Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

ben sana barışırsınız demedim mi baksana yatmayı bile beklememişsiniz
biz arada tartışırız ama daha birbirimize hiç sesimizi yükseltmedik biliyo musunuz kötü bi söz de söylemedik
canım,huylu huyundan vazgeçer mi,değişmez bizim odunlarımız
ses tonuna gelinceeeeeee,hani sen uzun boylu falansın yaa boyuna posuna göre daha kalın bi ses tonu bekliyodum hatta sesini duyunca teli bi çocuk açtı galiba falan dedim içimden ama sen çıktın nasıl narin bi ses tonun var,kendimi çok kalın sesli gibi hissettim yaa dileğin de,senin de,zeynebin de ses tonu bana göre ince ya da benimki kalın ama burda güzel arkadaşlıklar kurmuşuz biz,telde konuşunca daha iyi anladım,seviyorum kız sizi
dualarını oku yat,hiçbi şeycik olmaz allahın izniyle

iyi bari bu saatte yemek yapmaya uğraşmicaksın eeee erken de gelicekmiş kocan,beklersin artık

ay allahım nası bi barışma olmuş o öleafferin hemen barışın böle, içini de ferah tut cnm tv'yi aç uyursun zaten hemen

ben çıkıom kızlar uyku bastı yine eşim gelene kadar bari uyuyayım
ii gecelerrrrr:80:

uykucum benim hadi tatlı rüyalar,rüyanda KIZINI görürsün inşallah
bende duşa giriyim eşim gelene kadar...

Ayşem ben hamileykende yedim yememezlik yapmadım .canın çok isterse ye canım bak ecenaz maşallah sağlıklı

Vilinciğim ben evlendikten sonra hemen başladım konuşmaya alıştılar ama haksız bişe söylemiyorum

gü güle kullasn

aynen

kız zuzu sen ne tembel çıktın kız benimki gibi bi eşin olsa yanmıştın,çenesiyle yer bitirirdi seni

ayy sirken kalktım wcyi de yıkadım bi çaaşırlarım katlancak kaldı bugüne
ama dün söylendi yaa ..nedenn ; banyoyu yıkamak zorunda kalınca yüzüm düştü o da söylendi uyucanayapsaydın falan

selam millett günaydın yeni kalktım kocayı eğmeğee gönderdm kaç syfa yazmışınz gecegece

vilin yazcaktın galiba
sen daha söylenme duymamışsın güzelim o kadarcık olur
biz çoktaaaaaan yaptık kahvaltımızı...saat 8'e geliyodu zeynep hanım uyandırdı valla...sus payı fıstık ve portakal yedirdim ama kanmadı zilli eşim de 9'da kalktı,kahvaltımızı yaptık...hatta üstüne bi sürü de iş yaptım...sıkıcı bi gün,evi süpüreyim de zaman geçsin bari kocişede banyonun duvarlarını sildiricem hazır evde bulmuşken
dün akşam misafirlerin geldi mi?

ayşiniiiiim annene güle güle kullansın demeyi unuttum ben güzel günlerde kullansın inşallah....

sana zeynebi göstercektim yaaa...o hareket ettikçe göbeğim kımıldıyodu,onu izletcektim sana

istiyom istiyomm

evet vilin yazcktım

hey maşallah benimkide da kalktı uyandım bende ama daha yatıcam dedim ..sonra tlfn çaldı ona uyandım ,eşim uyumamış salona geçmiş çizgi film izliyodu :))

gldiler canm 12ye doğru gittiler

enkiii maşallh ecenaza sanada maşallah canm sütünee

Merhaba kızlar,
Enkidu öaşallah ecenaza
Ayşam hayırlı olsun annenin koltuk takımı..
Sirken geçmiş osun çok gıcık bi durum bu..Bizde ramazan bayramında memlekete gitti annemlerle radara yakalanmıştık 156 tl yazık günah dedim soygun resmen...Belirgin bi radar tabelası da koymuyolar heryereBi daha yaşamazsınız/yız inş..
Nek eşine kızdım çok basit bi nedenden dolayı sesini neden yükseltiyo ki.O günde yapmamışsın çok mu önemli sanki..Gerçi ne olursa olsun sesin yükseltilmemesi lazımAma olayı tatlıya bağlamışsınız umarım tekrarlanmaz..
Vilin zeynep hareketli olacak herhalde
Zuzu fırçayı yemşsin eşinden

Bende dün hamile pant aldım kendimeRengi formu çok hosuma gitti.Bordo renk.40 beden aldım tam oldu..Normal günde de giyerim sırf hamilelikte değilEşimle hafif limoni olduğumuz için alma demedi sen bilirsin dedi normalde bu renk pant sevmez.Topuklu giydim giderken ona da bişey demedi

saolun viliş zuzum kkorasssharcasın bakalım annem paraları, mezara mı götürcek

güle güle kullan sen de, bu sene renkli pantolonlar çok moda zaten ben de çok seviomhayırdır nie limonisiniz bakiim:44:

selam kızlarrrrr

ben de erkenciydim sabah ezanıyla uyandım zar zor uyudum sonra 9gibi tekrar uyandım, baktım uykunun geleceği yok makineye çamaşır attım nette gezindim biraz üstteki başladı temizliğe.eşim de ona uyandı neyse yattık yuvarlandık beraber azcık, sonra bişiler yiyip pazar market işlerimizi hallettik. dolap tamtakırdı ağzına kadar doldu, inş. bozmadan tüketirim

eve geldik işte az önce, bi makine daha çamaşır attım ytak odasındaki kıyafetleri topladım salona temizliğe başlıcam eşimi bekliom.kardeşimin arabasının aküsü bitmiş de onunla uğraşıodu.

nek yaa düşünüom da karı koca pek bi benzioz huy konusunda sankibizim kıskançlığımız, onların odunlukları, ota çöpe aniden bağırıp 2 dk.sonra sululuğa başlamaları, hemen gülmeye başlayıp yelkenleri koyvermemiz falan

herkese ii pazarlarrr

sabah zuzuma laf yetiştirdim bi baktım elektrikler kesilmiş...daha yeni geldi...şu ilçenin kazma işleri bi bitmedi yaa
neyse kesinti iyi oldu,kociş oyun oynayamadı,mutfakta beraber iş yaptık...rafları sildik,kociş aspiratötü ve fritözü temizledi...fritözü ve mikrodalga fırını kullanmıyorum diye tezgahın üzerinden kaldırdı...çekmeceleri silip yeniden düzenledi...sonra bi köye gitti...inek tohumlamaya az sonra gelir...gelince de banyoyu temizlicek,bende evi süpürüp silicem...zuzuma yazı yazınca kk'yı kapatmamışım,nikimi öğrenmiş eşim
zuzum yaa videoyu eklemeyi becerebilseydim izlerdiniz kuzum ama beceremedim :26:
koras,sizin aranız niye limoni bakim yine sıraya dizildik topikçe,teker teker bozuşuyoruz kocalarla,nazar değdi yine pantolonunu güle güle giy canım...
koras kuzenimin bi kızı var,hani şu kediye eziyet eden vardı yaa o,eşim onu çok kınıyodu yaramaz diye,kınaya kınaya başımıza getirdi,bizimki daha şimdiden durmuyo yerinde

vilinn eşin sonunda muradına erdii :)

bizde miskinlik yapıyoz yaa ,eşime dedim yemk odasında değişiklik yapalım yardım et ,bipazarın var otur dinlen temzzliğinde yok ne güzel diyoo
azcık da kudurduk kovalamaca oynadık :) yatak odasına kitledi beni :)) attı yatağa amaaaaa anası aradı un varmı diye :))))) gitti bütün heves:))

nekkk foto çekickin kazakları hatırlatırım

Dün gezmeye gidicez namaz vakitleri de birbirine yakın ya şu kadar saatte geliriz dedi..Bende ateş almaya mı gidiyoz dedim huysuzlandımBiraz tavırlandık birbirimize.Ama hep benim dediğim oldu genelde de öyle olur ama Renkli pant istiyodum ama 90 lı kiloda giysem komik olurdu..Şimdi güzel oldu fiziğim.İnş 10 kiloyuda veririm
Ayşam midenden ötürü mü uyuyamadınBende huzursuzdum dün..Öksürük tuttu beni kesik kesik.Gıcık oldu boğazım..Ara sıra kalktım.:2:

İnekler kendi kendine şey yapamıyo muAy cnm ekle videoyuYukarda anlattım cnm eşimle aramızdakini önemsiz zaten uzatmadık pek..İnş uslu olur cnm:26:Bende tedirgin oluyorum bu konuda:18:Eşine de aferin hep böyle devan edin cnm,daha doğrusu o

Bitmez zaten o aramalarıBi pazar gününüz var zaten özel şeyleriniz olur düşünemiyolar

kızmadım ben koras .. eşim içli köfte istedi anasından unu yokmuş ondan aradı ,karın yapsın da diyebilirdi

Selaam herkese kizlar.. netimiz baglanmadi daha tasima isini yapmadik hala esimin ustune diye onun gitmesi gerekiyor.
Biz iyiyiz Su ana kadar crs kontrol var 3lu test yapilacak 17. Haftaya girdik cinsiyeti de soyler diye bekliyoruz bakalim..
Tasindik bekledigim kadar olmadi neyseki iyi yani mesafe var ykiniz diye kasma yok.
Kendinize cook iyi bakin ozleyin beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…