- 28 Mayıs 2010
- 7.093
- 23
- 158
nedir nedirvilin nigara katılıoum imkanınız yok diil ki alsın yani hem ilk bebeğiniz sizin
geçen yaren diodu ya ucuz olsun die diğer arabayı aldım ama içime sinmedi belki de pahalıyı gidip alcam die
çok abartmaya gerek yok ama birlikte orta halli bişilere karar verebilirsiniz
neden kilo verdiğini bilemedim canım dikkat ediosun aslında sen yediklerine :26:
kızlar ben hastayım yaa dün gece hastalandım ateşim çıktı tüm kemiklerim sızladı etlerim acıo dayak yemiş gibi
eşim ilaçlı kolonya sürrdü vücuduma sıcak havlular koydu elektrikli battaniyeyi açıp beni sıkıca giydirim yatırdı biraz toparladım gibi ama kemik sızlamam çok feci valla
dün kahvaltıdan sonra temizlik yaptım balkon kapısı ve camlar açıktı terledim ama bi taraftan üşüttüm sonra
dışarı çıktık mağazalar sıcak girip terlioum dışarı çıkıouz üşüoum derken gecede kötüleştim
annem diyetten dolayı halsiz düşüosun die kızıo eşimde öyle
nigarda cmt gecesi içtim o yüzden oldu die kızıo zaten:18:
size söylemek istediğim başka bişi daha var
madem salonda oturuyor, oturma odasını kullanmıyorsunuz neden kullanmayacağınız ekstra bir oda için fazla kira veresiniz ki? Ben de diyorum ya hep evim küçük minik kalabalığa gelmiyor diye şöyle bir düşündüm de ben bu evden taşınsam daha büyük bir eve de geçsem üzülürüm yani küçük müçük çok seviyorum
cinsiyet belli olmadı daha, pozisyon vermiyor sıpa, çok şükür beşiğimiz kıyafetlerimiz şampuanına kadar her şeyimiz hazır da odasını bebek arabasını doğumdan sonra alırız diyorum nolur nolmaz hele bi kucağımıza alalım Allahın izniyle.dilşad cinsiyeti belli oldu mu.. benim bebeğin hiç birşeyi yoktu sadece olursa hastanede giyeceği vardı dogumdan birgün önce alındı herşey eşim gtmiş almış sağlıklı olsun herşey alınıyo yapılıyo
bunu 2012 haz annelerine yazmışım yaaa:):):):)
dilşad dursun yaa hiç olmadı dogum yapan birine verirsin hediye niyetine:) benimde var evde kıyafet vs falan
bizde çok yatan oluyor ya oturma odasında yatıyorlardı ama napiim yatmasınlar çocuk olunca da.
cinsiyet belli olmadı daha, pozisyon vermiyor sıpa, çok şükür beşiğimiz kıyafetlerimiz şampuanına kadar her şeyimiz hazır da odasını bebek arabasını doğumdan sonra alırız diyorum nolur nolmaz hele bi kucağımıza alalım Allahın izniyle.
bebek uyku seti diilki bize almış kv :26: doğum yapan birine götüremem yani de, kaynıma vericem
dilek geçmiş olsun
her zamanki kadar içiyorum canım suyu...ama sindirim sorunları arada yaşıyorum zaten...haftasonu yemek+ekmekten çok meyveye yüklendim...ondan mı acaba ben de bilmiyorum...
dediğin mobilyaya baktım,çok güzel şeyler var...fotoğrafta güzel duruyo ama kalitesini bilmiyorum...sen hiç yakından incelemiş miydin?
bi de ben bebek odası almicam...ya genç ya da çocuk odası alıcam...onun yatağını hemen kullanamayız,beşikte epey süre yatar yani...bu gidişle ben de park yatak alıcam ama yatak odam küçük ya oraya sığar mı bilmiyorum işte
alisha o kalıbın silikon olmadığını bilmiyordun bi de eridiğini geldin burda bize anlatıyon hiç mi utanmadın kıztopuksuz çizme bot arıyorsan trendlyola bak uygun şeyler var bambide. Bu arada ben çizmemi giydim pek rahat iyi ki almışım
vilin sürekli karbohidrat sonrası meyve yediysen o posalı olduğu için sindirimini rahatlatmştır ondan kiloda farketmiştir yada tuza çok yüklenmediysen bu aralar ondan da olabilir çünkü tuz çok su çeker bilirsiniz
ben ctesi akşam teyze günündeydim annemlerde teyzelerim beni yılbaşındnberi görmüyorlardı zayıflamış buldular oysaki biliyorum kilomda bir fark yok mekikler işe yaramaya başladı diyet yapanlar sadece boğazınızı kısmayın az hareket de edin ki daha çabuk sonuç alabilesiniz
annen falan düğünlere gidiyorsa evlenen birinede verilebilir yani kaynına verirsen kayınvaliden begenmemiş vs dermi
bence de taşınma cnm yaa, dediğin gibi zaten 2 oda gereksiz, ya oturma odası kullanılıo ya salon. valla şuan evim 2+1 ols kesinlikle ben de öle yapardım 3 oda olunca mecburen biri salon biri de o.odası oldau tabi.benm yeğenim 3 buçuk yaşında, kardeşim doğunca abi olacam o zaman yatacam odamda diyor, şimdi odasında sadece oyun oynuyor, baba korkuluk yaptır diyor yatağımdan düşerim belki kardeşim olunca diyo, beşiğine de hala sığıyor hem de iri bi çocuk zaten.
yenidoğana yapıldığında uyuştrmuyorlarmış bile zaten. çan yöntemiyle yapıyorlar. hayırlı uğurlu olsun şimdiden.
2+1 bizim ev, oturma odamız dursun çocuk odası hazırlayalım diyo- ben zaten bebek olmadan oda yapmıcam hayırlısıyla bi doğsun bakalım çocuk olduktan sonra da oturma odası olmayıversin zaten kullanmıyoruz sadece çamaşırlığı oraya açıyorum.
halamın gelini çok sıkılıyor evde birlikte oturuyorlar benden çıkmaz taşınırsam, istemiyorum bende o kadar içli dışlı olmayı, ii ken kötü olmayalım diyorum
babam bi üniversitenin konferansına konuşmacı olarak katılıyor
annem de alışveriş yapıcak bize bebeklere kendine, bana lohusa pijaması aldı dün
ben de öyle düşünüyorum canım benm evim amerikan kapı, laminant, mutfak dolapalarım yeni, eşimin istediği ev normal ahşap kapı, yerler parke, mutfak çok büyük ama eski meşe dolaplar var, bi de ben bu eve gelin geldim seviyorum evimi içim sızlıyo o taşınalım dedikçe. halanın sana faydası olur zararı olmaz diyo, yeri gelir işin olur bebeği bırakırsın diyo, ama benm karşı komşum da çok ii anne gibi bana, gerekirse ona da bırakırım halama bırakacağım kadar, tamam zararı olmaz ama uzak olan her şey daha tatlı olmaz mı? ben böle düşünüyorum.
canım o saç rengi sana olmaz kuzum teninede çok uymaz ve o renkte diplerden siyahların çıkınca kötü durur
alishiam bi bulamadın topuksuz botu mahrumiyet bölgesinde yaşıosun sanki
zeynebim üzülüoum valla sanao cimcimen gececi çıktı geçen kuzenle konuşuodum seni söyledim
hamileyken geceleri uyumadıysa bebekte onu devam ettiriodur dedi
sen bazen uyumuodun oturuodun
nigar ne fenasın yaa kardeşinin fotoğrafları yüzünden adama girişmişsin neyse uzamamış iyi olmuş
diyete ne kadar devam etcez bakalım
ben yarım litre limonlu su birde muz yedim
şu activia yoğurtları yiyeceğimi düşündükçe midem bulanıo
koket sana yazmıştım zaten çok fazla uzatma çünkü tamamen dışarı yönlendirmiş olabilirsin onu
ama hemende pes edip eski ilgili ona bağlı onsuz olamaz hallerine bürünme
dilşad taşınma için hiç uygun bi zaman diil ki:26: kv'nin hediyesini geri çevirme boşver çünkü bebeğine de o bakacak madem. bebişin hatrına bişilere katlanmalısın gerek yoktu sizin bişi olmanıza ama tesekkurler de resmi bi şekilde koy kenara gitsin.
fatma sünnet için erken diil mi yani ya doğumdan sonra yapıolar yada yaş biraz ilerleyince yapıolar ben öyle duyuoum yani senin şimdi yaptırma sebebin nedir
sirken evet hava bugün çok güzel burada
vilin nigara katılıoum imkanınız yok diil ki alsın yani hem ilk bebeğiniz sizin
geçen yaren diodu ya ucuz olsun die diğer arabayı aldım ama içime sinmedi belki de pahalıyı gidip alcam die
çok abartmaya gerek yok ama birlikte orta halli bişilere karar verebilirsiniz
neden kilo verdiğini bilemedim canım dikkat ediosun aslında sen yediklerine :26:
kızlar ben hastayım yaa dün gece hastalandım ateşim çıktı tüm kemiklerim sızladı etlerim acıo dayak yemiş gibi
eşim ilaçlı kolonya sürrdü vücuduma sıcak havlular koydu elektrikli battaniyeyi açıp beni sıkıca giydirim yatırdı biraz toparladım gibi ama kemik sızlamam çok feci valla
dün kahvaltıdan sonra temizlik yaptım balkon kapısı ve camlar açıktı terledim ama bi taraftan üşüttüm sonra
dışarı çıktık mağazalar sıcak girip terlioum dışarı çıkıouz üşüoum derken gecede kötüleştim
annem diyetten dolayı halsiz düşüosun die kızıo eşimde öyle
nigarda cmt gecesi içtim o yüzden oldu die kızıo zaten:18:
size söylemek istediğim başka bişi daha var
dilek bence babanın sölediği şekilde anlat en mantıklısı o geldi bana, c.tesi konusnda da yem atmış olursun boşver
bence de taşınma cnm yaa, dediğin gibi zaten 2 oda gereksiz, ya oturma odası kullanılıo ya salon. valla şuan evim 2+1 ols kesinlikle ben de öle yapardım 3 oda olunca mecburen biri salon biri de o.odası oldau tabi.
hem memnunsun da evinden, boşver eşini dinleme taşınmayın
cnm içime sinen bulamadım napiim
ya hem naaptığını biliosun hem de sonra hasta oldum diosun, kuzum dikkat etsene birz kendine garezin mi var neden cam kapı açık terlii terli iş yapcam die uğraşıosun
çok şükür iş konusunda bi gelişme olmuş çok sevindim bi saat bile bi gelişme yani. valla c.tesi olayını nası yapsan ben de bilemedim, sonuçta patronun öle bişi demedi.ama sen yine de 3 gibi çıkcağını sölesen, patron da sana gelip ben sana öle bişi demedim dicek olursa şey diebilirsin, yapabileceğim başka bişi var mı diyince aklıma şöle bi çözüm geldi falan desen.yok olmaz derse de canın sağolsun napalım bence bi saat erken çıkmak bile çok şey farkeder eminim
ben de ben bilmeden evime herhangi bir eşya alınması taraftarı değilim bir tane koyun postu almıştı k validem yatak odamdaydı onu süpürmek o kadar zor oluyordu ki çırpıver diyordu sanki müsatakil evde yaşıyorum da açayım camımı silkeleyelim komşularla papaz edecek beni... Baktım gücüme gidiyor ayağıma dolaşıyor kaldırdım ordan; şimdi bir poşette duruyor ilk fırsatta bahçeye yaptırdıkları eve gidecekbeğenmemiş diye düşünecekse bana seçtirmesi gerekirdi canım, seçtirmediyse kaynıma vericem bende yerim de yok ama yaza kadar ocuğa oda yapana kadar oturma odasında bekleticem napalım.
dilek bence babanın sölediği şekilde anlat en mantıklısı o geldi bana, c.tesi konusnda da yem atmış olursun boşver
dileğim yani dediğim gibi adam baya ılımlı yaklaşmış yani babanın dediği gibi desen sorun yaratmaz gibime geliyor orda diğer çalışanlar bunun lafını eder mutlaka ama dediğin gibi hiçbiri senin yaptığın işi yapmıyorki hepsi rahat işleri olunca dışarda yapabiliyorlar ama sen herseferinde izin almak zorundasın biyandan bunu düşünmeleri gerek yani tabi kimse bunu düşünmezde bu kadar çalışıyosun adamında fedakarlık yapabileceğini düşünüyorum aslında.
dileğim yani dediğim gibi adam baya ılımlı yaklaşmış yani babanın dediği gibi desen sorun yaratmaz gibime geliyor orda diğer çalışanlar bunun lafını eder mutlaka ama dediğin gibi hiçbiri senin yaptığın işi yapmıyorki hepsi rahat işleri olunca dışarda yapabiliyorlar ama sen herseferinde izin almak zorundasın biyandan bunu düşünmeleri gerek yani tabi kimse bunu düşünmezde bu kadar çalışıyosun adamında fedakarlık yapabileceğini düşünüyorum aslında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?