öyle demeeeee, hala mı sürüooben de hala aynı durumdayım, çok bunaldım artık bulantıdan daa uykudan daa, ama ii olsunlar bebişler, napalım, sayılı gün
akşam 8 buçuk en geç 9 dedi mi gidiyorum, eşimden de utanıyorum, kızıyor bıktım tek oturmaktan diye, akşam da yanaştı ama aşırı uykum vardı bakamadım bile yatalım diye uyandırınca da ii ki uyanamadım mübarek gece de olmazdı zaten dedim kurtardım
Ucunu ona dokunuyorda asıl neymiş efendim bebeği alıp karşıya kv gidelim dedi . Onlar gelemiyormuş annesi bacağından yürüyemiyor topallıya topallıya yürüyor.bebeğin fotosuna bakıp bakıp ağlıyolarmış .bende gidemem dedim Şubat geçsin dedim havalar biraz düzelsin dedim çocuk üşütür dedim bende üşütürüm dedim.evleri doğalgaz sobalı . Onlar gelsin dedim . Gelirlerse evdekinin gitmesi lazımmış .sen ne diyosun dedim evde annem var dedim onu gidecek dedim .annen gelsin 1 çekyatta o diğerinde annem yatar dedim .belki babasında gelirmiş o gelmez dedim .
senin eşin de nankörmüş canım tıpkı benimki gibi...yazık annen kaç zamandır sana,bebeğe bakıcam diye mahvoldu,onun dediğine bakkv hasta madem gelemiyo,ama hanımefendi sen hamileyken aramadı da doğru dürüst...buna ne dicek eşin? hadi gelemiyo madem ama aramadı da minicik bebeği yollarda üşütücek...sen daha lohusasın,sen de dikkat etmelisin kendine...erkeklerin hepsi aynı...hep diyorum hamurlarında odunluk var,arada ortaya çıkıyo diye
enkim bu sorunlar aynen bizde de çıkacak onun annesi varken benmki gelmeyecek benmki varken o gelmeyecek, e hadi seninki gitsin de benmki gelsin olacak bu da çok can yakacakbence bebişe bişe olmaz, o kadar sobalı evlerde büyüdük hemen hemen hepimiz, sıkıca giydirirsin, sana gelmesindense bence sen git bigün canım, hem annen de kırılmaz hissetmez bişe
nisan mayıs anneleri grubumuz bebeğim ve biz dergisinin mart konusu/konuğu olacak :)
Ucunu ona dokunuyorda asıl neymiş efendim bebeği alıp karşıya kv gidelim dedi . Onlar gelemiyormuş annesi bacağından yürüyemiyor topallıya topallıya yürüyor.bebeğin fotosuna bakıp bakıp ağlıyolarmış .bende gidemem dedim Şubat geçsin dedim havalar biraz düzelsin dedim çocuk üşütür dedim bende üşütürüm dedim.evleri doğalgaz sobalı . Onlar gelsin dedim . Gelirlerse evdekinin gitmesi lazımmış .sen ne diyosun dedim evde annem var dedim onu gidecek dedim .annen gelsin 1 çekyatta o diğerinde annem yatar dedim .belki babasında gelirmiş o gelmez dedim .
hıı oldu bu soğukta taa karşıya gidiceksiniz bi de bunun dönüşü vartopallaması falan hikayeymiş baksana annen evde die gelmio yani öle mi, gelmezse gelmesin daha çok ağlar o resme bakıp bakıp
Ah bu erkekler bazen gerçekten çok nankör oluyorlar zeynepcim yanında biri olması şart değilki canım inan bana ben 2. Günümüzden itibaren hep yalnız kaldım biliyomusun tek başıma baktım annemler geldi gitti arada ama hiç kalmadılar ben istemedim sadece tek yıkayamadığım için annem gelirdi beraber yıkardık işte onun dışında herşeyiyle ben ilgilendim boşver gelmesin gelip seni sinir edecek senden iş beklicek dahada sinir olacaksın tek başına inan daha huzurlu olursun.
o yüzden acımayacaksınız sert davranacaksınız tavizi de asla vermeyeceksinizAh bu erkekler bazen gerçekten çok nankör oluyorlar zeynepcim yanında biri olması şart değilki canım inan bana ben 2. Günümüzden itibaren hep yalnız kaldım biliyomusun tek başıma baktım annemler geldi gitti arada ama hiç kalmadılar ben istemedim sadece tek yıkayamadığım için annem gelirdi beraber yıkardık işte onun dışında herşeyiyle ben ilgilendim boşver gelmesin gelip seni sinir edecek senden iş beklicek dahada sinir olacaksın tek başına inan daha huzurlu olursun.
enkimmm ya eşin nasıl kıyabilecek ki 1 aylık bebeğe???havalar buz gibi, kar var, bir sürü kaza oluyor Allah korusun. madem taksi parasını gözden çıkartmış annesi taksiyle gelsin eşin ödesin parasını. hava güzel olsa neyse de, bu havada minnacık bebiş dışarı mı çıkartılırmış!!! ne kadar düşüncesiz oluyorlar bazen kafam almıyor. sen hiç taviz verme canım. Allah korusun bebiş yollarda hasta olsa, annen de gidiyor sen tek başına bakacaksın. onların umrunda olmaz. dediğin gibi kızı olsa, topallaya topallaya 5 km. yol gider. herkes kendi evladını düşünüyor, sen de Ecenazı düşüneceksin elbette.
hay allam yaa ay sinir oldum kocalarınıza enkimm kızlar da dedi zaten annen taa nereden geldi senin için sizin için eşinin yaptığına bak yaa ..
kv hanfendisi de kıpraşmasın hiç yerinden el kadar bebeği getirtcek soğukta akıl mantık işimi.. ha arasa sık sık da kızım gelemiyom sen getir dese dicemki yazıktır git bence ..ama hem aramaz sormaz hemde ayağına hürmet ister bk yesintöbe töbe yaa k.bakma canm çok sinirliyim şiştim yaniii
Aslında önceden öyle değildim istanbula gelince oldum insanlar ne yaparsa yapsın bana onları üZmek istemezdim baktım ki üzülen hep benim niye kendimi üzeyim ki.aynen ben aileme laf geçiriyorum karışmıyorlar.belki onlarda karışmıyorlar bizimkinin halt yemesi ama fazla oluyorlar ben onun için aileme rest çekmişim ilk defa ailem içinde ona rest çekerim gerekirse.ben 14 yaşından beri ailemden uzağım yeri geldiğinde erkek oldum kendime o yüzden benden kızımdan değerli değil kimse.enkim sen de bendensin, içinde tutmayıp söylüyorsun. bence en güzelini yapıyoruz canım. için rahatlasın. senden, bebişinden önemli kimse yok. kendi kıymetini bilmezsen, kimse bilmiyor kıymetini. biz bayanlar olarak ailelerimize daha çok laf geçiriyoruz. genelde bakın karışanlar bizim ailelerimiz değil, eşlerimizin aileleri oluyor. çünkü nedense bize kaplan kesilen eşler, ailelerine gelince süt dökmüş kedi oluveriyorlar. bir de bekarken hiç ailesini anmayan adamlar, evlenince ailesiz duramıyorlar. anlam veremiyorum ben. bence biz daha erkeğiz!!!
Yarenim evet masanın yerini değiştirebilirsin kapı arkasında kalmış.odan baya genişmiş.koltuk takımında güzelmiş güle güle kullan
Unutmadan sorayım kızlar
Yarenay bol elfida koketa
Aşılarınızı SAĞLIK ocğındamı hastanedemi yaptırıyosunuz.pazartesi hem kontrol hem aşı var.özel hastaneye aşıya para alıyor s.ocağı almıyor.geçenlerde s.ocağından doktor ve hemşire gelmişti bize getir dediler.s.ocağı evime 2-3dakika hastane taksiyle gitmen lazım
Unutmadan sorayım kızlar
Yarenay bol elfida koketa
Aşılarınızı SAĞLIK ocğındamı hastanedemi yaptırıyosunuz.pazartesi hem kontrol hem aşı var.özel hastaneye aşıya para alıyor s.ocağı almıyor.geçenlerde s.ocağından doktor ve hemşire gelmişti bize getir dediler.s.ocağı evime 2-3dakika hastane taksiyle gitmen lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?