çok sıkılıyorum ben yaa off hiç zaman geçmiyor hiçbişe yapasım gelmiyor ruhum daralıyor resmen.
aynı durumdayım bol, fin. müd. de ikidebir ekranıma bakıyo okadar uyuz oluyorum ki durduk yere sakinken sinirim tepeme fırlıyo.
Mahsus kapatmıyorum yaa, baksın ne diycek bakalım!!!!!!!!!!!!!!!!
canım yaa pztsileri daha yorgun oluouz zaten dimi
benim çok feci ateşim çıktı ve yazdığım gibi çıkardım şimdi su içmeye bile korkuoum :18:
burada kimse yok ve sıcak biraz uzandım sandalye kasa ikilisine
yürümeyi göze alamadığım için gitmeyi planlamıoum ve şuan burda iyi sayılırım rahatlık konusunda
ama akşam nası gitcem
canım yaa pztsileri daha yorgun oluouz zaten dimi
benim çok feci ateşim çıktı ve yazdığım gibi çıkardım şimdi su içmeye bile korkuoum :18:
burada kimse yok ve sıcak biraz uzandım sandalye kasa ikilisine
yürümeyi göze alamadığım için gitmeyi planlamıoum ve şuan burda iyi sayılırım rahatlık konusunda
ama akşam nası gitcem
illa ameliyat mı olması lazımmış :26: üzüldüm yaadilekcim eşini ara gelsin alsın seni. hem yalnız kalmamış olursun, hem de rahat gidersin.
kızlar az önce ablamla konuştum. kadın doğum doktoruna gitmişti. daha önceki hamileliğinde kist var diye ameliyat olmuştu ya, yine kist oluşmuş rahim ağzında. 5 cm. kadar. yine ameliyat olması gerekiyormuş ya. moralim bozuldu.
zor aileden uzakta olmakAksam kardeşimle whatsapptan konusurken resim attı bak annem sana el sallıyo diye tuhaf oldum.Zor tuttum ağlamamak için kendimi.Neyse yattım rüyamda elimi kolumu sallayarak annemlere gidiyorum sarılıyorum falan kalktım rüyaymış üzüldüm..Canım sıkkın biraz..Eşimde neyin var dedi böyle böyle dedim..
Kv aradı iki komsuyu çağırcam acaba kiracıyıda çağırsammı ..Bende dedim sen bilirsin ama benim gelesim yok.O esnada eşim evde demeyi unuttum..4 -12 mesaisinde.Geçenlerde de çocuk görmeye gidin eşinle istersen dedi..gidemedik senle bne gidelim dedi yok dedim.Sonra eşimin akrabası istemiş vermişlerde ona gidn bari dedi dedim ciddi bi şekilde bugün bi yere gitmicem..Sıkılıyorum bazen yaa..Bi kaç kez arayınca da sizi de rahatsız ettim diyo hiç estagfurullah falan demiyorum..
Dünde geldi bi kaç kez dün inmemiştim hiç.Baban hasta mı k... yoksa dedi diyo..Yok dedim espirili şekilde sizde beni hasta edemediniz kaldınz ..Bigün gitmeyince merak ediyo hastalandı mı diyo kp işte
dilek geçmiş olsun, yarenay ablana da geçmiş olsun da çok büyk değil canım ilaçla geçmez mi?
illa ameliyat mı olması lazımmış :26: üzüldüm yaa
alttan mı alıyolar canım kisti :44:
ilker'e de geçmiş olsun bu arada, bide kocaman maşallah
saolun kızlar. dilşadcım maalesef ilaçla geçmiyor. vücut yapıyormuş. daha önce hamile kalmıştı bir kere aldırmaya karar vermişti, doktora gittiğimizde kist olduğunu zaten bebeğin bu durumda gelişemeyeceğini ikisini de almak zorunda olduğunu söylemişti. konuşmuştuk burda hatırlarsınız belki. o zaman aldıkları yerde, bir daha oluşmuş işte. yani bundan sonra bir daha oluşma riski de varmış. inşallah olmaz diyoruz artık, bu son ameliyatı olsun ya. bıktı kız valla
zor aileden uzakta olmak
kv de illa bi sosyal aktiviteye dahil ediyo seni, az rahat bıraksa yaa
kp neden kötü cevap verdin kız o seviyo seni ki sen de seversin onu :/
bol arabanın trafik sigortasını naptın hallettin mi? Hurriyette Noyan doğan ın bugünkü yazısını okusana
ayyy kuzum yaa bu saatlerde çıkıyomuş artıııkannemle kardeşim geldi almaya ben çıkıoum kızlar iyi akşamlar:79:
Yarenim insallah son ameliyati olur bi daha tekrarlanmazkızlar az önce ablamla konuştum. kadın doğum doktoruna gitmişti. daha önceki hamileliğinde kist var diye ameliyat olmuştu ya, yine kist oluşmuş rahim ağzında. 5 cm. kadar. yine ameliyat olması gerekiyormuş ya. moralim bozuldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?