bir sürü var canım yaa düz taban aslında ben dün adidasın botunu beğendim 230tl harika bişi ve taş gibi çok uzun yıllar kullanılır
ama sana o kadarına gerek yok bizim burda kar zamanı insan iyi bi bota ihtiyaç duyuo buzlanmadan dolayı
nası yani ben sana öyle bişi demedim iyi canın sağolsun bu mu yani
diretmeliyim kullanmak zorundayım falan die eşim kursa başladım şu işim var falan de dio ne bilim.
moral bozukluğundan olabilir, üzüldüğün için de olabilir. Doktor kontrolün nezaman?nasılsa oda alıcaz,beşik fazla kullanılmicak,o kadar para vermeye ne gerek var diyo
ben niye kilo verdim anlamadımiştahım yok pek,keyfim de yok ondan mı bilmiyorum aslında ceviz+süt+meyve falan da tükettim zeynep için inşallah zeynep de kilo vermemiştir :18::18:
ayşam kek laıbı olayına çok güldümgünaydınnnnn
sorma zuzum annemden fırçayı yedim meğer o kek kalıbı diilmiş soğuk şeyler için kalıp çıkarmaya kullanılıomuşben ne biliim vermiş bana önceden ne olduğunu sölesene bari, bildiğin kek kalıbı şeklinde
güle güle kullan cnmm, ben de alışveriş istiom yine bu aralar. gerçi netten kazak falan bi sürü şey aldım, ama insan doymuoen azından bi bot arıom ya da ayakkabı da olabilir bu sefer hiç topuksuz
ayrıca haklısın kuzum kıskanmaktaen büyük destekçinim biliom, neyse barışmışsınız uzun sürmeden
ama en çok 2kg neden verdin şimdi ona takıldım,kızıcam sen nie geçiştiriosun bakiim
mantar sapım var ondan omlet olur muuu, hemen cevap bekliom bilenlerdenilk defa yapıcam çünküm. evdeyim 1 gibi çıkıcam bugün, progestanım bitti doktoru arayıp devam etmem gerekiosa onu alıcam eczaneden, ordan okula.
ay muşmula yaaGünaydınn..
Valla bizde uykusuz bir gece geçirdik doğa cadısı gündüz uykusu uyumuyor kaç gündür akşam banyo yaptırdık 6 da uyudu gece 3.5/4 felan uyandı heralde oturuyor yatakta bide illa bizim yanımıza gelecek biz babasını tekmeliyo bi beni ay yatmadı sabaha kadar yaa 6 da falan bi daldı sadece hiç yatamadık yani
istanbul kaçmıştır benceeeeegunaydın kızlar sabah zor kalktım
ankara günlük güneşlik sanki içine antalya izmir kaçmış gibi
geçmiş olsun tekrar kuzumkızlar ben hastayım yaa dün gece hastalandım ateşim çıktı tüm kemiklerim sızladı etlerim acıo dayak yemiş gibi
eşim ilaçlı kolonya sürrdü vücuduma sıcak havlular koydu elektrikli battaniyeyi açıp beni sıkıca giydirim yatırdı biraz toparladım gibi ama kemik sızlamam çok feci valla
dün kahvaltıdan sonra temizlik yaptım balkon kapısı ve camlar açıktı terledim ama bi taraftan üşüttüm sonra
dışarı çıktık mağazalar sıcak girip terlioum dışarı çıkıouz üşüoum derken gecede kötüleştim
annem diyetten dolayı halsiz düşüosun die kızıo eşimde öyle
nigarda cmt gecesi içtim o yüzden oldu die kızıo zaten:18:
size söylemek istediğim başka bişi daha var
moral bozukluğundan olabilir, üzüldüğün için de olabilir. Doktor kontrolün nezaman?
ayşam kek laıbı olayına çok güldüm
kız silikon kek kalıpları belşi oluyo, kayım kayım oluyo
peki kek ne oldu? yenecek durumda mıydı.. keşke anneni bekleseydinnn
sen de güle güle kullan yeni aldıklarınııı :)))) mantar saplarını ben atıyorum, nasıl oldu omletin, güzel olduysa söyle ben de denerimm
ay muşmula yaakalkın, ilgilenin diye mi tekmeliyo?
kızıyomusunuz peki bu durumlarda?
istanbul kaçmıştır benceeeee
burdaaa harika bir hava var, güneş ışıl ışıl :119:
geçmiş olsun tekrar kuzum
ama o içki konusunda haklıyım bak, her defasında ertesi gün hasta oluyosun aynı böyle ve ben hep aynı şeyi söylüyorum
nektar sen şimdiye kadar hep mantar saplarını attın mıonları ayır sotele çorba yap tavuğa kat her bi şey olur ziyan etme aynı şapkası gibi lezzetlidir sapı da.
ben artık evime giren hiç bir yiyeceğimi israf etmiyorum ne alınıyorsa mutlaka bitiriliyorartık bereketli olmaya başladık
ya hiçbişi yemek istemio ki cnm, ama açım da yani, açlıktan daha da kötü oluom, bari dedim yararlı bişiler yiyimalishia istemeden yediğin şeyi zorlama bizim temmuz ağustos annelerinden birine doktoru öle demiş, bebeğe hiç bi faydası olmaz zorla yediğini vücut direk sindirir faydasını göremezsin falan demiş, ama ne kadar doğru bilemem
ilaca da inşallah gerek görmez ben hiç sevmiyorum ilaç içmeyi, coraspirin içiyorum zorla, elevite de başlatmadı daha, çarşamba 2linin sonucunu almaya gidicem belki o zaman yazar
daha hiçbişeyi çöpe atmadım çok şükür israfdan nefret ederim
ya hiçbişi yemek istemio ki cnm, ama açım da yani, açlıktan daha da kötü oluom, bari dedim yararlı bişiler yiyim
ilaç içmeyle sorunum yok allahtan, coraspini doktor mu verdi:44:
ne güzel, ben yapamıom işte onu, ben de öle alışmışım aslında annem hiçbişeyi atmazdı ben de kıyamıom çok da üzülüom ama bozuluo bazen tüketemeyebiliom dolaptaki sebzeleri ya da artan yemeği, mecbur döküom
müdürle birer sigara içtik
söyledim böyle böyle die
senin için çok sevindim iyi olmuş dedi
girişede
mesai saatleri
hafta içi
9-12
öğle arası 12-13
akşam 13-18 yazmışlar
cmt 9-13 yazıo
bunu asmak zorunlu mu diomuş patron müdüre
oda evt demiş zorunlu olan oysa saatlerde de odur yani
ben yine 3 dedim valla
müdür iyi olmuş öğlenleride yemek yemesen bile çık 1 saat gez kafanı dinlendir dio
hayırlısı bakalım böyle oldu
öğlen çıkcam 12de eşimle bankaya gitcez arabanı kredisini toplu ödeyip bitircez :119:
3500 tl eşim sonrada kartlarımı kapatırım ve sonra sana 5000 tl bulmalıyım dio
hamile kalmak için para istioum yaa
müdürle birer sigara içtik
söyledim böyle böyle die
senin için çok sevindim iyi olmuş dedi
girişede
mesai saatleri
hafta içi
9-12
öğle arası 12-13
akşam 13-18 yazmışlar
cmt 9-13 yazıo
bunu asmak zorunlu mu diomuş patron müdüre
oda evt demiş zorunlu olan oysa saatlerde de odur yani
ben yine 3 dedim valla
müdür iyi olmuş öğlenleride yemek yemesen bile çık 1 saat gez kafanı dinlendir dio
hayırlısı bakalım böyle oldu
öğlen çıkcam 12de eşimle bankaya gitcez arabanı kredisini toplu ödeyip bitircez :119:
3500 tl eşim sonrada kartlarımı kapatırım ve sonra sana 5000 tl bulmalıyım dio
hamile kalmak için para istioum yaa
ya hiçbişi yemek istemio ki cnm, ama açım da yani, açlıktan daha da kötü oluom, bari dedim yararlı bişiler yiyim
ilaç içmeyle sorunum yok allahtan, coraspini doktor mu verdi:44:
ne güzel, ben yapamıom işte onu, ben de öle alışmışım aslında annem hiçbişeyi atmazdı ben de kıyamıom çok da üzülüom ama bozuluo bazen tüketemeyebiliom dolaptaki sebzeleri ya da artan yemeği, mecbur döküom
alisha peki sizin oralarda kedi köpek yok mu eşin onlara götürüp verse kış zamanı onlar da aç kalmamış olur
çöpe giden yiyeceklere çok üzülüyorum
anlamadım nası yaniiiii, c.tesi 9-13 resmen öle aslında ama siz geç çıkıosunuz mu? basmadı tam kafam, sen şimdi ctesi kaçta çıkıcaksın yani 3 te mi????
adilek gözün aydın borçlar bitmiş darısı diğer borcu olanların başına
activia nın kayısılı olanını denesene kahveyle süper gidiyor
mantarı çok bekletmeden tazeyken hemen tüketmek gerekiyormuş
alisha sen de kendine haftalık bir plan yap hangi gün ne pişireceğim diye ona göre sebze al bir de jokerlerin olsun (buzluktaki hazır şeyler makarna gibi çabuk hazırlanacak şeyler)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?