eyvahhhh nolcek şimdiiiii:18:amaan bence merakı geçer artık öğrendi yasabah zuzuma laf yetiştirdim bi baktım elektrikler kesilmiş...daha yeni geldi...şu ilçenin kazma işleri bi bitmedi yaa
neyse kesinti iyi oldu,kociş oyun oynayamadı,mutfakta beraber iş yaptık...rafları sildik,kociş aspiratötü ve fritözü temizledi...fritözü ve mikrodalga fırını kullanmıyorum diye tezgahın üzerinden kaldırdı...çekmeceleri silip yeniden düzenledi...sonra bi köye gitti...inek tohumlamayaaz sonra gelir...gelince de banyoyu temizlicek,bende evi süpürüp silicem...zuzuma yazı yazınca kk'yı kapatmamışım,nikimi öğrenmiş eşim
zuzum yaa videoyu eklemeyi becerebilseydim izlerdiniz kuzum ama beceremedim :26:
koras,sizin aranız niye limoni bakimyine sıraya dizildik topikçe,teker teker bozuşuyoruz kocalarla,nazar değdi yine pantolonunu güle güle giy canım...
koras kuzenimin bi kızı var,hani şu kediye eziyet eden vardı yaa o,eşim onu çok kınıyodu yaramaz diye,kınaya kınaya başımıza getirdi,bizimki daha şimdiden durmuyo yerinde
kıyamammmm üzüldüm eşinevilinn eşin sonunda muradına erdii :)
bizde miskinlik yapıyoz yaa ,eşime dedim yemk odasında değişiklik yapalım yardım et ,bipazarın var otur dinlen temzzliğinde yok ne güzel diyoo
azcık da kudurduk kovalamaca oynadık :) yatak odasına kitledi beni :)) attı yatağaamaaaaa anası aradı un varmı diye :))))) gitti bütün heves:))
nekkk foto çekickin kazakları hatırlatırım
özgecim hoşgeldin bize yaz mutlaka cinsiyetini, ben erkek diom bakalım tutcak mı, nek de erkek demişti dimiii:44:Selaam herkese kizlar.. netimiz baglanmadi daha tasima isini yapmadik hala esimin ustune diye onun gitmesi gerekiyor.
Biz iyiyiz Su ana kadar crs kontrol var 3lu test yapilacak 17. Haftaya girdik cinsiyeti de soyler diye bekliyoruz bakalim..
Tasindik bekledigim kadar olmadi neyseki iyi yani mesafe var ykiniz diye kasma yok.
Kendinize cook iyi bakin ozleyin beni
sorma yaaa,bundan sonra yazdıklarıma dikkat etmem lazım :18:vilinn eşin sonunda muradına erdii :)
bizde miskinlik yapıyoz yaa ,eşime dedim yemk odasında değişiklik yapalım yardım et ,bipazarın var otur dinlen temzzliğinde yok ne güzel diyoo
azcık da kudurduk kovalamaca oynadık :) yatak odasına kitledi beni :)) attı yatağaamaaaaa anası aradı un varmı diye :))))) gitti bütün heves:))
nekkk foto çekickin kazakları hatırlatırım
Dün gezmeye gidicez namaz vakitleri de birbirine yakın ya şu kadar saatte geliriz dedi..Bende ateş almaya mı gidiyoz dedim huysuzlandımBiraz tavırlandık birbirimize.Ama hep benim dediğim oldu genelde de öyle olur ama Renkli pant istiyodum ama 90 lı kiloda giysem komik olurdu..Şimdi güzel oldu fiziğim.İnş 10 kiloyuda veririm
Ayşam midenden ötürü mü uyuyamadınBende huzursuzdum dün..Öksürük tuttu beni kesik kesik.Gıcık oldu boğazım..Ara sıra kalktım.:2:
İnekler kendi kendine şey yapamıyo muAy cnm ekle videoyu Yukarda anlattım cnm eşimle aramızdakini önemsiz zaten uzatmadık pek..İnş uslu olur cnm:26:Bende tedirgin oluyorum bu konuda:18:Eşine de aferin hep böyle devan edin cnm,daha doğrusu o
Bitmez zaten o aramalarıBi pazar gününüz var zaten özel şeyleriniz olur düşünemiyolar
Selaam herkese kizlar.. netimiz baglanmadi daha tasima isini yapmadik hala esimin ustune diye onun gitmesi gerekiyor.
Biz iyiyiz Su ana kadar crs kontrol var 3lu test yapilacak 17. Haftaya girdik cinsiyeti de soyler diye bekliyoruz bakalim..
Tasindik bekledigim kadar olmadi neyseki iyi yani mesafe var ykiniz diye kasma yok.
Kendinize cook iyi bakin ozleyin beni
bak sen zilliyetopiği ben açıp ben kapatır oldum
günaydıııınkendimi çok enerjik hissediyorum şu an
lavaboya kalkmıştım,karnım çok acıkmış,yattım ama uyuyamadım...zaten kızım da uyandı,o da acıkmış galiba...bi tane börek kalmıştı onu hüplettikzilli durdu bu kız kesin obur olacak uykum da kaçtı yaaa,gidiyim kocişime sarılıyım belki uyurum...daha çok erkenmiş yaa
valla dün benim de gözüme girdigünaydınnnn
vilişim afferin kocişine tam gözüme girdi dünkv'ye de ii olmuş çatlamıştır ahahahahhh
ne kadar erken kalkmışsınız cdden yaa, ben de 9 diyince ayaktaydım yine.eşime kahvaltı hazırladım yolladım 2 gibi falan gidicem bugün.
sirken güle güle kullan kaplarını baya uyguna gelmişler gerçekten
ayy hamile topikinde kız çocuğu olcakların belirtileri erken başlarmış dio, ne kadar doğru acaba
nekim unutma eklemeyi valla merak edioz bak burda
annemle de geçenlerde aynı konudan konuşuoduk benim yeğenim de çocuklarla hiç eşya paylaşmıyor falan, nası olcak ki dedim yuvaya gitmesi lazım ancak öyle öğrenir dediGünaydın kızlar,
Ya internetimde problem var sinir etti bi açılıyo donuyo falan çok geçmişe gidemedim oyüzden.
Bizde azcık yoğunduk haftasonu Cuma akşam kuzenimin kızının doğum gününe dünde arkadaşımın kızının doğumgününe gittik ama doğa bu ortamlarda acayip huzursuz oluyor sürekli kucağımızı istiyor çocuklarla oynamak istemiyor huysuz bi rahat bırakmadı yani kalabalığı çok semiyor yani napcaz bunla bilmiyorum valla ne bizi rahat bırakıyo ne kendi cmtside akşam yemeğe gideim dedik off allahım ne eşim ne ben yediğimizden bişe anlamadık zaten önce o yedi sonra ben yedik peşinde koşturmaktan nasıl çıktık geldik bilmiyoruz valla büyüdükçe kudurdu sıpa.
Dünde sabah halı sildim oturma odasu-ıyla giriştekileri,cam sildim tabi sonra yağmur yağdı neyse tozu gitti enazından ütü,banyo tuvalet heryeri temizledim, eşimde balkonu temizledi falan akşamda misafir geldi aniden neyse çok geç kalkmadılar öle geçti bir haftasonu daha.
Nekim tartışmışsınız ama uzamamış neyseki çok sevindim canım
Vilinn ikinci bir doğa geliyor bence hazır ol zeynepte doğadan geri kalmıcak bence cnm
Sirken cezayemişsiniz heralde kötü oluyo yaa dünyanın parasını alıyorlar üzülüyor insan havaya para yani eşimde yemiş geçen hafta arabayı çekmiş çekici 150 tl onunkide
valla dün benim de gözüme girdiaman nazar değmesin
kvye söylemedik balkon işini,akşam kp söylediyse sinir olmuştur bana sormadılar diye
sen de erken kalkar oldun
valla benim de çok erkenden belliydi belirtiler biliyosunuz ve sonuç kıııııııızallah senin gönlüne göre versin inşallah canım
cine 5'i açsana evdeysen
güle güle kullanın analı kızlı
nekin kazak işi zuzuya döndübekle dur eklicek diye
kızlar camcı geldi,ölçü alıp gitti...15 güne ancak takılırmış...akşam üstü dolap için geliceklermiş,netten dolap modellerine bakmam lazım
annemle de geçenlerde aynı konudan konuşuoduk benim yeğenim de çocuklarla hiç eşya paylaşmıyor falan, nası olcak ki dedim yuvaya gitmesi lazım ancak öyle öğrenir dedi
sen de evi temizleyip paklamışsın maşallah
ya sorma bak şimdi de uykum geldi yatıcam sanırım:26:
açtım öfke kontrolü var onu diosun dimi?
aa ne güzel hemen gelmişler bizde bi karar verilir evle ilgili mesela, ama sonra bekle ki olsun oeşim uyuzundan dolayı tabi
kuzum hamilelikte beslenmeden bahsediyodu ama sen açana kadar bitti
ben de eşim de tez canlıyız bi şey yapılacaksa hemen yapılmalı...bi de odanın boşalması gerekiyo yaa o yüzden acele ediyoruz
bol,yuvaya falan giderse ancak o zaman öğrenir canım
sizinde haftasonunnuz ne güzel dolu dolu geçmiş,gezmişsiniz ama cadı yormuş biraz sizi...gülü seven dikenine katlanır annesi
kocişimin canı kelem dolması çekmiş,altına kemikli et koyup pişirmiştik bi kez kv ile...akşam söyleyip duruyodu...pazara gitmişti şimdi,kelem al dedim,bugün hiiiiiç işim yok belki sararım
zaten ben de tahmin ettim başka bişi olduğunu bunu mu izlicem ki dedim
e o zaman bittiğine göre ben de yatabilirim.daha kahvaltı etmedim çubukla süt sadece
uyuyım uyanıyım kahvaltı ediim mutfağı toplıyım akşama karnıbahar ve pattis kızartmayı düşünüom ay midem kötü oldu acil yatıom ben
kelem ne kii açıkla gelince bakarım ben ama etli falan bişimiş sevmem ben kesin
Aaa cadı diye diye cadı ettik Doğayı.. neden öyle huysuz davranıyo ki dışarıda, çocukalrla da oynamıyomuş.Günaydın kızlar,
Ya internetimde problem var sinir etti bi açılıyo donuyo falan çok geçmişe gidemedim oyüzden.
Bizde azcık yoğunduk haftasonu Cuma akşam kuzenimin kızının doğum gününe dünde arkadaşımın kızının doğumgününe gittik ama doğa bu ortamlarda acayip huzursuz oluyor sürekli kucağımızı istiyor çocuklarla oynamak istemiyor huysuz bi rahat bırakmadı yani kalabalığı çok semiyor yani napcaz bunla bilmiyorum valla ne bizi rahat bırakıyo ne kendi cmtside akşam yemeğe gideim dedik off allahım ne eşim ne ben yediğimizden bişe anlamadık zaten önce o yedi sonra ben yedik peşinde koşturmaktan nasıl çıktık geldik bilmiyoruz valla büyüdükçe kudurdu sıpa.
Dünde sabah halı sildim oturma odasu-ıyla giriştekileri,cam sildim tabi sonra yağmur yağdı neyse tozu gitti enazından ütü,banyo tuvalet heryeri temizledim, eşimde balkonu temizledi falan akşamda misafir geldi aniden neyse çok geç kalkmadılar öle geçti bir haftasonu daha.
Nekim tartışmışsınız ama uzamamış neyseki çok sevindim canım
Vilinn ikinci bir doğa geliyor bence hazır ol zeynepte doğadan geri kalmıcak bence cnm
Sirken cezayemişsiniz heralde kötü oluyo yaa dünyanın parasını alıyorlar üzülüyor insan havaya para yani eşimde yemiş geçen hafta arabayı çekmiş çekici 150 tl onunkide
nekin kazak işi zuzuya döndübekle dur eklicek diye
yaa sen bişi yemeden yatmasanazaten ben de tahmin ettim başka bişi olduğunu bunu mu izlicem ki dedim
e o zaman bittiğine göre ben de yatabilirim.daha kahvaltı etmedim çubukla süt sadece
uyuyım uyanıyım kahvaltı ediim mutfağı toplıyım akşama karnıbahar ve pattis kızartmayı düşünüom ay midem kötü oldu acil yatıom ben
nigad benim dimmi?günaydın kızlar
işe başladım maalesef
geldim ki masamın yerini değişmişler patron ve yamağı arkamda ekran kabak gibi ortada
onu değişelim oturamam dedim onunla falan ugraştık
ve çalışmaya başlıcam geçmişe hiç bakamadım birazdan yönlenirimdünü okumadım zaten öncesini takiplemiştim
nigad cemrenin lacivert hırkası var ya onu sal gibi upuzun onun siyahını batikte gördüm başka nerde vardır ki:26:
enee lahana sarmasını ben de çok severimbeyaz lahanasebzenin içinde eti ben de sevmiyorum canım...ama bunda tencerenin dibine azıcık kemikli et koyup dolmaları onun üzerine sıralıyosun,dolma pişerken etin aroması geçiyo azcık
ben de kahvaltı yapmadım daha...süt-ceviz yedim ama şimdi acıktım...kahvaltı yapıp dolmamı sarıyım
günaydın canım nasılsın düzeldin mi iice?günaydın kızlar
işe başladım maalesef
geldim ki masamın yerini değişmişler patron ve yamağı arkamda ekran kabak gibi ortada
onu değişelim oturamam dedim onunla falan ugraştık
ve çalışmaya başlıcam geçmişe hiç bakamadım birazdan yönlenirimdünü okumadım zaten öncesini takiplemiştim
nigad cemrenin lacivert hırkası var ya onu sal gibi upuzun onun siyahını batikte gördüm başka nerde vardır ki:26:
yaa sen bişi yemeden yatmasanasürekli de söylüyoruz sonra miden bulanıyo.
Kalkınca kötü olucaksın bak
nigad benim dimmi?
ben hatırlamıyorum cemrenin hırkasını, hangisiyi ki? :26:
Dün ecenazı banyo yaptırdık eşimle cimcime suyu çok seviyor.sonra emzirdim babasıyla uyudular bende banyoyu topla mutfağı topladım işleri hallettim uyandın ben yatmadan.sonra babasına bıraktım bende yattım ama uyuyamadım.tekrar göğsüme ağrı girdi şişti kızardı.bi üşüme titreme ateş terleme ilaç içtim .gece kardeşimi işten çağırıp hastaneye gittim .ecenazı babasıyla bıraktım.doktor yinelemiş dedi ama müdahale gerekmiyor dedi antibiyotik verdi .bu sefer genel cerrahiye gittim.gecede kardeşim bizde kaldı ecenaza baktı .cimcime uyumadı bu gece 5 dakika uyuyor onu uyku sayıyor.gazıda çoktu büyük insan gibi gaz çıkarıyor.sabah kardeşim gitti eşimi uyandırdım kalk sen bak ben kötüyüm diye ağrıdan bende uyuyamadım.2saat uğraşmış uyutmak için yatağa yattı 5 dakika uyudu uyandı .bacaklarını hareket ettirdim gaz çıkardım yavrum en sonunda sabah 9da tam daldı .şimdi uyuyor.bende kalktım evi topladım kahvaltı yaptım.kv gelecek .bugün aşımızda var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?