- 28 Mayıs 2010
- 7.093
- 23
- 158
bu arada benim buzdolabımda bir haftalık pırasa ve bulgur pilavı var bugün onlardan ısıtıp yiyeceğizbir de dün yeşil mercimek haşladım bir bölümnü kaselere böldüm buzluğa kaldırdım
ondan ekşili erişte çorbası yapacağım yarın akşam spora geçeceğim için hazır olur
cesaret edemeyecek bir şey yoka
kahve + activia bana göre hiç deil aynı anda :120:
evett ben şimdi mantar almaya çok cesaret edemiyorum ya beklediyse die, ancak bembeyaz olanını alıyorum
cesaret edemeyecek bir şey yok
şapkaların saplara bağlandığı bölgedeki ince perdeler sap bölümlerinden ayrılmadıysa ve bütünse o mantar tazedir
ya benim son zamanlarda damak tadım çok değişmeye başladı sütle portakal filan yiyorum garip garip şeyleri karıştırıyorum
ben her akşam 20 dk egzersiz yapıyorum, çok yararlı oluyo.diyet yapanlar sadece boğazınızı kısmayın az hareket de edin ki daha çabuk sonuç alabilesiniz
Allah Allaaaahyarenim olsaydı bana fikir verirdi onun açıklamalarına bayılıoum yaa
katılıyorum.. ama cumartesiyi söyle yaniii..dilek sen sağlam çalışıyorsun ve patronun da senden memnun seni kaybetmeyi göze alamaz bence ctesi 3 ü de söyle
2 günden bişi olmaz evet yaa, gidin yarın.ya eşim de perş.gidelim doktora dio, salı erkenmiş, 2 günden ne farkedicek.hem randevu da aldım yarın gitmek istiom ben yaaaa
ben de deniycem canım saol :))valla güzel oldu ben beğendim küçük küçük doğradım sedanın dediği gibi yağda öldürüp üstüne yumurta kırdım karıştırdım hı bi de kaşar koydum peynir vitaminimi de aliim diebi de tuz karabiber.
ben de sevmem mantr saplarını, dün kaşarlı yapmıştım fırında, saplarını da acaba omlet olur mu ki die ayırdım ilk defa, oluomuş
hep atıyorumnektar sen şimdiye kadar hep mantar saplarını attın mıonları ayır sotele çorba yap tavuğa kat her bi şey olur ziyan etme aynı şapkası gibi lezzetlidir sapı da.
ben artık evime giren hiç bir yiyeceğimi israf etmiyorum ne alınıyorsa mutlaka bitiriliyorartık bereketli olmaya başladık
canım çok sevindim snein adına, süper oldu çalışma saatlerin :)))müdürle birer sigara içtik
söyledim böyle böyle die
senin için çok sevindim iyi olmuş dedi
girişede
mesai saatleri
hafta içi
9-12
öğle arası 12-13
akşam 13-18 yazmışlar
cmt 9-13 yazıo
bunu asmak zorunlu mu diomuş patron müdüre
oda evt demiş zorunlu olan oysa saatlerde de odur yani
ben yine 3 dedim valla
müdür iyi olmuş öğlenleride yemek yemesen bile çık 1 saat gez kafanı dinlendir dio
hayırlısı bakalım böyle oldu
öğlen çıkcam 12de eşimle bankaya gitcez arabanı kredisini toplu ödeyip bitircez :119:
3500 tl eşim sonrada kartlarımı kapatırım ve sonra sana 5000 tl bulmalıyım dio
hamile kalmak için para istioum yaa
dileeek, pes etmeye başladın..nek ve bol
activia yoğurtlarını yemek istemioum yiyeceğimi düşününce bile midem bulanıo yaa nası olcak bu iş
bugün 5.günümüz dimi
kaçla başladım nek buraya bi yaz üçümüzün başlama ve bugününü dününü herneyse işte:26:
yaaakuzum yaa sana noldu o cin gibi hallerin kayboldu gitti mi :18:
evt 9-6 yazıo cmt 9-1
biz 9-7 cmtside 9-7yiz
ben artık 9-6 cmtsi 9-3 olcam
tabi cmtsiden patronun haberi yok
kızlar hiçbirimiz boşa çöpe atmayı istemeyiz ama bazen bozuluo bazen yemekler günlerce kalıo mecbur dökülüo keşke ziyan etmesek ama
mantar ben çok yapmam annemle yaparız genelde kaşarlı fırında annem saplarıyla çorba yapar
alishia bende açım ama hiç bişi yemek istemioum
nek ve bol
activia yoğurtlarını yemek istemioum yiyeceğimi düşününce bile midem bulanıo yaa nası olcak bu iş
bugün 5.günümüz dimi
kaçla başladım nek buraya bi yaz üçümüzün başlama ve bugününü dününü herneyse işte:26:
dilek gözün aydın borçlar bitmiş darısı diğer borcu olanların başına
activia nın kayısılı olanını denesene kahveyle süper gidiyor
mantarı çok bekletmeden tazeyken hemen tüketmek gerekiyormuş
alisha sen de kendine haftalık bir plan yap hangi gün ne pişireceğim diye ona göre sebze al bir de jokerlerin olsun (buzluktaki hazır şeyler makarna gibi çabuk hazırlanacak şeyler)
ya eşime sinir oldum dün koca tencere kurufasulye yaptım bugün için hiç demedi şehirdışına çıkacam ee bi sürü yemek dün bi kase yedim bugün öğlen buraya getirdim akşmda yerim yeter artık gına gelir yoksa bana gitti işte bi sürü yemek bizde 2 günden fazla durmaz yemek valla sevmiyom ben.dün akşam ayy benbilmem eşim bilirde o lahmacunlara içimiz gitti buzlukta 4 tane vrdı 1 ini ben yedim gerisini eşim pek tatmin olmadım 1 taneyle ama napalım
senin yüzünden bende şimdi 1,5 lahmacun yiyip geldimya eşime sinir oldum dün koca tencere kurufasulye yaptım bugün için hiç demedi şehirdışına çıkacam ee bi sürü yemek dün bi kase yedim bugün öğlen buraya getirdim akşmda yerim yeter artık gına gelir yoksa bana gitti işte bi sürü yemek bizde 2 günden fazla durmaz yemek valla sevmiyom ben.dün akşam ayy benbilmem eşim bilirde o lahmacunlara içimiz gitti buzlukta 4 tane vrdı 1 ini ben yedim gerisini eşim pek tatmin olmadım 1 taneyle ama napalım
Allah Allaaaahbiz hiç konuşmayalım bariii
Boyun devrilmesin Dilek, kv lere giderken yolda fln o kaa konuştum telde kaç mağazaya girmedim senin için fead ettim, kv nin yanında konuştum! Beğenmiyo bide bizi?
katılıyorum.. ama cumartesiyi söyle yaniii..
şimdi müdürün ne biliyo? cumartesi 3te çıkacağını patronunun onayladığını mı sanıyo? Hiç bişi demez patronun ama bilgisi olsun bence
canım çok sevindim snein adına, süper oldu çalışma saatlerin :)))
kredi olayına da çok sevindimmmm
dileeek, pes etmeye başladın..
ben seviyorum yaa yoğurdu, yicem 4 te..
yazıcam ben kiloları da sen sabahları tartılmıyon ki, bi akşam bi sabah
şimdi şöööyle
cuma: pazartesi:
Bol - 62.4 - 62.7
Nektar - 60.7 - 62.2
Dilek - 60.2 - 59.3
içki sefasından sonra tartılmalıydın
yaaabebişim zekamı da çalıo benden heraldeeee
cnm yeme o zaman rahatsız olacaksan değiştir diyet şeklini, zorla için almadan yiyerek olmaz kinormal yoğurtla eti form yesen mesela, ben çok severdim
o bana çok zor işte, o gün canımın istemesi lazım bi şeyi pişirmem için
hııı hatırladım, biz de öyle yapıyoduk plates dersindenektar bizde mekikler 20-20 30-30 çekiliyor ve sonrasında karınıma parmaklarımla minik minik masajlar yaparak rahatlatıyorum
hep aynı tür çekmiyoruz elime pilates topu alıyorum başımın altından kaldırarak getiriyorum göğüs hizasından kaldırarak getiriyorum bunu yaparken topu sıkıoyrum ki kol ve göğüs de çalışsın sonra bacaklarımı havaya 90 derece kaldırıp(masa pozisyonu) öyle çekiyorum sonra bacaklarımın arasına pilates topu koyuyorum hem mekik çekip hem topu sıkıyorum basenler bacaklar çalışıyor aynı anda; daha sonra bacaklarımı düğüm yapıyorum havaya dikiyorum öyle çekiyorum bunu 45 derece açılısını yapıyorum(en zoru bu) ayrıca onar onar da saymıyorum eşin çamur atmasın bana
taam atmiycam bir dahaayrıca bir daha mantar saplarını da atma et sotelediğnde bile içine sapları katsan güzel bir tat katar
evde bereketin neyde olduğu belli olmaz hiç bozulmamış tertemiz bir şeyi atarak evindeki bereketi kaybedersin ben çok inanarım böyle şeylere
kkoras hg canım, işte alışınca da her gün görüşmek istiyorlar seni sana bırakmıyolar di mi? bu konuda alishia ii, her gün görüşmüyor yakın olduğu halde. baştan nası alıştırırsan öle gidiyo sanırım
kaynanam dio çocuğunuzu düşünün onu mutuz etmeyin artık kıskanma kızım oğlum die demiyorum oda havalara giryo dio(iyilik meleği oldu kayananam hıhh)
pastalarını koydum çaylarınıda giderken yalvarıolar artık kavga etmeyin konuşun bişi demedim gittiler...
inatçılık yapma dio annem dedim benim çok kötü bi gün geçirdimi gördün sen nasıl böyle dersin söylenenler çok ağır dedi yeter yut birazz
evlilik bazı şeleri yutmakla görmemekle duymamakla yürürmüş..neyse çağan buarda görümcemi ve kocamı okdar seviyoki görmeniz lazım nasıl onlar gelince sevindii burda şaşırdım
kocam gece geldi yattıkonuşmadım
dün antalyada yağmurla fırtına vardı elektrikli eşyaların çoğu yanmış elektirkler gitmiş v.s 2000 TL zarar etmiş bunları sabah anneme anlatyodu (beddua etmiştim tttu çabuk)
kahvaltı etti gitti işe ilgilenmedim yeminler etti durdu unutmuş v.s çiçeğe herşey oğlumuz için yazmış kendinin umrundada sanki..
kabul ediyorum bende inatçıyım ama çok şee yaşadım zoruma gitti gurursuz gibi hiç bişe olmamış gibi davranamam ....
çağanla ilgilenip emzirmem lazım yine girer okurum durumum bundan ibaret...
ikizyüzlü aile ve ailesi dünyası olan bi koca işte ...bazı şeyleri görmezden gelcekmişim ama onların silahı ile vurcam onları politika uygulayacam iyi davranıp bişi olmamış gibi davranıp kocamı kendi safıma çevircem yavaşça yapacam bunları ...
en kötü anlarında onları uzaktan izleyip haberim yokmuş gibi davrancam KİMSENİN ÜSTÜNE DÜŞMİCEM BUNDAN SONRA VE ASLA BİŞİ ANLATMICAM NE KENDİM HAKKIMDA NE AİLEM
açık ve net güvenmiyorum bundan sonra onlara ...
kızlar ş sç rengine bakarmısınız eşim bu renkten boyatsana diyo :26: halbuki boyatmamı istemezdi
doktor mu önerdi, siz mi erken olsun istiyosunuz canım?
günaydın
bizde cumartesi babannemlerdeydik, gece 11 de annemleri istanbula yolcu ettik, pazar öğleye kadar yatıp 3 gibi ablamlarla pizzacıya gittik, akşama da eşimin arkisiyle eşi geldi,bu akşama da kv ler bize gelecek çaya, uyku seti almış bize ama geri yollıcam, kaynımın çeyizine koyun dicem, eşim de dursun geri verme ayıp olur, istersen sen verirsin kardeşime diyo da nere koycam ben onu. yoğun geçiyo bu günler bakalım, eşim taşınalım diyo, bi ev bulmuş ama hemen 1 üst katta benm halamlar oturuyo, o kadar yakın olmak istemiyorum, zaten riskliyim hiç gözüm de almıyo
söylemek istediğim bişi var deyip gerisini yazmamışım o kaa hastayım yani kafa bi milyon
cmt günü sabah 11de satış elemanlarından biri mont bakmaya gitti çaycı yanında 1 saat sonra geldiler
öğleden sonra diğeri biyerlere gitti anlamadım
hastaneler kapalı ya herkes ofiste oluo
diğeride berbere gitmiş 1 saat yok piyasada en son biriside çıkıp arka sokaktaki sebze pazarına gidince
çantamı aldığım gibi çıktım 6'ya geliodu
eve gidip babamla konuştum patronu arıcam dedim tamam şöyle yap böyle yap dedi ama ilerisini tmm dilek ayrılalım o zaman derse eşinin geliriyle götürebilcek misiniz
bende varım sen canını sıkma ama düşün dedi tmm dedi
gidince aradım adamı nigarlada konuşmuştuk ama babamdan sonra daha ılımlı konuşmaya karar verdim
aradım ve şikayetlerimi dile getirdim
çok yoruluoum gözüm görmüo akşam olunca dedim ve çıkınca başka sorumluluklarımda var dedim benim herkes aynı saatlerde çalışıo olabilir ama aynı işi yapmıoum ve ben bi bayanım dedim
omzum tutuluo 10 saat orda dedim sarhoş gibi çıkıoum işten gözüm başıma vuruo dedim
önce bu iş böyle dilek hanım meslek problemi söylediklerin ama anlıoum seni tabiki evdede yemeğin çamaşırın var dedi
ne yapmamı istiosun nası yapalım dedi
valla ben işten ayrılmayı bile düşündüm ama yıllardır çalışıoum orası olmasa başka yerde çalışcam dedim ama yorgunum artık dedim
gayet iyi gidiouz aslında dedi
evet çünkü çok çabalıoum ve çok çalışıoum dedim
o zaman dilek hanım sen 1 saat erken çık 6da çık en azından gidip yemeğini yap dedi başka yapabilcem bişi var mı işyerinde başka problem dedi
istiosan göz dr bulup götürebilirim seni falan dedi
yok teşekkür ederim dedim
öyle böyle konuşup kapattık
babam ise pzt işe gidiosun müdüre yanında patronun oraya koyduğu ispiyoncuya da varken
ben cmt günü .... bey ile konuştum şikayetlerimi dile getirdim o da bana erken çıkabileceğimi söyledi ben hafta içi 6da cmt günleri de 3te çıkcam de
dedi
ama nigar cmtsi için adam sana bişi demedi dio
babamda yapabilceğim başka bişi var mı demiş artık koşullarını sen belirle biraz da dio
2-3 saatin lafını etmez dio
ama müdür dicek dilek 3te çıkıo yada diğer personel tepki göstercek adamda bana dilek ben sana öyle bişi demedim ki dicek
eşimde demediniz evet ama ben zaten cmtsi günleri bi kursa gidioum çıkmak durumundayım de geç dio zaten orda olmuo
bi süre sonra alışır öyle gider dio
annemde bişi dersee eee kes hesabımı o zaman de dioo daha atarlı
çok uzun yazdım bilioumama detaylara girdim ki sizinle de ortak karar vererek bugün söylemem lazım
yani bu cmt bişi yapmalıyım ki hep öyle devam etsin sonradan olmaz
zaten 9-6 öğle arasını çık 1 saat 8 saat cmtsi de 9-3 olsa 46 saat haftada bundan da iyisi olmaz özel sektörde
ben bu riski alcam valla kuzum napım ki
girdim bi yola artık geri dönmicem
cmtsi günü yemek molası vermem yemek parası almam ve giderim adamda bişi derse ben zaten haksız adaletsiz bişi yapmıoum ki sizde 2 saatin lafını etmeyin bana bazen yemek arası vermeden iş yetiştirioum ben derim
yarenim olsaydı bana fikir verirdi onun açıklamalarına bayılıoum yaa
çok sıkılıyorum ben yaa off hiç zaman geçmiyor hiçbişe yapasım gelmiyor ruhum daralıyor resmen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?