Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

sedaa sevgililer günü için hafta içi ama 16-17si için kızılcahamamda termal otele mi gitsek ki acaba dioum nası sence?

yaa amma yazmışsınız yaa arkadaşımın kızının doğumgünü gittim hediye aldım geldim bende kızımada aldım off durmadı elim valla.

.

iyi yapmışın canımmm

boğazlı güzel evet ama ben kullanmıoum pek 1 tane boğazlı kazağım var koca dolapta

ayyyy bende bende hiçgiyemiyom yaa

bugün mecburiyetten giydim (hepsi kirli kazaklarımın geçen hafta gezmekten yıkıyamadım ) elim sürekli boğazımda çekiştirip durdum sıkmaktan kendimi başım ağrıdı ://

sevindim dlek faturalarına

işlerim yoğun yaa üff sıkıldım kaçgündür ...

buarada sevgililer gününe eşime tlfn alıcam tlfnu bozuk verdi onu eski bişy kullanıyo ... xperıa ion istediği telfn

ohhh bee bütün not işlerimi bitirdim kvler dün akşam gelmediler...bu akşam geliceklerdi ben rahatsızım diyip yarına erteledim...inşallah işi çok uzun sürmez yarın

kızlar bölük pörçük de olsa okudum geçmişi bi şekilde ama alıntı yapamadım, ilk defa cevap da yazamıcam kusura bakmayın

2 gündür çok yoruldum buraya da giremiom hiç, bugün gündüz bi girdim azcık okudu ama hemen çıkmam gerekti

dün demiştim zaten 4 saat süren bi sınavdaydımyerime birini çağırdım bi koşu yemekhaneye gidip geldim. sonra zaten ders saatim geldi 6ya kadar dersteydim, çıktım kv'ye uğradık yemek yedik, eşimin kuzeni aradı size gelcez die
zaten kafam bi dünya, ev altüst, bozuldumeşim ben toplarım dedi geldik topladı her yeri, bi taraftan da ben surat asıom die laf etti(ilk defa geliolar bize, hep sölüomuş bi türlü denk gelmemiş bu sefer de gelmeyin diyemedim dedi)
ii neyse geldiler oturdular 11i geçiodu gittiler ben küt yattım tabi.

sabah kalk aynen işe 9 gibi. bugün o çok dersimin olduğu gün, bi yığın fotokopim vardı onları hallettm saat 12 oldu yemeğe gittim geldim toplantı vardı ona girdim çıktım ders saatim geldi.ardarda 8 saat derse girip çıkıp en sonunda evime ulaşıcam derken bi baktık elektrikler kesik.soba yanıo orda die kv'lere çıktık, şimdi indik daha eve yeni

2 gündür yemehkane yemeklerini tamamen bitiremiom öğürür gibi oluom içim almıo bırakıom, oysa sevmediğim yemek de yoktu, bu seferki hamilelik beni uğraştırıcak anlaşılan

bugün nası yağmur yağdı aklınız hayaliniz durur, yağmur sesinden derste kendi sesimi duyuramıom o kadar şiddetli yağdı,hala da yağıo çıkışta arabaya gidene kadar bi de ayağım kaydı düştüm, allahım inş. bişi olmaz

off böyle işte, sersem gibiyim, inş. yarın dinlenicem

hepinizi öpüom kızlar ii geceler mutlu rüyalarr

Size athena konserinden yazioum kuzular parcalardan hic bisi anlamiouz ama cok egleniouz gulmekten öldüm
Nek ayrica bi ekmek yedim yani bi bira devirdim ama limonlu :101:

Size athena konserinden yazioum kuzular parcalardan hic bisi anlamiouz ama cok egleniouz gulmekten öldüm

ayyy ne güzelllbenim yerime de eğlennnorta sondaydım sanırım ben athena konserine gittiğimde, severdim o zamanlarz

Alishiam ozledim seni yaa
Dusmene de cok üzüldüm bisyin yoktur ins

canım yaaaa ben de çok özledimmm

ya inş. bişi yoktur eşim de bi ton laf etti zaten atıcam o ayakkabılarını die, botlarım vardı biraz dolgu topuk, ama yağmur yağıodu ve her yer karanlıktı önümü göremedim ki ayakkabıların suçu nesırılsıklam + çamur oldum hep

günaydın kızlaaar...
ayşinim düşmüşsün bişey olsaydı bi belirti verirdi mutlaka,olmamıştır...ama bundan sonra daha dikkatli ol
cmt günlerinden nefret ediyorum iş yapmak istemiyorum yaaa

dilek benim de doğalgazım 120 geldi, elektrik 76, su 25
elektrikte seni sollamışım, benim odunum vardiyalı ya gündüzleri evde oluyo bazı haftalar o da yansıyo tabisi faturaya.
aç kapa yaparak 120 geldi dimmi? Ben de aç kapa yapıyorum..
Aç kapa yapmadan kamişe 200 küsür gelmişti diye hatırlıyorum..
çok özendimmmm
biliyodum dayanamayıp o bi ekmeği yiceğini
devamı da gelmiştir onun şimdiii :96: ama akşam eritmişsindir diye umuyorum

Ayşam yaa, nasıl düştün :26: :26: çok üzüldüm
ama korkutma kendini bişi olmamıştır.
Neden bukadar yoruyosun hem kendini, hiç hafiflemiycek mi bu iş tempon :44:

Günaydın herkese Bi ben ve zuzu çalışıyoruz sanırım..

Son düzenleme:
kızlar elektrik faturanız az gelmiş ne güzel...bizimki 106 tl geldi bu ay...3 aydır hep böyle geliyo
aranızda havuçlu kek yapan var mı? bugün denicem ben ama hangi tarifi yapıcama karar veremedim,sizin bildiğiniz bi tarif varsa onu yapıyım

Son düzenleme:
canım senin normal ama elektrik süpürgesi çeşit çeşit yemek için rondo robot mikser falan
evde daha çok zaman geçiriosun tv bilgisayar falan bizim onlar yokki
havuçlu kek ben hiç yapmadım annem yapıodu içine tarçın falan koyuodu galiba çokta sevmem yani
üstelik rejimdeyim yaptıklarını ve yapacaklarına kendine sakla

günaydın canım bende burdayım geldim bugün patron yok nası olsa rahatım dedim
hafta içi bi gün kaytarırım die düşündüm

kamile tşekler tekrar konser çok keyifliydi yaa
tiplere falan öldük gülmekten yaa
bi tane tüysüz ama bıyıklı kocaman siyah çerçeveli bi çocuk vardı kravat bebek mavisi bi süveter falan memur tipli athena hayranı
oynuo sürekli kopuo bu sonra bi kendine gelio etrafa bakıo beni gören oldu mu die
karanlık öpüşeni hopluouz die arkadan .... işte milleti izleye izleye eğlendik
ayakta zaten ama biz oturduk yerimizde iyiydi her yere hakim
bira içtim maalesef ama devamı gelmedi merak etme
zaten 3,5 tl birayı 15 tlye satıolar ne kadar içebilirsin ki tam bi soygunculuk
eve gidince erittim o birayıda merak etme

* doğalgaz faturası 1 aylık desen 20 günü aç kapa 10 günü full time yakılmıştır
önümüzdeki ay tamamen full yakarak ne gelmiş görcez senin her yerin yanıo mu benim kullanmadım oda ve salon yanmıo

Son düzenleme:
kızlar yarenay dün hiç gelmedi
zeynep aramış açmamış
merak ettim yaa akşam arıcaktım ama fırsatım olmadı
haberi olan var mı bugün öğleden sonra bi arayım

zeyneplerde iyiymiş haftaya annesi gidiomuş
bebiş gece 12-7 arası hiç uyumuomuş
dün kuzenle konuşuodum onunda yeni bebeği oldu zeynebi söledim böyle böyle dio die
hamileyken geceeleri uyumadıysa ondandır dio aaa evet dedim uyumazdı uyuyamazdı bazen
ondan oluomuş zaar
ağzı dili de pamukcuk olmuş
göğsü iltihaplı olduğundan mama vermiş ondan dedi galiba yanlış söylemeyin de:44:
havadisler bu işte

akşam bütün ekmeği götür,sabah gel rejimdeyim de pışıııııık inanmadık
ne güzel eğlenmişsiniz yaaa hiçbi yere gidemiyorum,eve kapandım tatilde,samsunda bari gezsem biraz...
yaaa havuçlu kek güzel olmuyo mu :26: ben hiç yemedim ama akşam çayın yanına yapıyım diyodum,havuçlarım vardı hem onlar da biterdi...boşuna mı kırıyorum cevizleri ben şimdi :26: naapsam ki

günaydınnnnnnn

günaydın kızlaaar...
ayşinim düşmüşsün bişey olsaydı bi belirti verirdi mutlaka,olmamıştır...ama bundan sonra daha dikkatli ol
cmt günlerinden nefret ediyorum iş yapmak istemiyorum yaaa
saol cnm, sabah karnım ağrıodu allahım nolur bişi olmasın dedim, neyse ki gazmış, dilşad uyku arasında süt iç demişti ya, saat 6 gibi kalkınca koca bi kupa süt içmiştim o yaptı heralde:26:

ya yapma vilişşşş, ben bugün hiçbişi yapmıcam mesela, hem halim yok hem isteğim yok, baktığın zaman öyle pis de değil evim, idare eder daha
saol cnm çok korktum ben de

yaa bilmiyorum dayanamıcak olursam gece derslerimi veririm yeni hocalar gelicek 2 tane.zorla mı yaa, ama idare etmeye çalışıcam çünkü ii para gelio, bebişim için baya iş görür

siz ne ile ısınıodunuz cnmm:26:

bize de 115 mi ne gelmiş, klima ve fırın sağolsun

ben eskiden yapardım ama öle belli bi tarifim yoktu heralde, hatırlamıom bile.sen diyince aklıma geldi, bende de havuçlu cevizli kek karışımı vardı hazır, ilk defa aldım denesem mi acaba

dileğimm naber madem patron yok kafan rahat olur bugün ii bari

ayy yarenden benim de hiç haberim yok ama merak ettim şimdi :26: acaba yine doktora falan mı gitti? bende numarası yok onun,ararsan buraya da yaz taam mı?
zeynebin kızı gece uyumuyodu evet,anne karnında nasılsa çıkınca da öyle mi oluyomuş ayyy benimki bu ara geceleri uyuyo allahtan bebekteki pamukçuk çabuk geçer inşallah çok tatlı zeynebin kızı yaaa

:44:merak ettim ben de şimdi, inş.bugün gelir

yaaa, gece uyumak lazım yani diosun

ayy geçmiş olsun ecenaza da

vilin hayır yaa ben çok severim havuçlu cevizli tarçınlı kek süper olur

süt içince acayip bi karın ağrısı yapıyo bende de,kendimi tuvalete zor atıyorum ama sen yine de çok yorma kendini taam mı bugün evi süpürmem lazım,haftada bi süpürüyorum zaten...bi de tuvalet-banyo yıkamam lazım...başka bi şey yapmicam ama...akşam kvler gelicek,temiz olsun evim...
bizde kalorifer yanıyo canım...elektrikle ısınmıyoruz,eee fırını da çok kullanmıyorum artık...ütü de yapmıyorum pek...süpürge haftada bi açıyorum zaten...eeeee fatura niye yüksek ki?

ben de size çevremden bi kötü bi ii havadis veriim

ofisteki arkadaşlarımdan birinin sevgilisi kanserdi kemoterapi falan alıodu ii gidio gibiydi ama akciğerine sıçramış , kızcağız ağla ağla öldü yaaa, nası üzüldüm anlatamam dün. kıyamam daha genç yaaa, allahım inş. sağlığına kavuşur şifa bulur

ii haber de şu, o kötü haberi duyduğum aynı saatlerde ünv.deki arkadaşım aradı kan testi yaptırmış 18000 mie ne çıkmış sonucu kesin hamile yani, canım yaaaaayani şu an 3 arkadaş üçümüz de hamileyiz aynı zamanlarda

celal ile ceren miydi:26: giden var mı, nası olduğunu duyan var mı? perşembeye bilet aliim diom bi aksilik çıkmazsa:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…