Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

hayır öle diil iş b.ka sarıcaksa eğer o zaman bence aldığın kadarıyla idare et diom. yani şuan kolay diil cnm tek maaşla idare etmek. yani sen öle diyince bu da patronun kulağına gidince o da sinirlenir ben sana böle dedim sen işin suyunu çıkardın falan diyip dikleşicekse o zaman sessiz kalmak daha ii.
ama şey yani patron senden belli ki memnun baksana doktor buliim mi bilmemne bile demiş yani ayrılmanı göze alamıcaktır.e bu durumda sesini çıkarmıcağını düşünüom tabi o ispikçi olayı abartmazsa

moral bozukluğundan olabilir, üzüldüğün için de olabilir. Doktor kontrolün nezaman?
ayşam kek laıbı olayına çok güldüm
kız silikon kek kalıpları belşi oluyo, kayım kayım oluyo
peki kek ne oldu? yenecek durumda mıydı.. keşke anneni bekleseydinnn

sen de güle güle kullan yeni aldıklarınııı :)))) mantar saplarını ben atıyorum, nasıl oldu omletin, güzel olduysa söyle ben de denerimm

ay muşmula yaa kalkın, ilgilenin diye mi tekmeliyo?
kızıyomusunuz peki bu durumlarda?

gunaydın kızlar sabah zor kalktım
ankara günlük güneşlik sanki içine antalya izmir kaçmış gibi
istanbul kaçmıştır benceeeee
burdaaa harika bir hava var, güneş ışıl ışıl :119:
geçmiş olsun tekrar kuzum
ama o içki konusunda haklıyım bak, her defasında ertesi gün hasta oluyosun aynı böyle ve ben hep aynı şeyi söylüyorum

zar zor yedim valla omleti, içim almıo, almadığını düşündükçe daha da kötü oluom düşünmeden yemeye çalıştım. bi de arkadaşım aradı tam yerken, onunla konuşcam die soğudu

doktorumu aradım hemşiresiyle görüştüm randevum yarın dedim hapı almayın doktor kontrolden sonra uygun görürse alırsınız dedi, ondan da yırttımo zaman bu durumda 2 gibi evden çıksam olur

ya eşim de perş.gidelim doktora dio, salı erkenmiş, 2 günden ne farkedicek.hem randevu da aldım yarın gitmek istiom ben yaaaa

ya biliom öle olduğunu, saflığıma geldi heralde ne biliim

hıı kekim oldu, hemen borcama aktardım daha pişmemişti sıvıydı zaten. dün bitti

valla güzel oldu ben beğendim küçük küçük doğradım sedanın dediği gibi yağda öldürüp üstüne yumurta kırdım karıştırdım hı bi de kaşar koydum peynir vitaminimi de aliim diebi de tuz karabiber.
ben de sevmem mantr saplarını, dün kaşarlı yapmıştım fırında, saplarını da acaba omlet olur mu ki die ayırdım ilk defa, oluomuş

Son düzenleme:
alishia istemeden yediğin şeyi zorlama bizim temmuz ağustos annelerinden birine doktoru öle demiş, bebeğe hiç bi faydası olmaz zorla yediğini vücut direk sindirir faydasını göremezsin falan demiş, ama ne kadar doğru bilemem
ilaca da inşallah gerek görmez ben hiç sevmiyorum ilaç içmeyi, coraspirin içiyorum zorla, elevite de başlatmadı daha, çarşamba 2linin sonucunu almaya gidicem belki o zaman yazar

nektar sen şimdiye kadar hep mantar saplarını attın mı onları ayır sotele çorba yap tavuğa kat her bi şey olur ziyan etme aynı şapkası gibi lezzetlidir sapı da.

ben artık evime giren hiç bir yiyeceğimi israf etmiyorum ne alınıyorsa mutlaka bitiriliyor artık bereketli olmaya başladık

daha hiçbişeyi çöpe atmadım çok şükür israfdan nefret ederim

müdürle birer sigara içtik
söyledim böyle böyle die
senin için çok sevindim iyi olmuş dedi
girişede
mesai saatleri
hafta içi
9-12
öğle arası 12-13
akşam 13-18 yazmışlar
cmt 9-13 yazıo

bunu asmak zorunlu mu diomuş patron müdüre
oda evt demiş zorunlu olan oysa saatlerde de odur yani
ben yine 3 dedim valla
müdür iyi olmuş öğlenleride yemek yemesen bile çık 1 saat gez kafanı dinlendir dio

hayırlısı bakalım böyle oldu

öğlen çıkcam 12de eşimle bankaya gitcez arabanı kredisini toplu ödeyip bitircez :119:
3500 tl eşim sonrada kartlarımı kapatırım ve sonra sana 5000 tl bulmalıyım dio
hamile kalmak için para istioum yaa

ya hiçbişi yemek istemio ki cnm, ama açım da yani, açlıktan daha da kötü oluom, bari dedim yararlı bişiler yiyim

ilaç içmeyle sorunum yok allahtan, coraspini doktor mu verdi:44:
daha hiçbişeyi çöpe atmadım çok şükür israfdan nefret ederim

ne güzel, ben yapamıom işte onu, ben de öle alışmışım aslında annem hiçbişeyi atmazdı ben de kıyamıom çok da üzülüom ama bozuluo bazen tüketemeyebiliom dolaptaki sebzeleri ya da artan yemeği, mecbur döküom

çorba fazla yaptıysa doldururum poşete buzluga atarım ekmeği mesela eskisinde yerim sonra yeni alınana gçer

anlamadım nası yaniiiii, c.tesi 9-13 resmen öle aslında ama siz geç çıkıosunuz mu? basmadı tam kafam, sen şimdi ctesi kaçta çıkıcaksın yani 3 te mi????

alisha peki sizin oralarda kedi köpek yok mu eşin onlara götürüp verse kış zamanı onlar da aç kalmamış olur
çöpe giden yiyeceklere çok üzülüyorum

çok ii olmuş bak, istediğin gibi hadi hayırlı olsun
borcu da kapatıyomuşsunuz

coraspini önlem amaçlı verdi gebeliği öğrenince, olaki kan pıhtılaşmasından kaybettiysek Kerem i bunda aynı şey yaşamayalım diye.
benm annem de hiç dökmez ama evde, değerlendirebiliyo ben de bazen döküyorum

dilek süper canım yaa çok sevindim senin için kader arkadaşım sende 6 da çıkacan yani tek kaldım ben
neyse şaka biyana ii oldu senin için cnm o psikolojiyle artık sen süper bi hafta geçirirsin cnm borçlar içinde hepimizn başına inş nasip etsin biran önce bitirmeyi.

ben mantarları hep saplarıyla doğrarım yemeğe ayırmam hiç.

ayşam şurda kısa bi dönem geçirecen şimdilik canım sabret bak yinede bişeler yemen bile süper canım.

alisha peki sizin oralarda kedi köpek yok mu eşin onlara götürüp verse kış zamanı onlar da aç kalmamış olur
çöpe giden yiyeceklere çok üzülüyorum

köpek yok buralarda hiç ama kedi var.ayrıca zaten atılanlar çoğu zaman sebze falan oluo, sebze yemez ki hayvanlar

hı yemek artığı diosan onu zaten çöpten yio kediler görüorumhepsi tosun gibi maşallah ii besleniolar

anlamadım nası yaniiiii, c.tesi 9-13 resmen öle aslında ama siz geç çıkıosunuz mu? basmadı tam kafam, sen şimdi ctesi kaçta çıkıcaksın yani 3 te mi????

kuzum yaa sana noldu o cin gibi hallerin kayboldu gitti mi :18:
evt 9-6 yazıo cmt 9-1
biz 9-7 cmtside 9-7yiz
ben artık 9-6 cmtsi 9-3 olcam
tabi cmtsiden patronun haberi yok

kızlar hiçbirimiz boşa çöpe atmayı istemeyiz ama bazen bozuluo bazen yemekler günlerce kalıo mecbur dökülüo keşke ziyan etmesek ama
mantar ben çok yapmam annemle yaparız genelde kaşarlı fırında annem saplarıyla çorba yapar

alishia bende açım ama hiç bişi yemek istemioum
nek ve bol
activia yoğurtlarını yemek istemioum yiyeceğimi düşününce bile midem bulanıo yaa nası olcak bu iş
bugün 5.günümüz dimi
kaçla başladım nek buraya bi yaz üçümüzün başlama ve bugününü dününü herneyse işte:26:

dilek gözün aydın borçlar bitmiş darısı diğer borcu olanların başına
activia nın kayısılı olanını denesene kahveyle süper gidiyor

mantarı çok bekletmeden tazeyken hemen tüketmek gerekiyormuş

alisha sen de kendine haftalık bir plan yap hangi gün ne pişireceğim diye ona göre sebze al bir de jokerlerin olsun (buzluktaki hazır şeyler makarna gibi çabuk hazırlanacak şeyler)

a

kahve + activia bana göre hiç deil aynı anda :120:
evett ben şimdi mantar almaya çok cesaret edemiyorum ya beklediyse die, ancak bembeyaz olanını alıyorum

bu arada benim buzdolabımda bir haftalık pırasa ve bulgur pilavı var bugün onlardan ısıtıp yiyeceğiz bir de dün yeşil mercimek haşladım bir bölümnü kaselere böldüm buzluğa kaldırdım
ondan ekşili erişte çorbası yapacağım yarın akşam spora geçeceğim için hazır olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…