Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

aa ben geldim siz gitmişsinizzz

köftemi yaptım bulaşıkları toparladım mutfağımı temizledim geldim. salonu da azcık toparladım ee misafirim gelio yaceviz fındık bişiler atıştırıcam şimdi, yoksa midem oynuo

ohhh iş yapmicam diyene bak
ben de mutfağımı topladım,kekim pişti,götürüyorum şimdi
sirkeeeeeeen tarif için çok teşekkür ederim canım

ohhh iş yapmicam diyene bak
ben de mutfağımı topladım,kekim pişti,götürüyorum şimdi
sirkeeeeeeen tarif için çok teşekkür ederim canım

ya yok o kadar işte, başka bşi yapmıcam.
aslında var ya yatak odasına bi girsem kıyafetler yığıldı yine toplasam diom, üşenom ama sanırım gidicem bi ara

pişti miiii, ayy ben ne fena gaza gelen bi insanım annemi beklicem kek için diodum ama dayanamıcam heralde, ben de mi yapsam şimdiden, öğlen yemeği niyetine yerim sütleekstradan havuç ve ceviz eklesem nası olur ki karışıma:26:

yarenimmmm nasılsınn merak ettik seni hepimiz

vilişş dün yeni doğum yapan kuzenimle konuştuk 8.ayda mutlaka göğüs uçların için krem kullanmaya başla sonrasında çok acıo dedi, sana da söliim dedim herkeste aynı diildir tabi ama aklında bulunsun bi araştır istersen cnmm.

birand'a hala üzülüom yaa allah rahmet eylesin iiydi adamcağız...üff izledikçe ağlıom kanalı değiştirdim artık

Son düzenleme:

ben hala işe başlamadım,tembelim bugün yaa
yaren mi geldi :26: yazmamış bi şey :26:
yaaa yapsana sen de kek,annişinle yersiniz bence bişey olmaz,ekle istersen...

ben hala işe başlamadım,tembelim bugün yaa
yaren mi geldi :26: yazmamış bi şey :26:
yaaa yapsana sen de kek,annişinle yersiniz bence bişey olmaz,ekle istersen...

altta tesadüfen bi görmüştüm ama kayboldu hemen:26:

bugün yarış da yapamıcaz kusura bakma cnm

tamam hadi ben gidiim o zaman keki deniyim, bi de 3 yumurta dio yaa, bana kokuo yumurta onu da 2 yapsam
ay amma değiştirdim tarifi

bende film izleyerek işimi yaptım
öğlen yemeğimi yedim
2 dilim tam tahıllı ekmek ve light peynir
bir bardak yeşil çay tarçınlı
ama çok keyifsizde

yaaa ben eşimin göbeğim için aldığı bitkisel kremden sürüyorum arada...zaten krem sürmeye de yeni başladım,henüz çatlağım yok ama bundan sonrası önemli,inşallah olmaz yaa bu arada ayşinim benim göğüslerim büyük ama uçlarıda bi o kadar küçük kızım nasıl emicek bilmiyorum hiç

bende film izleyerek işimi yaptım
öğlen yemeğimi yedim
2 dilim tam tahıllı ekmek ve light peynir
bir bardak yeşil çay tarçınlı
ama çok keyifsizde
yaa öyle öğle yemeği mi olur madem diyet yapıcaksın evde salata yap getir, yanına da ızgara tavuk falan öle bişi söle onları ye.ya da mesela bi küçük yoğurt al onunla grissini falan ye.ne biliim peyniri sabah yersin:44:

cnm inşallah olmaz ama olursa da bebişlerimizin hatırası napalım

bende de tam tersi
o emdikçe uçları gitgide belirginleşir cnm korkma

canım yoğurtlarım var activia onları yicem sonra
5 öğün yemeye çalışıoum.
14 şubata kadar zayıflamalıyım ama nasıl

senin memeler ne durumda peki? başladı mı büyüme

canım yoğurtlarım var activia onları yicem sonra
5 öğün yemeye çalışıoum.
14 şubata kadar zayıflamalıyım ama nasıl

14şubata nerdeyse bi ay var, akşam ekmeği tamamen kesip eğer yiosanız aburcuburu ve içkiyi de kesersen eminim ki 3kg falan verirsin

büyüdüler biraz dolgunlaştılar, seviommm

hadiii 3 yumurta yerine 2 koyiim mi onu da söleyin kek yapmaya gidiceeeem

canım eşimle benim doğum günümüz aynı gün geçen sene söylemiştim, unutmuşun sanırım. 26/01/1984 ikimizin de
konserde eğlendiğinize de sevindim. ben de en son lisedeyken onların konserine gitmiştim sanırım. severim ben o fırlamaları. e hoplayıp zıplayıp eğleniyorduk ne güzel. hoş şimdi olsa ben yine hoplar zıplarım

maşallah diyorum başka da birşey diyemiyorum sana sirkencim. hani dedim acaba 40 mı yazacaktı, fazla mı bastı. ama sen ciddisin yani. yakında vücut geliştirmeye başlıcan sen bence bu kadar sporla

kokişim ya iyice dengesizleşmiş eşin yani. bi gece gel, bi gece gelme. annene-kardeşine anlat falan. ne geçmiş eline onlara anlatınca ki yani??? annesine de maşallah gelip size fitlemiş hemen. kadın özellikle yuvanızı yıkmak için yapmış sanki. Allah'a havale et canım, o bilir zalimlere nasıl ders vereceğini. eşine de şimdi bekar hayatı güzel görünüyordur ama ileride kaybettiklerinin farkına varacaktır mutlaka. inşallah işler iyice büyümez. bence o mahkemeye falan gidip işleri büyütmez. şimdiye kadar sen affettin ya, bunu da affeder nasılsa diye düşünüyordur. zamanla geçer, yaşadıkları yanına kar kalır düşüncesindedir. hakkınızda hayırlısı olsun canım. doğum gününü burnundan getirdiler ya, ne desem az onlara. he bi de eve gelmeyen adam niye senin telefonunu almış ki tamir ettirmek için. telefonu tamir ettirince, senin kalbini de tamir edeceğini sanıyor acaba? alttan alta hala seni düşünüyorum imajı mı yaratmak istiyor??? aklı başına gelir umarım biran önce.

sedaa sevgililer günü için hafta içi ama 16-17si için kızılcahamamda termal otele mi gitsek ki acaba dioum nası sence?

dilekcim bence süper olur. hem sana da çoooook iyi gelir, güzelce dinlenirsin tatlım.

canımmm düşmüşsün, geçmiş olsun. Allah'ın izniyle birşey olmamıştır, kötü düşünme. ama artık dolgu bile olsa topuklu giyme bence. Allah beterinden korusun. çok dikkatli olman lazım artık. derslerin de çok yoğunmuş. eğer fiziksel olarak çok yorulmuyorsan, şimdilik verme derslerini bence. para bebiş için çok gerekli çünkü. içine sineni alırsın herşeyde. misal ben bi bebek arabası beğenmiştim 270 tl., eşim başka bir yerde 120'ye gördü (farklı bir araba) aklım diğerinde kaldığı halde, arada 150 tl. fark için ikinciyi tercih ettim. şimdi içime sindiremedim arabayı. böyle giderse 2 aya kalmaz diğerini alırım ben. eşim tek başına çalışıyor diye kıyamadım, bebişin başka ihtiyacını görürüz aradaki farkla dedim. ama bilemiyorum hala, içime sinmiyor yani. bakalım durum ne gösterecek. o yüzden şimdiden biraz para koyarsan kenara, bebişe içinden gelen, sinen şeyleri alabilirsin canım.

Size athena konserinden yazioum kuzular parcalardan hic bisi anlamiouz ama cok egleniouz gulmekten öldüm
Nek ayrica bi ekmek yedim yani bi bira devirdim ama limonlu :101:

aaa bira çok yüksek kalorili canım. diyette olmaması gereken şeylerden biri. ama haftada 1 ödülün olsun kendine boşver. hem zaten sen öyle tombiş falan görünmüyorsun ki. bence boyuna göre gayet iyisin canım. o kadar sıkı rejime gerek yok yani.

canım size haber veremedim ben, dün annem geldi köyden, bugün sabah geri döndü. annem gelince ablamları aldım geldim arabayla. ablamlar hala burdalar. kızını uyutmaya eve çıktı ben de hemen geçmişi okuyayım dedim. benim oğlan da uyuyor maşallah 2 saattir. şimdi gidip mutfağı toparlayıp, bulaşık makinasını çalıştırmam lazım. zeynep aradığında da bebişi uyutuyordum, bulaşıklardan sonra arıcam onu da, unutmazsam.

merak etme canım, bebiş emince çıkar uçların. normalde meme uçları hiç olmayan insanların bile bazıları emzirebiliyor. aklına kötü şeyler getirme öyle. Zeynep hanım bol bol emip tombik tombik olacak inşallah.

ben kaçtım kızlar. görüşmek üzere öptüm herkesi

bende de tam tersi
o emdikçe uçları gitgide belirginleşir cnm korkma

büyüdüler biraz dolgunlaştılar, seviommm

amma çok memik konuşmuşuz
size güveniyorum kızlar,inşallah dediğiniz gibi olur
yarenim,hastasın sandık sen uğrayamayınca...ne güzel hep beraber vakit geçirmişsiniz...sen nasıl oldun?
kızlar tam 1 saattir telde konuşuyorum istanbuldan lise arkadaşım aradı(zeynep) yarım saat onunla konuştuk...sonra bi öğretmen arkim aradı onunla da konuştuk...bi baktım 1 saat olmuş evi toplamıştım,şimdi süpürüp lavaboyu yıkıycam,tamamdır...

haklısın cnm kendimi çok yormadan mümkün olduğu kadar devam edicem.bence almışsınız zaten bi araba, boşver diğerini unut artık, dediğin gibi 160tl'ye neler neler alırsın

öksürüğün nası oldu ilaçları kullanıosun dimi

çatlaklar yapısalmış kimisi çatlarmış kimisi de çatlamazmış yağlanmak iyiymiş
ama bu hani yurt dışında pahalı pahalı getirtilen kremlerin hiç bir yararı da olmayabiliyormuş geçen sporda hanımlar konuşuyordu

ilerde bbek olaylarını halledeyim baktım çatlağım olursa direk karın gerdirme yaptırırırm

öf ama yaaaaaa şansımın taaaa içine tüküreyim.
çok kötü bişi oldu kızlar, keki annemin verdiği tupperware silikon kalıba koydum 10 dk oldu acaba nası kabarıo mu die bakmaya gittim ki sen kalıp eri yayıl
hemen kapattım fırını tepsiyi çıkardım, baktım ki orta kısmı ve kenarları, yani karışımın dokunmadığı yerler erimiş, iç kısmından çok kenarlara gitmeden karışımı aldım küçük kare bi borcama döktüm daha sıvıydı zaten, ama rezil oldu ortalık yaaaa

ya o kalıp nası erir aklım almıooooooooooo, silikon diil miydi ki yoksa:26:

hay allah yaaa,battı ortalık desene

alishiam üzüldüm yaa nası erimiş o
yarısı gitmiştir zaten kekin iş çıkarması da çabası
hiç bişeye inanılmıo yaa

yarenim evet hatırladım ikinizin doğum günü aynıydı geç oldu ama hatırladım
eğlendik işte kendi çapımızda iyiydi

annen nie geldi bi günlüğüne :26:
nasılmış babaannen?

hafta bir bira diosun yani bu benim için zor gibi yani bira diil ama bu akşamda votka yada şarap günümüzdü

bebek arabasını yazmışsın ya işte bende bunları yaşamak istemediğim için biraz durum düzelsin birikim olsun sonra dioum ama hiç birikim olmuo ki
şimdi o diğer arabayı alırsanda daha pahalıya gelecek sana
Allah hepimizin yardımcısı olsun

patron 2 akşam önce dr'un birine cebimi vermiş ben işten çıktım die
salak yaa demio ki sabah 9da şirketten arayabilirsiniz

bugünde çizer kız aradı ona da vermiş
nevrim döndü yaa şirket hattı sanki benim numaram yok böyle bişi yaa
eşim delirdi zaten
söyliceksin ona benim numaramı verme diceksin dio

Son düzenleme:

eşin haklı ama canım :26: bence de söylemelisin patronuna...söylemezsen numaranı dağıtmaya devam eder :26: aptal adam yaa ne kadar düşüncesiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…