valla içimi döktüm canım rahatladım ama hala aklımdan çıkmıyo işte...
en son dediklerime çok bozuldu zaten...ne hayallerim vardı,kızımın odasını döşicektim,içine üçümüzün fotoğrafını koyacağım çerçeveler asıcaktım,dört gözle zeynebimi beklicektim ama ana-oğul çok gördünüz bana bunu...sizi allaha havale ediyorum deyince gelip sarıldı falan ama koptum tabiböyle konuşma gidip alıcaz zeynebin odasını falan dedi ama o kadar kırıldım ki hevesim kalmadı...cmt günü gitmicem samsuna alışveriş için...bi kaç gün evdeki işlerimi halledip samsuna kalmaya gidicem,burdan uzaklaşmaya ihtiyacım var...
izin konusuna gelince,evde bunalırım biliyorum,eşim de temizlik-yemek diye bunaltır onu da biliyorum ama şu an için kararım bu yönde canım...bakalım gelecek bize neler getirecek...
ama bebeğin beni hissetmesi konusunda haklısınız...düne kadar kızımı hiç bu kadar huzursuz görmemiştim,o kadar rahatsız oldum ki yatamadım bile...kızım kocaman olmuş da haberim yok teyzeleri
offf vilişim yaaa çok üzüldümsinirlenmeyi geçtim artık kocana, kv ne.. sadece gerçekten çok üzüldün seni bu halinle okadar çok üzmelerine ağlatmalarına Allah bildiği gibi yapsın Nolur toparlan, çık dolaş hatta git kızına bişiler al kafan dağılsın çık alışveriş yap Anneni, arkadaşlarını ara.. inş eşin akşam alır gönlünü :26: hepsi öküzzzzz bunların
yaa sirken kızma bana ama bi altın için nekadar çok hesap kitap yapıyosunuz :44:
eşin senin gibi düşünemez ki, o dayı oluyor. Kardeşi o onun, canının yarısı yaa, onun bebeğine tam altın almak istiyorsa alsın. Empati yap bence.. sen kardeşine almak istemez misin? Maddi durumum el verse ben aslaa düşünemzdim, ki şükürler olsun sizinki el veriyor. Bırak eşin en istiyorsa onu alsın, aklını çelme :))) Allah daha çok veriri harcadığınız miktarın yerine inş :)
sabah ilk defa çıkarttım allahım inş. devamı gelmez her gün başka bişeyle uyanıyorummm:18:
dün kuzeyn özetinen sonra uyumuşum eşim geldi 12 gibi ona kalktım. sonra yine yattım tabi, uykudan gözümü açamıom iice sersem gibi oldum ne zaman geçer bu uyku halleriiiiii
Ucunu ona dokunuyorda asıl neymiş efendim bebeği alıp karşıya kv gidelim dedi . Onlar gelemiyormuş annesi bacağından yürüyemiyor topallıya topallıya yürüyor.bebeğin fotosuna bakıp bakıp ağlıyolarmış .bende gidemem dedim Şubat geçsin dedim havalar biraz düzelsin dedim çocuk üşütür dedim bende üşütürüm dedim.evleri doğalgaz sobalı . Onlar gelsin dedim . Gelirlerse evdekinin gitmesi lazımmış .sen ne diyosun dedim evde annem var dedim onu gidecek dedim .annen gelsin 1 çekyatta o diğerinde annem yatar dedim .belki babasında gelirmiş o gelmez dedim .
Sinirlendim açtım ağzımı ben hamileyken kaç kere geldi dedim 1 kere geldi dedim .o kadar yattım dedim yine uzaktan annem geldi dedim.neymiş o müsaade etmiyomuş ozaman sürekli gelirmiş karışırmış bana evime .merak etme ben müsaade etmem dedim lafımı söylerim dedim.marta kadar gelemeyi diye sen söylersin dedi söylerim ne var dedim.söyledimde dedim ben çocuğu hasta edemem dedim .neymiş 40-50 milyon verip taksiyle gidermiş gitmem dedim.onkadar söyledik gel diye dedim anneme yatdımcı olur diye dedim gelmedi dedim.benim annemde hasta ama geldi dedim .aynısı kardeşine olsa annen giderdi dedim.doğruyu konuşunca bozuldu.annem gidecek annen gelsin dedim .ara dedi sen ara ben arıyorum gelmiyorlar dedim .sen ara nezaketten dedi gelirler .
ama hiç yazmamışsınızzz
dilek nerde iki gündür izin mi aldı siz bilirsiniz watsaptan falan öğrenmişinizdir:26:
eve geldim ben de.mantı koyuverdim hemen açlıktan midem kazınıo şu 15 dk. geçmedi bi türlü
kkorascım nişan yıldönümünüz kutlu olsunnnnnevet sen de çok uykucuydun dimi
yarenim birazdan eve de bakıciim bi karnım doysun gözüm açılsın
üst katımda resmen kıyamet kopuyor :26:çok kavga ediyorlar
Dilek dün acile gtmiş.Gıda zehirlenmsi demiş doktor serum yemiş 4 gün raporluymuş sanırım
Sağol cnm..Evet hamileyken ve düşük yaptıktan sonra akşam erkenden yatıyodum:26:Sen karnını aç bırakma cnm
hadi yaaaaayy çok geçmiş olsun neyden zehirlenmiş ki acaba:18:
kokişim araba konusunda kullandıkça atarsın o panik halini. herşeyden önce sakin ve rahat ol. acemi sürücü çok oluyor trafikte, ben de onlardan biriyim, de kendi kendine. kimse ana karnında öğrenmiyor canım. ayrıca biz bayan olduğumuzdan zaten hali hazırda bi önyargı var sürücülük konusunda, onu kullan sen de. çok iyi olsan da "kadın sürücü işte" diyip geçecekleryavaş yavaş nasıl alıştığına kendin bile inanamayacaksın ama ilk günler k.çıma kadar terliceksin, hazırlıklı ol rahat olman çok önemli canım, zamanla otomatik yapıyorsun herşeyi. yalnız araba alırsan otomatik alma sakın. yarın öbür gün acil bir durumda başkasının arabasını kullanmak zorunda kalabilirsin. kesinlikle düz vitese alış, inan bana zor değil. otomatik vitesi her türlü kullanırsın zaten. ayrıca otomatik vites hiç zevkli diil akülü araba gibi, araba kullandığının farkına varmıyorsun.
benim sıpa da babasında sakinleşip uyuyor ya, doğru söylüyon bence de tüm nazı bize bunlarınçok şükür uyudu da biraz nefes aldırdı bana. uyku düzeni karıştı iyice. iki gecedir uyandığında uyumamak için direniyor. saat başı kalkıyor. uykumuzu alamıyoruz hiç. inşallah düzene oturcak diye bekliyorum.
saol canım tavsiyen için bakayım hemen.
günaydın kızlar...
dün kvden konuştuk ama kv yine yaptı yapıcanıbütün gecem zehir oldu onun yüzünden...her zaman böyle yapıyo,bütün hevesimi kaçırıyo...dün eşimi aramaya devam etmiş ve bi güzel aklını çelmiş...geçen geldiğinde yeni tvyi görmüştü ama bi şey söylemedi demiştim hatırlarsanız...dünkü konu tvymiş...eşimi,eski tvyi napıcaksın diye sıkıştırmış,bana ne konuştuklarını söylemedi eşim ama ben anladım...daha yolda arabaya binerken seşimdeki soğukluğu fark ettim...halbuki sabah her şey çok iyiydi...eve gelince başladı konuşmaya...hep senin dediklerin oluyo,hiç laf söyletmiyosun ama benim istediklerim olmuyo...bebeğin adı zeynep olacak dedin,sesimi çıkarmadım,oda alınacak dedin kabul ettin,tv anneme verilecek dedin ona da tamam ama ben araba almak isteyince erteleyip duruyosun falan dedi...sınıf öğretmenlerine indirimli araba kampanyası vardı,eşime alıcaksan bi bak dedim,benim şifremle girdi baktı,babasına söylemiş çok indirimli alalım mı diye,oda kvye söylemiş...10 gün önce bana,eşinin araba almasına izin verme sakın,arabanızı biraz daha eskitin diyen kadın oğluna destek vermiş dönekliğe bakar mısınız? gerçi ben o almayın dedi diye karşı çıkmadım biliyosunuz,doğum öncesi borca girmemek için karşı çıkmıştım...neyse eşim konuşurken konuyu tvye getirdi...annenlere vermekten vazgeçtim dedi annesi çok sıkıştırıyomuş,gerekçe olarak bunu gösterdi...o zaman ben de patladım...bu kadar eziyet çektiğim halde bebeğimin ismini koymama bile hakkım yokmuş bunu gördüm...daha sabah her şey yolundayken annenle konuşunca 180 derece dönmüşsün...istediğin ismi koy,hatta annene söyle o koysun,zaten istediği bu değil mi dedim...eski tvyi annemlere verme fikri benden değil senden çıkmıştı,,sen abimlere verelim ya da satalım deseydin ben onu da kabul ederdim...ama şimdi sırf annen istemiyo diye vermek istemiyosun...demekki biz annenlerden ayrı bi aile değiliz,kendi kararlarımızı uygulayamıyoruz,bizim evde annen ne derse o oluyo dedim...şu saatten sonra sen versen de ben vermem o tvyi,annene götür ne istiyosa onu yapsın dedim...odayı almayı yaza ertelemiştik,benim gösterdiğim odaları çok beğenip,illa bu hafta sonu alalım diyen sendin ama onu da bana yıktın...daha bebek bile yokken,bu oda boş durmasın bebek odası alalım diyen sen,bebek olacağı halde oda almaya yanaşmıyosun...alma zaten şu saatten sonra istemem,bütün hevesim kaçtı dedim...bunlar dün kv ile her konuyu konuşmuşlar kızlar,o da nasıl güzel işlediyse adam bu hale gelmiş...araba konusunda annesinin bana ayrı,ona ayrı konuştuğunu söyledim...daha iyi bi araba almak için yazı beklemeye karar vermiştik,onu da bana yıkıyosun dedim...ne istersen al,ne istersen yap artık umrumda bile değil,ama şunu iyi bil ben kızım için çalışıyodum,ama ona rağmen istediğim hiçbi şeyi ne alabildim ne de yapabildim,hep öncesinde hevesimi kırdınız ana oğul dedim...doğumdan sonra aylıksız izin almayıp işime dönecektim ama vazgeçtim,1 yıl çalışmicam kızıma kendim bakıcam,kendini-harcamalarını ona göre ayarla dedim oldu...madem kazancın iyi,o zaman bize gül gibi bakarsın sen dedim...çok dolmuştum zaten,ses tonumu yükseltmeden ağlaya ağlaya konuştum...sonra yanlış anladın falan diye kıvırmaya başladı,gelmiş karnımı seviyo zeynep diye...onu adı zeynep değil artık dedim ittim eşimi...arkilere gidicektim,giyindim,kapıdan geri döndüm,hastalandım,yattım,iki de bi başıma geliyo,yüz vermedim...biraz kendime gelince gittim...saat epey geçti ben giderken ama kafam dağılsın diye gittim...gelirken saat 11'di...evlerimizin arası 5 dk zaten...gelincede evli barklı kadınsın,daha erken gelmeliydin dedi yani gittiğime de pişman etti beni...sanki her akşam gezmeye gidiyorum,ayda yılda bi gittim,keşke gitmeseydim dedirtti...bütün gece dönüp durdum,uyuyamadım...kızım da çok huzuzsuzdu,bütün gece kıvranıp,tekmeleyip durdu...sabaha kadar sessiz sessiz ağladım saat 5'te kalkıp duş aldım,belki rahatlarım biraz diye,ondan sonra uyumuşum işte...sabah telin sesine uyandık,kahvaltı hazırladım,eşim yaptı gitti,onunla masaya oturmadım bile,soğuk davrandım,o da soğuktu zaten...bütün gece ağlamama sebep olanları allaha havale ediyorum(eşim ve kv) mübarek kandil gecesini bana zindan ettiler...dün okuldaki arkiye dedimki kv bunun devamını getirir kesin,inşallah eşimle aramızı bozmaz...meğer ben bunları söylerken olan olmuş bile...allah onu ıslah etsin...bütün vücudum ödem olmuş,şu an yüzüm ve bacaklarım şiş...sanırım üzüntüden oldu...ama kimin umrunda ki
üst katımda resmen kıyamet kopuyor :26:çok kavga ediyorlar
aa geçmiş olsunn, nasıl acaba şimdiDilek dün acile gtmiş.Gıda zehirlenmsi demiş doktor serum yemiş 4 gün raporluymuş sanırım
Sağol cnm..Evet hamileyken ve düşük yaptıktan sonra akşam erkenden yatıyodum:26:Sen karnını aç bırakma cnm
günaydınnn
rüyamda dilek bana vatsaptan resim gönderiyo yeşil elbise var üzerinde ama sırtı dönük çekilmiş foto ..Allah'ım diyom nedemek istiyo bu kız hastanedeyim mi diyo acaba iyim mi diyo nedemekki bu şimdi diye düşünüyodum:44:
ayy yazık yaa küçücük çocuk dövülürmü ne anlıcak
canım eşinede söyle dikkat etsin biraz allah korusun.
arasam ne olacak ki zeytinyağ gibi üste çıkar...yalan söyleyip inkar eder...elime bi şey geçmez yani...
eşim konusuna gelince de,her zaman böyle annesinin gazına gelir ve 1-2 gün sonra pişman olup özür diler...
ama çok sıkıldım...eğer annemlerin üzülüceni bilmesem bugün çıkar giderdim anneme...o kadar soğudum dün...
böyle paracı insanların içinde midem bulandı...
allahım bunlara her şeyin para olmadığını göstersin inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?