanına da bi kıyafet türü bişi tamam oldu bitti
eşim tam tam derken çeyrek yapamam
zaten takının yanısıra kıyafet de alırız mutlaka ama bu sefer kıyafete çok para vermek istemiyorum bebek mağazalarındaki indirimleri takip etmeliyim en azından hesaplı olsun bu sefer alacaklarım
kanz ne ola ki? :44:bebek yerlerinde iki yer biliyorumsirken heryerde indiirm var şimdi ben kanzdan aldım öğlen çok güzel şeyler var %50 git bak
chiccodan bi bebek ayakkabısı alsan zaten 100 lira canım
chiccodan bi bebek ayakkabısı alsan zaten 100 lira canım
kanz ne ola ki? :44:bebek yerlerinde iki yer biliyorum
1.chicco
2. mothercare
şimdi internette baktım güzel şeyler var uygunmuş da burda da bi sürü mağazası varmış çok teşekkürler
ama hep kışlık şeyler var bebek mart sonu bebeği olacak ve sıcak memlekette yaşayacak daha baharlık bir şey alsam daha uygun olmaz mı?
eşim tam tam derken çeyrek yapamam
zaten takının yanısıra kıyafet de alırız mutlaka ama bu sefer kıyafete çok para vermek istemiyorum bebek mağazalarındaki indirimleri takip etmeliyim en azından hesaplı olsun bu sefer alacaklarım
aaa söylemeyi unuttum size
dün doğalgaz faturam gelmiş 120 tl bence iyi
elektrikte 54 gelmişti oda şaşırttı beni
su 23
artık doğalgazı aç kapa yapmıoum full yanıo bakalım önümüzdeki ay ne kadar gelcek full yanarak
arzu yaren alish hiç gelmedi
zatenaç kapa yapmak daha çok yakıyomuş cnm tekrar ısınması falan fazla yaktırıyomuş.
bende bunalıma girdim resmen içim sıkılıyor patlıcam çıkmak istiyorum artık öküz facede takılıyo yaa işi yok hala burda hayvan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?