- 28 Mayıs 2010
- 7.093
- 23
- 158
teşekkür ederim
sen iste ben sana neslişah sultan dosyası yapar atarım bi ara negatif yüklü şeyler k validen duydukça renkten renge girer
bugün hiç işe gitmedim ki, en yakın arkim nazlıya mobilya baktık aldılar, dükkandayım şimdi lcw den aldıklarım gelmiş, eşim kırmızı pantolonu giydirmem dedi, onu değişcez mavi güzel dedi o kalacak bakalım :)dilşad sen bu saate kadar çalışır mıydın
Kocamı özledimmmmmmmmm
Dün akşam ne güzeldi yaaaaa, Marmara parktan babama hediye baktık, kestane alıp eve yürüyerek geçtik, yiye konuşa.
Onunla geçirdiğim zaman hep yetmiyooo
yaa bu arada viliş, bişi diycem
neslişah ismi zeynepten daha güzel BENCE :)))
maşallah cnmKocamı özledimmmmmmmmm
Dün akşam ne güzeldi yaaaaa, Marmara parktan babama hediye baktık, kestane alıp eve yürüyerek geçtik, yiye konuşa.
Onunla geçirdiğim zaman hep yetmiyooo
Hııı bak Seda, Dilekeve yürüyerek gittim spor olsun diye 20 dk
+ haneme yazılsın
cnmm ii olmaya çalışıom saol, ben de gelmek çok istedim yanına, bi kısmet olmadı yaaapapatyam nassın
minişe bi maşallah gelsin
ayy ayşe bebeğin olcana nasıl sevinyorum doğum yaptında yanına gelmeye çalışcam inş. bi mani çıkmazsa
progestan ve eleviti düzenli kullan bittiğinde al doktorun yazmasını bekleme ihmal etme progestan kese için önemli...
12. haftadan sonra düzenli beslenmeye başla cnm balığın yumurtan cevizin hep olsun ben haftada 1 buçuk kilo ceviz yerdim
portakal ve mandişte bol bol yerdim c vitamini
mide bulantıların varmı? karnın üzerine yatma nası yatarsan yat ok ?
kendine dikkat et temizlik malz. vs. solumamaya özen göster bebek daha büyüsün bol bol ileriyi konuşuruz
bence de cnm sen para biriktirmeye başla ve ucuzundan al bi araba, hatta kredin biter bitmez ufak bi kredi çekip alsan daha ii, iran önce kullanır azar azar ödersin. zaten mutlaka 2.el al ne die bi sürü para vericeksin kiaynen katılıyorum ona maddi konuda asla güvenmiyorumki manei konudada güvenimi sarstı
yaa yaren ben arabayı çalıştır yürüt beceriyomda panik oluyorum yaa caddeye çıkınca bunu nasıl yenecem ben :44:
hem öğrenirsem ucuz yollu ikinci el araba alcm kendime yaza dopru borçlar azalıyor inş. eşimi yavaştan işlemem lazım bana kendi arabasını vermicektir bu sefer araba yüzünden kavga ederiz hergün olmaz dicektir
kredi araştırıp alırım galeriden ikinci el olsun ama otomatik kullanırım çünkü zor diğeri yaa :26:
sıpaya gelince benimki ben salladığımda uyumuyor çığlıklar atıyo diretio 1 saat salladım yatmadı annem 10 dk salladı uyudu beni görünce şımarıyo benimki seninkide sana şımarıyordur sevildiklerini nasıl biliyorlar...
ben 2liyi yaptırdım canım bugün sonuç alcaktım ama gidemedim yarın alıcam artık
ultrasonda ense kalınlığı ve burun kemiği varlığına bakılıyor ense kalınlığı 2,5un üzrindeyse risk, 3 üzerindeyse tehlike, kan veriyorsun 2 tüp de, onlarda da genellemelere göre risk oranına bakılıyor.
hayırlı kandiller canım
arasam ne olacak ki zeytinyağ gibi üste çıkar...yalan söyleyip inkar eder...elime bi şey geçmez yani...Vilin yaa şok oldum yaptıklarına bak şu kadının yaa inanamıyorum seninkide koketinkinden beter aç konuşsana şu kadınla çok sinir oldum yaa neden böyle yapıyosunuz sizin yüzünden eşimle aram bozuldu çocuk benim istediğim ismidemi koyacamıcam de huzurum bozuldu durduk yerde de bişeler de yaa sessiz kalma sen sustukça daha çok tepene binecek bu kadın.
vilinn, benm erken doğum yapmamın sebebi de kv nin dırdırıydı biliosun di mi? değmiyor canım üzmye kendini dee bebişini de. aman dikkat et nolur, bak o kadar yıprandın, zaten senin yerinde olsam eski tv yi annemlere vermek yerine bırakırım anaparlarsa yapsınlar yeni tv alıp veririm annemlere, kaç paralık şey ki lafını yapıyorlar, çocuğunu da kendin büyüt bırak baksın evine, ben memur olsam böyle bi hakkım olsa, inan hiç düşünmem ayrılırım 1 yıl izne, sakın üzme kendini lütfen bebeğinden değerli değil hiç biri.
arasam ne olacak ki zeytinyağ gibi üste çıkar...yalan söyleyip inkar eder...elime bi şey geçmez yani...
eşim konusuna gelince de,her zaman böyle annesinin gazına gelir ve 1-2 gün sonra pişman olup özür diler...
ama çok sıkıldım...eğer annemlerin üzülüceni bilmesem bugün çıkar giderdim anneme...o kadar soğudum dün...
böyle paracı insanların içinde midem bulandı...
allahım bunlara her şeyin para olmadığını göstersin inşallah...
gunaydın kızlar
vilin bu erkekler bildiğin salak senin eş de başlarında mendil sallayıp zılgıt çekeni
neden kendini üzüp sabaha kadar ağladın ki? bebeğini düşün bu zamanların senin en özel anların bir daha yaşayamayacaksın (yani ikinci üçüncü çocukta yaşarsın da ilk farklı olmalı)... Sen o eve her ay tıkır tıkır para getirmiyor musun annen seni koca beye bir MERKEZ BANKASI olarak vermedi mi? Eşin o tv yi alsın nereye uygun görüyorsa oraya versin. Sen de bak netten teknoloji marketlerinden filan annene gönlünce SIFIR son teknoloji bir tv al geç sorarsa napıyon vilin diye hediye alıyorum annem beni zorla okuttu zoruna mı gitti deO erkek olarak evi geçindirmek zorunda ama sen kadın olarak istersen o evin geçimine katkıda bulunursun keyfin istemezse de bulunmaz olay bu kadar basit...
günaydın kızlar.
vilin sabah sabah şok oldum eşine ya. insan herkesten önce eşini düşünür, annenin gazına gelmek ne demek. ama iyi konuşmuşsun canım, çok can alıcı yerlerden vurmuşsun. için de rahatlamıştır biraz olsun. sen bence düşündüğünü yap tatlım, al 1 sene izin, kızına kendin bak. ama bu sefer de eşin evi tek başına geçindiriyor diye, senden şimdi beklediğinden çok fazlasını bekler diye korkuyorum. bebekle işler çok zor yapılıyor çünkü. senin eşin akşama mükellef bir sofra, sürekli tertemiz ve düzenli bir ev, bakımlı bir eş falan isteyip seni daha çok bunalıma da sokabilir. o zaman daha çok yıpranırsınız sanki. ben senin yerinde olsam dayanamaz kv ile konuşurdum mutlaka. bu kadar karışmasın işinize. sizin tvden ona ne ki!!! alırken parasını o mu vermiş, bu kadar söz sahibi sanıyor kendini. hadsiz insanları hiç anlamıyorum. bir de baksan öğretmen bu kadın yani. okumuş, görgülü. inan bana benim kv karışmıyor evimize ki kadın doğulu, okuma yazması yok. senin kv insanı delirtir valla. ama lütfen o densizi düşünüp düşünüp stres yapma kendine, bebişin çok etkilenir senin bu durumundan. iyice büyüdü artık, seni daha iyi hisseder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?