ayy ben çok kötü oldum yine yaaa, gittim çıkardım yineee
ya geçen sefer bi parça armut vardı masada onu yemişt,m ondan bi yarım saat sonra oldu, bugün de yine kalkınca mandalina vardı içim kötü bastırsın die onu yedim. bak yine yarım saat falan oldu olmadı çıkardım, acaba meyve mi yapıo sabah yememek lazım mı ki:26:
senin canın çeker de benimki çekmez mi acabaaaaabende de yarım paket kakaolu pötibör vardı ben de yapsam aslında , yumurta koymuosun dimi, ben koymuom
ay çok güldüm bi anda nası da düşünceli bi koca haline geliverdi
arada şart bunlara, böle dize getirirler adamı işteee
tamam sms atıyorum tatlımnooldu kuzum :26: niye anlatmadın hiç?
hakkında hayırlısı olsun inşallah...konuyu bilmiyorum ama fazla uzamadan ve senin sevineceğin bi şekilde sonuçlanır inşallah kuzum
dileğin numarasını gönderir misin canım bana?geçmiş olsun diyemedim kıza :26:
kuzum, olumsuz bişi okumadım yazdıklarında (şükür)sirkencubin de hani bana hani bana demiş
şaka şaka...
kkoras babana çok üzüldüm Cuma günü babaının cebinden o parayı çalan hırsızların yatacak yerleri yok babanın canı sağolsun Allah daha çok kazançlar versin
nektr anlatsana senin işe noldu?
ben akşam spordan gelir gelmez uyumuşum yemek bile yemeden
böyle devammmkızlar bugün çocuk odası almaya gidicektik hatırlarsanız...akşam eşim yarın çalışmam gerekiyo dedi...çalııııış dedim...ama mobilya almaya gidicez diye söz vermiştim sana dedi...onu haftaiçine alsak olu mu falan dedi...bende hafif titrek bi ses tonuyla eşya almaya heves mi bıraktınız bende,ben o işlerden elimi ayağımı çektim nasıl isterseniz(KV İLE EŞİMİ KASTEDEREK) öyle yapın artık dedimeşim hiç sesini çıkaramadı,öylece kalakaldı hatasının farkına vardı,şu ara telafi ettirme peşinde
kalkar kalkmaz bişi yersen hiç böyle olmazsın :105: kraker felan at en azından ağzına kahvaltıyı hazırlayana kadar :/içim karışmaya başladı tabi yine, gidip bi iki lokma bişi atştırıcam şimdi
vilinnn nabertemizlik var mı bgün de ben sadece mutfağımı toplıcam, yarın inş. bi aksilik çıkmazsa eşimle yapıcaz temizliği
kuzum yaa keşke mideni bastıcak şeyler yesen önce...peynir-ekmek gibi :26: çubuk kraker falan ya da...meyve demekki sana iyi gelmiyo aç karna :26:
yap yap,beraber yerikyanına da meyve suyu ohhhh
aslında eşim çokta odun biri değil ama arada tutuyo işte...ama en çokta kv kışkırtınca tutuyo...yoksa özünde fena bi adam değil yaniyarın akşam babasını maç izlemeye çağırmış,bakalım gelecekler mi :26: hiç görmek istemiyorum kv'yi
kuzum yaaa sen yerden göğe kadar haklısın ama keşke kendini savunabilseydinİşle ilgili anlatıyım, bizim 80 küsür mağazamız var ya işte onalrın aylık bilançosunu hazırlıyorum ben. Kira, genel gider, elektirk, telefon, sigorta, maaş bu masraf oranı ciro ile kıyaslanınca msaraf oranına bakıyoruz. Şimdi de en son yıl sonu tablosu çıktı 12 aylık. Patronumuz 2012 nin 2011 ile mukayesesini istiyo. Bi baktım 2011 tablosuna eksikoldum. Bendne önceki kız bişe yapmamış. En son 9 aylık veriler var, benim kızdığım benden okadar detaylı iş istiyosunuz bu kızdan hiç mi istemediniz mukayese, yok yıl sonu tablosu. 2011 verileri eksik olunca sil baştan başa, 3 ay tamamla. Gerildim, sinr oldum, ağladım. Daha kendi işim yığınla duruyo, sürekli oraya nekadar borç var buranın indirim protokolü geldi mi. Cevap veremiyorum kalıyorum. Takip edemiyorum ki. Azar işittim dün yön. kur. başk. yardımcımızdan. Kendimi de savunamadım, şundan dolayı kendi işimi yapamıyorum diyemedim. Ağladım..
Öyle işte, yetişmicek işler.
İşle ilgili anlatıyım, bizim 80 küsür mağazamız var ya işte onalrın aylık bilançosunu hazırlıyorum ben. Kira, genel gider, elektirk, telefon, sigorta, maaş bu masraf oranı ciro ile kıyaslanınca msaraf oranına bakıyoruz. Şimdi de en son yıl sonu tablosu çıktı 12 aylık. Patronumuz 2012 nin 2011 ile mukayesesini istiyo. Bi baktım 2011 tablosuna eksikoldum. Bendne önceki kız bişe yapmamış. En son 9 aylık veriler var, benim kızdığım benden okadar detaylı iş istiyosunuz bu kızdan hiç mi istemediniz mukayese, yok yıl sonu tablosu. 2011 verileri eksik olunca sil baştan başa, 3 ay tamamla. Gerildim, sinr oldum, ağladım. Daha kendi işim yığınla duruyo, sürekli oraya nekadar borç var buranın indirim protokolü geldi mi. Cevap veremiyorum kalıyorum. Takip edemiyorum ki. Azar işittim dün yön. kur. başk. yardımcımızdan. Kendimi de savunamadım, şundan dolayı kendi işimi yapamıyorum diyemedim. Ağladım..
kalkar kalkmaz bişi yersen hiç böyle olmazsın :105: kraker felan at en azından ağzına kahvaltıyı hazırlayana kadar :/
bide afferim yorma kendini zaten dinlen tüm gün :)))
evet demek ki ii gelmio neyse en azından öğrenmiş oldum
annem dün börek vermişti pırasalı peynirli, onun pırasalarını ayırdım onu yiom şimdi
meyve suyum yok ama beniiiim, sade yerim ben napalım
ya var ya aslında kv'ye bişiler işittirmek lazım akşam geldiğinde ama nasıl:26:yani senin yüzünden kavga ettik bak şeklinde diil(öyle daha bi kabarır çünkü) ama sen ne yapsan da benim dediğim oluo baaaaak şeklinde
ben de anneme gidicem bugün. keşkek siparişi vermiştim
ohhh annen yakında diye faydalan faydalanabildiğin kadar kuzumbende samsuna gittiğimde canım ne isterse yaptırıcam
valla kv'ye nasıl işittiririz bilmiyorum canım ama o tuhaf biri yaa...mesela kavga ettiğimizi de duysa üzülür :26: dengesiz işte yaa,çözemedim hala
neek mesajın geldi kuzum sağ olbiraz zaman geçsin ararım,belki uyuyodur şimdi zeynebi de aricam bugün....
harbiden dengesizmiş:26:emekli olacağı yerde yüksek lisans yapmaya kalkan biri normal olamaz zaten heralde
yaptır cnm sen de, bol bol yaptır buzluğa falan koydur hatta gelirken topluc al gel
ay üffffff soğukta mutfağa hiç gitmek istemio cnm... bari geçenlerde yapamadığım(uyumaktan) kıl tüy işlerimi hallediim
ay bi de üzülüom bi taraftan yaaa, adamcağız ortada kalıo die, öf işte dış kapının mandalı bi burnunu sokmasa her şey ne güzel olacak
valla ben üzülmüyorum ona müstehak..annesinin gazına gelip düşünmeden konuşmasın öyle...karşısında karnı burnunda(yani tam burnunda olmasa da) hamile bi bayan var sonuçta...ve biz kvlerden ayrı bi aileyiz artık bunu anlaması lazım
bana araba gösteriyo akşam,bu nasıl falan diye soruyo,bana sormana gerek yok,istediğini yap dedimsürünsün azcık dün aramış beni,notbukunu satıp sana aypet alıyım mı diyo,istemem dedim dahaaa çooooook sürüncek o
doğru söze ne denirayyy benim de var kıl-tüy işim :18::18: ama bi kaç gün daha geçsin,öyle alıcam...dr'gitmeden önce almış olurum,temiz temiz giderim dr'a...zaten artıkişlerimiz nerdeyse bitti erken doğum lafından sonra sekteye uğramıştı biraz...şimdi de eşim bebeğe falan bi şey olur diye korkuyo...tam niyeti bozuyo,birden yataktan apar topar kalkıyo,biraz daha yatarsam şeyimden ay elimden bi kaza çıkıcak diyo bi de geçen kavga ettiğimiz gece hastalandığımı söyledim daha da korktu...az kalsın seni uyandırıp dr'a gidelim dicektim dedim...kürtaj olduğum zaman da gece hastalanmıştım,inanmamıştı,ertesi gün dr kürtaj diyince inanmadığına pişman olmuştu...sanırım yine öyle bi şeyler olur diye korkuyo...
ben hiç acımıyom
ayşamm delimisin yaa aç karnına metyvemi yenir hasbinallah ,kendin abur cuburcusun ama kızın (diyesim geldi) sana çekmek istemiyo anla bunu
ayşamm delimisin yaa aç karnına metyvemi yenir hasbinallah ,kendin abur cuburcusun ama kızın (diyesim geldi) sana çekmek istemiyo anla bunu
kuzum yaaa sen yerden göğe kadar haklısın ama keşke kendini savunabilseydinkız yüzünden azarı sen işittin...ondan istemeyip senden istemelerine sinir oldum yaaa...bu kız ne iş yapmış çalışırken acaba
söyledim bugün Ayşam, ama fin. müdürümüze. YKBY hala bilmiyo.ya nekim yaaaa keşke en başından daha onlar sana laf demeden söyleseydin geçen senenin verileri hep eksik önceki kız yapmamış onları tamamlamam biraz zaman alır diee
ağlama sakın kıyamammtoparla kendini git söle çok geç olmadan, açık açık benim bi suçum yok böyle böyle oldu die .
sana ne die yüklensinler ki boşuna, buna izin verme senle hiç alakası olmayan bişi bu
ayyyy bi de kızı olurmuş zuzumannesi falda erkek demişti,bakalım ne çıkıcak,ayyy merak ediyorum yaaa...özgem de yakında öğrenicekmiş bi dilşadın nazlı bebeği göstermedi
kızlar eşim aradı...aynen aktarıyorum konuşmayı:
eşim(e):aşkııııııııım,bebeğim,zeynebimin annesiii napıyosuuuuun?
ben(b):kahvaltı yapıyorum kızımla canım sen napıyosun?
e:yerim ben sizi...aşkım bi şey sorucam acaba ...... marka araba mı alsak? ne dersin?
b:ben karışmıyorum canım söylemiştim,iki de bi sormana gerek yok,nasıl istersen öyle yap...
e:aşkııııım öyle deme ama...hani özür dilemiştim,hani sen beni affetmiştin niye böyle konuşuyosun annesi?burda bi bebek mağazası varmış,akşam erken geliyim de zeynebe bi şeyler bakalım mı?
b:ben oraya baktım(yalan),hiç güzel şeyler yok orda...hem sen bi şeyler almak istiyosan kendin gidip istediğini alabilirsin...
e:yarın samsuna gidip ordan alalım mı?
b:yarın pazar,mağazalar pek açık olmaz...
e:ama annesi ben kızımıza bi şeyler alalım diyorum sen hiç istemiyosun...haftaiçi gidicez o zaman itiraz yok...
nasıl kızlar iyi süründürüyo muyum
kvnin yaptığı bi börek var,ondan istemiş annesinden,ama mırın kırın etmiş kv...tarifi al ben deneyeyim dedim...sen arayıp alsan olmaz mı dedi...ben geçen günki tartışmadan sonra ona kızgınım,aramam dedim...onun yüzünden kavga ettik,gece hastalandım dedim...ama sen benim haberim yokmuş gibi arayıp tarif alırsan yaparım dedim...tamam artık o olayı kapattık,açmayalım,keyfimizi kaçırmayalım dedi,yağlayıp ballayıp teli kapattı...böyle işte kızlar
ayyyy bi de kızı olurmuş zuzumannesi falda erkek demişti,bakalım ne çıkıcak,ayyy merak ediyorum yaaa...özgem de yakında öğrenicekmiş bi dilşadın nazlı bebeği göstermedi
kızlar eşim aradı...aynen aktarıyorum konuşmayı:
eşim(e):aşkııııııııım,bebeğim,zeynebimin annesiii napıyosuuuuun?
ben(b):kahvaltı yapıyorum kızımla canım sen napıyosun?
e:yerim ben sizi...aşkım bi şey sorucam acaba ...... marka araba mı alsak? ne dersin?
b:ben karışmıyorum canım söylemiştim,iki de bi sormana gerek yok,nasıl istersen öyle yap...
e:aşkııııım öyle deme ama...hani özür dilemiştim,hani sen beni affetmiştin niye böyle konuşuyosun annesi?burda bi bebek mağazası varmış,akşam erken geliyim de zeynebe bi şeyler bakalım mı?
b:ben oraya baktım(yalan),hiç güzel şeyler yok orda...hem sen bi şeyler almak istiyosan kendin gidip istediğini alabilirsin...
e:yarın samsuna gidip ordan alalım mı?
b:yarın pazar,mağazalar pek açık olmaz...
e:ama annesi ben kızımıza bi şeyler alalım diyorum sen hiç istemiyosun...haftaiçi gidicez o zaman itiraz yok...
nasıl kızlar iyi süründürüyo muyum
kvnin yaptığı bi börek var,ondan istemiş annesinden,ama mırın kırın etmiş kv...tarifi al ben deneyeyim dedim...sen arayıp alsan olmaz mı dedi...ben geçen günki tartışmadan sonra ona kızgınım,aramam dedim...onun yüzünden kavga ettik,gece hastalandım dedim...ama sen benim haberim yokmuş gibi arayıp tarif alırsan yaparım dedim...tamam artık o olayı kapattık,açmayalım,keyfimizi kaçırmayalım dedi,yağlayıp ballayıp teli kapattı...böyle işte kızlar
söyledim bugün Ayşam, ama fin. müdürümüze. YKBY hala bilmiyo.
fin. müd. de onun bi iş yapmadığını biliyoduk biz zaten diyo.
Dedim ben ondan daha çok çalıştığımı ön plana çıkarmak için söylemiyorum bunları, neden ondan istenmemiş bu veriler de benden ısrarla isteniyor dedim.
Öyle alıştırdın, işini düzgün yaptığın için felan dedi
ama neticede ne oldu? işlerim aksayıpo kızın eksiklerini tamamliycam, haftaya çok yoğun olucam
Çıktım zaten 11 de, evdeyim. Kardeşimi alıcam AVM ye gitcez yemek yicez..
ayy süper gidiyosunn
hem konuşuyosun güzel güzel hem tavrını yapıyosun, afferimm
Hakettiiii
Ay yapmicaktım cinsiyet tahmini, arkim de bugün gidiyo cinsiyetini öğrenmeye bebişin ama yapim hadi
hep vilişin yaramazı bozdu benim düzgün giden tahminlerimi
arkim - erkek(gerçi dr kemik yapısı kıa benziyo demişti ona)
dilşad - kız
özge - erkek
ayşam - kız :)
hepsi yanlış çıkarmış şimdii
hadi herkes tahminde bulunsunnn
allahın izniyle ablan o miyomdan kolayca kurtulacak inşallah yarenim...allahım tez zamanda şifa versin inşallah...çok geçmiş olsun canım...
tın ama değilmiş.Günaydın
vilişler barışmış, dilaşdın ikli testi güzel sonuçlanmış, özge ile ilgili herşey yolundaymış, kokişlerin arası iyi, dileğim iyileşmiş herkese
Ayşam hamişlik duygusallıkları yaşıyomuş, aman da amanbi zeynepten iyi haber yok, ben de arayamadım yaa onu bi ara arıycam aklımda hep eşi verdiği sözü tutmuyo anlaşılan bir daha aile mevzularında üzmiycekti göya onu
yarenin ablasına da dua ediyorum herşey sorunsuz geçsin diye :/
bi de koras babanın çalınan parasına çok üzüldüm((( hayrını görmez zaten çalan
Ben iş ile ilgili çalkantılı bir dönemdeyim, gerginim, ağlamaklıyım.
Geçecek ama inş.. Hayırlısı
Birde, Yarenim
doğum günün kutlu olsun.. Bu yıl da geçen yıl kadar mutluluk getirsin sana inş
Eki Görüntüle 616762 çekirdek ailenle mutluluk, sağlık, aşk, huzur dolu nice yıllara
hep aynı ya ne kadar verirsen ver fazlasını istiyorlar. gençliğimiz çürüyor ellerinde valla.tamam sms atıyorum tatlım
kuzum, olumsuz bişi okumadım yazdıklarında (şükür)
sadece görümcenlerin araba almaya niyetlendiği kalmış aklımda, özür
İşle ilgili anlatıyım, bizim 80 küsür mağazamız var ya işte onalrın aylık bilançosunu hazırlıyorum ben. Kira, genel gider, elektirk, telefon, sigorta, maaş bu masraf oranı ciro ile kıyaslanınca msaraf oranına bakıyoruz. Şimdi de en son yıl sonu tablosu çıktı 12 aylık. Patronumuz 2012 nin 2011 ile mukayesesini istiyo. Bi baktım 2011 tablosuna eksikoldum. Bendne önceki kız bişe yapmamış. En son 9 aylık veriler var, benim kızdığım benden okadar detaylı iş istiyosunuz bu kızdan hiç mi istemediniz mukayese, yok yıl sonu tablosu. 2011 verileri eksik olunca sil baştan başa, 3 ay tamamla. Gerildim, sinr oldum, ağladım. Daha kendi işim yığınla duruyo, sürekli oraya nekadar borç var buranın indirim protokolü geldi mi. Cevap veremiyorum kalıyorum. Takip edemiyorum ki. Azar işittim dün yön. kur. başk. yardımcımızdan. Kendimi de savunamadım, şundan dolayı kendi işimi yapamıyorum diyemedim. Ağladım..
böyle devammm
kalkar kalkmaz bişi yersen hiç böyle olmazsın :105: kraker felan at en azından ağzına kahvaltıyı hazırlayana kadar :/
bide afferim yorma kendini zaten dinlen tüm gün :)))
kuzum söylediğin iyi olmuş ama işten kurtarmamış tabi senisöyledim bugün Ayşam, ama fin. müdürümüze. YKBY hala bilmiyo.
fin. müd. de onun bi iş yapmadığını biliyoduk biz zaten diyo.
Dedim ben ondan daha çok çalıştığımı ön plana çıkarmak için söylemiyorum bunları, neden ondan istenmemiş bu veriler de benden ısrarla isteniyor dedim.
Öyle alıştırdın, işini düzgün yaptığın için felan dedi
ama neticede ne oldu? işlerim aksayıpo kızın eksiklerini tamamliycam, haftaya çok yoğun olucam
Çıktım zaten 11 de, evdeyim. Kardeşimi alıcam AVM ye gitcez yemek yicez..
ayy süper gidiyosunn
hem konuşuyosun güzel güzel hem tavrını yapıyosun, afferimm
Hakettiiii
Ay yapmicaktım cinsiyet tahmini, arkim de bugün gidiyo cinsiyetini öğrenmeye bebişin ama yapim hadi
hep vilişin yaramazı bozdu benim düzgün giden tahminlerimi
arkim - erkek(gerçi dr kemik yapısı kıa benziyo demişti ona)
dilşad - kız
özge - erkek
ayşam - kız :)
hepsi yanlış çıkarmış şimdii
hadi herkes tahminde bulunsunnn
afferin afferinnnnnii gidiosun aynen devam
iyi valla yaa işi ii yapmak da kabahatmiş yanisaçma saçma konuşmasın
inş.çabucak halledersin cnm haftaya ii yapmışın bugün gez biraz kafan dağılsın
tahmin mi yaptın bakiim seeeeeenhem de en sevdiğimdennnnn
ben de sölüom tahminlerimi, atmasyonlarımı yani
dilşad ve özge:erkek
hadi gözünüz aydın canım....çok şükür dr güzel şeyler söylemişcanım çok saol duan için. az önce konuştuk ablamla. hastaneden çıkmışlar. doktor çok acelesi yok, istersen 2 ay sonra gel ne kadar büyümüş bakalım ona göre konuşuruz demmiş. ameliyattan korkma, bizim için olabilecek en kolay yerde demiş. içimiz rahatladı yani şimdilik.
ya bu İlker ne zaman size yazacak olsam uyanıyorrrr
kızlar dilek ve zeyneple konuştum...burdan biriyle telde konuşunca kendimi tuhaf hissediyorum...dileğim çok seksi bi ses tonu varkızın konuşması bile çekici yahu u.... naapsın nekimin ses tonu incecik,kibarcık,en çok onun ses tonuna şaşırmıştım zeynebimin ki de öyle kibar ki hayal ettiğim gibi çıkmadı hiçbiri sizinle konuşunca kendimi çok kaba hissettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?