Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

sudan mı oldu diosun yani:26:ne biliim öle dandik bi marka mıydı ki:26:

dikkat et cnm kendine, diyeti falan da boşver bi süre, güzelce beslenmene dikkat et zaten bünyen zayıf düşmüştür şimdi o kadar kusmadan vs'den sonra

ne biliim ki ağlayıverdim işte

en iisini yapıosun valla cnm, başka türlü kıymet bilmiolar zaten

araba olayına çok sevindim eşin mi çalıştırıcak nası yapıcaksınız?araba alıcağını da söledin mi

dilek çok çok geçmiş olsun canım yaa

kızlar sabah sağlık ocağına gittim...tetanoz aşımın ikincisini oldum...eşim götürdü,hatta dr'un yanına bile girdi,getirdi falan...bi yalakalık yapıyo anlatamam size...dün gece çok hastalanmış ama ben uyuyorum diye çeğırmamış...ahımı aldın,ondan hastalanmışsındır dedim sirkenin dediği gibi yaptım,akşam uzatmadım ama beklemedeyim,bakalım bundan sonra napıcak diye...akşam okuldan gelirken kv aradı,hiçbi şey olmamış gibi konuşuyodu servisteyim,şu an müsait değilim ben seni ararım deyip kapattım,ama aramadım eşim sanki suç bastırır gibi süreklikarnımı seviyo,zeynep diye sesleniyo falan filan işte...okula gidicem şimdi...ordan yazarım size...okuyamadım da zaten geçmişi....

saol canım, 2li test sonucumu aldım geldim, güzel çıkmış çok şükür
ayy hamişlik duygusallığı başlamış

ro
ta 2. ayda diil mi canım?

canım sormadım ama eşim de çift taraflı bant kullanıyor eminim ama mesela fotoyu ters çevir bantlarını yapıştır, sonra albüme yapıştırırken mesela üstten aynı hizayı tamamen yapışır elinle bastırarak in, hava kalmasın sonra üstünden tamamında elini gezdir, çok mu karışık anlattım :26:

biraz önce 2li sonucunu gösterirken sordum doktora coraspinden olmaz dedi o da, gebelikle alakalı normal dedi. doğumdan 20 gün önce kesicez coraspini, önlem amaçlı ya nolur nolmaz die.
elevite bugün başlıyorum canım, günde 1 tane başla dedi. kanım Kerem de 8di şimdi 12.5 kan ilacına başlamana gerek yok, düşme olursa başlarız dedi, gyneferon içiyodum ben o çok etkili

damacana biz de almıoz hiç arıtıcı var, okulda işte damacana var bi tek onu kullanıom

ya bende özelde paralı die biliom koketin hastanesi iiymiş ama bu konuda ücretsiz

bu kadar olmuşum dimi valla sorma

süründürrrr, sen de süründür cnm kocanı pişman oldu tabi dimiiiii
kv'yi de ii yapmışın aramamakla, ay bi de ne yüzle seni arıo inanmıom yaaa

çok şükür cnm 3lü de istedi mi?

ya bence de coraspin neden yapsın ki onunla alakalı diildir

elevitimi ben deçok şükür bugün aldım ne pis kokuo o beee
kanım da aynen senin gibi ii bu sefer 13, normalde düşük çıkardı hep

ben bi yemeğe gidip gelicem sonra da giremem heralde yaaaa, dersim geceye kadar malummmgörüşürüz kzlarrrr:80:

Zeyneple tlfda konusmustuk esi ve kvsinin yaptigi cok yanlis kiz yeni dogum yapmis bebek minnacik geti gorelim sanki zeynebe evlendi evleneli daha kac kere gelip gitti napti ki

Viline gelince bisi diemioum o esine yaa kendi dio heves ettirio sonra anasini dinlio o anasi da ne fenaymis isleyip duruo yaa bitmedi talepleri sanki o doguracak
Canim kizin icin yipratma kendini lütfen

süründürrrr, sen de süründür cnm kocanı pişman oldu tabi dimiiiii
kv'yi de ii yapmışın aramamakla, ay bi de ne yüzle seni arıo inanmıom yaaa

zaten biraz geri duruyorum canım
kv niye aramış anlatıyım:amasya üniversitesine yüksek lisans için başvurmuştu...ordan kayseride okurkenki notlarını istemişler...ama okuduğu okul kapanmış...notları nasıl öğrenicem diye sormak için aramış...aslında bi kaç fikrim vardı ama arayıp söylemedim işi düşünce arayıp yaptırıyo,arkamdan da iş çeviriyo...karşısında enayi var sanıyo bi de hiçbi şey yokmuş gibi arıyo eşimle tartıştığımızı bilmiyo tabi...duyurmadım ona...ne hali varsa görsün
dün gecede eşim çok hastalandı,yatarken zaten hastaydı ama gece daha fena olmuş...çıkarmış falan sabah sarıldı,anlatıyo,seni uyandırmaya kıyamadım diye...ben de ahım tuttu dedim...ne zaman beni üzsen başına bi şey geliyo dedim hiç sesini çıkaramadı...ohh oldu sonra peşimde dolandı,sağlık ocağına falan götürdü falan filan işte...iki de bi arıyo...
kırgınlığım geçmedi ama hala

AMAN İYİ OLDU GEÇER İYİCE
DÖNME ZATEN HASTA HASTA ONLAMI UĞRAŞCAN
BİKERE GEÇMİŞ OLSUN DİCEK SONRA HEP İŞ KONUŞCAK

GÖZÜNAYDIN CANIM

BEN BÜTÜN KENARLARINI YAPIŞTIRIRIM DİYE DÜŞÜNDÜM, ACABA SADECE ÜST/ALT KISMINIMI TAMAMEN YAPIŞTIRYM , ANLADIM SENİ

off iyice hamile topağı yaptınız burayı

TOPAĞI NE KIZZZ

Allah belalarını versin inş camide babamın cebinden 250 tl çalmışlar .ibadete gitmiyoki köpekler.Yazık babamda tv parası biiriktiriyo boynada bişeyler çıkıyo

geçmiş olsun koras yaa üzüldüm yazık günah üzülmesin baban helal para çıkar mutlaka karşısına ama sen de mübarek gün bela okuma

Allah belalarını versin inş camide babamın cebinden 250 tl çalmışlar .ibadete gitmiyoki köpekler.Yazık babamda tv parası biiriktiriyo boynada bişeyler çıkıyo

hadi yaaa adamcaaz o soğuklarda simit satıp para kazanıcam diye uğraşsın,hooooop çalışmaya üşenenler çalsın hayrını göremezler inşallah o paranın

kokiş ne iyi yapmışsın kız arabanı da al,ohhhhh eşin çok kazanıyosa o alsın sana araba

evett elevit çok pis kokuyo, benm keremden kalan vardı sanırım evde arayım bulamazsam alıyım yenisini, ben çok kan ilacı kullanmıştım geçen yıl, toparlamış demekki.
afiyet olsuuun

off iyice hamile topağı yaptınız burayı

çalıştık boş durmadık

rabbim sorsun mübarek günde mübarek yerde yaptıkları şeye bak, onlardan da çıkar elbet!

bizim hastanede yapılıyor ücretsiz doğum yaptığm hastane ama ...devlet karşılıyor diye biliyordum çok ilginç yaaa

sağlık ocağında yaptırmak mantıklı ozman tabii para verilirmi boşuna aynı aşı sonuçta

yarın kullancam bakalım dedim sen öğretmezsen para vercm öğrencm tamm dedi görcez

bundan böle üzerine düşmicem

kendi söz verdi kullandrcak pratik yaptırcak yarın yapmazsa ders alırım çok ta lüüü lüüü eimin orda bisürü kurs var...

araba alıcağımı dedim ama şuan olmaz dedi ikinci el istiyom ben dedim kredi çekmem almam lazım dedim şuan vermiolar kredim var die yaza bakarız dedi...:44::26:

2. ayda evet cnm ama 2 doz devlet karşılamıyor 140 TL 1 tanesi biz yaptırdık..

sonucun temiz çıkmasına sevindim cnm 3lü yapcakmıymış? yada 4lü?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…