Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

sevdiğim bi yemekse benim pek sınırım yoktur cnm yaaao yüzden biliom ki ben tombalak bi hamile olcam

netten araştırsan acaba hemşire bişi sölemedi mi? ya da oraya su değdirmemeye çalışsan:26:

sirkeeeeen bi şey sorabilir miyim?sen bilirsin belki? hani yoğurtla çorba falan yapıp pişiriyoruz yaa acaba o zaman da kalsiyumundan faydalanıyo muyuz? kaç gündür aklıma takıldı da :26:
elbette faydalanabilirsin kalsiyumu zaten en iyi yayla çorbasından filan alırsın sıkıntı yok devam
ay benim üstümdekiler yine coştu komşunun huzursuz olması kavga etmeleri ister istemez beni de tedirgin ediyorküçücük iki tane de çocukları var

sirken öyle düşünme herkesin başına gelebilirdi sağlık olsun napalım

valla yedim mis gibihem annem onu çok ii pişirdi şişicek hali kalmamıştı zaten yarmaların

vilinn elevitin içeriğini okuduğundan beri içim biraz rahat benim de, gerçek sebze meyve vs.nin yerini tutmaz belki tabi ma içinde bol bol vitamin kalsiyum falan var ya bebeğim eksik kalıcak die üzülmicem.süt dışında pek bişi tüketemiom ben sanki kalsüyum adına yaa:26:

hı bi de bulantı yorgunluk falan bunları önlemeye yardımcıymış die yazıo içinde, çok sevindim

sevdiğim bi yemekse benim pek sınırım yoktur cnm yaaao yüzden biliom ki ben tombalak bi hamile olcam

netten araştırsan acaba hemşire bişi sölemedi mi? ya da oraya su değdirmemeye çalışsan:26:
kız tombik hamiş olmazsın korkma çünkü ilerleyen aylarda fazla yiyince insan çok rahatsız oluyo,o yüzden yemek istemiyo hemşire bi şey demedi,bende sormayı unuttum :26:

tam aklımdan geçen soruya cevap vermişsin canım çok sağ ol artık süt ve yoğurttan bıktım,yayla çorbası yapıyorum bol bol ama faydasını görüyo muyum diye düşünüp duruyodum
ayyyy yazık yaa çocukların önünde kavga etmeseler bari :26:

enkicim hoşgeldinn
annen gitmiş allah kavuştursun diyeyim. kv ile açık açık konuşuosun sen en iisini yapıosun valla, söle bence de cnm
ecenaz nasıl yeni fotolar eklesene bi ara

canım elevit ben de içiyorum ama tek başına o yeterli gelmez ki kalsiyumu karşılamaya,takviye lazım,benim minik epey büyüdü artık şimdi maden suyu içiyorum,hamilelikte içmek gerekirmiş ama ben hiç içmiyorum :26: bu 2. içişim daha

evet mutlaka yetmez tek başına ama sıfırdan da iidir tabi, peynir ve yoğurt yemek gelmio içimden bu aralar.günde bi bardak süt işte aldığım kalsiyum

soda ben severim aslında limon sıkıcam ama içineeşim bazen bi kasa alır gelir yine söliim de denk gelirse alsın. nası yani 7 aydır 2. içişin mi

enkicim hoşgeldinn
annen gitmiş allah kavuştursun diyeyim. kv ile açık açık konuşuosun sen en iisini yapıosun valla, söle bence de cnm
ecenaz nasıl yeni fotolar eklesene bi ara

Hoşbulduk canım bizim cimcime emiyordu bakayım dedim emerkende uyuyor canım sıkılmasın dedim.sağol canım evet gitti.geldiğinde konuşucam zaten böle konuşuyorum diye belki sevmezler ama napim kendimi üzemem içimde kalırsa çatlarım.eklerim canım bilgisayarı açınca telden ekleniyomu bilmiyorum.

Bugün kızımı kontrole götürdük .52ydi 56 cm olmuş.3930 du 4680olmuş maşallah.doktor sütün yeterli dedi .mama verme dedi .hiçbişeyi yok şükürler olsun.

Aklımdan eşimi aramak geçiyordu kaçta gelirsin diye o aradı .eve geliyormuş bişe istiyormusun diyor yok dedim değişik diyor pide mcdonalds yada farklı bende mcd istedim .başka bişe istiyormusun diyor .

evet 7 ayda 2. içişim

ne güzel sen söyleyebiliyosun canım...ben söyleyemem hiç,zaten benimkide anlamaz

ayşiiiin ekleyebilirsem bi video eklicem,izle

maşallahhhh

ohh mc yemeye başladın mı yaaaa, benim yerime de yeeee
evet 7 ayda 2. içişim

ne güzel sen söyleyebiliyosun canım...ben söyleyemem hiç,zaten benimkide anlamaz

ayşiiiin ekleyebilirsem bi video eklicem,izle

merak ettimmmolmazsa link ekle

mozaiğime başka bi bisküvi karıştırdım sultani var ya, tadını bozmuş yaaaa, üff neyse biraz yedim yine

ayyyy
nası güzel görünüodurrr
aynı yerde olsaydık nası eğlenirdik onun pıtı pıtı hareketleriyle yaa

valla canım çok kıpır kıpır olduğu zamanı çekiyim diyorum,teli elime alıyorum yavaşlıyo zilli...yanımda olsan şok olursun...çok güzel bi duygu,allahım en kısa sürede sana da yaşattırsın anne olmadan şimdiden hareketleri bile yetiyo

dimi yaaa
inş.cnmmm

sirken ceza olayı kötü olmuş :26: durduk yere bu şekilde para ödemek insanın canını sıkar tabi..
Ayşam, 4 tabak keşkek mi yedin sen afiyet olsunn
annen de koltuklarını güle güle kullansın :))

maşallah minik prensese

Biz kardeşimle Marmaraparka gidecektik. Migrosun otoparkından geçelim dedik..
Bir baktık oraya bir parkur kurulmuş, mikrafonlar sahne felan var, gittiik ki buz pisti yapmışlar, kocaman bi kızakımsı bişeyle de insanlar ordan kayıyo.
Kayana bi koli Burn veriyolar. Bur'un organizasyonuydu Pascal Nouma da orda tabi. Kayanlara puan veriyo
Kardeşime kay dedim ama ıhh inadı tuttu. Azcık izledik foto çektik, içerde imza şeysi olucak 15:00 te dediler.
Gittik bekleyelim yarım saat var dedik. Eşimi aradım, kendisi koyu bir Beşiktaşlı olduğu için Pascala da benim gibi hayran.
Mırın kırın etti biraz ama geldi. Formasını da almış imzalatırım diye
15:00 oldu 15:30 ama olsunn, Pascal süperdi :) Seviyorum o adamı, sonra sıraya girdik. Foto çektirecez diye.
Ben formayı imzalattım Kardeşim de okadar heyecan yaptı çocuk ilk sen geç dedik.
Foto çekecem hafıza dolu demez mi. Çocuk geçti, o ara bişiler sildim. Sonra eşimel ben çok bişeye benzemese de foto çektirdik.
Çocuk çektiremedim ama :/ keşke benimki olmasaydı da onun olsaydı
Sonra daa dünya kayak şampiyonaları kayacaktı başka bi kayak pisti yapmışlar.
Ona baktık azık ama fenaa yağmur vardı. Pascal ne tatlı yaa, yağmur çamur demiyo herkesle ayrı ayrı ilgileniyo
Ayakkabılarını bile hediye etmişş yine :)
Eşimle azcık küstük, fotoğrafçıya bakıyomuşum Surat yaptı, nerden çıkardıysa.
O eve gitti, ben kardeşimle Marmaraparka. Yemek yedik, mağazalara baktık (biraz falza mı baktım ne çocuk ağliycaktı bacaklarım ağrıyo diye dağıtılan bedava Burn lerden iki atne içtim tabi enerji tavan ) eve geldik.
Hava buzzz olmuş. Gelince de eşimle tartıştık Ekmek almadım dedim (sen alma ben alırım demiştim) gidip alırmısın dedim..
Bağırıyo ama nassıl, ben nerden alıyım, alsaydın bilmem ne.
Sonra 1 saat geçti, gelmiş sarılıyo. İttim.
Alamam aşkım, geç oldu deseydin tamam. Alamıyorum, almıyorum de geç. Ama neden bağırıyosunnn??? dedim.
Gerçekten çok kızgınım ona, yemek de yapmadım. İyice küstü yemek yapmamama.
Sen dışarıda ye M... düşünen yok felan söyleniyo yine bağırarak. Gerçekten çok sinirliyim ona şuan. Çok.
O da barut gibi, yemek yapmadım diye.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…