Günaydın herkese, kandiliniz mübarek olsun..
vilin, kv ne ben de çok kızdım. Ama facede yazdığım gibi Boşverdiğin kadar "huzurlu", takmadığın kadar "mutlusun."
Hiçç durma onun söyledikleri, yaptıklarının üstünde.
"Hı hı" de geç, istediğini yap yine. Ayy her köfteye maydanoz kadın yaa..
Az bi karışma, kendi işine bak..
Odalardan ben pembeyi beğendim, ama yatak başılığında ve dolaptaki kemik şekilde o detay hoşuma gitmedi :26:
ne tuhaf yapmışlar, çiçek kalp, kare yuvarlak fln olsaymış..
o nasıl şekil ki öyle.. Mor odayı beğenmedim..
ayy çift isim hiç sevmiyorum yaacanım o detaya ben de takıldım,gidince bi bakıcaz artık,içimize sinmezse başka modellere bakarız...çünkü bu iki mağazada da çok güzel/farklı modeller var...kararı oraya gidince vericez...
kv konusunda da sinirlenmiyim diyorum ama alttan alttan iş karıştırdıkça sinirlerim hopluyoaklınca eşimi ayartıcak akşam eşim diyo ki (zeynep ismi onun içine pek sinmemişti,bende yanına beğendiğin bi ismi ekleyelim demiştim,kabul etmişti) zeynep neslişah olsun mu annesinin beğendiği ismi eklicekmiş iki uzun isim yan yana olmaz,kısa bi isim bul dedim zeynep su,zeynep naz gibi falan dedim tamam dedi ama annesi çok baskı yapmasa böyle bi teklifte bulunmazdı
gene mii yaa :26:kızlar yaaa sular kesildi yineduşa gircektim yaaa offf alt sokağı kazıyolar,sanırım ondan kestiler...
günaydın en çıtır anne, nasılsınız bugünngünaydınnnnnnnnnnn
günaydın en çıtır anne, nasılsınız bugünn
senin dr kontrolün nezamandı canım?
yaa bu arada viliş, bişi diycem
neslişah ismi zeynepten daha güzel BENCE :)))
yaa bu arada viliş, bişi diycem
neslişah ismi zeynepten daha güzel BENCE :)))
şah demezler zatenay kıyamam bi de çekinmiş
ya sonundaki şah olayı çok ağırlaştırıo bence, çok büyük insan ismi gibi, minicik bebeğe nesliŞAHH diyince bi garip oluo:26: e hep bebek mi kalcak mı bu, büyümicek mi hiç diceksniz ama ne biliim
ayşinim bu miniğin kalp atışları için
eşine de sana da çok geçmiş olsun...kendine dikkat et tatlım...
yatma şekline gelince yüz üstü yatma canım sadece...yani kızlar beni bu konuda uyarmışlardı
ayyy geç kalıcam gidip üzerimi giyiniyim...
şah demezler zatennesli der herkes, nesli ismine de bayılıyorum ben şahsen
tabi onların kararııı :))))
kuzumm, bunlar miniğine
çok şükür güzel haberler getirmişsinnn, kalp atışı da duyulmuşş
ense kalınlığı testi dediği ikili test olması lazım, ama sen 3 hafta sonra 10 artılarda olucan galiba, ikili test azcıık daha geç yapılır diye biliyorum, çok erken çağırmış senin doktorun..
Yatma şekline gelince ilk aylarda farketmiyo diye biliyorum ama sen yine de karnının üzerine yatmamaya çalış..
yan yat, bide uyanınca esneme şeyleri var ya o gerinme onları yapmadr'm bana öyle söylemişti..
Ayrıca eşine de sana da geçmiş olsun, hazır sağlık ocağına gitmişken kaydını yaptırmışsındır inşallah..
vilin k validen neslişah ismini herhalde neslişah sultan dan esinlenerek koymanınız istiyor. Komşu kızı zeynep lösemiyse; neslişah sultan ın da yaşamı çok çok iyi olmamış hem burdan sınır dışı edilmiş hem de kocasının memleketi mısırdanvalla canım güzel olsa da kv direttiği için o isim konulmicakhep söylerim,söyleme adabı diye bi şey var diye...ama kv bunu söylemeyi bilmiyo maalesef
bi de zeynebin anlamı güzel olduğu için koymayı istiyorum ben,hem klasik isimlerin modası hiç geçmiyo bence
sirken,valla şaşırdım artık napıcamı...eşime söylicem bi daha ararsa eğer,anne biz kararımızı verdik,ANNE-BABASI olarak biz bu ismi koymayı uygun bulduk desin...o da anlasın çok fazla müdahale ettiğini
ayşamm çok sevindim cnmense kalınlığı ultrasonda bakılıyo zaten ölçüm yapıyo cnm.geçmiş olsun bu arada dikkat et sende bol c vitamini al.
yaa bende sevmiyorum iki isimli çoğu söylenmiyor zaten.nesli yi bende severim ama şah'lı olarak değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?