Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

doktor mu önerdi, siz mi erken olsun istiyosunuz canım?

günaydın
bizde cumartesi babannemlerdeydik, gece 11 de annemleri istanbula yolcu ettik, pazar öğleye kadar yatıp 3 gibi ablamlarla pizzacıya gittik, akşama da eşimin arkisiyle eşi geldi,bu akşama da kv ler bize gelecek çaya, uyku seti almış bize ama geri yollıcam, kaynımın çeyizine koyun dicem, eşim de dursun geri verme ayıp olur, istersen sen verirsin kardeşime diyo da nere koycam ben onu. yoğun geçiyo bu günler bakalım, eşim taşınalım diyo, bi ev bulmuş ama hemen 1 üst katta benm halamlar oturuyo, o kadar yakın olmak istemiyorum, zaten riskliyim hiç gözüm de almıyo

Son düzenleme:

valla ben eltimden gördüğüm kadarıyla söliim, herkes aynı olcak die bişi yok ama, onlar hala odayı kullanmıolar düşün , kız nerdeyse 1,5 yaşında. beşiğe sığana kadar beşik kullandılar zaten(bi yıl kadar)

biz öle istiyoruz canım hatta elimde olsa dogar dogmaz yaptırırdım fazla ayaklanmadan olsun çabuk iyileşiyor benim yılda 20 gün iznim var oda memlekete falan git gelle bitiyor eşimin 1 hafta tatili var o baksın evde hemde hatırlamasın ilerde korkar falan

Günaydınn..
Valla bizde uykusuz bir gece geçirdik doğa cadısı gündüz uykusu uyumuyor kaç gündür akşam banyo yaptırdık 6 da uyudu gece 3.5/4 felan uyandı heralde oturuyor yatakta bide illa bizim yanımıza gelecek biz babasını tekmeliyo bi beni ay yatmadı sabaha kadar yaa 6 da falan bi daldı sadece hiç yatamadık yani

Koket cnm olayların düzelmesine sevindim canım uzamamış en azından tabiki süründür eşini öle hemen kolay olmasın süslenme olayı bencede iyi olur kv dende gıcık yaa hala laf sölüyo bide utanmadan bencede çok yüz göz olma onlada görümcenlede herşey yavrun için sonuçta napacaksın cnm.

Ayşamm düşmüşsün kız çok yorma kendini dikkat et cnm.

Enkimm cnm yaa bazı bebişler gece gündüzü ayırt edemezmiş senin cadıda öyle çıktı galiba doktoruna sor belki bişelr önerir.

Vilin cnm aa dikkat etmek gerek ama 2 kilo birden vermişsin olmaz ama.eşinde yani kızdırmış gerçekten seni.meltem mobilyaya baksana çok güzel modeller var kv dende çok konuşmasın ii yapmışsın duymazdan gelmekle..

gunaydın kızlar sabah zor kalktım
ankara günlük güneşlik sanki içine antalya izmir kaçmış gibi
bugünkü antalya diildir ama o kaçanbugün burası bulutlu

taşınma işi de nerden çıktı, önceden sölemiş miydin burda hiç, hatırlamıom:26:valla ben halamlarla çok yakınsam hayır demezdim heralde, bilemedim şimdi:44:annenler niçin gitti?

canım yaaa bence taşınma işini doğumdan sonraya erteleyin...bi de halana fazla yakın olmamak konusunda haklısın canım...

ayşinim alıntı yaptım ama gitmiş bence mantar saplarından omlet olur

alisha mantar sapından omlet olur hafif yağda önce öldür o sağları sonra üzerine yumurta çırp dök al sana omlet

vilin suyu mu azalttın sen? yada sindirim sorunları mı yaşıyordun önceki tartılmada?

beşik kullanılıyor yaa bende hemen ayırmayı düşünmüyorum ben odadaykn onu beşiğine koydugumda biletedirgin oluyorum ilerde ayrıo yatacak zaten ben tadını alabildiğim kadar alayım nefesini duymadan uyuyamıyorum ben mesela

ben dogumdan 20 gün sonra taşındım baya zor oldu bebekle...bence halanla anlaşıyorsan yakın olmak iyi bebeğinde olacak bırakmak falan ii olur bir işin oldugunda sıkıştıgında

canm hayırdır sizmi istediniz sorun yoktr inş

aynen

sopalıklar valla bidaa bakmazlar zaten canm mis gibim karuları var yanlarında

canm kontrolün nezamn ,vermemiştir merak etme annesi iyi bakıyo ona

allah seni kahretmeye cahil senii ay allahm deli yaa

canm eşinin dediğig gibi yap,şimdi al sonra kaynına verirsin ..yerim yok diyosan da al bikaçgün sonra gönder barii getiriri getirmez gönderme
neden taşınmak istiyosun canım evin küçükmüydü sennki:26:

hım beşik dediğini şimdi anladım ya bencede ona çok para vermeye gerek yok bak ben park yatak kullanıyorum doğa 1 yaşını geçti hala kullanıyoruz ama evimiz soğuk olduğu için oda yapmadık ama senin evinn müsait 6. ayından sonra odasına geçirirsin zaten oyüzden bencede çok para vermene gerek yok cnm.

diloş niye taşınmak istiyo eşin küçükmü eviniz?

ayşaaa çok güldüm sana kız mantarın için sucukta koy yumurtayla süper olur.

zuzumm o renk bencede hiç olmazdı sana eşin nerden bulmuş allah aşkına

Son düzenleme:
dilsad sakın halana o kadar yakına taşınma madem tereddütlerin var...

evden taşınma konusu da nerden çıktı?

neyse ben yalnızım bugün yanımdaki hastalanmış geldi geri gitti işler bende hep ://

buarada kahvaltı yapmadım ben öğlen de az yicem
siz sabhları tartılıynz ama ben akşamları tartılırım ..tartım yok kvninkinde tartılırım akşamları

bzmde park yatak gayet memnunuz hele yazın acaip işime yaradı gittiğim yere götürdüm pikniklere bile gittik götürüdm koydum içine ne rüzgar ne bişi uyudu mis gibi çok memnun kaldım

benm yeğenim 3 buçuk yaşında, kardeşim doğunca abi olacam o zaman yatacam odamda diyor, şimdi odasında sadece oyun oynuyor, baba korkuluk yaptır diyor yatağımdan düşerim belki kardeşim olunca diyo, beşiğine de hala sığıyor hem de iri bi çocuk zaten.

yenidoğana yapıldığında uyuştrmuyorlarmış bile zaten. çan yöntemiyle yapıyorlar. hayırlı uğurlu olsun şimdiden.

2+1 bizim ev, oturma odamız dursun çocuk odası hazırlayalım diyo- ben zaten bebek olmadan oda yapmıcam hayırlısıyla bi doğsun bakalım çocuk olduktan sonra da oturma odası olmayıversin zaten kullanmıyoruz sadece çamaşırlığı oraya açıyorum.

halamın gelini çok sıkılıyor evde birlikte oturuyorlar benden çıkmaz taşınırsam, istemiyorum bende o kadar içli dışlı olmayı, ii ken kötü olmayalım diyorum
babam bi üniversitenin konferansına konuşmacı olarak katılıyor
annem de alışveriş yapıcak bize bebeklere kendine, bana lohusa pijaması aldı dün

canım yaaa bence taşınma işini doğumdan sonraya erteleyin...bi de halana fazla yakın olmamak konusunda haklısın canım...

ayşinim alıntı yaptım ama gitmiş bence mantar saplarından omlet olur

ben de öyle düşünüyorum canım benm evim amerikan kapı, laminant, mutfak dolapalarım yeni, eşimin istediği ev normal ahşap kapı, yerler parke, mutfak çok büyük ama eski meşe dolaplar var, bi de ben bu eve gelin geldim seviyorum evimi içim sızlıyo o taşınalım dedikçe. halanın sana faydası olur zararı olmaz diyo, yeri gelir işin olur bebeği bırakırsın diyo, ama benm karşı komşum da çok ii anne gibi bana, gerekirse ona da bırakırım halama bırakacağım kadar, tamam zararı olmaz ama uzak olan her şey daha tatlı olmaz mı? ben böle düşünüyorum.

kızlar ş sç rengine bakarmısınız eşim bu renkten boyatsana diyo :26: halbuki boyatmamı istemezdi

canım o saç rengi sana olmaz kuzum teninede çok uymaz ve o renkte diplerden siyahların çıkınca kötü durur

alishiam bi bulamadın topuksuz botu mahrumiyet bölgesinde yaşıosun sanki

zeynebim üzülüoum valla sana o cimcimen gececi çıktı geçen kuzenle konuşuodum seni söyledim
hamileyken geceleri uyumadıysa bebekte onu devam ettiriodur dedi
sen bazen uyumuodun oturuodun

nigar ne fenasın yaa kardeşinin fotoğrafları yüzünden adama girişmişsin neyse uzamamış iyi olmuş
diyete ne kadar devam etcez bakalım
ben yarım litre limonlu su birde muz yedim
şu activia yoğurtları yiyeceğimi düşündükçe midem bulanıo

koket sana yazmıştım zaten çok fazla uzatma çünkü tamamen dışarı yönlendirmiş olabilirsin onu
ama hemende pes edip eski ilgili ona bağlı onsuz olamaz hallerine bürünme

dilşad taşınma için hiç uygun bi zaman diil ki:26: kv'nin hediyesini geri çevirme boşver çünkü bebeğine de o bakacak madem. bebişin hatrına bişilere katlanmalısın gerek yoktu sizin bişi olmanıza ama tesekkurler de resmi bi şekilde koy kenara gitsin.

fatma sünnet için erken diil mi yani ya doğumdan sonra yapıolar yada yaş biraz ilerleyince yapıolar ben öyle duyuoum yani senin şimdi yaptırma sebebin nedir

sirken evet hava bugün çok güzel burada

vilin nigara katılıoum imkanınız yok diil ki alsın yani hem ilk bebeğiniz sizin
geçen yaren diodu ya ucuz olsun die diğer arabayı aldım ama içime sinmedi belki de pahalıyı gidip alcam die
çok abartmaya gerek yok ama birlikte orta halli bişilere karar verebilirsiniz
neden kilo verdiğini bilemedim canım dikkat ediosun aslında sen yediklerine :26:

kızlar ben hastayım yaa dün gece hastalandım ateşim çıktı tüm kemiklerim sızladı etlerim acıo dayak yemiş gibi
eşim ilaçlı kolonya sürrdü vücuduma sıcak havlular koydu elektrikli battaniyeyi açıp beni sıkıca giydirim yatırdı biraz toparladım gibi ama kemik sızlamam çok feci valla
dün kahvaltıdan sonra temizlik yaptım balkon kapısı ve camlar açıktı terledim ama bi taraftan üşüttüm sonra
dışarı çıktık mağazalar sıcak girip terlioum dışarı çıkıouz üşüoum derken gecede kötüleştim
annem diyetten dolayı halsiz düşüosun die kızıo eşimde öyle
nigarda cmt gecesi içtim o yüzden oldu die kızıo zaten:18:

size söylemek istediğim başka bişi daha var

her zamanki kadar içiyorum canım suyu...ama sindirim sorunları arada yaşıyorum zaten...haftasonu yemek+ekmekten çok meyveye yüklendim...ondan mı acaba ben de bilmiyorum...

dediğin mobilyaya baktım,çok güzel şeyler var...fotoğrafta güzel duruyo ama kalitesini bilmiyorum...sen hiç yakından incelemiş miydin?
bi de ben bebek odası almicam...ya genç ya da çocuk odası alıcam...onun yatağını hemen kullanamayız,beşikte epey süre yatar yani...bu gidişle ben de park yatak alıcam ama yatak odam küçük ya oraya sığar mı bilmiyorum işte

madem salonda oturuyor, oturma odasını kullanmıyorsunuz neden kullanmayacağınız ekstra bir oda için fazla kira veresiniz ki? Ben de diyorum ya hep evim küçük minik kalabalığa gelmiyor diye şöyle bir düşündüm de ben bu evden taşınsam daha büyük bir eve de geçsem üzülürüm yani küçük müçük çok seviyorum

canım benim büyümeden ayaklanmadan olsun çabuk iyileşsin dogunca yaptıramadım urfaya taşındık ya açıkcası aklımızada pek gelmedi heyecandan yılda 20 gün iznim var benim onuda yaza kendi memleketime faland erken bitiyo zaten şimdi 15 tatilde olsun hilmi evde 1 hafta o bakar benimde yarım gün olan süt iznim daha bitmeden yaptırayım ilerde hatırlamasın büyük olunca zor olur

benim odaya sıgdıgına göre seninkinede sıgar toki2+1 evlerinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…