sudan mı oldu diosun yani:26:ne biliim öle dandik bi marka mıydı ki:26:Saol canim biz su die dusunuouz cunku cok icioum esim icmio lahmacunu ii bi yerden ve esimle yemistik esim hemen etkulenir ona bisi olmadi babam damacana sudan dio o gelen suyu icmicem midem almio eaim aksam erikli almis herseye cok dikkat etmeliyim cunku icicm disim mahvoldu
Cnm dun aramissin tūm gece acildeydik ve uyuyamadik esimle yatioduk hic bakamadik tlflara snr da baygin gibiydim hic bakmadim bile tlfana
Sail kuzum aynen oyle hic yiemioum ama ates twrleme kusma ishal derken acayip zayifladim yani qnnem parmaklarima bakio kurdan kadar kaldi die
Canim noldu bakim neden agladin
Bende sasirdim bu hala geldigime valla
Eziyet cekioum günlerdir valla
Bundan sonra yemek olaylarini nasi yapcam hic bilmioum
dün öğlen aradım işyerinde yemek kötüydü dedim cnm mantı istiyo beni gel götür işin yoksa tamam dedi geldi kullancam benim herifi hep ailesimi kullancak yeter acımak yok...
araba kullanma olayınıda söledim yarın başlıyorumm
nenemin bi lafıı vardı acıma yetime koyar mötüne ...kocam yetim değil tabikiii bunu şöyle değiştirelim acıma kocaya çıkar tepene
Mrh kizlar
Cok cok kotüyüm yatioum bi ton ilac kullanioum 2 geceyi acilde gecirdim serumlarla duruoum gunlerdir yiyemioum pzt lahmacun yemistim pazarda disarda yemistim birde evime istedigim damacana suu baska marka gelmis hangisinden oldu bilmioum
Belkide light ūrünlerden bilmioum hepsini attim görmek biile midemi bulandirio
Annem rejim rejim dedin al kus kdr kaldin dio hala yatioum hic kalkamioum
2 gun raporluydum 4 gun daha verdiler pzt is basi yani
Artik halim kalmadi zaten
selam kızlarrr
ayy inş. bişi olmamıştır cnm korkma, eşin de daha dikkatli olsun amaa
benimki de dün ağlattı beni. çok saçma bişidi ama
akşam üzeri annesinde balık yiolarmış benim canım çekmesin die tarhana yioz demiş bana,akşam onu anlatıodu, ben de ne biliim öle akıverdi yaşlar gözümden üzüldüm nieyse:26:sonra bu ağladığımı gördü nie ağlıosun die kızdı ağlamayaymışım üzülüomuş kızıomuşmuşben de küstüm daha da çok ağladım neyse sonra barıştık
dileğim çok geçmiş olsun çok şaşırdım dün kkoras sölediğinde, hiç haberim yoktu, lahmacundan olmuştur büyük ihtimalle. anne işte hep beslenelim ister, azcık yemesek hemen bahanesi o oluo
dikkat et kendine dinlen bol bol ii olmuş 4 gün daha rapor
roenkiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hastana asla para alamaz yasal olarak aslaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
benimde hastanem yaptı hep çağanın aşılarını sağlık ocağında bekleyip hasta insanlarla mikrop kapmasın kalabalık oluyor die doğum yaptığım hastanede yaprtdık cnm tüm aşıları yapıyorlar...
aşıları devlet karşılıyor para almaları imkansız yaaarota aşısı ücretli onu sen alıyorsun onu diyorsan tamam
dilşad yaa tee kaçzamndır sorucam unutuyom aklıma gelincede sen olmuyon
eşine sorarmısın ; ben düğün için albüm yaptırmamıştım sonradan kendim albüm aldım fotoları yapıştırcam ama çift taraflı bantla kötü durur diye düşündüm çünkü kenarlarına yapıştırınca ortası boşluk olurmu diye ... sıvı bi yapıştırıcı da fotonun ön yüzünü bozarmı diye kararsız kaldım eşinin fikrini alırmısın benim için..özel bi yapıştırıcı varmı..burdaki fotocu çift taraflı bant dedi ama kıkrtasiyeeden aldığım kalın dediğim gibi ortası boşluk olacağından pot durmasın foto ..anlatabildim mi
allah allah corasprin bende kullandım demek sana öyle etki etmiş :44::44: ama ben sabah içiyordum işyerindeyken belki evde olsam felan uyurdum :44:
bitince tekrar alıcakmısın ben 1 kutuyu bitirdim bidaha almadım ....folik asit felan kullandınmı elevit ve ferrum fort?
damacana biz de almıoz hiç arıtıcı var, okulda işte damacana var bi tek onu kullanıomdileğim bende yatıyosundur diye tekrar aramak istemedim zaten vitamin almaya çalış sen bol bol.
damacana bende almıyorum eve bide evde değiliz tüketmesi zor olur diye çünkü onların dibi yeşilleniyo bi süre sonra bende hep 5 lt alıyorum eve.
koket ben özel hastaneye gidiyorum burda ve hep ücretli aşılar.oyüzde devletin karşıladıklarını hep sağlıkocağında yaptırdım valla.çok şükür bişe olmadı.neyse yavaş yavaş artar o süre merak etme senbencede istediğini yaptır afferin arabayıda biran önce hallet cnm inan daha ii olacak sizin için.
ayşamm kız bukadar oldunmu sen yani
dilek çok çok geçmiş olsun canım yaa
kızlar sabah sağlık ocağına gittim...tetanoz aşımın ikincisini oldum...eşim götürdü,hatta dr'un yanına bile girdi,getirdi falan...bi yalakalık yapıyo anlatamam size...dün gece çok hastalanmış ama ben uyuyorum diye çeğırmamış...ahımı aldın,ondan hastalanmışsındır dedimsirkenin dediği gibi yaptım,akşam uzatmadım ama beklemedeyim,bakalım bundan sonra napıcak diye...akşam okuldan gelirken kv aradı,hiçbi şey olmamış gibi konuşuyodu servisteyim,şu an müsait değilim ben seni ararım deyip kapattım,ama aramadım eşim sanki suç bastırır gibi süreklikarnımı seviyo,zeynep diye sesleniyo falan filan işte...okula gidicem şimdi...ordan yazarım size...okuyamadım da zaten geçmişi....
saol canım, 2li test sonucumu aldım geldim, güzel çıkmış çok şükür
ayy hamişlik duygusallığı başlamış
biraz önce 2li sonucunu gösterirken sordum doktora coraspinden olmaz dedi o da, gebelikle alakalı normal dedi. doğumdan 20 gün önce kesicez coraspini, önlem amaçlı ya nolur nolmaz die.
elevite bugün başlıyorum canım, günde 1 tane başla dedi. kanım Kerem de 8di şimdi 12.5 kan ilacına başlamana gerek yok, düşme olursa başlarız dedi, gyneferon içiyodum ben o çok etkili
süründürrrr, sen de süründür cnm kocanı pişman oldu tabi dimiiiii
kv'yi de ii yapmışın aramamakla, ay bi de ne yüzle seni arıo inanmıom yaaa
Kusmam ve ishalim bugün cok yok sükür
Ilaclar ii gelio sanirim dr raporu pazar gunume de yzmis mannak onu pzt yasaydi sali baslardim calismadigim güne rapor yazmis
Patronun tūm isleri kalmistir
Dun aramis ama sonra tekrar geri donmedim
canım sormadım ama eşim de çift taraflı bant kullanıyor eminim ama mesela fotoyu ters çevir bantlarını yapıştır, sonra albüme yapıştırırken mesela üstten aynı hizayı tamamen yapışır elinle bastırarak in, hava kalmasın sonra üstünden tamamında elini gezdir, çok mu karışık anlattım :26:
off iyice hamile topağı yaptınız burayı
topak=topik=konuTOPAĞI NE KIZZZ
Allah belalarını versin inş camide babamın cebinden 250 tl çalmışlar .ibadete gitmiyoki köpekler.Yazık babamda tv parası biiriktiriyo boynada bişeyler çıkıyo
damacana biz de almıoz hiç arıtıcı var, okulda işte damacana var bi tek onu kullanıom
ya bende özelde paralı die biliom koketin hastanesi iiymiş ama bu konuda ücretsiz
bu kadar olmuşum dimi valla sorma
süründürrrr, sen de süründür cnm kocanı pişman oldu tabi dimiiiii
kv'yi de ii yapmışın aramamakla, ay bi de ne yüzle seni arıo inanmıom yaaa
çok şükür cnm3lü de istedi mi?
ya bence de coraspin neden yapsın ki onunla alakalı diildir
elevitimi ben deçok şükür bugün aldım ne pis kokuo o beee
kanım da aynen senin gibi ii bu sefer 13, normalde düşük çıkardı hep
ben bi yemeğe gidip gelicem sonra da giremem heralde yaaaa, dersim geceye kadar malummmgörüşürüz kzlarrrr:80:
Allah belalarını versin inş camide babamın cebinden 250 tl çalmışlar .ibadete gitmiyoki köpekler.Yazık babamda tv parası biiriktiriyo boynada bişeyler çıkıyo
dileğim bende yatıyosundur diye tekrar aramak istemedim zaten vitamin almaya çalış sen bol bol.
damacana bende almıyorum eve bide evde değiliz tüketmesi zor olur diye çünkü onların dibi yeşilleniyo bi süre sonra bende hep 5 lt alıyorum eve.
koket ben özel hastaneye gidiyorum burda ve hep ücretli aşılar.oyüzde devletin karşıladıklarını hep sağlıkocağında yaptırdım valla.çok şükür bişe olmadı.neyse yavaş yavaş artar o süre merak etme senbencede istediğini yaptır afferin arabayıda biran önce hallet cnm inan daha ii olacak sizin için.
ayşamm kız bukadar oldunmu sen yani
sudan mı oldu diosun yani:26:ne biliim öle dandik bi marka mıydı ki:26:
dikkat et cnm kendine, diyeti falan da boşver bi süre, güzelce beslenmene dikkat et zaten bünyen zayıf düşmüştür şimdi o kadar kusmadan vs'den sonra
ne biliim ki ağlayıverdim işte
en iisini yapıosun valla cnm, başka türlü kıymet bilmiolar zaten
araba olayına çok sevindim eşin mi çalıştırıcak nası yapıcaksınız?araba alıcağını da söledin mi
çalıştık boş durmadık
[/QUOTE
öyle çalışmadık kiböyle çalıştık
ayyy elevit çok iğrenç gerçekte yaa...benim ilaçlarım bitmişti,bugün aldık tekrar
ayy hamişlik duygusallığı başlamış
ro
ta 2. ayda diil mi canım?
canım sormadım ama eşim de çift taraflı bant kullanıyor eminim ama mesela fotoyu ters çevir bantlarını yapıştır, sonra albüme yapıştırırken mesela üstten aynı hizayı tamamen yapışır elinle bastırarak in, hava kalmasın sonra üstünden tamamında elini gezdir, çok mu karışık anlattım :26:
biraz önce 2li sonucunu gösterirken sordum doktora coraspinden olmaz dedi o da, gebelikle alakalı normal dedi. doğumdan 20 gün önce kesicez coraspini, önlem amaçlı ya nolur nolmaz die.
elevite bugün başlıyorum canım, günde 1 tane başla dedi. kanım Kerem de 8di şimdi 12.5 kan ilacına başlamana gerek yok, düşme olursa başlarız dedi, gyneferon içiyodum ben o çok etkili
çalıştık boş durmadık
öyle çalışmadık kiböyle çalıştık
ayyy elevit çok iğrenç gerçekte yaa...benim ilaçlarım bitmişti,bugün aldık tekrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?