Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

eyvahhhh nolcek şimdiiiii:18:amaan bence merakı geçer artık öğrendi ya

çok ii olmuş bu elektrik sana yaramış cidden, valla ya şu mikrodalgayı ben de mi kaldırsam, kullanmıom ki hiçç

ayy cadı olcak desene zeyno
kıyamammmm üzüldüm eşine

aa evet yaaa kazaklaaaaar

özgecim hoşgeldin bize yaz mutlaka cinsiyetini, ben erkek diom bakalım tutcak mı, nek de erkek demişti dimiii:44:

ben de somonumu ve salatamı yedim oh beee dünya varmışbalık diye diye sonunda kavuştum

evin içi yine çamaşırhane oldu yaa 2 makine çamaşır dışarda kurumadı tabi akşam olunca kokmasın die iiçeri aldım

sorma yaaa,bundan sonra yazdıklarıma dikkat etmem lazım :18:
ooooo baya ekşınlı bi günmüş ama tlf tam zamanında çalmış bize de hep öyle oluyo yaaa,eşimi müşterileri hep öyle zamanlarda arıyolar
evet yaaaa nek kazağı eklese de görsek,ben de merak ediyorum...

önemli bi şey değilmiş canım,allahım büyük kavgalar yaşatmasın hiçbirimize...bunlar tuz biber
inekleri sorma hiç aynı şeyi ben de söylüyorum eşime,hayvanları bırakın bi tek o zevkleri var onu da ellerinden almayın diyorum ben tohumlayınca da zevk alıyolar,boğaya gerek kalmıyo merak etme sen diyo hem böyle buzağıları daha farklı cins doğuyomuş,kaliteli oluyomuş

ayyy bugün benim kv de 10 kere aramıştır,sinir etti bizi yaa

özgeeeee,özledik seni canım cinsiyetini öğrenince buraya yaz taam mı merak ediyoruz bak

kızlar,bugün bütün gün temizlik yaptık eşimle...çok yardımcı oldu bana...benden çok o yoruldu desem yeri var...evim pırıl pırıl oldu...yarın akşamda halıları silicek kociş...bütün gün peşimde dolandı,sen yorulma ben yaparım diye balkonları yıkarken falan suyu o taşıdı yatak odasındaki balkonu da camla kapattırmaya karar verdik,yarın ustaları falan aricaz...dolap da yaptırıcam oraya...kızımın odasındaki ütü masasını,çamaşırlığı,vantilatörü,süpürgeyi,kilerdeki deterjanları oraya koyucaz...kızımın odasını boşaltıcaz anliicanız koca bey yine caymazsa hafta sonu samsuna gidip oda işini halledicez
yatak odam serin oluyodu,kapattırınca daha sıcak olur hem...bizim için önemli değil de zeynep üşür yanımızda hem kapalı balkonun temizliği daha kolay oluyo
kp geldi,kocişle maç izliyolar içerde...kv gelmedi, lazım da değil zaten tüm gün arayıp,yağ yakıp durdu...eşime bizi gezmeye götür dedi...eşim de ben viline yardım edicem bugün,tek başına çok yorulur,götüremem dedi

Son düzenleme:
topiği ben açıp ben kapatır oldum
günaydıııın kendimi çok enerjik hissediyorum şu an
lavaboya kalkmıştım,karnım çok acıkmış,yattım ama uyuyamadım...zaten kızım da uyandı,o da acıkmış galiba...bi tane börek kalmıştı onu hüplettik zilli durdu bu kız kesin obur olacak uykum da kaçtı yaaa,gidiyim kocişime sarılıyım belki uyurum...daha çok erkenmiş yaa

Son düzenleme:
bak sen zilliye kaçta uyandırmış öyle annesini

Özge inş her şey yolundadır bebişinle canım
cinsiyetini bize de yaz unutma :)

(kızlar arkimde yanıldım, kızı olacakmış daha hiçç tahmin yapiycammm )

kızlar, eklicem kazaklarımı tamam, unutuyorum
hatta annemin bi ördüğü bugün üzerimde, unutmazsam çekerim bugün

daha ne yazıcaktım ben :44: unuttum

Günaydın herkese

gunaydın kızlar
vilin eşin sonunda öğrendi demek
nektar kazaklarını ben de merak ettim
dün ben de esseye uğradım 3 lü saklama kabı aldım schaffer ın vakumlanabiliyor 19 liraya geldi (%50 + %10 indirim vardı)ihtiyacım vardı annemin saklama kabını bulaşık makinesine atmıştım bir garip olmuş; ona da aldım bir set götürdüm verdim başta olmaz sen kullan filan dedi ama sonra ses etmedi umarım hoşuna gitmiştir :26: anneme bir şey almak çok zordur kırk kere değiştirtir

günaydınnnn

vilişim afferin kocişine tam gözüme girdi dünkv'ye de ii olmuş çatlamıştır ahahahahhh
ne kadar erken kalkmışsınız cdden yaa, ben de 9 diyince ayaktaydım yine.eşime kahvaltı hazırladım yolladım 2 gibi falan gidicem bugün.

sirken güle güle kullan kaplarını baya uyguna gelmişler gerçekten

ayy hamile topikinde kız çocuğu olcakların belirtileri erken başlarmış dio, ne kadar doğru acaba

nekim unutma eklemeyi valla merak edioz bak burda

Günaydın kızlar,
Ya internetimde problem var sinir etti bi açılıyo donuyo falan çok geçmişe gidemedim oyüzden.
Bizde azcık yoğunduk haftasonu Cuma akşam kuzenimin kızının doğum gününe dünde arkadaşımın kızının doğumgününe gittik ama doğa bu ortamlarda acayip huzursuz oluyor sürekli kucağımızı istiyor çocuklarla oynamak istemiyor huysuz bi rahat bırakmadı yani kalabalığı çok semiyor yani napcaz bunla bilmiyorum valla ne bizi rahat bırakıyo ne kendi cmtside akşam yemeğe gideim dedik off allahım ne eşim ne ben yediğimizden bişe anlamadık zaten önce o yedi sonra ben yedik peşinde koşturmaktan nasıl çıktık geldik bilmiyoruz valla büyüdükçe kudurdu sıpa.
Dünde sabah halı sildim oturma odasu-ıyla giriştekileri,cam sildim tabi sonra yağmur yağdı neyse tozu gitti enazından ütü,banyo tuvalet heryeri temizledim, eşimde balkonu temizledi falan akşamda misafir geldi aniden neyse çok geç kalkmadılar öle geçti bir haftasonu daha.

Nekim tartışmışsınız ama uzamamış neyseki çok sevindim canım

Vilinn ikinci bir doğa geliyor bence hazır ol zeynepte doğadan geri kalmıcak bence cnm

Sirken cezayemişsiniz heralde kötü oluyo yaa dünyanın parasını alıyorlar üzülüyor insan havaya para yani eşimde yemiş geçen hafta arabayı çekmiş çekici 150 tl onunkide

valla dün benim de gözüme girdi aman nazar değmesin
kvye söylemedik balkon işini,akşam kp söylediyse sinir olmuştur bana sormadılar diye
sen de erken kalkar oldun
valla benim de çok erkenden belliydi belirtiler biliyosunuz ve sonuç kıııııııız allah senin gönlüne göre versin inşallah canım
cine 5'i açsana evdeysen

benimkiler bunlardan oldu
nektar dan önce ben ekledim

güle güle kullanın analı kızlı
nekin kazak işi zuzuya döndü bekle dur eklicek diye
kızlar camcı geldi,ölçü alıp gitti...15 güne ancak takılırmış...akşam üstü dolap için geliceklermiş,netten dolap modellerine bakmam lazım

annemle de geçenlerde aynı konudan konuşuoduk benim yeğenim de çocuklarla hiç eşya paylaşmıyor falan, nası olcak ki dedim yuvaya gitmesi lazım ancak öyle öğrenir dedi

sen de evi temizleyip paklamışsın maşallah

ya sorma bak şimdi de uykum geldi yatıcam sanırım:26:

açtım öfke kontrolü var onu diosun dimi?

aa ne güzel hemen gelmişler bizde bi karar verilir evle ilgili mesela, ama sonra bekle ki olsun oeşim uyuzundan dolayı tabi

kuzum hamilelikte beslenmeden bahsediyodu ama sen açana kadar bitti
ben de eşim de tez canlıyız bi şey yapılacaksa hemen yapılmalı...bi de odanın boşalması gerekiyo yaa o yüzden acele ediyoruz
bol,yuvaya falan giderse ancak o zaman öğrenir canım
sizinde haftasonunnuz ne güzel dolu dolu geçmiş,gezmişsiniz ama cadı yormuş biraz sizi...gülü seven dikenine katlanır annesi
kocişimin canı kelem dolması çekmiş,altına kemikli et koyup pişirmiştik bi kez kv ile...akşam söyleyip duruyodu...pazara gitmişti şimdi,kelem al dedim,bugün hiiiiiç işim yok belki sararım

zaten ben de tahmin ettim başka bişi olduğunu bunu mu izlicem ki dedim

e o zaman bittiğine göre ben de yatabilirim.daha kahvaltı etmedim çubukla süt sadece
uyuyım uyanıyım kahvaltı ediim mutfağı toplıyım akşama karnıbahar ve pattis kızartmayı düşünüom ay midem kötü oldu acil yatıom ben

kelem ne kii açıkla gelince bakarım ben ama etli falan bişimiş sevmem ben kesin

Son düzenleme:

beyaz lahana sebzenin içinde eti ben de sevmiyorum canım...ama bunda tencerenin dibine azıcık kemikli et koyup dolmaları onun üzerine sıralıyosun,dolma pişerken etin aroması geçiyo azcık
ben de kahvaltı yapmadım daha...süt-ceviz yedim ama şimdi acıktım...kahvaltı yapıp dolmamı sarıyım

günaydın kızlar
işe başladım maalesef
geldim ki masamın yerini değişmişler patron ve yamağı arkamda ekran kabak gibi ortada
onu değişelim oturamam dedim onunla falan ugraştık
ve çalışmaya başlıcam geçmişe hiç bakamadım birazdan yönlenirim dünü okumadım zaten öncesini takiplemiştim

nigad cemrenin lacivert hırkası var ya onu sal gibi upuzun onun siyahını batikte gördüm başka nerde vardır ki:26:

Aaa cadı diye diye cadı ettik Doğayı.. neden öyle huysuz davranıyo ki dışarıda, çocukalrla da oynamıyomuş.
Çocuk çocuğu görünce sevinir oynar oysa :26: kessin 2 yaş sendromuna girdi bu kız
nekin kazak işi zuzuya döndü bekle dur eklicek diye
eklicezzz

yaa sen bişi yemeden yatmasana sürekli de söylüyoruz sonra miden bulanıyo.
Kalkınca kötü olucaksın bak

nigad benim dimmi?
ben hatırlamıyorum cemrenin hırkasını, hangisiyi ki? :26:

Son düzenleme:
enee lahana sarmasını ben de çok severim
ben de dün pazardan kuru patlıcan aldım aslında yaprak da alsam mı diodum vazgeçtim kv'de vardır heralde :26:
günaydın canım nasılsın düzeldin mi iice?

aa neden değiştirmişler ki afferin ii yapmışsın tekrar değiştirmekle
yaa sen bişi yemeden yatmasana sürekli de söylüyoruz sonra miden bulanıyo.
Kalkınca kötü olucaksın bak

nigad benim dimmi?
ben hatırlamıyorum cemrenin hırkasını, hangisiyi ki? :26:

ya kızma amaaa çubuk yedim işte bi paket bastırsın midemi dieee

ama kalkmaya kalmadı zaten uyuymadım aynen lavaboya

bazlama vardı kaşarlı tost yaptım onu yedim biraz

mutfağı da topladım. gidip karnıbaharı haşlıyım pattis soyayım sonra da kızartırım...

Dün ecenazı banyo yaptırdık eşimle cimcime suyu çok seviyor.sonra emzirdim babasıyla uyudular bende banyoyu topla mutfağı topladım işleri hallettim uyandın ben yatmadan.sonra babasına bıraktım bende yattım ama uyuyamadım.tekrar göğsüme ağrı girdi şişti kızardı.bi üşüme titreme ateş terleme ilaç içtim .gece kardeşimi işten çağırıp hastaneye gittim .ecenazı babasıyla bıraktım.doktor yinelemiş dedi ama müdahale gerekmiyor dedi antibiyotik verdi .bu sefer genel cerrahiye gittim.gecede kardeşim bizde kaldı ecenaza baktı .cimcime uyumadı bu gece 5 dakika uyuyor onu uyku sayıyor.gazıda çoktu büyük insan gibi gaz çıkarıyor.sabah kardeşim gitti eşimi uyandırdım kalk sen bak ben kötüyüm diye ağrıdan bende uyuyamadım.2saat uğraşmış uyutmak için yatağa yattı 5 dakika uyudu uyandı .bacaklarını hareket ettirdim gaz çıkardım yavrum en sonunda sabah 9da tam daldı .şimdi uyuyor.bende kalktım evi topladım kahvaltı yaptım.kv gelecek .bugün aşımızda var

Sirkenciğim güle güle kullan saklama kaplarını .baya uyguna gelmiş.

Vilinciğim bende uyandırdım gece hep atıştırırdım ecenaz sakinleşirdi şimdide öle acıkınca ağaz açık her tarafa saldırıyor.

Nekim güle güle kullan kazaklarını.ben unutmuştum.

Ayşem işallah çıkarmaların fazla sürmez .ben çok korkuyordum .şükürler olsun çıkarmadım

canım ya çok geçmiş olsun nerden çıktı bu şimdi yaa, inş. bi daha tekrarlamaz artık.
ecenaz da baya yormuş seni, eşin annenin kıymetini de anlamıştır bence iş başa düşünce.annen varken her şeye yetişiodu tabi
kiminle götürceksin aşıya?sağlık ocağı yakın demiştin dimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…