Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

Selam arkadaşlar ben yeni üyeyim sırf sizin aranıza katılmak arkadaşlık etmek için üye oldum... Ben de 2010 geliniyim beni de alır mısınız aranıza??

saol nekim

ay pascal'ı ben de çok seviom eğlenceli adam yaaaane güzel değişiklik olmuş valla süperrr

yalnız işin sonu kötü bitmiş yaaa.bazen ne kadar saçma sapan nedenlerden tartışıoz cidden yaaaaüzüldüm çok

güzel bi gün geçirmişsiniz ama sonu kötü olmuş :26: bence eşin başka bi şeye kızmış canım,ekmek bahane gibi geldi bana...keşke tek çeşit de olsa bi şey yapsaydın,adam karnını doyursaydı diyo bi tarafım,bi tarafımda kıza öyle çemkirmeseymiş aç kalmayı haketmiş diyo :26: keşke öyle bağırmasaymış ama sana bazen dengesizlikleri tutuyo işte böyle

yatınca dayanamaz sarılır barışırsınız ama siz içimden bi his öyle diyo küslüklerin en çok barışma kısmını seviorum ben

Selam arkadaşlar ben yeni üyeyim sırf sizin aranıza katılmak arkadaşlık etmek için üye oldum... Ben de 2010 geliniyim beni de alır mısınız aranıza??

hoş geldin canım...(yaren yok,ben soruyum bari ) bize kendini tanıtır mısın biraz?

ayşiiiin keşkekler eridi mi benim karnım küp gibi oldu,bi daha çok yemek yemicem :18: acayip rahatsız oldum yaa

hoşgeldinn

nerde yaşıosun, çalışıo musun, kaç yaşındasın, çoluk çocuk var mı...

hoş geldin canım...(yaren yok,ben soruyum bari ) bize kendini tanıtır mısın biraz?

ayşiiiin keşkekler eridi mi benim karnım küp gibi oldu,bi daha çok yemek yemicem :18: acayip rahatsız oldum yaa

hey allahım o kadar yazdım sayfa görüntülemedi dedi yaaa

sorulara direkt girmişim ben

eridi cnm ohooooama bişi rahatsız etti yine midemi, ya keşkek ya da mozaik bilemedim, şimdi daha iiyim ama

ileri zamanlarda zor oluo dimi, yemek yicek yer yokmuş gibi

yetenek sizsiniz'deki kızlar hamile gibi diodum ama ben yazana kadar gidicekler:26:

çıkan 2 kızı diyosun di mi?ben de aynı şeyi düşündüm,giysileri çok güzeldi ama hamile gibi göbekleri vardı bu yaşta

evet yakınmışız neresindesin samsunun ben ünyedeyim....
Evet erken oldu biraz oğlum......

ailem merkezde ama ben ilçesindeyim canım vezirköprüdeyim...allah bağışlasın oğlunu

evet bi de tam göbek altından sarmışlar sıkı sıkı iice pörtlemiş
ayy sıkıldım eşimi özledimmm o gelene kadar uyuyakalırım kesin yaaaa

Arkadaşlar sizlerde yok mu bebek en erken ben mi anne olmuşum
bebeği olan arkadaşlar da var benim gibi bebek bekleyenler de canım...hatta şu ara hamiş topiğine döndük iyice

evet bi de tam göbek altından sarmışlar sıkı sıkı iice pörtlemiş
ayy sıkıldım eşimi özledimmm o gelene kadar uyuyakalırım kesin yaaaa

saat daha erken kuzum yaaa uyuma kocanı kapıda karşıla
benimkide köye gitti şimdi yaa.1 saate ancak gelir
bugün bi tane koyun getirmişler kliniğe,kurt parçalamış hayvancaazı :18: dikmiş eşim :18: iyileşirmiş,çok üzüldüm ama koyuna yaa

ay kıyamammmmmeşinin işi de çok zor yaaaa

ama cnm bugün diğer cafeyi de eşim kapatıcakmış 1i bulur belki gelmesi, nası beklerim kiiiii:26:
ya bi soru sordum face'te saatlerdir cevap yazacak adam yaaa fıtık oldumne yicem gelince dedi keşkek var yanına nohut da yapiim mi haşlanmış var dedim. yap ya da yapma dicek bu kadar ama hala cevap bekliom

ooo epey geç gelcek desene o saatte nohut yenir mi canım yaa hiç yemeden yatsa en iyisi aslında ama aç gelir di mi :26:
eşimin işi zor evet :26: ben asla yapamazdım

barıştık bile.
ayy bu defa uzar gider diyodum. Acaip sinirliydim ona, gitmiş mutfakta peynir ekmek yemiş.
Geldi içeri oturdu, ben de sinirle etrafı topluyorum. Koltuğun yastıklarını indirmiş yere.
Ben de onları yerine koyucam, ama sinirden çırpa çırpa parçaliycam yastıkları
Koymaya çalışıyorum üzerine düşürdü beni. "Niye üsütüme atlıyosun ki" diyo.
Hiç tepki vermedim, kalktım işime devam ediyorum, hooppp gene "neden mahsus kendini üstüme atıyosun ki?" diyo.
Gel de dayan, güldüm tabi. Sarıldı sıkıca, uyuzzzzzz, odunnnnnnnnnn
boşuna bağırdık birbirimize, tansiyonumu oynattı!!

Özür diledi vilişim ama biliyorum malımı, yine yükseltir o sesini
Ayy gece barışırdık iyice ama gececi ya, gitti 5 dk önce işe
yalnızım bu akşam, ama güzel geçti yine bu hafta 4 gece gitti sadece bununla 4...
ilk kez yalnız kalıcam uzun zaman sonra :/ dua edin yatarken bana da..
hoşbuldum Ordu da yaşıyorum ne zamandır takip ediyordum sizi kısmet bugüneymiş. çalışmıyorum ev hanımıyım 23 yaşındayım ve 11 aylık oğlum var....
hoşgeldinn memnun oldum, Allah bağışlasın oğluşunu :))
ayyyyyyyy çok üzüldüm yaaa koyuna inşallah iyileşir :/

vilişşş demek benim sesimi hiç öyle beklemiyodun daha kaba mı bekliyodunn
ben de seninle öyle samimi konuşmayı beklemiyodum hiçç, soğuk olur ilk konuşa hani hep.
Ama çok samimiydinnn ilk konuşmada sevdimmm

Son düzenleme:
ooo epey geç gelcek desene o saatte nohut yenir mi canım yaa hiç yemeden yatsa en iyisi aslında ama aç gelir di mi :26:
eşimin işi zor evet :26: ben asla yapamazdım

çok şükür cevabımı aldım uğraşma ne varsa yedim dedi

aç gelio ne yazık ki, ama sanırım erken gelicek gibi du bakalım şans

kesinlikle çok zor, hasta hayvanlara kıyamam ki bennn, nası üzülürdüm her görüşümde, ayy kedi aşkım depreşti bi an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…