Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

kuzum yaa keşke mideni bastıcak şeyler yesen önce...peynir-ekmek gibi :26: çubuk kraker falan ya da...meyve demekki sana iyi gelmiyo aç karna :26:
yap yap,beraber yerik yanına da meyve suyu ohhhh
aslında eşim çokta odun biri değil ama arada tutuyo işte...ama en çokta kv kışkırtınca tutuyo...yoksa özünde fena bi adam değil yani yarın akşam babasını maç izlemeye çağırmış,bakalım gelecekler mi :26: hiç görmek istemiyorum kv'yi

tamam sms atıyorum tatlım

kuzum, olumsuz bişi okumadım yazdıklarında (şükür)
sadece görümcenlerin araba almaya niyetlendiği kalmış aklımda, özür

İşle ilgili anlatıyım, bizim 80 küsür mağazamız var ya işte onalrın aylık bilançosunu hazırlıyorum ben. Kira, genel gider, elektirk, telefon, sigorta, maaş bu masraf oranı ciro ile kıyaslanınca msaraf oranına bakıyoruz. Şimdi de en son yıl sonu tablosu çıktı 12 aylık. Patronumuz 2012 nin 2011 ile mukayesesini istiyo. Bi baktım 2011 tablosuna eksik oldum. Bendne önceki kız bişe yapmamış. En son 9 aylık veriler var, benim kızdığım benden okadar detaylı iş istiyosunuz bu kızdan hiç mi istemediniz mukayese, yok yıl sonu tablosu. 2011 verileri eksik olunca sil baştan başa, 3 ay tamamla. Gerildim, sinr oldum, ağladım. Daha kendi işim yığınla duruyo, sürekli oraya nekadar borç var buranın indirim protokolü geldi mi. Cevap veremiyorum kalıyorum. Takip edemiyorum ki. Azar işittim dün yön. kur. başk. yardımcımızdan. Kendimi de savunamadım, şundan dolayı kendi işimi yapamıyorum diyemedim. Ağladım..
Öyle işte, yetişmicek işler.

böyle devammm

kalkar kalkmaz bişi yersen hiç böyle olmazsın :105: kraker felan at en azından ağzına kahvaltıyı hazırlayana kadar :/
bide afferim yorma kendini zaten dinlen tüm gün :)))

evet demek ki ii gelmio neyse en azından öğrenmiş oldum
annem dün börek vermişti pırasalı peynirli, onun pırasalarını ayırdım onu yiom şimdi

meyve suyum yok ama beniiiim, sade yerim ben napalım

ya var ya aslında kv'ye bişiler işittirmek lazım akşam geldiğinde ama nasıl:26:yani senin yüzünden kavga ettik bak şeklinde diil(öyle daha bi kabarır çünkü) ama sen ne yapsan da benim dediğim oluo baaaaak şeklinde

ben de anneme gidicem bugün. keşkek siparişi vermiştim

kuzum yaaa sen yerden göğe kadar haklısın ama keşke kendini savunabilseydin kız yüzünden azarı sen işittin...ondan istemeyip senden istemelerine sinir oldum yaaa...bu kız ne iş yapmış çalışırken acaba

ya nekim yaaaa keşke en başından daha onlar sana laf demeden söyleseydin geçen senenin verileri hep eksik önceki kız yapmamış onları tamamlamam biraz zaman alır diee
ağlama sakın kıyamamm toparla kendini git söle çok geç olmadan, açık açık benim bi suçum yok böyle böyle oldu die .

sana ne die yüklensinler ki boşuna, buna izin verme senle hiç alakası olmayan bişi bu

ohhh annen yakında diye faydalan faydalanabildiğin kadar kuzum bende samsuna gittiğimde canım ne isterse yaptırıcam
valla kv'ye nasıl işittiririz bilmiyorum canım ama o tuhaf biri yaa...mesela kavga ettiğimizi de duysa üzülür :26: dengesiz işte yaa,çözemedim hala
neek mesajın geldi kuzum sağ ol biraz zaman geçsin ararım,belki uyuyodur şimdi zeynebi de aricam bugün....

harbiden dengesizmiş:26:emekli olacağı yerde yüksek lisans yapmaya kalkan biri normal olamaz zaten heralde

yaptır cnm sen de, bol bol yaptır buzluğa falan koydur hatta gelirken topluc al gel

ay üffffff soğukta mutfağa hiç gitmek istemio cnm... bari geçenlerde yapamadığım(uyumaktan) kıl tüy işlerimi hallediim

ayyy benim de var kıl-tüy işim :18::18: ama bi kaç gün daha geçsin,öyle alıcam...dr'gitmeden önce almış olurum,temiz temiz giderim dr'a...zaten artık işlerimiz nerdeyse bitti erken doğum lafından sonra sekteye uğramıştı biraz...şimdi de eşim bebeğe falan bi şey olur diye korkuyo...tam niyeti bozuyo,birden yataktan apar topar kalkıyo,biraz daha yatarsam şeyimden ay elimden bi kaza çıkıcak diyo bi de geçen kavga ettiğimiz gece hastalandığımı söyledim daha da korktu...az kalsın seni uyandırıp dr'a gidelim dicektim dedim...kürtaj olduğum zaman da gece hastalanmıştım,inanmamıştı,ertesi gün dr kürtaj diyince inanmadığına pişman olmuştu...sanırım yine öyle bi şeyler olur diye korkuyo...

ay bi de üzülüom bi taraftan yaaa, adamcağız ortada kalıo die, öf işte dış kapının mandalı bi burnunu sokmasa her şey ne güzel olacak

ben hiç acımıyom

:13:

ayşamm delimisin yaa aç karnına metyvemi yenir hasbinallah ,kendin abur cuburcusun ama kızın (diyesim geldi) sana çekmek istemiyo anla bunu

doğru söze ne denir

benimki şimdiden kafayı yemek üzerene zaman biter ki bizim yasak.doktora sorıyım 3 aydan sonra diom sordurmuo o kendi söler dio. e hadi inş. söler
ben hiç acımıyom

ayşamm delimisin yaa aç karnına metyvemi yenir hasbinallah ,kendin abur cuburcusun ama kızın (diyesim geldi) sana çekmek istemiyo anla bunu

ne biliim ben bi duygusal modda olduğumdan herkese acıom galibaaa

ya ne biliim gözümü açtığımda ilk onları görüom akşamdan kalma meyveleri, ben de atıveriodum ağzıma
ben aburcuburu kestim ki ama zuzummm, çekmesin tabi benim güzel kızım, sağlıklı beslensin, ayy inş. kız oluuuur

taam artık ben gidiom birazdan gelirim

ayyyy bi de kızı olurmuş zuzum annesi falda erkek demişti,bakalım ne çıkıcak,ayyy merak ediyorum yaaa...özgem de yakında öğrenicekmiş bi dilşadın nazlı bebeği göstermedi

kızlar eşim aradı...aynen aktarıyorum konuşmayı:
eşim(e):aşkııııııııım,bebeğim,zeynebimin annesiii napıyosuuuuun?
ben(b):kahvaltı yapıyorum kızımla canım sen napıyosun?
e:yerim ben sizi...aşkım bi şey sorucam acaba ...... marka araba mı alsak? ne dersin?
b:ben karışmıyorum canım söylemiştim,iki de bi sormana gerek yok,nasıl istersen öyle yap...
e:aşkııııım öyle deme ama...hani özür dilemiştim,hani sen beni affetmiştin niye böyle konuşuyosun annesi?burda bi bebek mağazası varmış,akşam erken geliyim de zeynebe bi şeyler bakalım mı?
b:ben oraya baktım(yalan),hiç güzel şeyler yok orda...hem sen bi şeyler almak istiyosan kendin gidip istediğini alabilirsin...
e:yarın samsuna gidip ordan alalım mı?
b:yarın pazar,mağazalar pek açık olmaz...
e:ama annesi ben kızımıza bi şeyler alalım diyorum sen hiç istemiyosun...haftaiçi gidicez o zaman itiraz yok...

nasıl kızlar iyi süründürüyo muyum

kvnin yaptığı bi börek var,ondan istemiş annesinden,ama mırın kırın etmiş kv...tarifi al ben deneyeyim dedim...sen arayıp alsan olmaz mı dedi...ben geçen günki tartışmadan sonra ona kızgınım,aramam dedim...onun yüzünden kavga ettik,gece hastalandım dedim...ama sen benim haberim yokmuş gibi arayıp tarif alırsan yaparım dedim...tamam artık o olayı kapattık,açmayalım,keyfimizi kaçırmayalım dedi,yağlayıp ballayıp teli kapattı...böyle işte kızlar

Son düzenleme:

söyledim bugün Ayşam, ama fin. müdürümüze. YKBY hala bilmiyo.
fin. müd. de onun bi iş yapmadığını biliyoduk biz zaten diyo.
Dedim ben ondan daha çok çalıştığımı ön plana çıkarmak için söylemiyorum bunları, neden ondan istenmemiş bu veriler de benden ısrarla isteniyor dedim.
Öyle alıştırdın, işini düzgün yaptığın için felan dedi
ama neticede ne oldu? işlerim aksayıpo kızın eksiklerini tamamliycam, haftaya çok yoğun olucam
Çıktım zaten 11 de, evdeyim. Kardeşimi alıcam AVM ye gitcez yemek yicez..

ayy süper gidiyosunn
hem konuşuyosun güzel güzel hem tavrını yapıyosun, afferimm
Hakettiiii

Ay yapmicaktım cinsiyet tahmini, arkim de bugün gidiyo cinsiyetini öğrenmeye bebişin ama yapim hadi
hep vilişin yaramazı bozdu benim düzgün giden tahminlerimi

arkim - erkek(gerçi dr kemik yapısı kıa benziyo demişti ona)
dilşad - kız
özge - erkek
ayşam - kız :)

hepsi yanlış çıkarmış şimdii
hadi herkes tahminde bulunsunnn

afferin afferinnnnnii gidiosun aynen devam

iyi valla yaa işi ii yapmak da kabahatmiş yanisaçma saçma konuşmasın

inş.çabucak halledersin cnm haftaya ii yapmışın bugün gez biraz kafan dağılsın

tahmin mi yaptın bakiim seeeeeenhem de en sevdiğimdennnnn

ben de sölüom tahminlerimi, atmasyonlarımı yani
dilşad ve özge:erkek

allahın izniyle ablan o miyomdan kolayca kurtulacak inşallah yarenim...allahım tez zamanda şifa versin inşallah...çok geçmiş olsun canım...

canım çok saol duan için. az önce konuştuk ablamla. hastaneden çıkmışlar. doktor çok acelesi yok, istersen 2 ay sonra gel ne kadar büyümüş bakalım ona göre konuşuruz demmiş. ameliyattan korkma, bizim için olabilecek en kolay yerde demiş. içimiz rahatladı yani şimdilik.

tın ama değilmiş.

saol canım. dualarınız işe yaradı :) maaşla ilgili mi die soracaktım işteki sıkıntın ama değilmiş.

Birde, Yarenim
doğum günün kutlu olsun.. Bu yıl da geçen yıl kadar mutluluk getirsin sana inş
Eki Görüntüle 616762 çekirdek ailenle mutluluk, sağlık, aşk, huzur dolu nice yıllara

xanım benim saol. umarım hepimiz için iyi bir yıl olur.

hep aynı ya ne kadar verirsen ver fazlasını istiyorlar. gençliğimiz çürüyor ellerinde valla.

kuzum söylediğin iyi olmuş ama işten kurtarmamış tabi seni olsun,biraz da olsa için rahatlamıştır en azından...
sen bizim kııda tahmininin tutmamasına takılma kuzum...benim kızın yaramaz olacağı o zamandan belliymiş
ayyy bakalım bu tahminlerin de tutucak mı
çık gez kuzum en iyisini yaparsın,dağıt kafanı

iyi gidiyorum di mi kızlar daha durun siz neler yapıcam
kız ayşiiiin tahmin yapıyosun madem kendini niye ayırıyosun

kızlar dilek ve zeyneple konuştum...burdan biriyle telde konuşunca kendimi tuhaf hissediyorum...dileğim çok seksi bi ses tonu var kızın konuşması bile çekici yahu u.... naapsın nekimin ses tonu incecik,kibarcık,en çok onun ses tonuna şaşırmıştım zeynebimin ki de öyle kibar ki hayal ettiğim gibi çıkmadı hiçbiri sizinle konuşunca kendimi çok kaba hissettim
dileğim iyiymiş çok şükür...zeynebimde ecenaza tek bakmaya alışmış...pzt günü kvsi gelicekmiş azcık kv çekiştirdik sonra benim kv aradı...açmicaktım teli ama ben zeyneple konuşurken de 2 kez aradı...kızıma beşiği için takım diktirmeye gidecekmiş,sen de gel beraber seçelim dedi...eltimin 2 çocuğuna da diltirmiş,benimkine de diktirecekmiş öyle dedi...telde nasıl yalakalık yaparak konuşuyo anlatamam,soğuk konuştum...gelmeme gerek yok,kendi zevkine göre diktir dedim...ama daha ortada beşik falan yok,örtüler beşiğin ölçüsüne göre dikilse daha iyi olurdu dedim...standart ölçülerde dikiyomuş,oluyomuş falan filan saydı işte eşimin arayıp börek istediğini falan söyledi,gülerek anlatıyo bi de...yapmicak sanırım...amaaaaan naparsa yapsın

hadi gözünüz aydın canım....çok şükür dr güzel şeyler söylemiş

vilin senden sonrada ben konustum zeyneple
ve bizde kv cekistirdik ve tabiki eniste beyi

..............................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…