Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

saolun kızlar, o zaman uyku setini şimdilik yollamayım dursun sonra kaynıma veririm

dilşad cinsiyeti belli oldu mu.. benim bebeğin hiç birşeyi yoktu sadece olursa hastanede giyeceği vardı dogumdan birgün önce alındı herşey eşim gtmiş almış sağlıklı olsun herşey alınıyo yapılıyo

bunu 2012 haz annelerine yazmışım yaaa:):):):)

dilşad dursun yaa hiç olmadı dogum yapan birine verirsin hediye niyetine:) benimde var evde kıyafet vs falan

alisha o kalıbın silikon olmadığını bilmiyordun bi de eridiğini geldin burda bize anlatıyon hiç mi utanmadın kız topuksuz çizme bot arıyorsan trendlyola bak uygun şeyler var bambide. Bu arada ben çizmemi giydim pek rahat iyi ki almışım

vilin sürekli karbohidrat sonrası meyve yediysen o posalı olduğu için sindirimini rahatlatmştır ondan kiloda farketmiştir yada tuza çok yüklenmediysen bu aralar ondan da olabilir çünkü tuz çok su çeker bilirsiniz

ben ctesi akşam teyze günündeydim annemlerde teyzelerim beni yılbaşındnberi görmüyorlardı zayıflamış buldular oysaki biliyorum kilomda bir fark yok mekikler işe yaramaya başladı

diyet yapanlar sadece boğazınızı kısmayın az hareket de edin ki daha çabuk sonuç alabilesiniz

nedir nedir
kızım yaa başına ne geliyosa gezmekten ve temizlikten geliyo hava soğuk madem gezmeyiver bacım bari iyi bak kendine de daha fazla hasta olma bari

bizde çok yatan oluyor ya oturma odasında yatıyorlardı ama napiim yatmasınlar çocuk olunca da.

cinsiyet belli olmadı daha, pozisyon vermiyor sıpa, çok şükür beşiğimiz kıyafetlerimiz şampuanına kadar her şeyimiz hazır da odasını bebek arabasını doğumdan sonra alırız diyorum nolur nolmaz hele bi kucağımıza alalım Allahın izniyle.

dilşad dursun yaa hiç olmadı dogum yapan birine verirsin hediye niyetine:) benimde var evde kıyafet vs falan

bebek uyku seti diilki bize almış kv :26: doğum yapan birine götüremem yani de, kaynıma vericem

dilek geçmiş olsun

söylemek istediğim bişi var deyip gerisini yazmamışım o kaa hastayım yani kafa bi milyon

cmt günü sabah 11de satış elemanlarından biri mont bakmaya gitti çaycı yanında 1 saat sonra geldiler
öğleden sonra diğeri biyerlere gitti anlamadım
hastaneler kapalı ya herkes ofiste oluo
diğeride berbere gitmiş 1 saat yok piyasada en son biriside çıkıp arka sokaktaki sebze pazarına gidince
çantamı aldığım gibi çıktım 6'ya geliodu

eve gidip babamla konuştum patronu arıcam dedim tamam şöyle yap böyle yap dedi ama ilerisini tmm dilek ayrılalım o zaman derse eşinin geliriyle götürebilcek misiniz
bende varım sen canını sıkma ama düşün dedi tmm dedi

gidince aradım adamı nigarlada konuşmuştuk ama babamdan sonra daha ılımlı konuşmaya karar verdim
aradım ve şikayetlerimi dile getirdim
çok yoruluoum gözüm görmüo akşam olunca dedim ve çıkınca başka sorumluluklarımda var dedim benim herkes aynı saatlerde çalışıo olabilir ama aynı işi yapmıoum ve ben bi bayanım dedim
omzum tutuluo 10 saat orda dedim sarhoş gibi çıkıoum işten gözüm başıma vuruo dedim
önce bu iş böyle dilek hanım meslek problemi söylediklerin ama anlıoum seni tabiki evdede yemeğin çamaşırın var dedi
ne yapmamı istiosun nası yapalım dedi
valla ben işten ayrılmayı bile düşündüm ama yıllardır çalışıoum orası olmasa başka yerde çalışcam dedim ama yorgunum artık dedim
gayet iyi gidiouz aslında dedi
evet çünkü çok çabalıoum ve çok çalışıoum dedim
o zaman dilek hanım sen 1 saat erken çık 6da çık en azından gidip yemeğini yap dedi başka yapabilcem bişi var mı işyerinde başka problem dedi
istiosan göz dr bulup götürebilirim seni falan dedi
yok teşekkür ederim dedim
öyle böyle konuşup kapattık

babam ise pzt işe gidiosun müdüre yanında patronun oraya koyduğu ispiyoncuya da varken
ben cmt günü .... bey ile konuştum şikayetlerimi dile getirdim o da bana erken çıkabileceğimi söyledi ben hafta içi 6da cmt günleri de 3te çıkcam de
dedi

ama nigar cmtsi için adam sana bişi demedi dio
babamda yapabilceğim başka bişi var mı demiş artık koşullarını sen belirle biraz da dio
2-3 saatin lafını etmez dio

ama müdür dicek dilek 3te çıkıo yada diğer personel tepki göstercek adamda bana dilek ben sana öyle bişi demedim ki dicek
eşimde demediniz evet ama ben zaten cmtsi günleri bi kursa gidioum çıkmak durumundayım de geç dio zaten orda olmuo
bi süre sonra alışır öyle gider dio
annemde bişi dersee eee kes hesabımı o zaman de dio o daha atarlı

çok uzun yazdım bilioum ama detaylara girdim ki sizinle de ortak karar vererek bugün söylemem lazım
yani bu cmt bişi yapmalıyım ki hep öyle devam etsin sonradan olmaz

zaten 9-6 öğle arasını çık 1 saat 8 saat cmtsi de 9-3 olsa 46 saat haftada bundan da iyisi olmaz özel sektörde

annen falan düğünlere gidiyorsa evlenen birinede verilebilir yani kaynına verirsen kayınvaliden begenmemiş vs dermi

evt cnm inceledim yakından çok kullanışlı gözüküyor param olsa hiç durmam alırım ama maalsfşuan çok zor işte.
büyüyen yataklardan düşünebilirsin ben alırsam öyle alacam zaten korumalarını büyüynce çıkarırsın çok yönlü kullanılmış olur.

diloş bencede cnm taşınmayı şimdilik erteleyin doğumdan sonra taşınırsınız taşınacaksanızda.

kız ayda yılda bi pasta yapmaya kalktı başına gelmeyen kalmadı

canım,normalde de tuzlu yememeye dikkat ediyorum...vücudumda ödem oluşmasın diye...nisan annelerinde ödemler,çatlaklar başlamış,bende bi şey yok çok şükür...gerçi onlar hep 10'un üzerinde kiilo almışlar :18: ama dediğin gibi sindirimim rahatlamış olabilir...o zaman benim şu anki kilom 60 mı yani :26: bu işten hiçbi şey anlamadım ben :26:

sen sıkılaşmayı bırak bi de vücut direncin,dayanıklılığın falan da arttı yani vücudun spora epey alıştı,hamlık kalmadı...ben de sıkılaşmak istiyorum yaa...doğumdan sonra bunun için bi şeyler yapıcam bende...senden tüyo alırım o zaman aaa bu arada keke herkes bayıldı canım,tarif için teşekkürler tekrar

Son düzenleme:
annen falan düğünlere gidiyorsa evlenen birinede verilebilir yani kaynına verirsen kayınvaliden begenmemiş vs dermi

beğenmemiş diye düşünecekse bana seçtirmesi gerekirdi canım, seçtirmediyse kaynıma vericem bende yerim de yok ama yaza kadar ocuğa oda yapana kadar oturma odasında bekleticem napalım.

dilek bence babanın sölediği şekilde anlat en mantıklısı o geldi bana, c.tesi konusnda da yem atmış olursun boşver

bence de taşınma cnm yaa, dediğin gibi zaten 2 oda gereksiz, ya oturma odası kullanılıo ya salon. valla şuan evim 2+1 ols kesinlikle ben de öle yapardım 3 oda olunca mecburen biri salon biri de o.odası oldau tabi.
hem memnunsun da evinden, boşver eşini dinleme taşınmayın

cnm içime sinen bulamadım napiim

ya hem naaptığını biliosun hem de sonra hasta oldum diosun, kuzum dikkat etsene birz kendine garezin mi var neden cam kapı açık terlii terli iş yapcam die uğraşıosun

çok şükür iş konusunda bi gelişme olmuş çok sevindim bi saat bile bi gelişme yani. valla c.tesi olayını nası yapsan ben de bilemedim, sonuçta patronun öle bişi demedi.ama sen yine de 3 gibi çıkcağını sölesen, patron da sana gelip ben sana öle bişi demedim dicek olursa şey diebilirsin, yapabileceğim başka bişi var mı diyince aklıma şöle bi çözüm geldi falan desen.yok olmaz derse de canın sağolsun napalım bence bi saat erken çıkmak bile çok şey farkeder eminim

dilek bence babanın sölediği şekilde anlat en mantıklısı o geldi bana, c.tesi konusnda da yem atmış olursun boşver

aynen öyle oluo babam gelip seninle 2-3 saatin pazarlığını yapmaz zaten laf arasında senden memnuniyeti de belirtmiş dio
ve cmtsileri burda olmuo ama yerine baksın die getirdiği ispiyoncu ortalığı karıştırabilir işte
ozamanda şansıma dicem dilşad bakalım
bugün söyleyim ben ozaman
eşim iyi işte memurdan farkın kalmıo dio

dileğim yani dediğim gibi adam baya ılımlı yaklaşmış yani babanın dediği gibi desen sorun yaratmaz gibime geliyor orda diğer çalışanlar bunun lafını eder mutlaka ama dediğin gibi hiçbiri senin yaptığın işi yapmıyorki hepsi rahat işleri olunca dışarda yapabiliyorlar ama sen herseferinde izin almak zorundasın biyandan bunu düşünmeleri gerek yani tabi kimse bunu düşünmezde bu kadar çalışıyosun adamında fedakarlık yapabileceğini düşünüyorum aslında.

bir sürü var canım yaa düz taban aslında ben dün adidasın botunu beğendim 230tl harika bişi ve taş gibi çok uzun yıllar kullanılır
ama sana o kadarına gerek yok bizim burda kar zamanı insan iyi bi bota ihtiyaç duyuo buzlanmadan dolayı

nası yani ben sana öyle bişi demedim iyi canın sağolsun bu mu yani
diretmeliyim kullanmak zorundayım falan die eşim kursa başladım şu işim var falan de dio ne bilim.

ben de ben bilmeden evime herhangi bir eşya alınması taraftarı değilim bir tane koyun postu almıştı k validem yatak odamdaydı onu süpürmek o kadar zor oluyordu ki çırpıver diyordu sanki müsatakil evde yaşıyorum da açayım camımı silkeleyelim komşularla papaz edecek beni... Baktım gücüme gidiyor ayağıma dolaşıyor kaldırdım ordan; şimdi bir poşette duruyor ilk fırsatta bahçeye yaptırdıkları eve gidecek

bol ya şu alttaki evlilik çizelgesi nasıl yapılıyor

ben bu riski alcam valla kuzum napım ki
girdim bi yola artık geri dönmicem

cmtsi günü yemek molası vermem yemek parası almam ve giderim adamda bişi derse ben zaten haksız adaletsiz bişi yapmıoum ki sizde 2 saatin lafını etmeyin bana bazen yemek arası vermeden iş yetiştirioum ben derim

yarenim olsaydı bana fikir verirdi onun açıklamalarına bayılıoum yaa

dilek sen sağlam çalışıyorsun ve patronun da senden memnun seni kaybetmeyi göze alamaz bence ctesi 3 ü de söyle

ben de dün kek yaptım browni gibi çok güzel oldu ufuk 4 dilim yedi akşam kayınvalidelere de koyarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…