iyi tatiller vilin
kayınvaliden yüksek lisansa mı başlıyor? tezli mi yapacak
Viliş iyi tatillerKv bu yaştan sonra ne yapacakmış yüksek lisansı
Kokiş aynen devamEki Görüntüle 616545
Bende güne gittim ordan bi arkiye 1 saat oluyo eve gireli
selam kızlar. biz ablamlardayız bu gece. yarın benim doğum yaptığım hastaneye gidecek ablam miyom için. ordan bilgi ve fiyat alacak ameliyat için. ben de büyük yeğenime bakcam. iyi geceler herkese...
tam kokişe göre olmuş bu...
valla canım okusun,otursun ders çalışsın da bize bulaşmasın
kız maşallah ne çok gezmişsin öyleeşin evde değildi bugün anlaşılan geç gelicek kesin bi de kv'ne çok geziyo dersin
selam kızlar. biz ablamlardayız bu gece. yarın benim doğum yaptığım hastaneye gidecek ablam miyom için. ordan bilgi ve fiyat alacak ameliyat için. ben de büyük yeğenime bakcam. iyi geceler herkese...
hay allahım yaaaaa çok üzüldüm cnm allahlarından bulsunlar o parayı yemek nasip olmasın inşAllah belalarını versin inş camide babamın cebinden 250 tl çalmışlar .ibadete gitmiyoki köpekler.Yazık babamda tv parası biiriktiriyo boynada bişeyler çıkıyo
içinde kahvaltıyla beraber kullanın yazıo, ama gece kullanmak mantıklı evetsakız çiğnemek lazım, ben gece içiyodum gerçi onu yatarken, yne öyle yaparım,
emzirirken de kullanmak gerek evet, 30 çeşit mineral vitamin var içinde
cidden yaa allahından buluo eşin her seferindevalla canım evlendiğimizden beri denedim hep öyle oluyoahım şıp diye yapışıyo yakasına geçen sefer inek tepmişti evet iyi hatırlamışsın
kv olayına gelince,mide bulantılarımın olduğu zaman falan aradı,sordu falan ama onun dediğini/istediğini ne zaman yapmasak eşimle aramızı bozdu...o yüzden artık iyice soğuttu kendinden...
kızlar ben eve geldim...karneleri verdik,artık tatildeyim
teşekkür ederim canım...tezsiz başvurdu....
allahın izniyle ablan o miyomdan kolayca kurtulacak inşallah yarenim...allahım tez zamanda şifa versin inşallah...çok geçmiş olsun canım...
nooldu kuzum :26: niye anlatmadın hiç?Günaydın
vilişler barışmış, dilaşdın ikli testi güzel sonuçlanmış, özge ile ilgili herşey yolundaymış, kokişlerin arası iyi, dileğim iyileşmiş herkese
Ayşam hamişlik duygusallıkları yaşıyomuş, aman da amanbi zeynepten iyi haber yok, ben de arayamadım yaa onu bi ara arıycam aklımda hep eşi verdiği sözü tutmuyo anlaşılan bir daha aile mevzularında üzmiycekti göya onu
yarenin ablasına da dua ediyorum herşey sorunsuz geçsin diye :/
bi de koras babanın çalınan parasına çok üzüldüm((( hayrını görmez zaten çalan
Ben iş ile ilgili çalkantılı bir dönemdeyim, gerginim, ağlamaklıyım.
Geçecek ama inş.. Hayırlısı
tezsizi napacak ki :))) ders saati ücretini yüksek mi alacak? yoksa okulda bikaç kişi yapıyor da onlardan mı gaza geldi ?teşekkür ederim canım...tezsiz başvurdu....
sirkencubin de hani bana hani bana demişGünaydın
vilişler barışmış, dilaşdın ikli testi güzel sonuçlanmış, özge ile ilgili herşey yolundaymış, kokişlerin arası iyi, dileğim iyileşmiş herkese
Ayşam hamişlik duygusallıkları yaşıyomuş, aman da amanbi zeynepten iyi haber yok, ben de arayamadım yaa onu bi ara arıycam aklımda hep eşi verdiği sözü tutmuyo anlaşılan bir daha aile mevzularında üzmiycekti göya onu
tezsizi napacak ki :))) ders saati ücretini yüksek mi alacak? yoksa okulda bikaç kişi yapıyor da onlardan mı gaza geldi ?
Günaydın
eşim işe gitti ben de uyanmışım demek ki uyuma moduna giremedim ben de kalktım. camı falan açtım evi hiç havalandıramıom, bugün de hava kapalı ve soğuk burda ama napiim azcık soğusun ev, boğulcaz her gün aynı havayı solumaktan
içim karışmaya başladı tabi yine, gidip bi iki lokma bişi atştırıcam şimdi
vilinnn nabertemizlik var mı bgün de ben sadece mutfağımı toplıcam, yarın inş. bi aksilik çıkmazsa eşimle yapıcaz temizliği
ohhhh ii demişin kalakalır tabi, daha durrr sürüncek dahaaa
ay bi de üzülüom bi taraftan yaaa, adamcağız ortada kalıo die, öf işte dış kapının mandalı bi burnunu sokmasa her şey ne güzel olacak
ayy ben çok kötü oldum yine yaaa, gittim çıkardım yineeegünaydın kuzuuuuum
bugün evi toparlicam ama süpürge falan yapmicam...pzt yaparımyemek yaparım sadece,bi de mozaik pasta yapıcam,canım çekti ben de kahvaltı yapıyım gidip,sonra grş o zaman
valla ben üzülmüyorum ona müstehak..annesinin gazına gelip düşünmeden konuşmasın öyle...karşısında karnı burnunda(yani tam burnunda olmasa da) hamile bi bayan var sonuçta...ve biz kvlerden ayrı bi aileyiz artık bunu anlaması lazım
bana araba gösteriyo akşam,bu nasıl falan diye soruyo,bana sormana gerek yok,istediğini yap dedimsürünsün azcık dün aramış beni,notbukunu satıp sana aypet alıyım mı diyo,istemem dedim dahaaa çooooook sürüncek o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?