valla uludağda sosyetede bu bottan vardı heee rus garuların ayağında felanda gördüm çok moda bu bott uzunları hoşuma gidiyo aslında dize kadar tüylü çok hoşşş antalyada giysem millet garip bakar sen istanbulda giyersin aslında
çok marjinall bi duruşu varrr istanbulda yaşasam hiç düşünmem alırım
o istanbulda değil, angaradavalla uludağda sosyetede bu bottan vardı heee rus garuların ayağında felanda gördüm çok moda bu bott uzunları hoşuma gidiyo aslında dize kadar tüylü çok hoşşş antalyada giysem millet garip bakar sen istanbulda giyersin aslında
çok marjinall bi duruşu varrr istanbulda yaşasam hiç düşünmem alırım
çünkü daha fazla ısrar edebilirdim belki o konuda haklı, gerçi konuşcak zamanım yoktu tlf.da ama ne biliim, ve bunun bazı inatları katırvari oluo, eminim ben sırnaşmasam ölse barışmazdı bu sefere sen zaten ilk önce son 2yi teklif etmişsin o da mırın kırın etmiş başta
sonrada kalkıp sana neler sölüyo
buna rağmen sen mi sırnaşıyon
Barışmanıza sevindim, ama pek anlamadım konuyuu, şimdii eşin saatlerini vericeksin ek ücret kesilecek diye mi tepki verdi.
Eğer öyleyse paragöz diye saydırmaya başliycam kocana
güle güle giy canım, ama dediğin gibi olmaz. Kot gömleğin altına kot aslaaaaaaa olmazkot'a kot çok itici duruyo.
Tüm modacılar da bas bas bağırıyo asla o hataya düşmeyin diye. Pembe dolapta hatta bi kız giymişti kk'da nekadar eleştiri almışlardı
Kot gömlek taytla, siyah pantolonla güzel olur ama :)))
tamam uzatmiycamçöpü almayı unutma diye arıyım, öyle konuşuruz
okadar çok istiyodun ki ev alıp bebiş yapmayı ama bazen olmayınca olmuyo dimmi, hayatı nekadar erteliycez ki daha.
Ben de aynı gel gitleri yaşıyorum şuan. Azcık ertelesemmi diyorum, sonra da 30 oluyorum nereye erteliycem diyorum((
Babannenden dolayı maaş alacak olması güzel olmuş annenin, ama oraya yerleşme fikri
Bir şey de diyemiyor insan, kendi hayatlarını size göre planlayamazlar.. bişi desen suçluluk hissedersin ama senin de dediğin gibi gün doğmadan neler doğar.
Düşünüp kendine stres yapma bunları, nekadar düşünürsen düşün hem herşey rayında gider olacağına varır..
Belki hiçç çalışmak zorunda kalmiycaksın, belki annenler vazgeçecek oraya taşınmaktan. Nolur üzme kendini bunlara kafa yorup :26:
okadar çok istiyodun ki ev alıp bebiş yapmayı ama bazen olmayınca olmuyo dimmi, hayatı nekadar erteliycez ki daha.
Ben de aynı gel gitleri yaşıyorum şuan. Azcık ertelesemmi diyorum, sonra da 30 oluyorum nereye erteliycem diyorum((
Babannenden dolayı maaş alacak olması güzel olmuş annenin, ama oraya yerleşme fikri
Bir şey de diyemiyor insan, kendi hayatlarını size göre planlayamazlar.. bişi desen suçluluk hissedersin ama senin de dediğin gibi gün doğmadan neler doğar.
Düşünüp kendine stres yapma bunları, nekadar düşünürsen düşün hem herşey rayında gider olacağına varır..
Belki hiçç çalışmak zorunda kalmiycaksın, belki annenler vazgeçecek oraya taşınmaktan. Nolur üzme kendini bunlara kafa yorup :26:
yaa yaren babaannene baktığını biliyorum da ama nie vefat ederse annen köye yerleşcek ne acelesi varki 2 sene ilkere bakarsa sonra yerleşirse olmazmı orası kaçmıyorki ilkerde kreş yaşına gelmiş olur senin çalışman için ve onun ilkere bakcağı için eşinin geldiğini bilmiyormu?
Olmadı iyi bir iş bulursun akraba eş dost araştırsan tanıdk bi bakıcı ? yaa bakıcı fikri bana çok uzak geliyor ama çare yok yaa kreş zamanına çalışmıcan yada annen bi şekilde ertelicek köy işini?:44:
çünkü daha fazla ısrar edebilirdim belki o konuda haklı, gerçi konuşcak zamanım yoktu tlf.da ama ne biliim, ve bunun bazı inatları katırvari oluo, eminim ben sırnaşmasam ölse barışmazdı bu sefer
ama gömleği koyu renk, siyah belki boğabilir denemesi lazım emin diilim, açık renk olsaydı siyahla süper olurdu
yok para derdinden diil son 2 saatte nie ısrar etmedim die kızıo, gece çok geç çıkıom o da her zaman yerine birini bulamayabilio biraz ters oluo, en azından erken çıksam dolmuşla da dönerdim die öle istio
ben hardal rengiyle çok yakıştırıom aslında ama bu cart dimi
bordo olabilir meselaaaa, gri de olur ama kumaş pantolon olmıcak
ama o da bakmam demio ki, hem baştan ilerde neler gelişecek bunları nerden bilebilirdi ki. öyle söylüosun ama allah korusun bi hastalık bi şey olsa yine mi bana vaatte bulunmasaydın o zaman anne dicektin?bilmiyorum cnm her ikiniz de hendi açınızdan haklısınız, dediğin gibi o da belki biraz nefes almak istiyorinan bana böyle olunca günün daha güzel geçecek
kıbrıstan gelmemiş olsaydık, bu kadar zor olmayacaktı herşey. eşim şimdi ne kadar arıyor kıbrısı. ama o ilk seneyi burnumuzdan getirdi diye bu kadar kısa sürede döndük kıbrıstan. burda hayatın çok daha zor olacağını biliyordum ben. tabii geçmiş gitmiş, o konuda yapıcak birşey kalmadı. eğer kıbrısta olsaydık bakıcıya vermek bu kadar koymazdı bana. hem ev için kenara para atabilir hem de rahat geçinebilirdik. annemlere de birşey diyemiyorum, aynen dediğin gibi. herkesin maddi durumu, yaşam standartları ayrı. sonuçta şehirde emekli maaşıyla geçinemiyorlar ama köyde geçinebilirler. hem emekli olmuşlar, rahatlık onların da hakkı. benim kızdığım tek şey bana bu kadar güven vermesi, vaatte bulunması annemin. bana bakamam deseydi ben de en başından ona göre motive ederdim kendimi. ne bileyim şimdi böyle damdan düşer gibi oldu. alt üst oldum bir anda.
canım annem eşimin buraya neden razı olduğunu, ne kadar zor razı olduğunu biliyor, bizzat tanık oldu zaten. laf arasında söyledim işte ben sen bakcan diye buraya gelmiştim, şimdi nasıl çalışcam ben diye. o da ben götürürüm oğlumu diyor. nasıl vereyim anne, mümkün değil yapamam dedim. e daha fazla da üstüne gidemem ki. kendin düşünebilirdi bence. ama sonuçta kendi çocuğum için ondan kendi istediğinden fazla fedakarlık beklemeye de ne kadar hakkım var bilemiyorum. bakalım zaman ne gösterecek. dua ediyorum hep, oğlum iyi insanlarla karşılaşsın diye.
Barışmanıza sevindim, ama pek anlamadım konuyuu, şimdii eşin saatlerini vericeksin ek ücret kesilecek diye mi tepki verdi.
Eğer öyleyse paragöz diye saydırmaya başliycam kocana
güle güle giy canım, ama dediğin gibi olmaz. Kot gömleğin altına kot aslaaaaaaa olmazkot'a kot çok itici duruyo.
Tüm modacılar da bas bas bağırıyo asla o hataya düşmeyin diye. Pembe dolapta hatta bi kız giymişti kk'da nekadar eleştiri almışlardı
inan bana böyle olunca günün daha güzel geçecek
kıbrıstan gelmemiş olsaydık, bu kadar zor olmayacaktı herşey. eşim şimdi ne kadar arıyor kıbrısı. ama o ilk seneyi burnumuzdan getirdi diye bu kadar kısa sürede döndük kıbrıstan. burda hayatın çok daha zor olacağını biliyordum ben. tabii geçmiş gitmiş, o konuda yapıcak birşey kalmadı. eğer kıbrısta olsaydık bakıcıya vermek bu kadar koymazdı bana. hem ev için kenara para atabilir hem de rahat geçinebilirdik. annemlere de birşey diyemiyorum, aynen dediğin gibi. herkesin maddi durumu, yaşam standartları ayrı. sonuçta şehirde emekli maaşıyla geçinemiyorlar ama köyde geçinebilirler. hem emekli olmuşlar, rahatlık onların da hakkı. benim kızdığım tek şey bana bu kadar güven vermesi, vaatte bulunması annemin. bana bakamam deseydi ben de en başından ona göre motive ederdim kendimi. ne bileyim şimdi böyle damdan düşer gibi oldu. alt üst oldum bir anda.
canım annem eşimin buraya neden razı olduğunu, ne kadar zor razı olduğunu biliyor, bizzat tanık oldu zaten. laf arasında söyledim işte ben sen bakcan diye buraya gelmiştim, şimdi nasıl çalışcam ben diye. o da ben götürürüm oğlumu diyor. nasıl vereyim anne, mümkün değil yapamam dedim. e daha fazla da üstüne gidemem ki. kendin düşünebilirdi bence. ama sonuçta kendi çocuğum için ondan kendi istediğinden fazla fedakarlık beklemeye de ne kadar hakkım var bilemiyorum. bakalım zaman ne gösterecek. dua ediyorum hep, oğlum iyi insanlarla karşılaşsın diye.
aradımhiççç bişi yokmuş gibi konuşuyo yaa öküzüm, efendim kuzu diye açıyo
yarenim, bikere ilkeri köye gönderme fikrini aklının ucundan bile geçirme, zaten eminim yapmazsın, gönderemezsin. Burda bile 1 saat duramıyosun, 1-2 hafta görmeden hiçç duramazsın.
Annen de olayların bu yönde gelişeceğini biliyodu tabi, ama insan kırılıyo işte.
Ben de hamile kalmadan önce annem bakıcak bebeğimiz olursa diyorduk, onlara yakın ev tuttuk. Hamile kalınca, annem azıcıık yan çizdi.. İşim de harika, aslaa çıkmak istemem, hayırlısı bakalım dedi durdu.
İnsan kırılıyor, biliyorum.. Belki kokişin dediği gibi, akraba felan olur. Güvenilir, tanıdığınız birini bulursunuz. Görümcenlerden biri bakar belki, sabah bırakır akşam alırsın.. Şimdiden sorun yapma bunları..
Hem belki çalışma saatleri az olan bir yer bulursun. Şöyle günde 4-5 saat, çizimlerini yapıp gelebileceğin ne bilim.. olur mu olur. İlkerin şansına :)
o istanbulda değil, angarada
hem antalyada garip bakılıyosa istanbulda çoook daha garip bakılır.
Kız antalyada millet çıplak geziyo en garibi
ankara tabii yaa yine unuttum heeEki Görüntüle 619581 ;Ankarada bu bot iyi olur işteee
millet giyinmiyorki tüylü bot giysin burdaaa ....
hafta sonu aVM gidiyodum yolda tşört ve şort giyen altınada bot giyen kız gördüm yazlık ve kışlık bottt
güle güle giy canım, ama dediğin gibi olmaz. kot gömleğin altına kot aslaaaaaaa olmazKot'a kot çok itici duruyo.tüm modacılar da bas bas bağırıyo asla o hataya düşmeyin diye. Pembe dolapta hatta bi kız giymişti kk'da nekadar eleştiri almışlardı
inan bana böyle olunca günün daha güzel geçecek
ben ararımevet mantıklı dediğin ben hiç kot gömleğim olmadığı için denemedim ilk defa kot gömlek giyicem:44: Siyah keten kalınlardan hani dar oluyo ondan alsam olur mu dar kumaş pantolonda var aslında :44:
çöp içinmi arıcan eşini benimki olsa çok kızarr bunun içinmi aradın dieee
Sebepsiz arasan akşam ne yemek yapıyım gibi olmazmı
heyyy maşallahhh 2 yılda 2 defa mıbulaşık makineme gıcık oluyorummmmBi sefer de düğmesine basınca çalış be arkadaş
Bi triplere girio bişiler yapıo her yerine basıom derdi ne anlamıom ki en sonunda zar zor da olsa çalıştırıom
tuz ışığı yanmış şimdi, 2.dolduruşum olacak bu, normal midir:44:
5hafta oldu gitmeyeli dra kuzum cok uzun bilmiyorum yani noluyo bitiyo iyidir herhalde :) gaz problemi oluyo aksamlari karnimda catlicak saniyorum.Mecburen bulacak bişi, o düğüne gitmicek inada bindirdim resmen işi
Biz de heyecanla bekliyoruz cinsiyet haberlerinizi, nasıl bebiş? Hareketlerini hissetmeye başladın mı?
Senin içinden kız mı erkek mi geçiyo?
Anlamışsın evet
Tutamam ki kendimi
Hiçç sırnaşmasın bana akşam
Dilek ben botları beğenmedim :) sen bilirsin tabi, giyecek uygun şeyin varsa al, ucuzmuş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?