tamam sms atıyorum tatlım
kuzum, olumsuz bişi okumadım yazdıklarında (şükür)
sadece görümcenlerin araba almaya niyetlendiği kalmış aklımda, özür
İşle ilgili anlatıyım, bizim 80 küsür mağazamız var ya işte onalrın aylık bilançosunu hazırlıyorum ben. Kira, genel gider, elektirk, telefon, sigorta, maaş bu masraf oranı ciro ile kıyaslanınca msaraf oranına bakıyoruz. Şimdi de en son yıl sonu tablosu çıktı 12 aylık. Patronumuz 2012 nin 2011 ile mukayesesini istiyo. Bi baktım 2011 tablosuna eksikoldum. Bendne önceki kız bişe yapmamış. En son 9 aylık veriler var, benim kızdığım benden okadar detaylı iş istiyosunuz bu kızdan hiç mi istemediniz mukayese, yok yıl sonu tablosu. 2011 verileri eksik olunca sil baştan başa, 3 ay tamamla. Gerildim, sinr oldum, ağladım. Daha kendi işim yığınla duruyo, sürekli oraya nekadar borç var buranın indirim protokolü geldi mi. Cevap veremiyorum kalıyorum. Takip edemiyorum ki. Azar işittim dün yön. kur. başk. yardımcımızdan. Kendimi de savunamadım, şundan dolayı kendi işimi yapamıyorum diyemedim. Ağladım..
Öyle işte, yetişmicek işler.
böyle devammm
kalkar kalkmaz bişi yersen hiç böyle olmazsın :105: kraker felan at en azından ağzına kahvaltıyı hazırlayana kadar :/
bide afferim yorma kendini zaten dinlen tüm gün :)))
ayyyy bi de kızı olurmuş zuzumannesi falda erkek demişti,bakalım ne çıkıcak,ayyy merak ediyorum yaaa...özgem de yakında öğrenicekmiş bi dilşadın nazlı bebeği göstermedi
kızlar eşim aradı...aynen aktarıyorum konuşmayı:
eşim(e):aşkııııııııım,bebeğim,zeynebimin annesiii napıyosuuuuun?
ben(b):kahvaltı yapıyorum kızımla canım sen napıyosun?
e:yerim ben sizi...aşkım bi şey sorucam acaba ...... marka araba mı alsak? ne dersin?
b:ben karışmıyorum canım söylemiştim,iki de bi sormana gerek yok,nasıl istersen öyle yap...
e:aşkııııım öyle deme ama...hani özür dilemiştim,hani sen beni affetmiştin niye böyle konuşuyosun annesi?burda bi bebek mağazası varmış,akşam erken geliyim de zeynebe bi şeyler bakalım mı?
b:ben oraya baktım(yalan),hiç güzel şeyler yok orda...hem sen bi şeyler almak istiyosan kendin gidip istediğini alabilirsin...
e:yarın samsuna gidip ordan alalım mı?
b:yarın pazar,mağazalar pek açık olmaz...
e:ama annesi ben kızımıza bi şeyler alalım diyorum sen hiç istemiyosun...haftaiçi gidicez o zaman itiraz yok...
nasıl kızlar iyi süründürüyo muyum
kvnin yaptığı bi börek var,ondan istemiş annesinden,ama mırın kırın etmiş kv...tarifi al ben deneyeyim dedim...sen arayıp alsan olmaz mı dedi...ben geçen günki tartışmadan sonra ona kızgınım,aramam dedim...onun yüzünden kavga ettik,gece hastalandım dedim...ama sen benim haberim yokmuş gibi arayıp tarif alırsan yaparım dedim...tamam artık o olayı kapattık,açmayalım,keyfimizi kaçırmayalım dedi,yağlayıp ballayıp teli kapattı...böyle işte kızlar
Aaa cadı diye diye cadı ettik Doğayı.. neden öyle huysuz davranıyo ki dışarıda, çocukalrla da oynamıyomuş.
Çocuk çocuğu görünce sevinir oynar oysa :26: kessin 2 yaş sendromuna girdi bu kız
Dün ecenazı banyo yaptırdık eşimle cimcime suyu çok seviyor.sonra emzirdim babasıyla uyudular bende banyoyu topla mutfağı topladım işleri hallettim uyandın ben yatmadan.sonra babasına bıraktım bende yattım ama uyuyamadım.tekrar göğsüme ağrı girdi şişti kızardı.bi üşüme titreme ateş terleme ilaç içtim .gece kardeşimi işten çağırıp hastaneye gittim .ecenazı babasıyla bıraktım.doktor yinelemiş dedi ama müdahale gerekmiyor dedi antibiyotik verdi .bu sefer genel cerrahiye gittim.gecede kardeşim bizde kaldı ecenaza baktı .cimcime uyumadı bu gece 5 dakika uyuyor onu uyku sayıyor.gazıda çoktu büyük insan gibi gaz çıkarıyor.sabah kardeşim gitti eşimi uyandırdım kalk sen bak ben kötüyüm diye ağrıdan bende uyuyamadım.2saat uğraşmış uyutmak için yatağa yattı 5 dakika uyudu uyandı .bacaklarını hareket ettirdim gaz çıkardım yavrum en sonunda sabah 9da tam daldı .şimdi uyuyor.bende kalktım evi topladım kahvaltı yaptım.kv gelecek .bugün aşımızda var
topiği ben açıp ben kapatır oldum
günaydıııınkendimi çok enerjik hissediyorum şu an
lavaboya kalkmıştım,karnım çok acıkmış,yattım ama uyuyamadım...zaten kızım da uyandı,o da acıkmış galiba...bi tane börek kalmıştı onu hüplettikzilli durdu bu kız kesin obur olacak uykum da kaçtı yaaa,gidiyim kocişime sarılıyım belki uyurum...daha çok erkenmiş yaa
gunaydın kızlar
vilin eşin sonunda öğrendi demek
nektar kazaklarını ben de merak ettim
dün ben de esseye uğradım 3 lü saklama kabı aldım schaffer ın vakumlanabiliyor 19 liraya geldi (%50 + %10 indirim vardı)ihtiyacım vardı annemin saklama kabını bulaşık makinesine atmıştım bir garip olmuş; ona da aldım bir set götürdüm verdim başta olmaz sen kullan filan dedi ama sonra ses etmedi umarım hoşuna gitmiştir :26: anneme bir şey almak çok zordur kırk kere değiştirtir
nekin kazak işi zuzuya döndübekle dur eklicek diye
kızlar camcı geldi,ölçü alıp gitti...15 güne ancak takılırmış...akşam üstü dolap için geliceklermiş,netten dolap modellerine bakmam lazım
tarhanaakşam yemeklerinizi söyleyin bakalım hanımlar?
akşam yemeklerinizi söyleyin bakalım hanımlar?
Ogrenir ogrenmez yazarim kizlar bizde cok merak ediyoruz...
Zeynep cok gecmis olsun umarim cok sorun yaratmaz sana.
Nekim is icin uzuldum ya keske deseydin ama denmiyo ki bazen dimi.
Bol cok merak ettim neresi orasi cok uygunmus. Perdeni naptin?
Ben etli lahana, yaprak sarmasi bide kuru patlican dolmasi yaptim aksama.
Vilinde yapmis aynindan..
Ben net paketi yaptim 250 mb yetermi bilmiyorum hic, bide benim tlfna format atildi hafizadaki num. Gitti hep bana birinin sizin num.ri msjlamasi lazim Kim yapar?
kızlarr yaa bu ara kendimi alışverişe verdim yaa gittim 2 tayt,1 pantol,1 etek,1 elbise aldım acayp indirmişler fiyatları hepsi 67 tuttu daha önce 1 elbiseyi o fiyata almıştım ordan ben uygun oldu aslında bayadır bişe almıyodum kendime yaa ii oldu
bol aldıklarını güzel günlerde giy nerden aldın ne aldın? Benim gibi çıkamayanlar için resim eklesene uygun olduğunda
Dileek sen beni gormuyon mu bakim bisede yazmadin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?