sirken ceza olayı kötü olmuş :26: durduk yere bu şekilde para ödemek insanın canını sıkar tabi..
Ayşam, 4 tabak keşkek mi yedin senafiyet olsunn
annen de koltuklarını güle güle kullansın :))
maşallah minik prensese
Biz kardeşimle Marmaraparka gidecektik. Migrosun otoparkından geçelim dedik..
Bir baktık oraya bir parkur kurulmuş, mikrafonlar sahne felan var, gittiik ki buz pisti yapmışlar, kocaman bi kızakımsı bişeyle de insanlar ordan kayıyo.
Kayana bi koli Burn veriyolar. Bur'un organizasyonuydu Pascal Nouma da orda tabi. Kayanlara puan veriyo
Kardeşime kay dedim ama ıhh inadı tuttu. Azcık izledik foto çektik, içerde imza şeysi olucak 15:00 te dediler.
Gittik bekleyelim yarım saat var dedik. Eşimi aradım, kendisi koyu bir Beşiktaşlı olduğu için Pascala da benim gibi hayran.
Mırın kırın etti biraz ama geldi. Formasını da almış imzalatırım diye
15:00 oldu 15:30 ama olsunn, Pascal süperdi :) Seviyorum o adamı, sonra sıraya girdik. Foto çektirecez diye.
Ben formayı imzalattımKardeşim de okadar heyecan yaptı çocuk ilk sen geç dedik.
Foto çekecem hafıza dolu demez mi. Çocuk geçti, o ara bişiler sildim. Sonra eşimel ben çok bişeye benzemese de foto çektirdik.
Çocuk çektiremedim ama :/ keşke benimki olmasaydı da onun olsaydı
Sonra daa dünya kayak şampiyonaları kayacaktı başka bi kayak pisti yapmışlar.
Ona baktık azık ama fenaa yağmur vardı. Pascal ne tatlı yaa, yağmur çamur demiyo herkesle ayrı ayrı ilgileniyo
Ayakkabılarını bile hediye etmişş yine :)
Eşimle azcık küstük, fotoğrafçıya bakıyomuşumSurat yaptı, nerden çıkardıysa.
O eve gitti, ben kardeşimle Marmaraparka. Yemek yedik, mağazalara baktık (biraz falza mı baktım ne çocuk ağliycaktı bacaklarım ağrıyo diyedağıtılan bedava Burn lerden iki atne içtim tabi enerji tavan ) eve geldik.
Hava buzzz olmuş. Gelince de eşimle tartıştıkEkmek almadım dedim (sen alma ben alırım demiştim) gidip alırmısın dedim..
Bağırıyo ama nassıl, ben nerden alıyım, alsaydın bilmem ne.
Sonra 1 saat geçti, gelmiş sarılıyo. İttim.
Alamam aşkım, geç oldu deseydin tamam. Alamıyorum, almıyorum de geç. Ama neden bağırıyosunnn??? dedim.
Gerçekten çok kızgınım ona, yemek de yapmadım. İyice küstü yemek yapmamama.
Sen dışarıda ye M... düşünen yok felan söyleniyo yine bağırarak. Gerçekten çok sinirliyim ona şuan. Çok.
O da barut gibi, yemek yapmadım diye.
güzel bi gün geçirmişsiniz ama sonu kötü olmuş :26: bence eşin başka bi şeye kızmış canım,ekmek bahane gibi geldi bana...keşke tek çeşit de olsa bi şey yapsaydın,adam karnını doyursaydı diyo bi tarafım,bi tarafımda kıza öyle çemkirmeseymiş aç kalmayı haketmiş diyo :26: keşke öyle bağırmasaymış ama sanaBiz kardeşimle Marmaraparka gidecektik. Migrosun otoparkından geçelim dedik..
Bir baktık oraya bir parkur kurulmuş, mikrafonlar sahne felan var, gittiik ki buz pisti yapmışlar, kocaman bi kızakımsı bişeyle de insanlar ordan kayıyo.
Kayana bi koli Burn veriyolar. Bur'un organizasyonuydu Pascal Nouma da orda tabi. Kayanlara puan veriyo
Kardeşime kay dedim ama ıhh inadı tuttu. Azcık izledik foto çektik, içerde imza şeysi olucak 15:00 te dediler.
Gittik bekleyelim yarım saat var dedik. Eşimi aradım, kendisi koyu bir Beşiktaşlı olduğu için Pascala da benim gibi hayran.
Mırın kırın etti biraz ama geldi. Formasını da almış imzalatırım diye
15:00 oldu 15:30 ama olsunn, Pascal süperdi :) Seviyorum o adamı, sonra sıraya girdik. Foto çektirecez diye.
Ben formayı imzalattımKardeşim de okadar heyecan yaptı çocuk ilk sen geç dedik.
Foto çekecem hafıza dolu demez mi. Çocuk geçti, o ara bişiler sildim. Sonra eşimel ben çok bişeye benzemese de foto çektirdik.
Çocuk çektiremedim ama :/ keşke benimki olmasaydı da onun olsaydı
Sonra daa dünya kayak şampiyonaları kayacaktı başka bi kayak pisti yapmışlar.
Ona baktık azık ama fenaa yağmur vardı. Pascal ne tatlı yaa, yağmur çamur demiyo herkesle ayrı ayrı ilgileniyo
Ayakkabılarını bile hediye etmişş yine :)
Eşimle azcık küstük, fotoğrafçıya bakıyomuşumSurat yaptı, nerden çıkardıysa.
O eve gitti, ben kardeşimle Marmaraparka. Yemek yedik, mağazalara baktık (biraz falza mı baktım ne çocuk ağliycaktı bacaklarım ağrıyo diyedağıtılan bedava Burn lerden iki atne içtim tabi enerji tavan ) eve geldik.
Hava buzzz olmuş. Gelince de eşimle tartıştıkEkmek almadım dedim (sen alma ben alırım demiştim) gidip alırmısın dedim..
Bağırıyo ama nassıl, ben nerden alıyım, alsaydın bilmem ne.
Sonra 1 saat geçti, gelmiş sarılıyo. İttim.
Alamam aşkım, geç oldu deseydin tamam. Alamıyorum, almıyorum de geç. Ama neden bağırıyosunnn??? dedim.
Gerçekten çok kızgınım ona, yemek de yapmadım. İyice küstü yemek yapmamama.
Sen dışarıda ye M... düşünen yok felan söyleniyo yine bağırarak. Gerçekten çok sinirliyim ona şuan. Çok.
O da barut gibi, yemek yapmadım diye.
Selam arkadaşlar ben yeni üyeyim sırf sizin aranıza katılmak arkadaşlık etmek için üye oldum... Ben de 2010 geliniyim beni de alır mısınız aranıza??
Selam arkadaşlar ben yeni üyeyim sırf sizin aranıza katılmak arkadaşlık etmek için üye oldum... Ben de 2010 geliniyim beni de alır mısınız aranıza??
hoşbuldumhoşgeldinn
Nerde yaşıosun, çalışıo musun, kaç yaşındasın, çoluk çocuk var mı...
hoşbuldumOrdu da yaşıyorum ne zamandır takip ediyordum sizi kısmet bugüneymiş. çalışmıyorum ev hanımıyım 23 yaşındayım ve 11 aylık oğlum var....
hoş geldin canım...(yaren yok,ben soruyum bari) bize kendini tanıtır mısın biraz?
ayşiiiin keşkekler eridi mibenim karnım küp gibi oldu,bi daha çok yemek yemicem :18: acayip rahatsız oldum yaa
evet yakınmışız neresindesin samsunun ben ünyedeyim....aaa yakınmışız seninle bende samsundayım
Maşallah pek hızlısın
hoşbuldumOrdu da yaşıyorum ne zamandır takip ediyordum sizi kısmet bugüneymiş. çalışmıyorum ev hanımıyım 23 yaşındayım ve 11 aylık oğlum var....
evet biraz erken oldu....maşallah erken anne olmuşsun
çıkan 2 kızı diyosun di mi?ben de aynı şeyi düşündüm,giysileri çok güzeldi ama hamile gibi göbekleri vardı bu yaştahey allahım o kadar yazdım sayfa görüntülemedi dedi yaaa
sorulara direkt girmişim ben
eridi cnm ohooooama bişi rahatsız etti yine midemi, ya keşkek ya da mozaik bilemedim, şimdi daha iiyim ama
ileri zamanlarda zor oluo dimi, yemek yicek yer yokmuş gibi
yetenek sizsiniz'deki kızlar hamile gibi diodum ama ben yazana kadar gidicekler:26:
evet yakınmışız neresindesin samsunun ben ünyedeyim....
Evet erken oldu biraz oğlum......
çıkan 2 kızı diyosun di mi?ben de aynı şeyi düşündüm,giysileri çok güzeldi ama hamile gibi göbekleri vardı bu yaşta
ailem merkezde ama ben ilçesindeyim canımvezirköprüdeyim...allah bağışlasın oğlunu
Arkadaşlar sizlerde yok mu bebek en erken ben mi anne olmuşum
bebeği olan arkadaşlar da var benim gibi bebek bekleyenler de canım...hatta şu ara hamiş topiğine döndük iyiceArkadaşlar sizlerde yok mu bebek en erken ben mi anne olmuşum
evet bi de tam göbek altından sarmışlar sıkı sıkı iice pörtlemiş
ayy sıkıldım eşimi özledimmm o gelene kadar uyuyakalırım kesin yaaaa
bebeği olan arkadaşlar da var benim gibi bebek bekleyenler de canım...hatta şu ara hamiş topiğine döndük iyice
saat daha erken kuzum yaaa uyumakocanı kapıda karşıla
benimkide köye gitti şimdi yaa.1 saate ancak gelir
bugün bi tane koyun getirmişler kliniğe,kurt parçalamış hayvancaazı :18: dikmiş eşim :18: iyileşirmiş,çok üzüldüm ama koyuna yaa
ay kıyamammmmmeşinin işi de çok zor yaaaa
ama cnm bugün diğer cafeyi de eşim kapatıcakmış 1i bulur belki gelmesi, nası beklerim kiiiii:26:
ya bi soru sordum face'te saatlerdir cevap yazacak adam yaaa fıtık oldumne yicem gelince dedi keşkek var yanına nohut da yapiim mi haşlanmış var dedim. yap ya da yapma dicek bu kadar ama hala cevap bekliom
barıştık bile.saol nekim
ay pascal'ı ben de çok seviom eğlenceli adam yaaaane güzel değişiklik olmuş valla süperrr
yalnız işin sonu kötü bitmiş yaaa.bazen ne kadar saçma sapan nedenlerden tartışıoz cidden yaaaaüzüldüm çok
Özür diledi vilişim ama biliyorum malımı, yine yükseltir o sesinigüzel bi gün geçirmişsiniz ama sonu kötü olmuş :26: bence eşin başka bi şeye kızmış canım,ekmek bahane gibi geldi bana...keşke tek çeşit de olsa bi şey yapsaydın,adam karnını doyursaydı diyo bi tarafım,bi tarafımda kıza öyle çemkirmeseymiş aç kalmayı haketmiş diyo :26: keşke öyle bağırmasaymış ama sanabazen dengesizlikleri tutuyo işte böyle
yatınca dayanamaz sarılır barışırsınız ama siziçimden bi his öyle diyo küslüklerin en çok barışma kısmını seviorum ben
hoşgeldinnhoşbuldumOrdu da yaşıyorum ne zamandır takip ediyordum sizi kısmet bugüneymiş. çalışmıyorum ev hanımıyım 23 yaşındayım ve 11 aylık oğlum var....
ayyyyyyyy çok üzüldüm yaaa koyunabebeği olan arkadaşlar da var benim gibi bebek bekleyenler de canım...hatta şu ara hamiş topiğine döndük iyice
saat daha erken kuzum yaaa uyumakocanı kapıda karşıla
benimkide köye gitti şimdi yaa.1 saate ancak gelir
bugün bi tane koyun getirmişler kliniğe,kurt parçalamış hayvancaazı :18: dikmiş eşim :18: iyileşirmiş,çok üzüldüm ama koyuna yaa
ooo epey geç gelcek deseneo saatte nohut yenir mi canım yaa hiç yemeden yatsa en iyisi aslında ama aç gelir di mi :26:
eşimin işi zor evet :26: ben asla yapamazdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?