Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

geçmiş olsun, çok dikkat et kendine, sudan olmamıştır sanmıyorum, lahmacundan olmuştur.

canım yaa çok geçmiş olsun çok üzüldüm gerçekten bakk okadar istemiştin kilo verim diye gitti bütün kiloların desene bişede yiyemiyosun tabi inşallah biran önce iyileşir ayağa kalkarsın cnm yaa..

cnm bulantıyı anlayabilyorum zamanla geçicek bilyosundur zaten ama enerjin nie düşük bukdar? ben bu zmanlarında daha enerjim düşmemişti erkenleri kalkıyor zıpkın gibi oluyordum ....kendine iyi bak biraz son aylarını yaşadağında bunları daha çok yaşıcaksın şimididen bu moda girme ..

tabiiki dinlen bol bol ama çok hareket ediyormusunki bukdar uyku enerji düşüklüğü yaşıyorsun ...sebze meyve ve bol bol temiz havaya yönell hafta sonları yürüyüşler yap temiz havada kapalı ortamlardan çık biraz

canım zaten yürüyerek gidip geliyoruz işe, hava güzelse yolu uzatıp geziyoruz eşimle, ben de öncekinde böle değildim ama bunda coraspin beni çok etkiliyor, geç içersem durabiliyorum ama unutmayım die yemekten sonra içiyorum hoop uyku bastırıyor

selam kızlarrr

ayy inş. bişi olmamıştır cnm korkma, eşin de daha dikkatli olsun amaa

benimki de dün ağlattı beni. çok saçma bişidi ama
akşam üzeri annesinde balık yiolarmış benim canım çekmesin die tarhana yioz demiş bana,akşam onu anlatıodu, ben de ne biliim öle akıverdi yaşlar gözümden üzüldüm nieyse:26:sonra bu ağladığımı gördü nie ağlıosun die kızdı ağlamayaymışım üzülüomuş kızıomuşmuş ben de küstüm daha da çok ağladım neyse sonra barıştık

dileğim çok geçmiş olsun çok şaşırdım dün kkoras sölediğinde, hiç haberim yoktu, lahmacundan olmuştur büyük ihtimalle. anne işte hep beslenelim ister, azcık yemesek hemen bahanesi o oluo
dikkat et kendine dinlen bol bol ii olmuş 4 gün daha rapor

Son düzenleme:
gunaydın kızlar
dilşad sizinki daha kötüymüş bizimkinde karı koca kavga ediyorlardı ama çok gürültülülerdi ben de yüksek ses tv izledim açtım how i met your mother ı. Napayım seslerini duymayım dedim zaten evde de yalnızdım

dilek geçmiş olsun gece geç gördüm hasta olduğunu uyuyorsundur diye arayamadım kesin lahmacundandır :18:neden açıktan alıp yedin ki şimdi nasıl oldun ?

enki bunları az çok her kadın yaşıyor merak etme sen bebeğine ve kendine iyi bak gerisini boşver gerilme evde huzursuzluk olmasın sütün kaçmasın lohusasın galiba dimi 40 geçmedi bebeğin 40 ının çıkmadını v.s söle onları ara onlar gelsinler bebeğin çok küçük soğukta çıkarma cnm boşver ...

sen alttan al ve ara nezaketen davet et belki bekliyorlardır kim gelirse gelebilir kapım açık dersin annen kalsın senin özel ihtiyaçlarına o cvp veriyor eşinede aynen öyle dersin

annem annen ailem ailen kavgası asla bitmez tükenmez bebek olunca bunlar daha çok yaşanıyor bunları en az zararla atlatmak önemli...

sen lohusa bi bayansın üstüne fazla gelmesin uyar eşini lohusayım de geç...

bebek nasıl?

enkiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hastana asla para alamaz yasal olarak aslaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

benimde hastanem yaptı hep çağanın aşılarını sağlık ocağında bekleyip hasta insanlarla mikrop kapmasın kalabalık oluyor die doğum yaptığım hastanede yaprtdık cnm tüm aşıları yapıyorlar...

aşıları devlet karşılıyor para almaları imkansız yaaa rota aşısı ücretli onu sen alıyorsun onu diyorsan tamam

ayşaaaa

dilek canımmmm yaaa çok iyi dinlen pzrt iyi olmazsan ara patronu salı git yemeden içmeden nasıl toparlancan geçmiştir ama dimi bulantın kusman şuan nasıl hiisediyon

keşke yapsa yaa benim koca akşam cafede oluyor gece geç geliyor bana yardım etmesi imkansız evde olduğu zmanlar adam uzanıp tv izlmek yada çağanla oynamak istiyor sabah uyutuyormuş ama annem öyle dedi birlikte sarlıp uyumuşlar iki günüdrrr

tabii 1 saat o kadaaaaaaaaaaaaaaa sonra anneme verip yatmış benim odun....

dilşad yaa tee kaçzamndır sorucam unutuyom aklıma gelincede sen olmuyon

eşine sorarmısın ; ben düğün için albüm yaptırmamıştım sonradan kendim albüm aldım fotoları yapıştırcam ama çift taraflı bantla kötü durur diye düşündüm çünkü kenarlarına yapıştırınca ortası boşluk olurmu diye ... sıvı bi yapıştırıcı da fotonun ön yüzünü bozarmı diye kararsız kaldım eşinin fikrini alırmısın benim için..özel bi yapıştırıcı varmı..burdaki fotocu çift taraflı bant dedi ama kıkrtasiyeeden aldığım kalın dediğim gibi ortası boşluk olacağından pot durmasın foto ..anlatabildim mi

geçmiş olsun kendine iyi bak cnm ...dışardan heryerden yemek yememek lazım ama insan tutamıyor kendini acaba neden oldu?

bol bol dinlen beslenmene dikkat et.

olsun buna da şükür 1 sat bari uyutuosa
özledi tabi oğluşunu, adam olsun artık da insanı sinir etmesin

allah allah corasprin bende kullandım demek sana öyle etki etmiş :44::44: ama ben sabah içiyordum işyerindeyken belki evde olsam felan uyurdum :44:

bitince tekrar alıcakmısın ben 1 kutuyu bitirdim bidaha almadım ....folik asit felan kullandınmı elevit ve ferrum fort?

geçmiş olsun, çok dikkat et kendine, sudan olmamıştır sanmıyorum, lahmacundan olmuştur.
Saol canim biz su die dusunuouz cunku cok icioum esim icmio lahmacunu ii bi yerden ve esimle yemistik esim hemen etkulenir ona bisi olmadi babam damacana sudan dio o gelen suyu icmicem midem almio eaim aksam erikli almis herseye cok dikkat etmeliyim cunku icicm disim mahvoldu
dilekk canım naptın nasıl oldun?:
Cnm dun aramissin tūm gece acildeydik ve uyuyamadik esimle yatioduk hic bakamadik tlflara snr da baygin gibiydim hic bakmadim bile tlfana
Sail kuzum aynen oyle hic yiemioum ama ates twrleme kusma ishal derken acayip zayifladim yani qnnem parmaklarima bakio kurdan kadar kaldi die
Canim noldu bakim neden agladin
Bende sasirdim bu hala geldigime valla
Eziyet cekioum günlerdir valla
Bundan sonra yemek olaylarini nasi yapcam hic bilmioum

hamişlik duygusallık yapmış sende de
bende de olmuştu Turcell reklamı vardı hani zara nın bi parçası ile başlıyodu geçen sene hep çıkyodu ona ağlıyodum

bide milka ineği kamyonun arkasından koşturyodu annesi diye nasıl üzülmüştüm allahım yaa ne ağlakmışım

olsun buna da şükür 1 sat bari uyutuosa
özledi tabi oğluşunu, adam olsun artık da insanı sinir etmesin

dün öğlen aradım işyerinde yemek kötüydü dedim cnm mantı istiyo beni gel götür işin yoksa tamam dedi geldi kullancam benim herifi hep ailesimi kullancak yeter acımak yok...

araba kullanma olayınıda söledim yarın başlıyorumm

nenemin bi lafıı vardı acıma yetime koyar mötüne ...kocam yetim değil tabikiii bunu şöyle değiştirelim acıma kocaya çıkar tepene

ben eve damacana su almıyorum
o damacana her eve ofise girip çıkıyor sonrasında nasıl bir dezenfeksiyondan geçiyor şüpheliyim
5 lt lik şişelerde alıyoruz kullanınca da çöpe atıyoruz

geçmiş olsun kendine iyi bak cnm ...dışardan heryerden yemek yememek lazım ama insan tutamıyor kendini acaba neden oldu?

bol bol dinlen beslenmene dikkat et.
Aynen oyle canim ne yiyip ne iccez evden yielim de eve de disardan bi ton sey aliouz ben hic guvenemioum artik
ayşaaaa

dilek canımmmm yaaa çok iyi dinlen pzrt iyi olmazsan ara patronu salı git yemeden içmeden nasıl toparlancan geçmiştir ama dimi bulantın kusman şuan nasıl hiisediyon

Kusmam ve ishalim bugün cok yok sükür
Ilaclar ii gelio sanirim dr raporu pazar gunume de yzmis mannak onu pzt yasaydi sali baslardim calismadigim güne rapor yazmis
Patronun tūm isleri kalmistir
Dun aramis ama sonra tekrar geri donmedim

dileğim bende yatıyosundur diye tekrar aramak istemedim zaten vitamin almaya çalış sen bol bol.
damacana bende almıyorum eve bide evde değiliz tüketmesi zor olur diye çünkü onların dibi yeşilleniyo bi süre sonra bende hep 5 lt alıyorum eve.

koket ben özel hastaneye gidiyorum burda ve hep ücretli aşılar.oyüzde devletin karşıladıklarını hep sağlıkocağında yaptırdım valla.çok şükür bişe olmadı.neyse yavaş yavaş artar o süre merak etme senbencede istediğini yaptır afferin arabayıda biran önce hallet cnm inan daha ii olacak sizin için.

ayşamm kız bukadar oldunmu sen yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…