Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

Cnm yaa nasıl gözlerm dolduAllah ikisine de akıl fikir versin,ıslah etsin...Kusura bakma cnm ama Allah az verip aratmasın çok verip azdırmasın derler ya bunlar para para dye azmış resmen..Bi tv yüzünden ne entrika ne dolaplar yakışıyomu bu öğretmen kadına..İnsan olmalı önce okumayla adam olunmuyo.Eşinde annesiyle senin arandaki ince çizgiye dikkat etse olaylar buraya da gelmezdi belki.Ne kadar üzüyolar seniO kv arana mesafe koy cnm ..

Bu dediklerine de katılıyorum

Olsun cnm bebişin sağlıklı olsunda.Bende o dönemler çok uykucuydum.. Hatta eşim kapıyı kırmıştıya

Seninkide ayrı cins cnm yaa.Şu lohusa halinle seni üzüyo.Annende gitmiş mutlu olsun artık

Merhaba kızlar bugün benim nişan yıldönümüm..

ama hiç yazmamışsınızzz

dilek nerde iki gündür izin mi aldı siz bilirsiniz watsaptan falan öğrenmişinizdir:26:

eve geldim ben de.mantı koyuverdim hemen açlıktan midem kazınıo şu 15 dk. geçmedi bi türlü

kkorascım nişan yıldönümünüz kutlu olsunnnnnevet sen de çok uykucuydun dimi

yarenim birazdan eve de bakıciim bi karnım doysun gözüm açılsın

Dilek dün acile gtmiş.Gıda zehirlenmsi demiş doktor serum yemiş 4 gün raporluymuş sanırım
Sağol cnm..Evet hamileyken ve düşük yaptıktan sonra akşam erkenden yatıyodum:26:Sen karnını aç bırakma cnm

üst katımda resmen kıyamet kopuyor :26:çok kavga ediyorlar

Son düzenleme:

hadi yaaaa ayy çok geçmiş olsun neyden zehirlenmiş ki acaba:18:

Günaydın dün siteyi açamadım galiba bi reklam vardı ondan engel koydu hiç açılmadı..kurumun engel yazısı çıkıp durdu....:44:

doğru söylüyosun evet denedikçe atlatırım paniği rahat olamıyorum çok gergin oluyorum

eşinle minişin resimini beğendim negüzel çıkmışlar elinde uyutmuş maşallah bizimki hiç uyutmaz beceriksizdir kocam iyiki annem var hiç yardımcı olmuyor eşim anca oynatır arada

bu k.v ler neden böyle anlamıyorum ...çok kıskançlar oğullarını dolduruşa getirmeyi işlemeyi iyi biliyorlar

vilin sakin ol hamilesin gerilme umursamaz davranmakla iyi yapmışsın sürdür bunu bırak herşeyi o düşünsün o planlasın yıpratma kendini
kızını 9 ay karnında taşıyıp ona bakan annesi olan ve ömür boyu onunla yaşacak olan sizlersiniz k.v den değil oyüzden içine sinen bi isim koyacaksın
isim için yorumda yapma kim ne derse desin doğuma doğru belli olur koyarsın bazılarına pok yemek düşer

günaydınnn

rüyamda dilek bana vatsaptan resim gönderiyo yeşil elbise var üzerinde ama sırtı dönük çekilmiş foto ..Allah'ım diyom nedemek istiyo bu kız hastanedeyim mi diyo acaba iyim mi diyo nedemekki bu şimdi diye düşünüyodum:44:

günaydınnn

kimsecikler yok.

yarenim yaa eşine çok güldüm sürpriz yumurta aldı demek sana

koket benimkide çok uyutur valla akşam geçerler odaya debelene debelene uyur yatakta sende yaptır alışsın artık.

üst katımda resmen kıyamet kopuyor :26:çok kavga ediyorlar

dün bizim de alt kattakiler öyleydi oğlunu dövüyo hep babaaa yapmaa diye bağrıyo eşim inecem bigün aşağı çok dövüyo diyo

aa geçmiş olsunn, nasıl acaba şimdi

hayırdır inşallah

günaydın kızlar
sabah ben yatağın yanındaydım, eşim kalkarken kendini savurdu, tekmesi karnıma geldi, çok acıdı, ovdu öptü korktu o da, baya hızlıydı inşallah etkilenmemiştir yavrum

Son düzenleme:
ayy yazık yaa küçücük çocuk dövülürmü ne anlıcak
canım eşinede söyle dikkat etsin biraz allah korusun.

inkar eder boşuna arama tecrübeyle sabittir bişi olmamış gibi davrancaktr sende öyle yap yorma kendini yaa

dilekk canım naptın nasıl oldun?

allah akıl fikir versin yaa bide öğretmen

vilinde gelmedi yaa naptı acaba:26:

Mrh kizlar
Cok cok kotüyüm yatioum bi ton ilac kullanioum 2 geceyi acilde gecirdim serumlarla duruoum gunlerdir yiyemioum pzt lahmacun yemistim pazarda disarda yemistim birde evime istedigim damacana suu baska marka gelmis hangisinden oldu bilmioum
Belkide light ūrünlerden bilmioum hepsini attim görmek biile midemi bulandirio
Annem rejim rejim dedin al kus kdr kaldin dio hala yatioum hic kalkamioum
2 gun raporluydum 4 gun daha verdiler pzt is basi yani
Artik halim kalmadi zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…