kokişim sen kıskanç olabilirsin, çoğumuz öyleyiz. bu kötü birşey değil ki. ayrıca senin tek derdin kıskançlık olsa keşke. ama senin eşinin yaptığını benim eşim yapsa ben de tepki gösteririm. o olay kıskançlıkla alakalı değil bence. eşinin yaptığını umursamayacak kadın tanımıyorum ben. herkes gittiği yeri paylaşsın programda da hatunları eklemek de ne oluyor??? evli bir adamın bunu yapması çok saçma, onaylanacak ya da görmezden gelinecek bir durum değil. seven insan kıskanır canım, bence ancak eşinden soğursan daha az kıskanırsın. onun olmasını da hiç kimse istemez. sen giyin süslen, kendinden emin dur. bir daha da eşine özellikle onun ailesiyle ilgili birşey söyleme. onlar yokmuş gibi davran hayatınızda canım. böylece eşin adım adım sana yaklaşır.
seduşum benim büyük yeğenim de akşamları 8,30 gibi yatardı. sabahları da 6,30'da kalkardı. sanırım kişilikle alakalı uyku olayı. misal ben çok severim uykuyu, ablam da güne erken başlamayı sever. senin kız erkenci olacak bence
canım sen hala sırt üstü yatabiliyor musun ya? o karnın yamulması harika oluyor ya. bundan sonra daha sık yaşarsın onu. şekilden şekile sokuyorlar karnını. benimki de ortada toplanır sipsivri yapardı karnımı
enkim ben de garmestan kullanmıştım. süper hızlı düzeltti. sonra da bir daha yaşamadım çok şükür. acısı fena oluyor. bu arada iltihaplanmanın geçtiğine çok sevindim tatlım.
ıspanak yemeği yapcam birazdan. sıpam uykuya dalmamak için çok uğraştı ama ben kazandım
selam kızlarrr nasılsınızzz ben iç güveysinden halliceyim bebişim bu ayda gelmedibu ay çok umutluydum oysa ki bizde vazgeçtik oluruna bıraktık öle yumurtlama filan hesaplamıcam strese giriyorum iyice... bide kp ve kv ayrılardı hatırlarsanız kp başka bi kadınla yaşıyodu bizde evine gitmiyoduk sonra o kadını gönderdi biz gidelim diye şimdide gelmiyosunuz etmiyosunuz diye sitem ediyo ama haftada 3 gün gidiyoruz rahat ama yetmiyomuş tutturdu ya anneniz benle barışsın yada ben kendime yeni bi hayat çizicem sizide yanıma yaklaştırmıcam kesin ve netim diyo bunların hepsini sadece bana dedi kararınızı bana bildirin biran önce diyede diretti çocuklarıyla ilişkisi kopuk beni köprü olarak görüyo arada kalmaktan sıkıldım yoruldum kv ayrı söyleniyo kp ayrı ağlaak üzereyim sizce naapmalıyım
Aydan, canım bebiş için hayırlısı diyorum. İnşallah en hayırlı zamanda gelir :)
Haftada üç defa gitmeniz neyine yetmiyomuş kp nin? :26:
Kv bırakıp yanına mı taşınacakmışsınız, ama adam da bi tuhaf ya yarın bir gün gidin diye tutturursa..
Evden çıkartmaya kalktığı gibi.. Saçmalamış, seçin ne demektir yahu :26:
yatabiliyorum canımhatta en rahat öyle yatıyorum ama dr sol tarafına dönüp öyle yat dediği için çoğu zaman sol tarafıma dönüyorum,arada sırt üstü kaçamak yapıyorum yarenim karnım bi o yana bi bu yana yamuldukça hoşuma gidiyo,sanırım artık kendine yer açmaya çalışıyo yavrum,sıkışıyo içerde galiba elini ayağını dayayıp duruyo zaman ilerledikçe daha çok merak ediyorum kızımı,inşallah bana benzer
babamız saat 6,30'da doğuma gitti,az önce aradı gelmicem diye,dışarda yapıcakmış kahvaltıyı,siz yatın dedi ama telde konuşunca uyandık tabiakşam babayı çalıştırdık biraz...tuvaletin duvarlarını sildi(fayansları),kileri sildi...bi günde banyonun duvarlarını silicek sonra oturduk çay keyfi yaptık,ben kokladım kociş içti bugün yemeğim var...dün yeşil fasüly+pilav yapmıştım...bugüne de yeter...zaten akşam arkilere davetliyim,ben fazla yemek yemem...akşamları çoğu zaman dikkat ediyordum yaa,dün etmedim pilavı fazla kaçırdım,çok rahatsız etti beni bundan sonra akşamları dikkat etmeye devam
netten 2 tane çocuk odası beğendik...birisi bolun dediği siteden...haftasonu gidip bakıcaz samsunda...almayı düşünüyoruz...bi de park beşik alıcaz...bu hafta eksiklerin birazını almaya çalışıcaz...odaların fotosunu eklerim birazdan,siz de fikirlerinizi söylersiniz kızlar...
bu arada kv 2 gündür eşimi arayıp duruyobebeğin adının kendi istediği isim olmicaanı öğrenince harekete geçti...önceki gün aramış,diyomuş ki:karşı komşusu var,kızları lösemi,o kızın adı da zeynepmiş,o yüzden bu ismi koymayın falan demiş...doğmamış çocuğu lösemi yaptı(allah korusun) ya bizimki de öyle olursaymış dün yine aramış,bu isim konusu benim kafama takıldı oğlum başka isim mi bulamadınız,zeynep çok eski bi isim,zehra bari olsun,benim istediğim ismi niye koymuyosunuz,niye inat ediyosunuz diyomuş o, onun istediği ismi koyarız zannediyodu,koymicaamızı öğrenince tıpkı eltimlere yaptığı gibi harekete geçti bende akşam eşime çocuğumuza kendi istediğimiz ismi koymak kadar doğal bi hakkımız yok,nasıl annem karşmıyosa annen de karışmasın dedim
Eki Görüntüle 613851 Eki Görüntüle 613852
teyzeleri morlu olan babamızın beğendiği,pembeli olan ise benim beğendiğim...yatakların kenarına korkuluk(kenar)takılabiliyomuş...iyice büyüyene kadar beşiğinde yatırıp,sonra odasındaki yatağına geçiririz diye düşündük...duvar kağıdı falan da bakıcaz...inşallah alabiliriz...dua edin de işimiz rast gitsin teyzeleri...kv'ye duyurmadan gidicez...duyarsa daha erken sonra alırsınız falan der,hevesimizi kaçırır,ya da kendi de gelmek ister...bizim zevkimize güvenmez
bu arada son dr kontrolümdeki usg ölçümüne göre bugün 30. haftama girmiş bulunmaktayım kızlaaar...
canım o detaya ben de takıldım,gidince bi bakıcaz artık,içimize sinmezse başka modellere bakarız...çünkü bu iki mağazada da çok güzel/farklı modeller var...kararı oraya gidince vericez...
kv konusunda da sinirlenmiyim diyorum ama alttan alttan iş karıştırdıkça sinirlerim hopluyoaklınca eşimi ayartıcak akşam eşim diyo ki (zeynep ismi onun içine pek sinmemişti,bende yanına beğendiğin bi ismi ekleyelim demiştim,kabul etmişti) zeynep neslişah olsun mu annesinin beğendiği ismi eklicekmiş iki uzun isim yan yana olmaz,kısa bi isim bul dedim zeynep su,zeynep naz gibi falan dedim tamam dedi ama annesi çok baskı yapmasa böyle bi teklifte bulunmazdı
yaaa giremedim kaç gündür üfff
yazıcak da bi sürü cevabım vardı uçtu gitti işte
ama en önemlisi yarenim ablana geçmiş olsun dicektim, doktorlar 2 .trimesterda yapılan operasyonların çok az riski olduğunu sölüolar, inş.ablanınki de ii geçer problemsiz bi şekilde, hep ii düşünsün
ay viliş bu kv abartıo iice cidden, saçma sapan konuşmasın kendi çocuğuna ne koycaksa koymuş işte size ne karışıo, ay çok şükür ki eşin senin yanında, diretmio yani
ama nek e katılıom ben de su falan eklemeyin yaaaasadece eynep kalsın o ismin yanına hiçbi şey yakışmaz bence.ece ela falan gbi kısa bi isim olsa neyse ama böyle hoş olmuo kullanmazsınız da zaten ki
odalardan da pembişi beğendim ben.genç odası düşünüosunuz yani, e tabi odayı kullanmıcak bebekler için ii fikir, sonuçta bebek büyüyünce yine değişecek, hem de çok az kullanılmış şekilde, böylesi daha mantıklı, beşikte uyuolar ki zaten uzuuun bi zaman
kandiliniz de mübarek olsun kızlarr
ay nek senden alıntıladım sana cevap veriim die araya bi sürü şey girdi
ya benim boğazım çok kötü oldu eşim zaten bildiğin grip durumda, ikimiz de sağlık ocağına gittik dün, benimkinin klimada kalmaktan olduğunu söledi doktor, kurutuo ya havayı, benim boğazım da tahriş olmuş sprey verdi.
eltimlerden buhar makinesini aldık dün onu kullandık ama henüz bi fark göremedim.
sonra akşam üzeri de doktor randevum vardı gittikk bebeğimin kalbini duydum ilk defaaaa:naza:anlamadım da ilk başta bi sesler çıktı bunlar kalp atışları dedi doktor, yaa dedim kaldım öle allahım inş. bu sefer her şey ii olsun.
7+3müşüm, 1.19cm miş minişim de
3 hafta sonraya randevu verdi ense kalınlığı testi için.ya ben bunu hep duyuom ama nası yapılıo nedir bana bi açıklar mısınız kızlar netten baktım ama çok bişi anlamadım. test mi bu yani, sanırım ultrasonda bakılarak anlaşılıo dimi.ama bi de kan değerlerine falan bakıolarmış:26:
vilinim senin evde hep yedek su bulundurman lazım heralde yaaa. en azından ısıtıp saçını falan bari yıkarsın yapabiliosan:44:
progestanım da bitti, daha kullanmıcakmışım, elevit verdi onu alıcam bugün yarın
ya ben yatarken nası yatmam gerektiğini bilmiom netten ona bakıcam şimdi:26:
vilin k validen neslişah ismini herhalde neslişah sultan dan esinlenerek koymanınız istiyor. Komşu kızı zeynep lösemiyse; neslişah sultan ın da yaşamı çok çok iyi olmamış hem burdan sınır dışı edilmiş hem de kocasının memleketi mısırdanyani b.k atmaya çalışırsak çok farklı yerlere gidebilir
sirken güzel bağlamışsın neslişah sultanın hikayesiyle
cnm çok saol, siz de yaptırmış mıydınız, eltim hatırlamıo da, herkese yapılmıo mu acaba:26eki kan değerlerine de bakılıo die yazıodu nette o ne ki?
dilşadd nerdesiiiinen yakın hamiş sensin sen bilirsin bu sorularımın cevaplarını
alishiammm bebişineuyku konusunda da eşinin abisine teşekkür etmen gerekiyor galiba, yoksa eşinin inanası yokmuş erkekler çok anlamaz hamilenin halinden canım. çok karşılaşacaksın daha bunlarla.
vilişimmm ikinci ismi bence de düşünme. kv büyük ihtimalle sırf gıcıklık olsun diye zeynepi kullanmaz öyle bir durumda. tek isim koy ki, mecburen öyle seslensin canım.
nekimm eşinle başbaşa yürümek harika oluyor yaözledim ben de sakin sakin başbaşa yürümeyi, sohbet etmeyi, oynaşmayı. yaz aylarını bekliyorum sabırsızlıkla.
dilek uğramamış bugün, haberi olan var mı kızlar?
aydancım bebiş için hayırlısı olsun canım. zamanını bekliyordur minik, sen stres yapma boşuna. kp'ne güven olmaz bence. sen ben karışmam, çocuklarınla kendin konuş de bence. kv ilk adım konusunda haklı kesinlikle.
kokiş evinizde annelerden birinin kalmaması konusunda kızlara katılıyorum ama kesinlikle işi bırakıp kendin bakma Çağan'a. bu saatten sonra eşine tam anlamıyla güvenemezsin, bir de maddi gücünden olma canım. sen araba kullanmaya alış biran önce. en iyisi o olur tatlım. zaten evde oturmak hiç hoş değil ya, bebişini büyütmek güzel ama çalışmaya alışan insan çok bunalıyor evde. özellikle de kışın...
sıpam sabahtan beri diretti uyumadı ya. sallıyorum ayağımda dalıyor, bıraktığım an açıyor koca gözlerinişuan uyudu gibi, inşallah hemen uyanmaz. dün akşam banyodan sonra saçlarını kısalttık eşimle. traş olmuş büyük adam gibi geldi gözüme ya
seduşumm sen katı meyve sıkacağı aldın mı? ya da aranızda kullanan, tavsiye edecek kimse var mı? doktorumuz 4. aydan itibaren meyve sularına ve püresine başlayabilirsin dedi. araştırma yapıyorum onun için.
aynen katılıyorum ona maddi konuda asla güvenmiyorumki manei konudada güvenimi sarstı
yaa yaren ben arabayı çalıştır yürüt beceriyomda panik oluyorum yaa caddeye çıkınca bunu nasıl yenecem ben :44:
hem öğrenirsem ucuz yollu ikinci el araba alcm kendime yaza dopru borçlar azalıyor inş. eşimi yavaştan işlemem lazım bana kendi arabasını vermicektir bu sefer araba yüzünden kavga ederiz hergün olmaz dicektir
kredi araştırıp alırım galeriden ikinci el olsun ama otomatik kullanırım çünkü zor diğeri yaa :26:
sıpaya gelince benimki ben salladığımda uyumuyor çığlıklar atıyo diretio 1 saat salladım yatmadı annem 10 dk salladı uyudu beni görünce şımarıyo benimki seninkide sana şımarıyordur sevildiklerini nasıl biliyorlar...
yarenay katı meyve sıkacağında philips al ben baya araştırmıştım bende alu 1861 var çok memnunum
sen çok yaşa e mivilin k validen neslişah ismini herhalde neslişah sultan dan esinlenerek koymanınız istiyor. Komşu kızı zeynep lösemiyse; neslişah sultan ın da yaşamı çok çok iyi olmamış hem burdan sınır dışı edilmiş hem de kocasının memleketi mısırdanyani b.k atmaya çalışırsak çok farklı yerlere gidebilir
dilşad yok ben varım olma mıcnm çok saol, siz de yaptırmış mıydınız, eltim hatırlamıo da, herkese yapılmıo mu acaba:26eki kan değerlerine de bakılıo die yazıodu nette o ne ki?
dilşadd nerdesiiiinen yakın hamiş sensin sen bilirsin bu sorularımın cevaplarını
canım,benim kv öyle dini şeylerden falan anlamaz,pek inancı yokturtek isim koy cnm yaa niye kendini mecbur hissediyorsunki çocuğunu düşün o iki isim olduğundan hoşnut olmıcaktır ikinci isim hiç kullanılmıyor uzun uzun yazmaktan başka bi işe yaramıyor
hem şöyle düşün diyelim zeynep su oldu senin çok sevdğin zeynep ismini değilde su diye kullanırsa ne anlamı kaldı zeynep için diretmenin
zeynep güzel bi isim peygamber efendimizin kızının adı zeyneptir onun ismi ile dalga geçme kötü düşünme günahtır felan de kapat gitsin yorma kendini
oyyy o tosunu yerim ben,yanakları tombul tombul çıkmıştır şimdisıpam sabahtan beri diretti uyumadı ya. sallıyorum ayağımda dalıyor, bıraktığım an açıyor koca gözlerinişuan uyudu gibi, inşallah hemen uyanmaz. dün akşam banyodan sonra saçlarını kısalttık eşimle. traş olmuş büyük adam gibi geldi gözüme ya
sirken güzel bağlamışsın neslişah sultanın hikayesiyle
cnm çok saol, siz de yaptırmış mıydınız, eltim hatırlamıo da, herkese yapılmıo mu acaba:26eki kan değerlerine de bakılıo die yazıodu nette o ne ki?
hayırlı kandiller canımHayırlı kandiller kızlarr
Nassınız
teşekkür ederimsen çok yaşa e misüper açıklama olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?