Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

Zuzu öylelerine bela okunur,köpekler..Geçmiş olsun bu arada cnm..Doktora gitsen iyi olur bence..

Viliş iyi tatillerKv bu yaştan sonra ne yapacakmış yüksek lisansı

Kokiş aynen devam

Bende güne gittim ordan bi arkiye 1 saat oluyo eve gireli

Son düzenleme:
Viliş iyi tatillerKv bu yaştan sonra ne yapacakmış yüksek lisansı

Kokiş aynen devamEki Görüntüle 616545

Bende güne gittim ordan bi arkiye 1 saat oluyo eve gireli

tam kokişe göre olmuş bu...
valla canım okusun,otursun ders çalışsın da bize bulaşmasın
kız maşallah ne çok gezmişsin öyle eşin evde değildi bugün anlaşılan geç gelicek kesin bi de kv'ne çok geziyo dersin

Son düzenleme:
selam kızlar. biz ablamlardayız bu gece. yarın benim doğum yaptığım hastaneye gidecek ablam miyom için. ordan bilgi ve fiyat alacak ameliyat için. ben de büyük yeğenime bakcam. iyi geceler herkese...

selam kızlar. biz ablamlardayız bu gece. yarın benim doğum yaptığım hastaneye gidecek ablam miyom için. ordan bilgi ve fiyat alacak ameliyat için. ben de büyük yeğenime bakcam. iyi geceler herkese...

allahın izniyle ablan o miyomdan kolayca kurtulacak inşallah yarenim...allahım tez zamanda şifa versin inşallah...çok geçmiş olsun canım...

Komşu günü vardı kv nin ona gittik ..Seviyorum o gunu..Onların üst katında bi ark vardı ne zamandır gelmiyosun dedi ona uğradımEşim 3 te işe gidecekti 2 de evden çıktımBi de doğum yapan bi komşu var ona da gitsemmi diye düşünmedim değil :)
Evet cnm o açıdan bakarsak sürekli okusun .Ama sana yaptırmasında bu tez işlerini

İnş kolaylıkla atlatır cnm bi daha da tekrarlanmaz

Son düzenleme:
Allah belalarını versin inş camide babamın cebinden 250 tl çalmışlar .ibadete gitmiyoki köpekler.Yazık babamda tv parası biiriktiriyo boynada bişeyler çıkıyo
hay allahım yaaaaa çok üzüldüm cnm allahlarından bulsunlar o parayı yemek nasip olmasın inş

sakız çiğnemek lazım, ben gece içiyodum gerçi onu yatarken, yne öyle yaparım,
emzirirken de kullanmak gerek evet, 30 çeşit mineral vitamin var içinde
içinde kahvaltıyla beraber kullanın yazıo, ama gece kullanmak mantıklı evet
cidden yaa allahından buluo eşin her seferinde

gözün aydın cnm ben tatilimden hiçbişşi anlamamıştım ama sen evde olcaksın bol bol dinlen kafanı dinle
teşekkür ederim canım...tezsiz başvurdu....

çok ilginnnnç.nerden esmiş de yüksek lisansa başvurmuş aceppp:26:

Günaydın
vilişler barışmış, dilaşdın ikli testi güzel sonuçlanmış, özge ile ilgili herşey yolundaymış, kokişlerin arası iyi, dileğim iyileşmiş herkese
Ayşam hamişlik duygusallıkları yaşıyomuş, aman da aman bi zeynepten iyi haber yok, ben de arayamadım yaa onu bi ara arıycam aklımda hep eşi verdiği sözü tutmuyo anlaşılan bir daha aile mevzularında üzmiycekti göya onu
yarenin ablasına da dua ediyorum herşey sorunsuz geçsin diye :/
bi de koras babanın çalınan parasına çok üzüldüm ((( hayrını görmez zaten çalan

Ben iş ile ilgili çalkantılı bir dönemdeyim, gerginim, ağlamaklıyım.
Geçecek ama inş.. Hayırlısı

Son düzenleme:
nooldu kuzum :26: niye anlatmadın hiç?
hakkında hayırlısı olsun inşallah...konuyu bilmiyorum ama fazla uzamadan ve senin sevineceğin bi şekilde sonuçlanır inşallah kuzum
dileğin numarasını gönderir misin canım bana?geçmiş olsun diyemedim kıza :26:

Son düzenleme:
Birde, Yarenim
doğum günün kutlu olsun.. Bu yıl da geçen yıl kadar mutluluk getirsin sana inş
çekirdek ailenle mutluluk, sağlık, aşk, huzur dolu nice yıllara

teşekkür ederim canım...tezsiz başvurdu....
tezsizi napacak ki :))) ders saati ücretini yüksek mi alacak? yoksa okulda bikaç kişi yapıyor da onlardan mı gaza geldi ?
sirkencubin de hani bana hani bana demiş

şaka şaka...

kkoras babana çok üzüldüm Cuma günü babaının cebinden o parayı çalan hırsızların yatacak yerleri yok babanın canı sağolsun Allah daha çok kazançlar versin

nektr anlatsana senin işe noldu?

ben akşam spordan gelir gelmez uyumuşum yemek bile yemeden

Son düzenleme:
tezsizi napacak ki :))) ders saati ücretini yüksek mi alacak? yoksa okulda bikaç kişi yapıyor da onlardan mı gaza geldi ?

amaaaaan tezli yapsa ne olacak ki emekliliği gelmiş de geçmiş çoktaaaaan...
sosyoloji gibi bi bölüm istiyodu,emekli olunca o alanda çalışacakmış...ama neye başvurdu bilmiyorum hiç arayıp sormadım ilgilenmiyorum
kızlar bugün çocuk odası almaya gidicektik hatırlarsanız...akşam eşim yarın çalışmam gerekiyo dedi...çalııııış dedim...ama mobilya almaya gidicez diye söz vermiştim sana dedi...onu haftaiçine alsak olu mu falan dedi...bende hafif titrek bi ses tonuyla eşya almaya heves mi bıraktınız bende,ben o işlerden elimi ayağımı çektim nasıl isterseniz(KV İLE EŞİMİ KASTEDEREK) öyle yapın artık dedim eşim hiç sesini çıkaramadı,öylece kalakaldı hatasının farkına vardı,şu ara telafi ettirme peşinde

ne güzel olmuş öle renkli renkliiii

hayırdır cnm noldu ki üzüolar mı seni ordakiler

günaydınnnn

eşim işe gitti ben de uyanmışım demek ki uyuma moduna giremedim ben de kalktım. camı falan açtım evi hiç havalandıramıom, bugün de hava kapalı ve soğuk burda ama napiim azcık soğusun ev, boğulcaz her gün aynı havayı solumaktan

içim karışmaya başladı tabi yine, gidip bi iki lokma bişi atştırıcam şimdi
vilinnn nabertemizlik var mı bgün deben sadece mutfağımı toplıcam, yarın inş. bi aksilik çıkmazsa eşimle yapıcaz temizliği

ohhhh ii demişin kalakalır tabi, daha durrr sürüncek dahaaa

ay bi de üzülüom bi taraftan yaaa, adamcağız ortada kalıo die, öf işte dış kapının mandalı bi burnunu sokmasa her şey ne güzel olacak

günaydın kuzuuuuum
bugün evi toparlicam ama süpürge falan yapmicam...pzt yaparım yemek yaparım sadece,bi de mozaik pasta yapıcam,canım çekti ben de kahvaltı yapıyım gidip,sonra grş o zaman

valla ben üzülmüyorum ona müstehak..annesinin gazına gelip düşünmeden konuşmasın öyle...karşısında karnı burnunda(yani tam burnunda olmasa da ) hamile bi bayan var sonuçta...ve biz kvlerden ayrı bi aileyiz artık bunu anlaması lazım
bana araba gösteriyo akşam,bu nasıl falan diye soruyo,bana sormana gerek yok,istediğini yap dedim sürünsün azcık dün aramış beni,notbukunu satıp sana aypet alıyım mı diyo,istemem dedim dahaaa çooooook sürüncek o

günaydın kuzuuuuum
bugün evi toparlicam ama süpürge falan yapmicam...pzt yaparım yemek yaparım sadece,bi de mozaik pasta yapıcam,canım çekti ben de kahvaltı yapıyım gidip,sonra grş o zaman
ayy ben çok kötü oldum yine yaaa, gittim çıkardım yineee

ya geçen sefer bi parça armut vardı masada onu yemişt,m ondan bi yarım saat sonra oldu, bugün de yine kalkınca mandalina vardı içim kötü bastırsın die onu yedim. bak yine yarım saat falan oldu olmadı çıkardım, acaba meyve mi yapıo sabah yememek lazım mı ki:26:

senin canın çeker de benimki çekmez mi acabaaaaabende de yarım paket kakaolu pötibör vardı ben de yapsam aslında, yumurta koymuosun dimi, ben koymuom

ay çok güldüm bi anda nası da düşünceli bi koca haline geliverdi
arada şart bunlara, böle dize getirirler adamı işteee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…