Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

dilek işini bilir zatenkız dilek istanbulda değil ankarada yaşıyor

yarenim yaa kötü olmuş durumlar ama bencede şimdiden düşünüp canını sıkma sen bekle bakalım herşey değişebilir yani üzme şimdiden kendini sen ozman gelsin düşünürsün bi çaresi bulunur elbet.

o istanbulda değil, angarada
hem antalyada garip bakılıyosa istanbulda çoook daha garip bakılır.
Kız antalyada millet çıplak geziyo en garibi

e sen zaten ilk önce son 2yi teklif etmişsin o da mırın kırın etmiş başta
sonrada kalkıp sana neler sölüyo
buna rağmen sen mi sırnaşıyon
çünkü daha fazla ısrar edebilirdim belki o konuda haklı, gerçi konuşcak zamanım yoktu tlf.da ama ne biliim, ve bunun bazı inatları katırvari oluo, eminim ben sırnaşmasam ölse barışmazdı bu sefer

ama gömleği koyu renk, siyah belki boğabilir denemesi lazım emin diilim, açık renk olsaydı siyahla süper olurdu

yok para derdinden diil son 2 saatte nie ısrar etmedim die kızıo, gece çok geç çıkıom o da her zaman yerine birini bulamayabilio biraz ters oluo, en azından erken çıksam dolmuşla da dönerdim die öle istio

inan bana böyle olunca günün daha güzel geçecek

kıbrıstan gelmemiş olsaydık, bu kadar zor olmayacaktı herşey. eşim şimdi ne kadar arıyor kıbrısı. ama o ilk seneyi burnumuzdan getirdi diye bu kadar kısa sürede döndük kıbrıstan. burda hayatın çok daha zor olacağını biliyordum ben. tabii geçmiş gitmiş, o konuda yapıcak birşey kalmadı. eğer kıbrısta olsaydık bakıcıya vermek bu kadar koymazdı bana. hem ev için kenara para atabilir hem de rahat geçinebilirdik. annemlere de birşey diyemiyorum, aynen dediğin gibi. herkesin maddi durumu, yaşam standartları ayrı. sonuçta şehirde emekli maaşıyla geçinemiyorlar ama köyde geçinebilirler. hem emekli olmuşlar, rahatlık onların da hakkı. benim kızdığım tek şey bana bu kadar güven vermesi, vaatte bulunması annemin. bana bakamam deseydi ben de en başından ona göre motive ederdim kendimi. ne bileyim şimdi böyle damdan düşer gibi oldu. alt üst oldum bir anda.

canım annem eşimin buraya neden razı olduğunu, ne kadar zor razı olduğunu biliyor, bizzat tanık oldu zaten. laf arasında söyledim işte ben sen bakcan diye buraya gelmiştim, şimdi nasıl çalışcam ben diye. o da ben götürürüm oğlumu diyor. nasıl vereyim anne, mümkün değil yapamam dedim. e daha fazla da üstüne gidemem ki. kendin düşünebilirdi bence. ama sonuçta kendi çocuğum için ondan kendi istediğinden fazla fedakarlık beklemeye de ne kadar hakkım var bilemiyorum. bakalım zaman ne gösterecek. dua ediyorum hep, oğlum iyi insanlarla karşılaşsın diye.

hııı anladım canım, doğru söylüyo.. çok geç geliyosun :26:

dileeek
Milliyet - Şöhretin suyunu çıkardı
severdim kadiri, saçmalamışşş

ben hardal rengiyle çok yakıştırıom aslında ama bu cart dimi

bordo olabilir meselaaaa, gri de olur ama kumaş pantolon olmıcak

hardal cart olur bn burayım der laf yerimm bordo aslında süper olur oda ben burdaim der

en iyisi gri bir keten kot kalın hani dar olan yada lac.v oluyor yaa adL de vardı dar öyle bişi olabilir

ama o da bakmam demio ki, hem baştan ilerde neler gelişecek bunları nerden bilebilirdi ki. öyle söylüosun ama allah korusun bi hastalık bi şey olsa yine mi bana vaatte bulunmasaydın o zaman anne dicektin?bilmiyorum cnm her ikiniz de hendi açınızdan haklısınız, dediğin gibi o da belki biraz nefes almak istiyor
inş. her şey güzel olur biz böyle üzüldüğümzle kalırız, daha önünde uzun zaman var dur bakalım

evet mantıklı dediğin ben hiç kot gömleğim olmadığı için denemedim ilk defa kot gömlek giyicem:44: siyah keten kalınlardan hani dar oluyo ondan alsam olur mu dar kumaş pantolonda var aslında :44:

çöp içinmi arıcan eşini benimki olsa çok kızarr bunun içinmi aradın dieee

sebepsiz arasan akşam ne yemek yapıyım gibi olmazmı

aradım hiççç bişi yokmuş gibi konuşuyo yaa öküzüm, efendim kuzu diye açıyo

yarenim, bikere ilkeri köye gönderme fikrini aklının ucundan bile geçirme, zaten eminim yapmazsın, gönderemezsin. Burda bile 1 saat duramıyosun, 1-2 hafta görmeden hiçç duramazsın.
Annen de olayların bu yönde gelişeceğini biliyodu tabi, ama insan kırılıyo işte.
Ben de hamile kalmadan önce annem bakıcak bebeğimiz olursa diyorduk, onlara yakın ev tuttuk. Hamile kalınca, annem azıcıık yan çizdi.. İşim de harika, aslaa çıkmak istemem, hayırlısı bakalım dedi durdu.
İnsan kırılıyor, biliyorum.. Belki kokişin dediği gibi, akraba felan olur. Güvenilir, tanıdığınız birini bulursunuz. Görümcenlerden biri bakar belki, sabah bırakır akşam alırsın.. Şimdiden sorun yapma bunları..
Hem belki çalışma saatleri az olan bir yer bulursun. Şöyle günde 4-5 saat, çizimlerini yapıp gelebileceğin ne bilim.. olur mu olur. İlkerin şansına :)

Çalışsak bi turlu çalışmasak bi türlü..Gecen erk diyodu işten çıkamam ev kredisi ödüyoruz.Çocuğum olursa onun ilk yürüyüşünü ilklerini göremicem dediHayat şartları

o istanbulda değil, angarada
hem antalyada garip bakılıyosa istanbulda çoook daha garip bakılır.
Kız antalyada millet çıplak geziyo en garibi

ankara tabii yaa yine unuttum hee ;Ankarada bu bot iyi olur işteee
millet giyinmiyorki tüylü bot giysin burdaaa ....

hafta sonu aVM gidiyodum yolda tşört ve şort giyen altınada bot giyen kız gördüm yazlık ve kışlık bottt

aynen öle hele ünv. bunlarla dolu zaten

bi de sıcak havalarda nerdeyse .ıçlarına kadar uzun çizmelerle gezmezler mianlamıom arkadaş:44:

:13: Aynen hiçç sevmem bende

yaren yaşadıkların zor ama kendini sürekli üzme sütün bol olsun kaçmasın ilkere odaklan en kötü anımda bile içim sıkılsa daralsa beni oğlum mutlu ediyor çok şükür unutyorum herşeyi

annen kendi düşünmesi lazımdı haklısın ben senin kesin dönüş yaptığını bilyorum cnm daha falzasını ne oldu nası geldin ne karar verdin bilmiyorum o sıralar ben yoktum
tekrar tekrar anlatrmk istemiyorum sadece eşine sen mi kesin dönüş yapalım dedin oda kabul etti? annen bakması şartı ile?

buarada işi nasıl eşinin Türkiyede ...Kıbrıstan dönmüşsün keşke yi bırak önüne bak sonuçta artık yeni hayat yeni umutlar demek

sen çalışırsın yine annen olmazsa kim bakabilir die araştır bu arada zaman varken ...inan 6 ay geçince bebişler ek gıdaya iyice alışınca bırakıp işe gitmek daha az üzüyor emzirdiğin için fazla duygusal düşünyosun ama alışyosun iştee oda mutlu mesut geçiryo alıştığı kişiyle gününü

benim şansım hem annem hem kaynana bakıyo dönüşümlü belki tek bir kişi baksa sorun yaşardım gerçi sorunlar bitmiyo yaa

Hayat şartları okadar zorki maalsef yapmak zorunda bırakıyor bazı şeyleri ben şimdi bırakıyorum çocuğu çok şükür yabancı bi insan bakmıyor ama sonuçta ben büyütmüyorumki onu benim dilediğim gibi yetişmiyor belki yaptıkları çoğu şey ben evde kendim baksam yapmam eğitimi daha farklı olurdu .ilklerinin bir çoğuna tanık olamıyosun çok zor bunlar düşününce ama biyandanda düşünüyorum onun için çalışıyoruz onun geleceği için ev kredisi ödüyoruz evt o ev bigün ona kalacak ihtiyaçlarını daha rahat karşılıyoruz mecburuz işte biyerde yarenim inşallah allahım tüm yavrularımızı iyi insanlarla karşılaştırsın.

ben ararım Kızmaz böyle şeylere

Herşeyle olur canım kot gömlek, ama kotla asla :))
dar tayt türü eşofmanın üstüne bile olur hafta sonu :)

yarenim durumların böle olduğunu bilmiodum
annen bakacak sanıodum ama haklısın tabiki onlarda emekli olmuşlar maddi durumları ona göre hayatlarını senin için değiştirmelerini isteyemezsin
ama umarım seni ve ilkeri olumsuz etkilemeyecek bi yol bulunur:106:

bulaşık makineme gıcık oluyorummmm bi sefer de düğmesine basınca çalış be arkadaş
bi triplere girio bişiler yapıo her yerine basıom derdi ne anlamıom ki en sonunda zar zor da olsa çalıştırıom
tuz ışığı yanmış şimdi, 2.dolduruşum olacak bu, normal midir:44:

heyyy maşallahhh 2 yılda 2 defa mı
Normal değil, biz 3 ayda bi dolduruyoruz :26:

5hafta oldu gitmeyeli dra kuzum cok uzun bilmiyorum yani noluyo bitiyo iyidir herhalde :) gaz problemi oluyo aksamlari karnimda catlicak saniyorum.
Hareketleri net olarak hissetmiyorum daha bazen bisiler hiasediyorum ama bebekmi gaz mi kestiremiyorum

Hala biri bana tlf num.larini msjlamadi netim bitince gorursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…