Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

vlin ayrıca o evde hep senin dediğin filan olmuyor ki
sen değil misin keşke eşim de beklemiş yemek yese de ben de önceden rahat rahat yapsam yemeğimi..

sen eşinin yemek konusunda gönlünü hoş tutmak için kırk takla atıyorsun beklemiş yemek yese nolur ölmez ki
o ev temiz olduğu halde şu halinle temizlik de temizlik diye deterjanlarla boğuşuyorsun
yanisi eşinin dediği olmuyor mu oluyor

canım,zaten çoğu zaman eşimin istediği oluyo ama nankör işte...
aramış az önce,hiçbi şey olmamış gibi canımlı cicimli konuşuyo...soğuk konuştum bende...akşamda yemekten sonra gider yatarım,fazla muhatap olmam,anlasın hatasını...

az rahat ol
sen soguk konuşunca değişen bir şey olmaz ki normal davran ama yapacağından da şaşma
yani ben olsam böyle yapardım

az rahat ol
sen soguk konuşunca değişen bir şey olmaz ki normal davran ama yapacağından da şaşma
yani ben olsam böyle yapardım

elimde değil ki canım...çok kırıldım,soğukluk istemesem de girdi araya...
geçicek biliyorum...hatasını anlayıp özür dilicek...affeticem...ama bi zaman sonra yine aynısı olucak...yine tekrarlanıcak annesi karışmayı hiçbi zaman bırakmicak çünkü...
bi gün önce tuvaletin duvarlarını silen,sen soluma diye banyoyu çamaşır suyuyla yıkayan adam gitti dün geceki anlayışsız adam geldi...ona şaşırıyorum,sinirleniyorum ve allaha havale ediyorum...çünkü içimden başka bi şey yapmak gelmiyo...tek istediğim bi an önce tatile çıkıp,burdan uzaklaşmak...

Son düzenleme:

evde çocuğunla başbaşa vakit geçirmek öyle ii gelicek ki niye sıkılasın, istediğin zaman koyarsın bebek arabasına çıkar dolaşır gelirsin, acaba yemeğini yedirdi mi, bezini zamanında değiştirdi mi, bezini değiştirirken ıslak mendil mi kullandı ılık suyla yıkadı mı, emziği düşünce nasıl temizleyip verdi, akraba konu komşu gelip çocuğu şapur şupur öptü mü, dışarı çıkardı mı, ...... bu sorularla boğuşup duracaksın yoksa eve gelene kadar, ahh ahh evde 1 yıl durmaya imkanım olsaa, hiç düşünmezdim.

offf vilişim yaaa çok üzüldüm sinirlenmeyi geçtim artık kocana, kv ne.. sadece gerçekten çok üzüldün seni bu halinle okadar çok üzmelerine ağlatmalarına Allah bildiği gibi yapsın Nolur toparlan, çık dolaş hatta git kızına bişiler al kafan dağılsın çık alışveriş yap Anneni, arkadaşlarını ara.. inş eşin akşam alır gönlünü :26: hepsi öküzzzzz bunların

:13: :13: :13:

yaa sirken kızma bana ama bi altın için nekadar çok hesap kitap yapıyosunuz :44:
eşin senin gibi düşünemez ki, o dayı oluyor. Kardeşi o onun, canının yarısı yaa, onun bebeğine tam altın almak istiyorsa alsın. Empati yap bence.. sen kardeşine almak istemez misin? Maddi durumum el verse ben aslaa düşünemzdim, ki şükürler olsun sizinki el veriyor. Bırak eşin en istiyorsa onu alsın, aklını çelme :))) Allah daha çok veriri harcadığınız miktarın yerine inş :)

bizde bütün her şeyin hesabı kitabı yapılır
yapımız gereği ikimiz de çok sorgulayan tipleriz
çelerim tabi aklını :)))
ben parayı kolay kazanmıyorum zira eşim de öyle
burda sizlere de sormuştum
görümcemle aram aman aman öyle iyi değil kötü de değil
ama geçmişte yaptığı ufak şeyleri düşündükçe sanki tam yapsam gücüme gidecek gibi geliyor olması gerekeni yapayım neden abartayım ki dimi
ananneye olmazsa bir ara laf arasında sorarız o bizi tutar

of bu ne yaaa beddua etmiyim diom insaı çileden çıkarıolar ama

inanamıyoum kv bu kadar abartmaz olayı die düşünmüştm meğer haklıymışsın gerçekten burnunuzdan getirecek

derdi ne sizinle anlamıyorum ki bıraksa ya kendi halinize ne die bu kadar karışıo ne biçim insan bu yaaa, terbiyesiz nasıl da ortalığı karıştırıverdi anında, of allahım daha kimbilir ne işler açacak bu kadın başına, ama sen çok güçlüsün cnm bunu biliom eşin şimdi böle konuşup seni üzse de kendin de diosun hatasını farkedip gelip özür dilicek.
bence hiç rest çekme derim gelip yanaştığı anda bunlar bunlar yapılcak diyip gidip hepsini yap-ki kv çatlasın sinirinden dediklerini yaptıramadı die.tv'yi götür annenlere, h.sonu çıkıp odayı da alın beğenirseniz

valla bişi diyim mi yapabilceksen yani yaren de demiş eşinin o dırdırına katlanabileceksen evde kalmak 1 sene falan en mantıklısı.içine sinerek büyür bebeğin, sen de rahat olursun o da

dün sinirle çok üzülmüş ağlamışsın kıyamam allahlarından bulsun sana bu halinle bunları yaptıranlar,ama nolur artık üzülme cnm, bebişini düşün ehr şeyden önce, baksana nasıl da hissetmiş

inş. her şey daha güzel olacak belki de kv bi süre sonra bıkar vazgeçermi ne dersin:26:

ben evdeyim birazdan çıkıcam 2dk. bakiim dedim

sabah ilk defa çıkarttım allahım inş. devamı gelmez her gün başka bişeyle uyanıyorummm:18:

dün kuzeyn özetinen sonra uyumuşum eşim geldi 12 gibi ona kalktım. sonra yine yattım tabi, uykudan gözümü açamıom iice sersem gibi oldum ne zaman geçer bu uyku halleriiiiii

Günaydın herkese

Vilin okuyunca kan beynime fışkırdı resmen bu kocaların hepsini bir araya getirip iyi bir dayak atmak lazım .bende nerdeyse 2haftadır bizimkiyle konuşmuyorum.zorunlu şeyleri konuşuyorum.hepsi gibi aile yüzünden.

Bırak kvni eşini içine hiçbirşey atma Zeyneb'i düşün onu üzme .herkesden çok sen söz sahibisin kızının üzerinde.tv ye versin kvne tepe tepe kullansın.sinirle söylüyorsun hiçbirşey almayacağım diye ama sen en âlâsından istediğin herşeyi al.1yıl izim alabiliyosan izninide al kızına kendin bak.

bencede canım tepkini belli etmelisin ama fazlada uzatma

kızlar destekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim iyi ki varsınız...biriyle konuşmaya ihtiyacım vardı,hepiniz destek oldunuz,içimi rahatlattınız biraz da olsa
ayşinim,o kadın değişmez,karışır,huylu huyundan vazgeçmez
allaha havale ettim canım onu ben...
ama izin konusunda haklısınız hepiniz...kızımın yanında ne kadar uzun kalırsam o kadar kardır
ayşinim inşallah mide bulantıların daha fazla artmaz :18:
sirken,bence de altın işini siz en iyisi ananeye sorun,o size fikir verir
okula gitmek için hazırlandım,her an çıkabilirim kızlar...kendinize iyi bakın...dua edin benim için olur mu? bütün kötü şeylerin bi an önce geride kalması için

ben de hala aynı durumdayım, çok bunaldım artık bulantıdan daa uykudan daa, ama ii olsunlar bebişler, napalım, sayılı gün
akşam 8 buçuk en geç 9 dedi mi gidiyorum, eşimden de utanıyorum, kızıyor bıktım tek oturmaktan diye, akşam da yanaştı ama aşırı uykum vardı bakamadım bile yatalım diye uyandırınca da ii ki uyanamadım mübarek gece de olmazdı zaten dedim kurtardım

yaa cnm naptı annenler yüzündenmi üzdü yine seni?

yaa cnm naptı annenler yüzündenmi üzdü yine seni?
Ucunu ona dokunuyorda asıl neymiş efendim bebeği alıp karşıya kv gidelim dedi . Onlar gelemiyormuş annesi bacağından yürüyemiyor topallıya topallıya yürüyor.bebeğin fotosuna bakıp bakıp ağlıyolarmış .bende gidemem dedim Şubat geçsin dedim havalar biraz düzelsin dedim çocuk üşütür dedim bende üşütürüm dedim.evleri doğalgaz sobalı . Onlar gelsin dedim . Gelirlerse evdekinin gitmesi lazımmış .sen ne diyosun dedim evde annem var dedim onu gidecek dedim .annen gelsin 1 çekyatta o diğerinde annem yatar dedim .belki babasında gelirmiş o gelmez dedim .

canım herkes bazen gaza gelebilir. eşini eninde sonunda affedeceksin, o yüzden fazla uzatma derim ben de. hem sen bi adım atınca o daha çabuk gönlünü alacak, Zeynep de yeniden huzurlu olacak. uzatmak üçünüze de zarar verir. bence huyundan vazgemeyecek bi kv yüzünden üçünüz de daha fazla üzülmeyin. eşin aslında banyo temizlemekle falan kendini ne kadar aştı farkında değil misin? arada annesinin gazına geliyor olsa da seni ne kadar sevdiği, düşündüğü belli. eşlerimizin yaptığı güzellikleri düşünmezsek, kötü huyları daha da çok batmaya başlar ve daha çok üzülürüz. hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz. hep iyi günlerimizi, bizim için yaptıkları güzellikleri düşünerek atlatıyoruz bu günleri. sen de öyle yap canım.

dilşadcım senin eşinin işleri iyi gitmiyor mu? maddi açıdan bakınca aslında sen bakabilirsin bence çocuğuna 1 yıl. benim eşimin haftalığıyla biz geçiniyoruz, şimdiye kadar masraflar için birikimimize de dokunmadık çok şükür. senin eşinin işleri yazın daha iyi oluyor, bizden rahat olabilirsiniz bence. ama derdin belediyedeki işi kaybetmekse, o konuda haklısın. böyle bir işi bulmuşken kaybetmek istemezdim ben de olsam.

kızlar, evimi sildim, süpürdüm. düzenlenmişken hemen salonun fotosunu çektim, geçenlerde de yatak odasını çekmiştim. onları yüklicem birazdan albüme. mutfak ve banyo minnak, bi oda da boş sayılır o yüzden onları çekmedim. ileride boş odayı oğluma yapınca çeker koyarım inşallah

senin eşin de nankörmüş canım tıpkı benimki gibi...yazık annen kaç zamandır sana,bebeğe bakıcam diye mahvoldu,onun dediğine bak kv hasta madem gelemiyo,ama hanımefendi sen hamileyken aramadı da doğru dürüst...buna ne dicek eşin? hadi gelemiyo madem ama aramadı da minicik bebeği yollarda üşütücek...sen daha lohusasın,sen de dikkat etmelisin kendine...erkeklerin hepsi aynı...hep diyorum hamurlarında odunluk var,arada ortaya çıkıyo diye

Sinirlendim açtım ağzımı ben hamileyken kaç kere geldi dedim 1 kere geldi dedim .o kadar yattım dedim yine uzaktan annem geldi dedim.neymiş o müsaade etmiyomuş ozaman sürekli gelirmiş karışırmış bana evime .merak etme ben müsaade etmem dedim lafımı söylerim dedim.marta kadar gelemeyi diye sen söylersin dedi söylerim ne var dedim.söyledimde dedim ben çocuğu hasta edemem dedim .neymiş 40-50 milyon verip taksiyle gidermiş gitmem dedim.onkadar söyledik gel diye dedim anneme yatdımcı olur diye dedim gelmedi dedim.benim annemde hasta ama geldi dedim .aynısı kardeşine olsa annen giderdi dedim.doğruyu konuşunca bozuldu.annem gidecek annen gelsin dedim .ara dedi sen ara ben arıyorum gelmiyorlar dedim .sen ara nezaketten dedi gelirler .

enkim bu sorunlar aynen bizde de çıkacak onun annesi varken benmki gelmeyecek benmki varken o gelmeyecek, e hadi seninki gitsin de benmki gelsin olacak bu da çok can yakacak bence bebişe bişe olmaz, o kadar sobalı evlerde büyüdük hemen hemen hepimiz, sıkıca giydirirsin, sana gelmesindense bence sen git bigün canım, hem annen de kırılmaz hissetmez bişe

nisan mayıs anneleri grubumuz bebeğim ve biz dergisinin mart konusu/konuğu olacak :)

Kp la konuştum sen istersen gelir dedi bende her zaman söylüyorum gel diye dedim.adam kendi dedi önceden size yük olur diye sağ kolunu kullanamıyor işte yapmaması gerekmiş.göndermedi şimdide gelirmiş annem gidiyor ya akşamda eşim annesinin Pazartesi geleceğini söylüyor niye diyorum işi varmış ne işi dedim gelen giden oluyormuş gözaydın için çok hediyesi olmuş bebeğin annesi öle demiş.ben onları Cumartesi aradım haber verdim.mantıken bebek ordayken gelmeleri lazım .insan gelir gelen olursada evde insan var gelinin yanına gitti der eve gince gider.bende tamam dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…