Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

2. ayda evet cnm ama 2 doz devlet karşılamıyor 140 TL 1 tanesi biz yaptırdık..

sonucun temiz çıkmasına sevindim cnm 3lü yapcakmıymış? yada 4lü?

ben de yaptırıcam nasip olursa
2li ve 3lü yü direk yapıyorlar burda zaten, 4lü öncekinde de istememişti 3lü yeterli diyor

Allah belalarını versin inş camide babamın cebinden 250 tl çalmışlar .ibadete gitmiyoki köpekler.Yazık babamda tv parası biiriktiriyo boynada bişeyler çıkıyo

ayy tv de çok gördüm hep hırsızlar cekt cüzdan felan çalyo oraya parasız gtmek lazım ....

canm sen eşinin arabasını kullanıcaksın tam anlayamadım, o ne kullancak öyleyse

dur daha sürüm sürüm süründürcem oniii

dün yanaşyo dedim reglim bitmedi yuhh dio 10 gün oldu dedim napabilirm beklesinnnnn bide inat kokuları sürüp sürüp miss miss yatıyom göğsü açık saçık geziom göster göster yapıom havasını alıyorrr TV izler bakıyor bana alttan alttan ben hiçç oralı bile olmuyom kırıta kırıta geziom

arabayı yarın kullandırır ama şimdi parası kısıtlı almaz bana araba kış çok iş yok bana kredi vermiyolar yaa araştryomda cıkksss ikinci el istiyorum aslında neyse yavaş yavaş işlicem yolunu bulmam lazım öğrenirsem arabasını alıcam bol bol benden kurtulmak için alır belki ozman ....

canm sen eşinin arabasını kullanıcaksın tam anlayamadım, o ne kullancak öyleyse

şimdi hafta sonları pratik yapacam kullancm annem gidince çağanı kaynanaya bırakmak için ...gelmesin eve diye hem biyere gidilcek 10 tane laf sıralıyo işim varda çağırmada bilmem ne...

arasıra alcm arabayıda oda sinir olck bana 2. el araba almasını çabuklaştırmam lazım ..(çünkü alırsam işe gidemez arabayla öğlen gidip arabayı bırakmam gerekir bilmiyorum yaa öğrenim de gerisini düşünürüz..):44::44::44:

kızlarrrrrr yupppiiiii ben geldimmmm :))

Karatay diyetini araştırmak için girdim siteye :))

Size slm vermeden kaçarsam aklım kalırdı.

Herkes iyidir umarım, Face den takip etmeye çalışıyorum.

çok özledim sizinle sohbetlerimizi, yaz dönemi biraz daha rahat olucam inşallah o zaman telafi edicem :))

özen beee sende azcukkk....

hahaha ayşa da hamiş oluncaa çoğaldııı iyice çocuklular ....

şimdi sırayı nekke verdik hadi bakalım
hiç de bile özenmiyorum
kokoeta sende bu heves varken benden evvel çıkarsın trafiğe
bu arada görümcemler de araba alacaklarmış kredi çekmişler bakıyorlarmış bize de tembih ettiler etrafta satan varsa haber verin diye

hehehe harıl harıl anlamında öle yaptım viliş
eleviti içerken burnunuzu tıkayın da kokusu gelmesin nasıl da büyük di mi

ayy evt yaa bende hiç hap içmeyi sevmem midem bulanırdı onu yutamazdım çok büyük yaa banada demişti doğumdan sonrada kullan dşye ama ben devam etmedim.sonuçlarında güzel çıkmış cnm gözünaydın

koket afferin ii yapıyon birazdaha baksın yalansın azcık

kızlar ya sizinde sırtınız ağrıyormu hiç... ben herakşam sırt ağrısı çekiyom ://
sırtımın ortası varya öldürüyo beni bazen yere uzanıp ayaklarımı dikiyom sırtım dümdüz olck şekilde iyi geliyo,bazende eşime ovduruyom omzumu falan ,bazen kütlettiriyom eşime

yanlış oturmaktan oluyo dimi

işte senden beklediğim hareketler bunlar kokiş kudursun eşin

vilinn yazmamışım sana yaa uyuz kadın işi düşmüşte aramış seni demekki arama bencede ii yapmışsın nekadar yüzsüz yaa gıcık eşinede hastalande demek geçendede inekmi tekmelemişti napmıştı kız gerçekten seni kızdırınca başına bişe geliyo bu adamın öğrenemedi

zuzum bende zaten bel fıtığı olduğu için mevcut ağrımla yaşamaya alıştım kesinlikle oturuş bozukluğundan zaten.

zuzum geçmiş olsun zor oluyor sırt ağrsı ben de uzun süre ayakta kalırsam mutfakla uğraşırsam oluyordu artık çok attığım için çok şükür yok, oturş/duruş bozukluğundan işte.
vilin benm doktorum gece iç ki çocuğa direk fayda etsin demişti o yüzden hep gece içmeye alıştım

ağrımaz mı hele de sınav dönemleri omuzlarım ensem ağrır daha çok

ama bende boyun düzleşmesi var azıcık da skolyoz; ağrılarımın bir sebebi var yani
spor iyi geliyor

ama bende boyun düzleşmesi var azıcık da skolyoz; ağrılarımın bir sebebi var yani
spor iyi geliyor

okul varken bende de düzleşme vardı c bozulmuştu ama tedaviden sonra visco yastığa geçtim çok şükür hiç bi ağrım yok

zuzum bende zaten bel fıtığı olduğu için mevcut ağrımla yaşamaya alıştım kesinlikle oturuş bozukluğundan zaten.

ayy fıtık beter yaa annemde var :/

zuzum geçmiş olsun zor oluyor sırt ağrsı ben de uzun süre ayakta kalırsam mutfakla uğraşırsam oluyordu artık çok attığım için çok şükür yok, oturş/duruş bozukluğundan işte.

heh işte bende uzun süre ayakta kalınca aynen sırtım yarılıyo ..hele misafr geleceği zamn temizlik+ikram yapınca oakşam ölüp ölüp diriliyom

spor iyi geliyor

valla spor değil de bana masaj iyi geliyo ...

ay nası uyku bastı yaaa..

şu sular kesileceğine elektrikler kesilseydi yaa erkenden giderdik belkim
öğleden beri sular kesik

valla canım evlendiğimizden beri denedim hep öyle oluyo ahım şıp diye yapışıyo yakasına geçen sefer inek tepmişti evet iyi hatırlamışsın
kv olayına gelince,mide bulantılarımın olduğu zaman falan aradı,sordu falan ama onun dediğini/istediğini ne zaman yapmasak eşimle aramızı bozdu...o yüzden artık iyice soğuttu kendinden...
kızlar ben eve geldim...karneleri verdik,artık tatildeyim

Ohhh Iyi tatiller canımm

özgenin selamı var ,neti bağlatmamışlar daha çarşamba cinsiyet öğrenceklermiş bide 3lü tetsti varmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…