Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

eşin haklı ama canım :26: bence de söylemelisin patronuna...söylemezsen numaranı dağıtmaya devam eder :26: aptal adam yaa ne kadar düşüncesiz

benim işim görülsünde gerisi umrum değil mantığa bak
Allahından bulsun yaa sürekli huzurumu kaçırıo pislik

benim işim görülsünde gerisi umrum değil mantığa bak
Allahından bulsun yaa sürekli huzurumu kaçırıo pislik

işten çıkınca olur olmaz saatlerde arıyolar,eşim kızıyo desen
pislik yaaa,onu akşam eve gidince bayan drlar arasa eşi ne yapar acaba

işlerim bittiiiiii
meyve-süt molası,sonra üzerimi değiştiricem
ayşin annen gelmedi mi hala

herşeyini anlatma asla yapma bana ders oldu

hırkanın boyu çok uzun sevmedim

pişmanlıkları başladı merak etme size yazmak için girdim

Kokişş burcu naptı hamiş mi?
Çalışmalar devam ediyo dimmi?

cnmö devam edio ama hamiş değil ama karar verdi sanırım bebiş yapıcak eskli telimde kokiş grubu açmıştım sizin kadınlar kulubune girmeden onarla orada konuşuyordum malesef kimsele görüşemez oldum keşke telefonu kırmasaydım olan bana oldu beee....

kız dediklerin pahalı bol iyi demiş kanz al gitsin laa

evet kızlar dün olanları yazıyımm ...

işten çıktım sizle 3:20 de iyiki çıkmışım benimki aradı (eski telimi açtım bilyosunuz) annem buna sabah demiş dün ayın kaçıdı bu demiş kaçı 17 ee sana bişi hatrlatmıomu yooo demiş bu sonra demiş kokişin doğum günü olamaz herhalde 20 si demiş annemde demiş dün çok üzüldü ne aradın ne sordun buda hemen atlmış arabaya beni almaya gelmiş tabe ben tele cvp vermedim buy arayınca hemen işten çıkıp otobüse bindim .. bu msj attı işyerine geldim in konuşalım dedim boşuna beklme otobüsteim buda az beklemiş eve doğru gelmiş bende markewte uğradım bi baktım bu yolda beni beklio hemen hızlandım 1 sn dedi ben eve gidiyorum dedim git konuşcak bişi yok dedim seni almaya geldim dedim ben senin arabana binmem (belki çocukça oldu ama beni çok üzdü ve kırdı ) neyse bunu dinlemedim eve girdim buda sırtını döndü gitti ...eve çıktım çağanı emzir duş derken görümcem aradı açmadım evin teli çalmaya başladı kardeşime duşa girdi dedi de dedim neyse bu demiş kokiş bana nie küstü ben ona ne yaptımki demiş onların sorunu o ben onunla konuşmak için aradım eğer telefonlarıma cvp vewrmezse asla görüşmem bidaha onunla demiş..kapadı ...

anneme dedim hiç üzülmedim aramasınlar sormasıonlar annem kızdı yeter büyütme serhat ta sana tel almaya gitmişti dedi gelmedimi dedim yüzüne bakmadım çıktım geldim..dedi ara görümceni ne istiyo konuş yeter aradım soğuk soğuk konuştum : ben senin doğum günün 20 si die hatrlıom dio dedim facete yazıo du hem ben seninkini unutmamıştım dedim neyse yaa sorunlardan unutmuşum kusra bakma vs. dio sizin sorunlarınız serhatla ben karışmıyorum vs...dedim oyüzdenmi oturup serhatı dinlediniz beni şikayet etti beni seni kıskanyomuşum vs. konuyu bilyosun nasıl oldunu sen (boşuna konuştum aslında ama işte mecbur oluyo insan) dio ben serhatı dinlemedim v.s o geldi annemle dertleşti (detleşmekmiş dedikodu yaptı bee )

dedi ben evinize gelcem pasta alıcam gelcem kovmazsın herhalde çağanıda görürüm dedi iyi gel dedim ben pasta isatemiyorumn yok alcam dedi
neyse özet geçiyorum bundan sonrası akşam yemek hazırladım annem serhatı ara gelsin dedi..aradım açmadı mshj attım yemek hazr gelcksen gel die..

geliyom die atladı bu..

geldi yemek yedik kimse konuşmuyor ..kapı çaldı kaynanam görümcem geldi beniğm suratım asıldı kaynanamı zorla öper gibi yaptım anlasın

görümceme zorla gülümsedim v.s pasta almışlar ..yemekten kalktı oturmaya geçtik ..lavabodan dönerken saerhat konuşcam senle dedi dedim ne var ..doğum gününü gerçekten unuttum gelir sarılıp öpmek istemezmiydim seni dedim ben dedim dün çok kötü oldum hediyemi vermiş oldun git dinlemek istemiyorum dedi ne vermişim hediye dedim annen anlattı anneme beni gidip şikayet etmişsin senden ne köy olur ne kasaba

bu kızdı ben annemle dertleştim dertleşmek benim söyledğim gibi aktarmakla olmaz ben senin söylediklerini söylüyortmuyum dedim sırtımı döndüm salona geldim...

sonra direk kaynanama yöneldim aslında keşke yapmasaydım çok sinirlendim beni şikayet etmesine

dedim beni size ne hakla şikayet eder bu kalktı annesine ne gelip anletıyosun dedim anlatması önemlimi benim aram bozulsun mutlu olcan ...görümcem dedi bunları ne açyosun pasta aldık geldik neden tartışyosunuz dedim dündü doğum günüm b unuttu benim 5 senelik sevgilim 2,5 senelik kocam...

kaynanam döndü sen sanki çok mu hatrlıyosunda benim doğum günümü kadına bak yaa her doğum gününde ben seni arar hediyeni alırdım die suratına çarptım sözleri.. odsa hemen döndü unutmuş olabilir çokmu önemli işte

ama dedikoduları unutmuyor neyse herkes gerildi bu ben gidiyorum dedi(kocam) zil çaldı seni çağıryolar dedi baktım çiçek hiç sevinmedim zorla gibi yapılmış şeyler gerçekçi değil...

bana kızcaksınız belki ama benim kocam nasıl unutur yaa doğum günümü

neyse çiçeği aldım gerek yoktu dedim ben huzur isityorum çiçek değil koydum köşeye ...kayınvalde hemn açtı ağzını hiç mutlu olmuyosun heryeri gezyosunuz herşeyi yapıyosunuz seni sevyo sen hep onu kıskanyosun ...

dedim sen dedim neyi bilyosunki program yükleyip ordan kız bulan kendisi olayımızı başka tarafa çeviren yine kendisi hiçbişi olmamamış gibi davranan ve rezil eden yine kendisi..

dio hep böyle kıskanırsan hasta olursun sden sevmiyorsun serhatı seninki hastalık olmuş dio...

çağan ağlayınca başka odaya götürüldü :26: görümcem dio artık eskileri konuşmayıon biz sennle tartışmaya gelmedik pasata aldık bu konuları açmıcaktın dedim..hiç bişi olmamış gibi davranamazdım (buarada eşim işe gitti) yüzüne bile bakmadım

kaynanama dedim suratına : sen beni sevmiyorsun..dio ç.ocuğuna baktım evinde şunları şunları yaptım dedim ben sana bunu yap dedim miii..szaten rahatsız olyomuşsun ellemem artık bişeyi dedi evet dedim rahatsız oldumu kocama söledim farklı şekilde oda sana aktardı işşteee...

görümcem yeter çay içelim pasta aldım dedi oda polyannayı oynuyo mübarek ...

annem kalktı yeter kokiş dedi bu sorunlar büyük sorunlar olabilir böyle kıskançlık iyi değil erkekler hep farkılı şeler peşinde koşarlar ardsını takip edip didiklersen hep bişi çıkcaktır artık kendi haline bırak bu çocuk için yaa nolursun yeter dedi..görümcede yüz buldu bunları aile içinde halletmezeniz konuşsanız dedim benim kocam ortaya konuşmayı aile ile birlikte halletmeyi sevio napalım

kaynanam dio çocuğunuzu düşünün onu mutuz etmeyin artık kıskanma kızım oğlum die demiyorum oda havalara giryo dio(iyilik meleği oldu kayananam hıhh)

pastalarını koydum çaylarınıda giderken yalvarıolar artık kavga etmeyin konuşun bişi demedim gittiler...

inatçılık yapma dio annem dedim benim çok kötü bi gün geçirdimi gördün sen nasıl böyle dersin söylenenler çok ağır dedi yeter yut birazz

evlilik bazı şeleri yutmakla görmemekle duymamakla yürürmüş..neyse çağan buarda görümcemi ve kocamı okdar seviyoki görmeniz lazım nasıl onlar gelince sevindii burda şaşırdım

kocam gece geldi yattı konuşmadım
dün antalyada yağmurla fırtına vardı elektrikli eşyaların çoğu yanmış elektirkler gitmiş v.s 2000 TL zarar etmiş bunları sabah anneme anlatyodu (beddua etmiştim tttu çabuk)

kahvaltı etti gitti işe ilgilenmedim yeminler etti durdu unutmuş v.s çiçeğe herşey oğlumuz için yazmış kendinin umrundada sanki..

kabul ediyorum bende inatçıyım ama çok şee yaşadım zoruma gitti gurursuz gibi hiç bişe olmamış gibi davranamam ....

çağanla ilgilenip emzirmem lazım yine girer okurum durumum bundan ibaret...

ikizyüzlü aile ve ailesi dünyası olan bi koca işte ...bazı şeyleri görmezden gelcekmişim ama onların silahı ile vurcam onları politika uygulayacam iyi davranıp bişi olmamış gibi davranıp kocamı kendi safıma çevircem yavaşça yapacam bunları ...

en kötü anlarında onları uzaktan izleyip haberim yokmuş gibi davrancam KİMSENİN ÜSTÜNE DÜŞMİCEM BUNDAN SONRA VE ASLA BİŞİ ANLATMICAM NE KENDİM HAKKIMDA NE AİLEM

açık ve net güvenmiyorum bundan sonra onlara ...

arzu bikaç gündür girmiyosun cnm herşey yolundamı?:44: işle ilgili bi durummu var?

ohhh şiştim valla
o görümcen de iyiki bi pasta almış durup durup onu söylemiş
annenede şaşırmıo diilim sene hep bastırmaya çalışıo sonra kv kocan görümcen anneside biz gibi düşünüo dicek sana iyice yüklencekler
en azından onların yanında öyle yapmasın

unutmadı da acaba bile bile kutlamadı mı ne dersin :26:
affetme canım hemen sürünsün biraz dicem ama
yaa adam cins 3 gün yüz bulamayınca ya yine bi haltlar yerse
endişe etmio diilim valla
Allah yardımcın olsun arkadaşım valla ne diim

valla koketim ne desem bilemiom bu kocana
bence daha da süründür, az bile bu yaptıkların ona
annen de aranız kötü olmasın die sana yüklenio heralde ama yanlış yapıo bence, bıraksın sen için nası rahat edicekse öle yap
kv ve görümce de ne çok konuşmuşlar allaşkına ve saçmalamışlar bence de, konuşturmamaya çalışmışlar seni ama yani bu konular böyle üstü örtülüp bitivericek şeyler diil ki, pasta da pasta die tutturmuş kadın, dilek haklı

belki eşin seni naz yapıo düşünebilir o da onda daha da mı ters etki yapar bilemiom ama yaptıkları da öle he diyip geçilcek şeyler değil, inş.burnu sürter cnm pişman olur yaptıklarına

dileğim patronun iice saçmalıo haa,tlf vermek ne alaka abartmasın valla eşin haklı söyle patronuna her önüne gelene vermesin tlf.unu, işte zaten çekiosun bi de dışarda da mı onlarla uğraşıcaksın

vilişim geldi annem, oldu baya, yemek yedik falan oturuoz şimdi.
nevresim takımı yorgan falan bişiler yapmış gelmiş yine, onları gösterdi

koket bence de hemen barışma...sürünsün biraz eşin...nasıl olmuş da gelmişler seninle konuşmaya,şaşırdım valla...ama konuşmaları,akıl vermeleri gereken biri varsa o da eşin...sana niye yükleniyolarsa iyiki susmamışsın...ama onları kendi safına çeviremezsin,ne kadar haksız da olsa eşini savunacaklardır...ama bundan sonra dediğini yapabilirsen çok iyi olur...eşini kendi safına çevirmen lazım...onlarla da arana mesafe koy bence,yüz bulmasınlar senden ayrıca her şeyi eşine anlatmamak konusunda haklısın,ben hiç anlatmam mesela...bilmesin,gereği de yok...

ayşinim annen sağ olsun,hep seni düşünüyo

kızlar kv geldi...not işlerini hallettim...sohbet ettik biraz...bebeğin adını zeynep koyucamızı söyledi eşim...tepki aynen şöyle:ben bu ismi istemem,asla olmaz aslında tam tahmin ettiğim tepki bi şey demedim,duymazdan geldim,ama fikrim değişti mi? HAYIR...tv konusunu hiç açmadı...aldığımızı söylememiştik,o zamandan beri bize ilk defa geldi...gördü ama hiçbi şey sormadı,söylemedi...öyle işte

günaydın kızlar...
bizim hanım kaç gündür çok tembeldi,tekmelerini falan eskisi gibi hissedemiyodum...ne zaman kuran dinletsem hoşuna gidiyo galiba,kıpır kıpır oluyodu...az önce kuran dinledik-okuduk kızımla...yeniden onu hissetmek çok güzel dinlerken kıpır kıpır hiç durmadı yavrum biz bu sabah da erkenciyiz,babamız uyuyo hala,biraz daha kuran dinleyip babayı uyandırmaya gidicez

Merhaba kızlar,
Sirken dün rüyamda seni gördümSana geliyorum başka insanlarda var.Kv gördüm hafif zayıf kapalı..Evinde büyükmüş.Aa diyorum sirkenin evi küçük değilmiydi..Kapıların ev dışardan çok güzel ama içi eski.Dış kapıdan gelen biri bişeyler damlatıyo sende kızıyosunAma böyle beyaz ferah bi evin varmış..

Koketa tavırlarında sonuna kadar haklısın cnm.Arayı düzeltmek isteyen insanların davranışı değil kav ve görümcenin yaptıkları..Görümcene de pastanın parasını vereymişin keske ne bu pasta aldım pasta aldım..

Vilin zeynebe..Kv sinir oldum..Kusura bakmasında onu keyfine kalmamış,istediğin ismi koyarsın

Ayşam aç bırakma kendini miden bulanmasın cnm

Dilek eğlenmene sevindim cnm

Adet oldum bu arada kızlar.

kkoras hayır olsun rüyana evim eski bir ev aslında 33-35 yıllık bir bina k validem de klasik türk annesi topluca

evdeyim bugün çıkmadım bir yerlere ama birazdan kardeşimle kuaföre gideceğiz

buraya da kimsecikler uğramamış

niye telden okuyosun ki :26:

canm bürod buara giremem pcden yğunuzpat diye giriyo patron

kızlr selamm güzel bi haftasonunda merhaba :))

cumartesiden gittik arkiye onun öncesinden ablama geçtik atıştırma yaptık buzdevrine baktık ,8.30 gibi arkiye gittik çiğ köfte yaptık yedik içtik 1de kalktık ablamlarda kaldık gece ,sabah kahvaltıyada o arkilri ablama ağırdk eğlendik bayaaaa :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…