vilin senden sonrada ben konustum zeyneple
ve bizde kv cekistirdikve tabiki eniste beyi
çok sevindim yarenimmmm böle ii konuşan doktorları pek bi seviomcanım çok saol duan için. az önce konuştuk ablamla. hastaneden çıkmışlar. doktor çok acelesi yok, istersen 2 ay sonra gel ne kadar büyümüş bakalım ona göre konuşuruz demmiş. ameliyattan korkma, bizim için olabilecek en kolay yerde demiş. içimiz rahatladı yani şimdilik.
.
iyi gidiyorum di mi kızlardaha durun siz neler yapıcam
kız ayşiiiin tahmin yapıyosun madem kendini niye ayırıyosun
kızlar dilek ve zeyneple konuştum...burdan biriyle telde konuşunca kendimi tuhaf hissediyorum...dileğim çok seksi bi ses tonu varkızın konuşması bile çekici yahu u.... naapsın nekimin ses tonu incecik,kibarcık,en çok onun ses tonuna şaşırmıştım zeynebimin ki de öyle kibar ki hayal ettiğim gibi çıkmadı hiçbiri sizinle konuşunca kendimi çok kaba hissettim
dileğim iyiymiş çok şükür...zeynebimde ecenaza tek bakmaya alışmış...pzt günü kvsi gelicekmişazcık kv çekiştirdik sonra benim kv aradı...açmicaktım teli ama ben zeyneple konuşurken de 2 kez aradı...kızıma beşiği için takım diktirmeye gidecekmiş,sen de gel beraber seçelim dedi...eltimin 2 çocuğuna da diltirmiş,benimkine de diktirecekmiş öyle dedi...telde nasıl yalakalık yaparak konuşuyo anlatamam,soğuk konuştum...gelmeme gerek yok,kendi zevkine göre diktir dedim...ama daha ortada beşik falan yok,örtüler beşiğin ölçüsüne göre dikilse daha iyi olurdu dedim...standart ölçülerde dikiyomuş,oluyomuş falan filan saydı işte eşimin arayıp börek istediğini falan söyledi,gülerek anlatıyo bi de...yapmicak sanırım...amaaaaan naparsa yapsın
öf anca bitti mutfak.bu adamın bardak bulaşığı beni öldürüo. habire bişiler içio yaaaa
1 erkek 1 kadını açmıştım geçen haftaki bölümünü izlicem sonra da anneme geçicem, yağmur başladı ama baya, inş. o zamana kadar biraz sakinleşir:18:
çok sevindim yarenimmmm böle ii konuşan doktorları pek bi seviominş. büyümez, o zaman almazlar mı:26:
benim kendi tahminim zaten belli kiiii ,kızzzdimi yaaa çok değişik oluo telde konuşunca
kv'ye de ii yapıosun, acaba neden soğuk konuştuğunu bilio mudur, ya da soğuk konuştuğunu farkedio mudur ki:44:
Günaydın
vilişler barışmış, dilaşdın ikli testi güzel sonuçlanmış, özge ile ilgili herşey yolundaymış, kokişlerin arası iyi, dileğim iyileşmiş herkese
Ayşam hamişlik duygusallıkları yaşıyomuş, aman da amanbi zeynepten iyi haber yok, ben de arayamadım yaa onu bi ara arıycam aklımda hep eşi verdiği sözü tutmuyo anlaşılan bir daha aile mevzularında üzmiycekti göya onu
yarenin ablasına da dua ediyorum herşey sorunsuz geçsin diye :/
bi de koras babanın çalınan parasına çok üzüldüm((( hayrını görmez zaten çalan
Ben iş ile ilgili çalkantılı bir dönemdeyim, gerginim, ağlamaklıyım.
Geçecek ama inş.. Hayırlısı
Evet cnm amin inş..1 tl sine kıyamıyorum ben onu 2 simit satarak kazanıyo ancak o parayı ama Allahından bulsun..tezsizi napacak ki :))) ders saati ücretini yüksek mi alacak? yoksa okulda bikaç kişi yapıyor da onlardan mı gaza geldi ?
sirkencubin de hani bana hani bana demiş
şaka şaka...
kkoras babana çok üzüldüm Cuma günü babaının cebinden o parayı çalan hırsızların yatacak yerleri yok babanın canı sağolsun Allah daha çok kazançlar versin
nektr anlatsana senin işe noldu?
ben akşam spordan gelir gelmez uyumuşum yemek bile yemeden
amaaaaan tezli yapsa ne olacak kiemekliliği gelmiş de geçmiş çoktaaaaan...
sosyoloji gibi bi bölüm istiyodu,emekli olunca o alanda çalışacakmış...ama neye başvurdu bilmiyorum hiç arayıp sormadımilgilenmiyorum
kızlar bugün çocuk odası almaya gidicektik hatırlarsanız...akşam eşim yarın çalışmam gerekiyo dedi...çalııııış dedim...ama mobilya almaya gidicez diye söz vermiştim sana dedi...onu haftaiçine alsak olu mu falan dedi...bende hafif titrek bi ses tonuyla eşya almaya heves mi bıraktınız bende,ben o işlerden elimi ayağımı çektim nasıl isterseniz(KV İLE EŞİMİ KASTEDEREK) öyle yapın artık dedimeşim hiç sesini çıkaramadı,öylece kalakaldı hatasının farkına vardı,şu ara telafi ettirme peşinde
ohhhh ii demişin kalakalır tabi, daha durrr sürüncek dahaaa
ay bi de üzülüom bi taraftan yaaa, adamcağız ortada kalıo die, öf işte dış kapının mandalı bi burnunu sokmasa her şey ne güzel olacak
valla ben üzülmüyorum ona müstehak..annesinin gazına gelip düşünmeden konuşmasın öyle...karşısında karnı burnunda(yani tam burnunda olmasa da) hamile bi bayan var sonuçta...ve biz kvlerden ayrı bi aileyiz artık bunu anlaması lazım
bana araba gösteriyo akşam,bu nasıl falan diye soruyo,bana sormana gerek yok,istediğini yap dedimsürünsün azcık dün aramış beni,notbukunu satıp sana aypet alıyım mı diyo,istemem dedim dahaaa çooooook sürüncek o
Amin ayşam..Sende dikkat et yedikelrine içtiklerine cnm.Yorma kendinihay allahım yaaaaa çok üzüldüm cnm allahlarından bulsunlar o parayı yemek nasip olmasın inş
içinde kahvaltıyla beraber kullanın yazıo, ama gece kullanmak mantıklı evet
cidden yaa allahından buluo eşin her seferinde
gözün aydın cnm ben tatilimden hiçbişşi anlamamıştım ama sen evde olcaksın bol bol dinlen kafanı dinle
çok ilginnnnç.nerden esmiş de yüksek lisansa başvurmuş aceppp:26:
ya ne biliim gözümü açtığımda ilk onları görüom akşamdan kalma meyveleri, ben de atıveriodum ağzıma
ben aburcuburu kestim ki ama zuzummm, çekmesin tabi benim güzel kızım, sağlıklı beslensin, ayy inş. kız oluuuur
kızlar eşim aradı...aynen aktarıyorum konuşmayı:
eşim(e):aşkııııııııım,bebeğim,zeynebimin annesiii napıyosuuuuun?
ben(b):kahvaltı yapıyorum kızımla canım sen napıyosun?
e:yerim ben sizi...aşkım bi şey sorucam acaba ...... marka araba mı alsak? ne dersin?
b:ben karışmıyorum canım söylemiştim,iki de bi sormana gerek yok,nasıl istersen öyle yap...
e:aşkııııım öyle deme ama...hani özür dilemiştim,hani sen beni affetmiştin niye böyle konuşuyosun annesi?burda bi bebek mağazası varmış,akşam erken geliyim de zeynebe bi şeyler bakalım mı?
b:ben oraya baktım(yalan),hiç güzel şeyler yok orda...hem sen bi şeyler almak istiyosan kendin gidip istediğini alabilirsin...
e:yarın samsuna gidip ordan alalım mı?
b:yarın pazar,mağazalar pek açık olmaz...
e:ama annesi ben kızımıza bi şeyler alalım diyorum sen hiç istemiyosun...haftaiçi gidicez o zaman itiraz yok...
nasıl kızlar iyi süründürüyo muyum
kvnin yaptığı bi börek var,ondan istemiş annesinden,ama mırın kırın etmiş kv...tarifi al ben deneyeyim dedim...sen arayıp alsan olmaz mı dedi...ben geçen günki tartışmadan sonra ona kızgınım,aramam dedim...onun yüzünden kavga ettik,gece hastalandım dedim...ama sen benim haberim yokmuş gibi arayıp tarif alırsan yaparım dedim...tamam artık o olayı kapattık,açmayalım,keyfimizi kaçırmayalım dedi,yağlayıp ballayıp teli kapattı...böyle işte kızlar
canım çok saol duan için. az önce konuştuk ablamla. hastaneden çıkmışlar. doktor çok acelesi yok, istersen 2 ay sonra gel ne kadar büyümüş bakalım ona göre konuşuruz demmiş. ameliyattan korkma, bizim için olabilecek en kolay yerde demiş. içimiz rahatladı yani şimdilik.
ayyyy ne pahalıymış radara yakalanmak öyleben de kahvalatı hazırlıyordum eşim sabaha karşı uyumuştu
kayınbiraderim aradı evde misiniz ananemi evine bıraktım size uğrayım uygunsanız dedi neyse onunla birlikte kahvaltı yaptık gönderdik
annem aradı biz kardeşine pijama almaya gideceğiz baban evde değil bizle sen de gel eşin bize avm ye bırakabilir mi diye
öncesinde aradığında sabaha kadar uyumadı çalışacağım diye ama tamam akşam babanla gideriz diyemedi
ben de tamam dedim sorayım bırakabilirse sizi bıraksın ama ben gelemem dedim
ok dedi ama gidecekleri yer yakındaki bir yerdi
şimdi eşim aradı uzaktaki bir avm ye(forum) bıraktırmışlar teyzemle birlikte
dönerken bizimkisi radara yakalanmış 91 le gıcık oldum yaaa ki orda biliyorum hiç bir ikaz tabela uyarı yok radar uygulaması diye
343 liraymış peşin öderse %25 indirim geliyormuş
yasal eşkiyalığa bak hele
burdan ankaralı turgut tan afyondan kaymak lazım türküsünü hediye ediyorum
forumun olduğu yer havalanı gibi geniş bir yoldur biliorum orayı ve eşim de hız yapmaz bakalım sınır ne kadardı da 91 le yakalandıayyyy ne pahalıymış radara yakalanmak öyletüh yaaa çok hızlı da değilmiş aslında eşin yaaa...yolda ralli yapar gibi sürenleri görmezler zaten polisler
sağol zuzu ben de eşim gidince süpürgeyi açtım o gelmeden ses olmasın diyeay sirkenn geçmş olsunn
süpürge yaptım yorudmçamaşır aldm yanıma uzandım birazdn katlamaya geçerim ama gözüm yastığa gidiyo yaa ytsm mıkiii
ay sirkenn geçmş olsunn
süpürge yaptım yorudmçamaşır aldm yanıma uzandım birazdn katlamaya geçerim ama gözüm yastığa gidiyo yaa ytsm mıkiii
tembel tembelçamaşırını katla da öyle uyu bari kırışmasınlar
ayyy bende sıkıldım yaa
Zuzu temizlik mi yaptin bakimcamasirlarida katla kizim 10 gun bekletiosun bi camasiri
acaba ne kadar zamandır yoktum:26hadi inşallah canım,allah gönlüne göre versin
kız bu kadar zaman mutfakta naaptın öyle,kırkladın heralde mutfağıbende annene gittin sanmıştım...
valla canım bildiğini ya da farkettiğini hiç sanmıyorum,gerçi ne zaman bu kadar yalakalık yapsa bil ki bi haltlar karıştırmıştır
evimi topladım bende,ocağa haşlama koydum(en kolayıma o gitti) mozaik pasta yapıcam şimdi sen yaptın mı?
inş.zuzumminşş canm gönlüne göre olur ..inş benide içime doğmuştur
kızlarr evdeyim ben 15-2 dk oldu gelli,gelir gelmez salonumdaki çamaşırları balkona astım (gece yıkayıp salona sermiştim) bimakina daha attım ,ortalığım çk dağınık değl süpürp sileyim yarına iş kalmasın
eşimde diyo uyuma sakın bitir temizliği,2 haftadr doğru düzgün temzlenmedi ya
anasını stıım bıktım temzlikte sabh büroda şimdi evde
off çokmuş yaaaben de kahvalatı hazırlıyordum eşim sabaha karşı uyumuştu
kayınbiraderim aradı evde misiniz ananemi evine bıraktım size uğrayım uygunsanız dedi neyse onunla birlikte kahvaltı yaptık gönderdik
annem aradı biz kardeşine pijama almaya gideceğiz baban evde değil bizle sen de gel eşin bize avm ye bırakabilir mi diye
öncesinde aradığında sabaha kadar uyumadı çalışacağım diye ama tamam akşam babanla gideriz diyemedi
ben de tamam dedim sorayım bırakabilirse sizi bıraksın ama ben gelemem dedim
ok dedi ama gidecekleri yer yakındaki bir yerdi
şimdi eşim aradı uzaktaki bir avm ye(forum) bıraktırmışlar teyzemle birlikte
dönerken bizimkisi radara yakalanmış 91 le gıcık oldum yaaa ki orda biliyorum hiç bir ikaz tabela uyarı yok radar uygulaması diye
343 liraymış peşin öderse %25 indirim geliyormuş
yasal eşkiyalığa bak hele
burdan ankaralı turgut tan afyondan kaymak lazım türküsünü hediye ediyorum
Zuzu temizlik mi yaptin bakimcamasirlarida katla kizim 10 gun bekletiosun bi camasiri
enki bunları az çok her kadın yaşıyor merak etmesen bebeğine ve kendine iyi bak gerisini boşver gerilme evde huzursuzluk olmasın sütün kaçmasın lohusasın galiba dimi 40 geçmedi bebeğin 40 ının çıkmadını v.s söle onları ara onlar gelsinler bebeğin çok küçük soğukta çıkarma cnm boşver ...
sen alttan al ve ara nezaketen davet et belki bekliyorlardır kim gelirse gelebilir kapım açık dersin annen kalsın senin özel ihtiyaçlarına o cvp veriyor eşinede aynen öyle dersin
annem annen ailem ailen kavgası asla bitmez tükenmezbebek olunca bunlar daha çok yaşanıyor bunları en az zararla atlatmak önemli...
sen lohusa bi bayansın üstüne fazla gelmesin uyar eşini lohusayım de geç...
bebek nasıl?
enkiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hastana asla para alamaz yasal olarak aslaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
benimde hastanem yaptı hep çağanın aşılarını sağlık ocağında bekleyip hasta insanlarla mikrop kapmasın kalabalık oluyor die doğum yaptığım hastanede yaprtdık cnm tüm aşıları yapıyorlar...
aşıları devlet karşılıyor para almaları imkansız yaaarota aşısı ücretli onu sen alıyorsun onu diyorsan tamam
kötü oldu ama napalım sağlık olsun annem de aramış üzülmüş duyunca babamdan; eşim babamı aramış aman dikkat et orda radar var 50 yi geçme diye; düşünebiliyor musun yozgat bulvarında 50 yi geçmeyecek trajikomik eeee açıklar nasıl kapanacakSirken ceza kotu olmus en uyuz oldugum seydir trafik cezasi bizimde var 72 tl ödemedi esim kim bilir ne kdr olmustur kac ay oluo boslayip duruo
yeni yılla birlikte cezalara zam gelmişti ondan çok ama indirimli yatıracağız kötü bir zamanlama oldu neyseacaba ne kadar zamandır yoktum:26kadar uzun mu sürmş yaa:26:
aa unuttum bak sen diyince aklıma geldi gidiim de yapiim
annemden geldim ben de az önce, 4 tabak keşkek yedim yaaaaaanası canım istemişse artık gerçi farketmezdi ki ben normalde de o kadar yerim, çok severim keşkeği
anneme bak sen bizden habersiz gitmiş kendine koltuk takımı almış çılgınneve girdim salonda mı otursak naapsak dio ayak yapıomuş meğer,salona bi girdim şok oldum yepyeni koltuk takımı deli yaaa
off çokmuş yaaaben bahsettim mi ki benim bi ark. da 67 hızla aynı cezayı yedi burda bi cadde var bizim hız sınırı 40, sürüngen gibi gidiosun resmen, orda ceza yemiş hayatında ilk defa. düşünsene o kadar hızla 343 tl ceza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?