Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

canım o detaya ben de takıldım,gidince bi bakıcaz artık,içimize sinmezse başka modellere bakarız...çünkü bu iki mağazada da çok güzel/farklı modeller var...kararı oraya gidince vericez...
kv konusunda da sinirlenmiyim diyorum ama alttan alttan iş karıştırdıkça sinirlerim hopluyo aklınca eşimi ayartıcak akşam eşim diyo ki (zeynep ismi onun içine pek sinmemişti,bende yanına beğendiğin bi ismi ekleyelim demiştim,kabul etmişti) zeynep neslişah olsun mu annesinin beğendiği ismi eklicekmiş iki uzun isim yan yana olmaz,kısa bi isim bul dedim zeynep su,zeynep naz gibi falan dedim tamam dedi ama annesi çok baskı yapmasa böyle bi teklifte bulunmazdı

kızlar yaaa sular kesildi yine duşa gircektim yaaa offf alt sokağı kazıyolar,sanırım ondan kestiler...

ayy çift isim hiç sevmiyorum yaa tabi sizin kararınız ama bu ek takı olarak su, can, nil isimleri çok baydı artık

kızlar yaaa sular kesildi yine duşa gircektim yaaa offf alt sokağı kazıyolar,sanırım ondan kestiler...
gene mii yaa :26:
günaydınnnnnnnnnnn
günaydın en çıtır anne, nasılsınız bugünn
senin dr kontrolün nezamandı canım?

gunaydın kızlar kandiliniz mübarek olsun

vilin kvaliden psikolojik deli zten ne olduğunu biliyorduk da son yaptıklarıyla iyice teyit ediyor kendini

isim konusunda konuşmayın illa neslişah neslişah derse de ay tamam neslişah diyin ne yapacak sen doğum yapıp eşin nüfusa ismini yazdırmaya gidince görür neslişah mı zeynep mi
polemiğe girip durmayın şu kadınla
yok mu onun günü sınıfı arkadasları öğrencileri filan kafasını başka şeylere taksa olmuyor mu

günaydın en çıtır anne, nasılsınız bugünn
senin dr kontrolün nezamandı canım?

yaaa giremedim kaç gündür üfff

yazıcak da bi sürü cevabım vardı uçtu gitti işte

ama en önemlisi yarenim ablana geçmiş olsun dicektim, doktorlar 2 .trimesterda yapılan operasyonların çok az riski olduğunu sölüolar, inş.ablanınki de ii geçer problemsiz bi şekilde, hep ii düşünsün

ay viliş bu kv abartıo iice cidden, saçma sapan konuşmasın kendi çocuğuna ne koycaksa koymuş işte size ne karışıo, ay çok şükür ki eşin senin yanında, diretmio yani
ama nek e katılıom ben de su falan eklemeyin yaaaasadece eynep kalsın o ismin yanına hiçbi şey yakışmaz bence.ece ela falan gbi kısa bi isim olsa neyse ama böyle hoş olmuo kullanmazsınız da zaten ki

odalardan da pembişi beğendim ben.genç odası düşünüosunuz yani, e tabi odayı kullanmıcak bebekler için ii fikir, sonuçta bebek büyüyünce yine değişecek, hem de çok az kullanılmış şekilde, böylesi daha mantıklı, beşikte uyuolar ki zaten uzuuun bi zaman

kandiliniz de mübarek olsun kızlarr

ay nek senden alıntıladım sana cevap veriim die araya bi sürü şey girdi

ya benim boğazım çok kötü oldu eşim zaten bildiğin grip durumda, ikimiz de sağlık ocağına gittik dün, benimkinin klimada kalmaktan olduğunu söledi doktor, kurutuo ya havayı, benim boğazım da tahriş olmuş sprey verdi.
eltimlerden buhar makinesini aldık dün onu kullandık ama henüz bi fark göremedim.

sonra akşam üzeri de doktor randevum vardı gittikk bebeğimin kalbini duydum ilk defaaaa:naza:anlamadım da ilk baştabi sesler çıktı bunlar kalp atışları dedi doktor, yaa dedim kaldım öleallahım inş. bu sefer her şey ii olsun.
7+3müşüm, 1.19cm miş minişim de
3 hafta sonraya randevu verdi ense kalınlığı testi için.ya ben bunu hep duyuom ama nası yapılıo nedir bana bi açıklar mısınız kızlar netten baktım ama çok bişi anlamadım. test mi bu yani, sanırım ultrasonda bakılarak anlaşılıo dimi.ama bi de kan değerlerine falan bakıolarmış:26:

vilinim senin evde hep yedek su bulundurman lazım heralde yaaa. en azından ısıtıp saçını falan bari yıkarsın yapabiliosan:44:

progestanım da bitti, daha kullanmıcakmışım, elevit verdi onu alıcam bugün yarın

ya ben yatarken nası yatmam gerektiğini bilmiom netten ona bakıcam şimdi:26:

yaa bu arada viliş, bişi diycem
neslişah ismi zeynepten daha güzel BENCE :)))

ay kıyamam bi de çekinmiş

ya sonundaki şah olayı çok ağırlaştırıo bence, çok büyük insan ismi gibi, minicik bebeğe nesliŞAHH diyince bi garip oluo:26: e hep bebek mi kalcak mı bu, büyümicek mi hiç diceksniz ama ne biliim

yaa bu arada viliş, bişi diycem
neslişah ismi zeynepten daha güzel BENCE :)))

valla canım güzel olsa da kv direttiği için o isim konulmicak hep söylerim,söyleme adabı diye bi şey var diye...ama kv bunu söylemeyi bilmiyo maalesef
bi de zeynebin anlamı güzel olduğu için koymayı istiyorum ben,hem klasik isimlerin modası hiç geçmiyo bence

sirken,valla şaşırdım artık napıcamı...eşime söylicem bi daha ararsa eğer,anne biz kararımızı verdik,ANNE-BABASI olarak biz bu ismi koymayı uygun bulduk desin...o da anlasın çok fazla müdahale ettiğini

ayşinim bu miniğin kalp atışları için
eşine de sana da çok geçmiş olsun...kendine dikkat et tatlım...
yatma şekline gelince yüz üstü yatma canım sadece...yani kızlar beni bu konuda uyarmışlardı
ayyy geç kalıcam gidip üzerimi giyiniyim...
bi de isim konusunda ben de tek isim taraftarıyım hep söyledim...ikinci ismi eşimi kandırmak için teklif ettim az zaman geçsin onu da kaldırırırım ben çünkü 2. isimler söylenmiyo

Son düzenleme:
şah demezler zaten nesli der herkes, nesli ismine de bayılıyorum ben şahsen
tabi onların kararııı :))))

kuzumm, bunlar miniğine
çok şükür güzel haberler getirmişsinnn, kalp atışı da duyulmuşş
ense kalınlığı testi dediği ikili test olması lazım, ama sen 3 hafta sonra 10 artılarda olucan galiba, ikili test azcıık daha geç yapılır diye biliyorum, çok erken çağırmış senin doktorun..
Yatma şekline gelince ilk aylarda farketmiyo diye biliyorum ama sen yine de karnının üzerine yatmamaya çalış..
yan yat, bide uyanınca esneme şeyleri var ya o gerinme onları yapma dr'm bana öyle söylemişti..

Ayrıca eşine de sana da geçmiş olsun, hazır sağlık ocağına gitmişken kaydını yaptırmışsındır inşallah..

saol cnmmm

ya bu hastalıkların hepsi çok kötü yaaa, boğazım acıo, öksürme gelio bi kuru kuru, öksürürken kusacakmışım gibi oluo

ya ben biraz garip yatıom.bi sosis yastığım var onu kolumun ve bacağımın altına alıp yan yüzüstü arası bi şekilde yatıom, tamamen yüzüstü diil yani, bilemedim o yüzden

off yaa hep beni buluo, fotokopi arızalıymış tamir edilio

evet nesli güzel tek başına

saol cnmm çok şükür evet

ben nette ilk tarama gibi bişiler okudum anlamadığım için de ayrıntılı okumadım:26:bilemedim ki

üf keşke doktoruma sorsaydım unuttum ya, o esneme şeylerini yapmıyım dimi evet ama onlar da zevkli bişi yaaaa

saol cnm yaptırdım kaydımı evet, geçen sefer de 57 kg çıkmışım, nisan gibi yani, şimdi de öleyim dedim ebeye, 57-58 arası, bu mu dikkatini çekti şimdi diyebilirsin

vilin k validen neslişah ismini herhalde neslişah sultan dan esinlenerek koymanınız istiyor. Komşu kızı zeynep lösemiyse; neslişah sultan ın da yaşamı çok çok iyi olmamış hem burdan sınır dışı edilmiş hem de kocasının memleketi mısırdan yani b.k atmaya çalışırsak çok farklı yerlere gidebilir

ayşamm çok sevindim cnm ense kalınlığı ultrasonda bakılıyo zaten ölçüm yapıyo cnm.geçmiş olsun bu arada dikkat et sende bol c vitamini al.

yaa bende sevmiyorum iki isimli çoğu söylenmiyor zaten.nesli yi bende severim ama şah'lı olarak değil

sirken güzel bağlamışsın neslişah sultanın hikayesiyle

cnm çok saol, siz de yaptırmış mıydınız, eltim hatırlamıo da, herkese yapılmıo mu acaba:26eki kan değerlerine de bakılıo die yazıodu nette o ne ki?

dilşadd nerdesiiiin en yakın hamiş sensin sen bilirsin bu sorularımın cevaplarını

ben bi 5 dk.kestiricem yaaa, yalan dünyadaki açılay gibi oldum kafamı koysam uyucam

eşim de şaşırıo, geçen sefer bu kadar uykun gelmezdi die, bunda gözümü açamıom nerdeyse yaa
görüşürüz kızlarr:80:

hatta anlatmadan geçemicem dün arabada eşimle abisi önde ben arkadayım, uyku bastı uzandım uyuom, eşim bana bişi soruo ama uyuduğumun farkında diil, ben de hayalle gerçek arasında gidip geliom zaten, duyuom ama gözümü açıp cevap vermeye mecalim yok.abisi dedi ki "uyumuş". eşim de dio ki "çok uyuo yaa". abisi de "normaldir bizimki de öleydi" dedi de eşim bi rahatladı.
sonra benim duyduğumdan habersiz tabi, bana dio ki "çok uyuosun sen ama uyuman normalmiş"abisi öle demese anormal zannediodu adam

Yarenim tam anlayamadım ama geçmiş olsun ablana

vilinn bencede pembe daha iyi ,ayrıca kv sinir oldum yasabır
bide sadece zeynep olsun lütfen ben bu ismi kızına çok bağdaştırdım zeynep kalsın mümkünse

Ayrıca nesli ismini bende severim ama ne anlama geldiğini bilmiyom sadece söylenişi çok hoşuma gidiyo :) bizim müşteri "neslihan" ama bin büroca nesli diyoruz aramızda :))

ayşammm maşallah kuzucuğuna
Eşinede güldüm e napsın tek sensin sanıyo başka bildiği gördüğü mü var sankim :)
geçmş olsun bide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…