- 28 Mayıs 2010
- 7.093
- 23
- 158
2. ayda evet cnm ama 2 doz devlet karşılamıyor 140 TL 1 tanesi biz yaptırdık..
sonucun temiz çıkmasına sevindim cnm 3lü yapcakmıymış? yada 4lü?
Allah belalarını versin inş camide babamın cebinden 250 tl çalmışlar .ibadete gitmiyoki köpekler.Yazık babamda tv parası biiriktiriyo boynada bişeyler çıkıyo
bundan böle üzerine düşmicem
kendi söz verdi kullandrcak pratik yaptırcak yarın yapmazsa ders alırım çok ta lüüü lüüüeimin orda bisürü kurs var...
araba alıcağımı dedim ama şuan olmaz dediikinci el istiyom ben dedim kredi çekmem almam lazım dedim şuan vermiolar kredim var die yaza bakarız dedi...:44::26:
hadi yaaaadamcaaz o soğuklarda simit satıp para kazanıcam diye uğraşsın,hooooop çalışmaya üşenenler çalsın hayrını göremezler inşallah o paranın
kokiş ne iyi yapmışsın kızarabanı da al,ohhhhh eşin çok kazanıyosa o alsın sana araba
çalıştık boş durmadık
[/QUOTE
öyle çalışmadık kiböyle çalıştık
ayyy elevit çok iğrenç gerçekte yaa...benim ilaçlarım bitmişti,bugün aldık tekrar
aynennnnnnnnnnnbide ağzı kötü kokutyo fırçalıyodum dişlerimi ben kokmasın die
emzirirken de kullan dedi ama ben kullanmadım yaa doğal beslenirim dedim bıraktım
canm sen eşinin arabasını kullanıcaksın tam anlayamadım, o ne kullancak öyleyse
hiç de bile özenmiyorumözen beee sende azcukkk....
hahaha ayşa da hamiş oluncaa çoğaldııı iyice çocuklular ....
şimdi sırayı nekke verdik hadi bakalım
aynennnnnnnnnnnbide ağzı kötü kokutyo fırçalıyodum dişlerimi ben kokmasın die
emzirirken de kullan dedi ama ben kullanmadım yaa doğal beslenirim dedim bıraktım
sakız çiğnemek lazım, ben gece içiyodum gerçi onu yatarken, yne öyle yaparım,
emzirirken de kullanmak gerek evet, 30 çeşit mineral vitamin var içinde
hehehe harıl harıl anlamında öle yaptım viliş
eleviti içerken burnunuzu tıkayın da kokusu gelmesin nasıl da büyük di mi
işte senden beklediğim hareketler bunlar kokişdur daha sürüm sürüm süründürcem oniii
dün yanaşyo dedim reglim bitmedi yuhh dio 10 gün oldu dedim napabilirmbeklesinnnnn bide inat kokuları sürüp sürüp miss miss yatıyom göğsü açık saçık geziom göster göster yapıom havasını alıyorrr TV izler bakıyor bana alttan alttan ben hiçç oralı bile olmuyom kırıta kırıta geziom
arabayı yarın kullandırır ama şimdi parası kısıtlı almaz bana araba kış çok iş yok bana kredi vermiyolar yaa araştryomda cıkksss ikinci el istiyorum aslında neyse yavaş yavaş işlicem yolunu bulmam lazım öğrenirsem arabasını alıcam bol bol benden kurtulmak için alır belki ozman ....
ben ilaçları gündüz kullanıyorum...sanki içip yatınca kilo yaparmış gibi geliyo bana :26:sakız çiğnemek lazım, ben gece içiyodum gerçi onu yatarken, yne öyle yaparım,
emzirirken de kullanmak gerek evet, 30 çeşit mineral vitamin var içinde
canım bilgisayar başında eğilerek oturuyosan ondan ağrır sırtın...gün içinde dik oturmaya çalış canımkızlar ya sizinde sırtınız ağrıyormu hiç... ben herakşam sırt ağrısı çekiyom ://
sırtımın ortası varya öldürüyo beni bazen yere uzanıp ayaklarımı dikiyom sırtım dümdüz olck şekilde iyi geliyo,bazende eşime ovduruyom omzumu falan ,bazen kütlettiriyom eşime
yanlış oturmaktan oluyo dimi
kızlar ya sizinde sırtınız ağrıyormu hiç... ben herakşam sırt ağrısı çekiyom ://
sırtımın ortası varya öldürüyo beni bazen yere uzanıp ayaklarımı dikiyom sırtım dümdüz olck şekilde iyi geliyo,bazende eşime ovduruyom omzumu falan ,bazen kütlettiriyom eşime
yanlış oturmaktan oluyo dimi
ağrımaz mı hele de sınav dönemleri omuzlarım ensem ağrır daha çok
ama bende boyun düzleşmesi var azıcık da skolyoz; ağrılarımın bir sebebi var yani
spor iyi geliyor
zuzum bende zaten bel fıtığı olduğu için mevcut ağrımla yaşamaya alıştım kesinlikle oturuş bozukluğundan zaten.
zuzum geçmiş olsun zor oluyor sırt ağrsı ben de uzun süre ayakta kalırsam mutfakla uğraşırsam oluyordu artık çok attığım için çok şükür yok, oturş/duruş bozukluğundan işte.
ağrımaz mı hele de sınav dönemleri omuzlarım ensem ağrır daha çok
ama bende boyun düzleşmesi var azıcık da skolyoz; ağrılarımın bir sebebi var yani
spor iyi geliyor
valla canım evlendiğimizden beri denedim hep öyle oluyovilinn yazmamışım sana yaa uyuz kadın işi düşmüşte aramış seni demekki arama bencede ii yapmışsın nekadar yüzsüz yaa gıcık eşinede hastalande demek geçendede inekmi tekmelemişti napmıştı kız gerçekten seni kızdırınca başına bişe geliyo bu adamın öğrenemedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?