Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

kıskançlık sezdim sanki ya olabilir nişanlıda olsa insan kıskanıyor işte nekim anladım ben seni
dün burdaydı diloş günaydın yazmıştı sadece ama heralde.

valla benim annem hangi marka kullanıyo bilmiyom eczaneden almıştı heralde hatırlamıyorum şimdi annende bak araştırma konusunda bize danışmış deseneamway ii bence yaa bitkisel falan zararı yok bence ondan alsın.

aydayı bende beğendim yarım yamalak dinledim ama kızda çok tatlıydı bu arada.

özge hayırlısı olsun cnm bigün geçte olsa öğrenirsiniz inşallah..

evet canım
aman o da hemen duygusala bağlıyo uyuz kadın

:) kıskançlık yapmışn ya ,eşinde az saçmalamış :)
uzatmayın akşama, daha onu bunu sölücem diyp durma daha fol yok yumurta yok belki davet etmicek belkide mecburen (herkese verdiği için) edicek ,gün ola devran dönee

aa evet salaş şeylere uygundr :) nekadnn

alishia'ya ihtiyacın var sanırım birlikte gaza gelip kırıp dökmelisiniz

dilşad nerde kızlar dünde yoktu bugünde gelmemiş galiba
bilmediğim bişi mi var:26:

:)))

dün cee diyip gitti

göbecik
doğru diyonda sabh kalkar kalmaz yiyemiym ki bişey yaa , geçen sene zorladm kendimi ama yok yani alışmamışım üzerinden geçmesi lazım ,e anca işe gelene kadar 30dk çay demle et15dk da ordan anca iştee

yok kıı niye kızaym

şu çula çaputa verdiğin parayı bir kenara atsan şimdiye zengin olmuştun
dolabında yer yoksa alma .

dilekk çizmeye yorum yapmamışım cnm hoş durur dediğin gibi ama ihtiyacın yoksa boşa alma tabiki.

Mecburen bulacak bişi, o düğüne gitmicek inada bindirdim resmen işi
Biz de heyecanla bekliyoruz cinsiyet haberlerinizi, nasıl bebiş? Hareketlerini hissetmeye başladın mı?
Senin içinden kız mı erkek mi geçiyo?

kıskançlık sezdim sanki ya olabilir nişanlıda olsa insan kıskanıyor işte nekim anladım ben seni
dün burdaydı diloş günaydın yazmıştı sadece ama heralde.
Anlamışsın evet

Tutamam ki kendimi
Hiçç sırnaşmasın bana akşam

Dilek ben botları beğenmedim :) sen bilirsin tabi, giyecek uygun şeyin varsa al, ucuzmuş..

şu çula çaputa verdiğin parayı bir kenara atsan şimdiye zengin olmuştun
dolabında yer yoksa alma .
denedim öylede zengin olamadım
amann bi daha mı gelcem dünyaya yaa
bende bunlardan keyif alıoum
kuaföre maniküre pediküre para veren bi tip diilim
dışarda yiyim içiyim gibi keyiflerim yok
sigara çok çok keyfi tam 8 gündür içmiodum onada deli gibi para harcamıoum
tek mutluluğum ayakkabı ve çanta
onada bi ayakkabıya 300 lira veren bi insan diilim hep indirim ucuzluk makul şeyler falan beklioum

oldu muu iyi acındırdım kendimi ama sana sökmez gibi bi his var içimde

dilekk çizmeye yorum yapmamışım cnm hoş durur dediğin gibi ama ihtiyacın yoksa boşa alma tabiki.
evet yorumunun ilk kısmını dikkate alıoum hoş olur
ikinci ihtiyacın yoksa alma kısmını
hooooooopppppppppp çöpe atıoum
saol arkidaŞıMM

dilek bu botları giyeceksin özel arabana binip iş yerinin önünde ineceksin çok fazla yürümeyeceksin dışarıda kullanıma gelmez çabuk kirlenir çünkü çok açık renk

nasıl da tanışmışsın beni evet bana sökmez böyle acındırmalar ancak delik botunu göstermen lazım al demem için şaka ya o kadar da değil

kuzum sen aklına sokmuşsun alacaksın bizi de emellerine alet etmeye çalışıyorsun

59 tl canım
10 tl bonusum var onu düşsem 49tl 3 böldürüp aliyim
daha da inmez sanırım dimi:26:

nigarrr nerdesin yaa bota baksana

daha neyi indirsinler ayda 16 tl ödücen bişii değil

hayallam yaaa
uzattıkça inada bindirceksiniz daha da

dilek bu botları giyeceksin özel arabana binip iş yerinin önünde ineceksin çok fazla yürümeyeceksin dışarıda kullanıma gelmez çabuk kirlenir çünkü çok açık renk

hmm dikkate alınası bi bakış açısı

nektar eşinle tartışmışsınız keşke teklik üçüncü şahıs sizin aranızı bozmasaydı...
düğün ne zamanaymış? O zamana kadar ne olacağı belli olmaz belki gitmekten vazgeçersiniz ama bunu kafanda inada bindirdiğini eşine belli etme hımm bakalım olabilir de inada bindirirsen gitmeyecekliği varsa da gitmek ister.

selam kızlar keyfim yok biz de atıştık dün,hala küsüz,anlatırım bi daha girersem
içim de bi kötü zaten, bişiler de yedim ama hala kötü

nekim haklısın aslında da zamansız bi tartışma olmuş ama insan kendine hakim olamıo dimivalla ne işi var sevmediği zırt pırt küstüğü kişinin düğününde,gitmeyiversin bahane mi yok uydurur sonra bişiler

görüşürüz kolay gelsin herkese:80:

hı vilişş afferin

dilek botlar da fena diil

öyle diosan öyle olsun

ama bazen siz beğenmeyince almıoum gerçekten bak onun için soruoum
kirlenme olayını düşündüm haklısın avmde giyerim tertemiz üstüne tayt ve hırka tarzda bi çanta
ayy harika oldum yine

sen eklediğim hiç bişiyi beğenmez oldun farkında mısın
sen de benimkileri
tarzlarımız farklı zaten, bundan doğal bişi yok :)
sen kokoşsun.
bu tür botları ben de giyerim ama bunu beğenmedim. Sen de eminim bayılmadın, sırf ucuz diye almak istiyosun..
hele bi gitsiiiinnn
düğün ne zaman onu bile sormadım sinirden :26: ayy ne zaman acaba merak ettim..

bak saat kaç oldu kendi de aramadı hala :44: ben zaten ölsem aramam

vee beklenen tepki alishiadan gelir

aslında sende al dicektim ama sizin oraya pek kaba yağmurada dayanıksız olur die düşündüm
kendine dikkat et yat dinlen birazcık canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…