Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

nemzaman başlıcaksın peki olursa ?

sözleşmeli mi olacak ? Annen evindemi bakıcak senmi bırakacaksın? İnşallah gönlüne göre olur herşey

güle güle kullan cnm öbür şifonu çok beğenmedim ama kot gömlek güzelmiş bu sene çok moda evet ben de çok beğeniom.ama işe ne ile giyicen bunu:26:

yarenim evet inş. adliye işi olur rahat edersin her bakımdan.dediğin gibi bazen nefes alma ihtiyacı hissetsen bile 1 saat ayrı kaldığında dahi özlüosundur hemen eminim

meyve sıkacağını da güle güle kullan ilkere bol bol vitamin olsun inşşşş

ya valla şu kurutma makinesi işine hiç ısınamadığım için yine negatif konuşcam sanırımşurda bi ay sonra rahat ediceksin zaten eşin doğru sölüo biraz daha erteleyin o işi siz

nekimm bak aramış adam tavırda yapmamış güzel konuşmuş uzatma sende daha.

ayşamm yaa aslında eşin haklıymış tabi ama hiç olmuyosa pztsi 2 ni alsın çok yoruluyosun yani çare yoksa ama yinede diret sende son 2 olsun dşye bence.neyse barışmışsınız sizde sevndim cnm

koket bende adl den aldını beğenmiştim nekadara aldın sen?diğer eklediğini göremiyorum cnm açılmadı o.

yarenim inşallah ev işinizde olur biran önce kurtulursunuz kiradan bakıyomusunuz hiç ev bak şuan faiz oranları çok düşük tam ev alma zamanı aslında kredi çekecekmsiniz yoksa elinizdeki para yetermi size??bakıyomusunuz hiç ev gerçi fırsat olmamıştır daha.
valla bebişi bırakmak çok zor gerçekten sürekli aklın onda ama bisüre sonra alışıyosun tabiki çok özlüyosun o ayrı mesele.

ayşaa bende gördüğümde ilk beğenmedim kızın üstünde görmen lazımdııı kotla giymişti bu şifonu nasııı duryooo herkes sormuşşş şok olursun sanki bluz bu değilll gelince üstümde nası durcak bakalım

kot gömleği siyah dar pantoln ile giysem olurmu ki yaa (kot ile süper olur aslında ama yasak kottt giymek )

haa gri pantlon vardı bende onla giyerim kahve kadife pantolon var oda olabilir aslında :44::44:

valla fena diil cnm genel olarakuyanmak zor diil aksine erkenden uyanıom ama gün içinde sürekli bi uyku hali gelip gidio, bulantım da sanırım ilaç kullanmamı gerektircek kadar kötü durumda diil, idare ediom bi şekilde, inş. geçecek

aldığım zümrüt şifon bluzumu diyosun çok şıkk duryoo 39,99 yani 40 TL ucuz değil ama 69 dan inmiş sonuçta

cnm tekrar ekledim bak kot gömlekk çok görüyorum herkeste moda olmuş çok farklı duryo

ya haklı bi bakıma biliom. ama daha net bişi yok ortada, sonradan kadını tekrar aradım son 2 olursa çok daha ii olur die söz vermiyim bakıcam dedi, bi daha konuşmaya çalışıcam

doğrudur evet mankende gözüme hiç hoş görünmedi ona yakışmamış demek ki

siyahla olmayabilir yaaa, şu renkli dar paça pantolonlar da mı yasak sizde onlarla güzel olur mesela

koket aldıklarını güle güle giy canım
kot gömlek bende istioum ama açık renk taşlanmış eşime aldım kendime de alıp takım yapim dioum
botun uzunu yok canım o sadece gittim denedim ama alamadım işe elimde poşetle dönmeyim die
umarım kalır 2 tane 37 vardı

yarenim meyve sıkacağını güle güle kullan sıkıp içtiklerini sağlık olsun size ve ufaklığa
umarım önce işin olur sonra eviniz olur banyosu büyük ve sonra kurutma makinen
bot ile ilgili yazını atlıoum kuzum ben onu alcam aklıma girdi bi kere
üstüne kazak ve yelek kombini de yaptım bile yine gitti 100 liram

nekk evet uzatma

alishiam eşinle durumu düzelttiğiniz için çok uzun yorumlara girmioum

senn nie hep mutfak eşyası alıyosun dostummm
çünkü böyle bir fırın kabım yoktu
borcamlarım var ona da meyve filan koyduğumda boşta kap kalmıyor hem serviste de şık durur
ben evlenirken mutfak eşyalarını az öz aldım böyle denk geldikçe alıyorum ıvır zıvırları

nemzaman başlıcaksın peki olursa ?

sözleşmeli mi olacak ? Annen evindemi bakıcak senmi bırakacaksın? İnşallah gönlüne göre olur herşey

canım adliyenin sınavları mart sonunda. o olursa ne zaman başlanır bilemiyorum. o olmazsa özel sektöre kalırsam da İlker 1 yaşına girdikten sonra bakarım işe. annem benim 2 kat üstümde oturuyor canım. isterse kendi evinde, isterse benim evde bakabilir yani ama annemle ilgili problemler var şuan. en altta anlatayım bak. bu arada şifon blüzu beğendim ben, güle güle kullan canım. kot gömlekleri de çok sevmiyorum nedense.

aynen öyle oluyor canım
alishiam zaten mecbur ertelice kurutma makinasını. ama inan bana bebişini kucağına aldığın zaman, ilk kış sen de bana hak vereceksin çünkü en çok onların kıyafetleriyle doluyor makina. o zaman haklıymışsın yaren dicen

eşinle de kısa sürede başırmanıza sevindim. gereksiz yere çıkış yapmış sana. sen de isterden son saatlerini vermeyi ama olmayınca omuyor. uzatmamak en iyisi bence. inşallah son derslerini verirler de rahatlarsın canım.

seduşum kredi çekcez mecbur. İzmir'de ev fiyatları sürekli yükseliyor. uzun zamandır toki de ev yapmadığından ev konusu sıkıntılı. şuan için bakamıyoruz zaten. kendimize yetiyoruz, krediyi ödeyemeyiz. İzmir chp'de şimdilik ama ilk yerel seçimlerde akpye verilecek gibi görünüyor. akp alırsa toki başlatır hemen. ordan alırsak iyi olur, krediye de gerek kalmaz.

kızlar ne zamandır size anlatcam İlker bırakmadı. ben hep annem bakacak çocuğa diyordum ya. o iş karıştı biraz. düşündükçe kafam karışıyor, ne yapacağımı bilemiyorum. annemler gitti ya babaanneme bakmaya. kış boyunca orda olacaklardı. şimdi annem sosyal hizmetlere başvuracakmış, yatalak hastaya bakanlara maaş bağlıyorlar ya, onun için. eğer öyle olursa yazın da bakacak gibi görünüyor babaanneme. babaannem vefat edince de onun evi bizimkilere kalacak gibi. eğer öyle olursa annem köye yerleşmeyi düşünüyormuş bana diyor ben İlker'e bakarım köyde. ben hayatta gönderemem oğlumu oraya, 15 günde bir ziyarete mi gitcem bebişimi. anneme kesinlikle böyle birşey olmayacağını söyledim. ama onu da zorlayamam ki İlker'i büyüt de öyle yerleş köye diye. bi de bana diyor ki, köydeki evi yaptırmak için kredi çekerim. siz bizim eve geçersiniz, kredinin taksitlerini ödersiniz. kendi eviniz gibi rahat edersiniz, hani ev sahibi derdiniz olmaz. eşimi buraya sırf annem bakacak İlkere diye razı etmiştim. yoksa bir dakika durmaz. herşeyi geçtim annem köye yerleşirse, ben bebişimi tanımadığım kişilere emanet etmek zorunda kalcam. nasıl yapcam ya o kadar moralim bozuk ki, anlatamam. bir tarafım şimdiden düşünme, gün doğmadan neler doğar diyor, diğer tarafım da oğlumu nasıl bırakcam diyor. offff ya...

çok tatlısın yaaaa kombini oluşturmuş bilee

mesela ne renk? çok cart bi renk olmazsa olur?:44:

valla uludağda sosyetede bu bottan vardı heee rus garuların ayağında felanda gördüm çok moda bu bott uzunları hoşuma gidiyo aslında dize kadar tüylü çok hoşşş antalyada giysem millet garip bakar sen istanbulda giyersin aslında

çok marjinall bi duruşu varrr istanbulda yaşasam hiç düşünmem alırım

kıyamam yaaa işler karışmış biraz.
annemler de beni ve kardeşimi daha yaşımız bile dolmadan taa istanbuldan burdura babannemin yanına getirmişler orda bakılalım die, bikaç ay kalmışız öle, başka çaresi yokmuş ki bakıcıya vercek para yok e annemin çalışması lazım el mahkum...nası zor olmuştur eminim ama hayat şartları bazen insanları böyle zorlayabilio canım.

bence çok haklısın en son söylediğinde şimdiden bunları düşünüp üzme kendini ortada kesin bi hiç şey yok hele bi o zaman gelsin de o zaman çaresine bakarsınız. ama inş. ii bi çözüm yolu bulunur

selam kızlar keyfim yok biz de atıştık dün,hala küsüz,anlatırım bi daha girersem
içim de bi kötü zaten, bişiler de yedim ama hala kötü

nolduuuuuuu

:95::95::95:

bende mutfak eşyası almayı seviyosun sandım teyzem severde koyacak yer bulamaz

ben de iç içe giren tencere e kapları seviom ortada yoğunluk görmeyim yeter ...

geçen slikon kek kalıbı aldım sevmedim dışına dökülüyo yapınca annem dio alcanı söleseydin engel olurdum :26:

e sen zaten ilk önce son 2yi teklif etmişsin o da mırın kırın etmiş başta
sonrada kalkıp sana neler sölüyo
buna rağmen sen mi sırnaşıyon

senn nie hep mutfak eşyası alıyosun dostummm

Barışmanıza sevindim, ama pek anlamadım konuyuu, şimdii eşin saatlerini vericeksin ek ücret kesilecek diye mi tepki verdi.
Eğer öyleyse paragöz diye saydırmaya başliycam kocana

güle güle giy canım, ama dediğin gibi olmaz. Kot gömleğin altına kot aslaaaaaaa olmaz kot'a kot çok itici duruyo.
Tüm modacılar da bas bas bağırıyo asla o hataya düşmeyin diye. Pembe dolapta hatta bi kız giymişti kk'da nekadar eleştiri almışlardı
Kot gömlek taytla, siyah pantolonla güzel olur ama :)))

tamam uzatmiycam çöpü almayı unutma diye arıyım, öyle konuşuruz

okadar çok istiyodun ki ev alıp bebiş yapmayı ama bazen olmayınca olmuyo dimmi, hayatı nekadar erteliycez ki daha.
Ben de aynı gel gitleri yaşıyorum şuan. Azcık ertelesemmi diyorum, sonra da 30 oluyorum nereye erteliycem diyorum ((
Babannenden dolayı maaş alacak olması güzel olmuş annenin, ama oraya yerleşme fikri
Bir şey de diyemiyor insan, kendi hayatlarını size göre planlayamazlar.. bişi desen suçluluk hissedersin ama senin de dediğin gibi gün doğmadan neler doğar.
Düşünüp kendine stres yapma bunları, nekadar düşünürsen düşün hem herşey rayında gider olacağına varır..
Belki hiçç çalışmak zorunda kalmiycaksın, belki annenler vazgeçecek oraya taşınmaktan. Nolur üzme kendini bunlara kafa yorup :26:

yaa yaren babaannene baktığını biliyorum da ama nie vefat ederse annen köye yerleşcek ne acelesi varki 2 sene ilkere bakarsa sonra yerleşirse olmazmı orası kaçmıyorki ilkerde kreş yaşına gelmiş olur senin çalışman için ve onun ilkere bakcağı için eşinin geldiğini bilmiyormu?

Olmadı iyi bir iş bulursun akraba eş dost araştırsan tanıdk bi bakıcı ? yaa bakıcı fikri bana çok uzak geliyor ama çare yok yaa kreş zamanına çalışmıcan yada annen bi şekilde ertelicek köy işini?:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…