hiçte fazla yememişsin bence canım...bi sürü temizlik yapmışsın, o kadar da ye yaniEki Görüntüle 612687
gitti benim diyet
koştur koştur eve geldim, patates salatası yaptım, börek yaptım
böreğim fırındayken süprge açtım, vileda yaptım, banyoyu cifledim.
Yemek yedik, azcık oturup dizileri izlerken 2-3 sıra öreyim dedim.
Sonra ıhlamur demlemek için bi kalktım ki, kalkamıyorum meğerse.
Belim nassıl tutulmuşEşim sıcak su torbası hazrıladı, uzandım biraz..
ama egzersiz yapamiycam bu akşam ona üzülüyorum.
Neyse ki perşembe tartılıyoruz..
Telafi ederim.
Örgümü de ördüm ördüm bayaa örmüştüm söktüm.
İçim eridi, ilmekleri çok fazla başlamışım iki Nektar girerdi içine.
Diğer kazağı dar yapınca bunu aşırı bol yapmaya kalkışmışım.
Söktüm baştan başladım şimdi
Yemekte de fazla yedim
1 dilim börek, azcık keşkek ve patates salatası işte.
Ekmek fln yok ama bi dilim börek var :/
ohhh şiştim valla
o görümcen de iyiki bi pasta almış durup durup onu söylemiş
annenede şaşırmıo diilim sene hep bastırmaya çalışıo sonra kv kocan görümcen anneside biz gibi düşünüo dicek sana iyice yüklencekler
en azından onların yanında öyle yapmasın
unutmadı da acaba bile bile kutlamadı mı ne dersin :26:
affetme canım hemen sürünsün biraz dicem ama
yaa adam cins 3 gün yüz bulamayınca ya yine bi haltlar yerse
endişe etmio diilim valla
Allah yardımcın olsun arkadaşım valla ne diim
valla koketim ne desem bilemiom bu kocana
bence daha da süründür, az bile bu yaptıkların ona
annen de aranız kötü olmasın die sana yüklenio heralde ama yanlış yapıo bence, bıraksın sen için nası rahat edicekse öle yap
kv ve görümce de ne çok konuşmuşlar allaşkına ve saçmalamışlar bence de, konuşturmamaya çalışmışlar seni ama yani bu konular böyle üstü örtülüp bitivericek şeyler diil ki, pasta da pasta die tutturmuş kadın, dilek haklı
belki eşin seni naz yapıo düşünebilir o da onda daha da mı ters etki yapar bilemiom ama yaptıkları da öle he diyip geçilcek şeyler değil, inş.burnu sürter cnm pişman olur yaptıklarına
dileğim patronun iice saçmalıo haa,tlf vermek ne alaka abartmasın valla eşin haklı söyle patronuna her önüne gelene vermesin tlf.unu, işte zaten çekiosun bi de dışarda da mı onlarla uğraşıcaksın
vilişim geldi annem, oldu baya, yemek yedik falan oturuoz şimdi.
nevresim takımı yorgan falan bişiler yapmış gelmiş yine, onları gösterdi
koket bence de hemen barışma...sürünsün biraz eşin...nasıl olmuş da gelmişler seninle konuşmaya,şaşırdım valla...ama konuşmaları,akıl vermeleri gereken biri varsa o da eşin...sana niye yükleniyolarsaiyiki susmamışsın...ama onları kendi safına çeviremezsin,ne kadar haksız da olsa eşini savunacaklardır...ama bundan sonra dediğini yapabilirsen çok iyi olur...eşini kendi safına çevirmen lazım...onlarla da arana mesafe koy bence,yüz bulmasınlar senden ayrıca her şeyi eşine anlatmamak konusunda haklısın,ben hiç anlatmam mesela...bilmesin,gereği de yok...
ayşinim annen sağ olsun,hep seni düşünüyo
kızlar kv geldi...not işlerini hallettim...sohbet ettik biraz...bebeğin adını zeynep koyucamızı söyledi eşim...tepki aynen şöyle:ben bu ismi istemem,asla olmazaslında tam tahmin ettiğim tepki bi şey demedim,duymazdan geldim,ama fikrim değişti mi? HAYIR...tv konusunu hiç açmadı...aldığımızı söylememiştik,o zamandan beri bize ilk defa geldi...gördü ama hiçbi şey sormadı,söylemedi...öyle işte
çok fenaa nasıl eridi yaa bide iyi marka
e yuh yaniii
senden habersiz vermemeliydi
benimde numaram var bazı müşterilerde direk benmle muhattap oluyolar ama hiç patron vermedi numaramı
canm yoğunuz buraya girdimmi alışamıom
koket okurken ştim valla
olayn öncesini bilemiyom eşin ve ailesi d.gününü kutlamamış onu anladım,ama eskileri böleaçmanız çok yüzgöz olmanız hiç iyi değil yaaa:26:
tövbe estfurullh
kkoras adet olmuşsun canım, hayırlısı
kokiş, dün akşam whatsappta konuştuğumuz gibi.. zaten kızların hepsi de demiş, azcık süründür eşini..
Naz yap, kapris yap.. şimdi herşeyi çekecek durumda o, tadını çıkart :))
Kv ile görümceyle de mesafeni koy, onlar nasıl yapmacıksa sen de öyle ol.
Ayy pasta getirdim de getirdim, koysaydın tüm pastayı önüne eline de bi çatal yeseydi.
Pastayı yiyemeden gidecek diye bi haller olmuş hanımefendine
Annen de çok bastırmasın senibıraksın da kırgınlıklarını çarp kocanın suratına.
Ama neticede herşeyin toparlanmasına sevindim, iyi oldu. Umarım bundan sonra bu tür eşşeklikler yapmaz eşin..
Gözü korkmuştur zaten iyice..
evet vilin kendi safıma çevirmem lazım ama ben o konuda beceriksizim naparsam onlara daha yakın oluyor onlara sığınıyor herşeyi anlatıyor ..
benim hatam kocama ailesi ile yorumlar yapmak tutamıyorum şu dilimi işte bugünlerde yüzüme vurulyo artık bişi demicem ...
cnm mesafe ben koyim diyorum ama çağan için hep gelcekler gelmeyin diyemem ama ama samimi konuşmaları sık kendi gitmelerimi kısıtlayabilirim anasına çok düşkün bizimki hep gelsin isterr 2 gün geçse 3 . gün sorar anne niye gelmiyosun...
cnm içine hangi isim doğuyorsa onu koy salla gerisini Nek bilir k.v çağan olsun istemedi kendilerinde nasıl bu yetkiyi görüyorlar işte şaşırtıcı hepsi aynı
ama ben doğana kadar sabrettim eşime işledim çağan şöle var böyle gördüm şurda gördüm çağan ırmak yönetmen onu çok seviyom bilyo zaten ...
9 ay karnında taşıdın herşeye katlandın senin en doğal hakkın eşinle karar ver gerisi ne derse boş der salla başııı
hayır anane ben gelecem abin beni getirecek demiş o da eşimi bugün getirme ben eve arkadaş getiriyorum yarın getir demek için aradı hem diyor sonra da gelecek misiniz diyor eşim de işten geldim sınavlarımız var yogun bir dönemimiz yorgunuz çok da meraklı değiliz oraya gelmeye mesajı veren bir konuşma yaptı sonra da sen gelmemizi istemiyorsun ki nasıl gelelim diye kapattı bu akıllı da kendince bizi garantiye aldı. Normal bir kalışı olsa arkadaşıyla kalsın ama arkadaşları çok garip oluyor ve her seferinde bir olay oluyor (bir ara dışarda gezerken evin anahtarını kaybetmişti arkadaşı sonra evde tek kalmıştı bizimkisi derse gitmişti gün içinde kpeder ank ya işi oldugu için gelip eve de uğradığında kızla karşılamıştı filan) yani hep bir macera oluyor o yüzden anne-baba da eve arkadaş getirme diyorlar bütün mesele busirken, görümcen sizi arayıp dikkat çekmiş rahat olayım derken, fazla rahat bunu zaten biz de öğrendik ama genç anneanne istmez yanında bence bu konuda haklı :26:
koketa ben de vilin gibi düşünüyorum canım, sonuçta başbaşa kalamıyosunuz
boll kızın bilinçlendikçe sizden daha çok ilgi bekliyor demekki, şımarıyor
gndüz uyuyorsa onu azaltsanız ya da yatma saatini geçe alsanız :26:
canım gündüz uyumadığı içn böyleyiz zaten akşam erken yatıyor sabahında köründe kalkıyor buyüzden çok cadı olduya koltukların tepelerinde geziyor erkek çocuğu gibi yaramaz oldu bu sıpa.
sirken bencede çok üstüne gitmeyin görümcenin bizde o yaşlarda olsak bizde istemezdik yani yanımızda büyük birilerini gayet normal yani.
canım gündüz uyumadığı içn böyleyiz zaten akşam erken yatıyor sabahında köründe kalkıyor buyüzden çok cadı olduya koltukların tepelerinde geziyor erkek çocuğu gibi yaramaz oldu bu sıpa.
sirken bencede çok üstüne gitmeyin görümcenin bizde o yaşlarda olsak bizde istemezdik yani yanımızda büyük birilerini gayet normal yani.
zaten gitmedik ki üstüne ama gücüme giden bir arkadaş görsün bize karşı hitapta sesi bile değişiyor bi asilik geliyor sanki aramızda çok yaş farkı var gibicanım gündüz uyumadığı içn böyleyiz zaten akşam erken yatıyor sabahında köründe kalkıyor buyüzden çok cadı olduya koltukların tepelerinde geziyor erkek çocuğu gibi yaramaz oldu bu sıpa.
yesinler onuugünaydınn..
Valla bizim sıpadan 1 yaşından sonra kudurdu yine 5 te kalktık yaa yatmıyorda yatağındada durmuyor napcam bilmiyorum nekim dün sormuştun kızmıyomusun diye yazmamışm sana kızsam ne faydaki cadı anlıyormu bide getiriyor yüzünü yapıştırıyor suratıma öpim diye tüm sinirim geri gidiyo bu sefer
Koket naptın dün süslenip gittinmi bırak birazda o seni kıskansın bakalım sen takmıyomuş gibi yap.
yesinler onuu
yaa bol, acaba 2 yaş sendromuna mı giriyo senin kız. Benim kardeşim az çektirmemişti bize
Gece kalkıp 4te felan arabaya istiyodu, tur attırıp getiriyodu babam
Kokiş, kızlara katılıyorum
Geçen sen whatsapptan yazıyodun ya uzun uzun, eşim sordu kimle yazışıyosun okadar anlattım konuyu ben de.
Erkek gözüyle ne dedi biliyomusun, o biraz işin esprisine vurdu tabi ama "onların sorununun çözümü çok basit. Kızın annesi onlarla mı kalıyo" ben de "evet" dedim "o anayı ordan alıp evine göndermek"
Erkek gözüyle nekadar basit problem dimmi, ama eminim eşin de böyle düşünüyodur(((
Günaydın herkese
vilişim neden miden bulanıyo canım :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?