Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

çok fenaa nasıl eridi yaa bide iyi marka

e yuh yaniii
senden habersiz vermemeliydi

benimde numaram var bazı müşterilerde direk benmle muhattap oluyolar ama hiç patron vermedi numaramı

arzu bikaç gündür girmiyosun cnm herşey yolundamı?:44: işle ilgili bi durummu var?
canm yoğunuz buraya girdimmi alışamıom

koket okurken ştim valla
olayn öncesini bilemiyom eşin ve ailesi d.gününü kutlamamış onu anladım,ama eskileri böleaçmanız çok yüzgöz olmanız hiç iyi değil yaaa:26:

tövbe estfurullh

kızlar ş sç rengine bakarmısınız eşim bu renkten boyatsana diyo :26: halbuki boyatmamı istemezdi

Eklentiler

• $0511.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 25
dimi beğenmedim zatii çok kötü durur bende esmere olmaz bence de
geldiler kocama :)

ne bilim vilin yaa
dedim "sen boyattırmazdn noldu bunu beğendin hayıdır " :) heme svunmaya geçti "nolmuşki bişeymi olması gerek hayret bişey " sandıki kısknçlık yapıcam kızımı beğendin dicem falan :))))

artık adamın gözünü nasıl korkuttuysan hemen savunmaya geçmiş

Biz kızımla ayaktayız nöbetteyiz uyutmaya çalışıyorum size yazayım dedim .

Ayşem düşmüşsün geçmiş olsun canım çok dikkat et kendine .topuklu falan giyme kış ayı oralarda yağmur olur kaygan olur yerler.

Yarenim forma girip yazamıyorum diye bi arayayım demiştim.geçmiş olsun canım en son film falan çektirmiştin sanırım ilaç tedavi vermişlerdi.

Vilinciğim boşver sen kv sanki kendi çocuğu millet istediği ismi koyar . Bizde Zeynep su koyacaktık ama benim ismim diye vazgeçtik ama göbek ismi Zeynep kesildi.

Koketacığım yazdıklarını okudum. Bu kv görümceler niye böyle anlamıyorum.eşinide anlamadım niye böyle yaptığını allahım ıslah etsin sende süründür biraz onlar onu hak ediyor.

Sirkenciğim sizin bebişin gelmesinede fazla bişe kalmadı galiba . Hediye sormuşsun geçen.benim eşimin kardeşleride yarım altın taktılar görümden yanında bide oyun halısı almış.biz almamıştık erken diye .

canım yaa gece uykusu haram oldu sana da :26: ece naz çok yaramaz çıktı

herkese günaydıııın

canım yaa gece uykusu haram oldu sana da :26: ece naz çok yaramaz çıktı

herkese günaydıııın

Aynen öyle canım uyuyorum arada ama beşik yanında hemen uyanıyorum ecenazın sesine o yüzden uykumu uyuyorum anlamadım.şimdi anneme verdim emzirdim mama yaptım annem yediriyor .bende biraz uyucam doktora gidene kadar.yaramaz değil gündüz uyuyor 12ye gelirken uyanıyor cimcime

Herkese günaydın

doktora niye gideceksin ki?kontrolün mü vardı?

kkoras adet olmuşsun canım, hayırlısı

kokiş, dün akşam whatsappta konuştuğumuz gibi.. zaten kızların hepsi de demiş, azcık süründür eşini..
Naz yap, kapris yap.. şimdi herşeyi çekecek durumda o, tadını çıkart :))
Kv ile görümceyle de mesafeni koy, onlar nasıl yapmacıksa sen de öyle ol.
Ayy pasta getirdim de getirdim, koysaydın tüm pastayı önüne eline de bi çatal yeseydi.
Pastayı yiyemeden gidecek diye bi haller olmuş hanımefendine
Annen de çok bastırmasın seni bıraksın da kırgınlıklarını çarp kocanın suratına.
Ama neticede herşeyin toparlanmasına sevindim, iyi oldu. Umarım bundan sonra bu tür eşşeklikler yapmaz eşin..
Gözü korkmuştur zaten iyice..

Günaydın herkese
Çok yorgun ama çok keyfili başladım güne.
Cumartesi de Pazar da çok gezdim çünkü
Alışveriş de yaptım; 2 bot, 2 kazak, tayt, çanta ondan mutluyum galiba.
Alışveriş gibisi yok yaa
Eşime 2 gün de tartıştık ama ikisi de kısa sürdü barıştık.
Kv lerde, eşim abisinin bilgisayarını açmış, bir ara yanına gittim (abisi işe gitti biz gelince)
Bi klasör var Odessa diye. Abisi Ukraynaya gitti ya ordaki fotolar bunlar dedim, ben de bakimi moduna girdim.
Yok, bakma, olmaz.. Niye diyorum, boşver yaa bakma olmaz. Sonra bu wc gitti ufacık bi tıkladım,
Bir yığın foto vardı gözüme çarpan tabi striptiz barda çekilen kadınların çıplak fotoları oldu.
Yolda bi kavga tabiiii.. Sen o fotolara mı baktın!!!! Bana baktırmıyosun diye başladım.
Yaa bit kadar kadın uzaktan çekilmiş neyin peşindesin sen diye o da bana bağırıyo.
Sonra demez mi “hiç mi çıplak kadın görmedik”.. Eski mevzuları hiç açmazdı (bendne öncesini) şaşırdım. Biliyoruz gördüğünü herhalde ama insan bi tuhaf oluyo işte
Sonra barıştık

Dün de alışveriş yaparken kavga ettik. Yok o mağaza mağaza gezmeye mi çıkıyomuş bence zaman geçirmeye mi. Okadar kızdım ki, neyse sonra kumpir yerken barıştık.. Öyle işte, keyifli ama yorucu bir hafta sonuydu.

Dileek ben 60.2 çıktım bu sabah. Azcık çıktım rejimin dışına ama almamışım vermişim yine.
Egzersiz yapıyorum akşamları onun da etkisi var. Şimdi de nesfitle kahvaltımı yaptım, dünkü kumpir için ceza :)

günaydın kızlarr

enkii uykusuzluk çok kötü yaa :// sabır diliyorum sana ecenaz daha geceyi gündüzü bilememiş :)

nekk eşimde bana baktırmaz kaynımın dosyalarını bende kızarım ,tamam genç adam hertürlü foto olabilir ama sen niye bakıyon dimi ,meraktan tabi ama sonuçta tekrar tekrar bakmıyolar ya sorun yok azcık kıskançlık yapmışın

ayy benm de uykum var ya.. gece2de uyuduk ..zatn eşim1de geldi (kaynımı yolcu etti) yattık ama uyutmadı beni 1saat oynadı benle ama oje yeni sürmüşüm bide o saatte yatakodasının klimada arıza yaptı soğuktaa noooo dedim ..rahat bırakmadı ki uyuyum en son baktım 01:55 uyu ulen dedim artık öyle öyle uyudu buakşam kessin

bu sabah ben de 60,2 çıktım tartıda...haftasonu 2 kilo vermişim...pek iştahım yoktu,meyveyle falan geçiştirdim ondan galiba
neeek,kaynının fotolarını eşi görmüş müdür
siz de bizim gibi tartışarak geçirmişsiniz haftasonunuzu...allahtan uzun sürmemiş...
biz haftaiçinden başladık tartişmaya beşik bakıyoduk netten, nerde kıytırık ucuz beşik var bana gösteriyo benim beğendiklerime pahalı,süslü falan deyip geçiştiriyo...kafamın tasını attırdı hiçbi şey almıyorum,git al kendin dedim,araba almaya kalkınca paralara kıyıyo,sıra bebeğe bi şeyler almaya gelince para harcamaya eli titriyo o der bebeğe bi şeyler alalım diye,almicam görsün gününü neyse birazcık bunu çözdük derken,dün yenisi eklendi...hava çok güzeldi,annemlerle beraber merzifona gidelim dedi,aradık,kvler pikniğe gideceklermiş tam da,dil ucuyla siz de gelin dediler...meğer başka arkadaşları da varmış yanlarında,eşim gidelim diyince tamam dedim,çam ormanı pikniğe gidilecek yer,temiz hava alır yürüyüş yaparız dedi,ben mutfağı toparlarken gitmiş yatmış hem heveslendiriyo,hem gidip uyuyo,sonra kalkınca gidelim dedi ama ben gitmedim...bu ara soğuğuz anlicanız allahtan dr kontrollerimiz var yoksa evden dışarı çıkamicaz kızımla dedim,ona da bozuldu...ama haklıyım yani...

günaydın herkesee.. uzun süre giremedim aşı işleri ile meşguldük yiğit alkış yapmayı öğrendi çok tatlı bu arad haftaya sünnet olacak Allah nasıl ederse içimi bir sızı kaplıyor ama nerde yaptırascagız karar vermedik yaaa... bu arada alttaki evlilik çizelgesi enrde yapılıyor bulamaım

ayyy zuzum biz de 2 ye bişiler vardı uyuduk.
O olmadan ki koklaşmaları çok seviyorum ben

Hiçç onlar neden bakıyo bize baktırmıyo, demekki gösterilmiycek şeyler var orda
Tekrar tekrar bakarsa gözlerini oyarım walla

vilişim kaynım bekar canım &#61514))
neden ucuz diye diretiyo beşik için eşin, uzun süre kullanılmiycak bişi olduğundan dolayı mı acaba :44:
yaa imkanınız olmasa anlarım, şükür maddi durumunuz el veriyo insan en güzelini almak ister :26: :26:
Piknik olayı da kötü olmuş, iyi gelecekmiş bence de sana ve zeynoya :/
Her şey bir kenara da sen neden kilo verdinnnnnnnn
Lütfen beslenmene dikkat et, senin hızla kilo alman lazım, kilo vermek de ne demek..
İnş Zeynep de kilo vermemiştir :26:

nasılsa oda alıcaz,beşik fazla kullanılmicak,o kadar para vermeye ne gerek var diyo
ben niye kilo verdim anlamadım iştahım yok pek,keyfim de yok ondan mı bilmiyorum aslında ceviz+süt+meyve falan da tükettim zeynep için inşallah zeynep de kilo vermemiştir :18::18:

günaydınnnnn

çok fenaa nasıl eridi yaa bide iyi marka
sorma zuzum annemden fırçayı yedim meğer o kek kalıbı diilmiş soğuk şeyler için kalıp çıkarmaya kullanılıomuşben ne biliim vermiş bana önceden ne olduğunu sölesene bari, bildiğin kek kalıbı şeklinde
kızlar ş sç rengine bakarmısınız eşim bu renkten boyatsana diyo :26: halbuki boyatmamı istemezdi
sakın haa, çok saçma, olmazz
allahtan gündüz uyuosa o sırada sen de kestirirsin azcık.kontrolün mü var bugn?

güle güle kullan cnmm, ben de alışveriş istiom yine bu aralar. gerçi netten kazak falan bi sürü şey aldım, ama insan doymuoen azından bi bot arıom ya da ayakkabı da olabilir bu sefer hiç topuksuz

ayrıca haklısın kuzum kıskanmaktaen büyük destekçinim biliom, neyse barışmışsınız uzun sürmeden

cnm kv yine boş konuşmalara mı imza attı, hı o dedi die zaten hemen ismi değiştircektiniz siz de

ay eşin ayıp etmiş cidden hem eşya hem de dışarı çıkma konusunda.lafını esrgeme canım, anlasınlar birazcık

ama en çok 2kg neden verdin şimdi ona takıldım,kızıcam sen nie geçiştiriosun bakiim

mantar sapım var ondan omlet olur muuu, hemen cevap bekliom bilenlerdenilk defa yapıcam çünküm. evdeyim 1 gibi çıkıcam bugün, progestanım bitti doktoru arayıp devam etmem gerekiosa onu alıcam eczaneden, ordan okula.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…