Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

yahuu bi bira bi bütün ekmek eder mi yaa sanmıoum biri katı biri sıvı akıp gitti bile bira

canım gez tabii yaa eşine de söyle işi bizim eşlerinki gibi diilki gezdirsin seni arabayla
ben pek sevmioum ama kötü oluo demedim bol cevizli tarçınlı yap nie olmasın ki zaten sizin evde bişi kalmaz kocan yerEki Görüntüle 609914

canım süttün olmuştur evet
daha hamileliğin başındasın kuzum bebişin için katlanabilirsin fazla derslere
ama kış işte insanı 2 katı yoruo

iyiyim canım sadece biraz uykusuzum
konser 10daydı kapıyı çeyrek geçe açtılar eşim athenayı böle kapıda beklicemi hiç düşünmezdim dio
sonra indik aşağı konser alanına çıkmıo adamlar eşim ben bira alıyım zaten onları beklemioum ki dio
işteki arkadaşlarına bende jj gidioum konsere demiş kimin falan die sordular dio
bilmioum ki hanıma bilet gelmiş hediye dedim dio
athena nası derim rezil ederler beni dio
ama o tipitip çocukla falan eğlendi epey o kafa sallıo benimki arkadan kafa sallıo
alayına gideri sölüolar benimki bağırıo falan
o gençleri görmelisiniz yaa 18-20 yaşındalar içmişler içmişler tipler bi tuhaf öpüşen koklaşan soyunan

Allah yardımcısı olsun çok zor yaa kız içinde
üç arkadaş hamiş olmanız harika çok yardımcı olursunuz birbirinize

bende kardeşimi götürmeyi düşünüoum pzt yada prş ama bilmioum nasıl

almanlar biraya ''sıvı ekmek'' diyolarmış çok çok besleyici ve kalorili olduğu için 50'lik bi birada ortalama 215 kalori varmış

ayşinim yaa inşallah o genç iyileşir allah şifa versin...
3 arki size çok sevindim canım inşallah üçünüz de kucağınıza alırsınız bebişlerinizi

ayrıca dileeeeek benim kocam 1 haftadır diyette 5 kiilo verdi şimdiden...sadece ekmeği kesti 5 kilo gitti,düşünün ne kadar ekmek yediğini

aa o zaman bence de yüksek sanki:26:

tamam cnm bak abartma, yorma çok kendini okii
haftada bi bira kaçamak olabilir bence yaaa

ayy eminim çok eğlenmişinizdir, eşine çok güldüm arkadaşlarına söylememiş ha

son seansa alsan olmaz mı:26:

hıı bi haber daha, kardeşim belki bi hafta daha geç çıkıcak demiştim ya, o olmamış çok şükür, dün çıkmışburaya gelmedi tabi, sevgülüsünün yanına gitti

kendime kaşarlı domatesli tost yaptım ben de.keşke yazdan vşne suyu falan yapsaydım kendime, şimdi içerdim yaaaa. hazır paketlerden hiç içmiom artık, e çay da sevmiom zaten, kuru kuru yicez artık tostu

şaka yapıosuuuuuuuunbi haftada 5 kilo verdi haaaaainanamıyorummmm, afferin ama çok sevindim diyete başlamasına

gunaydın kızlar sabah erkenden kalktım havuçlu kek yaptım anneme gideceğim bu akşam teyze günü var gidip yardım edeceğim
dun konsere diye gittik kimsecikler yok meğer iptal olmuş arkadaşlar davet etmişlerdi konser çıkışı gelin film izleyelim diye direk onlara geçtik artık
para iadesi yapacaklarmış

sedaa sevgililer günü için hafta içi ama 16-17si için kızılcahamamda termal otele mi gitsek ki acaba dioum nası sence?
hangi otele gideceksiniz? ne kadar geliyor? merak ettim
ben yaptım az önce normal kek yaptım 4 yumurta 2 sb şeker yarım paket margarin yarım su bardağı sıvıyağ 1 sb süt 1 sb ceviz içi yarım sb hindistan cevizi 2 sb havuç 2 tatlı kaşığı tarçın. Ama benim kalıbım büyük 28 cm çapında birazdan resim ekleeceğim

aaaa kardeşine çok sevindim canım hadi gözünüz aydın...
burda olsaydın ben sana meyve sularımdan verirdim bundan sonra yazları koyarsın dolaba meyve,bebişine içirirsin
yormicam kendimi,zaten yemek de yapmicam...akşam sote yapıcakmışız...kociş gelince yaparım onu benim zaten bamyam var yemeye demin tel çaldı,eşime fırın lazım ben indirsem bi şey olur mu dedim(bizim fırın üstte) sakın elleme,ben gelir indiririm dedi,o geldi,fırını indirdi,pasta yap ama ben yemicem dedi yemek yemez pastayı yine de yerdi yürüyüş yapıcakmış artık öyle dedi her sabah kalkınca horladım mı diye soruyodu,sanırım beni uyutmadığı için zayıflamaya karar verdi

şaka yapıosuuuuuuuunbi haftada 5 kilo verdi haaaaainanamıyorummmm, afferin ama çok sevindim diyete başlamasına
valla,akşamları az yiyo bi kaç gündür...gündüz de ekmeği fazla yemiyomuş,hemen farketti

Kamil değil o
çok eğlenmişsiniz yaa konserde, ne güzel geçmiş
iyi ki gitmişsiniz o zaman. :119:
ama bir bira 15 tl yuh yaniiii

Zeynep ve bebişi genel olarak iyi o zaman, sevindim onlara da
yaren de bebişten girememiştir inş kötü bişi yoktur...

Vilişş ben hiç yapmadım havuçlu kek ama annem yapar, yemesini çok severim.
Yap sen de güzel olur

arkadaşının sevgilisine üzüldüm, Allah ayrdımcıalrı olsun. Şifa versin ((
üçünüzün de hamiş olmasına çok seviniyorum yaa, çok eğlenceli olur
inş sağlıkla alırsınız hepiniz bebeklerinizi kucağınıza

Celal ile Cerene kocam da gitmek istiyo. Şahan hayranı kendisi, Recep ivedik felan

ayrıca dileeeeek benim kocam 1 haftadır diyette 5 kiilo verdi şimdiden...sadece ekmeği kesti 5 kilo gitti,düşünün ne kadar ekmek yediğini
ovvvvvvvvv
o nasıl bir diyet yaw günde bir kilo vermiş

aaaa ne şanslıyım yaa sabah sabah başka bi şey isteseydim keşke
2 bardak şeker çok değil mi
ekle de görelim ben de havuç soyuyodum,yapıcam birazdan azcık damla çikolata da katıcam ben

a-aaa neden iptal olmuşşş haberiniz de yoktu neyse bari eve geri dönemişsiniz

saol cnmm

gerçekten çok sevindim cnm eşinin kararına, inş. istikrarla devam eder

yakışıklıoyuncu Çağatay ulusoy'un yüzü neden sivilcelendiiiiiiiazzzz sonraaaaaaadamın yüzünde bi tane sivilce çıkmış bunu haber yapmışlar yaaa koptummm

anneme gidicektim bugün yaaa, bi durmadı yağmur dünden beri. çizmelerimi giyer giderim artık napiim

aaaa ne şanslıyım yaa sabah sabah başka bi şey isteseydim keşke
2 bardak şeker çok değil mi
ekle de görelim ben de havuç soyuyodum,yapıcam birazdan azcık damla çikolata da katıcam ben
ama dedim ya benim kalıbım büyük 28 cm çapında

çikolata yerine ceviz ekle havuca çikolata gitmez
bu arada ben biraz da portakal kabuğu rendesi ekledim

çok teşekkür ederiz teyzesi davşanlıya bayıldım

ben de aynı şeyi izliyodum tam da aklımdan senin yazdıkların geçiyodu
inşallah devam eder canım her ne kadar kocişime çok güvenemesem de

sirkeeeeen,senin tarifini aynen yapıcam şimdi...sadece şeker oranını azıcık azaltıcam damla çiko koyucaam için ilk kez denicem yaa beceremezsem senin tarife çamur atarım şu keki fırına atıp geliyim ben

ama dedim ya benim kalıbım büyük 28 cm çapında

çikolata yerine ceviz ekle havuca çikolata gitmez
bu arada ben biraz da portakal kabuğu rendesi ekledim

ceviz de koyucam ama azcık damla çiko da koyucam,çok seviyorum kekte
limon kabuğu rendeledim bi tane portakalım yok :26:
ellerine sağlık çok güzel görünüyo benim kalıbım da büyük
çok gaza geldim,şu malzemeleri birleştirip keki fırına atıyım bi an önce

ay çok güldüm ben de habere
hangi kanalda bu? bazıları itici bir şekilde abartıyo.

Yağmura bayılırımmm

Walla vilin, sirkenin keki çamur atılacağa hiçç benzemiyo
harika görünüyo ellerine sağlık sirken :)

aa annem spora gidiodu bugün unutmuşum. o bana gelecekmiş spordan çıkışta

dün sabahtan köfte çıkarmıştım ama şekil verilmemiş, onları yuvarlıyım mutfağımı toparlıyım geliim ben dekek paketine de bakiim eksik malzeme varsa annem alsın gelirken, o gelince yaparız

aysam dustunmuuu dikkat et canm yaa :/
vilin esine masallh bizde pazrtsi baslicaz neguzl kg verms bende ekmegi azaltip porsiyonu kucultcem esim diyo kucuk tabaga koy bari gozum doysun

bence de
bugünü havuçlu kek günü ilan ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…