Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

canım yeşil mercimek salatası istedi eve gidince haşlıyım da salata türü olarak koyarım çayın yanına, kekim de var, poğaça alıcaz giderken de tamamdır

a

kahve + activia bana göre hiç deil aynı anda :120:
evett ben şimdi mantar almaya çok cesaret edemiyorum ya beklediyse die, ancak bembeyaz olanını alıyorum
cesaret edemeyecek bir şey yok
şapkaların saplara bağlandığı bölgedeki ince perdeler sap bölümlerinden ayrılmadıysa ve bütünse o mantar tazedir
işte böyle olmalı

ya benim son zamanlarda damak tadım çok değişmeye başladı sütle portakal filan yiyorum garip garip şeyleri karıştırıyorum

Son düzenleme:
ya eşime sinir oldum dün koca tencere kurufasulye yaptım bugün için hiç demedi şehirdışına çıkacam ee bi sürü yemek dün bi kase yedim bugün öğlen buraya getirdim akşmda yerim yeter artık gına gelir yoksa bana gitti işte bi sürü yemek bizde 2 günden fazla durmaz yemek valla sevmiyom ben.dün akşam ayy benbilmem eşim bilirde o lahmacunlara içimiz gitti buzlukta 4 tane vrdı 1 ini ben yedim gerisini eşim pek tatmin olmadım 1 taneyle ama napalım

aslında doğru olanı yarım bardak sütle birlikte meyveyi tüketmekmiş zaten

diyet yapanlar sadece boğazınızı kısmayın az hareket de edin ki daha çabuk sonuç alabilesiniz
ben her akşam 20 dk egzersiz yapıyorum, çok yararlı oluyo.
Dün akşam 45 tane mekik yaptım yine (hep okadar yapıyorum)
dilim dışarıda yattığım yerde kaldım sonuncusundan sonra.
Allaaam yaa , Filiz nasıl yapıyo 400 taneyi, inanamıyorum felan söyleniyorum, eşim ordan "neee 400 müü? onar onar saymıştır o" diyo

yarenim olsaydı bana fikir verirdi onun açıklamalarına bayılıoum yaa
Allah Allaaaah biz hiç konuşmayalım bariii
Boyun devrilmesin Dilek, kv lere giderken yolda fln o kaa konuştum telde kaç mağazaya girmedim senin için fead ettim, kv nin yanında konuştum! Beğenmiyo bide bizi?

dilek sen sağlam çalışıyorsun ve patronun da senden memnun seni kaybetmeyi göze alamaz bence ctesi 3 ü de söyle
katılıyorum.. ama cumartesiyi söyle yaniii..
şimdi müdürün ne biliyo? cumartesi 3te çıkacağını patronunun onayladığını mı sanıyo? Hiç bişi demez patronun ama bilgisi olsun bence

ya eşim de perş.gidelim doktora dio, salı erkenmiş, 2 günden ne farkedicek.hem randevu da aldım yarın gitmek istiom ben yaaaa
2 günden bişi olmaz evet yaa, gidin yarın.
İnş güzel haberlerle gelirsin kuzumm

ben de deniycem canım saol :))

hep atıyorum aldığım mantarların yarısı çöpe gitmiş oluyo işte
atmıyım bari :26:

canım çok sevindim snein adına, süper oldu çalışma saatlerin :)))
kredi olayına da çok sevindimmmm

dileeek, pes etmeye başladın..
ben seviyorum yaa yoğurdu, yicem 4 te..
yazıcam ben kiloları da sen sabahları tartılmıyon ki, bi akşam bi sabah
şimdi şöööyle

cuma: pazartesi:
Bol - 62.4 - 62.7
Nektar - 60.7 - 62.2
Dilek - 60.2 - 59.3

içki sefasından sonra tartılmalıydın

yaaabebişim zekamı da çalıo benden heraldeeee

cnm yeme o zaman rahatsız olacaksan değiştir diyet şeklini, zorla için almadan yiyerek olmaz kinormal yoğurtla eti form yesen mesela, ben çok severdim

o bana çok zor işte, o gün canımın istemesi lazım bi şeyi pişirmem için

ay hakkaten yaaa, nolcak şimdi o kadar yemek

mutfağı topladım, makinem doluymuş zaten bikaç tane daha sığdrdım çalıştırdım kalanları da elde yıkadım
bi de mandalina yedim
şimdi yatışa geçiom bi saat uyucam uyuyabilirsem.sonra kalkıp 2-3kıl tüy işim vardı onları halledip gidiyim artık..
görüşürüz kızlarrrr:80:

nektar bizde mekikler 20-20 30-30 çekiliyor ve sonrasında karınıma parmaklarımla minik minik masajlar yaparak rahatlatıyorum
hep aynı tür çekmiyoruz elime pilates topu alıyorum başımın altından kaldırarak getiriyorum göğüs hizasından kaldırarak getiriyorum bunu yaparken topu sıkıoyrum ki kol ve göğüs de çalışsın sonra bacaklarımı havaya 90 derece kaldırıp(masa pozisyonu) öyle çekiyorum sonra bacaklarımın arasına pilates topu koyuyorum hem mekik çekip hem topu sıkıyorum basenler bacaklar çalışıyor aynı anda; daha sonra bacaklarımı düğüm yapıyorum havaya dikiyorum öyle çekiyorum bunu 45 derece açılısını yapıyorum(en zoru bu) ayrıca onar onar da saymıyorum eşin çamur atmasın bana

ayrıca bir daha mantar saplarını da atma et sotelediğnde bile içine sapları katsan güzel bir tat katar

evde bereketin neyde olduğu belli olmaz hiç bozulmamış tertemiz bir şeyi atarak evindeki bereketi kaybedersin ben çok inanarım böyle şeylere

senin yüzünden bende şimdi 1,5 lahmacun yiyip geldim

ya kuzum teşekkür ederim bilioum o kadar konuştun benimle saol
ama yarenle meslektaşız yaa ve onun kendine has bi yöntemi var
hepimize bişi olduğunda daha olumlu taraftan bakmayı söylüo sanki :26:

eşimde müdüre cmt benim fikrim deseydin dio
aman artık olmuşla ölmüşe çare yok böyle oldu bakalım
sonrasına da sonra bi çözüm bulurum

bende çok sevindim iyi oldu senin dediğin gibi yazın özellikle çok iyi olacak

canım ben cmt gecesi içtim votkayı pazar günü kahvaltı öğle yemeği akşam yoğurt yemişten sonra tartıldım 59,3tüm ve sonra su içip yattım bu kadaa
sizin kilolar neden artmış yaa :44:
sen 1,5 kilo mu aldın
biz ayrıca prş başladık ama cuma sabah tartıldık dimi
sonraki tartılma prş sabah olcak dimi

balık ye derdim ama haberlerde artık onlarında faydalı olmadığı deniz kirinden dolayı kurşun olduğunu yayınladılar :26:
yemek istemeyince insanın midesi bulanıo valla gitmio yani

şimdi yeşil çayımı içim bari
dediğin gibi annemin yaptığı ev yoğurdu ile form yiebilirim:13:

hııı hatırladım, biz de öyle yapıyoduk plates dersinde
ben topumu almaya üşeniyorum, plates lastiğimle çalışıyorum üç beş bişi.
Akşam topumla da yapim bir kaç hareket.

taam atmiycam bir daha

Dilek yaa benim kilom artmadıı
62 yazmışım oraya
ben 60.7 den 60.2 oldum
60 yani o 62 değil tövbe olmasın okadar

bir de spora ilk başlayınca tartıda çıkan kilo doğru olmaz çünkü kaslar şişer ödem olur bu da tartıda size fazla yansır

Merhabaaa

Ayşam güldürdün beniGitmiş güzelim kap..Ama canın sağolsun seninBen mantar saplarını atmam hiç zaten yarım kilo alabiliyorum..Onuda bi kerede kullanıyorum..

Dilşad senin yerinde olsam alırdım.Hem arayı da düzeltmişsiniz.Kullanmasan bile bi kenarda durur..

Nek cnm ben olsam bende sinirlenirdim..Madem senin bakmanı istemiyecek kadar sakıncalı kendide bakmasaymışSanki hiç görmedik lafını da beğenmedim hiçAma arayı düzeltmişsiniz

Dilek çalışma saatlerinin düzenlenmesine çok sevindim..İnş kimse problem çıkarmaz

Vilin eşine çok kızıyorm bazen..Olmasa tamam dicem de ..İkinizde çalışıyosunuz..Eşinin maaşı çok güzel..Heves ettiğini almayacaksında ne yapacaksınKusura bakmada ezara mı götürecek parayı

Hilma benim oğlum olursa eğer hemen yaptırma taraftarıyım ama zaman ne gösterir bilemem..

Enkidu senin kız da fena olacak sanki

Aksam kardeşimle whatsapptan konusurken resim attı bak annem sana el sallıyo diye tuhaf oldum.Zor tuttum ağlamamak için kendimi.Neyse yattım rüyamda elimi kolumu sallayarak annemlere gidiyorum sarılıyorum falan kalktım rüyaymış üzüldüm..Canım sıkkın biraz..Eşimde neyin var dedi böyle böyle dedim..

Kv aradı iki komsuyu çağırcam acaba kiracıyıda çağırsammı ..Bende dedim sen bilirsin ama benim gelesim yok.O esnada eşim evde demeyi unuttum..4 -12 mesaisinde.Geçenlerde de çocuk görmeye gidin eşinle istersen dedi..gidemedik senle bne gidelim dedi yok dedim.Sonra eşimin akrabası istemiş vermişlerde ona gidn bari dedi dedim ciddi bi şekilde bugün bi yere gitmicem..Sıkılıyorum bazen yaa..Bi kaç kez arayınca da sizi de rahatsız ettim diyo hiç estagfurullah falan demiyorum..

Dünde geldi bi kaç kez dün inmemiştim hiç.Baban hasta mı k... yoksa dedi diyo..Yok dedim espirili şekilde sizde beni hasta edemediniz kaldınz ..Bigün gitmeyince merak ediyo hastalandı mı diyo kp işte

kkoras hg canım, işte alışınca da her gün görüşmek istiyorlar seni sana bırakmıyolar di mi? bu konuda alishia ii, her gün görüşmüyor yakın olduğu halde. baştan nası alıştırırsan öle gidiyo sanırım

Hb cnm..Cahilliğine geliyo bilemiyosun ki cnm.Yoksa baştan konuşulurdu bu mevzular.Benim kv görüşmeyi çok seven bi insan kiracılarının kapılarını sabah 8 de falan çalarmış.Hoşuma gitmeyen bi durumdan sonra mesafeyi koydum ben ..Günde bi kaç kez gelir 5 dk oturur ancak bende otursaydın demem..
Benim dezavantajım eşimin başka kardeşi yok..Ama yine de şükür..

kokişim aldığın karara katılıyorum canım. en doğrusunu yaparsın bence. eşine de artık anlatma hiçbirşeyi. sonunun ne olduğunu gördük tatlım. görümcene ve kvne sinir oldum, hiç birşey yokmuş gibi mi davranmanı bekliyorlar bu kadar olaydan sonra annen de keşke onların yanında söylemeseydi düşündüklerini. bence onların yanında seni sonuna kadar destekler görünmeli, gerçek düşüncelerini onlar gidince söylemeliydi. şimdi annesi de hak verdi gibi düşünmezler inşallah. Allah gönlüne göre versin canım. Çağan ve senin için herşeyin hayırlısı olur inşallah. eşini de eskisi kadar pohpohlayıp şımartma artık. o seni kaybetme korkusu yaşasın, sen de onu kaybetmeye hazırlıklıymış gibi görün bir süre. kendine gelsin artık....

kızlar ş sç rengine bakarmısınız eşim bu renkten boyatsana diyo :26: halbuki boyatmamı istemezdi

cıkkkssss çokkkkk fena...

canım şuandaki evinizde düzeniniz oturmuş, hamiş hamiş nerden çıktı ki taşınma mevzusu. kirası çok fark ediyor mu? ben de istemem akrabalarımla çok yakın olayım ya.

kuzum öncelikle cidden çok sevindim artık konuşmana. en azından problemlerin olduğunun farkına varmış oldu patronun. yani zaten mutlaka farkındaydı da, sen söylemediğinden salağa yatıyordu, o fırsatı almış oldun elinden. o da ılımlı yaklaşmış zaten. keşke başka birşey var mı diye sorduğunda söyleseydin cumartesi konusunu da. mesela pazarımız ctesi kuruluyor, ben gidemiyorum, ona gideyim falan deseydin. ilk okuduğumda o ispiyoncuya sen söyleme, patronun odasına gir, telefonda konuştuklarımız hakkında kendisini siz bilgilendirir misiniz diyip cumartesi konusunu da o araya sıkıştırıver diyecektim ama sen konuşmuşsun ispiyoncuyla. o muhtemelen gider patrona söyler bence dilekle konuşmuşsunuz, böyle böyle diye. eğer patrondan ses çıkmazsa yat kulağının üstüne eğer ses çıkarsa da eşinin dediği gibi kurs vs. gibi birşey söylersin. ama sanmıyorum sesini çıkartsın.

selam kızlar. biz sabahtan oğluşumu çocuk doktoruna götürdük öksürüyor diye. çok şükür ciddi bir problemi yokmuş. bir şurup verdi sadece. havalardan dolayı bu aralar bütün bebişlerde varmış benzeri şikayetler. bugün izmirde hava 19 derece bu hafta böyle giderse havalar düzelir hemen bebiş dedi doktorumuz. seviyorum bu doktoru ya. bi de İlker doktora gülücükler falan atıp durdu, doktor diyor 5 aylık bebeğin motor gelişimi var bunda bütün gün bize şebeklik yaptırıyor normaldir dedim bi de 4. ayından sonra meyve suyu ve püresine başlayabilirsin dedi, yarım çay bardağı kadar. ben biraz daha geç başlatmayı düşünüyorum. babamızı işe bıraktık, dönerken bi arkadaşıma uğradık. 12'de evdeydik. üstünü değiştirip uyuttum, yatıyor hala. ben de şimdi yemek yicem. ilaçlarımı içmem lazım.

yarenim maşallah İlkerime
bizim burda da hava 13 derece ama güneş var baya baya, bahar havası
1 oda fazlası olmasına rağmen 20 lira fazla oranın kirası hiç bişe değil ama ben evimi seviyorum hamile halimde de taşınamam zaten

Dondurulmuş limonun şaşırtıcı faydası

Bunların tamamı donmuş limondadır.

Restoranlardaki çoğu bilinçli tüketiciler limonun tamamını kullanır veya tüketirler, hiç bir kısmını ziyan etmezler.

Ziyan etmeden limonun tamamını nasıl kullanırsınız?

Basit... Limonu (yıkayıp) buz dolabınızın buzluk bölümüne koyuyorsunuz. Donduktan sonra mutfak rendesini alıp limonun tamamını rendeleyebilirsiniz. Soymanız falan gerekmiyor. Rendelenmişini yemeklerinizin üzerine serpebilir, sebze salatasına, dondurmaya, çorbaya, makarnaya, makarna sosuna, suşiye, balık porsiyonlarına katabilirsiniz.
Yemeklerin tamamı, daha önce hiç tatmadığınız mükemmel bir lezzet kazanacaktır.
Büyük olasılıkla, limon denince sadece limon suyu ve vitamin C aklınıza gelir. Sadece bu kadar olduğunu düşünürsünüz. Artık limonun gizemlerini öğrenince onu kupada içeceğiniz hazır çorbalarınıza bile katabileceksiniz.

Limonun tamamını kullanmanın, bir kısmını ziyan etmeyip yemeklerinize yeni bir lezzet katması dışında asıl avantajı nedir?

Rendelenmiş limonunuz, limonun sadece suyunda bulunandan 5 veya 10 kat daha fazla vitamin içerir. Ve evet, şimdiye kadar bunu kaybediyordunuz. Ama bundan sonra, tüm limonu dondurmak gibi basit bir işlem sonrasında, onu rendeleyip yemeklerinizin üzerine serperek tüm besleyici özelliklerini kullanıyor olacak, yani daha sağlıklı besleniyor olacaksınız. Ayrıca rendelenmiş limonun dinçleştirici ve vücuttaki toksinleri giderici etkisinden yararlanacaksınız.

İşte bunun için limonunuzu buzluğa koyun, donsun ve her gün yemeklerinizin üzerine rendeleyin. Böylece, yiyecek ve içeceklerinizi daha leziz hale getirip daha sağlıklı ve uzun yaşamın anahtarını kullanıyor olun! İşte limonun gizemi budur! Geç bile olsa başlayın, HİÇ olmamasından İYİDİR! Limonun sürpriz yararlarından faydalanın!

Limon (Citrus) kanser hücrelerini öldüren mucizevi bir üründür. Kemoterapiden çok daha tesirlidir. Bunu nereden mi biliyoruz? Çünkü kendilerine yüksek kârlar sağlayacağını bildikleri için limon özütünün sentetik versiyonlarını üretmeye uğraşan laboratuvarlar var.

İhtiyaç duyacağını düşündüğünüz dostlarınıza, limonun hastalık önleyici etkisi olduğunu duyurarak yardımcı olabilirsiniz. Tadı hoştur ve kemo-terapinin korkunç etkilerini göstermez. Kemo-terapi ilaçları üretiminden fayda sağlayan multi-milyoner büyük şirketlerin çıkarlarını riske atmamak adına bu gizemin özenle saklı tutulduğu sürece ne kadar insanın öleceği bilinmez.

Bilindiği üzere, iki çeşit limon ağacı vardır. Limon ve misket limonu. (konu olan limondur, diğeri değil). Limon meyvesini farklı şekillerde tüketebilirsiniz. Pulpa'sı yenebilir. Sıkılarak suyu çıkarılabilir. Limonlu içecekler yapılabilir, dondurma vs.. Limonun birçok vasfı sayılabilir ama en ilginci URLAR, YUMRULAR, KİSTLER, TÜMÖRLER üzerindeki etkisidir.

Bu bitkinin her tür kansere iyileştirici etkisi kanıtlanmıştır. Bazıları onun her tür kanserin tedavisinde faydalı olduğunu söyler. Ayrıca geniş spektrumlu anti-bakteriyel olarak iltihaplara / enfeksiyonlara ve mantara karşı kullanılır. Dahili parazit ve bağırsak kurtlarına karşı etkindir. Çok yüksek tansiyona karşı kan basıncını düzene sokar. Anti-depresandır. Strese ve asabi bozukluklara karşı iyi gelir.

Bu bilginin kaynağı ise çok etkileyicidir: Dünyanın en büyük ilaç üreticisi firmalarından biridir. Bu firmanın beyanına göre 1970'den beri 20'nin üzerinde yapılan laboratuvar testlerinde limon ekstrelerinin uygulanmasıyla; içlerinde kolon / kalın bağırsak, meme, prostat, akciğer ve pankreas da olmak üzere 12 kanser tipinde başarılı sonuçlar alınmıştır.

Limon ağacından elde edilen bileşiklerin, bütün dünyada kemo-terapide kullanılan Adiamycin ürününden 10 000 kat daha iyi olduğu saptanmış, kanser hücrelerinin gelişmesini yavaşlattığı gözlemlenmiştir. Daha da şaşırtıcı gözlem şudur ki: Limon özü kötü huylu kanser hücrelerini tahrip ederken sağlıklı hücrelere hiç zarar vermemektedir.
Beğen · · Paylaş · 8 saat ön

çok sıkılıyorum ben yaa off hiç zaman geçmiyor hiçbişe yapasım gelmiyor ruhum daralıyor resmen.

çok sıkılıyorum ben yaa off hiç zaman geçmiyor hiçbişe yapasım gelmiyor ruhum daralıyor resmen.

aynı durumdayım bol, fin. müd. de ikidebir ekranıma bakıyo okadar uyuz oluyorum ki durduk yere sakinken sinirim tepeme fırlıyo.
Mahsus kapatmıyorum yaa, baksın ne diycek bakalım!!!!!!!!!!!!!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…