Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

hımm ben bunları bilmiyodum ozman dilek kendine istisnai davranabilir

dileğim akşam 1 saat daha erken çıkıcakmışsın çok sevindim.işallah cumartesiyede çözüm bulabilirsn.patronunu sen daha iyi tanırsın nasıl daavranıcağını bilirsin.bazen sağları solları belli olmuyor.

yarenim aablana çok geçmiş olsun işalllah bidaha tekrarlamaz kisti

biizmki vızıranmaya başladı .size iyi sohbetler.

benm de çok midem bulanıyor :120:
bence de bu şekilde yap, bizde nasipse sabahları kv ye bırakıcaz, öğle arasında gidip alıcam, anneme bırakıp işe geçicem, 2 gibi de çocuğu alırım annemden

ben evimi özlüyorum, çocuk olunca çalışmayım diyorum hiç sevmiyorum artık çalışmayı, eşim de hazır rahat işini bırakıcaksın öyle mi kalpten giderim diyo.

öğleden sonra nasıl kötüledim gittim dükkanda 1 buçuk saat uyudm geldim, 40 kere aradılar dilşad nerdesin kaç dk ya gelirsin bunalttılar

ohh ohh çok ii olmuş çatlasın şimdi

diloş bencede canım işim çok rahat senin istediğin zaman gidip gelebiliyosun oyüzden hiç düşünme bence çıkmayı herkes nekadar özeniyo sana millet takla atrak gelip çalışır orda mesela ben neden kötüleştin uykunmu geldi?
bizim eylül ekim gelinlerinden nazife varya facde eşinden ayrılmışmı o?

eşim de öyle söylüyor, çoğu zaman öğleden sonra gelmem bile ama ne biliim ya evde olmak gibisi var mı, bi yandan da emeklilik için çalışmalıyım, eşime karşı dik durabilmek için de tabii, neyse hayırlısı yiyecek ekmeğimiz varsa burdan devam ederim canım
tansiynum ya da şekerim düştü heralde gözlerim falan kararıyodu hemen dükkana geçtim uyudum, toparlandım, meyve suyu içtim iyiyim şimdi.
biraz önce bakım zamanı diye bi paylaşım yapmıştı ama bilmiyorum ki sen nerden öğrendin?

albümlerinde eşine dair bişe de yok galiba öyle seduşum

Son düzenleme:

evt cnm bende isterdim evde oturim kızıma bakim ama maaslsf işte emeklilik gerçekten çok önemli cnm bu zmanda ne olacağı belli olmuyorki oda bizim geleceğimiz sonuçta.
aman ii dikkat et sende kendine.
evt hep tek arkadaşlarıyla falan görüyorumda bende dikkatimi çekti o yüzden belki biliyosundur dedim.

aynen öyle çalışmayınca harçlık almak gibi bişey olucak bizimki. şimdi en azından maaşı var kendi hayatını kurar korkusu oluyor işte erkeklerin
soyadı da babasının soyadıyla aynı, ama hiç değiştirmedi face de de mi?

aynen öyle.napalım istemesekte mecburuz biyerde.
sanki ikinciyide yazmıştı diye hatırlıyorum ama yanlışta olabilr tabi.

kokişim sen kıskanç olabilirsin, çoğumuz öyleyiz. bu kötü birşey değil ki. ayrıca senin tek derdin kıskançlık olsa keşke. ama senin eşinin yaptığını benim eşim yapsa ben de tepki gösteririm. o olay kıskançlıkla alakalı değil bence. eşinin yaptığını umursamayacak kadın tanımıyorum ben. herkes gittiği yeri paylaşsın programda da hatunları eklemek de ne oluyor??? evli bir adamın bunu yapması çok saçma, onaylanacak ya da görmezden gelinecek bir durum değil. seven insan kıskanır canım, bence ancak eşinden soğursan daha az kıskanırsın. onun olmasını da hiç kimse istemez. sen giyin süslen, kendinden emin dur. bir daha da eşine özellikle onun ailesiyle ilgili birşey söyleme. onlar yokmuş gibi davran hayatınızda canım. böylece eşin adım adım sana yaklaşır.

canım gündüz uyumadığı içn böyleyiz zaten akşam erken yatıyor sabahında köründe kalkıyor buyüzden çok cadı olduya koltukların tepelerinde geziyor erkek çocuğu gibi yaramaz oldu bu sıpa.

seduşum benim büyük yeğenim de akşamları 8,30 gibi yatardı. sabahları da 6,30'da kalkardı. sanırım kişilikle alakalı uyku olayı. misal ben çok severim uykuyu, ablam da güne erken başlamayı sever. senin kız erkenci olacak bence

canım sen hala sırt üstü yatabiliyor musun ya? o karnın yamulması harika oluyor ya. bundan sonra daha sık yaşarsın onu. şekilden şekile sokuyorlar karnını. benimki de ortada toplanır sipsivri yapardı karnımı

sağol canım ben lansinoh diye bir krem sürüyodum olmadı bundanda alırım.anlamazmı ya çok fena bişe olacağa benziyor.işallah 40ından onra düzelir. yada 3 ayındn sonra düzelir.

enkim ben de garmestan kullanmıştım. süper hızlı düzeltti. sonra da bir daha yaşamadım çok şükür. acısı fena oluyor. bu arada iltihaplanmanın geçtiğine çok sevindim tatlım.

ıspanak yemeği yapcam birazdan. sıpam uykuya dalmamak için çok uğraştı ama ben kazandım

yatabiliyorum canım hatta en rahat öyle yatıyorum ama dr sol tarafına dönüp öyle yat dediği için çoğu zaman sol tarafıma dönüyorum,arada sırt üstü kaçamak yapıyorum yarenim karnım bi o yana bi bu yana yamuldukça hoşuma gidiyo,sanırım artık kendine yer açmaya çalışıyo yavrum,sıkışıyo içerde galiba elini ayağını dayayıp duruyo zaman ilerledikçe daha çok merak ediyorum kızımı,inşallah bana benzer
babamız saat 6,30'da doğuma gitti,az önce aradı gelmicem diye,dışarda yapıcakmış kahvaltıyı,siz yatın dedi ama telde konuşunca uyandık tabi akşam babayı çalıştırdık biraz...tuvaletin duvarlarını sildi(fayansları),kileri sildi...bi günde banyonun duvarlarını silicek sonra oturduk çay keyfi yaptık,ben kokladım kociş içti bugün yemeğim var...dün yeşil fasüly+pilav yapmıştım...bugüne de yeter...zaten akşam arkilere davetliyim,ben fazla yemek yemem...akşamları çoğu zaman dikkat ediyordum yaa,dün etmedim pilavı fazla kaçırdım,çok rahatsız etti beni bundan sonra akşamları dikkat etmeye devam
netten 2 tane çocuk odası beğendik...birisi bolun dediği siteden...haftasonu gidip bakıcaz samsunda...almayı düşünüyoruz...bi de park beşik alıcaz...bu hafta eksiklerin birazını almaya çalışıcaz...odaların fotosunu eklerim birazdan,siz de fikirlerinizi söylersiniz kızlar...
bu arada kv 2 gündür eşimi arayıp duruyo bebeğin adının kendi istediği isim olmicaanı öğrenince harekete geçti...önceki gün aramış,diyomuş ki:karşı komşusu var,kızları lösemi,o kızın adı da zeynepmiş,o yüzden bu ismi koymayın falan demiş...doğmamış çocuğu lösemi yaptı(allah korusun) ya bizimki de öyle olursaymış dün yine aramış,bu isim konusu benim kafama takıldı oğlum başka isim mi bulamadınız,zeynep çok eski bi isim,zehra bari olsun,benim istediğim ismi niye koymuyosunuz,niye inat ediyosunuz diyomuş o, onun istediği ismi koyarız zannediyodu,koymicaamızı öğrenince tıpkı eltimlere yaptığı gibi harekete geçti bende akşam eşime çocuğumuza kendi istediğimiz ismi koymak kadar doğal bi hakkımız yok,nasıl annem karşmıyosa annen de karışmasın dedim
Eki Görüntüle 613851 Eki Görüntüle 613852

teyzeleri morlu olan babamızın beğendiği,pembeli olan ise benim beğendiğim...yatakların kenarına korkuluk(kenar)takılabiliyomuş...iyice büyüyene kadar beşiğinde yatırıp,sonra odasındaki yatağına geçiririz diye düşündük...duvar kağıdı falan da bakıcaz...inşallah alabiliriz...dua edin de işimiz rast gitsin teyzeleri...kv'ye duyurmadan gidicez...duyarsa daha erken sonra alırsınız falan der,hevesimizi kaçırır,ya da kendi de gelmek ister...bizim zevkimize güvenmez

bu arada son dr kontrolümdeki usg ölçümüne göre bugün 30. haftama girmiş bulunmaktayım kızlaaar...

Son düzenleme:
günaydınnn
kimsecikler gelmemiş daha vilin yani bu kv iyce abarttı olayı yaa nekadar ayıp ya kocaman kadın öğretmen bide yaptıklarına bak şunun hiç eğitimciyle alakası yok yani zeynep eski isimde zehra çokmu yeniymiş yani laflara bak lösemi bilmemne ayy gıcık aldım iyce yaa tövbe tövbesen takma hiç eşin senin yanında ve sizin çocuğunuz tabiki siz koyacaksınız inşallah haftasonu halledersiniz eksiklerini canı söylemyin sakın gittiğinizi sizde damlar karışır yine herşeye canım eklediklerin açılmıyor göremedm ben sen şimdi hem park yatak hem beşiklmi alacaksın:26:

ben tıklayınca açılıyo ama :26:
beşik almaktan vazgeçtim canım...sadece park yatak alıcam...kv olayının böyle olucanı zaten en başından söylemiştim,tahmin ediyodum hiç şaşırmadım yani canım ama gittikçe daha çok sinirleniyorum

tek tek yükledim fotoları,inşallah şimdi açılır canım...
tıklayınca daha büyük görünüyo...fikirlerinizi bekliyorum hepinizin...sizce hangisi?

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 613888

tek tek yükledim fotoları,inşallah şimdi açılır canım...
tıklayınca daha büyük görünüyo...fikirlerinizi bekliyorum hepinizin...sizce hangisi?

evt cnm bende pembeyi beğendim sen zeynepinkine bakmıştın gibi yatağını onun gibi bişe düşünsene çünkü 1 yaşından sonra bile geçirseniz bu yatağa korkuluğu varken yani orayı tutup kalkabilir düşer falan allah korusun yani gerçi park yatakta benim yeğenim 3 yaşına kadar yattı sonra onada böyle yatak aldılar şimdi gayet ii.

ayy evt bugün kandil yaa dualarınız kabul olsun inşallah.

park yatakta 3-4 yaşına kadar yatabiliyo diye söylediler...o yüzden büyüyen beşik istemiyorum canım...yani 3 yaşına kadar zaten park yatakta yatıcak bi daha büyüyen beşiğe ne gerek var dedik...bunu daha uzun süre kullanabiliriz diye düşündük...
hepimizin kandili mübarek olsun canım...

Günaydın herkese, kandiliniz mübarek olsun..

vilin, kv ne ben de çok kızdım. Ama facede yazdığım gibi Boşverdiğin kadar "huzurlu", takmadığın kadar "mutlusun."
Hiçç durma onun söyledikleri, yaptıklarının üstünde.
"Hı hı" de geç, istediğini yap yine. Ayy her köfteye maydanoz kadın yaa..
Az bi karışma, kendi işine bak..

Odalardan ben pembeyi beğendim, ama yatak başılığında ve dolaptaki kemik şekilde o detay hoşuma gitmedi :26:
ne tuhaf yapmışlar, çiçek kalp, kare yuvarlak fln olsaymış..
o nasıl şekil ki öyle.. Mor odayı beğenmedim..

evt cnm 3 yaşına kadar yatırabilirsin o yüzden sordum ne kadar yatıracaksın diye işte tabi ondan sonra bu odada çok rahat yatabilir artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…