aa ben geldim siz gitmişsinizzz
köftemi yaptım bulaşıkları toparladım mutfağımı temizledim geldim. salonu da azcık toparladım ee misafirim gelio yaceviz fındık bişiler atıştırıcam şimdi, yoksa midem oynuo
ohhh iş yapmicam diyene bak
ben de mutfağımı topladım,kekim pişti,götürüyorum şimdi
sirkeeeeeeen tarif için çok teşekkür ederim canım
ya yok o kadar işte, başka bşi yapmıcam.
aslında var ya yatak odasına bi girsem kıyafetler yığıldı yine toplasam diom, üşenom ama sanırım gidicem bi ara
pişti miiii, ayy ben ne fena gaza gelen bi insanım annemi beklicem kek için diodum ama dayanamıcam heralde, ben de mi yapsam şimdiden, öğlen yemeği niyetine yerim sütleekstradan havuç ve ceviz eklesem nası olur ki karışıma:26:
yarenimmmm nasılsınn merak ettik seni hepimiz
ben hala işe başlamadım,tembelim bugün yaa
yaren mi geldi :26: yazmamış bi şey :26:
yaaa yapsana sen de kek,annişinle yersinizbence bişey olmaz,ekle istersen...
vilişş dün yeni doğum yapan kuzenimle konuştuk 8.ayda mutlaka göğüs uçların için krem kullanmaya başla sonrasında çok acıo dedi, sana da söliim dedim herkeste aynı diildir tabi ama aklında bulunsun bi araştır istersen cnmm.
yaa öyle öğle yemeği mi olur madem diyet yapıcaksın evde salata yap getir, yanına da ızgara tavuk falan öle bişi söle onları ye.ya da mesela bi küçük yoğurt al onunla grissini falan ye.ne biliim peyniri sabah yersin:44:bende film izleyerek işimi yaptım
öğlen yemeğimi yedim
2 dilim tam tahıllı ekmek ve light peynir
bir bardak yeşil çay tarçınlı
ama çok keyifsizde
yaaaben eşimin göbeğim için aldığı bitkisel kremden sürüyorum arada...zaten krem sürmeye de yeni başladım,henüz çatlağım yok ama bundan sonrası önemli,inşallah olmaz yaa bu arada ayşinim benim göğüslerim büyük ama uçlarıda bi o kadar küçük kızım nasıl emicek bilmiyorum hiç
yaa öyle öğle yemeği mi olur madem diyet yapıcaksın evde salata yap getir, yanına da ızgara tavuk falan öle bişi söle onları ye.ya da mesela bi küçük yoğurt al onunla grissini falan ye.ne biliim peyniri sabah yersin:44:
canım yoğurtlarım var activia onları yicem sonra
5 öğün yemeye çalışıoum.
14 şubata kadar zayıflamalıyım ama nasıl
senin memeler ne durumda peki? başladı mı büyüme
canım bizim doğum günümüz derken:26:
evet 2 kişi 3 çocuğa bakabilir 2-3 saat
sizin içinde iyi olur bişiler yapamıosunuz çünkü normalde
bence iyi fikir
bende çok sosyalim arkadaşım sorma gitsin
bugün sinema yarın konser cmt napsam ki :44:
gerçi konser biletlerim hala gelmedi
ben dün sporumu yaptıktan sonra 400 mekik çektim şaka gibi dimi eşime dediğimde o da inanamadı ama kademeli kademeli artırdığımızdan ve artık karın kaslarım alıştığından koymuyor en azından hayvani sesler çıkarmıyorum
Günaydın hiç moralim yok bugün böyle dokunsalar ağlıcam sanki
Çok kötü bi doğum günü geçirdim...Eve gittim kaynanam gitmişti...Oturmuş annemle konuşmuş...
eşim bana kızdığı gibi onlarda kaldığı gün anasını ablasını karşına alıp koketa sizin için böle böle dedi demiş zamanında kaynanamın odaya girmesi eşyalarımı ellemesini istemediğimi eşime sölemiştim gitmiş yetiştirmiş ....Ablasına yılbaşında eşim ablasının koluna girip cafeden dışarı çıktı öpüşüp sarılıp koklaştılar kutaldılar ben öyle mal mal baktım çıktım gidiyorum arabaya bincem gel öpeyim yılbaşı bugün demişti bende istemez diyip arabaya binmiştim sebebini sonra ona beni öyle bıraktın masada gittin sanki eşin ablan gibi kolkala onunla çıktın beni kutlamadın bile diyip tartışmıştım bunuda ablasına anlatmış koketa seni hep kıskanıyor demiş
yaa kısaca ne dediysem herşeyi gidip söylemiş ....
annem demiş bunları söylemesini sizde destekledinizmi hayır ama durup durup nie eskileri açyolar demiş gereksiz demiş...annem demişki hakkettin öyle bir szödürki akılda kalmaması mümkün olmayan heryerde kullanabilcek sözdür demiş buda susmuş inkar etmemiş bişide dememiş
neyse çağanı sevip sonra çekip gitmiş işte...göya ben onları hiç sevmemişim onlar huzurum bozulmasın istemişler faln filan...
dün doğum günümde oturdum eşimin beni ailsine şikayet ettiğini dinledim nasıl bi mantıktır kime güvenecem ben
dün aramadı gelmedi geceye kadar kutlamadıda...hiç bişi yapmadı yapasınıda istemiyordum zaten
çağanı emzirip uyutup 2 saat kardeşimle yemeğe çıktım biraz iyi geldi kendime şu şişme siyah yelek aldım spor kendime doğum günü hediyesisonra eve gel çağanla oyalan memet ali birand belgeseli izle yat işte böyleydi.
bundan böyle hiçbişeyin önemi kalmadı benim için oğlumdan başka
Kocam konusunda şansız biriryim ailesi ile evli olan bir kocam var
sedaa sevgililer günü için hafta içi ama 16-17si için kızılcahamamda termal otele mi gitsek ki acaba dioum nası sence?
kızlar bölük pörçük de olsa okudum geçmişi bi şekilde ama alıntı yapamadım, ilk defa cevap da yazamıcam kusura bakmayın
2 gündür çok yoruldum buraya da giremiom hiç, bugün gündüz bi girdim azcık okudu ama hemen çıkmam gerekti
dün demiştim zaten 4 saat süren bi sınavdaydımyerime birini çağırdım bi koşu yemekhaneye gidip geldim. sonra zaten ders saatim geldi 6ya kadar dersteydim, çıktım kv'ye uğradık yemek yedik, eşimin kuzeni aradı size gelcez die
zaten kafam bi dünya, ev altüst, bozuldumeşim ben toplarım dedi geldik topladı her yeri, bi taraftan da ben surat asıom die laf etti(ilk defa geliolar bize, hep sölüomuş bi türlü denk gelmemiş bu sefer de gelmeyin diyemedim dedi)
ii neyse geldiler oturdular 11i geçiodu gittiler ben küt yattım tabi.
sabah kalk aynen işe 9 gibi. bugün o çok dersimin olduğu gün, bi yığın fotokopim vardı onları hallettm saat 12 oldu yemeğe gittim geldim toplantı vardı ona girdim çıktım ders saatim geldi.ardarda 8 saat derse girip çıkıp en sonunda evime ulaşıcam derken bi baktık elektrikler kesik.soba yanıo orda die kv'lere çıktık, şimdi indik daha eve yeni
2 gündür yemehkane yemeklerini tamamen bitiremiom öğürür gibi oluom içim almıo bırakıom, oysa sevmediğim yemek de yoktu, bu seferki hamilelik beni uğraştırıcak anlaşılan
bugün nası yağmur yağdı aklınız hayaliniz durur, yağmur sesinden derste kendi sesimi duyuramıom o kadar şiddetli yağdı,hala da yağıoçıkışta arabaya gidene kadar bi de ayağım kaydı düştüm, allahım inş. bişi olmaz
off böyle işte, sersem gibiyim, inş. yarın dinlenicem
hepinizi öpüom kızlar ii geceler mutlu rüyalarr
Size athena konserinden yazioum kuzular parcalardan hic bisi anlamiouz ama cok egleniouz gulmekten öldüm
Nek ayrica bi ekmek yedimyani bi bira devirdim ama limonlu :101:
kızlar yarenay dün hiç gelmedi
zeynep aramış açmamış
merak ettim yaa akşam arıcaktım ama fırsatım olmadı
haberi olan var mı bugün öğleden sonra bi arayım
zeyneplerde iyiymiş haftaya annesi gidiomuş
bebiş gece 12-7 arası hiç uyumuomuş
dün kuzenle konuşuodum onunda yeni bebeği oldu zeynebi söledim böyle böyle dio die
hamileyken geceeleri uyumadıysa ondandır dio aaa evet dedim uyumazdı uyuyamazdı bazen
ondan oluomuş zaar
ağzı dili de pamukcuk olmuş
göğsü iltihaplı olduğundan mama vermiş ondan dedi galiba yanlış söylemeyin de:44:
havadisler bu işte
yaaaben eşimin göbeğim için aldığı bitkisel kremden sürüyorum arada...zaten krem sürmeye de yeni başladım,henüz çatlağım yok ama bundan sonrası önemli,inşallah olmaz yaa bu arada ayşinim benim göğüslerim büyük ama uçlarıda bi o kadar küçük kızım nasıl emicek bilmiyorum hiç
bende de tam tersi
o emdikçe uçları gitgide belirginleşir cnm korkma
senin memeler ne durumda peki? başladı mı büyüme
büyüdüler biraz dolgunlaştılar, seviommm
merak etme canım, bebiş emince çıkar uçların. normalde meme uçları hiç olmayan insanların bile bazıları emzirebiliyor. aklına kötü şeyler getirme öyle. Zeynep hanım bol bol emip tombik tombik olacak inşallah.
canımmm düşmüşsün, geçmiş olsun. Allah'ın izniyle birşey olmamıştır, kötü düşünme. ama artık dolgu bile olsa topuklu giyme bence. Allah beterinden korusun. çok dikkatli olman lazım artık. derslerin de çok yoğunmuş. eğer fiziksel olarak çok yorulmuyorsan, şimdilik verme derslerini bence. para bebiş için çok gerekli çünkü. içine sineni alırsın herşeyde. misal ben bi bebek arabası beğenmiştim 270 tl., eşim başka bir yerde 120'ye gördü (farklı bir araba) aklım diğerinde kaldığı halde, arada 150 tl. fark için ikinciyi tercih ettim. şimdi içime sindiremedim arabayı. böyle giderse 2 aya kalmaz diğerini alırım ben. eşim tek başına çalışıyor diye kıyamadım, bebişin başka ihtiyacını görürüz aradaki farkla dedim. ama bilemiyorum hala, içime sinmiyor yani. bakalım durum ne gösterecek. o yüzden şimdiden biraz para koyarsan kenara, bebişe içinden gelen, sinen şeyleri alabilirsin canım.
canım size haber veremedim ben, dün annem geldi köyden, bugün sabah geri döndü. annem gelince ablamları aldım geldim arabayla. ablamlar hala burdalar. kızını uyutmaya eve çıktı ben de hemen geçmişi okuyayım dedim. benim oğlan da uyuyor maşallah 2 saattir. şimdi gidip mutfağı toparlayıp, bulaşık makinasını çalıştırmam lazım. zeynep aradığında da bebişi uyutuyordum, bulaşıklardan sonra arıcam onu da, unutmazsam.
ben kaçtım kızlar. görüşmek üzere öptüm herkesi
öf ama yaaaaaa şansımın taaaa içine tüküreyim.
çok kötü bişi oldu kızlar, keki annemin verdiği tupperware silikon kalıba koydum 10 dk oldu acaba nası kabarıo mu die bakmaya gittim ki sen kalıp eri yayıl
hemen kapattım fırını tepsiyi çıkardım, baktım ki orta kısmı ve kenarları, yani karışımın dokunmadığı yerler erimiş, iç kısmından çok kenarlara gitmeden karışımı aldım küçük kare bi borcama döktüm daha sıvıydı zaten, ama rezil oldu ortalık yaaaa
ya o kalıp nası erir aklım almıooooooooooo, silikon diil miydi ki yoksa:26:
patron 2 akşam önce dr'un birine cebimi vermiş ben işten çıktım die
salak yaa demio ki akşam 9da şirketten arayabilirsiniz
bugünde çizer kız aradı ona da vermiş
nevrim döndü yaa şirket hattı sanki benim numaram yok böyle bişi yaa
eşim delirdi zaten
söyliceksin ona benim numaramı verme diceksin dio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?