vlin ayrıca o evde hep senin dediğin filan olmuyor ki
sen değil misin keşke eşim de beklemiş yemek yese de ben de önceden rahat rahat yapsam yemeğimi..
sen eşinin yemek konusunda gönlünü hoş tutmak için kırk takla atıyorsun beklemiş yemek yese nolur ölmez ki
o ev temiz olduğu halde şu halinle temizlik de temizlik diye deterjanlarla boğuşuyorsun
yanisi eşinin dediği olmuyor mu oluyor
canım,zaten çoğu zaman eşimin istediği oluyo ama nankör işte...
aramış az önce,hiçbi şey olmamış gibi canımlı cicimli konuşuyo...soğuk konuştum bende...akşamda yemekten sonra gider yatarım,fazla muhatap olmam,anlasın hatasını...
az rahat ol
sen soguk konuşunca değişen bir şey olmaz ki normal davran ama yapacağından da şaşma
yani ben olsam böyle yapardım
izin konusuna gelince,evde bunalırım biliyorum,eşim de temizlik-yemek diye bunaltır onu da biliyorum ama şu an için kararım bu yönde canım...bakalım gelecek bize neler getirecek...
ama bebeğin beni hissetmesi konusunda haklısınız...düne kadar kızımı hiç bu kadar huzursuz görmemiştim,o kadar rahatsız oldum ki yatamadım bile...kızım kocaman olmuş da haberim yok teyzeleri
:13: :13: :13:gunaydın kızlar
vilin bu erkekler bildiğin salak senin eş de başlarında mendil sallayıp zılgıt çekeni
neden kendini üzüp sabaha kadar ağladın ki? bebeğini düşün bu zamanların senin en özel anların bir daha yaşayamayacaksın (yani ikinci üçüncü çocukta yaşarsın da ilk farklı olmalı)... Sen o eve her ay tıkır tıkır para getirmiyor musun annen seni koca beye bir MERKEZ BANKASI olarak vermedi mi? Eşin o tv yi alsın nereye uygun görüyorsa oraya versin. Sen de bak netten teknoloji marketlerinden filan annene gönlünce SIFIR son teknoloji bir tv al geç sorarsa napıyon vilin diye hediye alıyorum annem beni zorla okuttu zoruna mı gitti deO erkek olarak evi geçindirmek zorunda ama sen kadın olarak istersen o evin geçimine katkıda bulunursun keyfin istemezse de bulunmaz olay bu kadar basit...
yaa sirken kızma bana ama bi altın için nekadar çok hesap kitap yapıyosunuz :44:dün akşam görümcemlerle konuştuk kandil için aramışlar hep siz önce arıyorsunuz bu sefer özellikle biz aramaya çalıştık filan diye
neyse kredi çekmişler ellerinde hazır para varmış araba alacaklarmış ikinci el istedikleri özellikleri söylediler kulağınız delik olsun bize haber verin dediler neyse biraz sohbet edip kapattık
gece gece benim akıllıdan bir inci
- sirken biz şimdi bebeğe hediye işini napacaz
- e konuştuk ya altını takipleyecez uygun gördüğümüz an bir yarım alıp geçecez
- tamam da ya yarım az gelirse bi kamu oyu nabız yoklaması yapsak mı ki? reşat mı alsak ki yada tam mı yada ata mı :44:
- yarımın nesini beğenmiyorsun?
- yoo beğeniyorum da ya diğerleri daha çok takarsa biz ezilirsek?(gel de rengin değişmesin derin bir hava çektim taa mideme kadar)
- canım biz dayı ve yengeyiz dimi çokları kim yapar ANANNE BABANNE DEDE...
- evet canım ama ya az gelirse.
- iyi de bu bebeğin iki gün sonra süneti var en fazla iki yıl sonra kardeşi (hatta kardeşleri) olacak ya ona yapamazsak hak geçmez mi hem bu aralar sıkışığız olmaz hem ben ikinci çocuk dşünmüyorum biliyorsun
- olsun şubatta promosyonum var ya ondan halledeiriz (3 bin havadan para geliyor nakit onu kastediyor ama iki dakika önce bana doğum günü hediyesi almadığını onunla istediğim bir şey alacağımzı düşündüğünü söylemişti)
- hayır onu bana düşündüğünü söyledin vereceksin ben o parayla oynayacam (arbitrajı kastediyorum) dedim
- ama ya az olursa bak benim iş arkadaşımın bebeğine de çeyrek taktık
- be safım biz niye götürdük çeyrek taktık? onlar bize düğünde kendileri çeyrek getirdiler sizin diğer arkadaşlara ortak katılmadılar dimi o yüzden onlarınkini ödememiz gerekiyordu yani o BORÇTU.
-hhmmmmm (anlamamış bana saf saf bakıyor)
- annen amca kızın evlenirken ne götürdü düğününde biliyor musun?
- yoooo
- dışarılara bilezik takarken ona çeyrek götürdü. Niye sence?
- niye?
- çünkü yengenden bizlere o şekilde geldi de ondan. Yani yeri geldiğinde akrabalarla yabancılara aynı şeyler yapılabiliyor anladın mı
- anladım ama yine de nabız yoklayalaım
- tamam yoklayalım ben de senin ezik olmanı istemem elbette bakalım duruma göre davranalım ama coşmayalım abartmayalım gereği neyse onu yapalım geçelim dedim bi güzel de günahımı çıkarttım
yaa sirken kızma bana ama bi altın için nekadar çok hesap kitap yapıyosunuz :44:
eşin senin gibi düşünemez ki, o dayı oluyor. Kardeşi o onun, canının yarısı yaa, onun bebeğine tam altın almak istiyorsa alsın. Empati yap bence.. sen kardeşine almak istemez misin? Maddi durumum el verse ben aslaa düşünemzdim, ki şükürler olsun sizinki el veriyor. Bırak eşin en istiyorsa onu alsın, aklını çelme :))) Allah daha çok veriri harcadığınız miktarın yerine inş :)
valla canım ben aylıksız izne ayrılıp evde oturuyumda görsün merkez bankasını o...
tv'nin t'sini bile duymak istemiyorum artık...o kadar bunaldım ki bi de aldığımdaki tantanayı çekecek halim kalmadı inan...
kv isim konusnda kafayı taktı gerisini getirdi...size söyledim eltimlere kendi istediği ismi koydurana kadar yapmadığını bırakmadı diye,sıra bizde işte...allah bildiği gibi yapsın onları...
bencede canım tepkini belli etmelisin ama fazlada uzatmaelimde değil ki canım...çok kırıldım,soğukluk istemesem de girdi araya...
geçicek biliyorum...hatasını anlayıp özür dilicek...affeticem...ama bi zaman sonra yine aynısı olucak...yine tekrarlanıcakannesi karışmayı hiçbi zaman bırakmicak çünkü...
bi gün önce tuvaletin duvarlarını silen,sen soluma diye banyoyu çamaşır suyuyla yıkayan adam gitti dün geceki anlayışsız adam geldi...ona şaşırıyorum,sinirleniyorum ve allaha havale ediyorum...çünkü içimden başka bi şey yapmak gelmiyo...tek istediğim bi an önce tatile çıkıp,burdan uzaklaşmak...
ben evdeyim birazdan çıkıcam 2dk. bakiim dedim
sabah ilk defa çıkarttım allahım inş. devamı gelmez her gün başka bişeyle uyanıyorummm:18:
dün kuzeyn özetinen sonra uyumuşum eşim geldi 12 gibi ona kalktım. sonra yine yattım tabi, uykudan gözümü açamıom iice sersem gibi oldum ne zaman geçer bu uyku halleriiiiii
Günaydın herkese
Vilin okuyunca kan beynime fışkırdı resmen bu kocaların hepsini bir araya getirip iyi bir dayak atmak lazım .bende nerdeyse 2haftadır bizimkiyle konuşmuyorum.zorunlu şeyleri konuşuyorum.hepsi gibi aile yüzünden.
Bırak kvni eşini içine hiçbirşey atma Zeyneb'i düşün onu üzme .herkesden çok sen söz sahibisin kızının üzerinde.tv ye versin kvne tepe tepe kullansın.sinirle söylüyorsun hiçbirşey almayacağım diye ama sen en âlâsından istediğin herşeyi al.1yıl izim alabiliyosan izninide al kızına kendin bak.
Ucunu ona dokunuyorda asıl neymiş efendim bebeği alıp karşıya kv gidelim dedi . Onlar gelemiyormuş annesi bacağından yürüyemiyor topallıya topallıya yürüyor.bebeğin fotosuna bakıp bakıp ağlıyolarmış .bende gidemem dedim Şubat geçsin dedim havalar biraz düzelsin dedim çocuk üşütür dedim bende üşütürüm dedim.evleri doğalgaz sobalı . Onlar gelsin dedim . Gelirlerse evdekinin gitmesi lazımmış .sen ne diyosun dedim evde annem var dedim onu gidecek dedim .annen gelsin 1 çekyatta o diğerinde annem yatar dedim .belki babasında gelirmiş o gelmez dedim .yaa cnm naptı annenler yüzündenmi üzdü yine seni?
elimde değil ki canım...çok kırıldım,soğukluk istemesem de girdi araya...
geçicek biliyorum...hatasını anlayıp özür dilicek...affeticem...ama bi zaman sonra yine aynısı olucak...yine tekrarlanıcakannesi karışmayı hiçbi zaman bırakmicak çünkü...
bi gün önce tuvaletin duvarlarını silen,sen soluma diye banyoyu çamaşır suyuyla yıkayan adam gitti dün geceki anlayışsız adam geldi...ona şaşırıyorum,sinirleniyorum ve allaha havale ediyorum...çünkü içimden başka bi şey yapmak gelmiyo...tek istediğim bi an önce tatile çıkıp,burdan uzaklaşmak...
evde çocuğunla başbaşa vakit geçirmek öyle ii gelicek ki niye sıkılasın, istediğin zaman koyarsın bebek arabasına çıkar dolaşır gelirsin, acaba yemeğini yedirdi mi, bezini zamanında değiştirdi mi, bezini değiştirirken ıslak mendil mi kullandı ılık suyla yıkadı mı, emziği düşünce nasıl temizleyip verdi, akraba konu komşu gelip çocuğu şapur şupur öptü mü, dışarı çıkardı mı, ...... bu sorularla boğuşup duracaksın yoksa eve gelene kadar, ahh ahh evde 1 yıl durmaya imkanım olsaa, hiç düşünmezdim.
Ucunu ona dokunuyorda asıl neymiş efendim bebeği alıp karşıya kv gidelim dedi . Onlar gelemiyormuş annesi bacağından yürüyemiyor topallıya topallıya yürüyor.bebeğin fotosuna bakıp bakıp ağlıyolarmış .bende gidemem dedim Şubat geçsin dedim havalar biraz düzelsin dedim çocuk üşütür dedim bende üşütürüm dedim.evleri doğalgaz sobalı . Onlar gelsin dedim . Gelirlerse evdekinin gitmesi lazımmış .sen ne diyosun dedim evde annem var dedim onu gidecek dedim .annen gelsin 1 çekyatta o diğerinde annem yatar dedim .belki babasında gelirmiş o gelmez dedim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?