eşin haklı ama canım :26: bence de söylemelisin patronuna...söylemezsen numaranı dağıtmaya devam eder :26: aptal adam yaa ne kadar düşüncesiz
benim işim görülsünde gerisi umrum değil mantığa bak
Allahından bulsun yaa sürekli huzurumu kaçırıo pislik
güzel
ben de çok şeffafım kocama, herşeyi anlatıyorum yaa, giydiğim donun rengine kadar bilir.
Gerek yok aslında, doğru söylüyosun
lütfen bu konunun üstünde dur, güzel beslen. Çağan için
vitamine başla bence de :))
Şu hırka nasıl kızlar, 60 tl miş
Eki Görüntüle 609157
nek beğenmedi ben:26:
evt aslında anlatmamak gerek ama çenemizi tutamıyoruz heralde bende anlatırım herşeyi.
koket cnm emziriyosun bide çok güçsüz kalırsın bak dikkat et yemene mutlaka çok ii anlıyorum seni moralin bozuk yemek çok zor geliyo sana ama bebişin için mecbursun buna.kocan şimdi vurmuyorsada eminim çok yakında vuracak kafasını duvarlara eşşek gibi pişman olacak zaten sen güçlü ol yeterki.
Kokişşburcu naptı hamiş mi?
Çalışmalar devam ediyo dimmi?
kanz ne ola ki? :44:bebek yerlerinde iki yer biliyorum
1.chicco
2. mothercare
şimdi internette baktım güzel şeyler var uygunmuş da burda da bi sürü mağazası varmış çok teşekkürler
ama hep kışlık şeyler var bebek mart sonu bebeği olacak ve sıcak memlekette yaşayacak daha baharlık bir şey alsam daha uygun olmaz mı?
iyi yapmışın canımmm
ayyyy bende bende hiçgiyemiyom yaa
bugün mecburiyetten giydim (hepsi kirli kazaklarımın geçen hafta gezmekten yıkıyamadım ) elim sürekli boğazımda çekiştirip durdum sıkmaktan kendimi başım ağrıdı ://
sevindim dlek faturalarına
işlerim yoğun yaa üff sıkıldım kaçgündür ...
buarada sevgililer gününe eşime tlfn alıcam tlfnu bozuk verdi onu eski bişy kullanıyo ... xperıa ion istediği telfn
Size athena konserinden yazioum kuzular parcalardan hic bisi anlamiouz ama cok egleniouz gulmekten öldüm
Nek ayrica bi ekmek yedimyani bi bira devirdim ama limonlu :101:
niye telden okuyosun ki :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?