yahuu bi bira bi bütün ekmek eder mi yaa sanmıoum biri katı biri sıvı akıp gitti bile biraakşam bütün ekmeği götür,sabah gel rejimdeyim de pışıııııık inanmadık
ne güzel eğlenmişsiniz yaaahiçbi yere gidemiyorum,eve kapandım tatilde,samsunda bari gezsem biraz...
yaaa havuçlu kek güzel olmuyo mu :26: ben hiç yemedim ama akşam çayın yanına yapıyım diyodum,havuçlarım vardı hem onlar da biterdi...boşuna mı kırıyorum cevizleri ben şimdi :26: naapsam ki
canım süttün olmuştur evetgünaydınnnnnnn
saol cnm, sabah karnım ağrıodu allahım nolur bişi olmasın dedim, neyse ki gazmış, dilşad uyku arasında süt iç demişti ya, saat 6 gibi kalkınca koca bi kupa süt içmiştim o yaptı heralde:26:
ya yapma vilişşşş, ben bugün hiçbişi yapmıcam mesela, hem halim yok hem isteğim yok, baktığın zaman öyle pis de değil evim, idare eder daha
saol cnm çok korktum ben de
yaa bilmiyorum dayanamıcak olursam gece derslerimi veririm yeni hocalar gelicek 2 tane.zorla mı yaa, ama idare etmeye çalışıcam çünkü ii para gelio, bebişim için baya iş görür
siz ne ile ısınıodunuz cnmm:26:
bize de 115 mi ne gelmiş, klima ve fırın sağolsun
ben eskiden yapardım ama öle belli bi tarifim yoktu heralde, hatırlamıom bile.sen diyince aklıma geldi, bende de havuçlu cevizli kek karışımı vardı hazır, ilk defa aldım denesem mi acaba
dileğimm nabermadem patron yok kafan rahat olur bugün ii bari
ben de size çevremden bi kötü bi ii havadis veriim
ofisteki arkadaşlarımdan birinin sevgilisi kanserdi kemoterapi falan alıodu ii gidio gibiydi ama akciğerine sıçramış , kızcağız ağla ağla öldü yaaa, nası üzüldüm anlatamam dün. kıyamam daha genç yaaa, allahım inş. sağlığına kavuşur şifa bulur
ii haber de şu, o kötü haberi duyduğum aynı saatlerde ünv.deki arkadaşım aradı kan testi yaptırmış 18000 mie ne çıkmış sonucu kesin hamile yani, canım yaaaaayani şu an 3 arkadaş üçümüz de hamileyiz aynı zamanlarda
celal ile ceren miydi:26: giden var mı, nası olduğunu duyan var mı? perşembeye bilet aliim diom bi aksilik çıkmazsa:26:
yahuu bi bira bi bütün ekmek eder mi yaa sanmıoum biri katı biri sıvı akıp gitti bile bira
canım gez tabii yaa eşine de söyle işi bizim eşlerinki gibi diilki gezdirsin seni arabayla
ben pek sevmioum ama kötü oluo demedim bol cevizli tarçınlı yap nie olmasın ki zaten sizin evde bişi kalmaz kocan yerEki Görüntüle 609914
canım süttün olmuştur evet
daha hamileliğin başındasın kuzum bebişin için katlanabilirsin fazla derslere
ama kış işte insanı 2 katı yoruo
iyiyim canım sadece biraz uykusuzum
konser 10daydı kapıyı çeyrek geçe açtılar eşim athenayı böle kapıda beklicemi hiç düşünmezdim dio
sonra indik aşağı konser alanına çıkmıo adamlar eşim ben bira alıyım zaten onları beklemioum ki dio
işteki arkadaşlarına bende jj gidioum konsere demiş kimin falan die sordular dio
bilmioum ki hanıma bilet gelmiş hediye dedim dio
athena nası derim rezil ederler beni dio
ama o tipitip çocukla falan eğlendi epey o kafa sallıo benimki arkadan kafa sallıo
alayına gideri sölüolar benimki bağırıo falan
o gençleri görmelisiniz yaa 18-20 yaşındalar içmişler içmişler tipler bi tuhaf öpüşen koklaşan soyunan
aa o zaman bence de yüksek sanki:26:süt içince acayip bi karın ağrısı yapıyo bende de,kendimi tuvalete zor atıyorumama sen yine de çok yorma kendini taam mı bugün evi süpürmem lazım,haftada bi süpürüyorum zaten...bi de tuvalet-banyo yıkamam lazım...başka bi şey yapmicam ama...akşam kvler gelicek,temiz olsun evim...
bizde kalorifer yanıyo canım...elektrikle ısınmıyoruz,eee fırını da çok kullanmıyorum artık...ütü de yapmıyorum pek...süpürge haftada bi açıyorum zaten...eeeee fatura niye yüksek ki?
haftada bi bira kaçamak olabilir bence yaaayahuu bi bira bi bütün ekmek eder mi yaa sanmıoum biri katı biri sıvı akıp gitti bile bira
canım gez tabii yaa eşine de söyle işi bizim eşlerinki gibi diilki gezdirsin seni arabayla
ben pek sevmioum ama kötü oluo demedim bol cevizli tarçınlı yap nie olmasın ki zaten sizin evde bişi kalmaz kocan yerEki Görüntüle 609914
canım süttün olmuştur evet
daha hamileliğin başındasın kuzum bebişin için katlanabilirsin fazla derslere
ama kış işte insanı 2 katı yoruo
iyiyim canım sadece biraz uykusuzum
konser 10daydı kapıyı çeyrek geçe açtılar eşim athenayı böle kapıda beklicemi hiç düşünmezdim dio
sonra indik aşağı konser alanına çıkmıo adamlar eşim ben bira alıyım zaten onları beklemioum ki dio
işteki arkadaşlarına bende jj gidioum konsere demiş kimin falan die sordular dio
bilmioum ki hanıma bilet gelmiş hediye dedim dio
athena nası derim rezil ederler beni dio
ama o tipitip çocukla falan eğlendi epey o kafa sallıo benimki arkadan kafa sallıo
alayına gideri sölüolar benimki bağırıo falan
o gençleri görmelisiniz yaa 18-20 yaşındalar içmişler içmişler tipler bi tuhaf öpüşen koklaşan soyunan
Allah yardımcısı olsun çok zor yaa kız içinde
üç arkadaş hamiş olmanız harikaçok yardımcı olursunuz birbirinize
bende kardeşimi götürmeyi düşünüoum pzt yada prş ama bilmioum nasıl
almanlar biraya ''sıvı ekmek'' diyolarmış çok çok besleyici ve kalorili olduğu için50'lik bi birada ortalama 215 kalori varmış
ayşinim yaa inşallah o genç iyileşirallah şifa versin...
3 arki size çok sevindim canıminşallah üçünüz de kucağınıza alırsınız bebişlerinizi
ayrıca dileeeeek benim kocam 1 haftadır diyette5 kiilo verdi şimdiden...sadece ekmeği kesti 5 kilo gitti,düşünün ne kadar ekmek yediğini
hangi otele gideceksiniz? ne kadar geliyor? merak ettimsedaa sevgililer günü için hafta içi ama 16-17si için kızılcahamamda termal otele mi gitsek ki acaba dioum nası sence?
ben yaptım az önce normal kek yaptım 4 yumurta 2 sb şeker yarım paket margarin yarım su bardağı sıvıyağ 1 sb süt 1 sb ceviz içi yarım sb hindistan cevizi 2 sb havuç 2 tatlı kaşığı tarçın. Ama benim kalıbım büyük 28 cm çapında birazdan resim ekleeceğimkızlar elektrik faturanız az gelmiş ne güzel...bizimki 106 tl geldi bu ay...3 aydır hep böyle geliyo
aranızda havuçlu kek yapan var mı? bugün denicem ben ama hangi tarifi yapıcama karar veremedim,sizin bildiğiniz bi tarif varsa onu yapıyım
aaaa kardeşine çok sevindim canımaa o zaman bence de yüksek sanki:26:
tamam cnm bak abartma, yorma çok kendini okii
haftada bi bira kaçamak olabilir bence yaaa
ayy eminim çok eğlenmişinizdir, eşine çok güldüm arkadaşlarına söylememiş ha
son seansa alsan olmaz mı:26:
hıı bi haber daha, kardeşim belki bi hafta daha geç çıkıcak demiştim ya, o olmamış çok şükür, dün çıkmışburaya gelmedi tabi, sevgülüsünün yanına gitti
kendime kaşarlı domatesli tost yaptım ben de.keşke yazdan vşne suyu falan yapsaydım kendime, şimdi içerdim yaaaa. hazır paketlerden hiç içmiom artık, e çay da sevmiom zaten, kuru kuru yicez artık tostu
valla,akşamları az yiyo bi kaç gündür...gündüz de ekmeği fazla yemiyomuş,hemen farkettişaka yapıosuuuuuuuunbi haftada 5 kilo verdi haaaaa inanamıyorummmm, afferin ama çok sevindim diyete başlamasına
Kamil değil okamile tşekler tekrar konser çok keyifliydi yaa
tiplere falan öldük gülmekten yaa
bi tane tüysüz ama bıyıklı kocaman siyah çerçeveli bi çocuk vardı kravat bebek mavisi bi süveter falan memur tipli athena hayranı
oynuo sürekli kopuo bu sonra bi kendine gelio etrafa bakıo beni gören oldu mu die
karanlık öpüşeni hopluouz die arkadan .... işte milleti izleye izleye eğlendik
ayakta zaten ama biz oturduk yerimizde iyiydi her yere hakim
bira içtim maalesef ama devamı gelmedi merak etme
zaten 3,5 tl birayı 15 tlye satıolar ne kadar içebilirsin ki tam bi soygunculuk
eve gidince erittim o birayıda merak etme
* doğalgaz faturası 1 aylık desen 20 günü aç kapa 10 günü full time yakılmıştır
önümüzdeki ay tamamen full yakarak ne gelmiş görcez senin her yerin yanıo mu benim kullanmadım oda ve salon yanmıo
arkadaşının sevgilisine üzüldüm, Allah ayrdımcıalrı olsun. Şifa versinben de size çevremden bi kötü bi ii havadis veriim
ofisteki arkadaşlarımdan birinin sevgilisi kanserdi kemoterapi falan alıodu ii gidio gibiydi ama akciğerine sıçramış , kızcağız ağla ağla öldü yaaa, nası üzüldüm anlatamam dün. kıyamam daha genç yaaa, allahım inş. sağlığına kavuşur şifa bulur
ii haber de şu, o kötü haberi duyduğum aynı saatlerde ünv.deki arkadaşım aradı kan testi yaptırmış 18000 mie ne çıkmış sonucu kesin hamile yani, canım yaaaaayani şu an 3 arkadaş üçümüz de hamileyiz aynı zamanlarda
celal ile ceren miydi:26: giden var mı, nası olduğunu duyan var mı? perşembeye bilet aliim diom bi aksilik çıkmazsa:26:
ovvvvvvvvvayrıca dileeeeek benim kocam 1 haftadır diyette5 kiilo verdi şimdiden...sadece ekmeği kesti 5 kilo gitti,düşünün ne kadar ekmek yediğini
ben yaptım az önce normal kek yaptım 4 yumurta 2 sb şeker yarım paket margarin yarım su bardağı sıvıyağ 1 sb süt 1 sb ceviz içi yarım sb hindistan cevizi 2 sb havuç 2 tatlı kaşığı tarçın. Ama benim kalıbım büyük 28 cm çapında birazdan resim ekleeceğim
a-aaa neden iptal olmuşşş haberiniz de yoktu neyse bari eve geri dönemişsinizgunaydın kızlar sabah erkenden kalktım havuçlu kek yaptım anneme gideceğim bu akşam teyze günü var gidip yardım edeceğim
dun konsere diye gittik kimsecikler yok meğer iptal olmuşarkadaşlar davet etmişlerdi konser çıkışı gelin film izleyelim diye direk onlara geçtik artık
para iadesi yapacaklarmış
hangi otele gideceksiniz? ne kadar geliyor? merak ettim
ben yaptım az önce normal kek yaptım 4 yumurta 2 sb şeker yarım paket margarin yarım su bardağı sıvıyağ 1 sb süt 1 sb ceviz içi yarım sb hindistan cevizi 2 sb havuç 2 tatlı kaşığı tarçın. Ama benim kalıbım büyük 28 cm çapında birazdan resim ekleeceğim
aaaa kardeşine çok sevindim canımhadi gözünüz aydın...
burda olsaydın ben sana meyve sularımdan verirdimbundan sonra yazları koyarsın dolaba meyve,bebişine içirirsin
yormicam kendimi,zaten yemek de yapmicam...akşam sote yapıcakmışız...kociş gelince yaparım onubenim zaten bamyam var yemeye demin tel çaldı,eşime fırın lazım ben indirsem bi şey olur mu dedim(bizim fırın üstte) sakın elleme,ben gelir indiririm dedi,o geldi,fırını indirdi,pasta yap ama ben yemicem dedi yemek yemez pastayı yine de yerdi yürüyüş yapıcakmış artık öyle dedi her sabah kalkınca horladım mı diye soruyodu,sanırım beni uyutmadığı için zayıflamaya karar verdi
valla,akşamları az yiyo bi kaç gündür...gündüz de ekmeği fazla yemiyomuş,hemen farketti
ama dedim ya benim kalıbım büyük 28 cm çapındaaaaa ne şanslıyım yaa sabah sabah başka bi şey isteseydim keşke
2 bardak şeker çok değil mi
ekle de görelimben de havuç soyuyodum,yapıcam birazdan azcık damla çikolata da katıcam ben
vilin bak bunların yapılışı var, bide şu tavşan ve sandalete bayıldım onalrı da eklim dedim
Eki Görüntüle 609928 Eki Görüntüle 609929 Eki Görüntüle 609930 Eki Görüntüle 609931 Eki Görüntüle 609932
ben de aynı şeyi izliyoduma-aaa neden iptal olmuşşş haberiniz de yoktu neyse bari eve geri dönemişsiniz
saol cnmm
gerçekten çok sevindim cnm eşinin kararına, inş. istikrarla devam eder
yakışıklıoyuncu Çağatay ulusoy'un yüzü neden sivilcelendiiiiiiiazzzz sonraaaaaa adamın yüzünde bi tane sivilce çıkmış bunu haber yapmışlar yaaa koptummm
anneme gidicektim bugün yaaa, bi durmadı yağmur dünden beri. çizmelerimi giyer giderim artık napiim
ay çok güldüm ben de habereyakışıklıoyuncu Çağatay ulusoy'un yüzü neden sivilcelendiiiiiiiazzzz sonraaaaaa adamın yüzünde bi tane sivilce çıkmış bunu haber yapmışlar yaaa koptummm
anneme gidicektim bugün yaaa, bi durmadı yağmur dünden beri. çizmelerimi giyer giderim artık napiim
bence deay çok güldüm ben de habere
hangi kanalda bu? bazıları itici bir şekilde abartıyo.
Yağmura bayılırımmm
Walla vilin, sirkenin keki çamur atılacağa hiçç benzemiyo
harika görünüyoellerine sağlık sirken :)
telefndan okumak ne zorms ya. opera yukledm ordn girym
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?