ben sana barışırsınız demedim mibarıştık bile.
ayy bu defa uzar gider diyodum. Acaip sinirliydim ona, gitmiş mutfakta peynir ekmek yemiş.
Geldi içeri oturdu, ben de sinirle etrafı topluyorum. Koltuğun yastıklarını indirmiş yere.
Ben de onları yerine koyucam, ama sinirden çırpa çırpa parçaliycam yastıkları
Koymaya çalışıyorum üzerine düşürdü beni. "Niye üsütüme atlıyosun ki" diyo.
Hiç tepki vermedim, kalktım işime devam ediyorum, hooppp gene "neden mahsus kendini üstüme atıyosun ki?" diyo.
Gel de dayan, güldüm tabi. Sarıldı sıkıca, uyuzzzzzz, odunnnnnnnnnn
boşuna bağırdık birbirimize, tansiyonumu oynattı!!
Özür diledi vilişim ama biliyorum malımı, yine yükseltir o sesini
Ayy gece barışırdık iyiceama gececi ya, gitti 5 dk önce işe
yalnızım bu akşam, ama güzel geçti yine bu hafta 4 gece gitti sadece bununla 4...
ilk kez yalnız kalıcam uzun zaman sonra :/ dua edin yatarken bana da..
ayyyyyyyy çok üzüldüm yaaa koyunainşallah iyileşir :/
vilişşş demek benim sesimi hiç öyle beklemiyodundaha kaba mı bekliyodunn
ben de seninle öyle samimi konuşmayı beklemiyodum hiçç, soğuk olur ilk konuşa hani hep.
Ama çok samimiydinnnilk konuşmada sevdimmm
iyi bari bu saatte yemek yapmaya uğraşmicaksınçok şükür cevabımı aldım uğraşma ne varsa yedim dedi
aç gelio ne yazık ki, ama sanırım erken gelicek gibi du bakalım şans
kesinlikle çok zor, hasta hayvanlara kıyamam ki bennn, nası üzülürdüm her görüşümde, ayy kedi aşkım depreşti bi an
inşallah canım..... Sorunsuz geçer inşallah hamileliğiniz arkadaşlarolanlar var olmayanlar var deneyenler var düşünmeyenler varBiz de hamileyiz inş. Alırız senin gibi sağlıkla kucaklarımıza
ay allahım nası bi barışma olmuş o öleafferin hemen barışın böle, içini de ferah tut cnm tv'yi aç uyursun zaten hemen
ben çıkıom kızlar uyku bastı yine eşim gelene kadar bari uyuyayım
ii gecelerrrrr:80:
Evdeyim hoşgeldin. Bende orduluyum ama istanbulda evliyim .1aylık kızım var.
anneme bak sen bizden habersiz gitmiş kendine koltuk takımı almış çılgınneve girdim salonda mı otursak naapsak dio ayak yapıomuş meğer,salona bi girdim şok oldum yepyeni koltuk takımı deli yaaa
kocişten de laf yedin desenevalla ii edersin bitir de yarın keyfine bak
kız zuzu sen ne tembel çıktın kızbenimki gibi bi eşin olsa yanmıştın,çenesiyle yer bitirirdi seni
:
ayy sirken kalktım wcyi de yıkadım bi çaaşırlarım katlancak kaldı bugüne
ama dün söylendi yaa ..nedenn ; banyoyu yıkamak zorunda kalınca yüzüm düştüo da söylendi uyucanayapsaydın falan
selam millett günaydın yeni kalktım kocayı eğmeğee gönderdm kaç syfa yazmışınz gecegece
hoşbuldum canım... hemşeriyiz yani neresindensin ordunun.... Allah bağışlasın canım kızını,sağlıkla büyür inşallah
sana zeynebi göstercektim yaaa...o hareket ettikçe göbeğim kımıldıyodu,onu izletcektim sana
vilin yazcaktın galiba
sen daha söylenme duymamışsın güzelimo kadarcık olur
biz çoktaaaaaan yaptık kahvaltımızı...saat 8'e geliyodu zeynep hanım uyandırdı valla...sus payı fıstık ve portakal yedirdim ama kanmadı zillieşim de 9'da kalktı,kahvaltımızı yaptık...hatta üstüne bi sürü de iş yaptım...sıkıcı bi gün,evi süpüreyim de zaman geçsin bari kocişede banyonun duvarlarını sildiricem hazır evde bulmuşken
dün akşam misafirlerin geldi mi?
....
Merhaba kızlar,
Enkidu öaşallah ecenaza
Ayşam hayırlı olsun annenin koltuk takımı..
Bende dün hamile pant aldım kendimeRengi formu çok hosuma gitti.Bordo renk.40 beden aldım tam oldu..Normal günde de giyerim sırf hamilelikte değil Eşimle hafif limoni olduğumuz için alma demedi sen bilirsin dedi normalde bu renk pant sevmez.Topuklu giydim giderken ona da bişey demedi
saolun viliş zuzum kkorasssharcasın bakalım annem paraları, mezara mı götürcek
güle güle kullan sen de, bu sene renkli pantolonlar çok moda zaten ben de çok seviomhayırdır nie limonisiniz bakiim:44:
selam kızlarrrrr
ben de erkenciydim sabah ezanıyla uyandım zar zor uyudum sonra 9gibi tekrar uyandım, baktım uykunun geleceği yok makineye çamaşır attım nette gezindim biraz üstteki başladı temizliğe.eşim de ona uyandı neyse yattık yuvarlandık beraber azcık, sonra bişiler yiyip pazar market işlerimizi hallettik. dolap tamtakırdı ağzına kadar doldu, inş. bozmadan tüketirim
eve geldik işte az önce, bi makine daha çamaşır attım ytak odasındaki kıyafetleri topladım salona temizliğe başlıcam eşimi bekliom.kardeşimin arabasının aküsü bitmiş de onunla uğraşıodu.
nek yaa düşünüom da karı koca pek bi benzioz huy konusunda sankibizim kıskançlığımız, onların odunlukları, ota çöpe aniden bağırıp 2 dk.sonra sululuğa başlamaları, hemen gülmeye başlayıp yelkenleri koyvermemiz falan
herkese ii pazarlarrr
sabah zuzuma laf yetiştirdim bi baktım elektrikler kesilmiş...daha yeni geldi...şu ilçenin kazma işleri bi bitmedi yaa
neyse kesinti iyi oldu,kociş oyun oynayamadı,mutfakta beraber iş yaptık...rafları sildik,kociş aspiratötü ve fritözü temizledi...fritözü ve mikrodalga fırını kullanmıyorum diye tezgahın üzerinden kaldırdı...çekmeceleri silip yeniden düzenledi...sonra bi köye gitti...inek tohumlamayaaz sonra gelir...gelince de banyoyu temizlicek,bende evi süpürüp silicem...zuzuma yazı yazınca kk'yı kapatmamışım,nikimi öğrenmiş eşim
zuzum yaa videoyu eklemeyi becerebilseydim izlerdiniz kuzum ama beceremedim :26:
koras,sizin aranız niye limoni bakimyine sıraya dizildik topikçe,teker teker bozuşuyoruz kocalarla,nazar değdi yine pantolonunu güle güle giy canım...
koras kuzenimin bi kızı var,hani şu kediye eziyet eden vardı yaa o,eşim onu çok kınıyodu yaramaz diye,kınaya kınaya başımıza getirdi,bizimki daha şimdiden durmuyo yerinde
vilinn eşin sonunda muradına erdii :)
bizde miskinlik yapıyoz yaa ,eşime dedim yemk odasında değişiklik yapalım yardım et ,bipazarın var otur dinlen temzzliğinde yok ne güzel diyoo
azcık da kudurduk kovalamaca oynadık :) yatak odasına kitledi beni :)) attı yatağaamaaaaa anası aradı un varmı diye :))))) gitti bütün heves:))
nekkk foto çekickin kazakları hatırlatırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?