Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

teşekkür ederim
sen iste ben sana neslişah sultan dosyası yapar atarım bi ara negatif yüklü şeyler k validen duydukça renkten renge girer

ben de kitabını okudumm, çok sürükleyici fakat bazı bölümlerde kopukluklar vardı, meselaa anlatan kişi di mi

dilşad sen bu saate kadar çalışır mıydın
bugün hiç işe gitmedim ki, en yakın arkim nazlıya mobilya baktık aldılar, dükkandayım şimdi lcw den aldıklarım gelmiş, eşim kırmızı pantolonu giydirmem dedi, onu değişcez mavi güzel dedi o kalacak bakalım :)

Son düzenleme:
Kocamı özledimmmmmmmmm
Dün akşam ne güzeldi yaaaaa, Marmara parktan babama hediye baktık, kestane alıp eve yürüyerek geçtik, yiye konuşa.
Onunla geçirdiğim zaman hep yetmiyooo

yaa bu arada viliş, bişi diycem
neslişah ismi zeynepten daha güzel BENCE :)))

Bence deAma viliş kvnin dediği olacak anlamına gelmez

Ayşam maşallah cnm bebişine
Vilin kv düşüncelerini eşine empoze etmeye çalışıyo..2. ismi de bence koyma

maşallah cnm bu aralar pek romantiksiniz allah bozmasın inşşş
cnmm ii olmaya çalışıom saol, ben de gelmek çok istedim yanına, bi kısmet olmadı yaaa

progestan kullanmıcam artık doktor devam etme dedi.ceviz her gün bi avuç kadar yiom, portakal mandalina da illa ki yerim okula götürüom hatta, içim kıyılıo çünkü saat başı, onları atıştırıom

ya mide bulantım var biraz evet, bu kadarına razıyım ama artmasın dabazen mesela öle yemeklerinde sevdiğim şeyler çıkıo yiom tamamen bitirmek istiom ama içim almıo bi süre sonra bırakıom
bence de cnm sen para biriktirmeye başla ve ucuzundan al bi araba, hatta kredin biter bitmez ufak bi kredi çekip alsan daha ii, iran önce kullanır azar azar ödersin. zaten mutlaka 2.el al ne die bi sürü para vericeksin ki

ben de senin gibiyim daha ehliyet bile yokkenarda köşede köyde falan kullanıom ama trafik ı-ıhh çok korkutuo benii:18:

saol cnm 3 hafta sonra görcez o zaman. inş. senn sonuçların da ii çıkar

vilişimmm sana da teşekkürler, netim zor çekio bugün nedense, alıntıya basmıştım çıkmamış, bazen beğenileri de almıo hata verio:26:

günaydın kızlar...
dün kvden konuştuk ama kv yine yaptı yapıcanı bütün gecem zehir oldu onun yüzünden...her zaman böyle yapıyo,bütün hevesimi kaçırıyo...dün eşimi aramaya devam etmiş ve bi güzel aklını çelmiş...geçen geldiğinde yeni tvyi görmüştü ama bi şey söylemedi demiştim hatırlarsanız...dünkü konu tvymiş...eşimi,eski tvyi napıcaksın diye sıkıştırmış,bana ne konuştuklarını söylemedi eşim ama ben anladım...daha yolda arabaya binerken seşimdeki soğukluğu fark ettim...halbuki sabah her şey çok iyiydi...eve gelince başladı konuşmaya...hep senin dediklerin oluyo,hiç laf söyletmiyosun ama benim istediklerim olmuyo...bebeğin adı zeynep olacak dedin,sesimi çıkarmadım,oda alınacak dedin kabul ettin,tv anneme verilecek dedin ona da tamam ama ben araba almak isteyince erteleyip duruyosun falan dedi...sınıf öğretmenlerine indirimli araba kampanyası vardı,eşime alıcaksan bi bak dedim,benim şifremle girdi baktı,babasına söylemiş çok indirimli alalım mı diye,oda kvye söylemiş...10 gün önce bana,eşinin araba almasına izin verme sakın,arabanızı biraz daha eskitin diyen kadın oğluna destek vermiş dönekliğe bakar mısınız? gerçi ben o almayın dedi diye karşı çıkmadım biliyosunuz,doğum öncesi borca girmemek için karşı çıkmıştım...neyse eşim konuşurken konuyu tvye getirdi...annenlere vermekten vazgeçtim dedi annesi çok sıkıştırıyomuş,gerekçe olarak bunu gösterdi...o zaman ben de patladım...bu kadar eziyet çektiğim halde bebeğimin ismini koymama bile hakkım yokmuş bunu gördüm...daha sabah her şey yolundayken annenle konuşunca 180 derece dönmüşsün...istediğin ismi koy,hatta annene söyle o koysun,zaten istediği bu değil mi dedim...eski tvyi annemlere verme fikri benden değil senden çıkmıştı,,sen abimlere verelim ya da satalım deseydin ben onu da kabul ederdim...ama şimdi sırf annen istemiyo diye vermek istemiyosun...demekki biz annenlerden ayrı bi aile değiliz,kendi kararlarımızı uygulayamıyoruz,bizim evde annen ne derse o oluyo dedim...şu saatten sonra sen versen de ben vermem o tvyi,annene götür ne istiyosa onu yapsın dedim...odayı almayı yaza ertelemiştik,benim gösterdiğim odaları çok beğenip,illa bu hafta sonu alalım diyen sendin ama onu da bana yıktın...daha bebek bile yokken,bu oda boş durmasın bebek odası alalım diyen sen,bebek olacağı halde oda almaya yanaşmıyosun...alma zaten şu saatten sonra istemem,bütün hevesim kaçtı dedim...bunlar dün kv ile her konuyu konuşmuşlar kızlar,o da nasıl güzel işlediyse adam bu hale gelmiş...araba konusunda annesinin bana ayrı,ona ayrı konuştuğunu söyledim...daha iyi bi araba almak için yazı beklemeye karar vermiştik,onu da bana yıkıyosun dedim...ne istersen al,ne istersen yap artık umrumda bile değil,ama şunu iyi bil ben kızım için çalışıyodum,ama ona rağmen istediğim hiçbi şeyi ne alabildim ne de yapabildim,hep öncesinde hevesimi kırdınız ana oğul dedim...doğumdan sonra aylıksız izin almayıp işime dönecektim ama vazgeçtim,1 yıl çalışmicam kızıma kendim bakıcam,kendini-harcamalarını ona göre ayarla dedim oldu...madem kazancın iyi,o zaman bize gül gibi bakarsın sen dedim...çok dolmuştum zaten,ses tonumu yükseltmeden ağlaya ağlaya konuştum...sonra yanlış anladın falan diye kıvırmaya başladı,gelmiş karnımı seviyo zeynep diye...onu adı zeynep değil artık dedim ittim eşimi...arkilere gidicektim,giyindim,kapıdan geri döndüm,hastalandım,yattım,iki de bi başıma geliyo,yüz vermedim...biraz kendime gelince gittim...saat epey geçti ben giderken ama kafam dağılsın diye gittim...gelirken saat 11'di...evlerimizin arası 5 dk zaten...gelincede evli barklı kadınsın,daha erken gelmeliydin dedi yani gittiğime de pişman etti beni...sanki her akşam gezmeye gidiyorum,ayda yılda bi gittim,keşke gitmeseydim dedirtti...bütün gece dönüp durdum,uyuyamadım...kızım da çok huzuzsuzdu,bütün gece kıvranıp,tekmeleyip durdu...sabaha kadar sessiz sessiz ağladım saat 5'te kalkıp duş aldım,belki rahatlarım biraz diye,ondan sonra uyumuşum işte...sabah telin sesine uyandık,kahvaltı hazırladım,eşim yaptı gitti,onunla masaya oturmadım bile,soğuk davrandım,o da soğuktu zaten...bütün gece ağlamama sebep olanları allaha havale ediyorum(eşim ve kv) mübarek kandil gecesini bana zindan ettiler...dün okuldaki arkiye dedimki kv bunun devamını getirir kesin,inşallah eşimle aramızı bozmaz...meğer ben bunları söylerken olan olmuş bile...allah onu ıslah etsin...bütün vücudum ödem olmuş,şu an yüzüm ve bacaklarım şiş...sanırım üzüntüden oldu...ama kimin umrunda ki

Günaydın

Vilin yaa şok oldum yaptıklarına bak şu kadının yaa inanamıyorum seninkide koketinkinden beter aç konuşsana şu kadınla çok sinir oldum yaa neden böyle yapıyosunuz sizin yüzünden eşimle aram bozuldu çocuk benim istediğim ismidemi koyacamıcam de huzurum bozuldu durduk yerde de bişeler de yaa sessiz kalma sen sustukça daha çok tepene binecek bu kadın.

arasam ne olacak ki zeytinyağ gibi üste çıkar...yalan söyleyip inkar eder...elime bi şey geçmez yani...
eşim konusuna gelince de,her zaman böyle annesinin gazına gelir ve 1-2 gün sonra pişman olup özür diler...
ama çok sıkıldım...eğer annemlerin üzülüceni bilmesem bugün çıkar giderdim anneme...o kadar soğudum dün...
böyle paracı insanların içinde midem bulandı...
allahım bunlara her şeyin para olmadığını göstersin inşallah...

vilinn, benm erken doğum yapmamın sebebi de kv nin dırdırıydı biliosun di mi? değmiyor canım üzmye kendini dee bebişini de. aman dikkat et nolur, bak o kadar yıprandın, zaten senin yerinde olsam eski tv yi annemlere vermek yerine bırakırım anaparlarsa yapsınlar yeni tv alıp veririm annemlere, kaç paralık şey ki lafını yapıyorlar, çocuğunu da kendin büyüt bırak baksın evine, ben memur olsam böyle bi hakkım olsa, inan hiç düşünmem ayrılırım 1 yıl izne, sakın üzme kendini lütfen bebeğinden değerli değil hiç biri.

zaten ben de öyle dedim canım,tvyi sen versen de ben verdirmem artık diye...git annene ver,içi rahatlasın dedim...
izin olayını da söyledim,kabul etmedi tabi,ama bu benim kararım sana fikrini sormadım dedim...
hiçbiri kızımdan daha değerli değil canım haklısın ama insanın elinde olmuyo,üzülüyo işte...

ya öylede geçen seferde sustun bak hala devam ediyo sustukçada devam edecek seni sinir etmeye o yüzden diyorum sen bilirsin tabiki yinede kızında herşeyden önemli diloşun dediği gibi o pis kadın yüzünden üzme kendini bebeşini bak nasıl huzursuz olmuş çocuk ve kesinlikle katılıyorum öyle bir şansın var enazından 1 yıl yanında ol kızının sonra çok pişman olursun elinde böyle bir şansın var nede olsa ve zaten rapor faln alırsın 6 aya kadar zaten ücretli oluyor yani.

gunaydın kızlar

vilin bu erkekler bildiğin salak senin eş de başlarında mendil sallayıp zılgıt çekeni

neden kendini üzüp sabaha kadar ağladın ki? bebeğini düşün bu zamanların senin en özel anların bir daha yaşayamayacaksın (yani ikinci üçüncü çocukta yaşarsın da ilk farklı olmalı)... Sen o eve her ay tıkır tıkır para getirmiyor musun annen seni koca beye bir MERKEZ BANKASI olarak vermedi mi? Eşin o tv yi alsın nereye uygun görüyorsa oraya versin. Sen de bak netten teknoloji marketlerinden filan annene gönlünce SIFIR son teknoloji bir tv al geç sorarsa napıyon vilin diye hediye alıyorum annem beni zorla okuttu zoruna mı gitti de O erkek olarak evi geçindirmek zorunda ama sen kadın olarak istersen o evin geçimine katkıda bulunursun keyfin istemezse de bulunmaz olay bu kadar basit...

kayınvalideni arayıp telde asla eşimle kavgama sebep oldunuz neden doldurdun gibi de hesap sorarcasına arama
onu CİDDİYE ALMA ÖNEMSEME amiyane bir tabir ama TINLAMA çünkü böyle aradığında sana masumları oynacaktır içten içe de
"bak hele ne güzel istediğim kıvama soktum oğluşumu aferin kız bana iyi iş çıkarıyorum" diyecektir

isim konusunda da tartışma ayy
eşin kendini deniz atı mı sanıyor o bebeği SEN taşıyorsun ve SEN doğuracaksın
anne olarak ilk hak sende

günaydın kızlar.

vilin sabah sabah şok oldum eşine ya. insan herkesten önce eşini düşünür, annenin gazına gelmek ne demek. ama iyi konuşmuşsun canım, çok can alıcı yerlerden vurmuşsun. için de rahatlamıştır biraz olsun. sen bence düşündüğünü yap tatlım, al 1 sene izin, kızına kendin bak. ama bu sefer de eşin evi tek başına geçindiriyor diye, senden şimdi beklediğinden çok fazlasını bekler diye korkuyorum. bebekle işler çok zor yapılıyor çünkü. senin eşin akşama mükellef bir sofra, sürekli tertemiz ve düzenli bir ev, bakımlı bir eş falan isteyip seni daha çok bunalıma da sokabilir. o zaman daha çok yıpranırsınız sanki. ben senin yerinde olsam dayanamaz kv ile konuşurdum mutlaka. bu kadar karışmasın işinize. sizin tvden ona ne ki!!! alırken parasını o mu vermiş, bu kadar söz sahibi sanıyor kendini. hadsiz insanları hiç anlamıyorum. bir de baksan öğretmen bu kadın yani. okumuş, görgülü. inan bana benim kv karışmıyor evimize ki kadın doğulu, okuma yazması yok. senin kv insanı delirtir valla. ama lütfen o densizi düşünüp düşünüp stres yapma kendine, bebişin çok etkilenir senin bu durumundan. iyice büyüdü artık, seni daha iyi hisseder.

valla canım ben aylıksız izne ayrılıp evde oturuyumda görsün merkez bankasını o...
tv'nin t'sini bile duymak istemiyorum artık...o kadar bunaldım ki bi de aldığımdaki tantanayı çekecek halim kalmadı inan...
kv isim konusnda kafayı taktı gerisini getirdi...size söyledim eltimlere kendi istediği ismi koydurana kadar yapmadığını bırakmadı diye,sıra bizde işte...allah bildiği gibi yapsın onları...

valla içimi döktüm canım rahatladım ama hala aklımdan çıkmıyo işte...
en son dediklerime çok bozuldu zaten...ne hayallerim vardı,kızımın odasını döşicektim,içine üçümüzün fotoğrafını koyacağım çerçeveler asıcaktım,dört gözle zeynebimi beklicektim ama ana-oğul çok gördünüz bana bunu...sizi allaha havale ediyorum deyince gelip sarıldı falan ama koptum tabi böyle konuşma gidip alıcaz zeynebin odasını falan dedi ama o kadar kırıldım ki hevesim kalmadı...cmt günü gitmicem samsuna alışveriş için...bi kaç gün evdeki işlerimi halledip samsuna kalmaya gidicem,burdan uzaklaşmaya ihtiyacım var...
izin konusuna gelince,evde bunalırım biliyorum,eşim de temizlik-yemek diye bunaltır onu da biliyorum ama şu an için kararım bu yönde canım...bakalım gelecek bize neler getirecek...
ama bebeğin beni hissetmesi konusunda haklısınız...düne kadar kızımı hiç bu kadar huzursuz görmemiştim,o kadar rahatsız oldum ki yatamadım bile...kızım kocaman olmuş da haberim yok teyzeleri

vilişim bak artık farkındasın Zeynepin seni ne kadar hissettiğinin. o yüzden hemen toparlan, süslen, kendine iyi gelecek birşey yap. moralini yükseltmeye çalış canım. bebişin de rahatlasın.

benim oğlan uyumuşken salonu toparlayım, camı açayım biraz temiz hava gelsin. sonra da kahvaltı yapayım. inşallah 11'e kadar uyanmaz ya...

dün akşam görümcemlerle konuştuk kandil için aramışlar hep siz önce arıyorsunuz bu sefer özellikle biz aramaya çalıştık filan diye
neyse kredi çekmişler ellerinde hazır para varmış araba alacaklarmış ikinci el istedikleri özellikleri söylediler kulağınız delik olsun bize haber verin dediler neyse biraz sohbet edip kapattık

gece gece benim akıllıdan bir inci

- sirken biz şimdi bebeğe hediye işini napacaz
- e konuştuk ya altını takipleyecez uygun gördüğümüz an bir yarım alıp geçecez
- tamam da ya yarım az gelirse bi kamu oyu nabız yoklaması yapsak mı ki? reşat mı alsak ki yada tam mı yada ata mı :44:
- yarımın nesini beğenmiyorsun?
- yoo beğeniyorum da ya diğerleri daha çok takarsa biz ezilirsek? (gel de rengin değişmesin derin bir hava çektim taa mideme kadar)
- canım biz dayı ve yengeyiz dimi çokları kim yapar ANANNE BABANNE DEDE...
- evet canım ama ya az gelirse.
- iyi de bu bebeğin iki gün sonra süneti var en fazla iki yıl sonra kardeşi (hatta kardeşleri) olacak ya ona yapamazsak hak geçmez mi hem bu aralar sıkışığız olmaz hem ben ikinci çocuk dşünmüyorum biliyorsun
- olsun şubatta promosyonum var ya ondan halledeiriz (3 bin havadan para geliyor nakit onu kastediyor ama iki dakika önce bana doğum günü hediyesi almadığını onunla istediğim bir şey alacağımzı düşündüğünü söylemişti)
- hayır onu bana düşündüğünü söyledin vereceksin ben o parayla oynayacam (arbitrajı kastediyorum) dedim
- ama ya az olursa bak benim iş arkadaşımın bebeğine de çeyrek taktık
- be safım biz niye götürdük çeyrek taktık? onlar bize düğünde kendileri çeyrek getirdiler sizin diğer arkadaşlara ortak katılmadılar dimi o yüzden onlarınkini ödememiz gerekiyordu yani o BORÇTU.
-hhmmmmm (anlamamış bana saf saf bakıyor)
- annen amca kızın evlenirken ne götürdü düğününde biliyor musun?
- yoooo
- dışarılara bilezik takarken ona çeyrek götürdü. Niye sence?
- niye?
- çünkü yengenden bizlere o şekilde geldi de ondan. Yani yeri geldiğinde akrabalarla yabancılara aynı şeyler yapılabiliyor anladın mı
- anladım ama yine de nabız yoklayalaım
- tamam yoklayalım ben de senin ezik olmanı istemem elbette bakalım duruma göre davranalım ama coşmayalım abartmayalım gereği neyse onu yapalım geçelim dedim bi güzel de günahımı çıkarttım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…