heyyy maşallahhh 2 yılda 2 defa mı
Normal değil, biz 3 ayda bi dolduruyoruz :26:
ben tuz koymuoum ki hiç
pril kullanıoum sıvı jel deterjan
tuz çizio annemde koymaz zaten
parlatıcı koyuoum nadiren aklıma gelirse
Hımm uzunmuş kontrol aralıkalrın, ilk aylarda 15 günde bir çağırıyodu benim doktorum.. herşey yolundadır inş kuzum, ikili test için gitmedin mi sen :26: ikili testin bu aralar olması lazımdı..5hafta oldu gitmeyeli dra kuzum cok uzun bilmiyorum yani noluyo bitiyo iyidir herhalde :) gaz problemi oluyo aksamlari karnimda catlicak saniyorum.
Hareketleri net olarak hissetmiyorum daha bazen bisiler hiasediyorum ama bebekmi gaz mi kestiremiyorum
Hala biri bana tlf num.larini msjlamadinetim bitince gorursunuz
ben o aralıklarla dolduruyorum canım, az mı koyuyorum kii.. yarım paket koyuyorum bi defada..nası yaniii 3 ayda bir tuz ışığı mı yanıo yani?bende ilk defa yandı:44:
ama ilk dolduruşumda bi kutu tuzu aldı nerdeyse, çünkü hem ışık sönmemişti hem de tuz sürekli gidiodu bi yerlere, dolduğunu görene kadar doldurdum, ondan olabilir mi:44:
Burda 1000 tl maaş alsan ilk etapta, en az 600'ünü bakıcı ister evet :/kokişim biz kıbrısa gittiğimiz ilk yıl eşim kıyameti kopardı dönelim, ben sevmedim burayı diye. baya birbirimize girip kavga ediyorduk. o kadar burnumdan getirdi ki ilk yılımızı anlatamam. ben sürekli güzel para biriktirip evin en azından yarı parasını biriktirip dönelim istiyordum ama eşim bırakmadı. sonra da ablam işten çıkartılınca hep beraber dönelim bari dedik. masraflar yarıya iner en azından. eşim durmayacaktı çünkü orda biliyorum. 1,5 yıl kalıp dönmüş olduk. eşim buraya gelince anladı herşeyi ama tabii geç oldu. o sanıyordu ki bekarken olduğumuz gibi gezip tozacaktık, arkadaşlarımızla görüşecektik vs. buraya bi geldik ne onun arkadaşlarıyla, ne benim arkadaşlarımla doğru dürüst görüşmedik. hele onunkiler tamamen vefasız çıktı, ne arıyorlar ne soruyorlar. şimdi kıbrıstaki arkadaşlarını, halı saha maçlarını özler oldu. evli insanla, bekar insanın hayatı bir olur mu hiç? şimdi de diyor biz burda 1 sene evli kalsaydık, kıbrıs bu kadar kötü gelmezdi bana, kalırdık orda. ben ordayken çok anlatmaya çalıştım ama olmadı. buraya gelince de ben 1 aylık hamile olduğum için anneme yakın olayım istedim, ben çalışınca annem bakacak çocuğa, hem hamileyken ya da yeni doğum yaptığımda falan kendimi güvende hissederim diye. eşim daha merkezi yerleri istiyordu. inat ettim, ağladım vs. dayanamadı eşim kabul etti. ama işte daha bebiş 2,5 aylıkken babaanneme bakma durumları çıktı. sağlık sonuçta birşey diyemezdim, demedim de. ama o zaman ayda 15 gün köyde, diğer günler burada olacaklar diye konuşulmuştu. sonra diğer amcamın bacaklarından ameliyat olacağı anlaşıldı, annemler kaldı orda. yaza kadar diyorduk, şimdi de bu çıktı. belki diyorum bizim için hayırlısı budur. başka elden birşey de gelmiyor zaten. en azından annem 2 yaşına kadar baksaydı ilkere daha iyi olacaktım. konuşurdu, biri birşey yapsa söylerdi falan.
nekim dediğin gibi insanın zoruna gidiyor, bir de eşime karşı da yüzüm yere eğildi gibi. söylemiyor şimdilik ama yarın öbür gün dicek bak herkes önce kendini düşünüyor diye. verebilecek bir cevabım da yok. o diyordu çünkü "annene güvenerek yapmadık biz çocuğu, kendimiz de bakarız" diye. ama ben hep annem dedim, başka birşey demedim. şimdi onun dediği noktaya geldik.
görümcelerimden hiç birinin bakmasını istemem ben. çok farklıyız biz onlarla. çok iyiler sağolsunlar ama çocuk yetiştirmek ayrı birşey. o yüzden onlar olmaz. başka da tanıdık yok zaten. mecbur bakıcıya kalcaz yani. o da benim maaşımın yarısından fazlasını alır Allah bilir. bakalım zaman ne gösterecek.
destekleriniz ve fikirleriniz için teşekkürler kızlar. gerçekten konuşmak rahatlatıyor insanı.
bu arada enkimle konuştuk az önce. doktordan gelmiş. apse varmış yine göğsünde. o göğüsten emzirmeyi kesmiş doktoru. ilaç tedavisi olacak, antibiyotik vermiş. o bitince duruma göre bakıp gerekirse başka tip antibiyotik verecekmiş. inşallah kavuşur biran önce sağlığına ya.
ama ışığın yanmıo mu? öle yanık yanık mı kullanıosun o zaman? e öle oluosa ben de koymıyım
2li test yaptirmadik biz canim halam gerek gormedi direkt 3lu yapilcak o yuzden uzadi boyle :/Hımm uzunmuş kontrol aralıkalrın, ilk aylarda 15 günde bir çağırıyodu benim doktorum.. herşey yolundadır inş kuzum, ikili test için gitmedin mi sen :26: ikili testin bu aralar olması lazımdı..
ben kendi telimi sms atıyorum :)) herkes atsınn
ben o aralıklarla dolduruyorum canım, az mı koyuyorum kii.. yarım paket koyuyorum bi defada..
Burda 1000 tl maaş alsan ilk etapta, en az 600'ünü bakıcı ister evet :/
ama düşünme şimdiden bunları, oğlunla evde olan zamanının tadını çıkart..
çalışmaya başlayınca özliyceksin bu günleri, herşeyin hayırlısı olur inşallah canım..
Çok dua ediyorum tüm topikteki kızlara
enkim de kurtulamadı hastanelerden, doktorlardan yaa
inş etkili olur antibyotikler..
viliş nerde kaldı bugün :26: eşya bakmaya bugün mü gidiyodu onlar :44:
ayy kocama dedim yaa "sırf barışalım diye haklısın diyosun bana" diye
"onun için ve akşamki randevu için" diyo
kendi kendine randevu almış, sanki veren var
koca koca harfleri gözüme sokmuş gitmiş, hain davşanhayır tatlım hiç ışık falan yanmıo bi off on tuşum var çalıştırcaksam on yapıoum sonra 5 programdan birine getirip start/pause var startta basıoum
o zaman yanmaya başlıo ışıklar onun dışında hiç yok zaten off'ta duruo :26:
kızlar bitirmem gereken bi kitap vardı çok zevkli bi iş onunlaonunla uğraştım ve bugünüde bitirdim yemeğim yok
seksenler var onu izlicem gdip ama ne yicez
ben annemde ıspanak yicem dün yapmamış bugün yapıodu eşim yine aç yumurta kırsın oda
iyi akşamlar kızlar
nigar İYİ AKŞAMLAR DAVŞANIM
inş herşey yolundadır kuzum2li test yaptirmadik biz canim halam gerek gormedi direkt 3lu yapilcak o yuzden uzadi boyle :/
Taam Kaydettim seni. Artik yollayani kaydederim.
evet yaa, gel de kız, yada gel de kızmaacik acik soyluyo bide randevu icin
annem anway kullanıyo canım,ben dehem bitkisel,hem de cilt tipine göre veriyolar,cildi besliyo
sabah erkenden samsuna gittik alışverişe canım...vilin gelmedi mi bu sabah :26:
kkorasta yok :44:
canım marangoz ever pahalı söyledi,hem de garanti veremedi,içimize sinmeyince vazgeçtik...sadace balkona dolap yapacak...ona bile 620 tl istediviliş marangoz pahalı söylemiş bence canım. hem garanti de vermemiş nasıl birşey çıkacağına dair. en iyisi görüp, beğenip almak. eşin de bu kadar hevesliyken iyi olur almanız. çatlasın da patlasın kaynana
özgecim heyecanla bekliyoruz yeğenimizin cinsiyetini. hayırlısıyla git gel canım.
canım yaaa gün doğmadan neler doğar...şimdiden bunları düşünme...allah bi kapı açar mutlaka...annemler de babanneme bakarken başvurmuşları maaş için...çünkü babam da emekli ve kirada oturuyolar bi de...o zaman kardeşim de çalışmıyodu...ama annemler evrakları dolandırıp maaş bağlanana kadar babannem vefat etti,o parayı almak hiç nasip olmadı...allah uzun ömürler versin babannene ama hayat hiçte planladığımız gibi ilerlemiyo...şu an üzülüyosun ama belki de annenler oraya yerleşmezler,ya da eskisi gibi dönüşümlü bakılmaya başlanır babannene yine....ya da şu an hiç aklımıza gelmeyen bi şekilde çok daha güzel gelişir olaylar...
ayy kocama dedim yaa "sırf barışalım diye haklısın diyosun bana" diye
"onun için ve akşamki randevu için" diyo
kendi kendine randevu almış, sanki veren var
anladık akşam topiğe uğramicaksın
kızlar kızlar....süper bi gündü...önce boluma teşekkürlerimi fışkırtarak başlıyorum yazmaya...o bana meltem mobilyayı önermeseydi bugün kızıma oda almamış olacaktık...sağ ol bolum
netten baktığımız iki mağaza vardı...önce yolumuzun üzerinde olana gittik...2500 tl civarıydı odalar ama hiiiç beğenmedik...sonra meltem mobilyaya gittik...orda bi takım vardı,bayıldım ama fiyatını duyunca alalım bile diyemedim...şifonyerini ve aynasını istemememize rağmen 5500 tl dedileryatak örtüsü ve cibinliği içinde...çok pahalı geldi bize...ama ağzımın suları aktı tabi...eşim çok beğendiğimi görünce pazarlığa oturdu 4700 tl'ye falan indirtti...sonra park yatak,yatağa uyku seti,hastane çıkışı,havlu da aldık aynı yerden...5300 tl'ye maloldu hepsi...tabi nakit aldığımız için,yoksa fiyat daha da fazlaydı...eşim bankaya gitti,parayı çekti ve aldık hala şoktayım sonra orda duvar kağıtları da vardı...katalogdan seçtim...eve gelince arayıp odanın ölçülerini söyledik...550-750 tl arasında duvar kağıtları tutacak...200 tl de duvar kağıdı döşeyen ustaya verilecek...cuma günü gelip hem duvar kağıdını döşeyecekler hem de odayı kuracaklar sadece lambası ve perdesi kaldı odanın...ayyy çok heyecanlıyım yaa kvlere söylemedik samsuna gittiğimizi biz yoldayken eşimi aradı napıyosun diye,oda çalışıyorum dedi duysa kudururdu zaten balkonu kapattıracağımızı duyunca ne gerek vardı demiş...eşimde odayı boşaltıcaz bebeğe hiçbi şey almadık demiş...bi baza alıp koyasınız diyomuş oda yerleşene kadar söylemicez ona böyle işte kızlar yorucu bi gündü ama çok güzeldi eşim yolda gelirken en çok seni mutlu görmek için aldım,odayı görünce gözlerin parladı dedi
kızlar kızlar....süper bi gündü...önce boluma teşekkürlerimi fışkırtarak başlıyorum yazmaya...o bana meltem mobilyayı önermeseydi bugün kızıma oda almamış olacaktık...sağ ol bolum
netten baktığımız iki mağaza vardı...önce yolumuzun üzerinde olana gittik...2500 tl civarıydı odalar ama hiiiç beğenmedik...sonra meltem mobilyaya gittik...orda bi takım vardı,bayıldım ama fiyatını duyunca alalım bile diyemedim...şifonyerini ve aynasını istemememize rağmen 5500 tl dedileryatak örtüsü ve cibinliği içinde...çok pahalı geldi bize...ama ağzımın suları aktı tabi...eşim çok beğendiğimi görünce pazarlığa oturdu 4700 tl'ye falan indirtti...sonra park yatak,yatağa uyku seti,hastane çıkışı,havlu da aldık aynı yerden...5300 tl'ye maloldu hepsi...tabi nakit aldığımız için,yoksa fiyat daha da fazlaydı...eşim bankaya gitti,parayı çekti ve aldık hala şoktayım sonra orda duvar kağıtları da vardı...katalogdan seçtim...eve gelince arayıp odanın ölçülerini söyledik...550-750 tl arasında duvar kağıtları tutacak...200 tl de duvar kağıdı döşeyen ustaya verilecek...cuma günü gelip hem duvar kağıdını döşeyecekler hem de odayı kuracaklar sadece lambası ve perdesi kaldı odanın...ayyy çok heyecanlıyım yaa kvlere söylemedik samsuna gittiğimizi biz yoldayken eşimi aradı napıyosun diye,oda çalışıyorum dedi duysa kudururdu zaten balkonu kapattıracağımızı duyunca ne gerek vardı demiş...eşimde odayı boşaltıcaz bebeğe hiçbi şey almadık demiş...bi baza alıp koyasınız diyomuş oda yerleşene kadar söylemicez ona böyle işte kızlar yorucu bi gündü ama çok güzeldi eşim yolda gelirken en çok seni mutlu görmek için aldım,odayı görünce gözlerin parladı dedi
ayyy inanmıyorum cnm yaaaa ne kadar sevindim anlatamam nası da çabuk hallettiniz hem de içine sinen oldu, ayyy çok heyecanlandım yyaaa şurda 2-3gün sonra oda tamamen dolacak yaniiiii
merakla bekliom fotoları
kv orta yerinden çatlıcak ama
Ay vilişim yaaaaaaaaa, çoook sevindimmmm
eşine kocamanmutlu etmiş seniiiiii
keşke foto çekseydin odanın, çok merak ettimmm
ama çok tutmuş yaa, ne ka pahalı herşey
Güle güle, mutlulukla, huzurla büyüsün Zeyno odasında
kv kesin hasetinden hastanelik olacak
vilişim çok sevindim canım, herşey içine sinmiş. eşine debilsin karısının, kızının kıymetini. fiyatlar çok uçukmuş gerçekten. Allah o güzel odada Zeynep hanımı sağlıkla büyütmenizi nasip etsin canım.
teşekkür ederim kızlarevet eşim çok mutlu etti beni gerçekten kv duyunca şok olacaktır eminim,hele ona sormadan iş yaptğımız için kızacaktır da ama şu moddayım yani neeeek fotosunu çekmiştim canım birazdan eklerim burda size gösterdklerimle aldığımızın hiiiç alakası yok hem istersek ilerde istediğimiz renge boyatabilirmişiz...bi de çok sağlıklı bi oda,boyası falan su bazlıymış ve kanserojen hiçbi katkı içermiyomuş...bu saatlerde uykum kaçıyo hep yaaa...erken yatıyoruz yaa uykumu alıyorum sanırım,uyanınca bi daha uyuyamıyorum...kalktım yoğurt yiyorum hem uykumu getirir hem de zeynebime de iyi gelir akşam samsundan gelince odayı tamamen boşalttık...yarın halısını hafifçe silicem o kaaa duvar kağıdı ustası perşembe günü gelebilirmiş,gelsin bakalım oda hazır
ayyy kızlar çok heyecanlıyım yaaa inşallah çooook daha güzelleri sizin olur
Yarenim gecen doğum gününü kutlayamamıştım.Ailenle nice mutlu yıllara cnm..vilişim çok sevindim canım, herşey içine sinmiş. eşine debilsin karısının, kızının kıymetini. fiyatlar çok uçukmuş gerçekten. Allah o güzel odada Zeynep hanımı sağlıkla büyütmenizi nasip etsin canım.
Cnm yaa ne kadar sevindim.Eşine aferin paanın hesabını yapmayarak şaşırttı beni. Umarım bi pürüz çıkarmaz.İçine sinen odayı da almışsın fiyatlar uçuk ama durumunuz almaya müsait..Beğendiğini alıcan tabi..Kv yerinde düzgün dursa haber verirsin çocuk odası almaya gitcem diye ama bu yaptıklarından sonra bilmesine gerek yok..Ona müstehak..Eşinde demez annesine inş.Şu kadara aldık bu kadara aldık diye
Yarenim gecen doğum gününü kutlayamamıştım.Ailenle nice mutlu yıllara cnm..
Günaydın kızlarr
Benimde genelde gece ve sabah olan kuru bi öksürüğüm var ama bugün azaldı gibiSabah da sağ kasığımda bi baskı,dolgunluj, bi ağrı, hala baskı var.Apandist diye korktum ama deil heralde.Yumurtlama günüm ondan olabilir ya da kist mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?