Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

tabi ki öyle, görmcen annesigil gidince kendini fazla rahat hissediyor ama anneanne nin kalmasını istemiyosa zorlamasın anneanne bence.

lcw den bi kaç sipariş verdim çok çok beğenerek diil ama yine idare eder baya hesaplı oldu hepsi 77 liraya geldi.

Eklentiler

• $M_20122-2K4826Z8-1J1_B.webp
    2,6 KB · Görüntüleme: 45
Son düzenleme:
kızlar sabah tartıldım,yine 62'lere çıkmışım...dün niye 60 çıktım hala anlamadım :26:
mide bulantımın sebebini çözdüm,karnım acıkmaya başlamış başa döndük yine
yere sırt üstü uzanmıştım azcık,zeynep içerde napıyosa göbeğimin sol tarafı şişti,yamuldu karnım elini mi dayıyo napıyo bilmiyorum eşim haklı çıkacak,bu kız karateci olacak

4 ümü 77 gayet iyiymiş çok seçenek yok heralde sizin orda cnm olsun sanki nekadar giyeceksin.kilo durumun nasıl senin?

dilşad kıyafetler çok uyguna gelmiş güle güle kullan

tartın dijital mi yoksa şu normal tartılardan mı? birden hızlıca çıktıysan ondan az gelmiş olabilir öyle durumlarda az zaman geçir tekrarla ölçümünü dün tekrarlasaydın muhtemelen 62 çıkacaktın

benim bu durum başıma geldi diyetteyken bir tartıldım tartı 50 yi gösterdi yuhhhh dedim gözlerimi ovuşturdum eşimi çağırdım sonra tekrar çıktım yine eskisi geldi hızlıca çıkılınca olabiliyor

4 ümü 77 gayet iyiymiş çok seçenek yok heralde sizin orda cnm olsun sanki nekadar giyeceksin.kilo durumun nasıl senin?

hiç seçenek yok burda lcw mağazasında bile çeşit yok hamile kot var bi de randa var eski model, netten alıyorum o yüzden, 42 beden aldım işte, şimdilik rahat oluyor 42 ama karnım hızlı gidecek gibi bu sefer, nasıl olacak sonra bilmiyorum :26:

güle güle giy..............
tşk canım

bunları giyecek duruma geldi mi karnın dilşad, bizim burdaki kız 18. haftasında sanırım daha mis mini bi çıkıntısı var
güle güle giy :)))

şimdilik hamile pantolonları için erken penye kısmı byük geliyor ama bikaç haftaya giyerim, badileri giyiyorum hırkaların içine :) Kerem de çok almıştım hamile badileri bu renkler yoktu, baya indirimli penye 9.90 pantolon 22.90 indirimde die aldım illa ki alınacak 1 ay sonra. bi de işe kot giyiyorum keten daha uygun olur
zaten de karnım yok gibi diil ki, Kerem den kalmıştı

dilşad kıyafetler çok uyguna gelmiş güle güle kullan
saol canım

2. hamilelikte karın erkenden çıkıyor çünkü ilk hamilelikte karın gergin ama 2. elastikini kaybediyo karın hemen çıkıveriyor

dijital tartı canım...öyle hızlı falan da çıkmadım,hatta tekrar tartıldım 60'ı görünce ama yine aynıydı...valla dün metabolizmama bi şeyler oldu

gülü güle kullan canım aldıklarını...bunlar samsundaki lcw'da vardı(pantolonlar) ama kumaş aradığım için almamıştım ben...geçen hafta benim aldığım pantolonların biri 40,diğeri 42 bedendi...ama kesimleri daha bol tabi...

saol canım, ben kumaş pek giymiyorum sen okula mecburen giyiyosun tabi. sana 42 büyük glmez mi? ben Keremde 73 le hamile kaldım 6. ayda giydiğim pantolon 42ydi. sen 60 kilosun. sen de güle gle giy

evet süper fiyatlara almışsın, hamiş kıayfetleri pahalı oluyo oysa..
tekrar güle güle giy cnm :)

evet süper fiyatlara almışsın, hamiş kıayfetleri pahalı oluyo oysa..
tekrar güle güle giy cnm :)

e-gebe. com var 120 lira pantolonlar esprili tişörtler 44.90, giyeceğimiz kaç ay ki zaten, doğumdan sonra da giyilmiyo çok da kaliteli olmasa da yetiyo :) tşk

saol canım, ben kumaş pek giymiyorum sen okula mecburen giyiyosun tabi. sana 42 büyük glmez mi? ben Keremde 73 le hamile kaldım 6. ayda giydiğim pantolon 42ydi. sen 60 kilosun. sen de güle gle giy

kumaş ben de sevmiyorum ama mecburen aldım işte...hamilelikten önce 38 beden giyiyodum,ama bellerine pens attırıyodum hep...şimdi sanırım 40 beden oldum...pantolonun biri 40 beden çünkü...diğerinin kalıbı dardır belki bilmiyorum ama o 42 beden...kilo almaya devam edicem diye dar almak istemedim rahat olsun istedim...eklediğim fotodaki 40 beden olan pant...

ayy bunlar da dar kesim 42 bana olmaz o zaman, neyse mağazadan başka bişe alırım kot falan napiim

benim göbiş hemen çıkmıştı 2.5 aylıkken giymeye başlamıştım hamile pantolonu tanesine 90 vermiştim çok pahalıya gerçekten burda kot falan giyemediğim için mecburen vermiştim ben çok harcadım kıyafete para gerizekalı adam kıyafetime bile karışıyoduya hep elbisele geçiştirmiştim 5 aydan sonra.kalıplar dar gözküyor diloş değiştr hemen bedenini daha yeni almadınmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…