kızlar ben de bilmiyorum nasıl döncem çalışmaya. inşallah şu adliye katipliği olur da en azından tatili bol, çalışma saatleri az olur. aksi taktirde özel sektör çok zorlayacak beni. ondan ayrı zaman geçirsem biraz kafam rahatlayacakmış, dinlenecekmişim gibi geliyor ama yanımda olmayınca da hiçççç rahat edemiyorum tam tersi vicdan azabı çekiyorum. bolum bence de annelik bu olsa gerek. tamamen bize bağımlılar, ben istediğim için bu dünyaya geldi, şimdi bırakıyorum gibi düşünüyorum hep. özlüyorum zaten hemen. ondan uzak olunca hep başına birşey gelecek korkusu oluyor. sanki ağlasa susturamıcak kimse gibi. inşallah annem bakabilir çocuğuma ben çalışınca. o da olmazsa kime nasıl güvenir bırakırım bilemiyorum ya. şimdiden düşününce bile ağlayasım geliyor.
meyve sıkacağını dün eşim almış kızlar. ykm'den nakit indirimiyle falan 135 tlye gelmiş. çok sevindim. hemen elma sıktık, içtik. ilk kullanımda memnun kaldım. bakalım inşallah hep böyle gider. diğerleri gibi çok yer kaplamıyor. narenciye sıkacağını da bu akşam denicem. annemin köyden getirdiği portakallar var, yiyemiyoruz bebişle ilgilenmekten. babası bakarken, portakalları sıkarım ben de.
eşime kurutma makinası dedim, sen çalışınca bakarız dedi. kiracı olmak büyük problem ya. şimdiki banyoya sığar ama korkuyorum ya başka eve taşınırsak oraya olmazsa diye. sanırım daha da ertelemem gerekecek onu. şu ev işini halledebilsek biran önce ya. kızlar dua edin bize.
dilekcim bence de o kaa güzel diil. sen o bonusunu da, paranı da sakla. daha çok hoşuna giden birşey alırsın bence. ya da biraz daha zaman ver kendine almak için, o sırada daha çok hoşuna giden birşey bulamazsan alırsın bunları.
nekimmm bence gereksiz yere uzatıyorsun canım. adam sana adım atmış, alttan almış, niye uzattın ki daha. eşin iyi dayanıyor bence. kıskanıyorsun anlıyorum ama bu kadar kendinden uzak tutarsan olmaz ki. adam aramasa olmuyor, arayıp alttan alsa da küs olmamak için böyle diyorsun yine olmuyor. sırf onun için söylese bile, bu sana ne kadar değer verdiğini gösterir. bence hata yapmışsın tatlım. sıra sende, onun gönlünü almak için bir adım sen at tatlım. 3 günlük dünyada, 3. kişiler için aranızı bozmaya değmez.
viliş marangoz pahalı söylemiş bence canım. hem garanti de vermemiş nasıl birşey çıkacağına dair. en iyisi görüp, beğenip almak. eşin de bu kadar hevesliyken iyi olur almanız. çatlasın da patlasın kaynana
özgecim heyecanla bekliyoruz yeğenimizin cinsiyetini. hayırlısıyla git gel canım.
güle güle kullan cnm öbür şifonu çok beğenmedim ama kot gömlek güzelmiş bu sene çok moda evet ben de çok beğeniom.ama işe ne ile giyicen bunu:26:Eki Görüntüle 619478 bunuda aldım yaa işyerinde giyerim kot gömlek hiç giymemiştim aslında kotlarlada iyi olur pek moda
tek bluz gelmesin kargoylaa ikisi gelmiş olurrr
şortta olsaydı eyyidiama şorta katiyennn izin vermezzz bedende olmaz die almadım
kızlar ben de bilmiyorum nasıl döncem çalışmaya. inşallah şu adliye katipliği olur da en azından tatili bol, çalışma saatleri az olur. aksi taktirde özel sektör çok zorlayacak beni. ondan ayrı zaman geçirsem biraz kafam rahatlayacakmış, dinlenecekmişim gibi geliyor ama yanımda olmayınca da hiçççç rahat edemiyorum tam tersi vicdan azabı çekiyorum. bolum bence de annelik bu olsa gerek. tamamen bize bağımlılar, ben istediğim için bu dünyaya geldi, şimdi bırakıyorum gibi düşünüyorum hep. özlüyorum zaten hemen. ondan uzak olunca hep başına birşey gelecek korkusu oluyor. sanki ağlasa susturamıcak kimse gibi. inşallah annem bakabilir çocuğuma ben çalışınca. o da olmazsa kime nasıl güvenir bırakırım bilemiyorum ya. şimdiden düşününce bile ağlayasım geliyor.
meyve sıkacağını dün eşim almış kızlar. ykm'den nakit indirimiyle falan 135 tlye gelmiş. çok sevindim. hemen elma sıktık, içtik. ilk kullanımda memnun kaldım. bakalım inşallah hep böyle gider. diğerleri gibi çok yer kaplamıyor. narenciye sıkacağını da bu akşam denicem. annemin köyden getirdiği portakallar var, yiyemiyoruz bebişle ilgilenmekten. babası bakarken, portakalları sıkarım ben de.
eşime kurutma makinası dedim, sen çalışınca bakarız dedi. kiracı olmak büyük problem ya. şimdiki banyoya sığar ama korkuyorum ya başka eve taşınırsak oraya olmazsa diye. sanırım daha da ertelemem gerekecek onu. şu ev işini halledebilsek biran önce ya. kızlar dua edin bize.
dilekcim bence de o kaa güzel diil. sen o bonusunu da, paranı da sakla. daha çok hoşuna giden birşey alırsın bence. ya da biraz daha zaman ver kendine almak için, o sırada daha çok hoşuna giden birşey bulamazsan alırsın bunları.
nekimmm bence gereksiz yere uzatıyorsun canım. adam sana adım atmış, alttan almış, niye uzattın ki daha. eşin iyi dayanıyor bence. kıskanıyorsun anlıyorum ama bu kadar kendinden uzak tutarsan olmaz ki. adam aramasa olmuyor, arayıp alttan alsa da küs olmamak için böyle diyorsun yine olmuyor. sırf onun için söylese bile, bu sana ne kadar değer verdiğini gösterir. bence hata yapmışsın tatlım. sıra sende, onun gönlünü almak için bir adım sen at tatlım. 3 günlük dünyada, 3. kişiler için aranızı bozmaya değmez.
viliş marangoz pahalı söylemiş bence canım. hem garanti de vermemiş nasıl birşey çıkacağına dair. en iyisi görüp, beğenip almak. eşin de bu kadar hevesliyken iyi olur almanız. çatlasın da patlasın kaynana
özgecim heyecanla bekliyoruz yeğenimizin cinsiyetini. hayırlısıyla git gel canım.
güle güle kullan cnm öbür şifonu çok beğenmedim ama kot gömlek güzelmiş bu sene çok moda evet ben de çok beğeniom.ama işe ne ile giyicen bunu:26:
yarenim evet inş. adliye işi olur rahat edersin her bakımdan.dediğin gibi bazen nefes alma ihtiyacı hissetsen bile 1 saat ayrı kaldığında dahi özlüosundur hemen eminim
meyve sıkacağını da güle güle kullan ilkere bol bol vitamin olsun inşşşş
ya valla şu kurutma makinesi işine hiç ısınamadığım için yine negatif konuşcam sanırımşurda bi ay sonra rahat ediceksin zaten eşin doğru sölüo biraz daha erteleyin o işi siz
hamilelik nasıl gidiyor uyanmak zor oluyormu yada yorgunluk yapıyormu?
mide bulantın için metamid alabilrsin çocuğa zararı yok en zararsız ilaç çok kötü olduğumda atıyodum bi tane küçük zaten dr um yazmıştı
nekimm bak aramış adam tavırda yapmamış güzel konuşmuş uzatma sende daha.
ayşamm yaa aslında eşin haklıymış tabi ama hiç olmuyosa pztsi 2 ni alsın çok yoruluyosun yani çare yoksa ama yinede diret sende son 2 olsun dşye bence.neyse barışmışsınız sizde sevndim cnm
koket bende adl den aldını beğenmiştim nekadara aldın sen?diğer eklediğini göremiyorum cnm açılmadı o.
yarenim inşallah ev işinizde olur biran önce kurtulursunuz kiradan bakıyomusunuz hiç ev bak şuan faiz oranları çok düşük tam ev alma zamanı aslında kredi çekecekmsiniz yoksa elinizdeki para yetermi size??bakıyomusunuz hiç ev gerçi fırsat olmamıştır daha.
valla bebişi bırakmak çok zor gerçekten sürekli aklın onda ama bisüre sonra alışıyosun tabiki çok özlüyosun o ayrı mesele.
ya haklı bi bakıma biliom. ama daha net bişi yok ortada, sonradan kadını tekrar aradım son 2 olursa çok daha ii olur die söz vermiyim bakıcam dedi, bi daha konuşmaya çalışıcamnekimm bak aramış adam tavırda yapmamış güzel konuşmuş uzatma sende daha.
ayşamm yaa aslında eşin haklıymış tabi ama hiç olmuyosa pztsi 2 ni alsın çok yoruluyosun yani çare yoksa ama yinede diret sende son 2 olsun dşye bence.neyse barışmışsınız sizde sevndim cnm
koket bende adl den aldını beğenmiştim nekadara aldın sen?diğer eklediğini göremiyorum cnm açılmadı o.
yarenim inşallah ev işinizde olur biran önce kurtulursunuz kiradan bakıyomusunuz hiç ev bak şuan faiz oranları çok düşük tam ev alma zamanı aslında kredi çekecekmsiniz yoksa elinizdeki para yetermi size??bakıyomusunuz hiç ev gerçi fırsat olmamıştır daha.
valla bebişi bırakmak çok zor gerçekten sürekli aklın onda ama bisüre sonra alışıyosun tabiki çok özlüyosun o ayrı mesele.
ayşaa bende gördüğümde ilk beğenmedim kızın üstünde görmen lazımdııı kotla giymişti bu şifonu nasııı duryooo herkes sormuşşş şok olursun sanki bluz bu değilll gelince üstümde nası durcak bakalım
kot gömleği siyah dar pantoln ile giysem olurmu ki yaa (kot ile süper olur aslında ama yasak kottt giymek )
haa gri pantlon vardı bende onla giyerim kahve kadife pantolon var oda olabilir aslında :44::44:
çünkü böyle bir fırın kabım yoktusenn nie hep mutfak eşyası alıyosun dostummm
nemzaman başlıcaksın peki olursa ?
sözleşmeli mi olacak ? Annen evindemi bakıcak senmi bırakacaksın? İnşallah gönlüne göre olur herşey
yarenim evet inş. adliye işi olur rahat edersin her bakımdan.dediğin gibi bazen nefes alma ihtiyacı hissetsen bile 1 saat ayrı kaldığında dahi özlüosundur hemen eminim
meyve sıkacağını da güle güle kullan ilkere bol bol vitamin olsun inşşşş
ya valla şu kurutma makinesi işine hiç ısınamadığım için yine negatif konuşcam sanırımşurda bi ay sonra rahat ediceksin zaten eşin doğru sölüo biraz daha erteleyin o işi siz
koket aldıklarını güle güle giy canım
kot gömlek bende istioum ama açık renk taşlanmış eşime aldım kendime de alıp takım yapim dioum
botun uzunu yok canım o sadece gittim denedim ama alamadım işe elimde poşetle dönmeyim die
umarım kalır 2 tane 37 vardı
yarenim meyve sıkacağını güle güle kullan sıkıp içtiklerini sağlık olsun size ve ufaklığa
umarım önce işin olur sonra eviniz olur banyosu büyük ve sonra kurutma makinen
bot ile ilgili yazını atlıoum kuzum ben onu alcam aklıma girdi bi kere
üstüne kazak ve yelek kombini de yaptım bileyine gitti 100 liram
nekk evet uzatma
alishiam eşinle durumu düzelttiğiniz için çok uzun yorumlara girmioum
ya haklı bi bakıma biliom. ama daha net bişi yok ortada, sonradan kadını tekrar aradım son 2 olursa çok daha ii olur die söz vermiyim bakıcam dedi, bi daha konuşmaya çalışıcam
doğrudur evet mankende gözüme hiç hoş görünmedi ona yakışmamış demek ki
siyahla olmayabilir yaaa, şu renkli dar paça pantolonlar da mı yasak sizde onlarla güzel olur mesela
koket aldıklarını güle güle giy canım
kot gömlek bende istioum ama açık renk taşlanmış eşime aldım kendime de alıp takım yapim dioum
botun uzunu yok canım o sadece gittim denedim ama alamadım işe elimde poşetle dönmeyim die
umarım kalır 2 tane 37 vardı
yarenim meyve sıkacağını güle güle kullan sıkıp içtiklerini sağlık olsun size ve ufaklığa
umarım önce işin olur sonra eviniz olur banyosu büyük ve sonra kurutma makinen
bot ile ilgili yazını atlıoum kuzum ben onu alcam aklıma girdi bi kere
üstüne kazak ve yelek kombini de yaptım bileyine gitti 100 liram
nekk evet uzatma
alishiam eşinle durumu düzelttiğiniz için çok uzun yorumlara girmioum
kızlar ne zamandır size anlatcam İlker bırakmadı. ben hep annem bakacak çocuğa diyordum ya. o iş karıştı biraz. düşündükçe kafam karışıyor, ne yapacağımı bilemiyorum. annemler gitti ya babaanneme bakmaya. kış boyunca orda olacaklardı. şimdi annem sosyal hizmetlere başvuracakmış, yatalak hastaya bakanlara maaş bağlıyorlar ya, onun için. eğer öyle olursa yazın da bakacak gibi görünüyor babaanneme. babaannem vefat edince de onun evi bizimkilere kalacak gibi. eğer öyle olursa annem köye yerleşmeyi düşünüyormuşbana diyor ben İlker'e bakarım köyde. ben hayatta gönderemem oğlumu oraya, 15 günde bir ziyarete mi gitcem bebişimi. anneme kesinlikle böyle birşey olmayacağını söyledim. ama onu da zorlayamam ki İlker'i büyüt de öyle yerleş köye diye. bi de bana diyor ki, köydeki evi yaptırmak için kredi çekerim. siz bizim eve geçersiniz, kredinin taksitlerini ödersiniz. kendi eviniz gibi rahat edersiniz, hani ev sahibi derdiniz olmaz. eşimi buraya sırf annem bakacak İlkere diye razı etmiştim. yoksa bir dakika durmaz. herşeyi geçtim annem köye yerleşirse, ben bebişimi tanımadığım kişilere emanet etmek zorunda kalcam. nasıl yapcam ya o kadar moralim bozuk ki, anlatamam. bir tarafım şimdiden düşünme, gün doğmadan neler doğar diyor, diğer tarafım da oğlumu nasıl bırakcam diyor. offff ya...
selam kızlar keyfim yok biz de atıştık dün,hala küsüz,anlatırım bi daha girersem
içim de bi kötü zaten, bişiler de yedim ama hala kötü
eşim aradı.. Niye beni aramıyosun diyo.
"neden arıyım ki", dedim. "küsmüsün sen bana diyo".(bilmiyomuş gibi)
"evet" dedim, "tutturmuşsun düğün de düğün".
"saçmalama ne düğünü, gitmem ben kuzumsuz hiç bir yere diyo". Yağ yapıyo resmen uyuz yaa.
Saydım ben de içimdekileri"geçen arkimin düğününe gitmedin, hediye bile almama söylendin."
"ne kadar terbiyesizim ben", diyo. "tamam sen haklısın" diyo, "sırf küs olmamak için diyosun bunları da şimdi" dedim. "akşam da hiç bana sırnaşma" dedim kapattım
çünkü böyle bir fırın kabım yoktu
borcamlarım var ona da meyve filan koyduğumda boşta kap kalmıyor hem serviste de şık durur
ben evlenirken mutfak eşyalarını az öz aldım böyle denk geldikçe alıyorum ıvır zıvırları
mesela ne renk? çok cart bi renk olmazsa olur?:44:
ya bizim okula yeni biri geldi ona ders ayarlıolarmış dün beni de aradılar gece dersinin fazlasını vermek ister misin die, ben de eşime dedim mırın kırın etti son 2 saati veriim dedim.
Neyse aradım geri son 2 saatimi alın dedim o pek olmıcak gibi söz vermiyim dedi kadın ama rahat da konuşamadık.o zaman p.tesi ilk 2yi alın dedim.
Neyse eşim buna kıyameti kopardı tabi. Sen salak mısın neden son saatini vermiosun işleri kendi lehine çevirmeyi bilmiosun doğru dürüst konuşamıosun bıdı bıdı işte.
Az önce bi ton daha atıştık neyse sonunda barıştık.
Hayır anlatamıom ben de son 2 yi alsın istiom ama olmazsa ilk 2ye de razıyım. Ağır gelio çünkü, en azından ptesi günü saat 2de diil 5te giderim okula.ama anlamıo işte.
Sonuç olarak barıştıkama bi ton yalakalık yaptım sırnaştım yani
şimdi de ortağı aradı babası kaza mı yapmış nolmuş cafeye onun yerine bakmaya gitti.
senn nie hep mutfak eşyası alıyosun dostummm
Barışmanıza sevindim, ama pek anlamadım konuyuu, şimdii eşin saatlerini vericeksin ek ücret kesilecek diye mi tepki verdi.ya bizim okula yeni biri geldi ona ders ayarlıolarmış dün beni de aradılar gece dersinin fazlasını vermek ister misin die, ben de eşime dedim mırın kırın etti son 2 saati veriim dedim.
neyse aradım geri son 2 saatimi alın dedim o pek olmıcak gibi söz vermiyim dedi kadın ama rahat da konuşamadık.o zaman p.tesi ilk 2yi alın dedim.
neyse eşim buna kıyameti kopardı tabi. sen salak mısın neden son saatini vermiosun işleri kendi lehine çevirmeyi bilmiosun doğru dürüst konuşamıosun bıdı bıdı işte.
az önce bi ton daha atıştık neyse sonunda barıştık.
hayır anlatamıom ben de son 2 yi alsın istiom ama olmazsa ilk 2ye de razıyım. ağır gelio çünkü, en azından ptesi günü saat 2de diil 5te giderim okula.ama anlamıo işte.
sonuç olarak barıştıkama bi ton yalakalık yaptım sırnaştım yani
şimdi de ortağı aradı babası kaza mı yapmış nolmuş cafeye onun yerine bakmaya gitti.
güle güle giy canım, ama dediğin gibi olmaz. Kot gömleğin altına kot aslaaaaaaa olmazEki Görüntüle 619478 bunuda aldım yaa işyerinde giyerim kot gömlek hiç giymemiştim aslında kotlarlada iyi olur pek moda
tek bluz gelmesin kargoylaa ikisi gelmiş olurrr
şortta olsaydı eyyidiama şorta katiyennn izin vermezzz bedende olmaz die almadım
tamam uzatmiycamnekimmm bence gereksiz yere uzatıyorsun canım. adam sana adım atmış, alttan almış, niye uzattın ki daha. eşin iyi dayanıyor bence. kıskanıyorsun anlıyorum ama bu kadar kendinden uzak tutarsan olmaz ki. adam aramasa olmuyor, arayıp alttan alsa da küs olmamak için böyle diyorsun yine olmuyor. sırf onun için söylese bile, bu sana ne kadar değer verdiğini gösterir. bence hata yapmışsın tatlım. sıra sende, onun gönlünü almak için bir adım sen at tatlım. 3 günlük dünyada, 3. kişiler için aranızı bozmaya değmez.
:
okadar çok istiyodun ki ev alıp bebiş yapmayı ama bazen olmayınca olmuyo dimmi, hayatı nekadar erteliycez ki daha.canım adliyenin sınavları mart sonunda. o olursa ne zaman başlanır bilemiyorum. o olmazsa özel sektöre kalırsam da İlker 1 yaşına girdikten sonra bakarım işe. annem benim 2 kat üstümde oturuyor canım. isterse kendi evinde, isterse benim evde bakabilir yaniama annemle ilgili problemler var şuan. en altta anlatayım bak. bu arada şifon blüzu beğendim ben, güle güle kullan canım. kot gömlekleri de çok sevmiyorum nedense.
seduşum kredi çekcez mecbur. İzmir'de ev fiyatları sürekli yükseliyor. uzun zamandır toki de ev yapmadığından ev konusu sıkıntılı. şuan için bakamıyoruz zaten. kendimize yetiyoruz, krediyi ödeyemeyiz. İzmir chp'de şimdilik ama ilk yerel seçimlerde akpye verilecek gibi görünüyor. akp alırsa toki başlatır hemen. ordan alırsak iyi olur, krediye de gerek kalmaz.
kızlar ne zamandır size anlatcam İlker bırakmadı. ben hep annem bakacak çocuğa diyordum ya. o iş karıştı biraz. düşündükçe kafam karışıyor, ne yapacağımı bilemiyorum. annemler gitti ya babaanneme bakmaya. kış boyunca orda olacaklardı. şimdi annem sosyal hizmetlere başvuracakmış, yatalak hastaya bakanlara maaş bağlıyorlar ya, onun için. eğer öyle olursa yazın da bakacak gibi görünüyor babaanneme. babaannem vefat edince de onun evi bizimkilere kalacak gibi. eğer öyle olursa annem köye yerleşmeyi düşünüyormuşbana diyor ben İlker'e bakarım köyde. ben hayatta gönderemem oğlumu oraya, 15 günde bir ziyarete mi gitcem bebişimi. anneme kesinlikle böyle birşey olmayacağını söyledim. ama onu da zorlayamam ki İlker'i büyüt de öyle yerleş köye diye. bi de bana diyor ki, köydeki evi yaptırmak için kredi çekerim. siz bizim eve geçersiniz, kredinin taksitlerini ödersiniz. kendi eviniz gibi rahat edersiniz, hani ev sahibi derdiniz olmaz. eşimi buraya sırf annem bakacak İlkere diye razı etmiştim. yoksa bir dakika durmaz. herşeyi geçtim annem köye yerleşirse, ben bebişimi tanımadığım kişilere emanet etmek zorunda kalcam. nasıl yapcam ya o kadar moralim bozuk ki, anlatamam. bir tarafım şimdiden düşünme, gün doğmadan neler doğar diyor, diğer tarafım da oğlumu nasıl bırakcam diyor. offff ya...
canım adliyenin sınavları mart sonunda. o olursa ne zaman başlanır bilemiyorum. o olmazsa özel sektöre kalırsam da İlker 1 yaşına girdikten sonra bakarım işe. annem benim 2 kat üstümde oturuyor canım. isterse kendi evinde, isterse benim evde bakabilir yaniama annemle ilgili problemler var şuan. en altta anlatayım bak. bu arada şifon blüzu beğendim ben, güle güle kullan canım. kot gömlekleri de çok sevmiyorum nedense.
aynen öyle oluyor canım
alishiam zaten mecbur ertelice kurutma makinasını. ama inan bana bebişini kucağına aldığın zaman, ilk kış sen de bana hak vereceksinçünkü en çok onların kıyafetleriyle doluyor makina. o zaman haklıymışsın yaren dicen
eşinle de kısa sürede başırmanıza sevindim. gereksiz yere çıkış yapmış sana. sen de isterden son saatlerini vermeyi ama olmayınca omuyor. uzatmamak en iyisi bence. inşallah son derslerini verirler de rahatlarsın canım.
seduşum kredi çekcez mecbur. İzmir'de ev fiyatları sürekli yükseliyor. uzun zamandır toki de ev yapmadığından ev konusu sıkıntılı. şuan için bakamıyoruz zaten. kendimize yetiyoruz, krediyi ödeyemeyiz. İzmir chp'de şimdilik ama ilk yerel seçimlerde akpye verilecek gibi görünüyor. akp alırsa toki başlatır hemen. ordan alırsak iyi olur, krediye de gerek kalmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?