Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

güzel yazmışsın yaren ben onu kıskanmazsam çok sevmem ki bunu onada söyledim bazen bunaltyomuşum

ailesi herşeye maydanoz eşim onları dahil etmese kaç kez uyardım çocuk gibi

ailesi ile ilgili bi yorum yapmıcam bidaha ona ...saçma sapan programlar yüklemesinden de nefret ettim

selam kızlarrr nasılsınızzz ben iç güveysinden halliceyim bebişim bu ayda gelmedi bu ay çok umutluydum oysa ki bizde vazgeçtik oluruna bıraktık öle yumurtlama filan hesaplamıcam strese giriyorum iyice... bide kp ve kv ayrılardı hatırlarsanız kp başka bi kadınla yaşıyodu bizde evine gitmiyoduk sonra o kadını gönderdi biz gidelim diye şimdide gelmiyosunuz etmiyosunuz diye sitem ediyo ama haftada 3 gün gidiyoruz rahat ama yetmiyomuş tutturdu ya anneniz benle barışsın yada ben kendime yeni bi hayat çizicem sizide yanıma yaklaştırmıcam kesin ve netim diyo bunların hepsini sadece bana dedi kararınızı bana bildirin biran önce diyede diretti çocuklarıyla ilişkisi kopuk beni köprü olarak görüyo arada kalmaktan sıkıldım yoruldum kv ayrı söyleniyo kp ayrı ağlaak üzereyim sizce naapmalıyım

Aydan, canım bebiş için hayırlısı diyorum. İnşallah en hayırlı zamanda gelir :)
Haftada üç defa gitmeniz neyine yetmiyomuş kp nin? :26:
Kv bırakıp yanına mı taşınacakmışsınız, ama adam da bi tuhaf ya yarın bir gün gidin diye tutturursa..
Evden çıkartmaya kalktığı gibi.. Saçmalamış, seçin ne demektir yahu :26:

Kocamı özledimmmmmmmmm
Dün akşam ne güzeldi yaaaaa, Marmara parktan babama hediye baktık, kestane alıp eve yürüyerek geçtik, yiye konuşa.
Onunla geçirdiğim zaman hep yetmiyooo

Hııı bak Seda, Dilek eve yürüyerek gittim spor olsun diye 20 dk
+ haneme yazılsın

evine gidiyorum siliyorum süpürüyorum iki kap yemek yapıyorum çamaşırı ütüsü herşeyini yapıyorum kek seviyo diye kek filan yapıyorum güler yüzüm hiç eksik olmuyo kızı gibi davranıyorum nazlanıyorum bile yeri geldiğinde siz beni anlamıyosunuz diye söyleniyo hep kv demde beni senelerce üzdü aldattı kendi gitmek istedi o adım atıcak diyo kp de ben adım atmam annenizi alın gelin diyo çocukları umursamıyo bile babalarını annelerinin yanındalar adamda bunu gördükçe küplere biniyo bende arada kalıyorum

az kaldı demek ne güzel bişi yaa bebek allah herkese nasip etsin

karışmasalar ölip çatlar bunlar yaa aynı benm kaynanatörün tekniğiydi haa çağana neler dedi
en sonunda çok iyi hatrlıyorum abuk bişi demişti eşim yeter anne çocğumuzun ismi çağan olucak nebiçim konuşyosun o adı kullanırken utanmıcakmısın bunları diyosun biz çağan düşündük kötüleme artık dedi

heyy gidi günler ne sevinmiştim bozduğuna orda anasını

tek isim koy cnm yaa niye kendini mecbur hissediyorsunki çocuğunu düşün o iki isim olduğundan hoşnut olmıcaktır ikinci isim hiç kullanılmıyor uzun uzun yazmaktan başka bi işe yaramıyor
hem şöyle düşün diyelim zeynep su oldu senin çok sevdğin zeynep ismini değilde su diye kullanırsa ne anlamı kaldı zeynep için diretmenin

zeynep güzel bi isim peygamber efendimizin kızının adı zeyneptir onun ismi ile dalga geçme kötü düşünme günahtır felan de kapat gitsin yorma kendini

alishiammm bebişine uyku konusunda da eşinin abisine teşekkür etmen gerekiyor galiba, yoksa eşinin inanası yokmuş erkekler çok anlamaz hamilenin halinden canım. çok karşılaşacaksın daha bunlarla.

vilişimmm ikinci ismi bence de düşünme. kv büyük ihtimalle sırf gıcıklık olsun diye zeynepi kullanmaz öyle bir durumda. tek isim koy ki, mecburen öyle seslensin canım.

nekimm eşinle başbaşa yürümek harika oluyor ya özledim ben de sakin sakin başbaşa yürümeyi, sohbet etmeyi, oynaşmayı. yaz aylarını bekliyorum sabırsızlıkla.

dilek uğramamış bugün, haberi olan var mı kızlar?

aydancım bebiş için hayırlısı olsun canım. zamanını bekliyordur minik, sen stres yapma boşuna. kp'ne güven olmaz bence. sen ben karışmam, çocuklarınla kendin konuş de bence. kv ilk adım konusunda haklı kesinlikle.

kokiş evinizde annelerden birinin kalmaması konusunda kızlara katılıyorum ama kesinlikle işi bırakıp kendin bakma Çağan'a. bu saatten sonra eşine tam anlamıyla güvenemezsin, bir de maddi gücünden olma canım. sen araba kullanmaya alış biran önce. en iyisi o olur tatlım. zaten evde oturmak hiç hoş değil ya, bebişini büyütmek güzel ama çalışmaya alışan insan çok bunalıyor evde. özellikle de kışın...

sıpam sabahtan beri diretti uyumadı ya. sallıyorum ayağımda dalıyor, bıraktığım an açıyor koca gözlerini şuan uyudu gibi, inşallah hemen uyanmaz. dün akşam banyodan sonra saçlarını kısalttık eşimle. traş olmuş büyük adam gibi geldi gözüme ya

seduşumm sen katı meyve sıkacağı aldın mı? ya da aranızda kullanan, tavsiye edecek kimse var mı? doktorumuz 4. aydan itibaren meyve sularına ve püresine başlayabilirsin dedi. araştırma yapıyorum onun için.

papatyam nassın

minişe bi maşallah gelsin
ayy ayşe bebeğin olcana nasıl sevinyorum doğum yaptında yanına gelmeye çalışcam inş. bi mani çıkmazsa

progestan ve eleviti düzenli kullan bittiğinde al doktorun yazmasını bekleme ihmal etme progestan kese için önemli...

12. haftadan sonra düzenli beslenmeye başla cnm balığın yumurtan cevizin hep olsun ben haftada 1 buçuk kilo ceviz yerdim

portakal ve mandişte bol bol yerdim c vitamini

mide bulantıların varmı? karnın üzerine yatma nası yatarsan yat ok ?

kendine dikkat et temizlik malz. vs. solumamaya özen göster bebek daha büyüsün bol bol ileriyi konuşuruz

sirken senin şu tanımlamalarına ve açıklamalarına bayılıyorum yaaa

hımmm kan da aldılar benden onada bakılyo evet ikili testmiydi neydi ultrasondada ayrıntılı inceliyor

zaten 2 tüp mü ne kan alıyor ben bıkmıştım her testte kan vermekten...şekrde de 4lüde de kan erilyo bakılyo ooo yol uzun sana bu simgeyi özlemişim

aynen katılıyorum ona maddi konuda asla güvenmiyorumki manei konudada güvenimi sarstı
yaa yaren ben arabayı çalıştır yürüt beceriyomda panik oluyorum yaa caddeye çıkınca bunu nasıl yenecem ben :44:

hem öğrenirsem ucuz yollu ikinci el araba alcm kendime yaza dopru borçlar azalıyor inş. eşimi yavaştan işlemem lazım bana kendi arabasını vermicektir bu sefer araba yüzünden kavga ederiz hergün olmaz dicektir

kredi araştırıp alırım galeriden ikinci el olsun ama otomatik kullanırım çünkü zor diğeri yaa :26:

sıpaya gelince benimki ben salladığımda uyumuyor çığlıklar atıyo diretio 1 saat salladım yatmadı annem 10 dk salladı uyudu beni görünce şımarıyo benimki seninkide sana şımarıyordur sevildiklerini nasıl biliyorlar...

yarenay katı meyve sıkacağında philips al ben baya araştırmıştım bende alu 1861 var çok memnunum

kokişim araba konusunda kullandıkça atarsın o panik halini. herşeyden önce sakin ve rahat ol. acemi sürücü çok oluyor trafikte, ben de onlardan biriyim, de kendi kendine. kimse ana karnında öğrenmiyor canım. ayrıca biz bayan olduğumuzdan zaten hali hazırda bi önyargı var sürücülük konusunda, onu kullan sen de. çok iyi olsan da "kadın sürücü işte" diyip geçecekler yavaş yavaş nasıl alıştığına kendin bile inanamayacaksın ama ilk günler k.çıma kadar terliceksin, hazırlıklı ol rahat olman çok önemli canım, zamanla otomatik yapıyorsun herşeyi. yalnız araba alırsan otomatik alma sakın. yarın öbür gün acil bir durumda başkasının arabasını kullanmak zorunda kalabilirsin. kesinlikle düz vitese alış, inan bana zor değil. otomatik vitesi her türlü kullanırsın zaten. ayrıca otomatik vites hiç zevkli diil akülü araba gibi, araba kullandığının farkına varmıyorsun.

benim sıpa da babasında sakinleşip uyuyor ya, doğru söylüyon bence de tüm nazı bize bunların çok şükür uyudu da biraz nefes aldırdı bana. uyku düzeni karıştı iyice. iki gecedir uyandığında uyumamak için direniyor. saat başı kalkıyor. uykumuzu alamıyoruz hiç. inşallah düzene oturcak diye bekliyorum.

yarenay katı meyve sıkacağında philips al ben baya araştırmıştım bende alu 1861 var çok memnunum

saol canım tavsiyen için bakayım hemen.

sen çok yaşa e mi süper açıklama olmuş

dilşad yok ben varım olma mı kızlar açıklamış zaten canım ama ben de söyliyim...kan alıyolar,bi de usg'de bazı ölçümlere bakıyolar o kaa....

canım,benim kv öyle dini şeylerden falan anlamaz,pek inancı yoktur bu açıklama onu tatmin etmez maalesef

oyyy o tosunu yerim ben,yanakları tombul tombul çıkmıştır şimdi

ben 2liyi yaptırdım canım bugün sonuç alcaktım ama gidemedim yarın alıcam artık

ultrasonda ense kalınlığı ve burun kemiği varlığına bakılıyor ense kalınlığı 2,5un üzrindeyse risk, 3 üzerindeyse tehlike, kan veriyorsun 2 tüp de, onlarda da genellemelere göre risk oranına bakılıyor.

Hayırlı kandiller kızlarr

Nassınız
hayırlı kandiller canım

Son düzenleme:
Arada kalmak cok kotu bugun telefonda konustuk kp le baba sizin annemle bir araya gelip problemlerinizi konusup karsilikli halletmeniz lazim bole araci koyarak olmaz dedim ben annenizin ayagina gitmem diyo kv de gelip adam gibi benden ozur dilesin bir daha ayni seyleri yapmicagina guveneyim diyo bende arada fittiriyorum bole iste cocuklari umursamiyo zaten kendi derdim skintim yetmiyomus gibi

Dilsad hamileymissin kuzumm allah hayirlisini eylesin kucagina saglicakla almayi nasip etsin rabbim cok sevindim topukten uzak kalmanin zararlari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…