Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

öyle demeeeee, hala mı sürüoonapalım katlanıcaz dimi

evet yaa ben de eşime üzülüom işte ya, ne zaman gelse ben uyuom, gerçi bize de yasak

hıı oldu bu soğukta taa karşıya gidiceksiniz bi de bunun dönüşü vartopallaması falan hikayeymiş baksana annen evde die gelmio yani öle mi, gelmezse gelmesin daha çok ağlar o resme bakıp bakıp

ben çıkıom kızlar, hiç ii de diilim yemekhaneye gidicem ordan derse geçicem etli nohut varmış şansa bak ben de dünden nohut ıslatıp et çıkarmıştım

görüşürüzzz

ben de annemlere geçiyorum ist. dan geldiler kahvaltıya oturuyorlarmış, öğleden sonra da gün var oraya geçicez görüşürüz kızlar

vilinn ağlattın benii üff sanki senin yerinde ben varım..çok üzüldüm yaa çok çokk sinir oldum Allah bildiği gibi yapsın onu hayvan öküz kadın .. eşin bütün hakaretlerimi hakediyo ama senin için susayım
herşeyi zehir ediyolar yaa nolur bak dikkat et sen kendine ,bebişine

Aynen canım onlarıda dedim bebek oldu hemen hergün arıyorlar dedim benim ne çektiğimi ben bilirim dedim sen bile anlamazsın dedim.hem annemi sen çağırdın dedim erken gelsin diyodun dedim.aramamalarına bişe diyemiyor.annemde farkına vardı bende söyledim annem uzatma boşver dedi ama hiçte öle bi niyetim yok nasıl beni ağlattıysa kendi kendime bela okuduysam hesabını verecek.

Dilşadcığım 40 çıksın hadi gidersin onlar 1güne kanmazlar şimdiden alışırlarsa uğraşmamam .gelsin görsün nasılmış bakmak bebeğe .anneme de sura astı .babanem geldi onada kadın 2 gün kaldı gitti neymiş kime sormuştu gelmiş.
Annemde gitti zaten şuan uçakta

Ah bu erkekler bazen gerçekten çok nankör oluyorlar zeynepcim yanında biri olması şart değilki canım inan bana ben 2. Günümüzden itibaren hep yalnız kaldım biliyomusun tek başıma baktım annemler geldi gitti arada ama hiç kalmadılar ben istemedim sadece tek yıkayamadığım için annem gelirdi beraber yıkardık işte onun dışında herşeyiyle ben ilgilendim boşver gelmesin gelip seni sinir edecek senden iş beklicek dahada sinir olacaksın tek başına inan daha huzurlu olursun.

enkimmm ya eşin nasıl kıyabilecek ki 1 aylık bebeğe???havalar buz gibi, kar var, bir sürü kaza oluyor Allah korusun. madem taksi parasını gözden çıkartmış annesi taksiyle gelsin eşin ödesin parasını. hava güzel olsa neyse de, bu havada minnacık bebiş dışarı mı çıkartılırmış!!! ne kadar düşüncesiz oluyorlar bazen kafam almıyor. sen hiç taviz verme canım. Allah korusun bebiş yollarda hasta olsa, annen de gidiyor sen tek başına bakacaksın. onların umrunda olmaz. dediğin gibi kızı olsa, topallaya topallaya 5 km. yol gider. herkes kendi evladını düşünüyor, sen de Ecenazı düşüneceksin elbette.

hıı oldu bu soğukta taa karşıya gidiceksiniz bi de bunun dönüşü vartopallaması falan hikayeymiş baksana annen evde die gelmio yani öle mi, gelmezse gelmesin daha çok ağlar o resme bakıp bakıp

Gitmem zaten Ayşem onların evi çok büyük . 1 salonda 1 misafir odasında doğalgaz sobası var.oturdukları balkonda sona yakıyorlar.ben wcye gittiğimde donuyorumda kendime dikkat etmem lazım .ben hasta olursam kim bakacak.topallıyoda merdiven inerken falan .evde işini yapıyor .onlar böle yaptıkça çok ağlıcak.

bolum ben kimseyi istemiyorum zaten.annemde ben şişim deyince geldi benim şişmemsw preepsi diye bir hastalık varmış yani şişme ve tansiyon zehirleme yapıyomuş ondan olmuşum 94 kiloya çıkmıştım 23 kilo aldım .oysa güzel gidiyodum kilo almdan.bebeğim ilk başta huysuzdu gazı vardı ama şimdi alıştım .tek bakarım gece uyumaması sorun tek

o yüzden acımayacaksınız sert davranacaksınız tavizi de asla vermeyeceksiniz
uff içime duygu asena kaçırdınız

hay allam yaa ay sinir oldum kocalarınıza enkimm kızlar da dedi zaten annen taa nereden geldi senin için sizin için eşinin yaptığına bak yaa ..
kv hanfendisi de kıpraşmasın hiç yerinden el kadar bebeği getirtcek soğukta akıl mantık işimi.. ha arasa sık sık da kızım gelemiyom sen getir dese dicemki yazıktır git bence ..ama hem aramaz sormaz hemde ayağına hürmet ister bk yesin töbe töbe yaa k.bakma canm çok sinirliyim şiştim yaniii

Çıkartmam canım ecenazda benim gibi ayağına kilotlu çorap çorap tulum giydiriyorum ayakları soğuknyinede bezini alırken bile hemen hapşıruyor.nasıl götürürüm hasta olsa ben bakıcam kimse bakmıcak.aynen onlar kıyamaz paraya vermezler burdan giderken bile taksi çağıralım dedik yok gideri dediler.anlamıyorum canım adam ailesine düşkün değilken bi anda döndü baktıki bizimkiler geliyor gidiyor değere bindi .

Anlamıyorlar canım öküz işte kadın her gece ağır altı dolu çekyatı çekti ameliytlı beliyle ben söylemeden çekmezdi annesi olsa çeker.omu istedi getirmesini biİmkinin marifetimi bilmiyorum ama hepsini öğrenicem .evet hamileyken haftada 1 ara oda bazen bebek olunca hergün ara hemen torun sor .önemli değil canım emin ol ben daha fenayım çok şey söylicemde sinirle söylersem herşey olduğu yerde kalır.damarıma basınca gözüm dönüyor.o yüzden hepsi zamanında söylenecek o ne yaptıysa bende aynısını yapıcam. O yüzden kv gelsin bakalım

enkim sen de bendensin, içinde tutmayıp söylüyorsun. bence en güzelini yapıyoruz canım. için rahatlasın. senden, bebişinden önemli kimse yok. kendi kıymetini bilmezsen, kimse bilmiyor kıymetini. biz bayanlar olarak ailelerimize daha çok laf geçiriyoruz. genelde bakın karışanlar bizim ailelerimiz değil, eşlerimizin aileleri oluyor. çünkü nedense bize kaplan kesilen eşler, ailelerine gelince süt dökmüş kedi oluveriyorlar. bir de bekarken hiç ailesini anmayan adamlar, evlenince ailesiz duramıyorlar. anlam veremiyorum ben. bence biz daha erkeğiz!!!

Yarenim evet masanın yerini değiştirebilirsin kapı arkasında kalmış.odan baya genişmiş.koltuk takımında güzelmiş güle güle kullan

Aslında önceden öyle değildim istanbula gelince oldum insanlar ne yaparsa yapsın bana onları üZmek istemezdim baktım ki üzülen hep benim niye kendimi üzeyim ki.aynen ben aileme laf geçiriyorum karışmıyorlar.belki onlarda karışmıyorlar bizimkinin halt yemesi ama fazla oluyorlar ben onun için aileme rest çekmişim ilk defa ailem içinde ona rest çekerim gerekirse.ben 14 yaşından beri ailemden uzağım yeri geldiğinde erkek oldum kendime o yüzden benden kızımdan değerli değil kimse.

Yarenim evet masanın yerini değiştirebilirsin kapı arkasında kalmış.odan baya genişmiş.koltuk takımında güzelmiş güle güle kullan

saol canım. aslında salon da, yatak odası da çok geniş değil. salonda az eşya kullandığımız için rahat oldu. bilgisayarımı çok seviyorum aslında ama çocuklar çok karıştıyor böyle ortada durunca. o yüzden bunu elden çıkarıp laptop almayı düşünüyorum. o zaman masayı onun olduğu yere çekerim diye düşünüyorum. koltuk takımım görüntüsü güzel ama işçiliği çok kötü yapmışlar maalesef. daha 1 yıl olmadan bazı dikişleri söküldü, yastıkları incecik kaldı. eşim sinir oluyor, bigün gidip aldığımız yerdeki adamın kafasına atmazsa iyidir

Unutmadan sorayım kızlar
Yarenay bol elfida koketa
Aşılarınızı SAĞLIK ocğındamı hastanedemi yaptırıyosunuz.pazartesi hem kontrol hem aşı var.özel hastaneye aşıya para alıyor s.ocağı almıyor.geçenlerde s.ocağından doktor ve hemşire gelmişti bize getir dediler.s.ocağı evime 2-3dakika hastane taksiyle gitmen lazım

ben sağlık ocağında yaptırıyorum canım. özel doktora da problem olunca götürüyorum. şimdiye kadar 1 kere ilk ay kontrolüne, 1 kere kalça çıkığı ultrasonu için, 1 kere de öksürük için götürdüm.

cnm bende sağlıkocağında yaptırdım hep 1 aşı vardı 13.aydaki suçiçeği onu sağlıkocağı ücretli yapıyodu 80 tl oyüzden doktoruna yaptırdım onu özelde ama siz şanlısınız bu aydan itibaren aşı takvimine girdi yani sağlıkocağı ücretsiz yapacak artık boşa gitme bence özele aşı aynı aşı yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…