Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

canım hele bi gelsin de bakalım olmazsa mağazadan kot alırım bi dahakine bunların 44ünü alırım, kot da giyiyorum nasılsa, ben bikaç ay sonra eşofmanla da gelirim, hamileye kıyafet serbest bişe demezler. bu ara spor ayakkabıyla geliyorum.
belediyenin içinde bi hamile giyim var çok güzel yeri ürünlerin ama kot 89 dan başlıyo kumaş da 69dan başlıyo, kıyamam onlara da :)

‎- Çine gitmiş olanlar iyi bilir, Çinliler yanlarında sürekli bardak tipi termoslarda sıcak su, çay taşırlar. Kışın soğuk günlerde, hatta bunaltıcı yaz sıcaklar...ında bile hep sıcak su içerler. Çin restoranlarına gittiğinizde de masanıza ilk gelen bu hafif çayımsı sıcak su'dur.

Peki Çinliler neden sürekli sıcak su içer?

Vücudumuz için gerekli olan şeylerin %99'unu midemiz sayesinde alıyoruz. Yediklerimiz bizi fiziksel ve ruhsal olarak o kadar çok etkiliyor ki acı yememiz bizi daha agresif, tatlı yememiz ise bizi daha mutlu yapıyor. Hatta bu yüzden bilim adamları midemiz için 2.ci beynimiz diyorlar. Midemize en iyi gelen şey ise sıcak su.

Peki sıcak su bizim için neden iyi?

İşte binlerce yıldır bunun farkında olan Çinliler de her fırsatta sıcak su içiyor.

Midemiz vücudumuzun için bir nevi "fırın" işlevi görüyor. Midemiz yediklerimizi bakteri ve enzimlerle eritmek için ilk önce uygun ısıya getiriyor, yani tekrar ısıtıyor. Soğuk su içmek ise midemizin daha fazla enerji harcamasına neden oluyor. Ve yanında alınan diğer besinlerin sindirimini de zorlaştırıyor. Özellikle yağlar soğuk suda çok daha zor çözünüyor. Çinliler ise yemekten önce ve sonra sıcak su içerek midelerinin extra efor sarfetmesini engelliyor.

Çinliler soğuk içecekler içtiğiniz veya soğuk besinler yediğiniz zaman içsel organların daha fazla büzüldüğüne, mevcut problemleri daha da kötüleştirdiğine inanıyor. Yağlı bir tavayı soğuk suda yıkamaya çalışın. Yağlar donar ve yapışır. Ama aynı tavayı SICAK suda
yıkarsanız, yağı çözer ve uzaklaştırır. Bedenimiz yağları içerir.
Sıcak su sistemimizi temizler.
SICAK SUYUN Faydaları :
1 – Bedenin doğal serinletme sistemini çalıştırır. Bu kan dolaşımında artışa neden olur.
2 – ıç organları ve kaburga kafesinin etrafındaki kasları gevşetir,daha derin nefes almanızı sağlar.
3 - Mide asidi etkilerini rahatlatır ve asit reflu semptomlarını rahatlatır.
4 – Sulanmayı ve besinlerin emilimini artırarak sindirime yardımcı olur.
5 – Kabızlığı giderir.
6 – Kilo verme : yemeklerden yarım saat önce içilen sıcak su iştahı azaltır ve kilo vermeyi hızlandırır. Nefes tekniği ilebirleştirilirse, yağ yakmak için hiper – oksijenlenme sağlar.
7 – Soğuk algınlığı, gripin süresini kısaltır, zatürreyi önler.

NE KADAR ıÇMELı? NE KADAR SICAK OLMALI? NE KADAR SIK ıÇMELı
Günce 3 kez 1 fincan için, kahve sıcaklığında. Daha fazlası daha iyidir.

Denemeye ne dersiniz?

Sabah kalktığınızda siz de güne sıcak su içerek başlamayı deneyin ve vücudunuzun nasıl tepki verdiğini kendiniz deneyimleyin.

Eğer sıcak suyun tadı hoşunuza gitmiyorsa

İçine biraz zencefil, limon, portakal yada kivi dilimi katarak suyunuzu tadlandırabilirsiniz. Yada direkt Çin usülü yeşil çay içebilirsiniz. Afiyet olsun

http://www.akbabagiyim.com/Giyim/Kadin-uk2.aspx çok ucuz bu site de

Son düzenleme:
merhaba kızlar

dün kontrolüm vardı .şükürler olsun gğüste iltihap kalmadı emzirebirsin dedi.idrarda hafif var ama bol bol sıvı iç dedi.dün emzirmeye başladım ama canım çok yanıyor göğsümün ucumu çatladı anlamadım.

şimdide cadı yatağımda uyuyor ona anne karnındaki seslerle ilgili bir kaset çıkarmış buziki orhan osman diye bir adam onun bir parçasını buldum o çalıyor bizimkide uyuyor .size bkayım dedim

cnm benimkide öyleydi sen onunla bakma hayatım araştır beğen sonra ona deki şurda şu beşiği beğendim gel gidelim seninde fikrini almak istedim felan de anne yanına koyulan beşiklerin çoğu küçük ve süslü ayrıca seninki kız çocuğu süslü olcak tabee

doğuma doğru tutuşur merak etmee kendi yalvarırı hadi ne lazım alalım die bende çıldırıyodum erkekler bu konuda çok pasif ve basit düşünüyorlar

dışarı çıkma durumunu da sen ayarla şuranın kahvaltısı meşhurmuş yada bilmem böreği temiz hava yavrumuza iyi gelir de hazrlan bekle plan yap zorla küsüp vazgeçince işlerine geliyo benim odunda böyleydi çatlatırdı benii yonta yontaa en azından gezmelere hadi gidelim die kendi atlar oldu

gözünaydın cnm sevindim göğsüne krem sür sürekli daha kötü olmasın bak madecassol du sanırım ondan sürebilirsin ii gelir.cadı müziktendemi anlıyomuş gece uyusun azcık

kızlar size bişe sorucam ecenaz 27 aralık 16:25te doğdu .ocak 27de mi 1 aylık oluyor yoksa 25 ocakta mı 1 aylık oluyor

iyi yapmışsın süpersin iyiki aramışsın biraz özgüven gelsin yaa nekdar kendini geri çekersen okadar yükleniyorlar...

çık asla demiyorum orada artık bi yer edinmiş insanlara alışmışmışsın ama bu telefon sana müdrün daha faklı daha anlayışlı davranmasını sağlayacak ...bazen görmüyorlar nekdar çalışsanda ama hatrlatmak lazım arada

şimdi sen 3 te çıkarsan oradakiler sorun çıkarmazmı sizle böyle görüşmüş die..:44::44: adam cmtesi için söylememiş sana:44::44:

bence sen cmtesi 3 deil 5 te yada 5 buçukta çıkarsın göze batmamak için yavaş yavaş alıştırırsın olmazmı ...direk 3 te çıkıp bişi demeden gidersen bak beni aradı hemen yüz bulup cmtesiyide aradan çıkarmış die düşünmezmi...:44:

bu nu çözdünmü ne düşündün söylemeden gitmen taraftarı değilim (bu yoğunluk azalmıyormu dilek yaa?):44:

cnm ayrılcm gözüyle bakma herzman 1 yenik düşersin müdürün gibi düşün onun yerine koy kendini...napardı

yemeğine parana bakmaz inan çok yerde çalıştım ben onlar gözünde görünceni sanmıyorum izinle alakası yok...sizde 2 saatin lafını etmeyin dersen zaten olay orada kopma noktasına gelir ...bazen özgüen iyi bişeydir fazlasıda zarar verir ama

herhafta kursum var erken çıkayımmı diyeceksin bak orada kıskanç insanlarla çalışyosan zaten onlar eninde sonunda sorun çıkarcaklardır

cmtesi az erken çıkıp kendimi yorgun hissediyorum iyi hissetmiyorum birkaç yapabilirsin ama müdürre sormadan bişi demeden ben 3 te çıkarım gibi düşünme konusu bile geçmemiş senin bence şuan o işe ihtiyacın var ...

sen bu işe kökten çözüm bul daha iyi bi iş bul cnm ordan ayrılmadan:26:

dilşad paylaşımın için çok teşekkürler
ben ılık suyun metabolzmayı hızlandırdığını biliyordum ancak
yemekleri de ısıtmadan soğuk yemek daha fazla enerji harcanmasına neden olurmuş

dilek sen sağlam çalışıyorsun ve patronun da senden memnun seni kaybetmeyi göze alamaz bence ctesi 3 ü de söyle

çıkss ben buna katılmıyorum kimse kimse için vazgeçilmez değildir her boşluk doldurulur ...ben daha önce asistanlık yapıyordum yurtdışı bi firmanın yabancıdı patronum onu en iyi anlıyan bendim en çok çalışanda ama maaşımın yükselmesini istedim geçiştirdi cmtesileri herkes çalışmıyordu bende çalışmak istemediğimi zor olduğunu ve işlerimin aksadığını belirttim kendisi bana erkekn çıkabilceğimi söyledi ama gelme demedi ben bastırınca olmaz dedi yollarımızı istersen ayıralım dedi ben de hava mı atyodum aman çok çalışyom yabancı dilim var kimi nerden bulcak böyle eleman diye...

şimdi bulduğu asistan bekar 3 yabancı dili ar cmtesi akşam bazen yat için yemekler verilyo orada bile toplantılara giryo onunla neler varmış işte hemde kız 2 üniv. mezunu çokta girişken...

gerçi bu durum belki adam yabancıydı duygusal asla düşünmüyordu ondan olabilir Türklerde farklı olabilir aynı olmayabilir müdürünü dilek daha iyi tanır tepkisini az çok tahmin ediyordur:44:

gözünaydın cnm sevindim göğsüne krem sür sürekli daha kötü olmasın bak madecassol du sanırım ondan sürebilirsin ii gelir.cadı müziktendemi anlıyomuş gece uyusun azcık

sağol canım ben lansinoh diye bir krem sürüyodum olmadı bundanda alırım.anlamazmı ya çok fena bişe olacağa benziyor.işallah 40ından onra düzelir. yada 3 ayındn sonra düzelir.

sağol canım ben lansinoh diye bir krem sürüyodum olmadı bundanda alırım.anlamazmı ya çok fena bişe olacağa benziyor.işallah 40ından onra düzelir. yada 3 ayındn sonra düzelir.

hı oda ii ama kötüye giderse bundanda alabilirsin cnm.inşallah düzelir canım bizimkide öyleydi 3 ay geçsin diye gözünün içine bakıyoduk gazı bitsin diye bak koca kız oldu işte zaman çok çabuk geçiyor.

ben ılık suyun metabolizma için çok ii oldunu biliyorum sabah içmekte çok ii ama aç karnına yapamıyorum işte midem bulanıyor.

evet öyle başbaşa kalamadığımızdan sorunlar dışa yansıyor ben evde oturmak çocuk bakmak istemiyorum sıkılırım yaa hiç çalışmadan oturmadım bid doğum zamanı oda 5 buçuk ay oturdum...

öğrenciyken bile çalıştım şimdi oturursam olmaz bakıcıyada güvenmiyorum :26: kaynanaya bırakma olayını çözmek lazım aslında ehliyetim var araç kullanmayı iyice pratikleştirmem lazım ders alıyım diyorum hiç olmzsa bırakırım sabah işe geçerim anck bu gelio aklıma:44:

koketa dilek patronunu mutlaka daha iyi tanır şu anda da çok işsiz var ve nitelikliler de çok fazla haklısın gidenin yerine mutlaka boşluğu dolduracak birileri bulunur.
Benim demek istediğim şuydu dilek ordaki sistemi iyi biliyor sağlam da iş çıkarıyor bir de orası batıştan yeni kurtuldu el değiştirdi filan durumları çok parlak değildi yeni yeni toparlanıyorlar işler de çok fazla birikiyor çünkü yanındaki kız dayanamadı çıktı böyle durumda dilek çıkarsa yerine yeni bir elemanın bulunup sistemi oturtması 3-4gün gibi kısa sürse bile işler sekteye uğrar patron bu kadar kritik anda bunu göze alamaz uzlaşmaya çalışırdı demek istediğim.

yaff bittim kızının resimlerine ne masumluk o öyleee pembişim benimmm

ayy benimkide kudurursa ben çok dalgınım yaaa çocukta yaramaz olursa bittim ben

dün konferans vardı hehehe süslendim çıktm bu bi aradaı bilmiyodum dedim sabah konferansa geldim üni. de konferans

tabii kıskançlıktan öldü kimler var gençler varmı ne giydin felan etkek kahve giydim çizmeler siyah bide krem dik yaka saçlarıda at kuyruk bide makyaj yapıpı alımlı alımlı gittim bu öğlen arası geldi

hadi yemek yiyelim dio ben dedim yedim yemeği arkdaşım var üni. çalışyo biliyor ohh diyo artık bana haberde vermion dedim senin gelceni ne bilim ala ala

kendisi önüne baka baka gitti akşam gelir alırım dedi yok dedim bankaya gitcem kredinin günü geldi iyi dedi yemek yiyelimmm akşma dedi gitti

saol cnm inşallah çok yaramaz olmaz seninki valla çok zor hiçbiyerde durdurmuyor dışarda oturup yemek bile yiyemiyoruz yani.
ohh ii olmuş ona sürünsün bakim birazdaha

tamam canım .işallah zaman geçmiyor gibi gözüküyorda çok çabuk geçiyor arkaya dönp baktığında .evet kocaman olmuş doğa tam br cimcime .

ne iyi yapmışsın canım .oh olmuş ona kiminle dans ettiğini anlasın.illa böle yüz vermemek lazım heralde bu erkeklere.

evet bazen dik dik konuuşurum bende

aslında görümcende de yalnız kalma hissi oluşmuş ama anneanneyi göndermek olmaz yani ayıp olmuş ona ...sen iyi gelinsin hee çay götürmek iyi anlayışlı davranmak ...

benim görümce mesela böyle olsa laf sokardı okdar gelmeyin dedim felan die ulu orta laf sokmayı gülerek pek severler mesela bu huyları hiç hoş değil insan kendini savunma hissine giriyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…