- 28 Mayıs 2010
- 7.093
- 23
- 158
Mrh kizlar
Cok cok kotüyüm yatioum bi ton ilac kullanioum 2 geceyi acilde gecirdim serumlarla duruoum gunlerdir yiyemioum pzt lahmacun yemistim pazarda disarda yemistim birde evime istedigim damacana suu baska marka gelmis hangisinden oldu bilmioum
Belkide light ūrünlerden bilmioum hepsini attim görmek biile midemi bulandirio
Annem rejim rejim dedin al kus kdr kaldin dio hala yatioum hic kalkamioum
2 gun raporluydum 4 gun daha verdiler pzt is basi yani
Artik halim kalmadi zaten
Mrh kizlar
Cok cok kotüyüm yatioum bi ton ilac kullanioum 2 geceyi acilde gecirdim serumlarla duruoum gunlerdir yiyemioum pzt lahmacun yemistim pazarda disarda yemistim birde evime istedigim damacana suu baska marka gelmis hangisinden oldu bilmioum
ben de hala aynı durumdayım, çok bunaldım artık bulantıdan daa uykudan daa, ama ii olsunlar bebişler, napalım, sayılı gün
akşam 8 buçuk en geç 9 dedi mi gidiyorum, eşimden de utanıyorum, kızıyor bıktım tek oturmaktan diye, akşam da yanaştı ama aşırı uykum vardı bakamadım bile yatalım diye uyandırınca da ii ki uyanamadım mübarek gece de olmazdı zaten dedim kurtardım
canım zaten yürüyerek gidip geliyoruz işe, hava güzelse yolu uzatıp geziyoruz eşimle, ben de öncekinde böle değildim ama bunda coraspin beni çok etkiliyor, geç içersem durabiliyorum ama unutmayım die yemekten sonra içiyorum hoop uyku bastırıyorcnm bulantıyı anlayabilyorum zamanla geçicek bilyosundur zaten ama enerjin nie düşük bukdar?ben bu zmanlarında daha enerjim düşmemişti erkenleri kalkıyor zıpkın gibi oluyordum ....kendine iyi bak biraz son aylarını yaşadağında bunları daha çok yaşıcaksın şimididen bu moda girme ..
tabiiki dinlen bol bol ama çok hareket ediyormusunki bukdar uyku enerji düşüklüğü yaşıyorsun ...sebze meyve ve bol bol temiz havaya yönell hafta sonları yürüyüşler yap temiz havada kapalı ortamlardan çık biraz
ayy inş. bişi olmamıştır cnm korkma, eşin de daha dikkatli olsun amaadün bizim de alt kattakiler öyleydi oğlunu dövüyo hep babaaa yapmaa diye bağrıyo eşim inecem bigün aşağı çok dövüyo diyo
aa geçmiş olsunn, nasıl acaba şimdi
hayırdır inşallah
günaydın kızlar
sabah ben yatağın yanındaydım, eşim kalkarken kendini savurdu, tekmesi karnıma geldi, çok acıdı, ovdu öptü korktu o da, baya hızlıydı inşallah etkilenmemiştir yavrum
Mrh kizlar
Sinirlendim açtım ağzımı ben hamileyken kaç kere geldi dedim 1 kere geldi dedim .o kadar yattım dedim yine uzaktan annem geldi dedim.neymiş o müsaade etmiyomuş ozaman sürekli gelirmiş karışırmış bana evime .merak etme ben müsaade etmem dedim lafımı söylerim dedim.marta kadar gelemeyi diye sen söylersin dedi söylerim ne var dedim.söyledimde dedim ben çocuğu hasta edemem dedim .neymiş 40-50 milyon verip taksiyle gidermiş gitmem dedim.onkadar söyledik gel diye dedim anneme yatdımcı olur diye dedim gelmedi dedim.benim annemde hasta ama geldi dedim .aynısı kardeşine olsa annen giderdi dedim.doğruyu konuşunca bozuldu.annem gidecek annen gelsin dedim .ara dedi sen ara ben arıyorum gelmiyorlar dedim .sen ara nezaketten dedi gelirler .
Unutmadan sorayım kızlar
Yarenay bol elfida koketa
Aşılarınızı SAĞLIK ocğındamı hastanedemi yaptırıyosunuz.pazartesi hem kontrol hem aşı var.özel hastaneye aşıya para alıyor s.ocağı almıyor.geçenlerde s.ocağından doktor ve hemşire gelmişti bize getir dediler.s.ocağı evime 2-3dakika hastane taksiyle gitmen lazım
günaydınnn
kimsecikler yok.
yarenim yaa eşine çok güldüm sürpriz yumurta aldı demek sana
koket benimkide çok uyutur valla akşam geçerler odaya debelene debelene uyur yatakta sende yaptır alışsın artık.
Mrh kizlar
keşke yapsa yaa benim koca akşam cafede oluyor gece geç geliyor bana yardım etmesi imkansız evde olduğu zmanlar adam uzanıp tv izlmek yada çağanla oynamak istiyor sabah uyutuyormuş ama annem öyle dedi birlikte sarlıp uyumuşlar iki günüdrrr
tabii 1 saat o kadaaaaaaaaaaaaaaa sonra anneme verip yatmış benim odun....
canım zaten yürüyerek gidip geliyoruz işe, hava güzelse yolu uzatıp geziyoruz eşimle, ben de öncekinde böle değildim ama bunda coraspin beni çok etkiliyor, geç içersem durabiliyorum ama unutmayım die yemekten sonra içiyorum hoop uyku bastırıyor
Saol canim biz su die dusunuouz cunku cok icioum esim icmio lahmacunu ii bi yerden ve esimle yemistik esim hemen etkulenir ona bisi olmadi babam damacana sudan dio o gelen suyu icmicem midem almio eaim aksam erikli almis herseye cok dikkat etmeliyim cunku icicm disim mahvoldugeçmiş olsun, çok dikkat et kendine, sudan olmamıştır sanmıyorum, lahmacundan olmuştur.
Cnm dun aramissin tūm gece acildeydik ve uyuyamadik esimle yatioduk hic bakamadik tlflara snr da baygin gibiydim hic bakmadim bile tlfanadilekk canım naptın nasıl oldun?:
Sail kuzum aynen oyle hic yiemioum ama ates twrleme kusma ishal derken acayip zayifladim yani qnnem parmaklarima bakio kurdan kadar kaldi diecanım yaa çok geçmiş olsun çok üzüldüm gerçekten bakk okadar istemiştin kilo verim diye gitti bütün kiloların desene bişede yiyemiyosun tabi inşallah biran önce iyileşir ayağa kalkarsın cnm yaa..
Canim noldu bakim neden agladin:
benimki de dün ağlattı beni. çok saçma bişidi
dileğim çok geçmiş olsun çok şaşırdım dün kkoras sölediğinde, hiç haberim yoktu, lahmacundan olmuştur büyük ihtimalle. anne işte hep beslenelim ister, azcıkyemesek hemen bahanesi o oluo
dikkat et kendine dinlen bol bol ii olmuş 4 gün daha rapor
selam kızlarrr
ayy inş. bişi olmamıştır cnm korkma, eşin de daha dikkatli olsun amaa
benimki de dün ağlattı beni. çok saçma bişidi ama
akşam üzeri annesinde balık yiolarmış benim canım çekmesin die tarhana yioz demiş bana,akşam onu anlatıodu, ben de ne biliim öle akıverdi yaşlar gözümden üzüldüm nieyse:26:sonra bu ağladığımı gördü nie ağlıosun die kızdı ağlamayaymışım üzülüomuş kızıomuşmuşben de küstüm daha da çok ağladım neyse sonra barıştık
dileğim çok geçmiş olsun çok şaşırdım dün kkoras sölediğinde, hiç haberim yoktu, lahmacundan olmuştur büyük ihtimalle. anne işte hep beslenelim ister, azcık yemesek hemen bahanesi o oluo
dikkat et kendine dinlen bol bol ii olmuş 4 gün daha rapor
olsun buna da şükür 1 sat bari uyutuosa
özledi tabi oğluşunu, adam olsun artık da insanı sinir etmesin
Aynen oyle canim ne yiyip ne iccez evden yielim de eve de disardan bi ton sey aliouz ben hic guvenemioum artikgeçmiş olsun kendine iyi bak cnm ...dışardan heryerden yemek yememek lazım ama insan tutamıyor kendini acaba neden oldu?
bol bol dinlen beslenmene dikkat et.
ayşaaaa
dilek canımmmm yaaa çok iyi dinlen pzrt iyi olmazsan ara patronu salı git yemeden içmeden nasıl toparlancan geçmiştir ama dimi bulantın kusman şuan nasıl hiisediyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?