Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

vilin dün gittim canım 2li test için ama cinsiyet göremedik, ablamınki el sallar gibi yaptı bize, bizimki el ayak salladı yine
bizimki de göstermemişti merakta bırakıyolar bizi bizim zilli totosunu göstermişti

çok bişi yemedim yaa ben bari vitamin başlıyım yoksa safinaza döncem çocuğu emziryom bide yemem lazım eve gidiyim kendime bi kahvaltı çekeyim anneme bide zeytin salataı yaptırım iştahım açılır
artık kendine daha iyi bakmalısın...önce çağan için sonra da seni çekemeyenleri çatlatmak için...o kocan olacak adamda görsün neleri kaybettiğini

çocukları yazılı yaptım,beslenmelerini yapıyolar şimdi...birazdan ben de tost yicem çok acıktım

al bi küçük altın yanına da bi kıyafet türü bişi tamam oldu bitti

al bi küçük altın yanına da bi kıyafet türü bişi tamam oldu bitti
eşim tam tam derken çeyrek yapamam
zaten takının yanısıra kıyafet de alırız mutlaka ama bu sefer kıyafete çok para vermek istemiyorum bebek mağazalarındaki indirimleri takip etmeliyim en azından hesaplı olsun bu sefer alacaklarım

sirken heryerde indiirm var şimdi ben kanzdan aldım öğlen çok güzel şeyler var %50 git bak

sirken heryerde indiirm var şimdi ben kanzdan aldım öğlen çok güzel şeyler var %50 git bak
kanz ne ola ki? :44:bebek yerlerinde iki yer biliyorum
1.chicco
2. mothercare

şimdi internette baktım güzel şeyler var uygunmuş da burda da bi sürü mağazası varmış çok teşekkürler
ama hep kışlık şeyler var bebek mart sonu bebeği olacak ve sıcak memlekette yaşayacak daha baharlık bir şey alsam daha uygun olmaz mı?

Son düzenleme:
chiccodan bi bebek ayakkabısı alsan zaten 100 lira canım

chiccoda şuan %50 de ayakkabıları e bebekte.

mothercareda indirim olsada fiyatlar yüksek ama bak ordan çıtçıtlı body alabilirsin ürünleri güzel 6 tanesi 52 falandı heralde öle bişler 70 lerden düşmüş ençok onları kullanıyorlar zaten.baharlıklar çıkmadı tabi ama tulumlar var kanzda marttada doğsa yinede tulum giyecek yani bak mutlka kanza bide eylül ekimde giyeceği büyük pijama takımları falanda alabilirsin yani.

bol o dediğin çıtçıtlı badilerden 3 set almış k validem
daha doğrusu şöyle söyleyim bebeğin bütün giyisilerini mothercare daha uygun oldu diye ordan almış
ben olmazsa biraz daha bekleyim şubat indirimlerinde belki bir şeyler yakalayabilirim

ben de yarım al demiştim bebek kıyafeti için butikbebe'ye bak istersen netten canım...

dilek bak omuzu açık triko

şu nevresimi de çok beğendim

bide şunu kendime almayı düşündüm ama önü baskı galiba

nevresim takımı güzelmiş gercekten
o beğendiğin şeyin ön baskısı hoş değil
kazakta kırçıllı hiç sevmem ki
siyah güzeldi ama dimi

evet kırçıllı ben de sevmiyorum
patladım bugün patladımmmmmmmmm
eve gitmek istiyorum, vileda yapıcam kocam süpürge açmış.
Yarın kv gitcez iş kalmasın çok pazara

Hamişler bakın şuna, fikir güzel bence

Toparlanmaya başlıyım ben, iyi akşamlar kızlar :80:

bye bye davşanım :79:

nası uykum geldi anlatamam çalışmıoum artıkın zaten bıraktım
yarında Allah kerim

aaa söylemeyi unuttum size
dün doğalgaz faturam gelmiş 120 tl bence iyi
elektrikte 54 gelmişti oda şaşırttı beni
su 23
artık doğalgazı aç kapa yapmıoum full yanıo bakalım önümüzdeki ay ne kadar gelcek full yanarak

arzu yaren alish hiç gelmedi

zatenaç kapa yapmak daha çok yakıyomuş cnm tekrar ısınması falan fazla yaktırıyomuş.

bende bunalıma girdim resmen içim sıkılıyor patlıcam çıkmak istiyorum artık öküz facede takılıyo yaa işi yok hala burda hayvan.

pislik yaaa ne mal şu senin müdür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…