Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

günaydın kızlar. benim sıpam bırakmıyor yazayım. görüşmek üzere

nekk anlattığına çok üzüldüm ....Neden söylemedin yaa söylemeliydin ben buna kızıyorum yaa haklısın çünkü haksızken susmak doğrudur tabii ama haklı olduğun zmanlar seni üzmelerine izin verme hep yaparlar bunu

selam kızlar

müdürüm sabahtır iş yığıyor kendileri onları yetiştiriyorum tam gircem bilir gibi tel açıyorr...

teli açıppp ne varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr diye bağırasım var ama işte buyrun tabii geliyorummmm demekten başka çare yokk

bazen insan üzülüyor heeee

ama onlar bizi üzüyor bizi kızdıryolar düşüncesiz davranıyorlar ...Bence bu durumu kullanıp birsürü masrafa soksan onu ne güzel olur buda lazmmış ee buda şunuda kocaman bi liste yapcan ver allah verrrrrrrrrrrrrr

Aaa cadı diye diye cadı ettik Doğayı.. neden öyle huysuz davranıyo ki dışarıda, çocukalrla da oynamıyomuş.
Çocuk çocuğu görünce sevinir oynar oysa :26: kessin 2 yaş sendromuna girdi bu kız

cnm aslında çocukları çok seviyo gider sarılır öpmek ister ama kalabalık olmıcak 2 tane çocuk olsun öyle oynamayı seviyor da işte bakalım işimiz var bu cadının sendromuyla

enkimm canım yaa inşallah eskisi kadar kötü olmzsın cnm neden tekrarladı acaba yaa sende bırak işi dinlen biraz canım uyutmuyor bu sıpa seni.

kızlarr yaa bu ara kendimi alışverişe verdim yaa gittim 2 tayt,1 pantol,1 etek,1 elbise aldım acayp indirmişler fiyatları hepsi 67 tuttu daha önce 1 elbiseyi o fiyata almıştım ordan ben uygun oldu aslında bayadır bişe almıyodum kendime yaa ii oldu

nekim yaa iş olayına üzüldüm seninde hep böyle gerizekalıların yüzünden boşa laf yiyoruz zaten bidaha bişe derse mutlaka söyle bence.

2sayfa şeyi okuyamadım yaa 1-2 mesj okuyom alıntılıyom biri geliyo kapatıyom sinir oldum 10kezz

zilliye bak sen yaa

güle güle kullanın

bak hele bana da laf sokmuş
bak/alım

Ogrenir ogrenmez yazarim kizlar bizde cok merak ediyoruz...

Zeynep cok gecmis olsun umarim cok sorun yaratmaz sana.

Nekim is icin uzuldum ya keske deseydin ama denmiyo ki bazen dimi.

Bol cok merak ettim neresi orasi cok uygunmus. Perdeni naptin?

Ben etli lahana, yaprak sarmasi bide kuru patlican dolmasi yaptim aksama.
Vilinde yapmis aynindan..

Ben net paketi yaptim 250 mb yetermi bilmiyorum hic, bide benim tlfna format atildi hafizadaki num. Gitti hep bana birinin sizin num.ri msjlamasi lazim Kim yapar?

akşam yemeklerinizi söyleyin bakalım hanımlar?

annem ıspanak yapcaktı
sebze yicekmişim

ama evde bişi yapmalıyım pratik bişi eşim yemez ki ıspanak
makarna mı yapsam yarın burayada getiririm fırında kaşarlı falan:44:

modain cnm mağaza taytlara bak 10 tl tanesi çok uyguna geldi yani.
valla perde hala yaptıramadım annemdeen haber bekliyorum senin dediğin yere gittim 130 falan dedi adam herşeye para buldum perdeye bulamadım güneşlikle idare ediyoruz şimdilik

ben ne yapsam yaa hiçbir fikrim yok:26:

demiştim ama burdan da yazıyım güle güle kuzucum
epeydir bişi almıodun tabii canım yıl oldu mu

bol aldıklarını güzel günlerde giy nerden aldın ne aldın? Benim gibi çıkamayanlar için resim eklesene uygun olduğunda

kızlar bu saatlerim ii oldu
sabah gel kahvaltı çay haber saat 10
sonra 1de dışarı çık 1 saat gez
2de gel bişiler atıştır işe başla 2,5 saat
4 gibi mola ver çay muhabbet birazcık
sonra az daha çalış vee saat 6
dilek gider :80:

cmtsi 3te çıkmayı hiç deneyemedim tabii
bu cmt bakcaz artıkın

nigar akşama dizimiz var ama keşke saat 8de başlasaydı

Bol biliyorum orayi canim abiye almistim ordan cok uyguna.
Gule Gule kullan.

Dileek sen beni gormuyon mu bakim bisede yazmadin bana

Dileek sen beni gormuyon mu bakim bisede yazmadin bana

sen beni görmüon mü asıl bakim ben zehirlendim ölüodum hiç dio musun canımcım çok çookkkk geçmişler olsun die

bana bişi yazmış mıydın adıma hitaben :26:

gidioum şimdi seninle sonra hesaplaşacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…