koketa dilek patronunu mutlaka daha iyi tanır şu anda da çok işsiz var ve nitelikliler de çok fazla haklısın gidenin yerine mutlaka boşluğu dolduracak birileri bulunur.
Benim demek istediğim şuydu dilek ordaki sistemi iyi biliyor sağlam da iş çıkarıyor bir de orası batıştan yeni kurtuldu el değiştirdi filan durumları çok parlak değildi yeni yeni toparlanıyorlar işler de çok fazla birikiyor çünkü yanındaki kız dayanamadı çıktı böyle durumda dilek çıkarsa yerine yeni bir elemanın bulunup sistemi oturtması 3-4gün gibi kısa sürse bile işler sekteye uğrar patron bu kadar kritik anda bunu göze alamaz uzlaşmaya çalışırdı demek istediğim.
benm de çok midem bulanıyor :120:hı oda ii ama kötüye giderse bundanda alabilirsin cnm.inşallah düzelir canım bizimkide öyleydi 3 ay geçsin diye gözünün içine bakıyoduk gazı bitsin diye bak koca kız oldu işte zaman çok çabuk geçiyor.
ben ılık suyun metabolizma için çok ii oldunu biliyorum sabah içmekte çok ii ama aç karnına yapamıyorum işte midem bulanıyor.
bence de bu şekilde yap, bizde nasipse sabahları kv ye bırakıcaz, öğle arasında gidip alıcam, anneme bırakıp işe geçicem, 2 gibi de çocuğu alırım annemdenevet öyle başbaşa kalamadığımızdan sorunlar dışa yansıyorben evde oturmak çocuk bakmak istemiyorum sıkılırım yaa hiç çalışmadan oturmadım bid doğum zamanı oda 5 buçuk ay oturdum...
öğrenciyken bile çalıştım şimdi oturursam olmazbakıcıyada güvenmiyorum :26: kaynanaya bırakma olayını çözmek lazım aslında ehliyetim var araç kullanmayı iyice pratikleştirmem lazım ders alıyım diyorum hiç olmzsa bırakırım sabah işe geçerim anck bu gelio aklıma:44:
yaff bittim kızının resimlerine ne masumluk o öyleeepembişim benimmm
ayy benimkide kudurursa ben çok dalgınım yaaa çocukta yaramaz olursa bittim ben
dün konferans vardı hehehe süslendim çıktm bu bi aradaı bilmiyodum dedim sabah konferansa geldim üni. de konferans
tabii kıskançlıktan öldü kimler var gençler varmı ne giydin felan etkek kahve giydim çizmeler siyah bide krem dik yaka saçlarıda at kuyruk bide makyaj yapıpı alımlı alımlı gittim bu öğlen arası geldi
hadi yemek yiyelim dio ben dedim yedim yemeğiarkdaşım var üni. çalışyo biliyor ohh diyo artık bana haberde vermion dedim senin gelceni ne bilim ala ala
kendisi önüne baka baka gitti akşam gelir alırım dedi yok dedim bankaya gitcem kredinin günü geldi iyi dedi yemek yiyelimmm akşma dedi gitti
diloş bencede canım işim çok rahat senin istediğin zaman gidip gelebiliyosun oyüzden hiç düşünme bence çıkmayı herkes nekadar özeniyo sana millet takla atrak gelip çalışır orda mesela benneden kötüleştin uykunmu geldi?
bizim eylül ekim gelinlerinden nazife varya facde eşinden ayrılmışmı o?
eşim de öyle söylüyor, çoğu zaman öğleden sonra gelmem bile ama ne biliim ya evde olmak gibisi var mı, bi yandan da emeklilik için çalışmalıyım, eşime karşı dik durabilmek için de tabii, neyse hayırlısı yiyecek ekmeğimiz varsa burdan devam ederim canım
tansiynum ya da şekerim düştü heralde gözlerim falan kararıyodu hemen dükkana geçtim uyudum, toparlandım, meyve suyu içtim iyiyim şimdi.
biraz önce bakım zamanı diye bi paylaşım yapmıştı ama bilmiyorum ki sen nerden öğrendin?
albümlerinde eşine dair bişe de yok galiba öyle seduşum
aynen öyle çalışmayınca harçlık almak gibi bişey olucak bizimki. şimdi en azından maaşı var kendi hayatını kurar korkusu oluyor işte erkeklerinevt cnm bende isterdim evde oturim kızıma bakim ama maaslsf işte emeklilik gerçekten çok önemli cnm bu zmanda ne olacağı belli olmuyorki oda bizim geleceğimiz sonuçta.
aman ii dikkat et sende kendine.
evt hep tek arkadaşlarıyla falan görüyorumda bende dikkatimi çekti o yüzden belki biliyosundur dedim.
aynen öyle çalışmayınca harçlık almak gibi bişey olucak bizimki. şimdi en azından maaşı var kendi hayatını kurar korkusu oluyor işte erkeklerin
soyadı da babasının soyadıyla aynı, ama hiç değiştirmedi face de de mi?
nek ben çok hırçınım belkide bilemiyorum eşime sinirlenince kendimi kaybediyorum bunu engellemem lazım sesiz olup kırıldımı küstümü belli etmem lazım bunu yapamıyorum...kavga edip tartışma çıkınca adam iyiden kaçıyobenimde hatam bu
anneme kızıyorum yaa onlar nasıl üstüme gelio görüyo oda bunalttı beni kızdım zaten
bana dio özelimiz kalmadı annen de annemde gelmesin otur evde çağana sen bak bu sorunlar olmaz ...ne alaka programa kız ekledin sen konuyu ne çarptıryon...
dio bütün erkekler kız resim veya arkdaşlarını bulma aratma yaparlar yada değişik mekanlara üye olurlar gizliden yapanda var ben senin gözün önünde yapıyorum sen çıldıryosun bişi olsa o programı telefonda kullanırmıyım herzman açık herkes gittiği yeri paylaşyomuş v.s
ben çok kıskançmışımm:26::26::26: öyleyim ben nasıl daha az kıskanırım bu adamı ??:44::44:
canım gündüz uyumadığı içn böyleyiz zaten akşam erken yatıyor sabahında köründe kalkıyor buyüzden çok cadı olduya koltukların tepelerinde geziyor erkek çocuğu gibi yaramaz oldu bu sıpa.
kızlar sabah tartıldım,yine 62'lere çıkmışım...dün niye 60 çıktım hala anlamadım :26:
mide bulantımın sebebini çözdüm,karnım acıkmaya başlamışbaşa döndük yine
yere sırt üstü uzanmıştım azcık,zeynep içerde napıyosa göbeğimin sol tarafı şişti,yamuldu karnımelini mi dayıyo napıyo bilmiyorum eşim haklı çıkacak,bu kız karateci olacak
sağol canım ben lansinoh diye bir krem sürüyodum olmadı bundanda alırım.anlamazmı ya çok fena bişe olacağa benziyor.işallah 40ından onra düzelir. yada 3 ayındn sonra düzelir.
canım sen hala sırt üstü yatabiliyor musun ya? o karnın yamulması harika oluyor ya. bundan sonra daha sık yaşarsın onu. şekilden şekile sokuyorlar karnını. benimki de ortada toplanır sipsivri yapardı karnımı
ıspanak yemeği yapcam birazdan. sıpam uykuya dalmamak için çok uğraştı ama ben kazandım
günaydınnn
kimsecikler gelmemiş daha vilin yani bu kv iyce abarttı olayı yaa nekadar ayıp ya kocaman kadın öğretmen bide yaptıklarına bak şunun hiç eğitimciyle alakası yok yani zeynep eski isimde zehra çokmu yeniymiş yani laflara bak lösemi bilmemne ayy gıcık aldım iyce yaa tövbe tövbesen takma hiç eşin senin yanında ve sizin çocuğunuz tabiki siz koyacaksınız inşallah haftasonu halledersiniz eksiklerini canı söylemyin sakın gittiğinizi sizde damlar karışır yine herşeye canım eklediklerin açılmıyor göremedm ben sen şimdi hem park yatak hem beşiklmi alacaksın:26:
Eki Görüntüle 613888
tek tek yükledim fotoları,inşallah şimdi açılır canım...
tıklayınca daha büyük görünüyo...fikirlerinizi bekliyorum hepinizin...sizce hangisi?
Eki Görüntüle 613888
tek tek yükledim fotoları,inşallah şimdi açılır canım...
tıklayınca daha büyük görünüyo...fikirlerinizi bekliyorum hepinizin...sizce hangisi?
evt cnm bende pembeyi beğendim sen zeynepinkine bakmıştın gibi yatağını onun gibi bişe düşünsene çünkü 1 yaşından sonra bile geçirseniz bu yatağa korkuluğu varken yani orayı tutup kalkabilir düşer falan allah korusun yani gerçi park yatakta benim yeğenim 3 yaşına kadar yattı sonra onada böyle yatak aldılar şimdi gayet ii.
ayy evt bugün kandil yaa dualarınız kabul olsun inşallah.
park yatakta 3-4 yaşına kadar yatabiliyo diye söylediler...o yüzden büyüyen beşik istemiyorum canım...yani 3 yaşına kadar zaten park yatakta yatıcak bi daha büyüyen beşiğe ne gerek var dedik...bunu daha uzun süre kullanabiliriz diye düşündük...
hepimizin kandili mübarek olsun canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?