- 28 Mayıs 2010
- 7.093
- 23
- 158
benim göbiş hemen çıkmıştı 2.5 aylıkken giymeye başlamıştım hamile pantolonu tanesine 90 vermiştim çok pahalıya gerçekten burda kot falan giyemediğim için mecburen vermiştim ben çok harcadım kıyafete para gerizekalı adam kıyafetime bile karışıyoduya hep elbisele geçiştirmiştim 5 aydan sonra.kalıplar dar gözküyor diloş değiştr hemen bedenini daha yeni almadınmı?
bu sabah ben de 60,2 çıktım tartıda...haftasonu 2 kilo vermişim...pek iştahım yoktu,meyveyle falan geçiştirdim ondan galiba
neeek,kaynının fotolarını eşi görmüş müdür
siz de bizim gibi tartışarak geçirmişsiniz haftasonunuzu...allahtan uzun sürmemiş...
biz haftaiçinden başladık tartişmayabeşik bakıyoduk netten, nerde kıytırık ucuz beşik var bana gösteriyo benim beğendiklerime pahalı,süslü falan deyip geçiştiriyo...kafamın tasını attırdı hiçbi şey almıyorum,git al kendin dedim,araba almaya kalkınca paralara kıyıyo,sıra bebeğe bi şeyler almaya gelince para harcamaya eli titriyo o der bebeğe bi şeyler alalım diye,almicam görsün gününü neyse birazcık bunu çözdük derken,dün yenisi eklendi...hava çok güzeldi,annemlerle beraber merzifona gidelim dedi,aradık,kvler pikniğe gideceklermiş tam da,dil ucuyla siz de gelin dediler...meğer başka arkadaşları da varmış yanlarında,eşim gidelim diyince tamam dedim,çam ormanı pikniğe gidilecek yer,temiz hava alır yürüyüş yaparız dedi,ben mutfağı toparlarken gitmiş yatmış hem heveslendiriyo,hem gidip uyuyo,sonra kalkınca gidelim dedi ama ben gitmedim...bu ara soğuğuz anlicanız allahtan dr kontrollerimiz var yoksa evden dışarı çıkamicaz kızımla dedim,ona da bozuldu...ama haklıyım yani...
merhaba kızlar
dün kontrolüm vardı .şükürler olsun gğüste iltihap kalmadı emzirebirsin dedi.idrarda hafif var ama bol bol sıvı iç dedi.dün emzirmeye başladım ama canım çok yanıyor göğsümün ucumu çatladı anlamadım.
şimdide cadı yatağımda uyuyor ona anne karnındaki seslerle ilgili bir kaset çıkarmış buziki orhan osman diye bir adam onun bir parçasını buldum o çalıyor bizimkide uyuyor .size bkayım dedim
söylemek istediğim bişi var deyip gerisini yazmamışım o kaa hastayım yani kafa bi milyon
cmt günü sabah 11de satış elemanlarından biri mont bakmaya gitti çaycı yanında 1 saat sonra geldiler
öğleden sonra diğeri biyerlere gitti anlamadım
hastaneler kapalı ya herkes ofiste oluo
diğeride berbere gitmiş 1 saat yok piyasada en son biriside çıkıp arka sokaktaki sebze pazarına gidince
çantamı aldığım gibi çıktım 6'ya geliodu
eve gidip babamla konuştum patronu arıcam dedim tamam şöyle yap böyle yap dedi ama ilerisini tmm dilek ayrılalım o zaman derse eşinin geliriyle götürebilcek misiniz
bende varım sen canını sıkma ama düşün dedi tmm dedi
gidince aradım adamı nigarlada konuşmuştuk ama babamdan sonra daha ılımlı konuşmaya karar verdim
aradım ve şikayetlerimi dile getirdim
çok yoruluoum gözüm görmüo akşam olunca dedim ve çıkınca başka sorumluluklarımda var dedim benim herkes aynı saatlerde çalışıo olabilir ama aynı işi yapmıoum ve ben bi bayanım dedim
omzum tutuluo 10 saat orda dedim sarhoş gibi çıkıoum işten gözüm başıma vuruo dedim
önce bu iş böyle dilek hanım meslek problemi söylediklerin ama anlıoum seni tabiki evdede yemeğin çamaşırın var dedi
ne yapmamı istiosun nası yapalım dedi
valla ben işten ayrılmayı bile düşündüm ama yıllardır çalışıoum orası olmasa başka yerde çalışcam dedim ama yorgunum artık dedim
gayet iyi gidiouz aslında dedi
evet çünkü çok çabalıoum ve çok çalışıoum dedim
o zaman dilek hanım sen 1 saat erken çık 6da çık en azından gidip yemeğini yap dedi başka yapabilcem bişi var mı işyerinde başka problem dedi
istiosan göz dr bulup götürebilirim seni falan dedi
yok teşekkür ederim dedim
öyle böyle konuşup kapattık
babam ise pzt işe gidiosun müdüre yanında patronun oraya koyduğu ispiyoncuya da varken
ben cmt günü .... bey ile konuştum şikayetlerimi dile getirdim o da bana erken çıkabileceğimi söyledi ben hafta içi 6da cmt günleri de 3te çıkcam de
dedi
ama nigar cmtsi için adam sana bişi demedi dio
babamda yapabilceğim başka bişi var mı demiş artık koşullarını sen belirle biraz da dio
2-3 saatin lafını etmez dio
ama müdür dicek dilek 3te çıkıo yada diğer personel tepki göstercek adamda bana dilek ben sana öyle bişi demedim ki dicek
eşimde demediniz evet ama ben zaten cmtsi günleri bi kursa gidioum çıkmak durumundayım de geç dio zaten orda olmuo
bi süre sonra alışır öyle gider dio
annemde bişi dersee eee kes hesabımı o zaman de dioo daha atarlı
çok uzun yazdım bilioumama detaylara girdim ki sizinle de ortak karar vererek bugün söylemem lazım
yani bu cmt bişi yapmalıyım ki hep öyle devam etsin sonradan olmaz
zaten 9-6 öğle arasını çık 1 saat 8 saat cmtsi de 9-3 olsa 46 saat haftada bundan da iyisi olmaz özel sektörde
ben bu riski alcam valla kuzum napım ki
girdim bi yola artık geri dönmicem
cmtsi günü yemek molası vermem yemek parası almam ve giderim adamda bişi derse ben zaten haksız adaletsiz bişi yapmıoum ki sizde 2 saatin lafını etmeyin bana bazen yemek arası vermeden iş yetiştirioum ben derim
yarenim olsaydı bana fikir verirdi onun açıklamalarına bayılıoum yaa
kızlar size bişe sorucam ecenaz 27 aralık 16:25te doğdu .ocak 27de mi 1 aylık oluyor yoksa 25 ocakta mı 1 aylık oluyor
dilek sen sağlam çalışıyorsun ve patronun da senden memnun seni kaybetmeyi göze alamaz bence ctesi 3 ü de söyle
gözünaydın cnm sevindim göğsüne krem sür sürekli daha kötü olmasın bak madecassol du sanırım ondan sürebilirsin ii gelir.cadı müziktendemi anlıyomuş gece uyusun azcık
sağol canım ben lansinoh diye bir krem sürüyodum olmadı bundanda alırım.anlamazmı ya çok fena bişe olacağa benziyor.işallah 40ından onra düzelir. yada 3 ayındn sonra düzelir.
aslında evde baş başa kalabilseniz yani çağana bakmak için senin veya onun ailesinden biri evinizde kalmasa bence her şey çok daha güzel olur...sonuçta evde her zaman üçüncü birinin olması hiç hoş değil...rahat olamazsınız,bu ilişkinize yansır zamanla...şahsen ben böyle bi şeyi asla kabul etmem evimde...eşimleyken yanımda başkasının olmasını istemem...en basitinden mutfakta iş yaparken gelip sarılması bile yeter ikimizin arasındaki bağı güçlendirmeye ama evde biri varken olmaz...bence siz önce buna bi çözüm bulmalısınız canım...sonrası kendiliğinden gelmeye başlar...eşin,ayrı bi yuvası olduğunun farkına varır belki,zamanla annesine olan düşkünlüğü azalabilir...evde üçünüzün geçireceği mutlu anlar bunu başarabilir bence...
benim kv konusuna gelince,o alışmış canım her şeye karışmaya,hep kendi istediğinin olmasına...ama bunun böyle olmadığına da alışmak zorunda...herkes onun dediğini yapmak zorunda değil...
günaydınn..
Valla bizim sıpadan 1 yaşından sonra kudurdu yine 5 te kalktık yaa yatmıyorda yatağındada durmuyor napcam bilmiyorum nekim dün sormuştun kızmıyomusun diye yazmamışm sana kızsam ne faydaki cadı anlıyormu bide getiriyor yüzünü yapıştırıyor suratıma öpim diye tüm sinirim geri gidiyo bu sefer
Koket naptın dün süslenip gittinmi bırak birazda o seni kıskansın bakalım sen takmıyomuş gibi yap.
hı oda ii ama kötüye giderse bundanda alabilirsin cnm.inşallah düzelir canım bizimkide öyleydi 3 ay geçsin diye gözünün içine bakıyoduk gazı bitsin diye bak koca kız oldu işte zaman çok çabuk geçiyor.
ben ılık suyun metabolizma için çok ii oldunu biliyorum sabah içmekte çok ii ama aç karnına yapamıyorum işte midem bulanıyor.
yaff bittim kızının resimlerine ne masumluk o öyleeepembişim benimmm
ayy benimkide kudurursa ben çok dalgınım yaaa çocukta yaramaz olursa bittim ben
dün konferans vardı hehehe süslendim çıktm bu bi aradaı bilmiyodum dedim sabah konferansa geldim üni. de konferans
tabii kıskançlıktan öldü kimler var gençler varmı ne giydin felan etkek kahve giydim çizmeler siyah bide krem dik yaka saçlarıda at kuyruk bide makyaj yapıpı alımlı alımlı gittim bu öğlen arası geldi
hadi yemek yiyelim dio ben dedim yedim yemeğiarkdaşım var üni. çalışyo biliyor ohh diyo artık bana haberde vermion dedim senin gelceni ne bilim ala ala
kendisi önüne baka baka gitti akşam gelir alırım dedi yok dedim bankaya gitcem kredinin günü geldi iyi dedi yemek yiyelimmm akşma dedi gitti
gunaydın kızlar
koketa öncelikle sakin olmalısın
hani bir laf vardır ya keskin sirke küpüne zarar; sen öfkeni çok çabuk belli edip direk dışa vuranlardansın sanırım ve bu özellik kolay kolay kaybolmaz ama birz taktik değiştir.
dün akşam benim yaşadığım olayı anlatmak istiyorum akşam ananeyi aldık görümcemin yanına geçtik k validelere bu arada k valideler ş dışında. görümcem biz evde yemek yerken aradı abi ben bugün eve arkadaş getiriyorum ders çalışacaz gelmeyin diye eşim de tamam dedi. direk k pederi aradık söyledik olur mu öyle şey siz onun lafına ne bakıyorsunuz gidin bir görün ev ne durumda arkadaş nasıl dedi çünkü eve arkadaş getirmesinden yana değiller; anane de gideyim orda kalacam diyince aldık hiç haber vermeden geçtik k validemlere; görümce eve gelmemiş mutfak biraz dağınıktı topladık çay koyduk ocağa; içeri geçtik otururken bizim akıllı geldi arkadaşıyla sirken abla bak bidaha bunu yapmayın bana önceden haber verin ev dağınıktı utandım diyor oysaki ev dağınık filan değil normal yani diyorum gayet iyi hem dağınık da olsa sorun değil biz biliyoruz seni... olsun siz bidaha yapmayın dedi. Neyse arkadaşı var diye çok konuşamadım. Sonra bir ara odalarına çay götürdüm hiç ders havasında değiller açmışlar bilgisayarda twitterda facebookta takılıyorlar hiç bozuntuya vermedim.Aslında olabilir belli ki arkadaşıyla evde vakit geçrimek istemiş ama sorun buna eşimin ailesi razı olmuyor ama görümcem de hep kafasının dikine gidip yapacağından geri kalmıyor. Neyse sonra biz kalkıyoruz hadi iyi geceler dedik illa ananeyi al götür ben senle konuştum ya ben ananem varken çalışamıyorum diyor. Kadıncağız da yazık torunuma yemek yapayım sabah kahvaltısını hazırlayım diye gitti ayağında dört döner;sınavı oldugunda hiç odasına bile girmez illa götür de götür diyor bize bir garip oldum. Anane de görümceme bakarak git kız kimin evinden kimi göndermeye çalışıyorsun ben burdayım hadi yavrum siz gidin dedi. Yani arkadaşın yanında yapılacak şey değildiben de dayanamadım akıllı ol madem sınavın var çalış kaytarma başarısızlığını da ananenin üstüne atma dedim ama gerçekten dayanamadım anane sen de lütfen a.. nin üstüne gitme idare edin birbirinizi dedim çıktım. yolda konuştuk eşime de garip gelmiş sen a.. ile ne konuştun ananeyi mi şikayet ediyor sana diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?