sedaa sevgililer günü için hafta içi ama 16-17si için kızılcahamamda termal otele mi gitsek ki acaba dioum nası sence?[/
Değişik güzel olabilir aslında size çok uzak biyer değil zaten ii fikir.
yaa amma yazmışsınız yaa arkadaşımın kızının doğumgünü gittim hediye aldım geldim bende kızımada aldım off durmadı elim valla.
.
boğazlı güzel evet ama ben kullanmıoum pek 1 tane boğazlı kazağım var koca dolapta
aaa söylemeyi unuttum size
dün doğalgaz faturam gelmiş 120 tl bence iyi
elektrikte 54 gelmişti oda şaşırttı beni
su 23
artık doğalgazı aç kapa yapmıoum full yanıo bakalım önümüzdeki ay ne kadar gelcek full yanarak
arzu yaren alish hiç gelmedi
Size athena konserinden yazioum kuzular parcalardan hic bisi anlamiouz ama cok egleniouz gulmekten öldüm
Nek ayrica bi ekmek yedimyani bi bira devirdim ama limonlu :101:
Alishiam ozledim seni yaa
Dusmene de cok üzüldüm bisyin yoktur ins
dilek benim de doğalgazım 120 geldi, elektrik 76, su 25aaa söylemeyi unuttum size
dün doğalgaz faturam gelmiş 120 tl bence iyi
elektrikte 54 gelmişti oda şaşırttı beni
su 23
artık doğalgazı aç kapa yapmıoum full yanıo bakalım önümüzdeki ay ne kadar gelcek full yanarak
arzu yaren alish hiç gelmedi
Size athena konserinden yazioum kuzular parcalardan hic bisi anlamiouz ama cok egleniouz gulmekten öldüm
Nek ayrica bi ekmek yedimyani bi bira devirdim ama limonlu :101:
canım senin normal ama elektrik süpürgesi çeşit çeşit yemek için rondo robot mikser falankızlar elektrik faturanız az gelmiş ne güzel...bizimki 106 tl geldi bu ay...3 aydır hep böyle geliyo
aranızda havuçlu kek yapan var mı? bugün denicem ben ama hangi tarifi yapıcama karar veremedim,sizin bildiğiniz bi tarif varsa onu yapıyım
dilek benim de doğalgazım 120 geldi, elektrik 76, su 25
elektrikte seni sollamışım, benim odunum vardiyalı ya gündüzleri evde oluyo bazı haftalar o da yansıyo tabisi faturaya.
aç kapa yaparak 120 geldi dimmi? Ben de aç kapa yapıyorum..
Aç kapa yapmadan kamişe 200 küsür gelmişti diye hatırlıyorum..
çok özendimmmm
biliyodum dayanamayıp o bi ekmeği yiceğini
devamı da gelmiştir onun şimdiii :96: ama akşam eritmişsindir diye umuyorum
Ayşam yaa, nasıl düştün :26: :26: çok üzüldüm
ama korkutma kendini bişi olmamıştır.
Neden bukadar yoruyosun hem kendini, hiç hafiflemiycek mi bu iş tempon :44:
Günaydın herkeseBi ben ve zuzu çalışıyoruz sanırım..
canım senin normal ama elektrik süpürgesi çeşit çeşit yemek için rondo robot mikser falan
evde daha çok zaman geçiriosun tv bilgisayar falan bizim onlar yokki
havuçlu kek ben hiç yapmadım annem yapıodu içine tarçın falan koyuodu galiba çokta sevmem yani
üstelik rejimdeyim:19: yaptıklarını ve yapacaklarına kendine sakla
günaydın canım bende burdayım geldim bugün patron yok nası olsa rahatım dedim
hafta içi bi gün kaytarırım die düşündüm
kamile tşekler tekrar konser çok keyifliydi yaa
tiplere falan öldük gülmekten yaa
bi tane tüysüz ama bıyıklı kocaman siyah çerçeveli bi çocuk vardı kravat bebek mavisi bi süveter falan memur tipli athena hayranı
oynuo sürekli kopuo bu sonra bi kendine gelio etrafa bakıo beni gören oldu mu die
karanlık öpüşeni hopluouz die arkadan .... işte milleti izleye izleye eğlendik
ayakta zaten ama biz oturduk yerimizde iyiydi her yere hakim
bira içtim maalesef ama devamı gelmedi merak etme
zaten 3,5 tl birayı 15 tlye satıolar ne kadar içebilirsin ki tam bi soygunculuk
eve gidince erittim o birayıda merak etme
* doğalgaz faturası 1 aylık desen 20 günü aç kapa 10 günü full time yakılmıştır
önümüzdeki ay tamamen full yakarak ne gelmiş görcez senin her yerin yanıo mu benim kullanmadım oda ve salon yanmıo
saol cnm, sabah karnım ağrıodu allahım nolur bişi olmasın dedim, neyse ki gazmış, dilşad uyku arasında süt iç demişti ya, saat 6 gibi kalkınca koca bi kupa süt içmiştim o yaptı heralde:26:günaydın kızlaaar...
ayşinim düşmüşsünbişey olsaydı bi belirti verirdi mutlaka,olmamıştır...ama bundan sonra daha dikkatli ol
cmt günlerinden nefret ediyorumiş yapmak istemiyorum yaaa
saol cnm çok korktum ben dedilek benim de doğalgazım 120 geldi, elektrik 76, su 25
elektrikte seni sollamışım, benim odunum vardiyalı ya gündüzleri evde oluyo bazı haftalar o da yansıyo tabisi faturaya.
aç kapa yaparak 120 geldi dimmi? Ben de aç kapa yapıyorum..
Aç kapa yapmadan kamişe 200 küsür gelmişti diye hatırlıyorum..
çok özendimmmm
biliyodum dayanamayıp o bi ekmeği yiceğini
devamı da gelmiştir onun şimdiii :96: ama akşam eritmişsindir diye umuyorum
Ayşam yaa, nasıl düştün :26: :26: çok üzüldüm
ama korkutma kendini bişi olmamıştır.
Neden bukadar yoruyosun hem kendini, hiç hafiflemiycek mi bu iş tempon :44:
Günaydın herkeseBi ben ve zuzu çalışıyoruz sanırım..
kızlar elektrik faturanız az gelmiş ne güzel...bizimki 106 tl geldi bu ay...3 aydır hep böyle geliyo
aranızda havuçlu kek yapan var mı? bugün denicem ben ama hangi tarifi yapıcama karar veremedim,sizin bildiğiniz bi tarif varsa onu yapıyım
kızlar yarenay dün hiç gelmedi
zeynep aramış açmamış
merak ettim yaa akşam arıcaktım ama fırsatım olmadı
haberi olan var mı bugün öğleden sonra bi arayım
zeyneplerde iyiymiş haftaya annesi gidiomuş
bebiş gece 12-7 arası hiç uyumuomuş
dün kuzenle konuşuodum onunda yeni bebeği oldu zeynebi söledim böyle böyle dio die
hamileyken geceeleri uyumadıysa ondandır dio aaa evet dedim uyumazdı uyuyamazdı bazen
ondan oluomuş zaar
ağzı dili de pamukcuk olmuş
göğsü iltihaplı olduğundan mama vermiş ondan dedi galiba yanlış söylemeyin de:44:
havadisler bu işte
kızlar yarenay dün hiç gelmedi
zeynep aramış açmamış
merak ettim yaa akşam arıcaktım ama fırsatım olmadı
haberi olan var mı bugün öğleden sonra bi arayım
zeyneplerde iyiymiş haftaya annesi gidiomuş
bebiş gece 12-7 arası hiç uyumuomuş
dün kuzenle konuşuodum onunda yeni bebeği oldu zeynebi söledim böyle böyle dio die
hamileyken geceeleri uyumadıysa ondandır dio aaa evet dedim uyumazdı uyuyamazdı bazen
ondan oluomuş zaar
ağzı dili de pamukcuk olmuş
göğsü iltihaplı olduğundan mama vermiş ondan dedi galiba yanlış söylemeyin de:44:
havadisler bu işte
günaydınnnnnnn
saol cnm, sabah karnım ağrıodu allahım nolur bişi olmasın dedim, neyse ki gazmış, dilşad uyku arasında süt iç demişti ya, saat 6 gibi kalkınca koca bi kupa süt içmiştim o yaptı heralde:26:
ya yapma vilişşşş, ben bugün hiçbişi yapmıcam mesela, hem halim yok hem isteğim yok, baktığın zaman öyle pis de değil evim, idare eder daha
saol cnm çok korktum ben de
yaa bilmiyorum dayanamıcak olursam gece derslerimi veririm yeni hocalar gelicek 2 tane.zorla mı yaa, ama idare etmeye çalışıcam çünkü ii para gelio, bebişim için baya iş görür
siz ne ile ısınıodunuz cnmm:26:
bize de 115 mi ne gelmiş, klima ve fırın sağolsun
ben eskiden yapardım ama öle belli bi tarifim yoktu heralde, hatırlamıom bile.sen diyince aklıma geldi, bende de havuçlu cevizli kek karışımı vardı hazır, ilk defa aldım denesem mi acaba
dileğimm nabermadem patron yok kafan rahat olur bugün ii bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?