Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

sirken aldığın çizme geldi mi nası çıktı bambinindi dimi ben yazın 3 ayakkabı aldım kötü çıkmıştı biraz:26:

ben geçen yıl aldım bambiden bi ayakkabı bi babet gayet ii sorun yok cnm.
ayrıca tşk ederim bilmiyom işte bana çok uzun zaman geldi sanki

bol aldıklarını güzel günlerde giy nerden aldın ne aldın? Benim gibi çıkamayanlar için resim eklesene uygun olduğunda

tşk ederim cnm sizin orda varmı bilmiyorum modain mağazanın adı.2 tayt 1 dar paça pantol bir elbise bi etek aldım yarın fotolarım şimdi arabaya koydum yanımda değil.

dilekk benidee götürrrr

oyyy bu sıpanın düzeni ne zaman oturacak ya. fırlama yoruyor beni. yere bırakıyorum arada biraz oyalansın diye 5 dk. sonra zırlamaya başlıyor. mecbur alıyorum yine. şimdi bıraktım koltuğa uyuyor, bakalım ne kadar sürecek. bu arada bu sene fark ettim ki kurutma makinası şapşahane birşeymiş, lüks değil zorunluymuş!!! çocuğun eşyalarını yıkıyorum, kurumak bilmiyorlar. yetişmiyor çamaşır falan. çamaşır sepetini bir boşaltamadım gitti yani. yıkadıklarım kuruyana kadar sepet doluyor yeniden. şimdi sıkıştırdım yatak odama, fanı da açtım en yüksek ayarda. yatıncaya kadar kalsınlar orda, biraz hızlandırır, yatarken de salonda klimayı açar burda bırakırım çamaşırları. zorunlu alınacaklar listeme eklendi kurutma makinası. bakalım ne zamana nasip olacak.

bi de katı meyve sıkacağı arıyordum ya, şuna karar verdim Homend 2702 Projuicer 900 W Katı Meyve Sıkacağı - Beyaz Eşya / Mutfak - Hepsiburada.com ykmnin sitesinde var, mağazada da varsa ordan alcaz. narenciye sıkacağı parçasının da olması çok hoşuma gitti.

özgecim cinsiyetini sabırsızlıkla bekliyoruz bebişin. bu arada yeni evinizde huzurla, sağlıkla oturun canım. annenler ne yaptı, buldular mı başka ev?

dilekcim geçmiş olsun canım ya. seni bir türlü arayamadım. İlker bu aralar aklımı başımdan alıyor cidden. bazen telefon çalıyor, evin içinde arıyorum telefonu. yeni çalışma saatlerin iyi olmuş gerçekten. eskisi kadar yıpratmaz seni. cumartesi de 3 te çıkabilirsen harika olacak canım. eşinin yeni işi nasıl gidiyor?

enkimm bir rahat edemedin canım ya, yeniden rahatsızlanmana üzüldüm. inşallah önceki kadar zorlamaz seni. annen gidince eşin anlamıştır kıymetini bir günde. evde sürekli yardımcı olacak birinin olması güzel birşey. ama kızınla ne kadar erken başbaşa kalırsan o kadar çabuk atıyorsun acemiliği üzerinden. aşılardan sonra ateşi falan çıkmaz umarım. gelişimi de çok iyiymiş

villişşş istikrarlı adımlarla ilerliyorsun tatlım eşin konusunda hafta sonu ne kadar yardımcı olmuş, hep böyle devam etsin inşallah.

bizim doğum günümüz gayet normal bir gün kıvamında geçti kızlar. eşim iş çıkışı benim ltbde beğendiğim bir mont vardı, bedenini bulamamıştık. onu aramış ama bulamamış yine. saat 5 gibi geldi ablamlara. çok fena da yağmur vardı, kuzum nasıl ıslanmış, hasta olacak diye korktum ama çok şükür birşey olmadı. ablamlarla beraber çıktık avmye gittik, gezdik biraz. ablam dedi isterseniz ilkeri bize bırakıp başbaşa çıkın. ama içim rahat etmedi, aklım oğlumda kalır diye istemedim. hep beraber çıktık, gırgır şamata gezdik. kipadan ufak bi pasta aldık. eve gelince üfledik, yedik evimize döndük. pazar günü de bekar olan görümcemle, eşimin en büyük abisi geldi ailesiyle. görümcem hediye almış, diğerleri de pasta, bi daha üfledik yedik bol kalorili bir hafta sonu oldu yani cuma gecesi ablamlarla sabah 3,30 a kadar monopoly oynadık, çok eğlenceliydi. pazar günü de eşimle bebişi bıraktım evde, görümceme hediye almaya gittim. hep birşey eksikmiş gibi hissettim yanımda ya, koşa koşa eve geldim. bu bebiş bende çok bağımlılık yapmış, anladım yani.

benim dünden pilavım, tavuk sotem ve sodalı böreğim var. bu akşam yeter onlar. rahatım yemek konusunda. zaten cumartesi günü ablamlardaydık diye pazar alışverişi de yapamadık. yarın ne yeriz bilemiyorum

Yarenim sagol canim evet annemlrrde tasindi, senin yaramaz sipana da masallah bizide beklicek oyle gunler ins.
..
Dilek bilmiyodum Ben senin zehirlendiini gecmis olsun yakin gecmisi okudum gormedim iyisin dimi?:26:

kızlaaaaar ne yoğun bi gündü yaa
dolmamı yaptım,çok güzel oldu,kocişim de çok beğendi...azcıkda kvlere verdik...bugün samsuna ordanda amasyaya geçmişler,kızıma gelinlik almışlar,çoooook şirin sonra dolap için usta geldi,netten beğendiğim bi kaç çocuk odası vardı adama gösterdim kaça yaparsın diye 2000 tl fiyat çıkardı ve ortaya nasıl bi şey çıkacağına tam garanti veremedi yarın samsuna gidip odalara bakıcaz tabi kar yağmazsa...kociş çok ısrar etti,kendimi geri çekmem işe yaradı böyle işte

250 mb çokk az, hemen bitiyo çok uzun kullanamazsın gibime geliyo.
Bende de 300 mb var ama sadece whatsapp için kullanıyorum.
Sms atmıştım sana, cvp vermedin herhalde telefonunun formatlandığı ana denk geldi :)))

Seda aldıklarını güle güle kullan demişmiydim ben sana foto ekle bir ara

Günaydın herkese
eşimle azcık limoniyiz, sarılmadan uyuduk bu gece.. garipti
sabah uyuyo mu uyumuyo bu bilmem sarıldı, benim de kalkma saatimdi hiç karşılık vermeden kalktım öyle.

canım sevindimm ağlamayana emzik yok,çok doğru

günaydın kızlarr çay demledim 1taneck poğaça alıp geleyim

yarenim bende düşünüyom aslında kurutma mak. ama çok elkt.harcıyo diyolar yaa
sen oğluşuna çok bağlanmışın ama çalışmaya başlayınca nasıl olcak

nekk nolduki canm gene hangi lüzumsuz şeye tartıştınız

gunaydın kızlar

o poğaçaları löp löp ye zuzu hanım sonra benim basenlerim niye genişledi de poğaça filan yeme

Gerçekten lüzumsuz.. Dün akşam konuşuyoruz, bunun iş yerinde bi kız var Sibel diye. Nişanlı.
Kaç defa tartıştılar, şimdi de sürekli kızı hiç sevmediğini söylüyo. Uyuz oluyomuş fln.
Dün akşam da, “sibelin düğünü olunca gitmek gerekecek” dedi. “Niye ki? Çok mü önemli biri” dedim.
“Ne alaka canım davetiye verirse tabi ki gitcez” dedi. “3 aydır tanıdığın biri nekadar da önemliymiş, gitmeyeceksin tabi ki”
Modundayım ben. “off saçmalama” felan derken uzadı böyle. “5 yıllık arkadaşının düğününe gitmedins en bu yaz, bu kız kim oluyomuş” dedim, sinirlendi bağırdı.
Gitt yattı, ben de yattım. Öyle küs bi şekilde. Haklı olduğumu düşünüyorum, kendiyle çelişiyo. Bi hoşlanmıyorum kızdan bi düğününe gitcem. ?
Hala çok sinirliyim bu konudan dolayı, hiç akşam yanıma yanaşmasın

günaydın kızlar

yarenim sende benim gibi olmuşsun çok zor dimi bende haftasonu onunla geçirmem gereken vakitte bişey yapıyosam çok vicdan azabı çekiyorum resmen annelik bu olsa gerekkurutma makinesi için bende bu yıl seninle aynı şeyi düşündüm havalardan kuruması 3-4 günü buluyor deli etti beni doğalgaz olsa evimizde peteklerin üstünde hemen kurur aslında ama olmadığı için böyle sürünüyoruz işte.bu meyve sıkacağından arkadaşımda vardı sanırım memnundu cnm bende arzumun var bizim cadı meyve suyu pek sevmiyor oyüzden yapamıyorum.

nekim gereksiz olmuş gerçekten insanı ençok sinir edende 3.şahıslar yüzünden tartışmak zaten.şimdi belki işyerinde herkes gideceği için eşin gitmesi gerektiğini dşünmüştür cnm ayıp olur diye düşündü belki.ister istemez sürekli yüzyüze baktığın insanlar yani biyerde mecburiyet hissediyor insan ama tabiki aram kötüyse bende gitmezdim,gitmesinide istemezdm.

gunaydın kızlar

o poğaçaları löp löp ye zuzu hanım sonra benim basenlerim niye genişledi de poğaça filan yeme

ama ama bitanecik :26:

aynı işyerinde çalışıyolar canm tartışsalar da küs değiller sonuçta dimi,işyerinde tartışılabilir işlerle ilgili bidurum sonuçta
diğer arkisini hergün görmüyodu belkide ne sebeple gitmediğini bilmiyorum ama bukızı hergün gördüğü için ayıp olur diye düşünmüştür ..tee şimdiden niye uzattın ki sen "ogün bi gelsin "diyip geçiştirseydin keşke
nerden geldi konu sibele onu da merakettim

kış günü gerçekten kurutma makinesi zorunlu deli oluoum yaa dediğin gibi 3 günde çamaşır kuruyana kadar yenisi yıkanıo evin içinde sürekli çamaşır bide kazaklar daha çok yer kaplıo makine daha çok çalışıo daha çok zahmet
ben çok araştırdım sonra yine oturdum kaldım
umarım alırda kurtuluruz canım
doğum gününüz artık başbaşa olamıcak ama zaten bundan şikayetçi olan yok desene ama işe başlayınca çok zorlanacaksın belki başlamayacaksın bile ne düşünüosun:26:
eşin sağolsun istediğini almaya çabalamış ama şans işte

saatlerim gerçekten ii oldu yarenim yaa dünü çok daha rahat geçirdim misal cmtsi de umarım sorunsuz olur
eşim şimdilik tam anlamıyla yuvarlanıp gidio ortağı memur oldu işler harika diil kendini götürüo diyelim
hala da eski ortağa 5000 bin borcumuz var o olmasaydı şuan sıfırdı borç harç ama hep bişi çıkıo maalesef

Dilek bilmiyodum Ben senin zehirlendiini gecmis olsun yakin gecmisi okudum gormedim iyisin dimi?:26:
yaa hem bilmezsin hem bana laf çarparsın
bende yakın geçmişte zehirlendim zaten bebeyim
şimdi iyiyim çok şükür

benim çizme iyi çıktı bir kez giydim bence 50 liraya süper
sevindim canım güle güle giy

bende dün kotonda bi bot beğendim 59a düşmüş nek bol mutlaka görmüşsünüzdür

Günaydın herkese
eşimle azcık limoniyiz, sarılmadan uyuduk bu gece.. garipti
sabah uyuyo mu uyumuyo bu bilmem sarıldı, benim de kalkma saatimdi hiç karşılık vermeden kalktım öyle.
neye trip yaptın acaba:26: huysuz

canım sevindimm ağlamayana emzik yok,çok doğru

nekk nolduki canm gene hangi lüzumsuz şeye tartıştınız
aynen öyle valla tatlım:13:

günaydınlarrrr

ayıp olur die nezekaten gidiyim die düşündü herhalde ama
daha fol yok yumurta yok
belki kız nişanı atacak (Allah kimsenin işini bozmasında tabii)
belki eşine davetiye vermicek
bi ton şey olabilir
daha şimdiden konuşup tartışmaya gerek yok ki
aslında haklısın hiç sevmioum ama gitmek gerekir yüz yüze bakıouz modu yanlış
mutluluklar dilioum ama katılamayız biz deyip kestirip atması lazım
her davetiye verenin düğününe gitseydik
bu hafta eşimin kuzeni evlendi eşim hiç gidelim demedi bile ben zaten hastaydım öyle kaldı gitti düşün yani teyzesinin kızı küs falan diil

dün oses deki ayda nekadr güzel söyledi dimi çok beğndim

halil sezai isyan dimi
hadise bi kez daha dinlemek istedi
özel hayatımda yeri çok büyük dio
ben ilkini dinlememiştim 2.cyi dinledim
hadise öyle bi anlattı ki eski bi sezen aksu şarkısı sandım

ben kayıp şehiri izlioum oda geç başlıo die tvyi açmamıştım bile yarışmayı unutmuşum

evet, herkes gidecek dedi canım ama söyleme şekline sinir oldum ben.
Böyle kesin net, sanki amcasının oğlu evleniyo gibi hevesli bir şekilde.
"Bizim iş yerinde de evlenen oldu, gittim mi? Gittik mi" dedim susuyo.
Hatta aynı ofiste çalıştığım çocuk evlendi, masası 2 masa ötemde ona gitmedim ben.
Sonra düğün hediyesi aldım, alırken söylenmişti.
ama düğününe gitmedim ayıp oluyo demiştim, "ne ayıbı yaa allah allah gitmek zorunda değildin düğününe" demişti.
Bak akşam hatırlatıyım bunu.

dayanamadım Arzu. Uyuz oldum söyleyiş tarzına, hep Sibelden hiçç hoşlanmadığını söyleyen kişi birden düğüne gitmeye pek hevesli görününce sinirlerim zıpladı.
Sibele konu hopp diye geldi. Birde Sibel davetiye verirse düğününe de gitmek lazım diye girdi konuya.

Ben de benzer bişi söyledim, pek benzer değil aslında
o sinirle, davetiye verirse "hiç verme biz katılamiycaz" de dedim.
Saömalama öyle bişi yapamam dedi. Daha çok sinir oldum..
Daha geçen gün boğazlamak istiyodu Sibeli, ne bu saygı sevgi sinir oldum..

bunu alıyım mı kızlar

taytla ve o salaş hırkamla çok güzel olur bence
gerçi dolabımda parmak arası terlik sokmaya bile yerim yok

nigar yaa cemrenin hırkayı bulamadım bi türlü

alishia'ya ihtiyacın var sanırım birlikte gaza gelip kırıp dökmelisiniz

dilşad nerde kızlar dünde yoktu bugünde gelmemiş galiba
bilmediğim bişi mi var:26:

birde annem kızlara bi sor anneleri 45+ yaş kremleri için ne kullanıolar dedi
annem avon alıodu şimdi de elle dio ama ben öyle bişi bulamadım ki
acaba anway miydi neydi onun var mı ki nası?

Gunaydin herkese...
Nekim avea 3lu paket 250 ser dk sms net diye aldim yettigi yere kadar artik.
Yok sen msj attiginda format atilmamisti ama sms yoktu sonrada silindi zaten. Dugun konusuna gelince bencede gereksiz bu telas bide sevmiyomus zaten ins geliriz diyip o gunede bahane bulabilir istese kimseninde zoruna gitmez yani.

Dilek gecmis olsun tekrar saatlerin duzene girmis galiba sevindim.

Hastaneyi aradim kizlar randevu icin Dr yarin ameliyati varmis prs Ye gidicez yani.

saol canım
evt saatler artık hafta için 7den 6'ya alındı
ağlaya ağlaya tabii
prş cinsiyetini de öğreneceksin dimi hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…