bir avm de giymek için fazla lüks bence abiye ayakkabı mı alıyonöyle diosan öyle olsun
ama bazen siz beğenmeyince almıoum gerçekten bakonun için soruoum
kirlenme olayını düşündüm haklısın avmde giyerim tertemizüstüne tayt ve hırka tarzda bi çanta
ayy harika oldum yine
dimmi gitmesin, gitmicekkkselam kızlar keyfim yok biz de atıştık dün,hala küsüz,anlatırım bi daha girersem
içim de bi kötü zaten, bişiler de yedim ama hala kötü
nekim haklısın aslında da zamansız bi tartışma olmuş ama insan kendine hakim olamıo dimivalla ne işi var sevmediği zırt pırt küstüğü kişinin düğününde,gitmeyiversin bahane mi yok uydurur sonra bişiler
sen de benimkileri
tarzlarımız farklı zaten, bundan doğal bişi yok :)
sen kokoşsun.
bu tür botları ben de giyerim ama bunu beğenmedim. Sen de eminim bayılmadın, sırf ucuz diye almak istiyosun..
hele bi gitsiiiinnn
düğün ne zaman onu bile sormadım sinirden :26: ayy ne zaman acaba merak ettim..
bak saat kaç oldu kendi de aramadı hala :44: ben zaten ölsem aramam
bak hele düğünün ne zaman olduğunu bile sormamışsınhele bi gitsiiiinnn
düğün ne zaman onu bile sormadım sinirden :26: ayy ne zaman acaba merak ettim..
bak saat kaç oldu kendi de aramadı hala :44: ben zaten ölsem aramam
bir avm de giymek için fazla lüks bence abiye ayakkabı mı alıyon
bence alma dilek alma alacaksan da hafif koyu rengini al kir götürsün
iki gün sonra ben bunun pisliğini temizlemekle uğraşamıyorum yada temizlerken çamaşır suyu ağarttı iyice kapıcıya verdim dersin
ucuz alacak kadar zengin misin dostum onu söyle sen bana
bak hele düğünün ne zaman olduğunu bile sormamışsın
şu an öfkenden böyle konuşuyorsun biraz zaman geçsin durulursun
zaten sürekli dipdibe değilsiniz ki biz gibi; kısıtlı zaman görüşüyorsunuz neden bu zamanlarınızı da birbirinize zehir ediyorsunuz.
Geçen Avrupa Avrupa da denk geldim iki anne var bir de kızları (sanırım annelerden biri kızın kayınvalidesi) kızın eşi salonun ortasına dart asmak istiyor kız deliriyor kavga ediyorlar anneler taktik veriyorlar erkeklere istediğini yaptıracaksın ama çok keskin konuşmayacaksın zamanla istediğin kıvamı verirsin diyorlardı aslında ne kadar doğru...
tabii ölüp bitmedim ama bu tarz yok gbi varsa da bu renk yok gibi oda varsada tüyü böyle değil gibi amann alıyım işte
nigar yaa sinirlenip uzattıkça onu bu fikre yakınlaştırcaksın
akşama
ya hayatım elin kızı için küs yatıp bozuştuğumuza değer mi ben anlam veremedim hem sevmeyip hemde kendini gitmek için zorunlu hissetmene de
hayatta neler oluo du bakalım o gün gelsin ama ben gereksiz buluoum de o zaten yumuşar yaa
yapma lütfen valla nigarım şurda ne kadar ömrümüz var kimse bilmio 2 saat 2 saattir canınızı sıkkın mutsuz geçirdiğinize değer mi
biz öyle olsa sürekli konuşmayan tipler oluruz sabah banyoyu sen kirletiosun ben kirletioum die kavga ettik ama nası kavga ediouz
ben saçımı yaptım eşimde giyinmiş gelmiş sarılıo saçın güzel olmuş die teşekkür ederim dedim geçti gitti nie küsüyüm ki oda zaten küsmez
gereksiz kavga etme uzatıp canını sıkma sizden daha önemli diil ki hiç bişi sarılıp uyumamızdan daha büyük mutluluk vermez o dügüne gitmek de
bak hele düğünün ne zaman olduğunu bile sormamışsın
şu an öfkenden böyle konuşuyorsun biraz zaman geçsin durulursun
zaten sürekli dipdibe değilsiniz ki biz gibi; kısıtlı zaman görüşüyorsunuz neden bu zamanlarınızı da birbirinize zehir ediyorsunuz.
Geçen Avrupa Avrupa da denk geldim iki anne var bir de kızları (sanırım annelerden biri kızın kayınvalidesi) kızın eşi salonun ortasına dart asmak istiyor kız deliriyor kavga ediyorlar anneler taktik veriyorlar erkeklere istediğini yaptıracaksın ama çok keskin konuşmayacaksın zamanla istediğin kıvamı verirsin diyorlardı aslında ne kadar doğru...
aa çok uygunmuuuşşşben de bundan alacağım böyle bir şeye ihtiyacım vardı nerde görsem çok pahalı oluyordu burda baya uyguna geliyor
SCHAFER MAVİ FIRIN KABI - www.esse.com.tr
59 tl canım
10 tl bonusum var onu düşsem 49tl 3 böldürüp aliyim
daha da inmez sanırım dimi:26:
nigarrr nerdesin yaa bota baksana
bunu alıyım mı kızlar
Eki Görüntüle 619189
taytla ve o salaş hırkamla çok güzel olur bence
gerçi dolabımda parmak arası terlik sokmaya bile yerim yok
nigar yaa cemrenin hırkayı bulamadım bi türlü
kızlaaaaar ne yoğun bi gündü yaa
dolmamı yaptım,çok güzel oldu,kocişim de çok beğendi...azcıkda kvlere verdik...bugün samsuna ordanda amasyaya geçmişler,kızıma gelinlik almışlar,çoooook şirinsonra dolap için usta geldi,netten beğendiğim bi kaç çocuk odası vardı adama gösterdim kaça yaparsın diye 2000 tl fiyat çıkardı ve ortaya nasıl bi şey çıkacağına tam garanti veremedi yarın samsuna gidip odalara bakıcaz tabi kar yağmazsa...kociş çok ısrar etti,kendimi geri çekmem işe yaradı böyle işte
Gerçekten lüzumsuz.. Dün akşam konuşuyoruz, bunun iş yerinde bi kız var Sibel diye. Nişanlı.
Kaç defa tartıştılar, şimdi de sürekli kızı hiç sevmediğini söylüyo. Uyuz oluyomuş fln.
Dün akşam da, sibelin düğünü olunca gitmek gerekecek dedi. Niye ki? Çok mü önemli biri dedim.
Ne alaka canım davetiye verirse tabi ki gitcez dedi. 3 aydır tanıdığın biri nekadar da önemliymiş, gitmeyeceksin tabi ki
Modundayım ben. off saçmalama felan derken uzadı böyle. 5 yıllık arkadaşının düğününe gitmedins en bu yaz, bu kız kim oluyomuş dedim, sinirlendi bağırdı.
Gitt yattı, ben de yattım. Öyle küs bi şekilde. Haklı olduğumu düşünüyorum, kendiyle çelişiyo. Bi hoşlanmıyorum kızdan bi düğününe gitcem. ?
Hala çok sinirliyim bu konudan dolayı, hiç akşam yanıma yanaşmasın
bizde de annemin kuzeninin oğlu evleniyor bu haziranda geçen teyzeme diyormuş ki kişi başı tabak 50 lira; bizimkiler sanki bedavaydı çoluk çombak toplaşıp gelmişlerdi.
düğüne mutlaka davet edilirim giderken görümcemle kayınbiraderimi de götürmeyi düşünüyorum yaşasın kötülük nihahahahaa
Acaba sırnaşmadan ötürü mü barışmak istiyo yoksa haklı olduğunu anladığı için mi cnmEşim aradı.. Niye beni aramıyosun diyo.
"Neden arıyım ki", dedim. "Küsmüsün sen bana diyo".(bilmiyomuş gibi)
"Evet" dedim, "tutturmuşsun düğün de düğün".
"saçmalama ne düğünü, gitmem ben kuzumsuz hiç bir yere diyo". Yağ yapıyo resmen uyuz yaa.
Saydım ben de içimdekileri"geçen arkimin düğününe gitmedin, hediye bile almama söylendin."
"Ne kadar terbiyesizim ben", diyo. "Tamam sen haklısın" diyo, "sırf küs olmamak için diyosun bunları da şimdi" dedim. "Akşam da hiç bana sırnaşma" dedim kapattım
ben de bundan alacağım böyle bir şeye ihtiyacım vardı nerde görsem çok pahalı oluyordu burda baya uyguna geliyor
SCHAFER MAVİ FIRIN KABI - www.esse.com.tr
ikinize de katılıyorum ama yine de
aa çok uygunmuuuşşş
vee beklenen tepki alishiadan gelir
aslında sende al dicektim ama sizin oraya pek kaba yağmurada dayanıksız olur die düşündüm
kendine dikkat et yat dinlen birazcık canım
anlatiim aşağıdadimmi gitmesin, gitmicekkk
siz neden tartıştınız, gel anlat fırsat bulunca :26: :26:
bide yine mi bulantı Eki Görüntüle 619278
Eşim aradı.. Niye beni aramıyosun diyo.
"saçmalama ne düğünü, gitmem ben kuzumsuz hiç bir yere diyo". Yağ yapıyo resmen uyuz yaa.
Saydım ben de içimdekileri"geçen arkimin düğününe gitmedin, hediye bile almama söylendin."
"Ne kadar terbiyesizim ben", diyo. "Tamam sen haklısın" diyo, "sırf küs olmamak için diyosun bunları da şimdi" dedim. "Akşam da hiç bana sırnaşma" dedim kapattım
yarenim bende düşünüyom aslında kurutma mak. ama çok elkt.harcıyo diyolar yaa
sen oğluşuna çok bağlanmışın ama çalışmaya başlayınca nasıl olcak
günaydın kızlar
yarenim sende benim gibi olmuşsun çok zor dimi bende haftasonu onunla geçirmem gereken vakitte bişey yapıyosam çok vicdan azabı çekiyorum resmen annelik bu olsa gerekkurutma makinesi için bende bu yıl seninle aynı şeyi düşündüm havalardan kuruması 3-4 günü buluyor deli etti beni doğalgaz olsa evimizde peteklerin üstünde hemen kurur aslında ama olmadığı için böyle sürünüyoruz işte.bu meyve sıkacağından arkadaşımda vardı sanırım memnundu cnm bende arzumun var bizim cadı meyve suyu pek sevmiyor oyüzden yapamıyorum.
dilekcim bence de o kaa güzel diil. sen o bonusunu da, paranı da sakla. daha çok hoşuna giden birşey alırsın bence. ya da biraz daha zaman ver kendine almak için, o sırada daha çok hoşuna giden birşey bulamazsan alırsın bunları.59 tl canım
10 tl bonusum var onu düşsem 49tl 3 böldürüp aliyim
daha da inmez sanırım dimi:26:
nigarrr nerdesin yaa bota baksana
Eşim aradı.. Niye beni aramıyosun diyo.
çok da ağır bi tepki vermemiştim aslında kiii
ya ben tayt ya da dar paça giymiom ya o yüzden her botu alamıom işteee.
anlatiim aşağıda
enee bence barışma vakti gelmişşşş
ya bizim okula yeni biri geldi ona ders ayarlıolarmış dün beni de aradılar gece dersinin fazlasını vermek ister misin die, ben de eşime dedim mırın kırın etti son 2 saati veriim dedim.
neyse aradım geri son 2 saatimi alın dedim o pek olmıcak gibi söz vermiyim dedi kadın ama rahat da konuşamadık.o zaman p.tesi ilk 2yi alın dedim.
neyse eşim buna kıyameti kopardı tabi. sen salak mısın neden son saatini vermiosun işleri kendi lehine çevirmeyi bilmiosun doğru dürüst konuşamıosun bıdı bıdı işte.
az önce bi ton daha atıştık neyse sonunda barıştık.
hayır anlatamıom ben de son 2 yi alsın istiom ama olmazsa ilk 2ye de razıyım. ağır gelio çünkü, en azından ptesi günü saat 2de diil 5te giderim okula.ama anlamıo işte.
sonuç olarak barıştıkama bi ton yalakalık yaptım sırnaştım yani
şimdi de ortağı aradı babası kaza mı yapmış nolmuş cafeye onun yerine bakmaya gitti.
kkoras rüyan hayrolsun cnm garipmiş evet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?