kız zuzu sen ne tembel çıktın kızbenimki gibi bi eşin olsa yanmıştın,çenesiyle yer bitirirdi seni
ayşin 4 tabak keşkek mi yedino nasıl bi mide bacım ben bu akşam 2 tabak yemek yedim,yerde yuvarlanıyorum resmen duşa girsem aşı yerim şişer mi acep
elbette faydalanabilirsin kalsiyumu zaten en iyi yayla çorbasından filan alırsın sıkıntı yok devamsirkeeeeenbi şey sorabilir miyim?sen bilirsin belki? hani yoğurtla çorba falan yapıp pişiriyoruz yaa acaba o zaman da kalsiyumundan faydalanıyo muyuz? kaç gündür aklıma takıldı da :26:
kız tombik hamiş olmazsın korkmasevdiğim bi yemekse benim pek sınırım yoktur cnm yaaao yüzden biliom ki ben tombalak bi hamile olcam
netten araştırsan acaba hemşire bişi sölemedi mi? ya da oraya su değdirmemeye çalışsan:26:
tam aklımdan geçen soruya cevap vermişsin canım çok sağ olelbette faydalanabilirsin kalsiyumu zaten en iyi yayla çorbasından filan alırsın sıkıntı yok devam
ay benim üstümdekiler yine coştu komşunun huzursuz olması kavga etmeleri ister istemez beni de tedirgin ediyorküçücük iki tane de çocukları var
sirken öyle düşünme herkesin başına gelebilirdi sağlık olsun napalım
valla yedim mis gibihem annem onu çok ii pişirdi şişicek hali kalmamıştı zaten yarmaların
vilinn elevitin içeriğini okuduğundan beri içim biraz rahat benim de, gerçek sebze meyve vs.nin yerini tutmaz belki tabi ma içinde bol bol vitamin kalsiyum falan var ya bebeğim eksik kalıcak die üzülmicem.süt dışında pek bişi tüketemiom ben sanki kalsüyum adına yaa:26:
hı bi de bulantı yorgunluk falan bunları önlemeye yardımcıymış die yazıo içinde, çok sevindim
canım elevit ben de içiyorum ama tek başına o yeterli gelmez ki kalsiyumu karşılamaya,takviye lazım,benim minik epey büyüdü artıkşimdi maden suyu içiyorum,hamilelikte içmek gerekirmiş ama ben hiç içmiyorum :26: bu 2. içişim daha
enkicim hoşgeldinn
annen gitmiş allah kavuştursun diyeyim. kv ile açık açık konuşuosun sen en iisini yapıosun valla, söle bence de cnm
ecenaz nasıl yeni fotolar eklesene bi ara
evet 7 ayda 2. içişimevet mutlaka yetmez tek başına ama sıfırdan da iidir tabi, peynir ve yoğurt yemek gelmio içimden bu aralar.günde bi bardak süt işte aldığım kalsiyum
soda ben severim aslında limon sıkıcam ama içineeşim bazen bi kasa alır gelir yine söliim de denk gelirse alsın. nası yani 7 aydır 2. içişin mi
Hoşbulduk canım bizim cimcime emiyordu bakayım dedim emerkende uyuyor canım sıkılmasın dedim.sağol canım evet gitti.geldiğinde konuşucam zaten böle konuşuyorum diye belki sevmezler ama napim kendimi üzemem içimde kalırsa çatlarım.eklerim canım bilgisayarı açınca telden ekleniyomu bilmiyorum.
maşallahhhhBugün kızımı kontrole götürdük .52ydi 56 cm olmuş.3930 du 4680olmuş maşallah.doktor sütün yeterli dedi .mama verme dedi .hiçbişeyi yok şükürler olsun.
Aklımdan eşimi aramak geçiyordu kaçta gelirsin diye o aradı .eve geliyormuş bişe istiyormusun diyor yok dedim değişik diyor pide mcdonalds yada farklı bende mcd istedim .başka bişe istiyormusun diyor .
evet 7 ayda 2. içişim
ne güzel sen söyleyebiliyosun canım...ben söyleyemem hiç,zaten benimkide anlamaz
ayşiiiin ekleyebilirsem bi video eklicem,izle
video yüklemeyi beceremedim yaa
e link:26:.......................
video benim bilgisayarımdaydınette değildi ki
yaaa
ne videosuydu kii, merak ettim tüh
sana zeynebi göstercektim yaaa...o hareket ettikçe göbeğim kımıldıyodu,onu izletcektim sana
ayyyy
nası güzel görünüodurrr
aynı yerde olsaydık nası eğlenirdik onun pıtı pıtı hareketleriyle yaa
valla canım çok kıpır kıpır olduğu zamanı çekiyim diyorum,teli elime alıyorum yavaşlıyo zilli...yanımda olsan şok olursun...çok güzel bi duygu,allahım en kısa sürede sana da yaşattırsınanne olmadan şimdiden hareketleri bile yetiyo
maşallah minik prenseseBugün kızımı kontrole götürdük .52ydi 56 cm olmuş.3930 du 4680olmuş maşallah.doktor sütün yeterli dedi .mama verme dedi .hiçbişeyi yok şükürler olsun.
Aklımdan eşimi aramak geçiyordu kaçta gelirsin diye o aradı .eve geliyormuş bişe istiyormusun diyor yok dedim değişik diyor pide mcdonalds yada farklı bende mcd istedim .başka bişe istiyormusun diyor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?