Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

öf anca bitti mutfak.bu adamın bardak bulaşığı beni öldürüo. habire bişiler içio yaaaa
1 erkek 1 kadını açmıştım geçen haftaki bölümünü izlicem sonra da anneme geçicem, yağmur başladı ama baya, inş. o zamana kadar biraz sakinleşir:18:

çok sevindim yarenimmmm böle ii konuşan doktorları pek bi seviominş. büyümez, o zaman almazlar mı:26:

benim kendi tahminim zaten belli kiiii ,kızzz

dimi yaaa çok değişik oluo telde konuşunca

kv'ye de ii yapıosun, acaba neden soğuk konuştuğunu bilio mudur, ya da soğuk konuştuğunu farkedio mudur ki:44:

hadi inşallah canım,allah gönlüne göre versin
kız bu kadar zaman mutfakta naaptın öyle,kırkladın heralde mutfağı bende annene gittin sanmıştım...
valla canım bildiğini ya da farkettiğini hiç sanmıyorum,gerçi ne zaman bu kadar yalakalık yapsa bil ki bi haltlar karıştırmıştır
evimi topladım bende,ocağa haşlama koydum(en kolayıma o gitti ) mozaik pasta yapıcam şimdi sen yaptın mı?

İnş cnm..Şu işini yapmayan kızıdaHep sana kalıyo işler.Neyse halledersin canını sıkma

Evet cnm amin inş..1 tl sine kıyamıyorum ben onu 2 simit satarak kazanıyo ancak o parayı ama Allahından bulsun..

Süründür cnm ikisine de pas verme..Anasının aklına uyup üzmesin bi daha da seni

Amin ayşam..Sende dikkat et yedikelrine içtiklerine cnm.Yorma kendini

inşş canm gönlüne göre olur ..inş benide içime doğmuştur

süpersinnn

canm yaa sevindim

kızlarr evdeyim ben 15-2 dk oldu gelli,gelir gelmez salonumdaki çamaşırları balkona astım (gece yıkayıp salona sermiştim) bimakina daha attım ,ortalığım çk dağınık değl süpürp sileyim yarına iş kalmasın
eşimde diyo uyuma sakın bitir temizliği,2 haftadr doğru düzgün temzlenmedi ya
anasını stıım bıktım temzlikte sabh büroda şimdi evde

aslında vilin iyi bir şey master a başlaması k validenin dikkati biraz dağılır sizle fazla uğraşmaz

nektar aslında sen durduk yere üzülmüşsün keşke söyleseydin benden önceki elemanın eksiklerini tamamlamaya çalışıyorum hala anca yani robot yok karşınızda diye neden söylemedin ki sonuçta sen devraldığından bu yana düzenli bir şekilde hesapları tutuyorsun sanırım dimi

ben de kahvalatı hazırlıyordum eşim sabaha karşı uyumuştu
kayınbiraderim aradı evde misiniz ananemi evine bıraktım size uğrayım uygunsanız dedi neyse onunla birlikte kahvaltı yaptık gönderdik
annem aradı biz kardeşine pijama almaya gideceğiz baban evde değil bizle sen de gel eşin bize avm ye bırakabilir mi diye
öncesinde aradığında sabaha kadar uyumadı çalışacağım diye ama tamam akşam babanla gideriz diyemedi
ben de tamam dedim sorayım bırakabilirse sizi bıraksın ama ben gelemem dedim
ok dedi ama gidecekleri yer yakındaki bir yerdi
şimdi eşim aradı uzaktaki bir avm ye(forum) bıraktırmışlar teyzemle birlikte
dönerken bizimkisi radara yakalanmış 91 le gıcık oldum yaaa ki orda biliyorum hiç bir ikaz tabela uyarı yok radar uygulaması diye
343 liraymış peşin öderse %25 indirim geliyormuş
yasal eşkiyalığa bak hele
burdan ankaralı turgut tan afyondan kaymak lazım türküsünü hediye ediyorum

ayyyy ne pahalıymış radara yakalanmak öyle tüh yaaa çok hızlı da değilmiş aslında eşin yaaa...yolda ralli yapar gibi sürenleri görmezler zaten polisler

ayyyy ne pahalıymış radara yakalanmak öyle tüh yaaa çok hızlı da değilmiş aslında eşin yaaa...yolda ralli yapar gibi sürenleri görmezler zaten polisler
forumun olduğu yer havalanı gibi geniş bir yoldur biliorum orayı ve eşim de hız yapmaz bakalım sınır ne kadardı da 91 le yakalandı
eeee delikler neyle tıkanacak

ay sirkenn geçmş olsunn

süpürge yaptım yorudm çamaşır aldm yanıma uzandım birazdn katlamaya geçerim ama gözüm yastığa gidiyo yaa ytsm mıkiii

ay sirkenn geçmş olsunn

süpürge yaptım yorudm çamaşır aldm yanıma uzandım birazdn katlamaya geçerim ama gözüm yastığa gidiyo yaa ytsm mıkiii
sağol zuzu ben de eşim gidince süpürgeyi açtım o gelmeden ses olmasın diye
15 gün içinde ödersek %25 indirimi varmış hesapladım 260 a geliyor hamdolsun

ay sirkenn geçmş olsunn

tembel tembel çamaşırını katla da öyle uyu bari kırışmasınlar
ayyy bende sıkıldım yaa

Zuzu temizlik mi yaptin bakim camasirlarida katla kizim 10 gun bekletiosun bi camasiri

Son düzenleme:
Sirken ceza kotu olmus en uyuz oldugum seydir trafik cezasi bizimde var 72 tl ödemedi esim kim bilir ne kdr olmustur kac ay oluo boslayip duruo

tembel tembel çamaşırını katla da öyle uyu bari kırışmasınlar
ayyy bende sıkıldım yaa

Zuzu temizlik mi yaptin bakim camasirlarida katla kizim 10 gun bekletiosun bi camasiri

uyumuşumm şimdi eşimin aramasına uyandım
bi arkiler gelbilirmişonu sölüo şimdi :/ ama banyoyu yarına bırakmıştım ya bide o çıktı
kesin karar vrip dönceklermş

acaba ne kadar zamandır yoktum:26 kadar uzun mu sürmş yaa:26:

aa unuttum bak sen diyince aklıma geldi gidiim de yapiim
annemden geldim ben de az önce, 4 tabak keşkek yedim yaaaaaanası canım istemişse artıkgerçi farketmezdi ki ben normalde de o kadar yerim, çok severim keşkeği

anneme bak sen bizden habersiz gitmiş kendine koltuk takımı almış çılgınneve girdim salonda mı otursak naapsak dio ayak yapıomuş meğer,salona bi girdim şok oldum yepyeni koltuk takımıdeli yaaa

inş.zuzumm

kocişten de laf yedin desenevalla ii edersin bitir de yarın keyfine bak
off çokmuş yaaa ben bahsettim mi ki benim bi ark. da 67 hızla aynı cezayı yediburda bi cadde var bizim hız sınırı 40, sürüngen gibi gidiosun resmen, orda ceza yemiş hayatında ilk defa. düşünsene o kadar hızla 343 tl ceza

ayyyy gelmiş laf sokmuş gitmiş yaaaaaiileşmişsin kızım sen anlaşıldı

Canım takmamaya çalışıyorum ama gereksiz yere yapıyor bunları çok pişman olacak .şu geçen günlerde kızının yaptığı şeyleri öğrenmekten mahrum kaldı .annem kötü etmediki gelmekle ihtiyacım vardı yani .40ım geçmedi kv gelsin hepsini söylicem zaten bilsinler oğullarının mutsuz olmalarını istemezler heralde .ben her zaman davet ediyorum ama gelen yok işte.bende sürekli gidemem çocukla araba yok bişe yok

Hastanede ücretli diye biliyorum canım .sağıık ocağında yaptırıcam evime yakın.
Bebekte iyi şükürler olsun

kız zuzu sen ne tembel çıktın kız benimki gibi bi eşin olsa yanmıştın,çenesiyle yer bitirirdi seni
ayşin 4 tabak keşkek mi yedin o nasıl bi mide bacım ben bu akşam 2 tabak yemek yedim,yerde yuvarlanıyorum resmen duşa girsem aşı yerim şişer mi acep

Sirken ceza kotu olmus en uyuz oldugum seydir trafik cezasi bizimde var 72 tl ödemedi esim kim bilir ne kdr olmustur kac ay oluo boslayip duruo
kötü oldu ama napalım sağlık olsun annem de aramış üzülmüş duyunca babamdan; eşim babamı aramış aman dikkat et orda radar var 50 yi geçme diye; düşünebiliyor musun yozgat bulvarında 50 yi geçmeyecek trajikomik eeee açıklar nasıl kapanacak
seni arayamadım bir türlü geçmiş olsun demek için
iyisindir umarım
siz de cezayı aman ihmal etmeyin bir an evvel halledin
yeni yılla birlikte cezalara zam gelmişti ondan çok ama indirimli yatıracağız kötü bir zamanlama oldu neyse
hatta geçen diyordum ya görümceme yarım alacam karar verdim diye nektar iyi kazanıyorsunuz bir şekilde Allah size verir demişti acaba az düşündüğüm için mi bu şekilde bizden parası çıkacak diye düşünüyorum
iyice paranoyak oldum sabahtan beri tez bakmaktan beynim sulandı
harbiden 4 tabak keşkek i nasıl yedin bildiğin hamur o midene oturmadı mı
ben yesem hastanelik olurdum

Son düzenleme:
sirkeeeeen bi şey sorabilir miyim?sen bilirsin belki? hani yoğurtla çorba falan yapıp pişiriyoruz yaa acaba o zaman da kalsiyumundan faydalanıyo muyuz? kaç gündür aklıma takıldı da :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…